coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42302 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3459 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nancy 11-08-2017 Via de website gekocht

supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijke site met overzichtelijke informatie over al de aangeboden laptops,
binnen de 24u aan huis geleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.Biesbroek 11-08-2017 Via de website gekocht

Snel EN goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toegankelijk nu zeker met app! Goeie en ruime keuze en een deskundige voorlichting. Afwikkeling eenvoudig en levering zeer snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janneke Eerens-Kostense 11-08-2017 Via de website gekocht

Nog niets binnen

Algemene score

4,0
Onze nieuwe tv zou woensdagochtend tussen 9 en 11 bezorgd worden. Online bij Postnl werd dit in de loop vd ochtend verschoven naar de middag. Wij zijn hele dag thuis gebleven, is niemand geweest. S avonds krijgen we melding dat ze ons 'gemist hadden en nieuwe afspraak konden inplannen. Ingepland voor donderdagavond: weer niet geweest en doorgeschoven naar vrijdagochtend...

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-08-2017

Beste Janneke,

Wat ontzettend vervelend dat jouw bestelling niet op rolletjes loopt. Hiervoor onze oprechte excuses! We begrijpen dat je bent teleurgesteld. Dat is niet meer dan logisch. We hebben op dit moment een nieuwe levering voor je ingepland, zodat het alsnog vanavond tussen 18.00 - 22.00 uur bij je kan worden afgeleverd. We gaan er vanuit dat het ditmaal wel goed moet komen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Annette 11-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van begin tot eind prima!
Snelle levering met voortdurend geweldige communicatie.
Wasmachine geïnstalleerd, oude meegenomen. Geen enkel punt van kritiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene Hollanders 11-08-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bezorger belde 10 minuten voor aankomst om te verifieren of iemand thuis was. De oude wasmachine werd zonder problemen mee terug genomen. De nieuwe wasmachine werd netjes aangesloten en proefgedraaid. De heren bezorgers waren beleefd en netjes. Uitstekende service. De wasmachine voldoet heel goed!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mikkie 11-08-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd: vlotte service, duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere site met duidelijke informatie over artikelen, groot assortiment, vlotte levering en informatie over levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ejv 11-08-2017 Via de website gekocht

Een bestelling met een lelijke nasmaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Jammer dat CoolBlue mij na he bestelproces meedeelde dat de betaling was mislukt en de bestelling geannuleerd, terwijl het bedrag al wel van mijn bankrekening was afgeschreven. Na 20 minuten wachten op een Klantenservice medewerker kreeg ik te horen dat het een systeemfout was geweest. Geen excuses; dat moet een klant toch maar begrijpen zeker? Ik zou ook worden teruggebeld hierover, maar heb tot nu toe niets vernomen (het was een week geleden toen het gebeurde). Heel jammer, want mijn vorige bestelling bij CoolBlue verliep perfect. We zullen het dus maar houden op een schoonheidsfoutje, maar het laat wel een vervelende nasmaak achter, moet ik zeggen. Overigens is het prijs uitstekend en de prijs eveneens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 11-08-2017

Hey Eduard,

Wat vervelend dat je zo'n ervaring bij ons hebt opgedaan. Het blijft natuurlijk apart, dat als je hebt betaald, dat je dan niet direct te zien krijgt dat de bestelling succesvol is geplaatst. Die fout ligt natuurlijk niet bij jou en we snappen dat je wat bezorgd bent als je hebt betaald, maar hier verder dan niets over te horen krijgt. Onze oprechte excuses voor deze verwarring. We gaan ervoor zorgen dat het niet meer zal voorkomen. Daarnaast willen wij je voor dit ongemak een kleinigheidje aanbieden. Dit zal je per mail van ons binnenkrijgen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

edith 11-08-2017 In de winkel gekocht
lochristie

TOP SERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijk onthaal
perfecte uitleg: medewerker JORIS weet zeer goed waarover hij spreekt, goede kennis van de verschillende producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r3000 11-08-2017 Via de website gekocht

Moeilijk om reserve onderdelen te bestellen.

Algemene score

1,0
Ik wil een nieuwe deksel voor mijn Weber bbq bestellen.
Weber geeft telefonisch aan dat dit via een dealer kan zoals Coolblue.
Klantenservice van Coolblue geeft aan dat 'ze hier erg zwak in zijn en dat als ik het via hen wil bestellen het waarschijnlijk winter is voordat ik hem binnen heb '. Jammer...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 11-08-2017

Beste Remco,

Wat ontzettend vervelend dat de suggestie is gewekt dat we losse onderdelen kunnen leveren. Hiervoor onze excuses. Wij hebben deze namelijk niet in ons assortiment. We snappen jouw teleurstelling dan ook. Hopelijk kun je toch elder aan je deksel komen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Belinda 11-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue shop is heel toegankelijk en bovendien vind je snel alle belangrijke info van een artikel terug, ook heel handig dat je kan vergelijken in geval van twijfel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 11-08-2017 Via de website gekocht

Coole shop!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot assortiment, snelle levering en zéér goede service!!! Gewoon een fijne webshop om te winkelen en werkt goed op computer,mobiel en tablet!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 11-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed aanbod van producten; ik was zelf op zoek naar een wasmachine en droger. Ik had nul ervaring hiermee en wist niet waar ik moest beginnen en waarop ik moest selecteren. De website van Coolblue heeft allereerst een heel handig stappenplan om uiteindelijk te komen tot de specificaties waaraan jouw machine moet voldoen (met hoeveel gezinsleden ben je, hoe stil en energiezuinig moet ie zijn, etc.). Uiteindelijk ben ik gegaan voor een Bosch wasmachine met bijpassende droger met een goede prijs (goedkoper dan in een speciaalzaak). Ze kwamen deze gratis bezorgen en installeren. Hele vriendelijke en snelle bezorgers kwamen de machines op de gewenste dag bezorgen. Ze kwamen eerst kijken waar de machines geplaatst moesten worden en adviseerden mij hoe en waar de machines het beste geplaatst konden worden. Binnen 15 minuten waren de machines op zolder en geïnstalleerd, ze hebben zelfs de dozen meegenomen. Ik ben erg tevreden en zou Coolblue iedereen adviseren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fr 11-08-2017 Via de website gekocht

Service.....perfect!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Netjes op tijd, nette bezorgers, wisten elk hun taak en kreeg stukje uitleg van het product. Een bleef achter voor het voertuig zodat hij evt het voertuig kan verplaatsen in de straat( voertuig stond midden op straat)
Top!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique 11-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

8,0
Super snelle levering, zelfs op zondag top!
Klein min puntje is dat het via de telefoon niet werkte om cadeaubon aan te klikken, gelukkigmet de computer wel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 11-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijke site, nette levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze site gekozen, omdat de Eastoak rugzak hier het goedkoopst was. Daarnaast staat er een uitgebreide beschrijving op de site, waardoor we eenvoudig de juiste rugzak konden kiezen. Het verdere bestelproces was eenvoudig en duidelijk en er werd netjes snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van der Veen 11-08-2017 Via de website gekocht

"Echte" service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag een wasmachine besteld en donderdag met monteur in huis. Prima prijs. De monteur was zeer aardig en kundig. Over het terugstorten van een service die niet geleverd hoefde te worden maar wel was betaald werd bij Coolblue niet moeilijk gedaan. Echt top!
Telefoonteam is bijzonder vriendelijk en die glimlach kan ik me daarbij echt op hun gezicht "horen"

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 11-08-2017 Via de website gekocht

Prima winkel en dito levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles duidelijk op de site, je kunt eenvoudig een goede keuze maken en snelle levering, in de avond besteld, de volgende dag op het eerder gemelde gemelde tijdstip werd er geleverd. Diverse mogelijkheden tot betalen, en ook leveringsmomenten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klant 11-08-2017 Via de website gekocht

Afleveringspersoneel firma gaf ons een onveilig gevoel

Algemene score

2,0
Goede website en service waarbij je op de hoogte wordt gehouden van de afleverstatus. De logistieke firma[Dynalogic] kwam in een gehuurd busje de wasmachine afleveren, de bijrijder identificeerde of stelde zich niet voor en melde direct op provocerende wijze dat ze geen monteurs waren en de oude machine niet wilde meenemen, de chauffeur begon intussen met het uitladen. Nadat er naar de overeenkomst is verwezen kwam er een riedel aan oneigenlijke argumenten op een zeer onaangename verbale wijze waarom hij het niet zou meenemen en dat we maar naar coolblue moesten bellen voor een andere. De chauffeur van de bus heeft uiteindelijk op diplomatieke wijze de bijrijder weten te bedaren en de situatie kunnen redden. Er werd ruw met de nieuwe en oude apparatuur omgegaan waarbij we zelf angstig waren dat er schade aan de geparkeerde auto zou worden veroorzaakt bij het uitladen en vervoeren naar de afleverplaats. Mijn vrouw was onthutst en stelde simpel vast dat ze zich onveilig voelde met de twee heren van de logisitieke firma.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 11-08-2017

Beste Klant,

Allereerst onze oprechte excuses voor deze nare ervaring. De gehele werkwijze is niet wat je van ons mag verwachten. Daarnaast begrijpen we dat je ook niet zit te wachten op een discussie bij je voor de deur.

We willen graag onderzoeken hoe dit heeft kunnen gebeuren. Zou je daarom het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen toesturen?

Groeten,
Coolblue

Reageer

Hans 11-08-2017 Via de website gekocht

Keurig op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het aanbod is ruim maar toch gemakkelijk een goed product te vinden in combinatie prijs en kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Han 11-08-2017 Via de website gekocht

prima service

Algemene score

9,0
De levering is zeer snel, af laten leveren bij AH.
En het bestellen ging zeer gemakkelijk, zonder enige problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Hoedelmans 11-08-2017 Via de website gekocht

Super ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voldeed ruimschoots aan mijn verwachting op alle gebieden, overzichtelijke site, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 11-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
product (printer) was op voorraad tegen de juiste prijs.
Snelle levering en goed verpakt.
Website is overzichtelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ChrisG 11-08-2017 Via de website gekocht

Degelijke service, alles verloopt erg vlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer makkelijk om producten te bestellen, voldoende info en vlotte levering. De koerierdienst gebruikt bpost niet en dat vind ik goed omdat deze laatste niet bij de buren willen leveren en ik steeds naar het postkantoor moet gaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 10-08-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Aanschaf laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de duidelijke website een laptop gekocht. Daar we nog wat software en accessoires nodig hadden, hebben we de laptop in de winkelin Eindhoven opgehaald. Daar kregen we van de medewerkster duidelijke informatie, maar konden we zelf een ongedwongen keuze maken. We gingen met een goed gevoel naar huis, en zijn zeer tevreden met onze nieuwe aanwinst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 10-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, vrolijke benadering van verkoopproces.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alle winkels bieden het product tegen dezelfde prijs, maar coolblue maakt er een feestje van (digitaal en in de praktijk) en gaat net een stapje verder (zoals gratis installeren van je wasmachine).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annet 10-08-2017 Via de website gekocht

Vrolijke & fijne service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een tenenkrommende ervaring met een andere webwinkel was het een verademing om met Coolblue te maken te hebben. Van het bestellen tot en met de aflevering van de wasmachine verliep alles even soepel en probleemloos. Ik ben er helemaal blij van geworden. Vriendelijk, vrolijk en behulpzaam; zó kan het dus ook! 💙

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascal 10-08-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
na het bestellen van een 2ekans harman kardon go+play werd deze niet bezorgd op de afgesproken datum.
Na een belletje met coolblue bleek er iets fout gegaan aan hun kant en heb ik een nieuwe gekregen voor de prijs van de 2ekans en die was er de volgende dag.
super vriendelijke klantenservice!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim B 10-08-2017 Via de website gekocht

Betere service is er niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest een nieuwe machine hebben, maar twijfelde tussen twee verschillende typen en merken. Naar aanleiding van mijn positieve ervaringen met coolblue heb ik gebeld met de klantenservice van coolblue in de hoop dat ze mij van advies konden voorzien. De mevrouw die mij hielp was ongelooflijk behulpzaam en stelde gelijk een aantal vragen die bij mijn huidige situatie past. Aan de hand van de antwoorden ging ze de verschillende producten vergelijken. Samen zijn we tot de juiste keuze gekomen en kon ik de wasmachine direct telefonisch bestellen. Vervolgens vertelde ze alles wat ik moest weten over het afleverproces en kreeg ik ook nog enkele leuke wastips. De volgende dag stond de wasmachine aangesloten en wel op de juiste plek en was de oude netjes meegenomen. Een dag later ontving ik ook nog een leuk persoonlijk kaartje van de coolblue medewerkster die ik gesproken had. Top service!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maas 10-08-2017 Via de website gekocht

helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snel en volgens afspraak geleverd. En lekker geen bezorg kosten. thuis bezorgd, precies volgens de opgegeven tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 10-08-2017 Via de website gekocht

Rugzakactie 25 euro korting super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op radio hoorde ik coolblue reclame over kortingsactie merk rugzakken. S avonds besteld en volgende dag al afgeleverd. Erg goed op de hoogte gehouden over tracking van het pakket.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Grijzen 10-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt zijn afspraak waar.

Algemene score

8,0
Bij Coolblue kon ik mijn bestelling ; IPad + logitech folio toetsenbord in 1 keer tegelijk bestellen voor een aanvaardbare prijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Abc 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede prijs, snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In het vervolg kijk ik bij alles wat ik wil kopen online of Coolblue het kan leveren.
De prijzen zijn goed, de levering is snel. Ook retour is super goed geregeld! Klantenservice is goed en heel vriendelijk!
Ik ben super tevreden. Coolblue for president 😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IW 10-08-2017 Via de website gekocht

Oude product toch niet meegenomen

Algemene score

4,0
Alles liep helemaal gesmeerd. Prima communicatie en heel snelle bezorging. Helaas belde bezorger 20 min. voor aflevering dat ze de oude vriezer toch niet mee terug konden nemen. Aangezien dat nou juist de reden was om bij coolblue te bestellen was het wel een domper.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 11-08-2017

Beste heer/mevrouw,

Wat ontzettend vervelend dat jouw oude vriezer niet mee kon worden teruggenomen. Dat is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten. Hiervoor onze oprechte excuses. We willen natuurlijk alsnog een afspraak met je maken om dit oude toestel voor je op te halen. Mocht je dit ook nog willen, dan kun je het beste het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl toesturen.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Stephanie Bode 10-08-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
3 producten besteld, en de volgende dag netjes thuis gebracht, op tijd en vriendelijk personeel heeft het aangesloten. In tegenstelling tot MediaMarkt, die na 8 dagen dezelfde producten nog niet wist te leveren of te informeren wanneer we ueberhaupt de bestelde producten mochten ontvangen. Coolblue was een hemels verschil: blij dat wij de bestelling bij MediaMarkt hebben geannuleerd en nu blij mogen zijn met de producten vanuit Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

theo 10-08-2017 Via de website gekocht

goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
je wordt erg goed ( misschien wel iets te veel) geinformeerd over de tijdstip van aankomst.
Snelle levering en goede service van de bezorgers.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robbie 10-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service en tijdige levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind Coolblue een betrouwbare webwinkel. Heldere communicatie over het verloop van de bestelling. Levering en installatie door een stel aardige gasten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

simone 10-08-2017 Via de website gekocht

Altijd goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als ik online koop kijk ik altijd ook bij coolblue. Altijd dezelfde uitstekende service. Ook bij retouren en geld terug.
Niet altijd de goedkoopste, wel altijd de beste service en betrouwbaarheid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike S. 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede en zeer snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een goede en zeer snelle service! Ik ben zeer tevreden en zal de volgende keer zeker weer bij Coolblue kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaby 10-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel producten en niet te duur. Ook nog vlotte levering en je hoeft er dus echt je deur niet voor uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Eeg Valkenswaard 10-08-2017 Via de website gekocht

Snel en correct

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij de TV reclame van Cool Blue denk je wel eens: het zal wel, zo snel en de info waar en wanneer het wordt geleverd met berichtjes en telefoontjes vooraf maar......het is echt zo.
En de jongens die brengen en vlot installeren zijn echt zo aardig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beatriz 10-08-2017 Via de website gekocht

bezorging super snel en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een Bosch wasmachine gekocht, jammer dat bij mijn eerste bestelling ging niet, ik heb betaald met een creditcard maar toch is terug gedraaid met mogelijk reden "niet betrouwbaar w-fi".
Maar met hetzelfde creditcard de volgende dag heb ik opnieuw via een andere laptop/Wi-Fi mijn besteling gedaan en het ging prima, Bezorging op zaterdag opgeleverd en binnen 15 minuten op plaats (3e verdieping).
Ik ben super tevreden mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tycho 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede service en uitstekende bezorging.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk te bestellen, direct duidelijk waar je aan toe bent en snelle levering!
Wasmachine en droger worden geplaatst waar je wilt, aangesloten en worden proefgedraaid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Prima service 10-08-2017 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld, morgen in huis. Meedenkende klantenservice.
Vragen zelfs bij een probleem - ook al ligt de oorzaak niet bij hen - wat je liever doet: retourneren of oplossen. Kies je voor het laatste, dan helpen ze mee het probleem op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 10-08-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Super georganiseerde zaak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuke ontvangst - vriendelijke en kundig personeel! En is er een artikel niet dan wordt er toch nog meegedacht waar je het eventueel kan vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ChantalB89 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik koos voor coolblue omdat het de goedkoopste wasmachine had en hun ook zorgen dat het op de eerste verdieping kwam.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

JMCW 10-08-2017 Via de website gekocht

Aan te bevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site. Groot assortiment. Levering snel en je wordt goed op de hoogte gehouden van het verloop van de zending.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

RHuisman 10-08-2017 Via de website gekocht

Redelijke prijs en vooral geweldige service

Algemene score

9,0
Coolblue is weliswaar niet de allergoedkoopste, maar de service is geweldig. Indien nodig is terugsturen geen enkel probleem en de levering is altijd in orde.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carry 10-08-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een koffie-loze dag is op deze manier helemaal niet nodig. Apparaat kapot op maandag, via Coolblue een nieuwe geregeld, dinsdag weer gewoon aan de koffie. Makkelijk te regelen en Topservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tol 10-08-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten die wij bij coolblue hebben besteld zijn altijd supersnel in huis. We hebben er tot nu ook geen problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda de Haan 10-08-2017 Via de website gekocht

Goede producten, en de service is ongeëvenaard.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue; een paar kenmerken. Goede overzichtelijke internetpagina, goede producten, een humoristische benadering van het hele aankoopproces. Beloftes worden nagekomen, leveringen zij snel en de service is top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews