coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

toinedelaet 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke website, fijn dat er afleverpunten door het gehele land zijn.

Service
Netjes geholpen. Zondermeer!

Extra toelichting
Mooie website. Mooie verscheidenheid in aflevering: thuis (zelfs dezelfde avond!!) of winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cpj 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Uitstekende productinformatie, voorraad en betaling goed aangegeven. Snelle levering en op de hoogte van binnenkomst dmv email en sms bericht.

Service
Vriendelijke en meedenkende klantenservice, na ontvangen defect apparaat, direct omgeruild zonder discussie.
Ook bij vragen goede uitleg, geen lange wachttijden.

Extra toelichting
ik heb alleen zeer goede ervaringen met deze firma wat betreft assortiment, productinformatie, betaling, levering en nazorg. Bovendien vind ik het bijgeleverde folderboekje alleen om te lezen al erg nuttig, verfrissend en leuke teksten en uitleg. Ga zo door Cool Blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anaesthesist 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Razendsnelle verzending

Extra toelichting
Snel keuze maken uit groot aanbod. Razendsnelle verzending. Zelfde product bij grootste concurrent bijna twee keer zo duur (!!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

axy 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Zeer snelle levering en gratis bezorgd. Stevig verpakt. Er zat wel het factuur van iemand anders ipv het mijn bij maar ik heb toch geen factuur nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wiebe Werkman 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website(s), voldoende productinformatie, zonder te overdrijven

Service
Je wordt 30 minuten voor de levering gebeld, dat is ERG prettig. Verder word je prima op de hoogte gehouden mbt het bestelproces.

Assortiment
Zeer uitgebreid, ruime keuze per product(groep) en bijna alles is uit voorraad leverbaar.

Aanbeveling
Met de mentaliteit 'doe maar normaal, dan doe je gek genoeg' voel ik me helemaal thuis. Prima prijs-kwaliteit verhouding, gratis levering en installatie van onze warmtepompdroger, erg prettig!

Extra toelichting
We hebben vaker bij Coolblue besteld en waren zeer tevreden. Vanaf het moment dat we de website bezochten, tot aan de levering/plaatsing, bijna niet te geloven dat een bedrijf zo klantgericht en klantvriendelijk is, dat staat bij Coolblue duidelijk hoog in het vaandel. Kan Coolblue dan ook van harte aanbevelen, laat je verrassen (en nee, ik heb geen aandelen in Coolblue, we zijn ECHT zo enthousiast).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

irene58 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internet winkelen zoals het hoort

Service
Goed advies vooraf, en als er iets mocht zijn wordt het bij coolblue altijd goed opgelost

Assortiment
Welk bedrijf heeft zoveel keuze?

Extra toelichting
Service is een van de belangrijkste criteria bij de aankoop van een produkt dat in principe iedereen kan leveren. Hiermee onderscheidt coolblue zich positief . Daarnaast de enorm snelle levering. Daarom kan ik coolblue bij iedereen aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindeborg 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snel besteld snel geleverd op adres dat je wilt

Service
wordt op de hoogte gehouden van GRATIS levering terwijl de prijs de laagste is

Aanbeveling
goede snelle gratis levering voor de laagste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jveetvel 08-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
do voor 23.59 besteld (om trampoline net nog voor het weekend te hebben)
-> nog steeds in depot van transporteur

Aanbeveling
zelfde opmerking als bij service - helemaal niet tevreden over leverings termijn - zeker als dit juist de reden was om bij coolblue te bestellen

Extra toelichting
bestelling bij coolblue geplaats voor snelle levering -> hopeloze vertraging * ik ben zelf teleur gesteld en weet niet of ik nog bestellingen in de toekomst bij jullie zal plaatsen * men dochter is nog zwaarder teleur gesteld

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Greev 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website is erg overzichtelijk

Service
perfecte en snelle service wat betreft levering andere service gelukkig nog niet hoeven meemaken

Assortiment
zeer ruim

Aanbeveling
prima webwinkel en ga zeker nog een keer persoonlijk langs

Extra toelichting
geweldige en snelle levering binnen 24 uur aan huis bezorgd en met een goede betaalmethode van ideal tot paypal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandrommeh 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen.

Aanbeveling
Zeer vlotte filter- en selecteermogelijkheden op jullie website

Extra toelichting
Zeer vlotte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

almaringo 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze en eenvoudig en snel bestelproces, overzichtelijke website

Service
super snel besteld en geleverd

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Het is niet de goedkoopste webwinkel, maar omdat de verzendkosten gratis zijn en de bestelling echt de volgende dag in huis is vind ik het de betrouwbaarste webwinkel tot nu toe, wat jullie beloven op de website doen jullie ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CarlDemuynck 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website.

Service
Makkelijk bestellen en snelle levering.

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Vlot, snel en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ariluijben 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke snelle site

Service
het gaat snel geen fouten precies zoals het hoort

Assortiment
zoals in een winkel ruime keuze

Aanbeveling
keuzemogelijkheid prima, prijstechnisch erg goed

Extra toelichting
klinkt misschien te mooi om waar te zijn, maar deze tien hebben ze wat mij betreft verdiend. afspraken worden nagekomen, de website klopt en de prijs is nog eens erg concurrerend, wat wil je eigenlijk nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

duvel6969 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en correct zoals gewoonlijk

Assortiment
Voor ieders beurs

Aanbeveling
Heb al verscheidene artikels besteld bij Cool Blue en alles is correct afgehandeld

Extra toelichting
Heb deze gekocht na reviews gelezen te hebben van andere personen die hem hadden aangekocht en ze waren allemaal heel tevreden. Besteld en moet zeggen dat ik die ervaring deel met de reviews die ik er had over gelezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soyrobin 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Producten zijn snel te vinden en je wordt stap voor stap door het bestelproces geleid

Service
Van bestelproces tot afhandeling, duidelijk, vriendelijk en met humor

Assortiment
Volledig, nog maar zelden meegemaakt dat ze iets niet hadden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

serbube 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Winkelen van thuis uit

Service
S' 'anderendaags geleverd

Extra toelichting
Excellente service !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LEYSEN THEO 08-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig en duidelijk te vinden

Service
zondagavond besteld, maandag in de voormiddag geleverd

Assortiment
goed omschreven en een goed beperkt aanbod

Aanbeveling
aangenaam verrast door de snelle en degelijke service en goede prijs product

Extra toelichting
snelle en goede service correcte omschrijving product en prijs aangenaam verrast bij verrekening. verzendingskosten niet aangerekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt G. 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel eenvoudig de instructies volgen

Extra toelichting
Bestellen is heel eenvoudig. Levering is correct en super snel. Bestelling is tot bij de levering on-line te volgen. Heel professioneel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevredenmama 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een heel overzichtelijke procedure voor het bestellen. Nadat je bestelde werd je heel goed op de hoogte gehouden via diverse kanalen wat er nu verder met je bestelling gebeurde.

Service
Niets op aan te merken: zoals beloofd

Aanbeveling
Het is mijn eerste ervaring, maar ik zal er beslist nog aankopen doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schalker 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Gezocht en gevonden wat ik nodig had...

Aanbeveling
Geen enkele negatieve opmerking!

Extra toelichting
Op zondag om 19:59 besteld... Maandag vanaf 11:00 beschikbaar in het afhaalpunt! Dat noem ik snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeannine2 07-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super tevreden over dans de lijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge.g 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Leveringstermijn stipt volgens de beloftes op de site, geen enkel probleem, keuze mogelijkheden wat mij op dat moment best uit kwam en afhaalpunt B-post kon ik zelf kiezen in functie van eigen planning.

Assortiment
Alles in het gamma fototoestellen was mooi opgelijst en vergelijkbaar met andere webwinkels - hier meer opties om naast elkaar de specificaties bvb van zoomcapaciteit te vergelijken.

Aanbeveling
Coolblue is gemakkelijk, handig en eerlijk in aangekondigde dienstverlening.

Extra toelichting
+ snel Handig Eerlijk: wat beloofd is qua levertijden wordt ook gerespecteerd Geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steenezel 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
par drukken op de knop en klaar

Service
prima informatie omtrent levering

Assortiment
enorm

Aanbeveling
top bedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacksm 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon heel gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abigail Binnemans 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gemakkelijk te bestellen online.

Service
Stipte levering.

Assortiment
Ruim assortiment.

Extra toelichting
Zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iekegeelen 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
super snel en makkelijk

Aanbeveling
zeker een aanrader als je snel een pakketje wilt bestellen!

Extra toelichting
Ze houden je goed op de hoogte, waar je pakje is en wanneer die aankomt! en ik had mijn pakje de volgende dag al binnen! zeer tevreden over Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

carlavanwinssen 06-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering ! Super !

Service
Prima !

Assortiment
Uitstekend !

Extra toelichting
betrouwbaar en een snelle levering !! 👍🏼👍🏼 Ben een zeer tevreden klant van cool blue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmnewalts 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super gemakkelijk bestellen

Service
Snelle levering waarbij je continue op de hoogte wordt gehouden van de actuele status van de zending.
Ook de avondlevering is ideaal!

Extra toelichting
Snelle levering Avond levering Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis Prima prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lostborder 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Betalen en afhalen dat is alles. Super makkelijk.

Service
Alles perfect in orde

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Omdat het Super makkelijk is.

Extra toelichting
Ik ben tevreden over alles. Ik had het de dag erna. Was heel makkelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bertus 51 06-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikelen duidelijk omschreven

Service
snelle levering

Assortiment
gevarieerd assortiment

Aanbeveling
door bovenstaande argumenten

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluekoper 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
kijken,kiezen en bestellen

Service
door fout van post.nl bestelling dag later bezorgd

Assortiment
kan op computergebied wat meer vind ik

Aanbeveling
betrouwbaar en gratis verzending

Extra toelichting
eerst dacht ik ,cool blue en vooruit betalen ,maar ze hebben ook winkels dus zou ik daar altijd naar toe kunnen indien er een probleem voordoet ,ruime keuze ,mooie video uitleg van producten

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Muyres 05-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Extra toelichting
De levering was goed. Geen klachten dus ik hoef niets terug te sturen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

eygas 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. Heel gemakkelijk om van daaruit te bestellen en te betalen. Top!

Service
Je wordt van begin tot eind op de hoogte gehouden. Hoe laat de bestelling is ingepakt, hoe laat het verzonden is. Wanneer en hoe laat je het pakket kunt verwachten. En bovendien: de bestelling pas heel laat in de avond geplaatst en toch al de volgende dag in huis. Helemaal Super!

Assortiment
Groot assortiment. En door de vele reviews die er bij de verschillende producten staan kun je uiteindelijk een heel bewuste keuze maken.

Aanbeveling
ik ben gewoon super tevreden over Coolblue.

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke website, supersnelle levering, zeer goede service, duidelijke en uitgebreide reviews bij de verschillende producten. Alleen maar positieve punten :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Borremans 05-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
ben weinig mobiel, dus gemakkelijk shoppen voor mij!

Service
zeer betrouwbaar. bestelling zoals afgesproken op tijd geleverd!

Extra toelichting
Het bestelde product werd snel en in goede staat geleverd. Voor minder mobiele mensen zeker een aanrader om het te proberen. Perfecte service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GilberteNaegels 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
handig om het juiste product te vinden

Service
snel geleverd

Aanbeveling
mijn 2de aankoop en alles tot nu toe perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chauffeur56 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel bestelt en heel snel in huis

Service
voor vragen moet je ff wachten ,maar ze zoeken het voor je uit als men het zelf niet weet

Assortiment
erg ruim

Aanbeveling
maakelijk en erg snel

Extra toelichting
lange wachttijd voor vragen. zou sneller moeten kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

web_biker 05-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website kun je snel vinden wat je zoekt.

Service
Bestellen gaat snel en (meestal) binnen 24 uur bezorgd,

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Altijd goede ervaring met CoolBlue.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joyce_K 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Navigeren op website handig, afronding bestelling eenvoudig en informatie ( product, service, procedure) is duidelijk.

Service
Service is uitgevoerd zoals is beloofd.

Assortiment
Gevonden wat we nodig hadden! ( scheerapparaat ).

Aanbeveling
Webwinkel heeft een goede eerste indruk gemaakt bij mij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MBS2604 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De levering door PostNL liet te wensen over. Het zou speciaal op mijn verzoek op dinsdagavond geleverd worden, omdat ik fulltime werk. Die avond kwam het niet, terwijl de online track & trace 21.30 uur beloofde. Na 21.45 uur stond er opeens dat er niet meer geleverd werd die avond. Wanneer dan wel, werd niet vermeld. Pas de volgende dag omstreeks 18.00 uur werd de machine geleverd en gelukkig was ik toevallig net thuis. De gewijzigde levertijd is niet meer in beeld verschenen bij track & trace.

Aanbeveling
Waarschijnlijk kan Coolblue er niks aan doen dat PostNL zich niet aan de levermomenten houdt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Siemenbakker 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Coolblue heeft een prachtige overzichtelijke site, waarbij je al jouw wensen voor het apparaat kunt aanvinken zodat je makkelijker een keus kan maken. Als je 's avonds heel laat nog besluit iets te bestellen dan heb je het toch nog de volgende dag in huis. Mijn TV bestelde ik rond 21:30 en de volgende dag werd deze netjes afgeleverd om 12:00. Kleinere dingen worden extra goed verpakt. Ik heb besloten in de toekomst al mijn electronica bij Coolblue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Heyrman Marcel 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Iets bestellen online betekend 's anderendaags geleverd thuis .

Service
Een vorige aankoop van een videoprojector , half jaar buiten garantie defect , leverde mij een reactie op van ''neem rechtstreeks contact op met de fabrikant , want daar kunnen wij niet veel aan doen'' Verwijzend naar service na verkoop , ''Ja , twee jaar tijdens de garantie'' .Excuseert u mij , maar garantie is een verplichting bij wet en geen service . Verkoper met mond vol tanden , schouders optrekken , maar verder geen reactie en projector terug defect mee naar huis .Dienst na verkoop is dus nul , maar dat kan ik niet geven , dus toch één

Extra toelichting
Het uitgebreide assortiment , en de gratis snelle levering , die volgt bij online aankoop zijn duidelijk toppers .Hoewel voor sommige producten , online scherpere prijzen kunnen gevonden worden , zijn de enkele euro's prijsverschil niet van tel , als je weet dat je betrouwbaar wordt bediend bij CoolBlue .Helaas begrijpen ze echter niet , dat service na verkoop , betekent dat na de garantieperiode een apparaat ook nog moet gebruikt worden en dat daar de klanten geholpen moeten worden , zij het tegen betaling .

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Jo Declercq 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen en 's anderendaags is het al geleverd!

Service
Is nog maar mijn 2e bestelling maar tot nog toe prima service.

Assortiment
Wat een keuze!!

Aanbeveling
Omdat je bijna alles in muisklik kan bestellen.

Extra toelichting
Ben pas nieuwe klant en heb nog geen minpunten kunnen vaststellen en de pluspunten zijn hierboven beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timeyselbergs 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk website, snel besteld

Service
Producten volgende dag in huis, top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lily.armon 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gezellig thuis winkelen, vergelijken... geen parkeerstress

Service
Snel als de wiedeweerga! Je wordt ook goed op de hoogte gehouden waar je pakje uithangt.

Assortiment
Ruim assortiment en handig onderverdeeld per categorie.

Aanbeveling
Als Coolblue altijd zo snel en efficiënt is, absolute aanrader! Pluim ook voor de originele verpakking :-)

Extra toelichting
Zoals hoger al vermeld: niets op aan te merken. Plus: gratis en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

els brouwer 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige website

Service
snelle levering

Aanbeveling
alles prima verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Teek2015 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke site

Service
Men kan aangeven wanner je het geleverd wil.

Assortiment
Zeer groot assortiment.

Extra toelichting
Sterk en goede kwaliteit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AlexLeys 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon super makkelijk vlot toegankelijke site, makkelijk zoeken (en vinden).

Service
De status van je bestelling is heel makkelijk op te volgen, je wordt automatisch van alles op de hoogte gehouden.

Assortiment
Meestal vind ik wel wat ik zoek maar soms moet ik toch uitwijken naar meer gespecialiseerde zaken. Je kan nu eenmaal niet alles in huis hebben he!

Extra toelichting
Coolblue is al jaren een vaste waarde op de webstore- markt. Vooral de verzending met Bpost spreekt me aan, je kan een kantoor opgeven om je zending op te halen, je hoeft niet thuis te zijn bij aflevering en je krijgt zelfs een berichtje als de zending binnen is!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mevr jonker 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
jullie zijn goed

Extra toelichting
ben er blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimverhooren 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijke productinfo en makkelijk bestelproces.

Service
Perfecte service met een vleugje humor. Top!

Extra toelichting
Snelle levering, goede service, èn tovert een lach op je gezicht. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GruyterMiche 04-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk gegaan en snel

Service
Goede service

Assortiment
OOk perfect

Aanbeveling
Snelle bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews