coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42595 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2169 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dendraak 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
geen ingewikkelde poespas

Service
snel, accuraat en met een kwinkslag

Assortiment
artikel voorradig en tegen een zeer goede prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Division 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Snel geleverd

Service
Geen contact gehad wel mails ontvangen van status

Assortiment
Niet veel in het assortiment maar alles wordt wel snel geleverd

Aanbeveling
Voor snelle levering raad ik het aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

Wyke 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via top 10 makkelijk een keuze kunnen maken

Service
Enorm snelle levering, ruim binnen de 24 uur en op zondag!

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan van Asveldt 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Door de grote hoeveelheid artikelen is het soms moeilijk het juiste benodigde item te vinden.

Service
Snelle afhandeling goede website, duidelijke richtlijnen

Assortiment
Groot assortiment waardoor het soms moeilijk is het juiste artikel te vinden (met name als je niet "op naam" kunt zoeken doordat je deze nioet weet.

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Houdt woord. De toezegging "vandaag besteld, morgen in huis" wordt volledig gevolgd. Zelfs bezorging op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc jan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super website, eenvoudig in gebruik

Service
Als ze zeggen het is op voorraad dan ga maar vast bij de deur liggen want ze zijn supersnel!!!

Assortiment
Bestel zowel zakelijk als prive bijna alles hier.

Aanbeveling
Ontbreekt me werkelijk aan niets hier.

Extra toelichting
Ga zo door, het is zeker niet eenvoudig deze kwaliteit en service te leveren maar petje af!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 01-09-2015 In de winkel gekocht
Groningen

Algemene score

7,0

Gemak
Het gemak van cool blue is dat je bij binnenkomst gegroet word en gelijk geholpen. Uitstekend.

Service
Na gegroet te zijn word er gevraagd waarvoor je komt. Daarna word er uitgebreid verteld over je aankoop en kun je goed meekijken in de PC over de aankoop.

Assortiment
Het assortiment is wel uitgebreid. Alleen miste bij mijn aankoop een screen protector. Na de bestelling bleek deze er niet goed op te passen.
Voorraad mag dus aangepast worden.

Aanbeveling
Uitstekende service.
Meedenkend.
Oog contact bij een klant gesprek.

Extra toelichting
De sfeer kan minder zakelijk. Een sfeer bereiken dat men zich thuisvoelt om daar alleen te willen kopen. Doormiddel van een goede opbouw en het huiselijker te maken zodat je evt. rustig kunt zitten ipv continu te staan bereik je hiermee een relaxte sfeer. Voor ouderen ook ideaal.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

beardandbones 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles in een handomdraai terug te vinden op de website. Daarboven kan je ook nog eens elk gelijkaardig product met mekaar vergelijken.

Service
De snelheid waarmee ze werken is één ding, over de service die ze geven na aankoop (nadat je je pakje hebt gekregen) daar kan ik geen oordeel over vellen, aangezien ik er nog geen gebruik van heb moeten maken.

Assortiment
Moesten ze nu echt alles hebben, dan zou ik een 10 geven.

Aanbeveling
Ik zou anderen zeker aanraden om van de Coolblue.be website gebruik te maken. Is het niet voor het gebruiksgemak, dan wel voor de producten die je er op kan vinden.

Extra toelichting
De snelheid waarmee alles verloopt is fenomenaal. De ene dag besteld en de volgende dag al in huis. Plus de producten zijn meestal goedkoper dan in andere gelijkaardige winkels. Dus wie zou er niet opteren voor de snelste en goedkoopste optie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anneliesvandeloo 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
-website is overzichtelijk om iets te vinden
-Zaterdagavond besteld, zondagvoormiddag geleverd

Service
- via internet te volgen waar je pakket is
- tijdig geleverd

Assortiment
- prijs was scherp (actieartikel)
- ruime keuze
- vond gemakkelijk wat ik wou (voldeed aan de eisen)

Aanbeveling
- snelle levering
- ruim aanbod
- overzichtelijke website
- goede prijzen
- bestellen is makkelijk

Extra toelichting
Positief - snelle levering - overzichtelijke website - in het algemeen: goede prijzen Negatief - tijdstip of tijdsperiode niet gratis te selecteren - kan geen ecocheques (papier) gebruiken, natuurlijk dit ligt aan de papieren ecocheques die je niet fysisch kunt afgeven doordat je op een webwinkel iets komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks mis mee netjes geleverd

Service
Zelf met gratis zondag levering!

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Goede winkel met een breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vanaepi 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk zoeken door het ruime aanbod dankzij de keuzehulp en de video's geven vaak nog extra nuttige informatie. Bestellen zelf gaat in een handomdraai.

Service
Gratis levering de dag erna, zelfs zondag is top. Enkel levering op zaterdag zou het nog beter maken. Let wel, gratis bonus artikelen zouden de effectief bestelde goederen niet mogen vertragen!

Assortiment
Ik heb nog nooit niet gevonden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik heb familie en vrienden reeds overtuigd.

Extra toelichting
Ik vind altijd snel en gemakkelijk wat ik nodig heb met de nodige technische specificaties meteen binnen handbereik. Betalen gaat gemakkelijk en de levering is snel. En dat alles vanuit mijn zetel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

vergo 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
heel overzichtelijke website die u onmiddellijk naar de juiste artikels leid.

Service
zeer snelle levering , ook op het laatst nog het uur van levering aangepast en geen probleem.
plaatsing toestel op 3de verdiep met trap , perfect uitgevoerd en geïnstalleerd.

Assortiment
onmiddellijk gevonden wat ik zocht en direct beschikbaar

Aanbeveling
zie boven, geen commentaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rakoes 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles is duidelijk,overzichtelijk aangegeven, en makkelijk te bestellen.

Service
Super snelle levertijd, en eventuele retouren zijn altijd mogelijk.

Assortiment
Enorme assortiment keuze voor heel redelijke prijzen.

Aanbeveling
Dit is een zeer betrouwbaar bedrijf met ruime assortiment keuze, snelle leveringen en erg klantvriendelijk.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Easy to order even for non-Dutch speaker :)

Service
Ordered on Saturday, delivery on Sunday, how awesome is that!

Assortiment
laptop on stock which I couldn't be found by any other shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk zoeken

Service
Savonds 10 uur besteld volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Voor de bestelling nog even telefonisch advies gevraagd. Keurig en supersnel geholpen, zodat ik de juiste keuze kon maken.

Assortiment
Zou wat uitgebreider nog kunnen.

Aanbeveling
Goede service, prima advies, altijd bereikbaar en de bestelling binnen een dag op zondag geleverd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mida 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Op zaterdag een handsfree houder voor GSM in de auto besteld en op zondag al om 14.00 uur in huis!
Super service en dat zonder verzendkosten!

Assortiment
Grote keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefnuyts 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Handig om online te bestellen. Alles verloopt vlot.

Service
Snelle afhandeling en levering (ook op zondag)! Top gewoon!

Assortiment
Keuze is heel ruim en priijzen zijn interessant!

Aanbeveling
Ten zeerste aan te bevelen!

Extra toelichting
Groot assortiment. Interessante prijzen. Snelle, betrouwbare afhandeling en levering! Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MennoLeoniek 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige manier van kopen online, zo gevonden, prijs goed en wat een snelle levering en ook nog eens op zondag!

Service
Keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kasper 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere, overzichtelijke website.

Service
Uitstekende communicatie omtrent verloop bezorging. Zaterdag besteld, dag erna (zondag!)geleverd.

Assortiment
Zeer ruim.

Aanbeveling
Helemaal niets op aan te merken, dus uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

menschaert 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en snel, goede communicatie, je kan zelfs het verloop intussen volgen

Service
duidelijk en snel, goede communicatie, je kan zelfs het verloop intussen volgen en geleverd zoals beloofd

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
zie vorige commentaar

Extra toelichting
zie vorige commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Om 22.00 uur besteld, de andere dag geleverd.

Service
Op de service van coolblue geen enkele opmerking.

Assortiment
Hele ruime en en goed vergelijkbare keuze.

Aanbeveling
Goede service, zeer snelle levering, heel sterk concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Veel lof over Coolblue, echter bij het bezorgen waren de bezorgers niet bereid om het artikel naar boven te dragen, hebben wel een poging gedaan, alleen pas na dat ik had getekend dat ik het artikel in goede staat had ontvangen, dit vond ik bijzonder slecht. Contact gezocht met Coolblue en hebben me verteld dat dit niet de normale gang van zake was, daarom heb ik een tegoedbon gekregen en de mogelijkheid om het artikel alsnog door de vervoerder op zijn plaats te laten zetten. omdat we dit zelf al hadden gedaan hebben we dit zo gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig bestel proces

Service
Snelle reactie op een vraag, werd meegedacht

Assortiment
Bedenk het en ze hebben het

Aanbeveling
Deze winkel weet hoe belangrijk het is om plezier te hebben van het koopgedrag, van oriënteren tot aan de aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steffie 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Fijn aan het bestellen bij CoolBlue is dat er niet eerst een account hoeft te worden aangemaakt.

Service
Na het bestellen word je keurig op de hoogte gehouden van het verloop van je pakketje en dat is toch wel een hele fijne bijkomstigheid

Aanbeveling
Snel, netjes, transparant

Extra toelichting
Zal het absoluut aanraden aan anderen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sofiaG 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlot en duidelijk

Service
-: levering duurde langer dan 24 uur.

+: Duidelijke communicatie,

Aanbeveling
makkelijk te hanteren website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website, product makkelijk te vinden

Service
De volgende dag al in huis

Aanbeveling
Duidelijke communicatie via de mail over je bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De omschrijving van het product was duidelijk en het product was ook snel te vinden in de webshop van Cool Blue

Service
Ik heb het artikel om 17.30 uur gekocht in de webshop en de volgende werkdag werd het al afgeleverd. Dat is erg snel!

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid en de beschrijving duidelijk. Soms is er ook extra uitleg met video.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

vergeten 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
kan thuis blijven

Service
vlot afgehandeld

Assortiment
niet van belang

Aanbeveling
alles ging prima

Extra toelichting
makkelijk voor mensen die de deur niet uit kunnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GertJan 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen. Direct gevonden via Kieskeurig.

Service
Zeer snelle en nette levering

Assortiment
Niet verdiept in het assortiment maar wat ik zocht hadden ze.

Aanbeveling
Zeer prettig om hier te bestellen, snel en netjes geleverd en ook nog eens goedkoop.

Extra toelichting
Het was heel makkelijk bestellen en betalen. De volgende dag al geleverd dus wat wil je nog meer? Snel uitgepakt en alles werkt perfect. :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilly 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk en de navigatie is gemakkelijk. Reviews zijn makkelijk te vinden en ik vind het echt een pluspunt dat ze ook goed te sorteren zijn. Het bestelproces verliep erg soepel en ik ben er zeer tevreden over. Ik heb me erg vermaakt om de doos waarin ik mijn product kreeg, een erg leuke afwerking. Enige minpuntje is dat ik ongewenst aanbiedingen van Coolblue kreeg die relevant waren aan mijn product. Gelukkig valt dit gemakkelijk uit te zetten.

Service
Coolblue is haar levertijd uitstekend nagekomen.
Ik heb nog geen klachten gehad noch heb ik mijn product hoeven retouren, dus verder kan ik over de service niet veel zeggen.

Assortiment
Het assortiment is niet keigroot, maar ook zeker niet klein. Uiteindelijk heb ik een ander product gekocht dan ik aanvankelijk zocht, dit dankzij de goede aanbevelingen op de site en de opties om te vergelijken. Ik ben zeer tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding van mijn product.

Aanbeveling
In mijn ervaring is dit een goede en betrouwbare webshop. Ik heb echter nog geen ervaring met eventuele problemen met het product, waardoor ik geen tien durf te geven. Maar over het algemeen ben ik zeer tevreden.

Extra toelichting
Leuke doos waarin het verzonden wordt!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen is gemakkelijk en volgende dag in huis

Service
Volgende dag in huis, ook zondag

Assortiment
Ruim assortiment qua elektronica

Aanbeveling
Makkelijk als je snel iets nodig hebt en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gi 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en makkelijk

Service
Zoals eerdere ervaring met coolblue helemaal naar verwachting. Super snelle levering en stipt op tijd. Open en duidelijk email contact naar de klant toe mbt het bestelde product en de levering daarvan.

Assortiment
Er is erg veel. Door de duidelijke en goede informatie is een keuze maken erg fijn.

Aanbeveling
Nogmaals een betrouwbare (online)winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je een product zoekt op de algemene Coolblue pagina wordt je automatisch doorgestuurd naar de site met producten van jouw zoekopdracht. Erg handig en verleidelijk ;-)

Service
Zoals de slogan van Coolblue al zegt, "alles voor een lach". En dat is te merken aan het enthousiasme van de medewerkers, kortom: top!

Assortiment
Coolblue biedt een uitgebreid assortiment verspreid over verschillende websites waardoor je in je eigen 'gebied' kunt rondsnuffelen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

hermavth 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlot en snel geregeld op de website

Service
Vlot bezorgd

Assortiment
Ruim voldoende keuze

Aanbeveling
Prima bedrijf

Extra toelichting
Duidelijk website, goede prijzen, vlotte levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ik wist redelijk goed wat ik ongeveer wilde hebben, gecombineerd met de reviews op de site, was de keuze snel gemaakt.

Assortiment
Een enkele keert ben ik wel eens op zoek naar iets, dat Coolblue dan toevallig niet heeft.

Aanbeveling
Ik heb hele goede ervaringen met Coolblue.
Ze zijn misschien niet altijd de goedkoopste, maar hebben wel veel en altijd goed geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

joboy 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik kon de producten moeiteloos vinden.

Service
Het pakje werd geleverd op de aangeduide dag en was mooi verpakt in een schokbestendige envelop.

Assortiment
Ik kon alles vinden wat ik zocht, op 1 kabel na. Maar deze was erg moeilijk te vinden, dus het is niet coolblue's fout.

Aanbeveling
Het is een goede webshop en vrienden van mij zijn er ook al gaan kopen, zonder problemen

Extra toelichting
Ik heb al meerdere malen bij coolblue besteld en ze hebben me tot nu toe nog nooit teleur gesteld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yv68 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wat je zoekt kan je vinden en een zeer ruime keuze

Assortiment
9/10 zegt genoeg!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Brede keus, goede service, zeer snelle levering, meer heb je niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maurice roelandt 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
in mijn geval,zeer snelle levering met Bpost

Assortiment
overduidelijke stock

Aanbeveling
service en prijs

Extra toelichting
momenteel geen enkele opmerking

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy Vandeputte 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je zetel vergelijken en bestellen... makkelijker kan niet.

Service
vrijdagavond besteld en in het weekend nog geleverd!

Assortiment
mooie vergelijking van de modellen per prijs, goeie uitleg erbij

Extra toelichting
een voorbeeld van snelheid; men doet wat men belooft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SjakieJW 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk doorzoekbaar en wanneer je een NAS zonder schijf bestelt krijg je suggesties van de HD's die er bijpassen.

Service
's avonds besteld, de volgende dag rond het middaguur in huis.

Assortiment
Veel en makkelijk te vinden keuzes

Aanbeveling
Hoewel Coolblue niet de goedkoopste is, maakt het gemak de keuze voor deze winkel makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter S 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Overzichtelijke webshop, bestellen is eenvoudig en het bestelde is snel (ruim binnen 24 uur) in huis. Ik ben dik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Niet beter of slechter dan de andere grote spelers

Aanbeveling
Doen wat ze beloven top !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo78 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel aangesloten, makkelijke app

Assortiment
Het is jammer dat je maar kunt kiezen uit één kleur horloge

Extra toelichting
Mijn bandje was na een paar maanden al wel stuk. Dat is erg snel. ik heb een nieuw horloge ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

harry 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
hetgeen je zoekt is snel en gemakkelijk te vinden.

Service
precies op tijd geleverd zoals afgesproken.

Assortiment
product voldoet precies aan mijn verwachting en de prijs is ook prima.

Aanbeveling
komen alle afspraken na en een over zichtelijke web shop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JensDev 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Goede en snelle service

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Extra toelichting
Goede service, prijs kon iets beter.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Damy 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
10 uur in de avond wat besteld uur later kreeg ik een SMS dat het ingepakt was en klaaar voor verzending. Half uur daarna bericht dat het verzonden is. Volgende dag ook op de deurmat. Top service. Pakketje goed verpakt goed bescherm materiaal.

Volgende keer zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Oudshoorn 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Alles makkelijk te vinden alleen voor elk soort product is er een andere site dus je kan bijvoorbeeld bij wasmachines niet naar smartphones zoeken maar moet je terug naar coolblue.nl

Service
Ik had een smartphone besteld op pdashop.nl alleen de batterij ging na een halfjaar stuk, terug gestuurd en weer gemaakt terug gekregen echter zaten er vingerafdrukken aan de binnenkant van de camera, dit is dus door het reparatiebedrijf niet goed gedaan.

Assortiment
Ongeveer alles heb je wel op coolblue.nl

Aanbeveling
Goede service veel keuze en altijd snel bezorgt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Stijn V 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was even in de war met wanneer de spullen binnen kwamen omdat ik een mailtje had ontvangen dat een deel van de bestelling verstuurd was. Maar de volgende dag was gelukkig toch alles verzonden en binnen gekomen :)

Assortiment
Alles wat ik nodig had was aanwezig dus was lkkr makkelijk.

Aanbeveling
Laat bestellen en de volgende dag in huis top!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaartjeputtemans 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Het is sneller dan sommige andere online winkels. Soms moet je wel 3-4 dagen wachten op je bestelling. Dit is veel handiger!

Assortiment
Groot assortiment & dat is wel leuk! Dan moet je niet op nog andere site's gaan zoeken.

Aanbeveling
Ik heb het al tegen super veel vriendinnen gezegd dat het handig & snel is! Super gewoon!

Extra toelichting
Goed : snel Goed : voor mensen die laat moeten werken & dus niet naar de winkel kunnen gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sandra 31-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
Vrijdagavond besteld, zaterdagochtend in huis.
Top!

Aanbeveling
Goede snelle levering/service.

Extra toelichting
Mooi, functioneel, origineel Samsung beschermhoesje voor de Edge 6. Voldoet aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews