coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JeroenvanGils 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, goed producten te vergelijken.

Service
Dit gaat voornamelijk over de levering. Deze was top! Kreeg op tijd de mailtjes met daarin de code om mijn pakket te volgen.

Assortiment
Hier kan ik heel duidelijk over zijn. Ze hebben alles wat ik zou willen kopen.

Aanbeveling
Er zullen altijd andere winkels zijn waar ik vrienden naar toe stuur maar in 9 van de 10 gevallen zal het coolblue zijn.

Extra toelichting
De duidelijke vindbaarheid van producten en de snelle levering spreken mij zeer aan bij Coolblue. Ik zal zeker nog een keer 'online' terugkomen om iets aan te schaffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy stessens 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vandaag bestellen,morgen in huis

Service
geweldige service! Een tijdje geleden bestelde ik een gsm voor mijn man,deze kwam helaas niet toe,de postbode had namelijk het pakketje boven op de brievenbus gelegd, volgens haar was het bij ons afgelegen genoeg en ze dacht dat hier toch niet veel mensen passeerden.Gevolg...pakje gestolen.Na dit gemeld te hebben bij coolblue moest ik een formulier invullen en tekenen en terug doormailen want ze zouden dit rechtsstreeks met de post regelen.En jawel hoor...de dag erna kreeg ik een nieuwe gsm.Knap hoor,dat noem ik pas service!

Assortiment
heel uitgebreide keuze en revieuws

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heuseveldt1406 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, met goede reviews

Service
Snelle levering

Assortiment
Kwalitatieve producten, met voldoende keuzemogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel Rap 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website was erg duidelijk en gebruiksvriendelijk

Service
de procedure van aankoop tot en met bezorging was heel goed te volgen. Ook deze route was gebruiksvriendelijk.

Assortiment
Op de website is veel informatie te vinden en dankzij de goede afbeeldingen, eerlijke plus en minpunten is de aankoopkeuze goed te maken.

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen: op alle onderdelen gebruiksvriendelijk en klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ik kan geen negatieve punten bedenken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

interarnold 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
To the point.
Alleen jammer dat betaling achteraf middels factuur niet mogelijk is. Dat zou echt aankoopgemak zijn.

Service
Geen service bij deze aankoop nodig gehad. Bij eerdere aankopen wel. Maar je weet pas echt hoe goed de service is, wanneer er na de aankoop problemen opgelost moeten worden.......

Assortiment
Prima voor wat ik nodig had

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

bjarne asselberghs 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk om mee te werken !

Service
Super snel had mij pakket om 22:15 besteld en de volgende dag 09:30 was het al aangekomen! Top

Assortiment
Heel groot assortiment je vind er alles

Aanbeveling
Ik zou de onlinewinkel zeker aanbevelen! Ik heb al besteld op andere sites en geen enkele was zo snel en gemakkelijk als deze

Extra toelichting
Alles is positief aan deze winkel! Niets op aan te merken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mmesmeijervisser 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prettig shoppen op de website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Aantrekkelijk en goede sortering met goede en auotgebreide informatie

Aanbeveling
Coolblue kan ik zeker aanbevelen bij mijn vrienden en bekenden.

Extra toelichting
Er is een goede sortering in produkten met uothebreide informatie. Het was de eerste keer dat ik van deze webshop iets bestelde. Vandaagnesteld en morhen on huis!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coolnmt 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen problemen ondervonden

Assortiment
Kon de juiste keuze maken

Aanbeveling
Alles via internet liep erg goed

Extra toelichting
Ook via postnl liep alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

beyens eduard 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
perfect

Service
subliem

Assortiment
groot

Aanbeveling
direct

Extra toelichting
niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dean Depelseneer 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk te bestellen, duidelijk. Met een klik heb je je materiaal. Ook tof dat er samengestelde producten zijn in een pakket.

Service
Zeer goed dat je kan bestellen tot 23:59. En dat het dan nog de dag erna geleverd wordt is echt geweldig. Top!

Assortiment
Er is wel een breed assortiment, maar er zijn niet veel echt lage prijs klassen. Dit vanwege de kwaliteit van de producten misschien of de merken? Het is misschien fijn om bij sommige producten ook goedkope versies aan te bieden.

Aanbeveling
Ik beveel deze site zeker aan! Ik heb er geen enkel probleem met gehad en het gaat echt snel. Je krijgt ook wat je vraagt. Dus waarom niet?

Extra toelichting
Het is een goede winkel vanwege het grote assortiment en de zeer snelle service. Misschien meer aan het milieu denken bij het verpakken? Want het is nogal veel papier en plastic.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

pmdlaere 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
's avonds vanuit de zetel besteld, de volgende dag netjes in de brievenbus

Service
vlot, gemakkelijk en indien nodig assistentie bij het maken van de juiste keuze

Assortiment
heel ruim

Aanbeveling
easy shopping

Extra toelichting
easy shopping vanuit de luie zetel: rustig uitzoeken wat je precies nodig hebt, dan bestellen en de volgende dag alles thuis geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reinator 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan klikken wat je hebben wil en aangeven wanneer je het ontvangen wil.
En het komt op de afgesproken tijd

Assortiment
Ze hebben bijna alles

Extra toelichting
Zou niet weten wat beter kan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debeuf.kathleen 23-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Zoeken naar een product gaat heel simpel en vlot.

Service
Je weet op tijd wat er gebeurd.

Assortiment
Voor wat ik zocht,heb ik het ook gevonden.

Aanbeveling
De webwinkel meer dan de winkel omdat ze te ver uit mijn gebuurte zijn.

Extra toelichting
De beschikbaarheid van de producten op een weekeinde dag. Het kunnen vergelijken van producten en soms de informatieve videobeelden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roosmarijntje 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestelling wordt de dag erna al geleverd !

Service
Bpost levert het af aan huis

Assortiment
Werkelijk alles kan je vinden !

Aanbeveling
Sowieso vooral omdat het bestellen en leveren zo snel en feilloos gaat !

Extra toelichting
Ik vind het super dat het assortiment zo groot is en dat wanneer op voorraad de bestelling de dag erna al wordt geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Imvandertier 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is telefonisch voor me geregeld en hoefde niets te doen. Ook informatie over bezorging was helder.

Service
Zeer nette hulp

Extra toelichting
Zeer tevreden. Product alleen niet in alle kleuren leverbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

swertsk 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De levering was niet zoals het hoorde. Ik verwachtte de levering zoals aangegeven de volgende dag. Ik kreeg ook een sms van de transportfirma met een tijdspanne maar er werd niets geleverd die dag ... de volgende dag gelukkig wel.

Extra toelichting
de online winkel op zich werkt perfect ... enkel de levering via een externe transportfirma is niet zo denderend.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

ginkelb 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoudig bestellen, overzichtelijke opties en levering dezelfde dag nog mogelijk.

Service
Bestellen en dezelfde dag nog in huis. Netjes met een tijdvenster van 2 uur en een kwartier van te voren een SMSje dat de chauffeur er bijna is.

Extra toelichting
Dat het product dat je besteld het product is dat je besteld hebt mag voor zich spreken. Maar het is de service eromheen die een webwinkel echt goed maakt. Dus goede suggesties over accesoires voor bij mijn nieuwe fotocamera. Groot assortiment met mogelijkheden waarvan direct duidelijk is dat ze passen bij je nieuwe toestel en als klap op de vuurpijl dezelfde avond nog geleverd aan huis. Netjes met een kwartier van te voren een SMSje dat de chauffeur er bijna was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Putters 23-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Betere service kan volgens mij niet!

Extra toelichting
De servicegraad van Coolblue is enorm hoog. Doen meer dan je verwacht en dat is ook wel eens prettig. Kon mijn pakketje zelfs gratis! op zondag laten bezorgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Justice4all 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel het product gevonden

Assortiment
keus genoeg

Aanbeveling
Supersnelle levering, sneller dan Bol.com en goedkoper

Extra toelichting
Ik liet mijn telefoon vallen. Ik kon dezelfde dag tot 23:59 een bestelling plaatsen en voordat ik de volgende dag naar mijn werk ging om half acht mijn nieuwe telefoon op het postkantoor halen! is toch TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle levering, overzichtelijke webwinkel.

Service
Duidelijke informatie (wat klanten kunnen verwachten, status van bestellingen of eventuele retouren, enzovoorts).

Assortiment
Ruim assortiment van producten die wij eigenlijk zouden "moeten" hebben, als budget geen beperkende factor was ;)

Aanbeveling
Prima service en last-but-not-least ook scherpe prijzen.

Extra toelichting
Deze winkel is Cool! en blue... maar niet zoals in 'de blues' want het is juist een vrolijke organisatie :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hansdegroot 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt gewoonweg niet geleverd!

Service
Je krijgt geen antwoord op vragen ver de slechte levering!

Aanbeveling
Drama!
Je krijgt je producten niet!
Als je mailt wordt er niet gereageerd.

Extra toelichting
Je krijgt je producten niet en afspraken worden niet nagekomen. Drama! Afrader!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2015

Beste Hans de Groot,

Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet is geleverd. Wij kijken graag voor u na wat er mis is gegaan. Als u contact opneemt met onze klantenservice gaan wij hier direct achteraan zodat dit probleem zo spoedig mogelijk kan worden opgelost. Onze excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

mhvd 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel en doeltreffend

Service
gebeld en prima geholpen

Assortiment
de eerste keer besteld dus kan dit nog niet helemaal beoordelen maar heb er zeker vertrouwen in.

Aanbeveling
Beter kan vlgs mij niet prima service en heel snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jjfeijtel 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
alles was goed en gemakelijk geregeld!!!!! SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vivian lempereur 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
ik ben zeeer tevreden over de diensten van coolblue, vandaag bestellen , morgen in huis , dat zijn er veel die dat zeggen, maar bij coolblue is dat werkelijk zo super gewoon zo een snelle service, en correct, super , zou het iedereen aanraden ,en nog goede prijzen ook , super gewoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steph027 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Onlangs een paar minuten voor 24.00 uur een bestelling geplaatst die dan de volgende dag geleverd zou worden. Inderdaad wordt het pakketje de volgende dag bezorgd.
Ik zag pas een vacature bij jullie voor een Recruiter waarbij een bedrijfsfilmpje was toegevoegd. Indrukwekkend vond ik om te zien hoe jullie je missie en visie en kijk op jullie medewerkers zien. Ga zo door!

Service
Afspraak is afspraak, zelfs op zondagavond laat. Klasse.

Assortiment
Zeer ruim assortiment in verschillende prijsklasses.

Extra toelichting
Jullie zijn niet zomaar een webshop die even wat geld wil verdienen. Er zit een aanpak en visie achter die me aanspreekt. Ik kom zeker bij jullie terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flk 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke webshop.

Service
erg klantvriendelijk!

Assortiment
uitgebreide keus

Aanbeveling
Door de klantvriendelijkheid en de super snelle levering beveel ik deze site aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maickelvanheeswijk 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site met veel mogelijkheden om te filteren zodat je snel vindt wat je hebben wilt

Service
Altijd de beste service , geen moeilijk gedoe

Assortiment
Ze verkopen zowat alles :)

Aanbeveling
Absoluut ! Veilig en zeer betrouwbaar

Extra toelichting
Snelle gratis levering Levering ook op zondag Zelfde dag levering mogelijk Duidelijke beschrijving van product Veel betaal mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maris84 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld is ook daadwerkelijk morgen in huis.

Service
Heb je een vraag, stuur een email en je krijgt dezelfde dag nog een persoonlijke reactie! Heb je een probleem met een artikel, er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht.

Assortiment
Een heel breed assortiment. Voor elk wat wils!

Aanbeveling
Ik verbaas me steeds weer over de goede, snelle en persoonlijke service!

Extra toelichting
Wij hebben vorig jaar een babyfoon besteld, echter hier was steeds van alles mis mee. Coolblue aarzelde niet en gaf ons gelijk het aangekochte bedrag in de vorm van shoptegoed terug. Er werd dezelfde dag nog gereageerd op mijn email en de volgende dag had ik de nieuwe babyfoon al in huis! Waar we overigens super tevreden over zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moosse 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eevoudig mijn product kunnen vinden. Snel en efficient betalingsproces

Assortiment
Weinig ervaring met het gehele assortiment van Coolblue. Ze hebben aangeboden wat ik zocht.

Extra toelichting
Alleen maar positief! Super fijne webinkel en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

mirremeis 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke, goede website.

Service
Verschillende lever opties. Ook zelfde dag in huis optie.

Aanbeveling
duidelijke website, prima en snelle levering.

Extra toelichting
goede website, en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josee225 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
donderdag iets besteld vrijdag niet binnen verkeerde lijn post nl zaterdag post nl vertraagd was een vaderdag kado cool blue deed geen moeite om het alsnog zondag bezorgd te krijgen lag allemaal aan post nl daar was het wachten op

Aanbeveling
zie bericht service houdt niet aan de afspraak zondag bezorgen lukt niet bij hun

Extra toelichting
nog niet in bezit heb net een mail van post nl ontvangen dat het onderweg is dat post nl een werk niet goed doet is mijn probleem niet vindt het schandalig van cool blue dat ze het zondag niet wilden bezorgen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 23-06-2015

Wat ontzettend vervelend dat uw bestelling niet op tijd is geleverd. Wij streven er te allen tijde naar bestellingen zo goed en snel mogelijk geleverd te krijgen bij onze klanten en hiervoor werken wij nauw samen met onze vervoerspartners. Helaas komt het sporadisch voor dat pakketten te laat worden geleverd of niet correct worden geleverd. Wij streven ernaar om u elke dag een glimlach te bezorgen en daar hoort een goede bezorgservice uiteraard ook bij. Als u contact opneemt met onze klantenservice kijken wij graag voor u na wat er mis is gegaan en zoeken wij samen met u naar een passende oplossing. Onze excuses voor de vertraging en het ongemak.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

pietlansu 22-06-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
wij hoeven niet naar een winkel in Boxmeer of Venray om de telefoon te kopen

Assortiment
Grote keuze

Extra toelichting
Zeer snelle levering met goede gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AEG1600DROOG 22-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De machine was binnen 20 m ge plaats op de tweede etage aan gesloten, oude mee en de heren waren met de proef was bezig. Ik hoef dus alleen maar de plek aan te wijzen.

Service
Binnen 14 uur na bestelling staat het product in huis te werken.

Assortiment
Groot en veel.

Aanbeveling
Blind aan iedereen, de bezorgers zijn zeer klant vriendelijk en geven ook nog extra product informatie

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden met het product, de bezorgers en alles er omheen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

VNY 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Assortiment
Coolblue levert snel, doet wat zij belooft. Het product voldoet precies aan de beschrijving die is gegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paulmmkeizer 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Any time bereikbaar.
Any way bereikbaar.
Super (-snelle) service.
Super betrouwbaar.

Service
Je gaat gewoon tevreden 'de deur uit'.

Assortiment
Hebben bijna alles.

Aanbeveling
Ik gun mijn vrienden klanttevredenheid meer dan het laatste dubbeltje goedkoper.

Extra toelichting
Ik stel hoge eisen en ik ben een zeurkous. Maar ik ben nog niet teleurgesteld. Zou ik soms wel willen, want ik voel me nu veel te veel 'verplicht' om bij Coolblue te kopen. Maar ja, ze blijven het steeds maar goed doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ilsel3 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website.

Service
snelle levering

Aanbeveling
goede kwaliteit.

Extra toelichting
alles prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

4adeqm6e 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je van een webwinkel verwacht heeft Coolblue in huis!

Service
Service is bijna belangrijker dan het product zelf. Bijna alle bedrijven kunnen hier veel van leren.

Assortiment
Met zoveel webwinkels in één is geen nee te koop.

Aanbeveling
Het assortiment is enorm, de service is uitstekend. Echt een fijne winkel om je spullen online te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koopmann 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Helemaal super. Wasmachine de volgende dag al geleverd. Helemaal naar de tweede verdieping gebracht, netjes aangesloten en de oude weer meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jenstemel 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
product word op afgesproken datum geleverd

Assortiment
zeer veel keuze met goede product omschrijving

Aanbeveling
heb deze site aan mijn baas aan bevolen.

Extra toelichting
dit is de tweede keer dat ik iets aan gekocht heb bij Coolblue. ik beveel deze site bij iedereen aan die iets via internet wil aankopen. dank u wel Coolblue voor iedere keer de perfecte bediening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FvRo 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele bestelprocedure

Service
Heel fijn dat je je order kan volgen en dat je het tijdstip van bezorging nauwkeurig (binnen 3 uur) van te voren weet

Assortiment
De prijs was met de aanbieding scherp

Aanbeveling
Sommige producten zijn wel wat duurder dan op andere websites, maar de service die ertegenover staat is dat dubbel en dwars waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MaximeDeVleeschouwer 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer makkelijke website om het juiste product te vinden!

Service
In de week besteld om 21u30, volgende dag om 11u geleverd!

Assortiment
Zeer groot assortiment

Aanbeveling
Zeer goede en correcte winkel!

Extra toelichting
De winkel is zeer uitgebreid, Je kan onmiddellijk bestellen op een eenvoudige manier. Betalen via mistercash (Bancontact) is mogelijk en eenvoudig. Vandaag besteld, morgen in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patpet 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd gratis verzending

Service
Supersnelle reacties op Facebook bij vragen.

Extra toelichting
super dat je rustig van thuis alle merken kunt vergelijken en dan zelfs kunt bestellen. Met opgroeiende tieners in huis kan niets snel genoeg gaan. Sneller dan Coolblue kan niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Duson 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
internet bestellen ging makkelijk, goed geprijsd aanbod

Service
Snelle levering, inderdaad binnen de 24u maar wel op het verkeerde adres namelijk bij een buurman die op 200m van het leveringsadres woont.Nog een geluk dat Scherpenheuvel een vrij kleine gemeenschap is waar iedereen quasi iedereen kent...

Assortiment
aanbod is breed en prijs kwaliteit verhouding is goed

Aanbeveling
Buiten de foutieve leveringsplaats is alles top.

Extra toelichting
Leveringsadres was fout.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

adriaro 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker rustig thuis kiezen en voor vele producten is er zelfs een video aanwezig

Service
alles verloopt vlot , eerst online betalen en dan wachten tot de postdienst langskomt

Assortiment
ik denk dat bijna van alle producten alle modellen aanwezig zijn

Aanbeveling
ik weet gewoon niets negatiefs over coolblue , dus ik beveel het iedereen aan

Extra toelichting
ik denk dat ik alles al gezegd heb , gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gercohuige 21-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Inloggen , bestelen , klaar

Service
Heb 2 artikelen gekocht bij cool bleu, 1 direct geleverd, 2e even voor gebeld, was een deellevering en hebben toen direct mijn artikel opgestuurd, de rest komt later. kan gebeuren.

Assortiment
bedenk het maar, ze hebben het.

Aanbeveling
alles is goed, dus waarom niet.

Extra toelichting
Coolbleu staat voor de producten en service zoals belooft. kortom top.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

daan.1 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Apple magic mouse op zaterdag besteld en zondag middag in huis, dit is hoe een webwinkel hoort te zijn. Coolblue is en blijft gewoon de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

soeka 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Klantvriendelijke bestelprocedure

Service
Zaterdag besteld, zondag al geleverd. Super!

Aanbeveling
Prima en vertrouwde shop.

Extra toelichting
Dit was onze eerste ervaring met deze winkel. Meteen een zeer goede indruk gekregen. Een verbeterpunt zou kunnen zijn dat bij de bestelling, in dit geval een smartphone, gelijktijdig te bestellen accessoires worden weergegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul1901 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede overzichtelijke site, snelle correcte levering.

Service
prima

Assortiment
goed, mis wat bij produkten, zoals kabeltje,s en hoesjes

Aanbeveling
helemaal goed, simpel en overzichtelijk

Extra toelichting
zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

nic dols 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je stoel achter de computer je bestelling plaatsen

Service
Perfect op de hoogte gehouden waar het bestelde zich bevindt en ook de snelheid waarmee dat gaat

Assortiment
ruime keuze dus zeer groot assortiment

Aanbeveling
supersnelle afhandeling en zie bovenstaande waarderingen

Extra toelichting
goede wijn beh…………………geen krans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martien1969 20-06-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanachter je pc bestellen en de volgende dag in huis

Service
keurig en stevig ingepakt

Assortiment
genoeg keuze voor iedereen wat

Aanbeveling
het gemak en assortiment zijn heel ruim hoeft niet naar overvolle winkels en zoeken en wachten dit is helemaal top

Extra toelichting
het gemak is ideaal en voor 23:59 besteld de volgende dag in huis prima ,en nog op tijd geleverd ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews