coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bertnijs 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Ik had per vergissing een verkeerd ondernemingsnummer opgegeven en werd binnen het uur gecontacteerd door de klantendienst. Een enkel mailtje later was alles rechtgezet en werd mijn product nog verstuurd op de geplande dag. Indrukwekkend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, simpel en overzichtelijk.

Service
Goed benaderbaar, zelfs via WhatsApp... grote aaibaarheidsfactor!

Assortiment
Uitgebreid en zeer compleet.

Aanbeveling
Geen 10... gewoon, omdat ik die ook nooit kreeg op school.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jack de Haan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreid assortiment

Service
zeer snelle service

Assortiment
heel uigebreid

Aanbeveling
mooie winkel

Extra toelichting
ik zal er altijd klant blijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iwan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gewoon snelle levering, overzichtelijke site, schept duidelijke verwachting en is gemakkelijk in vergelijken. Tevens breed assortiment. kortom goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crisperfx 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk keuze te maken op de website alsook extras worden u aanbevolen om uw product nog beter te kunnen gebruiken of te onderhouden.

Service
Snelle levering en afhandeling van de betaling is een pluspuntje!!

Assortiment
Voor ieder wat wils en veel verschillende mogelijke producten beschikbaar.

Aanbeveling
Niet iedereen koopt graag online, of kan online aankopen doen. Oudere generatie is niet happig naar online aankopen. Maar jah dat is de kloof tussen generaties he ;)

Extra toelichting
Dankzij coolblue hun snelle levering was mijn project op tijd klaar geraakt. Bedankt!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria Verslegers 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De bestelling gaat vlot, het aanduiden is eenvoudig, je kan elk moment annuleren. Een keer vertoonde de website enkele problemen, maar na het herladen van de webpagina ging alles weer vlot. Veilig betalen gegarandeerd.

Service
Coolblue levert heel snel (via de post, zo moet je niet dubbel wachten). Ook de klantenservice is vriendelijk, behulpzaam en doet al het mogelijke om mij als klant te helpen.

Assortiment
Bijna alles is in voorraad, er staat een uitgebreide uitleg over het product op de website en het grootste assortiment wat ik kan vinden.

Aanbeveling
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Extra toelichting
Alles gaat vlot, de service is heel vriendelijk en je weet zonder naar een andere website te moeten gaan of je het product wilt hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Service
de service is goed, snelle levering en gratis versturen.

Assortiment
vwb tomtom's uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Albert 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Helder en simpel bestelproces

Assortiment
Bijna alles er is te vinden

Aanbeveling
Snel en simpel je spullen in huis

Extra toelichting
Giede orijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
handige tas makkelijk zelf in te delen door de verschillende schotjes

Service
snel bezorgd. goed verpakt.

Aanbeveling
goede service. snel bezorgd. duidelijke site.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rik2830 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel snel en simpel aangesloten.

Service
Bestelling 12u later al in huis

Aanbeveling
Heel correcte en degelijke service.

Extra toelichting
Heel correcte en degelijke service. En topproducten voor alle budgetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom Lodewijk 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede site om iets te vinden.

Service
Zeer vlotte levering en onmiddellijk wordt de bestelling uit voorraad nog dezelfde dag verzonden, mits niet te laat besteld.

Assortiment
Ruime keus. Zeer tevreden met de aankoop van mijn Canon 7550 printer. Schakelt automatisch aan en uit.

Aanbeveling
Vlotte levering zoals aangegeven.

Extra toelichting
Handleiding erg summier. Moest mijn zoon om hulp vragen voor het draadloos printen via Wifi. Dat had beter gekund.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunter123 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gewoon online kiezen, bestellen, betalen, volgende dag in huis, zonder pardon.

Service
nog nooit problemen gehad met producten.

Assortiment
alle gangbare modellen en toestellen op voorraad.

Aanbeveling
als je zeker wilt zijn dat je u product volgende dag in huis hebt, bestellen bij coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H Vonk 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heldere overzichtelijke site

Service
Goede info over aflevering en daarna tijdig bezorgd

Assortiment
Helemaal tot tevredenheid

Aanbeveling
Alles wat je wil vinden. Assortiment, aflevering, prijstelling.

Extra toelichting
Dit is in korte tijd mijn tweede goede ervaring met Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jensvl79 28-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Service
3 dagen geleden besteld en nog niks gehoord...
Tja, dan is de service niet goed he
Ffgghhhhhhhhhhhhbbbhhgghhjjhhggbhhhhbbbbbhhhbbbbhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Aanbeveling
Mooie beloftes. Al bij de 1e bestelling gaan jullie de mist in.

Extra toelichting
Al jaren klant bij bol.com met een 10-15 tal perfect afgehandelde bestellingen. Ik dacht we proberen ook eens bij coolblue, dan hebben we het sneller (gsm verloren en dringend nieuwe nodig voor professioneel gebruik). We zijn nu 3 dagen verder en ik heb nog steeds geen gsm gezien. Volgens de website zijn ze hem nog altijd aan het sorteren. Verder geen enkele info. Tja, zo win je niet echt klanten natuurlijk...

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

roosenjoris 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
- gemakkelijk producten te vergelijken - veel reviews van andere gebruikers - goedkoop - snelle levering - mogelijkheid bieden om ook in een B-post pakketautomaat te laten leveren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cdenoyette 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
snel en makkelijk online bestellen, geen account nodig

Service
je wordt van elke stap op de hoogte gehouden, levering zoals beloofd de volgende dag

Aanbeveling
stellen nooit teleur, groot aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DirkJan 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
bestellen is simpel

Service
Snelle levering en pakje is goed te volgen

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Prima winkel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eva 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen bij Cool Blue is erg gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Service
Het product werd nog eerder op de dag geleverd dan aangegeven. Hierdoor had ik het product nog eerder in handen! Super snelle levering. In de avond besteld en de dag erna in de middag al binnen.

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesook 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop van coolblue is een plezier om te gebruiken: uitgebreide beschrijving van de producten, goede zoekfunctie en suggesties.

Service
's Avonds besteld, de volgende ochtend geleverd: zalig!
Ook als er een probleem is, word je meteen verder geholpen.

Assortiment
Zeer ruime keuze, met de allernieuwste toestellen en voldoende oudere budgetopties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L den hartog 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima levering

Aanbeveling
Keurig netjes afgeleverd
Op z'n plaats gezet en aangesloten
Oude machine meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website werkt ontzettend makkelijk en is, in tegenstelling tot vele andere webshops, erg duidelijk.

Service
Super snelle levering waardoor ik snel van mijn aankoop gebruik kon maken, super!

Assortiment
Ik wist wat ik wilde hebben dus had het zo gevonden maar er is genoeg keus.

Aanbeveling
Snelle levering, gratis verzending en een duidelijke webshop. Ik heb niets aan te merken. Daarbij ben ik erg tevreden over mijn nieuwe laptop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robbert 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super overzichtelijk met een mooie optie tot vergelijken van verschillende voorkeuze modellen.

Assortiment
Veel modellen van veel verschillende aanbieders.

Aanbeveling
Alles is super goed geregeld en keurig uitgeleverd. Het voelt zeer betrouwbaar aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles goed kunnen vinden

Service
snelle levering, fijn dat je snel je invoice krijgt en sms als de bestelling verstuurt is

Assortiment
genoeg assortiment voor onze behoeften

Aanbeveling
om dat het super snel geleverd word

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jantje-fifons 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Product zoeken in de categorie die je zoekt, recensies lezen, bestellen, betalen en de volgende dag in huis, Top!

Service
Je kunt bij een winkel terecht als er problemen met je product zijn en daar wordt je meestal meteen geholpen of het product wordt selfs ter plaatse uitgewisseld voor een nieuw.

Assortiment
Groot genoeg en dagelijks groeiend, voor elk wat wils en per categorie voldoende variatie en aanbod.

Aanbeveling
Gewoon een goeie betrouwbare winkel die doet wat men beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website. Snelle bezorging.

Service
2 jaar garantie op de iphone, en snelle levering, zelfs bezorgtijden worden vrij nauwkeurig gecommuniceerd, wat erg prettig is (hoef je niet de hele dag zitten te wachten)

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Kan niet beter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

knabbel200 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment en een overzichtelijke site.

Service
Ik had een vraag en ben door de klantenservice keurig geholpen.

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke omschrijving per product.

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbevelen bij anderen omdat alles naar tevredenheid is gelopen en ook de prijs van het geleverde product het gunstigst was.

Extra toelichting
Ik kan geen enkel negatief punt noemen. Als ik iets online zou willen bestellen zou ik allereerst weer Cool Blue bezoeken omdat ik er prettig geholpen ben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Weeber 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is helder. Zoeken gaat eenvoudig op merk, type, mogelijkheden, meest verkocht, prijsstelling etc. Daarbij geen verborgen kosten, omdat levering en installatie van de machine in de prijs zijn inbegrepen.

Service
De wasmachine werd op afgesproken tijdstip bezorgd. Er werd zelfs nog gebeld dat men er aan kwam. Het bezorgpersoneel was van een nette, beschaafde soort. De wasmachine werd geinstalleerd, kort uitgelegd en men liet hem even proefdraaien. Dat geeft vertrouwen. Men nam het verpakkingsmateriaal en de oude machine weer mee. Top!

Assortiment
Met zoveel shops kom je overal op internet Coolblue weer tegen. Alle bekende merken worden verkocht in verschillende prijsklassen.

Aanbeveling
Dit is wat je zoekt: bestelgemak, snelle levering, beschaafd personeel. Mocht een apparaat ietsje duurder dan elders zijn, dan zal hierdoor de keuze toch op Coolblue vallen. Bij een eerder bezoek aan een fysieke winkel van Coolblue (Groningen) had ik dezelfde goede ervaring.

Extra toelichting
In de hoop dat dit hoge niveau gehandhaafd wordt heb ik verder geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kruimeldief 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De service, accurate en snelle correcte levering, FANTASTISCH!!

Service
Alles volgens woord ook in daad gezet, FANTASTISCH!!

Assortiment
Heerlijk zo online te kunnen winkelen met Cool Blue

Aanbeveling
Assortiment is groot, beschrijving bij elk artikel, TOP!!

Extra toelichting
Heb zeer goede ervaring, alles altijd naar wens, vandaar 1e keus online winkelen altijd Cool Blue!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yoeri40 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
niets makkelijker als vanuit je luie zetel dingen bestellen toch!

Service
Lieten via netjes weten wat er met de bestelling gebeurde met tot slot een automatische link naar de track en trace site van Bpost

Assortiment
ikheb gevonden wat ik zocht !

Aanbeveling
afgaand op mijn positieve ervaringen kan ik cool blue alleen maar aanbevelen!

Extra toelichting
Ik vind cool blue geweldig makkelijk, met een groot assortiment, correcte opvolging, leuke website enfin super. Alleen was voor mij zondag voor 2300 uur besteld de volgende dag geleverd niet van toepassing. Dinsdagochtend was het pakje er wel. Maak dan ook geen reclame over dingen die niet kloppen. Al de rest kan ik enkel toejuichen en beamen. Doe zo verder cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hannedb 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle levering!!

Assortiment
Voor iedereen wat wils! En van goeie kwaliteit.

Aanbeveling
Hij werd mij ook aanbevolen en zou het zo ook doen! Geweldige webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Acer Aspire E15 28-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is overzichtelijk en duidelijk

Service
Alles is mogelijk! levertijden wanneer het jou uitkomt, accessoire pakketten samenstellen bij je bestelling, noem het maar op!

Aanbeveling
Prima All/round winkel met goede service! Ga zo door Coolblue!

Extra toelichting
Het enige nadeel is dat Post NL absoluut niet zorgvuldig met de pakketten om gaat en ik de doos (met laptop erin) beschadigd in ontvangst nam. Gelukkig had Coolblue het product zorgvuldig ingepakt en werkt alles naar behoren maar het was wel even duimen draaien of de laptop zou gaan werken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben Middag 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik wil is snel te vinden

Service
Inderdaad volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mitchell 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is heel prettig dat er voor alles een keuzehulp is. Dat maakt het selecteren heel makkelijk.

Service
Helaas was onze bestelling niet wat we zochten. Retourproces was prima alleen was het vervangende product blijkbaar niet doorgekomen. Volgende dat via retourprocedure rugzak retour gezonden maar door fout van post NL, die bij verzending automatisch de andere postcode van Capelle invoert ipv die van Tilburg kwam het pakket verkeerd aan. Blijkbaar wordt de retour dan ook niet verwerkt waardoor ik als klant zelf meerdere keren heb moeten bellen om het op te lossen en uit te leggen. Vreemd dat de doos met scancode in Capelle niet gescand kan worden en dan als retour ontvangen herkend wordt. Nu moesten er meerdere keren gebeld worden en heb ik zelf de oplossing moeten aandragen.

Aanbeveling
Wij bestellen graag bij jullie. Retourprocedure beetje omslachtig en jammer dat ondanks dat ik uitleg dat het pakket in Capelle is bezorgd toch nog steeds moet wachten op het vervangende product.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Routard 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Kan dus winkelen vanuit mijn zetel, meer moet dat niet zijn.
Weer of geen weer we moeten het huis niet uit.

Service
Een 8 omdat ik nog geen probleem heb gehad, de levering was was op tijd en perfect .

Assortiment
Het assortiment is meer dan voldoende.

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen aanbevelen, zeker door de vlotte levering en het groot assortiment.

Extra toelichting
Ik vind het gewoon goed en meer moet dat niet zijn , daarom deze beoordeling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Renée van Broekhoven 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel besteld

Service
Lange tijd om dingen te bestellen en morgen in huis te hebben.

Assortiment
Verschillende dingen van stofzuigers tot servies

Aanbeveling
Snel kunnen bestellen en de volgende dag bezorgd!

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

silkedhelft 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijke website, gemakkelijk te bestellen!

Service
Geen enkel probleem gehad. Enorm snelle, gratis bezorging en goede communicatie!

Assortiment
Veel keuze maar toch gemakkelijk om dingen te vinden

Aanbeveling
100% zeker een aanrader

Extra toelichting
Beste online winkel ervaring die ik ooit gehad heb. Snel, gemakkelijk en goedkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stefwoef 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed alles te vinden en alles gaat vlot vooruit

Service
de rond 22 uur besteld en de dag na dien stond de post met het pakje voor de deur
daar kunnen andere een puntje aan zuigen

Assortiment
je kan er veel vinden dus

Aanbeveling
het is een winkel voor iedereen

Extra toelichting
leuk om te shoppen op het net je kan ook naar de winkel gaan dus alles wat je wilt doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Product was snel te vinden met goede achtergrond info.

Service
Prima

Assortiment
Prima

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

jan Lemmens1 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
enkele klikken verwijderd van te kopen goed

Service
om 21.30h besteld,volgende dag om 09.00h thuis geleverd

Assortiment
bijna alle merken

Aanbeveling
snel en gemakkelijk en vlotte betaling

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een kind doet de was!

Service
E-mail begeleiding tussen bestellen en aflevering is toppie!

Assortiment
Geweldig breed.

Aanbeveling
Woorden schieten te kort!q

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danique 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
goed en super snel geleverd

Assortiment
voor iedereen ruime keus

Aanbeveling
gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margogogo 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijk en poepsimpel om een bestelling te plaatsen! Fluitje van een eurocent!

Service
Ook heel vlotjes te traceren welk traject je bestelling aflegt. Bijna op de minuut te volgen. En binnen de afgesproken termijn afgeleverd op de plaats waar je het wil. Met de retouroptie ben je altijd een tevreden klant.

Assortiment
Wie hier zijn gading niet vindt, zoekt iets dat niet bestaat. Keuze zat in vanalles en nog wat.

Aanbeveling
Gewoon omdat het makkelijk is, ruim assortiment in een ruim aanbod, betrouwbaar én snel. Geen fysieke winkel doet beter!

Extra toelichting
Het ganse kooptraject is super! Klik: website open. Klik: kijken en vergelijken. Klik: keuze maken. Klik: bestellen. Klik: betalen. Klak: geleverd! Het is gewoon zalig winkelen bij CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvana 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik had al wel in gedachte wat ik had willen hebben in een laptop en vond daarom de vergelijk mogelijkheid heel fijn. Ik had alleen graag nog een laptop willen vergelijken die niet tussen de mogelijkheden stond. Verder een topfunctie! En erg overzichtelijk.

Service
Door een kennis ben ik op deze site terechtgekomen. Hij vertelde dat jullie werkelijk een hele goede service hebben en dat als er iets mis is, dat zo snel mogelijk wordt opgelost. Verder was de bestelling zoals gezegd de volgende dag bij het afhaalpunt. Onderweg kon ik het pakketje in de gaten houden waardoor ik hem zelfs 4uur eerder kon ophalen dan verwacht.

Assortiment
Ik had enkele laptops gezien bij de mediamarkt en al deze waren hier ook te bestellen (veel ook goedkoper), waardoor ik deze gemakkelijk kon vergelijken

Aanbeveling
Zeer fijne site met fijne functies en snelle bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeaW 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
mooi overzichtelijke website, mogelijkheid om advies in te winnen.

Service
Volgende dag al geleverd,degelijk verpakt.
Prijzen liggen beduidend beneden de adviesprijzen

Assortiment
eerste indruk was dat het assortiment ruim aanwezig is, maar ik hoefde enkel een camera en heb zodoende ook niet echt grondig doorgekeken.

Aanbeveling
Prima webwinkel, goed assortiment (bij eerste indruk), goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ADA22 27-08-2015 In de winkel gekocht
filiaal Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
product fietsdrager Uebler X21S heel correct uitgelegd

Service
s'anderendaags s'morgens juist afgeleverd met post.

Assortiment
ruim aanbod in merken en kwaliteit

Aanbeveling
gemakkelijk en correct. niet twijfelen

Extra toelichting
gemak ,goede prijs en vriendelijke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden.

Service
Goede duidelijke mailtjes

Assortiment
Prima veel keuze

Aanbeveling
Alles ging snel en duidelijk .
Zoals beloofd volgende dag thuis bezorgd

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Westmaas 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles op de site is goed te vinden!

Service
Ik vond de service fantastisch! Geweldig ingepakt en zelfs op zondag geleverd!

Assortiment
Erg groot assortiment, alles is te vinden

Aanbeveling
Scherpe prijzen, goede levering, mooie verpakking. Kortom een erg goede site!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 27-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,3

Gemak
Gewoon hele fijne service en bestel gemak

Assortiment
Gewoon goed assortiment

Extra toelichting
Nog nooit een winkel bezocht dus kan daar niet over oordelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Guido Hellings 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site met veel productinformatie

Service
Tot nu toe is de service heel goed.
Snelle afhandeling en zo meer.

Assortiment
Ruime keuze bij ieder product. Ook een gemakkelijke vergelijkingstool.

Aanbeveling
Prijs en snelheid zijn een vereiste in deze tijd.

Extra toelichting
Je moet hier en daar toch even zoeken. Ook is het niet altijd even duidelijk als je vergelijkt met een andere winkel als het wel om hetzelfde product gaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucadio 27-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Simpel & overzichtelijk

Service
Snelste levering (ook op maandag's bij postNL)

Assortiment
Een groot aantal media en elektronica producten.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk.

Extra toelichting
N.V.T.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews