coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alfred 13-04-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geweldige service, oude apparaat meegenomen nieuwe geplaatst.
alle verpakkings materiaal meegenomen.
helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Slangen 13-04-2018 Via de website gekocht

Correcte snelle afhandeling en prima service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen goed duidelijk omschreven en een uitstekende bereikbaarheid. Vlotte bezorging en overzichtelijk te volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ameel 12-04-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Uiterst vriendelijk personeel in Lochristi

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was niet zo simpel om een geluidsinstallatie online te bestellen daarom gingen we effectief naar de winkel in Lochristi (wij zijn van Kortrijk). Daar troffen we enorm vriendelijk personeel aan die ons bovendien enorm degelijke uitleg gaf over de best mogelijke bluetoothspeler... enz. Kortom: meer dan de moeite om zover te rijden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede prijs! Goede kwaliteit! Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel prettig winkelen, overzichtelijke website en je hoeft niet lang te wachten op je bestelling!
Als ik op zoek ben naar iets sla ik de site van Coolblue nooit over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria van Dreumel 12-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer duidelijk, ende volgende dag al in huis. gemakkelijk met betalen. Je kunt ook gemakkelijk vergelijken met andere merk producten. Ik zal zeker vaker hier iets kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik Gierman 12-04-2018 Via de website gekocht

De beste in zijn soort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De beste in zijn soort, betrouwbaar, snel en persoonlijk!
Overzichtelijke webshop met een groot aanbod. Goede service via meerdere kanalen. Eenechte aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rian 12-04-2018 Via de website gekocht

Geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer duidelijke website waardoor ik snel mijn nieuwe wasmachine kon bestellen die de andere andere ochtend al geleverd werd door twee zeer vriendelijke mannen , echt super . Het aperaat is zeer handig in gebruik en maakt bijna geen geluid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 12-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service, snelle levering, gunstige prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke, mooie en duidelijke website met gunstige prijzen, snelle en correcte levering, komen hun afspraken na.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luca 12-04-2018 Via de website gekocht

perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze webshop is sowieso de beste die ik ooit gezien heb, simpel, overzichtelijk, fijn en super service, snelle antwoorden in de service en vriendelijke medewerkers, er staal veel informatie over de producten op een zeer overzichtelijke en vriendelijke indeling. ook super snelle service wat levering betreft en als iets kapot is doen ze hun best om te helpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en goede bezorgers, wasmachine werdt vakkundig naar zolder gedragen.
Het is ook fijn dat de bezorging op het uur nauwkeurig wordt aangegeven

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ballie! 12-04-2018 Via de website gekocht

Fantastisch! Bedankt..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super fijne shop, groot aanbod met goede prijs. Snel geleverd en van alles duidelijk op de hoogte gebracht! Toppie.. + ze leveren op zondag en savonds!!! Ideaal ☺️

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goede autoradio 12-04-2018 Via de website gekocht

makkelijke auto radio

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de goede motivaties bij de producten. een betrouwbare shop. AL meerder keren wat besteld en elke keer weer verbaast dat de service zo goed en de levering zo snel is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 12-04-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Na de bestelling wordt je helder op de hoogte gehouden van de stand van zaken van de bezorging. Er een globale indicatie, later het dagdeel en weer later een bepaald uur van het dagdeel. Verder wordt er aangegeven dat er een SMS wordt verzonden een halfuur voor bezorging en 15 minuten voor bezorging wordt er gebeld. Helaas hebben beide laatste zaken bij mij niet plaatsgevonden. De bezorging was ook ruim na aangegeven tijdstip. Direct na aankomst gaven de bezorgers aan dat het de gehele dag had tegengezeten (installatie van machines duurde langer dan ingepland) en boden ze oprecht excuses aan. Voor de klant die later op de dag ingepland wordt is het misschien wel prettig om installaties per geval ruimer in de planning op te nemen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

yurre 12-04-2018 Via de website gekocht

gewelidige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
prima bedrijf voor 12 uur besteld en had hem de vorige dag in huis. Het product is van goeie kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 12-04-2018 Via de website gekocht

Ultrasnel levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooi website, makkelijk te gebruiken, en ultrasnel levering. Coolblue houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S. de Laat 12-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, makkelijk bestellen, goede produktomschrijving en leveringsmogelijkheden zijn super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LILIANE DANIELS 11-04-2018 Via de website gekocht

GEWELDIGE SERVICE !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel keuze , snelle service , prijs - kwaliteit is super . Ik zal heel zeker ander mensen aansporen om hun aankopen te doen bij cool blue. Men zet het op de plaats waar het moet staan . Betere service heb ik nooit gehad. TOP.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 11-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk aangegeven waarop gezocht en gesorteerd kan worden. Leverings- en betalingsvoorwaarden zijn helder en de levering zelf is megasnel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 11-04-2018 Via de website gekocht

bijna alles op voorraad, zeeeeer goed service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Allerlei artikelen besteld bij Coolblue, nooit problemen met leveringen. Mocht het product niet naar wens zijn dan is service zo belangrijk!,
voor Coolblue geen probleem!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke 11-04-2018 Via de website gekocht

Super goede bezorgregeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik bestelde op zaterdag een wasdroger bij Coolblue en kreeg deze zelfs gratis op zondag geleverd. een half uur voor de bezorging kreeg ik een berichtje en een kwartier voor levering en telefoontje dat zij er over een kwartier zouden zijn. Alles is keurig aangesloten en ik kon de droger direct gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jimmy 11-04-2018 Via de website gekocht

Erg klantvriendelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue houdt zich aan de afspraken en is erg klantvriendelijk. Coolblue verkoopt heel veel producten en ze hebben overal verstand van, dus ook voor informatie en advies ben je bij Coolblue aan het juiste adres!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering en prijstechnisch fantastisch.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk te vinden via internet, goede reclame op tv dat is net zo goed in werkelijkheid. Geen woord van gelogen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christophe 11-04-2018 Via de website gekocht

website kijken, kopen, afhalen, genieten, top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
website kijken, kopen, afhalen, genieten, top
vriendelijke attente winkelmedewerkers, up to date, die weten waarover zij praten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer vriendelijke klantenservice en super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Over het algemeen duidelijke productomschrijving, goede prijs en snelle levering.
Bij deze bestelling heb ik op zondag contact gehad met de klantenservice, omdat iets mij niet duidelijk was. Een zeer vriendelijke dame stond mij te woord en heeft uiteindelijk de order telefonisch in orde gemaakt. Na betaling zijn de producten de volgende dag afgeleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 11-04-2018 Via de website gekocht

Top Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak en overzichtelijk. Op zaterdag om 23.20uur bestelt, op zondag om 12.40uur geleverd. Helemaal geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mabori 11-04-2018 Via de website gekocht

service net als in de reclame

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere bestellingen, altijd snel geleverd. Gratis retourzenden (nooit gedaan) geeft veilig gevoel. De bezorgers van Coolblue zijn echt net zo vriendelijk als in de reclame. Duidelijke bezorgtijd. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine 11-04-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden klant.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service. Komen hun afspraken. Snelle levering.
Maandagavond de bestelling geplaatst, Dinsdagmiddag al geleverd en keurig op de hoogte gehouden over de bezorgtijd.
Uitermate vriendelijke bezorgers.
Het was voor de eerste keer dat ik iets bij Coolbleu heb gekocht en het blijft zeker niet bij deze eerste keer.
Wasmachine werd keurig op zolder geplaatst en aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 11-04-2018 Via de website gekocht

Goede website en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website helpt goed bij het uitzoeken van een product. Ik was op zoek naar koptelefoon voorr het hardlopen. De productinformatie en vooral ook de reviews van gebruikers hebben me goed geholpen om tot een keuze te komen. Het bestelproces is eenvoudig door te lopen. De koptelefoon is keurig verpakt en op tijd afgeleverd. Prima service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. Schutte 10-04-2018 Via de website gekocht

magnetron zaterdagmiddag besteld, zondagmiddag al binnen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De laagste prijs van de magnetron was bij vijf bedrijven hetzelfde. Alleen bij Cool Blue werd binnen een dag ook op zondag bezorgd. Ik kreeg een mail hoe laat ongeveer werd bezorgd. Het was prima op tijd. Zelfs de bezorger is blij met de bezorgservice op zondag, want hij ervaart dat iedereen dan ook echt thuis is. Dat bespaart hem veel tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lejo 10-04-2018 Via de website gekocht

In een woord Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op alle fronten uitstekend: gemak en klantvriendelijkheid van de website, de uitstekende klantvriendelijke klantenservice en de vakkundige, correcte en zeer klantvriendelijke bezorgers van Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Hilberdink 10-04-2018 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering en hele aardige jongens. TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, snelle levering, vreselijk aardig personeel! Echt een feest als zij langs komen!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina 10-04-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en keurig op de hoogte gehouden hoe laat ze er zijn. En koelkast werd keurig op zijn plek gezet. Dus geen service tot op de drempel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiel hager 10-04-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super service , het is onze 6 de grote aankoop en we zijn zeer tevreden .
Nooit meer ergens anders want ook probleempjes worden adekwaat en snel afgehandeld.
Zeer kundig personeel en bezorgers.
En zeer vriendelijk TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mc van erp 10-04-2018 Via de website gekocht

'Geweldige bezorging en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is de eerste keer dat ik bij Coolblue wat besteld heb . De website is overzichtelijk , goede productie informatie en was klantvriendelijk om iets te bestellen . Je wordt bij Coolblue goed op de hoogte gehouden van je bestelling door mail, sms, de bezorgers bellen dat ze eraan komen en idd zoals in de reclame alles met een glimlach . Ik vind het een top bedrijf waar andere bedrijven nog van kunnen leren en zal er weer gaan bestellen zodra nodig .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I Helsdingen. 10-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit prijs verhouding. Bestelling op tijd geleverd. Vriendelijke chauffeur, juiste verpakking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan Schijvenaars 10-04-2018 Via de website gekocht

Correct !

Algemene score

9,0
Product volgens afspraak keurig op de afgesproken tijd ontvangen. Zal volgende keer zeker eerst bij Coolblue kijken als ik iets via internet wil bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Kapitein 10-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue ben ik al meerdere keren geconfronteerd met een werkelijk uitstekende service!

Mijn advies aan iedereen is dan ook echt en oprecht: moet je iets duurzaams en duurders kopen, een product waarbij je dus graag wilt kunnen rekenen op goede service als dingen misgaan, dan beveel ik Coolblue aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie Moonen 10-04-2018 Via de website gekocht

service zeer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en goed beschreven van de artikelen, ook de bezorging was prima.
zoals beloofd de volgende dag bezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diane 10-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdag avond begaf mijn droger het, en met 4 jonge kinderen in huis is een droger onmisbaar!
Dankzij Coolblue stond de nieuwe droger zondag alweer te draaien, echt super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alexandra 10-04-2018 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op Coolblue werd het product het goedkoopste aangeboden. Na bestelling had ik het de volgende dag in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 10-04-2018 Via de website gekocht

Snel, goede service, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, duidelijke uitleg over alle categorieën van producten met mogelijkheden en prijsklasses, goede bruikbare en praktische reviews.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 10-04-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte inbouwservice

Algemene score

3,0
Mijn vaatwasser zou ingebouwd worden voor € 80 (niet bepaald een koopje) maar dan kan pas na 15.00 - wij werken namelijk ook. Dat kon niet volgens de planner want - en ik citeer - "De monteurs willen ook voor de file naar huis". Als ik het goed begrijp wordt mijn agenda beheerd door een monteur die op tijd thuis wil zijn voor zijn avondeten. Hele slechte service voor een bedrijf dat zo veel reclame maakt met "we gaan pas weg als het apparaat werkt". Ja, voor € 80 en voor de files!!

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 10-04-2018

Beste Deborah,

Goed dat je ons van feedback voorziet. Wat vervelend dat jouw vaatwasser niet geleverd is op het moment waarop je had verwacht. Er kan geen tijdvak worden gekozen voor de bezorging van witgoedapparaten. Dit komt omdat we tot 23.59 uur wachten tot alle bestellingen binnen zijn. Als alle bestellingen binnen zijn kunnen we de route zo inplannen dat de afstand tussen de aflever adressen zo kort mogelijk is. Wel zo milieuvriendelijk. Onze excuses voor het ongemak, dit is inderdaad zeker niet wat je van ons mag verwachten en we nemen jouw feedback zeker mee.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jan 10-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als ik iets wil aanschaffen en ze hebben het product bij Cool blue zoek ik niet verder omdat ik uit ervaring kan zeggen het kan niet beter. Het bestellen, betalen, leveren en als iets niet goed is retour zenden gaat heel goed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip Van Berendoncks 10-04-2018 Via de website gekocht

zoals in de reclame

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij waren nogal sceptisch over de vriendelijkheid en enthousiasme van de leveranciers in de cool blue reclamespots op tv. Ik kan natuurlijk alleen voor mezelf spreken maar bij hun aankomst was ik bijzonder aangenaam verrast.. Eerlijkheid gebied me te zeggen dat de dienst "oude machine meenemen alsook de verpakking van het nieuwe me ook "makkelijk en mooi meegenomen was".
In ons geval betrof het een wasmachine en was snel een nieuwe hebben van essentieel belang. We hebben dond avond op de website onze keuze gemaakt en rond 23u was de aankoop en betaling in kannen en kruiken. En zoals beloofd op hun site stond de nieuwe machine vrijdagvoormiddag, maw daags nadien, al te draaien. Ik heb in alle geval niet mijn laatste toestel gekocht bij cool blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 09-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekend en vriendelijk geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de webshop besteld. In de winkel in Eindhoven opgehaald. Kopje koffie en nog een advies gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert 09-04-2018 Via de website gekocht

Zeer klantgericht en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel bedrijven kunnen een voorbeeld aan Coolblue nemen wat klantgerichtheid en klantvriendelijkheid betreft.
s' Avonds besteld de volgende dag geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjef 09-04-2018 Via de website gekocht

Voorbeeldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Volop keuze in de webshop, goede suggesties voor aanvullingen op de bestelling, heldere leveringsvoorwaarden. Gewoon een goed voorbeeld voor alle aanbieders.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leslie 09-04-2018 Via de website gekocht

Superservice!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bedrijf is bereid ver te gaan met service verlenen!
Zelfs op zondag en via WhatsApp te bereiken. Ik kreeg zelfs nog een kaartje thuisgestuurd van De Coolste!!! omdat ik ze bedankt had. Haahaaa een bedankje voor een bedankje. ToF!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 09-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Groot aanbod van alles en nog wat. Meeste altijd op voorraad en volgende dag al in huis. Na de bestelling ook nog de nodige info over het produkt. Prima

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van Hoof 09-04-2018 Via de website gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We zijn erg tevreden van nieuwe wasmachine. De bezorgder neemt oude wasmachine mee. Levering is ook sneller en mooie tijd via sms ontvangen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews