coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

drente 21-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
duidelijke beschrijving van het product en vergelijkingsmogelijkheden

Service
Wij kozen voor levering op een door ons gekozen tijdstip en namen daarbij voor lief dat het door ons gekozen product bij Coolblue iets duurder was. Product werd niet geleverd die avond, maar de volgende dag overdag op een ander adres aan de andere kant van het appartementencomplex. Motivatie van de bezorger: anders had u het moeten ophalen bij PostNL. Compensatie van Coolblue: een kadobon van maar liefst 5 euro te besteden bij Coolblue. Bestel ik nog weer dan? Even denken hoor.

Aanbeveling
Het bezorgingsdrama en de manier waarop Coolblue hier mee om is gegaan vind ik beneden de maat. Er zijn vele aanbieders die qua prijs concurrerend zijn, dat moet men zich goed realiseren!

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende

Reageer

jwstoker 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb kijk ik altijd eerst of ik het via coolblue kan krijgen. Niet altijd perse de goedkoopste, maar wel de allerbeste webwinkel van dit moment. Ik heb enkele keren voor een goedkoper alternatief gekozen, maar vaak was dat uiteindelijk niet de beste keuze. Zegt genoeg toch?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

macfan55 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website

Assortiment
Veel producten

Aanbeveling
Snelle levering - goede communicatie

Extra toelichting
Zeer snelle levering en duidelijke communicatie met goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

steefd 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede en overzichtelijke site, zowel op mobiel als computer.

Extra toelichting
Goede online winkel, snelle en gratis levering, goede klantenservice.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kurtmertens 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Filters om te zoeken werken prima, product goed gevonden en de bestelling makkelijk kunnen afronden.

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik nodig heb, dus voor deze keer was het assortiment al in orde.

Aanbeveling
Prijs zit goed. Levering zoals beloofd, de dag na de bestelling geleverd. Product voldeed 100% aan mijn verwachtingen.

Extra toelichting
Dit is mijn eerste aankoop via Cool Blue. Alles is perfect verlopen. Dus als ik ooit nog eens iets wil aankopen wat in het aanbod van Cool Blue zit, dan twijfel ik niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

emmyost 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is goed beschreven

Service
een perfecte service

Assortiment
Je kan er bijna alles vinden

Aanbeveling
De winkels zijn gemakkelijk bereikbaar en ook de thuislevering gaat zoals afgesproken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karnemelk13 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Heel gemakkelijk dat alles naar huis wordt gebracht, zelfs naar Brugge. Geen gesleur !

Service
De mensen waren heel vriendelijk, doch de vaatwasser hebben wij zelf geinstalleerd .

Aanbeveling
Grote keuze, lage prijzen !!

Extra toelichting
De goede punten zijn zeker de vlugge levering en uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jpmc 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Dankzij een goede website, snel het gewenste item gevonden ...

Service
Na de bestelling continu op de hoogte gehouden van de voortgang ...

Assortiment
Genoeg te vinden bij Coolblue ...

Aanbeveling
Al aardig wat via Coolblue aangeschaft, steeds zonder problemen ...

Extra toelichting
Geen enkel negatief punt tot op heden. positief : zie hierboven ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Clercq Johan 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed gemaakte webwinkel

Service
perfect

Assortiment
bijna alles

Aanbeveling
voor het gemak zonder geloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mschmidtszalowski 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle bezorging, mogelijkheid om het artikel in de avond bezorgd te krijgen

Service
SMS en email bevestigning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Colberte 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Assortiment
Had een vaatwasser Miele uitgezocht maar overal op bestelling. Alleen bij Coolblue was hij direct leverbaar en tegen dezelfde meest voordelige prijs. Geen moment getwijfeld, 's anderendaags geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Verlaan 21-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Zoals uit de hoge score blijkt ben ik uitermate tevreden over de winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkje1 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan niet.

Service
Ik werd keurig op de hoogte gehouden van de snelle levering.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles gewoon perfect. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.

Extra toelichting
Alles gewoon perfect. Graag tot een volgende keer wat mij betreft.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wouters67 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
zeer correct en vlot, zowel op de site, als aan de telefoon.

Assortiment
ruim

Aanbeveling
alles perfect , zoals beschreven

Extra toelichting
Alles verlopen zoals beschreven op de website. Zeer correcte en vlugge service. Het is de eerste website waar ik iets bestelde, en dat de levering is gebeurd zoals beloofd. Zondag 1945 uur besteld, maandag om 1100 uur al geleverd en geinstalleerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan13 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
het is een makkelijk te gebruiken en bedienen appaaraat

Service
een goede en snelle service

Assortiment
ruim arsortiment

Aanbeveling
het is een goede winkel met een zeer goede service je word overal mee op de hoogte gehouden.

Extra toelichting
Ik vind het een goede en service gerichte winkel met een uitgebreid assortimen

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Omnidextrous 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker dan een zoekveldje invullen en meteen de juiste producten vinden kan bijna niet.

Service
Ik belde CoolBlue voor de openingstijden op zondag. Mederwerker boodt daarna ook meteen aan om te controleren of het product dat ik wilde halen wel op voorraad was in de winkel waar ik het wilde kopen.

Assortiment
Voor het product waar ik naar zocht (GoPro accesoires) heb ik niets gemist dat ik op andere sites wel kon bestellen.

Aanbeveling
Goed assortiment, zeer vriendelijke en toch niet opdringerige medewerkers, duidelijke website. Snelle levering en tussendoor goed op de hoogte worden gehouden van de status van de bestelling.

Extra toelichting
Ik kan werkelijk geen enkel minpunt bedenken buiten enige onduidelijkheid over de openingstijden (volgens de site tegelijk wel en niet open op een zondag). Maar foutjes kunnen overal optreden en ik ben er zeker van dat daar nu naar gekeken gaat worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eabroug 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
x van de klantenservice hielp mee zoeken

Aanbeveling
snel geleverd, je werd goed geinformeerd met mail wanneer het pakketje kwam

Extra toelichting
Geen verzend en retourkosten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Torelli Bruno 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel grote overzicht en uitleg op alle producten.

Service
Heel goed

Assortiment
Heel goed kan niet beter.

Aanbeveling
Heel goede producten en het eerlijkste in het prijs en kwaliteit.Vandaag besteld morgen aan huis.

Extra toelichting
Zij zijn eerlijk in het prijs en kwaliteit en ze hebben een heel goede en grote assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brilletje 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
makkelijke en overzichtelijke website

Service
even moeten bellen over mijn aankoop kon onderdeel niet vinden en dit was in 5 minuten opgelost

Assortiment
een mooi en groot assortiment waar ik graag doe snuffelen

Aanbeveling
al enkele malen iets gekocht en de garantie en service is uitstekend van deze winkel heb ik inmiddels wel gemerkt

Extra toelichting
zoals ik al formuleerde heeft deze winkel voor mij een zeer goede service en garantie daarom koop ik hier graag. altijd vriendelijke mensen aan de telefoon als je iemand om raad moet vragen. En niet te vergeten er word ook 7 dagen per week bezorgd en altijdGratis verzending en Gratis retourneren. Vind zulke winkels nog maar eens?.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

mikeglb 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Zeer snelle levering
Retourprocedure vlot (bij defecte boormachine)

Assortiment
In het algemeen scherpe prijzen, soms ver boven anderen. De moeite om te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

resc 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met veel gemak is er te bestellen. Met of zonder keuze hulp.

Service
Vond de gratis mogelijkheid voor bezorgafspraak top.

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Ben enthousiast over de shop. Gegarandeerde snelle levering.
Misschien niet de aller goedkoopste maar gemak en service is ook fijn.

Extra toelichting
Top: bestelgemak en assortiment Tip: maak van coolblue hét merk ipv al die verschillende hostnamen die doorklinken naar deel van de webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brendakurvink 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je huis alles makkelijk geregeld

Service
Zelfs een supersnelle service met dezelfde dag geleverd

Assortiment
Als je wat nodig hebt hebben ze het

Aanbeveling
Echt een top zaak. Zowel via het internet als persoonlijk af te halen in de winkel. Geen verzendkosten en zeer snelle levering

Extra toelichting
Zoals ik al schreef. Zowel online als in de winkel te kopen. Zeer snelle levering, indien nodig nog dezelfde dag tegen een redelijke meerprijs. Anders de volgende dag geleverd zonder verzendkosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r.vdtol 20-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele prettige website

Assortiment
Bij Cool Blue vind je alle soorten elektronica

Extra toelichting
Wat ik erg prettig vind, is dat de verpakking van CoolBlue en de communicatie naar de klant erg leuk is. Je krijgt echt een cadeautje van jezelf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ward onkelinx 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Coolbleu heeft zoals vermeld de zending optijd verzonden. maar Bpost heeft mijn paket telaat afgeleverd.
Coolblue heeft steeds gereageerd op mijn mails met vragen waarom de verzending telaat was

Aanbeveling
Zeer goede service in verkoop snelle levering en naverkoop

Extra toelichting
Zeer tevreden oven mijn aankoop 1 min puntje is Bpost.

Review criteria:

Goed

Reageer

m.j van vuuren 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De aankoop was makkelijk gedaan en ik heb niet al teveel gegevens in hoeven te vullen, en de betaling ging ook heel makkelijk.

Service
Service was prima, ik had mijn zaterdag bestelt en ik had het een zondag al in huis. Echt top.

Assortiment
Het assortiment van het product dat ik gekocht had was prima, je had genoeg keus om uit te kiezen.

Aanbeveling
Ik zou jullie website zeker aan bevelen bij mijn vrienden want ik ben zelf zeer tevreden.

Extra toelichting
Ik vind deze manier van winkelen bij jullie uitstekend, de service is prima wat jullie beloven komen jullie ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis1304 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke webshop, simpele bestelprocedure

Service
Prima ondersteuning, goede communicatie

Assortiment
Alles wat ik wil kopen is bij cool blue verkrijgbaar

Aanbeveling
Zeer zeker, vanwege bovenstaande punten

Extra toelichting
Zeer goede ondersteuning, zeer snelle levering, prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim095 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagnamiddag breuk met oude toestel. Zondag nieuw in huis.

Extra toelichting
Zaterdagnamiddag breuk met oude toestel. Zondag nieuw in huis, zonder veel tijd te hoeven verliezen door naar de winkel een nieuw apparaat te gaan kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Twan Broeren 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles verliep duidelijk en soepel,dus
wat wil je nog meer.

Service
Snelle en duidelijk afhandeling van bestelling.
Levering was netjes op tijd.

Aanbeveling
Gewoon allemaal duidelijk en betrouwbaar en daar houden we van.

Extra toelichting
Alles in dik orde.Niks op aan te merken verders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pattech 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede website en praktische website

Service
Snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid productaanbod

Extra toelichting
Correcte, scherpe prijs. Snelle behandeling en duidelijke communicatie (email) over de genomen stappen om het product te bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J-P D S 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Cool Blue is altijd correct

Extra toelichting
Ruim assortiment, betrouwbaar, goede service en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.dejong89 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis kan je rustig orienteren ipv een hijgende verkoper in je nek

Service
Bij vragen altijd bereikbaar

Assortiment
De keuze is reuze

Aanbeveling
Het gemak, snelheid van levering en de prijs is super

Extra toelichting
Gemak dient de mens. Wat is er beter als thuis orienteren en uiteindelijk aanschaffen. Volgende dag in huis, zelfs op zondag. Daar kunnen een hoop webshops een voorbeeld aan nemen.. ga zo door CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

securicor1 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed

Service
goed

Assortiment
veel

Aanbeveling
mooie producten

Extra toelichting
goede service al meerder producten gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sigma77 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ophaling via B-Post afhaalpunten = geweldig, want werkuren maken een thuislevering vaak onnodig moeilijk.

Service
Snel en efficiënt. Online betaling via Maestro is ook zelden mogelijk, maar ging hier perfect!

Assortiment
De laagste prijs van heel Europa vond ik hier voor dit artikel. En dan nog in België ook, fantastisch!

Aanbeveling
Een uitstekende ervaring. 100%

Extra toelichting
Een heel fijne en ontspannen aanpak, met kleine "nice to haves" die de ervaring sterk verbeteren (bijv.: de "wachttherapie", of de "workout" tekeningen op de doos zelf). Een heel klantgerichte mentaliteit die echt een hapje frisse lucht is op het immens grote en koude internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George Andries 19-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk om online te bestellen

Service
Uitstekende en duidelijke uitleg indien je vragen hebt

Assortiment
Zeer ruime keuze in diverse producten

Aanbeveling
Zeer handig, volgende dag reeds geleverd, ruime keuze, ook handig om producyen met elkaar te vergelijken vooraleer je iets aankoopt

Extra toelichting
Handige website, zeer duidelijk, je weet onmiddellijk of een product in voorraad is, snelle levering. gemakkelijke betalingsvoorwaarden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toondonne 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik vond meteen wat ik zocht. Ik twijfelde even, stuurde een bericht naar de helpdesk en er kwam een zeer bevredigend antwoord.

Service
Perfecte afhandeling van hetgeen gevraagd werd. Om 22.30 besteld en de volgende dag stond de pakjesdienst aan de deur. Wij waren helaas niet thuis, er zat een briefje in de brievenbus en de volgende dag stonden ze er weer.

Assortiment
Hetgeen ik zocht was in meerdere modellen beschikbaar. Ik spreek me niet uit over andere artikelen.

Aanbeveling
Ik was super tevreden over de geleverde info en de perfecte afhandeling.

Extra toelichting
Zoals ik reeds meldde: de antwoorden op gestelde vragen werden correct beantwoord, de snelheid van de levering was voortreffelijk... kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klemmen 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer eenvoudig een produkt op te zoeken.

Service
Snelle en vakkundige levering en plaatsing met vooraf een opgegeven tijdsspanne waarbinnen het produkt werd geleverd, zodat je niet de hele dag aan huis vast zit.

Aanbeveling
Gebruiksgemak en service rond levering en plaatsing apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

loekatmie 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk te vergelijken op de site

Service
Top! steeds zeer snelle levering!

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Al lang tevreden klant en vertel dit dan ook graag verder!

Extra toelichting
Alles goed zoals het hoort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pienemien 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk te vinden. Mooie overzichtelijke site

Service
Snelle, nette levering

Assortiment
Kan ik niet goed beoordelen want ik heb nog niet verder gezocht

Aanbeveling
Ik vond wat ik zocht erg snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dap2202 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Prima site en bestelproces

Service
Snel en betrouwbaar

Extra toelichting
Zoals gewend van Coolblue een snelle en betrouwbare levering van een gegarandeerd nieuw product. Klasse!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stefcost 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk van thuis uit bestellen en de betaling was juist, vlug en correct verlopen.Betrouwbaar dus!

Service
De levering was correct en op de afgesproken dag; Geen problemen met het aangekochte produkt, goede staat toegekomen en werkte zoals verwacht. Goed dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

friezin1957 18-05-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Lekker thuis de mening over het produkt lezen.

Service
Tot nu toe goed, weet nog niet of dat ook zo is bij een eventuele klacht over de printer

Assortiment
Voor mij voldoende

Aanbeveling
Heb niet eerder bij een online bedrijf op dit gebied besteld

Extra toelichting
Zie bovenstaande

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Fabienne van Looy 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk, vanuit je zetel kan je uit een groot aanbod van produkten kiezen met de nodige informatie en beoordelingen van andere klanten

Service
Altijd correct! Super snelle levering zoals beloofd. vóór 23u59 besteld de volgende dag geleverd! Zelfs op zaterdag en zondag!

Assortiment
Als je het hier nog niet tussen vind! :-)

Aanbeveling
Altijd correcte service!

Extra toelichting
Ben grote fan van Coolblue, het is zelfs zo dat ik niet meer naar een electrowinkel ga, dit is veel gemakkelijker! Hoef er de deur niet voor uit, een groot assortiment, een goede produktinformatie en dan nog de beoordelingen van klanten waar ik ook veel belang aan hecht. En ook een super snelle correcte levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j-callandt 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Altijd op tijd en gratis geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

owkajo 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Webside duidelijk,makkelijke betalingen
wienig gegevens romslomp, bestellen is
eenvoudig en alles was en is zeer duidelijk.

Service
Alles komt overeen met wat men aangeeft.

Aanbeveling
Ik vind dat ik gekregen heb wat ik verwachte en de service is werkelijk goed.

Extra toelichting
Nog al duidelijk zou ik zeggen, zie bovenstaande !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bergeijkj 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zelfs mij lukte het om dit apparaat binnen 2 minuten te koppelen met de router. Mijn Hue-bridge zat net iets te ver voor de buitenlampen. Met deze versterker, waaraan ik de bridge met kabel heb verbonden, werkt het super! Vrijdag besteld en zaterdag geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fifiets 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik ben fan van coolblue. 's avonds begeeft de koffiezetter het en de volgende dag heb je de nieuwe binnen. Niet alleen foto's maar ook een video review van heel veel artikelen op de site, hierdoor heb je een veel beter beeld van wat je koopt en de spullen zijn ook nog eens degelijk verpakt. Helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jegebe 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Makkelijk bestellen en betalen en de volgende dag keurig verpakt in huis. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petertoerist 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
vriendelijke klantendienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yulan.wong 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van alle producten die Coolblue aanbiedt, bestaat er een top-10, dit maakt het kiezen van een product voor mij makkelijker. Zo heb ik mijn singer naaimachine uitgekozen en ben er nog steeds erg blij mee. Hun website is verder erg overzichtelijk en ze bieden veel betaalopties aan.

Service
Coolblue houdt je goed op de hoogte wat er met je bestelling gebeurd, van het inpakken, tot het verzenden en van postnl krijg je altijd bericht wanneer het bezorgd wordt. Al mijn bestellingen zijn altijd binnen 24 uur bezorgd bij mij.

Assortiment
Wat betreft de naaimachines en de robotstofzuigers hebben ze een breed assortiment.

Aanbeveling
Ik raad deze winkel zeker aan, ze staan bekend om hun goede service en aan hun filmpjes en doosverpakkingen te zien proberen ze hun werk niet alleen voor de klanten maar ook voor zichzelf leuker te maken.

Extra toelichting
Coolblue is een hele fijne webshop om van te bestellen, ze hebben een breed assortiment, duidelijke website. Hun top-10 of top-20 lijst vind ik erg handig bij het maken van mijn keuze en de reviews die de klanten achterlaten helpen ook heel erg. Bovendien zijn hun producten vaak afgeprijsd en net iets goedkoper dan andere websites en een snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pevanhees 18-05-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
simpel bestelproces

Service
prima verzendproces (wordt keurig op de hoogte gehouden)

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
goede prijs kwaliteit verhouding
prima website
goede after sales

Extra toelichting
mooi overzicht op website, makkelijke zoekfunctie, goede produktbeschrijving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews