coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kim 13-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna alles op voorraad, snel geholpen in de winkel en goede prijs/kwaliteit.
Helaas is parkeren bij de winkel iets lastiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmermans 13-03-2017 Via de website gekocht

vlotte snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden snel een nieuw wasmachine nodig.
Zondagavond om 22.00u besteld en maandag om 13.00u stond hij al te draaien.
Uiteraard de oude weer mee terug genomen.
Heerlijk het gemak van internetbestellen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CinPeet 13-03-2017 Via de website gekocht

Eerste kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel,makkelijk en erg goede service. Bestellen en de volgende dag gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd. Oude wasmachine gelijk meegenomen. Bezorgers waren netjes gekleed en goed verzorgd en erg beleefd. Zoals Coolblue adverteerd, met een glimlach is dus echt zo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alen 13-03-2017 Via de website gekocht

Absoluut een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige shop die zoveel meer doet dat menig ander. Naast een ontzettend makkelijke en duidelijke shop waar je zo doorheen loopt is de na-service ook nog eens lachwekkend! Ze sturen je tips over hoe je confetti kan maken om je postbode op te wachten en daarnaast geven ze ook nog eens gratis wachttherapie lol. Als je de whatsapp probeert bereid je dan voor op een lachwekkend gesprek!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lois B 13-03-2017 Via de website gekocht

Awesome!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website met de mogelijkheid producten te vergelijken! Snelle reactie via Facebook en via e-mail. Levering de volgende dag al met track and trace code!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snarf0 13-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Die service met een glimlach is zeker gelukt!
TV op vrijdagavond besteld; op zaterdagmiddag in huis met alles erop en eraan.
Overigens de verpakking kan ook gebruikt worden door de hond: Gooi er brokjes EN verpakkingsmateriaal (plastic, papier etc.) in en je hebt live entertainment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 13-03-2017 Via de website gekocht

Flitsend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik bestelde deed de winkelwagenfunctie het niet. Ik belde Cool Blue. De allervriendelijkste dame was al op de hoogte van de storing, vond het vervelend en bood vrijwel onmiddellijk aan om het product via haar te bestellen. Nog geen minuut later had ik de orderbevestiging en de betaalgegevens. Wat een service, wat een snelheid. De combinatie laptop/tablet (HP) bevalt uitstekend en doet wat ik ervan verwacht. Ideaal om in microsoft office te werken en lekker om even te ontspannen op de laptop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapsmit88 13-03-2017 Via de website gekocht

Complete klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels heb ik meerdere producten aangeschaft via coolblue grotendeels vanwege de uitmuntende klantenservice. Bij mijn laatste 2 producten ging er iets mis met de verzending (fout van postNL) en een kleinigheidje met een tweedekans product. In beide gevallen ben ik boven verwachting geholpen door de snelle klantenservice van Coolblue. Voor mij is dat dan ook de reden dat ik eerst kijk of het product wat ik zoek beschikbaar is bij Coolblue. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gj 13-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en voordelige keus, en super snelle levering vrijdag s'avonds om 21.30 uur besteld en de volgende dag om elf uur werkend afgeleverd en ook het oude apparaat weer mee genomen
echt helemaal top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Reuvers 13-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd door superaardige bezorgers, helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en snel geleverd door zeer aardige en vakkundige bezorgers. Het hele proces van bestelling tot aflevering is top.
Coolblue is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivica 13-03-2017 Via de website gekocht

Mijn hofleverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue the place to be.
In het afgelopen jaar heb ik al diverse artikelen via Coolblue gekocht.
Iedere keer was de levering weer perfect, reviews zijn erg goed om je op te baseren.
Gaat er wat mis doet Coolblue er alles aan om dat zo maximaal als mogelijk op te lossen.
Voor mij het vaste adres om te kopen.
Met recht Coolblue ...."Alles voor een glimlach"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain Alexandre 13-03-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk goede service keer op keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn bestellingen via Coolblue zijn goed verlopen of goed verholpen. Wat een klantenservice hebben ze.. Er wordt naar je geluisterd en mocht er wat zijn wordt er met je mee gedacht. Maar leveringen verlopen perfect. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bareld 13-03-2017 Via de website gekocht

Snel en conform afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen bij Coolblue doe ik niet heel vaak, maar iedere keer is het gewoon zoals verwacht en conform afspraak. Deze keer niet thuis maar bij afhaalpunt laten bezorgen. Precies op tijd en netjes afgelever.d

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carl 13-03-2017 Via de website gekocht

stiptheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cool blue doet wat ze beloven. daar krijg je een glimlach van!
het juiste product op de juiste tijd en juiste plek bezorgd, tegen een uiterst juiste prijs. en juist daarom krijg ik een glimlach.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 13-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!Om 21.00 besteld,de volgende dag al in huis!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had de beste aanbieding en betrouwbare leverancier. Geeft overzichtelijke en kloppende informatie over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. van der Ham 13-03-2017 Via de website gekocht

Snel,correct, prijs bewust

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na te hebben rond gekeken op de overzichtelijke website, een TV besteld, prima prijs/kwaliteit verhoudingen en de volgende dag geleverd. Excellent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cathy 13-03-2017 Via de website gekocht

super snelle levering ZELFS op zaterdag!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
prijs / kwaliteit / levering alles top!
besteld en ging normaal op vrijdag geleverd worden in de volgstatus stond levering volgende werkdag (was 1 half dagje later maar was dan toch op zaterdag en toch werd er geleverd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-03-2017 Via de website gekocht

Beats bij dr Dre koptelefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende aanbieding en perfecte levering op de volgende dag (zondag).
Niets op aan te merken.
Koptelefoon heeft goede geluidskwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 12-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb een laptop gekocht. Je kunt prima via de laptopshop kijken welke laptop je voorkeur heeft en er eentje uitzoeken.
De site is zeer gebruikersvriendelijk en Je wordt goed op de hoogte gehouden via mail over je zending en de volgende dag heb je je bestelling thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marie-Louise 12-03-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Acer Laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een goede uitleg en service over mijn aankoop, vriendelijk personeel en ik ben helemaal blij met mijn super snelle acer Laptop

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 12-03-2017 Via de website gekocht

Zelfs in pre-order een super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was op zoek naar een betaalbaar en krachtig toestel ter vervanging van mijn LG HD4k en vond deze MotoG5. Ik gebruik hem alleen voor bellen en whatsapp dus voorlopig kan deze weer mee. Besteld in de pre-order en kreeg een nog geen week later binnen en dat was veel sneller dan ik had verwacht. Toestel installeert zichzelf en bediening zeer eenvoudig. Ben er blij mee.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Djamied 12-03-2017 Via de website gekocht

Goede en vriendelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb een wasmachine besteld in de avond en de volgende dag stipt op de minuut van aangegeven tijd bezorgt, zorgvuldig geplaatst! De oude wasmachine werd gewoon mee gesjouwd vanuit de eerste verdieping met een lag op de gezichten van de bezorgers. Nog even gevraagd of ze de droger konden plaatsen op de wasmachine... en hupsekee in orde. Nig even een zorgvuldig advies gekregen en alles werkte direct! Vriendelijk, goede bezorging en snelle levering. Lekker genieten nu van mijn 10kg inhoud wasmachine!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 12-03-2017 Via de website gekocht

Topservice zoals we van Coolblue gewend zijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uiterst betrouwbaar, fijne websites (dit keer koffiecenter.nl) en snelle service! "Vandaag besteld morgen geleverd" is een quote waarvan ik vermoed dat Coolblue ermee begonnen is!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marieke van der Molen 12-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik belde over een defecte lader van mijn nieuwe telefoon. Zonder problemen stuurden ze dezelfde dag nog een nieuwe op! Dus ontzettend tevreden over coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TMA 12-03-2017 Via de website gekocht

Groot aanbod, goede prijs, snel geleverd

Algemene score

9,0
Product was duidelijk omschreven, vergeleken met andere webshops zelfs iets goedkoper, product was netjes verpakt. Fijn dat ik het pakket zelf kon ophalen bij een postnl punt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 12-03-2017 Via de website gekocht

Heldere site, vlotte levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, uitgebreide informatie bij producten. Vlotte levering en duidelijke instructies voor het geval dat je het artikel wilt retourneren. Kortom Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlene 12-03-2017 Via de website gekocht

Super service! Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een geweldig bedrijf . Vandaag bestellen is echt morgen in huis!
Klantenservice is heel goed te bereiken
En ze staan je heel te woord. In een woord super ! Ik ben fan !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 12-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk vindbaar en super gebruiksvriendelijk voor iedereen! Niet goed? Ook geen probleem! Retourformulier opvragen en terugsturen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk hofman 12-03-2017 Via de website gekocht

alles correct

Algemene score

10,0
Gezocht op internet , eerste maal iets gekocht , maar alles verloopt zoals gepland , en ook levering zoals afgesproken , dus uitermate tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 12-03-2017 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
10 uur savonds besteld, om 9 uur smorgens bezorgd.

Zoals altijd Top service en een echte aanrader. Ook goede informatie en tips van het gebruik van een product na de aakoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 12-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering en de communicatie is meer dan top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Met stip de beste onder de besten, geen twijfel over de kwaliteit van het bedrijf Coolblue. Dikke aanrader dus!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karel 12-03-2017 Via de website gekocht

Mijn nr 1 webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website. Uitstekende service. Heel erg betrouwbaar. Supersnelle levering. Groot aanbod met veel reviews. Scherpe prijzen....Wat wil je nog meer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 12-03-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima vlotte afhandeling van mijn bestelling en keurig op tijd op het mij aangegeven PostNL kantoor af kunnen halen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Thea 12-03-2017 Via de website gekocht

De coolste service! !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In een woord geweldig goed!
Overzichtelijk,goede service en voordelig! Snelle levertijden en geen problemen niet goed geld terug.
Plus de keuze uit 2e kans producten die voor een gereduceerde prijs aangeboden worden met 2 jaar garantie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René Huijser 12-03-2017 Via de website gekocht

Goede service bij aankoop en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website en winkel zijn prima. Medewerkers zeer correct, kundig en behulpzaam. Correcte levering. Top bedrijf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

R Meerkerk 12-03-2017 Via de website gekocht

Fijne winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Producten worden duidelijk en overzichtelijk gepresenteerd, wordt goed meegedacht over aanvullende accessoires (maar niet te opdringerig). De website helpt echt het maken van de keuze!

Daarnaast is het assortiment groot en de prijzen prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

apie 12-03-2017 Via de website gekocht

Prima voor elkaar

Algemene score

8,0
Alles wat is belooft werd waargemaakt , en het product zag er prima uit
s'middags besteld en de volgende ochtend al bezorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Eric 12-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering,ook op zondag.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs/ kwaliteit is correct, beloofde snelle levering wordt ook op zondag waargemaakt. Voor volgende aankopen kijk ikzeker eerst naar coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Lauwers 12-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue een brodit telefoon houder besteld, deze was in eerste instantie niet op voorraad, maar na dit aangegeven te hebben kreeg ik hierover keurig een mail wanneer deze op voorraad was. Toen de houder weer op voorraad was besteld en was deze de volgende dag in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 12-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en vriendelijke klantenservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor deze shop van wegen de goede ervaring hiermee.
Had tablet besteld maar bij het betalen ging het mis foutje van mij verkeerde bank geselecteerd.
Gelijk gebeld met de klantenservice en binnen 5 minuten was het geregeld en kon ik betalen.
Dus toch nog de volgende dag de bestelling in huis.
Bedankt coolblue.
M.V.G Henk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 12-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijk personeel werkt daar. Echt ik keek mijn ogen uit. In Amsterdam was ik en we werden echt heel netjes geholpen en alles werd goed uitgelegd....

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbie 12-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte service komen na wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het gemak en de snelheid waarmee een bestelling wordt afgewerkt , daarbij wordt ook nog eens precies op de hoogte gehouden van waar uw bestelling zich bevindt tot aan de deur , perfect zou ik zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanobbergen Marc 12-03-2017 Via de website gekocht

Zeer goede en correkte service

Algemene score

10,0
Bij het zoeken naar een nieuwe diepvries,ijskast en of combi op de site van coolblue terecht gekomen een ruime keuze goede uitleg en ook de mogelijkheid om klant revieuws in te zien.
Vanaf het moment van bestelling tot bij de levering een vriendelijke en zoals vermeld op de site juiste levering termijn.
Een goede keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefaan 12-03-2017 Via de website gekocht

Ik bestel nergens anders.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Niet alleen is coolblue correct bij alle facetten van de online verkoop, de humor die men tentoonspreidt maakt het tot een genoegen om met coolblue in contact te komen. Ik zelf bestel echt nergens anders, zelfs als het daar goedkoper zou zijn.
Er zijn niet alleen verschillende mogelijkheden om de bestelling te betalen en te laten leveren, men is ook steeds correct in de afhandeling ervan.
Bij problemen kan men steeds terecht bij een vlotte, eerlijke en vriendelijke klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leonie 12-03-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Post NL kon het pakket niet de volgende dag leveren. Coolblue springt daar prima op in en geeft een korting van 5 euro op de volgende bestelling.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WvR 12-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en een geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben al verschillende producten gekocht via Coolblue. De site is duidelijk en helpt je om een product te kiezen. De levering is snel en de service is fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 12-03-2017 Via de website gekocht

Ongekende service en medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na meer dan een jaar mijn Fitbit voor de 3e keer defect. Binnen 2 (!) dagen alles geregeld....niet meer te repareren dus volledig aankoopbedrag terug ontvangen. Dit meteen omgezet in een andere Fitbit tracker en de volgende dag deze om mijn pols kunnen doen! En wat de medewerkers betreft: had een positieve reactie achtergelaten op een vraag over de klantenservice. Binnen 2 dagen een handgeschreven (geen standaard kaartje) kaartje om me te bedanken.

Zonder twijfel de meest klantvriendelijke webshop van dit moment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RiBo68 12-03-2017 Via de website gekocht

Een onovertroffen webwinkel die doet wat het belooft!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij iedere bestelling ben ik weer onder de indruk van de duidelijke productinformatie die écht helpt bij het maken van de juiste keuze. Desondanks nog twijfels? De online hulp en de mogelijkheid naar een fysieke winkel te gaan completeren de service. De snelle levering is erg fijn voor ongeduldigen die liefst meteen met het speeltje aan de slag willen. Maar één nachtje slapen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patric De Rouck 12-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
geweldige service, van kiezen naar bestellen, betaling, verzending tot levering.
Zelfs als het product je hoe dan ook niet bevalt kan je het gratis terugsturen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 12-03-2017 Via de website gekocht

Goed geholpen, volgende keer weer cool blue

Algemene score

8,0
Duidelijke website, telefonische hulp ook goed. Geen klachten. De bezorgers keurig op tijd en hebben alles netjes geplaatst en de oude spullen meegenomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews