coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42710 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1732 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jasper 15-05-2018 Via de website gekocht

Beste klantenservice in NL en altijd dat stapje meer!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een van, of zelfs de beste webwinkel van Nederland (en met fysieke stores, wat wil je nog meer?).

Vaak de scherpste prijzen en de klantenservice is geweldig. Coolblue en haar medewerkers zetten altijd dat stapje meer.

Er ging iets mis bij de levering (lag aan het postbedrijf) maar toch hebben ze het goed opgelost en mij een cadeaubon aangeboden voor het ongemak.

Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

supersnelle levering 15-05-2018 Via de website gekocht

supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
supersnelle service, s'avonds besteld, de andere dag s'middags geleverdvorige grasmachine stuk, maar het gras kon wel een dagje wachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RAW 15-05-2018 Via de website gekocht

Goede service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij problemen, snelle oplossing.
Wordt correct afgehandeld, geen getouwtrek met de schuldvraag, hetgeen regelmatig voorkomt bij normale winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 15-05-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Klantvriendelijk hoog staan!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een fijne winkel. Je komt binnen, komt gelijk iemand je begroeten. Waar kan ik u mee van dienst zijn...
Wilt u iets drinken....
Zeer fijn geholpen.....

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Aad lolling 15-05-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Doen wat ze beloven! Goede begeleiding en ondersteuning, goede after sales, alles piekfijn geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Floris 15-05-2018 Via de website gekocht

snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een electrische heggeschaar is vlot geleverd voor een prima prijs. De nalevering van een 2e accu door leverancier komt daar nog bij. De vele heggen die ik hier en bij de buren nu kan knippen gaan me goed af.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Frank 15-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare zaak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert de artikelen snel en volgens afspraak. Product is veilig ingepakt en voldoet aan de specificaties.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 15-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue doet wat hij zegt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service en zeer klantvriendelijke monteurs-bezorgers. Super. Super. Super. Heb er geen andere woorden voor!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pauline 15-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en zeer behulpzame mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop. Geen moeite was teveel voor de mannen die de wasmachine kwamen plaatsen. Alles netjes aangesloten en gecontroleerd en oude wasmachine netjes meegenomen ook het verpakkingsmateriaal weer meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elzinga 14-05-2018 Via de website gekocht

Er wordt precies gedaan wat is afgesproken.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijke ontvangst, kopje koffie erbij en alle tijd om jouw vragen te beantwoorden. En alles was aanwezig zoals was besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 14-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede klantenservice !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie makkelijke website's !
Zeer goede klantenservice, als er iets is, word het altijd snel opgelost, en word er niet moeilijk gedaan !
Ik bestel al jaren bij Coolbleu en zal dat zeker blijven doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P van Lievenoogen 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben zondags een grote koelkast besteld, en maandagochtend werd hij afgeleverd. Dat gebeurde met uiterste voorzichtigheid en toen de koelkast boven was, werd hij ook weer geïnspecteerd op schades. Niets beschadigt.
Ik ben zeer tevreden over coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Manon 14-05-2018 Via de website gekocht

I love Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De medewerkers van Coolclue zijn allemaal erg vriendelijk en proberen je naar mijn idee zo goed mogelijk te helpen. Daarnaast vind ik dat de medewerkers van de marketingafdeling ook echt een dikke pluim verdienen. De 'Bus. Klopt.' of 'Fiets. Fieuw.' vind ik echt leuk gevonden en toveren een lach op mijn gezicht zodra ik het voorbij zie komen. Ook op social media zijn ze sterk, wat voor een bedrijf in de huidige maatschappij wel belangrijk is. Ik zou zeker nog een keer bij Coolblue bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Svea 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop altijd bij Coolblue. Alles is tiptop in orde, snelle levering, uitstekende service en retourneervoorwaarden; als je bijvoorbeeld een tablet koopt mag je die zelfs uitproberen, en binnen 14 dagen terugsturen mocht hij niet bevallen. Over een krasje in een product doen ze ook niet moeilijk. Het teruggestuurde product bieden ze dan weer als Tweedekansje voor een lagere prijs op hun website aan. Zeer betrouwbaar, ik koop zoveel mogelijk op deze webshop. Ben heel blij met Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 14-05-2018 Via de website gekocht

Vlotte afhandeling van bestelling én levering! Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is dé ideale website om on line te kopen. Productinformatie is prima. Prijs/kwaliteit-verhouding is eerste klasse! En je hebt ook een winkel in Lochristi, Zaventem en Antwerpen, waar je desnoods met je vragen terecht kan face-to-face.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmy Talsma 14-05-2018 Via de website gekocht

Wat een geweldige service..heel blij met jullie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Jullie geven een geweldige service..heel blij mee
ook met het produkt (Haier wasmachine) keurig geleverd en aangesloten.
Oude machine meegenomen.
Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire 14-05-2018 Via de website gekocht

Altijd goed

Algemene score

10,0
Ik betaal soms wat meer om bij Coolblue te kunnen bestellen. Het is er snel en klantenservice is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joep Thebrath 14-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede duidelijke site met volledige informatie. Goede prijs en snelle levering. Ook aanbieding van eventueel alternatief.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gonni 14-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en klantvriendelijke levering , contact per mail en via sms
Heel goed systeem, sms sturen over hoeveel tijd ze er zijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 14-05-2018 Via de website gekocht

Coolblue een echte aanrader

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website. Erg overzichtelijk. Mooie prijzen. Makkelijk bestelprogramma en betaling is ook simpel.
Super snelle levering (oude toestellen worden meegenomen) zeer vriendelijke bezorgers.
Ik ben Zeer tevreden over CoolBlue

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton 14-05-2018 Via de website gekocht

Service is een van de allerbeste in Nederland

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals ik al aangaf , service is Top!!!
Snelheid van bezorgen is Top!!!
Eventuele oplossingen van een probleem is Top!!!
Prijzen zijn goed te noemen , kwaliteit kost nu eenmaal iets meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Houthooft 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en fijne makkelijke site om te bestellen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben een geweldig leuke service iedereen is even vrolijk van bezorger tot klantenservice! Ik bestel graag hier alleen al om de service! Ze hebben een groot aanbod en je kan er eigen altijd slagen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julie_807 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service bij Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede levering van een vaatwasser. Het oude toestel werd meegenomen en het nieuwe geplaatst door zeer vriendelijke mannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 14-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en super tevreden met mn bestelde artikel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De website vinden wij heel duidelijk en overzichtelijk. Wij zijn ook heel blij met ons bestelde artikel. Top service!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ronny 14-05-2018 Via de website gekocht

Cool Blue = super snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke Webshop.
Breed aanbod. Goede prijs/kwaliteit
Vlotte en betrouwbare levering en plaatsing door coolblue team ;-) !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Van Ingen 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/kwaliteit is goed
Snelle levering en kunt afleverdatum kiezen
Wanneer je bij Coolblue een dolce gusto apparaat koopt, geldt de voorjaarsactie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 14-05-2018 Via de website gekocht

Perfect geregeld bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gaat precies zoals het in hun reclamefilmpje wordt weergegeven, afleveren in een tijdbestek van een uur zodat je niet de hele dag hoeft te wachten, belletje vooraf dat ze er aan komen en product op de plek gezet en de rommel weer meegenomen. Ook kleinere producten altijd geleverd in een handige rits doos en altijd op tijd. Een voorbeeld voor anderen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F-Ant 14-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige sergive en vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De leveringtermijnen komen overeen met wat beloofd is. De verpakking aangepast aan het product dat steeds in goede staat geleverd wordt.
De klantenservice is snel, duidelijk en vriendelijk zowel via email als in de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 13-05-2018 Via de website gekocht

Beloven en ook waarmaken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hadden een probleem: Onze wasmachine ging stuk, we zouden een paar dagen weggaan en de kinderen zouden thuisblijven. Wat nu ?
Op de duidelijke, overzichtelijke site van C.B. gekeken, een wasmachine uitgezocht en daarna rustig weg kunnen gaan, want:
Alles klopte, van bestelling tot levering.
Een zeer prettige ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teunis Penninkhof 13-05-2018 Via de website gekocht

perfecte service en gemoedelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is de juiste webwinkel waar je met plezier iets besteld.
Afhandeling van alle zaken worden ook door vriendelijk medewerkers naar tevredenheid afgehandeld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gondje 13-05-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede site, met duidelijke uitleg van artikel. Makkelijk te bestellen en snel bezorgd. Ben zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Noordijk 13-05-2018 Via de website gekocht

Voorbeeld voor andere webwinkels!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Misschien qua prijzen niet de aller voordeligste, maar qua bestel, verzend en retourbeleid helemaal top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bart paesen 13-05-2018 Via de website gekocht

Brol van combinaties

Algemene score

1,0
Coolblue verkoopt combinaties die elkaar stuk maken of die gewoon niet zijn aangepast aan België. Hoes van tablet maakt glas kapot en klavier erbij was azerty van Frankrijk en niet van Belgie. Na melding van klacht (tablet was 1 week oud) kon enkel gezegd worden dat zij niet verantwoordelijk waren, maar de fabicant van de hoes. ha ha.
Glas repareren ging ook niet. display was kapot. Wat raar was. ik had op voorhand locale hersteller er naar laten kijken. Hij zij wel dat glas zeer moeilijk te krijgen was in belgie en dat het meer dan 5 weken zou duren. Dat is hun probleem. ze konden het niet binnen 3 weken maken en dan schuiven ze weer probleem door naar klant. verkopen kunnen ze goed, maar dan.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

bobo 13-05-2018 Via de website gekocht

Snel+afspraak nakomen+concurerend=prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke info en snel geregeld , bovendien op zondag bezorgd.De preis is goed t.o.v. Andere aanbieders

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Richard 13-05-2018 Via de website gekocht

Prettig, snel en scherp geprijsd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod, snelle levering tegen een scherpe prijs. Er is misschien best ergens iemand een paar euro goedkoper maar die leveren soms later, hebben een slechter retourbeleid, of ander geduvel. Coolblue is gewoon redelijk, eerlijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marie- Jose 13-05-2018 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op advies van vrienden, die goede ervaring met Coolblue had, mijn vaatwasser hier besteld.
Prima service en zelfs op Hemelvaartsdag geleverd!
Vriendelijke en nette instalateurs die zich netjes voorstelde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc 13-05-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare en écht klantgerichte webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb reeds verschillende zaken bij Coolblue gekocht: laptop, digitale camera, GPS, espressomachine, ... en wat me steeds opvalt is de aangename en efficiënte klantenervaring. Van bij de start (het zoeken op de website naar het gewenste product) tot aan de levering van de bestelling verloopt alles steeds zeer vlot. Ook op bijkomende vragen via e-mail reageert Coolblue snel en duidelijk. Ze maken ook steeds hun belofte waar: vandaag besteld, morgen geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topshop! 13-05-2018 Via de website gekocht

service met een echte glimlach:)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb ook mijn laatste aankoop met veel plezier gedaan, omdat je weet dat je je pakje op tijd en met een glimlach bezorgd krijgt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carine 13-05-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had dringend nood aan een nieuw stoomstrijkijzer, gezocht op coolbleu, mijn keuze gemaakt en besteld en de morgen nadien had ik het al in huis. Top zo een snelle levering. Doe zo verder coolbleu

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arthur 13-05-2018 Via de website gekocht

goede prijskwaliteit en uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de aparaten op de webshop hebben voor zover ik kon checken echt de laagste prijs en de levering is zeer correct, je krijgt een tijdslot en daarbinnen wordt geleverd. Oude apparaten worden netjes mee terug genomen. Super snel en perfect

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan v Herk 13-05-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Top bedrijf zeer klantvriendelijk met veel kennis en kunde

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor eenieder aan te bevelen, en voor ons de nummer 1 ! Wij zijn daar zeer vriendelijk ontvangen, en zeer deskundig, met veel kennis, geholpen !

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederiek 13-05-2018 Via de website gekocht

Diefstal!!!

Algemene score

1,0
Mocht ik een 0 op 10 kunnen geven ik deed het direct.
Vorige week woensdag systeemcamera sony a6000 besteld. Voor onze reis.
Donderdag 10/05/2018 de geleverde doos geopend.
De zegel van de doos van sony bleek intact.
Na openen van de doos tot de vaststelling gekomen dat hier 3 dichtgetzpete pakketjes in zaten.
Het bleken zakjes suiker te zijn.
845€ voor 3 pakjes suiker.
Daar staan wij dan mooi, 3 weken voor ons reis zonder camera, en zonder enige hulp van Coolblue.
Vrijdag was hun reactie: we onderzoeken het en komen maandag met een oplossing.
Op zaterdag luidde hun reactie als volgt: sorry, maar wij kunnen jullie niet helpen. Jullie moeten maar klacht indienen bij de politie...
Ze hadden waarschijnlijk net gezien dat ze hun geld ontvangen hadden.
Diefstal van coolblue ja.
Zonder enige vorm van service.
Smeerlapperij, dat is het...

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

A. van Schaik 13-05-2018 Via de website gekocht

Super website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vakmensen aan het werk daardoor juiste informatie, service en snelle levering.
De site is duidelijk, veel vergelijkbare producten. Fijn dat je ook s avonds kan bellen voor informatie en natuurlijk de super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Duco 13-05-2018 Via de website gekocht

Cool blue doet zelfs net dat stapje meer dan ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling, orderbon, factuur, levering, het hele traject staat klant echt centraal en met een glimlach. Cool blue laat zien dat vriendelijkheid niets extra’s kost en grote tevredenheid teweeg brengt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J 13-05-2018 Via de website gekocht

Snelle keurige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al vaker bij coolbleu besteld, snellr en hele goede service, beveel hem zeker aan bij mijn vrienden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Raphael De Vos 13-05-2018 Via de website gekocht

Ultrasnelle levering ook op feestdagen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De snelle levering maakt zelfs de meest eisende consument tevreden. Maar misschien heeft dit toch een keerzijde: De consument dreigt op lange termijn heel deze onberispelijke service als normaal te beschouwen, en dat komt - bij mij althans - heel ergerlijk over.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue = Koud blauw 12-05-2018 Via de website gekocht

Koud blauw

Algemene score

1,0
Stofzuiger met accu gekocht, 30 euro extra betaald vanwege een actie een 2 accu te krijgen.
Later blijkt, dat je deze zelf bij Samsung moet aanvragen. Gedaan, levering zou 4 tot 6 weken duren. Na 6 weken Samsung gebeld, blijkt daar niets bekend te zijn van mijn aanmelding. Omdat de actie is afgelopen kunnen zij niets meer doen. Terug naar Coolblue, die hanteert hetzelfde verhaal. Beide partijen laten je dus in hemd staan, terwijl je ook noh 30 euro extra voor Piet Snot hebt betaald. Nooit meer Coolblue of samsung voor mij.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 14-05-2018

Beste,
Bedankt voor je feedback. Vervelend te lezen dat het niet allemaal naar wens verloopt. Dit is natuurlijk niet wat je van ons mag verwachten. Wij willen dit graag voor je uitzoeken, maar op basis van de gegevens die wij nu hebben, kunnen wij geen actie vinden of verandering in de prijs tijdens aanschaf. Zou je ons het order nummer + korte toelichting willen e-mailen op geenglimlach@coolblue.nl?
Wij kijken uit naar jouw reactie.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Inge Kroes 12-05-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site, overzichtelijk en zeer snelle en nette levering. Tweede keer dat ik iets bestel, ontzettend tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 12-05-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende service, top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, uitgebreide productinformatie op de website. Grote keuze van dezelfde soort producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicky 12-05-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is overzichtelijk en bevat duidelijke info. De mogelijkheid om tweedekans producten te kopen is top. Ook in de winkel werden we goed geholpen door een vriendelijke medewerker.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews