coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,9 Lees 56439 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 13644 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,9

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pascal Bulters 13-11-2018 Via de website gekocht

Deze mensen snappen echt hoe het werkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een erg fijn bedrijf. Veel aangeschaft via deze webwinkel. Een keer meerdere problemen gehad met een aankoop die defect ging maar echt super en erg snel opgelost. Ook al zijn ze niet de goedkoopste maar ook zeker niet de duurste de klant is daar nog steeds koning.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

k.stroobosscher 13-11-2018 Via de website gekocht

Goede services van Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De site is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen. Zelfs voor iemand die niet zo vaak iets online koopt..! De artikelen staan overzichtelijk onder elkaar en het bestellen is zo voor elkaar.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

R.Sannes 13-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim assortiment en ruime keuze aan prijzen. Perfecte afhandeling ; ook bij klachten.
Uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Super website 13-11-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop van Coolblue is zeer uitgebreid en de zoekfunctie werkt optimaal. Aanbod van producten is gevarieerd en compleet. Prijs kwaliteit is zeer goed. Extra service door productuitleg is een absolute topaanvulling.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nikita 13-11-2018 Via de website gekocht

Enthousiaste, vriendelijke bezorgers en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De door ons bestelde wasmachine werd de volgende dag (een zondag) al geleverd en van tevoren werd er netjes gebeld of ze zelfs iets eerder konden komen dan de afgesproken tijd. Een kwartier van tevoren kreeg ik nog een SMS bericht dat ze er bijna waren. De heren kwamen met z'n drieën, stelden zich netjes voor en legden alles keurig aan ons uit. De wasmachine stond binnen tien minuten op z'n plek, de oude in de vrachtwagen en ik kon mijn wasjes weer draaien. Ideaal!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 13-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service door Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zoals zij zeggen binnen 24uur en ook op zondag leveren van bestelling. Dat is wel zo prettig. En de site is makkelijk en overzichtelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert uit Gelderlad 13-11-2018 Via de website gekocht

CoolBlue: Service met plezier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website, levertermijn, prijs/kwaliteit is goed. Wat de beleving afmaakte: Enthousiasme en behulpzame houding van het bezorg team. En nog leuker: Het plezier in hun werk dat zij letterlijk "uitstraalden". Werd afgemaakt met een liedje op de piano in huis - niet onverdienstelijk. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carin 13-11-2018 Via de website gekocht

Razendsnelle bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt het helemaal waar; de supersnelle bezorging, de leuke extra bijlagen, de geinige tekst op de doos, persoonlijke aandacht. d.m.v een kaartje achteraf... Die glimlach is bij mij een hele grote!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvette 12-11-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor coolblue omdat ze meteen de volgende dag leverden en de goedkoopste waren. Verder viel mij een persoonlijke benadering van de website op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NMV 12-11-2018 Via de website gekocht

Goede, snelle en gezellige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S’avonds besteld volgende dag keurig thuisbezorgd door 2 gezellige medewerkers. Alles keurig op zijn plaats gezet en aangesloten en (ook niet onbelangrijk) alle karton en piepschuimrommel namen ze gewoon mee! Dik tevreden!👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 12-11-2018 Via de website gekocht

Valse belofte

Algemene score

2,0
Ondanks dat de website aangeeft dat het artikel de volgende dag wordt geleverd lukt het Coolblue niet om deze belofte na te komen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-11-2018

Beste Eddy,

Dank je wel voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat wij onze belofte niet hebben waar gemaakt. Dit is natuurlijk niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.
Wij verwachten dat de bestelling is geleverd.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Anja 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service ook als het product defect blijkt!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mocht het product uiteindelijk niet goed zijn hebben ze ook een top service kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Ook het hele concept klopt van de mensen aan de telefoon tot aan de chauffeur iedereen is vrolijk en lacht.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LB 12-11-2018 Via de website gekocht

super service!!!

Algemene score

9,0
er is netjes gebeld van te voren voor tijdstip bezorging, goed geïnstalleerd met uitleg, blij met mijn nieuwe wasmachine!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Iris 12-11-2018 Via de website gekocht

Top webshop met snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering én hulp bij het aanschaffen van een product uit de webshop van Coolblue. Altijd vrolijke medewerkers en wanneer een product niet goed is kan het makkelijk geretourneerd worden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman Huybrechts 12-11-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer vlotte levering kan zelfs op de zelfde dag
Er word ook geleverd op zondag
Gemakkelijk bestellen en vlotte betaling
Super !!!!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. Jacobs 12-11-2018 Via de website gekocht

Niets op aan te merken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede communicatie over tijdstip. Zware wasmachine de trap op, aangesloten en oude meegenomen. Alles binnen een kwartier geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniël Kuijpers 12-11-2018 Via de website gekocht

Uitstekend verzorgd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg positief ik kan niet anders zeggen.
Punctueel in hun levering. Uitstekend verzorgd, beleefd personeel algeheel een zeer positieve ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 11-11-2018 Via de website gekocht

Trap er niet in: geen levering op zondag

Algemene score

1,0
Speciaal nog op zaterdag besteld bij coolblue, omdat zij op zondag leveren. De hele zondag zitten wachten. Niks. En dan staat er we hebben u gemist. Nooit geweest. Dit is een vorm van oplichterij.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Goed
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-11-2018

Beste Vincent,

Dank je wel voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Ontzettend vervelend om te lezen dat de bezorging op zondag niet heeft plaats gevonden. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Intern maken wij dit bespreekbaar.

Ondanks de vertraging wensen wij je veel plezier met jouw bestelling.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jeanne 11-11-2018 Via de website gekocht

Effectieve digitale service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, effectieve digitale service. Je word volledig digitaal en telefonisch begeleid tot aan aflevering van het gekozen product. De aflevering werd uitgevoerd door twee zeer klantvriendelijke en efficiënt werkende professionele bezorgers. De complimenten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorik 11-11-2018 Via de website gekocht

Toch net 'meer' dan de concurrent

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd trouwe klant geweest van een van de concurrenten, maar daar heb ik na de laatste paar keren steeds meer problemen mee gehad. Hierdoor ben ik coolblue uit gaan proberen en het is goed in de smaak gevallen! Duidelijke communicatie over levering, snelle levering, goed verpakt, duidelijke productbeschrijving, overzichtelijke website en goede klantenservice! Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanna 11-11-2018 Via de website gekocht

handzaam apparaat, vlotte levering

Algemene score

10,0
alles is makkelijk te vinden op de website, vlotte levering. goed product.
wij kopen het liefst bij Cool blue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karl Moeremans 09-11-2018 Via de website gekocht

Aankoop via de webshop: zeer snelle en correcte aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kennen Coolblue al langer dan vandaag en zijn tot op heden zéér tevreden over de leveringen. Daarom hebben wij onze nieuwe aankoop ook bij hen geplaatst. Niet te geloven dat de levering zo snel uitgevoerd werd. Een aanrader op gebied van keuze producten en snelheid levering. Wij zijn een tevreden klant

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer goede keuze voor weinig geld. 09-11-2018 Via de website gekocht

Beter kan het bijna niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat mij vooral aanspreekt is het grote aanbod van Coolblue. Een goede opsomming van de kenmerken en waar mogelijk, een handleiding van de producten maakt het kiezen veel gemakkelijker. Eveneens handig is het aanbieden van accessoires die al direct 100% compatibel zijn en waaraan je soms nog niet aan gedacht had dat je ze nadien nog nodig zou hebben.
De service is uitstekend, net zoals het bestel- en leveringsproces. Ik heb nog nooit problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc verlinde 08-11-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering door vriendelijk personeel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagnamiddag besteld en om 08.05 geleverd en gemonteerd door vriendelijke mensen op een maandagochtend, daar word men blij van.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lombrrz 06-11-2018 Via de website gekocht

Halve levering, rest nog niet ontvangen.

Algemene score

1,0
Chauffeur heeft maar een deeltje geleverd. Rest was volgens hem te lastig om te lossen? Vrachtwagen zat nog vol, hij kon er niet bij!
Verkeerd laadschema!

Review criteria:

Goed
Slecht

Reageer

Fabienne 06-11-2018 Via de website gekocht

Top

Algemene score

10,0
Dankzij een vriendin bij coolblue beginnen kopen. Vriendelijke mensen die komen leveren. Heel behulpzaam.
Snelle levering.

Èèn woord TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo A 05-11-2018 Via de website gekocht

Snelle levertijd, correcte prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, beloftes worden gehouden, 30 dagen bedenktijd, wel jammer dat logische accesoires niet mee aangeboden worden (wel een aantal onlogische)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joost 05-11-2018 Via de website gekocht

Super webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is een zeer uitgebreide webshop met echt fysieke winkels waar men bijna in alle gevallen zeker zijn gading zal vinden. Er is voldoende uitleg over de producten en er worden zeer scherpe prijzen gehanteerd. Betalen kan je op allerlei manieren en aangekochte goederen worden de volgende dag geleverd in een deftige en stevige verpakking.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 04-11-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product dat ik bestelde werd geleverd zoals het hoort. Netjes is de doos en op tijd geleverd ookal was er in België een feestdag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veronique 04-11-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Waar je in sommige winkels tot 3 weken moet wachten op je producten, is bij coolblue het meeste voorradig en wordt het de dag nadien geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 03-11-2018 Via de website gekocht

Prachtige service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel correcte, efficiente en vriendelijke bediening.
Alle aangekochte producten worden aangesloten en men neemt de oude elektrische apparaten terug mee. Een aanrader !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 02-11-2018 Via de website gekocht

Goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hier vind je een ruim aanbod in verschillende categorieën. Met een goede productomschrijving en soms verduidelijking door een video. De prijs - kwaliteit verhouding is goed. Niet de scherpste op de markt maar je krijgt een goede service in ruil. Producten worden altijd geleverd binnen de beloofde termijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

tineschrauwen 02-11-2018 Via de website gekocht

snelle service,vlug gebracht,veel artikelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel artikels en goede service,snel geleverd,goede keuze,goedkoop!!veel keuze en kwaliteit zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurent Fievet 02-11-2018 Via de website gekocht

Service zelden ergens zo goed gezien!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mss niet de allergoedkoopste maar wel de webshop met de beste dienst aftersales en klantvriendelijkheid! Al jaren een tevreden klant!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Valere 31-10-2018 Via de website gekocht

Kwaliteitsvolle keuzes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan hier tenminste terecht voor kwaliteitsprodukten in een handig overzicht dat ook meteen het prijskaartje duidelijk maakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 30-10-2018 Via de website gekocht

Correcte en vlotte dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede en correcte dienstverlening, voor zowel bestel- en betaling, alsook levering en installatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean-marie 28-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige serice

Algemene score

10,0
Zoals altijd is alles perfect verlopen bij aankoop en levering , zeer vriendelijk en behulpzaam bij plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Boone 28-10-2018 Via de website gekocht

Eerlijk en snel !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijk duidelijk voordelig en snel , voor die prijs kan je het zelf niet gaan halen !veel keuze aan concurrerende prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena 28-10-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Algemene score

10,0
Zeer snelle + goede en duidelijke communicatie bij levering. Prijs-kwaliteit tevreden met de aankoop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 26-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk winkelen en top.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals de bestellingen die ik reeds plaatste was het ook deze keer zoals het hoord..prima.
Wat ook belangrijk is, niet het juiste gekozen terugzenden géén probleem of dicussie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool blue 26-10-2018 Via de website gekocht

De service is geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keuze, goede uitleg, goede producten, goede en snelle service, vandaag besteld en s'anderendaags al geleverd het kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine Delagrense 25-10-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg fantastisch service.Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De service en uitleg kon niet beter.Vele mails gekregen voor alles goed te laten verlopen.Zeer goede uitleg bij levering van wasmachine ,zeer beleefd en correcte aansluiting

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy Rammelaere 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede service
Kwaliteit voor je geld
Service na verkoop is ook heel goed
Een aanrader :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Nauwelaerts 21-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en thuis gebracht.

Algemene score

10,0
Wat ik vind de website super en volledig bij met de producten. Goedkoop en thuis gebracht als ge iets koopt, ge moet er het huis niet voor verlaten. Een 10 is hier de gewoonste zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Haesebeyt 21-10-2018 Via de website gekocht

Dat was snél!

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond iets vóór 23 uur een bestelling geplaatst. ´s Anderendaags, 10 na 10 's morgens staat er al een nieuwe, werkende machine en is het oud toestel weg!
Heerlijk als gedaan wordt wat beloofd: vóór 24 uur besteld: de dag erna geleverd. Dit kon ook 's avonds geweest zijn maar zó snel: dat was snél!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Ront 21-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website, gemakkelijk te bestellen en betalen, mogelijkheid op FB om te chatten en vragen te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laura vg 21-10-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Meest klantvriendelijke (web)shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben sinds mijn eerste bestelling fan van coolblue. Elk product dat ik tot nu besteld heb, werd steeds de volgende dag/ochtend geleverd. Het grootste pluspunt hierbij is dat de leverancier zowel per sms als telefonisch een exact tijdstip doorgeeft zodat je niet een hele dag thuis hoeft te wachten. De leverancier(s) helpen ook steeds met de installatie en geven met een glimlach alle informatie die je nodig hebt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TSA 20-10-2018 Via de website gekocht

Levering via Bpost later dan beloofd

Algemene score

3,0
Bestelling op vrijdagmiddag en ‘s avonds een telefonische confirmatie gehad dat de levering zeker op zaterdag zou doorgaan. Zaterdag middag op de site van Bpost stond er dat de levering op de eerstvolgende werkdag zou doorgaan. Blijkbaar kan men op de leveringsbeloften niet vertrouwen zelfs na contactname met de servicedesk. Dit is ons reeds meerdere malen overkomem bij Coolblue. Het is mij onbekend of het probleem zich voordoet bij Bpost of niet met Postnl hebben wij tot nu toe nog nooit zulke problemen gehad.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Brent De Keersmaecker 17-10-2018 Via de website gekocht

De beste online webshop van België

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al 4 jaar maak ik gebruik van coolblue en nog 0 keer hebben ze me teleurgesteld. Altijd super snelle levering en kwaliteitsproducten. De verpakking is altijd heel zorgvuldig mee omgegaan en alles word goed beschermd. De klantenservice staat altijd open voor vragen en helpen je met veel plezier. Al mijn multimedia producten bestel ik altijd bij coolblue aangezien je ook een vergelijkingsfucntie hebt en er heel veel productinformatie te vinden is in dr beschrijving van het product. Enorm tevreden en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gizy Neirynck 14-10-2018 Via de website gekocht

Levering van diepvriezer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kan iedereen aanraden om bij Coolblue te kopen. Correctheid, suuuuper vriendelijk en enthousiast. Niets is de bezorgdienst te veel gevraagd, alle vragen worden beantwoord. Reeds aangekocht in het verleden, en zal in de toekomst ook kiezen voor Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews