coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marcel Peperzak 19-03-2017 Via de website gekocht

Tut tut da is snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering is al na 15 uur op zondag bezorgd. Wel prettig als je geen geduld hebt. Dus raad ik dit aan als het van toepassing is. Cool he'.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Randy 18-03-2017 Via de website gekocht

Dik tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel niet zo heel vaak bij Coolblue, maar ben iedere keer dik tevreden met de snelle levertijd en de goede service. Een dikke 10!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mitzy van Buul 18-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via website gekocht zeer duidelijke omschrijving van LG wasmachine.
Geruisloos toestel en makkelijke bediening
Levering van wasmachine werd duidelijk via SMS en mobiel doorgegeven aan ons
Max en Rocky stelden zich netjes voor en installeerde wasmachine oude wasmachine en verpakking meegenomen
Echt top service Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

swanenberg 18-03-2017 Via de website gekocht

echt geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer snelle levering, ook op zondag. Ook als het product je niet bevalt en je wilt het terug sturen zijn er verschillende mogelijkheden, zelfs al heb je geen verpakking meer of het product al hebt gebruikt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 18-03-2017 Via de website gekocht

Top service, mooie producten en fijn bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geleverd volgens afspraak. Had een 2e kansje besteld maar kreeg gewoo. Een nieuw product in gesealde doos! Erg netjes!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 18-03-2017 Via de website gekocht

7/5000 perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een geweldig webwinkel, als wat ze beloven is juist, meer kan ik niet zeg,In de toekomst, ga ik nog zeker bestelling doen bij coolblue, zo een service vind je niet overal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goele 18-03-2017 Via de website gekocht

Zeer correcte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het pakket liet op zich wachten door een fout bij b-post, coolblue heeft meteen een nieuw opgestuurd, dat was pas service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ann Taeymans 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling is snel afgeleverd. Niettegenstaande de leveringsdatum een zondag was, was de pakket bezorger zeer vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 18-03-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Algemene score

10,0
zeer gebruikersvriendelijke site en super snelle levering.
goed verpakt en mocht het artikel niet goed zijn of tegenvallen wordt het ook wee bij je opgehaald,
gewoon perfect.
Ik blijf altijd weer terug komen om te bestellen of ga naar de winkel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M te adam 18-03-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Slechtste service ever

Algemene score

1,0
Speciaal naar de winkel gegaan om bestelling te plaatsen omdat ik zeker wilde zijn dat mijn product zaterdag geleverd zou worden. 3x gevraagd aan de verkoper, geen probleem mevrouw komt helemaal goed nou niet dus. Klantenservice gebeld nee alles is al ingepland en t gaat vandaag niet meer lukken. Ik ga weer naar de winkel nou totaal geen service, vandaag kon echt niet en een andere dag zou wel lukken ik moet dus gewoon weer een dag vrij nemen. Ze adverteren met problemen lossen we op nou echt totaal niet ze komen met niks wat een slecht bedrijf. Ik heb er gewoon geen woorden voor. Nooit meer. Ze weten niet wat service betekent, onervaren personeel echt vreselijk bedrijf. Compensatievoorstel echt een belediging. Ze weten zeker niet wat een extra vrije dag je weer kost. Fouten kunnen altijd gemaakt worden maar kom met een fatsoenlijk voorstel. Order geannuleerd, krijgt je geld ook niet meteen terug duurt 3 werkdagen in deze tijd kan dat echt wel sneller.

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

Rene 18-03-2017 Via de website gekocht

Prettig en gemakelijk winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nog gemakkelijker winkelen dan in de winkel , zonder in 1 richting te worden geduwd. En het kan gebeuren van in onze stoel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André Meulman 18-03-2017 Via de website gekocht

Kijken, kiezen, kopen en ultra snel ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De enorm snelle aflevering is voor mij de basis voor de keuze voor Coolblue. Petje af! Dat benadert de winkelsnelheid!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een nieuwe smartphone gekocht voor mijn zoon, veel keuze en goede levering. Uitgebreide vergelijkingstest mogelijkheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

E de Heer 18-03-2017 Via de website gekocht

Redelijke Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Coolblue zelf is geweldig. Wij hebben er al verschillende apparaten gekocht. Dat ging altijd goed, Dus er een TV besteld. Prijs prima, kwaliteit uitstekend. De bestelling liep vlot. Maar doordat we niet wisten dat ze niet zelf bezorgden kregen we een doos in huis die we zelf moesten uitpakken en de TV moesten we zelf neerzetten. Niet erg maar dat zijn we van Coolblue niet gewend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Natascha 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

9,0
Snel besteld en snel geleverd. Met mails en sms berichten op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Keurig! Ik lach mijn tanden bloot! Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisette 18-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service. Goed op de hoogte gehouden met track en trace. Kiezen tussen digitale factuur of papieren versie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koptelefoontje 18-03-2017 Via de website gekocht

Makkelijk shoppen en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De produkten zijn makkelijk te vinden, de specificaties staan ook goed aangegeven, en wat ik ook belangrijk vind dat er reviews over het produkt te lezen zijn

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 17-03-2017 Via de website gekocht

Fantastische webshop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijzonder prettige webshop! Besteld en volgende dag geleverd, ik werd via mails van elke stap in het leveringsproces op de hoogte gehouden. Klantvriendelijke site, waarop zoeken en bestellen appeltje eitje is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liek 17-03-2017 Via de website gekocht

goed en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, veel keus, goede kwaliteit, snelle levering en zeer goede track en trace op de dag van bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma Besseling 17-03-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Coolbleu heeft reklame dat ze binnen 3 dagen leveren maar zijn in zee gegaan met een externe leverancier. Gevolg dat je 6 dagen zonder wasmachine zit. Niet handig met een gezin. Ook zeggen ze bij zo' n probleem dat ze terug bellen maar gaan de confrontatie niet aan, je krijgt alleen een mail

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

RiBo 17-03-2017 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering en aansluiten van mijn nieuwe wasmachine en het meenemen van de oude gebeurde deskundig, uitermate vriendelijk en op de afgesproken tijd.
Toen ik een paar dagen later advies nodig had over het omlaag brengen van het geluidsniveau van het eindsignaal kon ik ook prima bij CoolBlue terecht. Fantastisch bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christel 17-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een super levering! en echt: de dag na de bestelling geleverd. Zeer nette bezorgers die zich met een handdruk voorstelden, zo zie je het niet vaak.
Het oude apparaat en de verpakking werden netjes meegenomen.
Als ik weer iets nodig heb zal ik als eerste bij coolblue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering door vriendelijke en vrolijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De prijs van het fornuis dat ik wilde was goed, de levering snel. Het feit dat je zelf een leverdag kunt kiezen, maakt het heel makkelijk. Een duidelijke mail en sms met het tijdvak waarin geleverd wordt en een telefoontje een kwartier vooraf dat ze onderweg zijn. Echt ideaal. En de twee vriendelijke en vrolijke heren die het fornuis kwamen bezorgen maakten er echt een leuke ervaring van.
Fornuis is prima, totale winkelervaring uitstekend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lj 17-03-2017 Via de website gekocht

super snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik vind deze shop uitgebreid duidelijk alles zonder veel moeite te vinden,en de prijs is heel vaak zeer aantrekkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 17-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Echt voor 23.59 uur besteld, de volgende dag in huis. Ook de bezorging is super, je wordt goed op de hoogte gehouden hoe laat ze komen. Met een mail en een belletje vlak voordat ze er zijn. En alles netjes aangesloten en de oude machine weer meegenomen. Super service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 17-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal niets op aan te merken . Vanaf bestelling via internet lekker makkelijk., tot en met de levering. Keurig naar boven gebracht en geïnstalleerd. Oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GonnieO 17-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet altijd wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topservice, fantastische klantenservice. Problemen worden daadwerkelijk opgelost met superbeleefd personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 17-03-2017 Via de website gekocht

Superduper snel geleverd! Echt zo van wow! Snap je?

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Titel zegt het al eigenlijk. Gewoon top service, makkelijk bestelproces, snel geleverd! Kunnen veel andere organisaties van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Crickemans Christiaan 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering met beleefd personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs en supersnelle levering. Levering gebeurde met zeer vriendelijk personeel. Verpakkingsmateriaal en oud toestel werd meegenomen. Site is zeer duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra Loeffen 17-03-2017 Via de website gekocht

De tips voor extra uitpakplezier ?? Grandioos!! I like ????

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze shop gekozen omdat mijn gekozen artikel hier het goedkoopst was. Simpel. Maar wat een aangename verrassing toen ik uit ging pakken 😃 Helemaal van deze tijd; mindfull. Dat maakte me helemaal blij.
Als ik een puntje van kritiek moet noemen, de veel te grote doos waardoor het pakket redelijk onhandbaar werd. De hond is er blij mee 😉

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeej 17-03-2017 Via de website gekocht

Goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel besteld en aangegeven om niet de volgende dag te leveren, maar dag later. Gedurende de besteldag bleek echter dat ik de volgende dag toch beter in de gelegenheid was op bestelling te ontvangen. Met 1 telefoontje naar servicedesk was dit geregeld en heb ik het artikel de volgende dag netjes in ontvangst kunnen nemen. Top geregeld Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Hendriks 17-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekende bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wasmachine besteld en de volgende dag in huis!
Goede en nette bezoring en volgens doorgegeven tijden.
Leuke en vriendelijke bezorgers die gewoon de machine naar de zolder hebben gesjouwd en de oude mee naar beneden, toppie!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 17-03-2017 Via de website gekocht

In 1 woord perfect!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, precies op tijd, zeer klantvriendelijke jongens, behulpvaardig, vriendelijk en beleefd. Wasmachine aangesloten en oude weer meegenomen. Echt helemaal niets op aan te merken! Zeer tevreden!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem Miedema 17-03-2017 Via de website gekocht

Enorm goede klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had in Juni 2015 de Activeon CX gekocht bij Coolblue, ondanks dat ik er enorm veel plezier mee heb gehad bleek de behuizing kapot te zijn! Daarop dacht ik eerst laat maar.. Er zal toch geen garantie meer opzitten! Maar afgelopen week dacht ik eens voor de grap met CoolBlue contact op te nemen :) Ik legde het verhaal uit en ze konden alles achter halen . ( had destijds geen account aangemaakt ). Ik kon zonder enige moeite een reparatie aanvragen en ik heb gewoon een nieuwe Activeon CX gekregen! Dank jullie wel CoolBlue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Boender 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe laptop binnen een dag in huis en door juist geplaatste combinatie suggesties ook nog een goeie muis en office binnen gehaald.
Daarnaast is de site heel logisch en overzichtelijk.
Alom, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine van E. 17-03-2017 Via de website gekocht

Goede keus, heldere info bij producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keuze aan producten is altijd heel goed bij Coolblue. Ook de productbeschrijvingen incusief plus- en minpunten is voor mij verhelderend. Bovendien een snelle levering. Ik ben tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wedder 17-03-2017 Via de website gekocht

Een Smilde van oor tot oor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is volgens de Coolblue belofte verlopen. Goede communicatie, deugdelijke verpakkingen en tijdige levering. Prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef 17-03-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima shop, zeer ruime keuze en snelle afwikkeling. Wel even prutsen omdat startscherm en boekje in het Grieks was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 17-03-2017 Via de website gekocht

Duidelijke betrouwbare webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website. Leuk gedaan ook met de reactie op je bestelling. Volledige omschrijving van de producten. Een makkelijke betaling en snelle levering. Zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rein 17-03-2017 Via de website gekocht

prima service en aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
groot bestel gemak via toegankelijke website. Aflevering op dag en tijdstip waar ik zelf om had gevraagd, dus niet vergeefs zitten wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sjors 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd, goede kwaliteit en een goede klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keus, goede prijzen. Levering ging goed en alle producten waren in orde.
Ik merkte wel dat ik een koptelefoon met afstandsbediening voor iPhone had gekocht. Meteen ff via Facebook CoolBlue aangesproken en daarmee snel en effectief geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 17-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, ruim assortiment, goede prijs-/kwaliteitsverhouding. Fijn met de reviews van andere klanten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sabine 17-03-2017 Via de website gekocht

Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Breed aanbod met goede uitleg
Snelle levering.
Goede service.
Bij vragen altijd hulp.
Kort een topwinkel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjoleine 17-03-2017 Via de website gekocht

Zoals de reclame: service en vrolijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
* fijne reviews
* goede uitleg
* goede service : zeer op tijd, gebeld van tevoren, nieuwe boven, oude meenemen, aansluiten, samen alles doorlopen, vriendelijke gasten!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Astrid 17-03-2017 Via de website gekocht

geweldig betrouwbaar bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering. Goed verpakt. Keurig op de hoogte gehouden wbt wanneer levering.
Zeer betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M v d Brand 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering zonder problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Werkt ideaal vanuit je luie stoel goede Service en niet goed geld terug ik heb dit al een keer gehad met een printer perfect geregeld allemaal

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 17-03-2017 Via de website gekocht

Snel en goede feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke shop en korte duidelijke instructies zonder in te boeten op klantvriendelijkheid ! Daarnaast is er veel keuze in het assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anton 17-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed en netjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Andere keren via Coolblue besteld en dat is altijd goed gegaan. Zo ook nu weer gewoon goede en nette manier van werken en leveren

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Bernhard smids 17-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en juiste feedback

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Heel veel keus waar uit je kan kiezen
En met de juiste prijs! !
Dat kan ik wel waarderen.
En door de snelle levering
Snel in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Parie 17-03-2017 Via de website gekocht

Mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere website, correcte planning, voorkomende monteurs. Nemen oude machines mee en monteren/uitleg gebruik.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews