coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Alexander vendrig 14-04-2017 Via de website gekocht

Online aankoop, check eerst Cool Blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool blue heeft gewoon voorraad en het is er de volgende dag. Daarom kijk ik eerst bij Cool Blue voor een online aankoop en pas daarna bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Maria 14-04-2017 Via de website gekocht

Ik zou er een liedje over kunnen schrijven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik word gewoon altijd blij van de coolblue. Prima service en geweldige humor. Dat doet 't hem voor mij. Ik ben songwriter en zou er bijna een liedje over maken. Misschien doe ik dat ooit.
You're so cool
Even when my days are blue
You make my dreams come true

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Housedocter 14-04-2017 Via de website gekocht

So Cool, it gives me the blues.....

Algemene score

10,0
Ongelooflijk snel bezorgd, in een serieus coole stevige doos. Goed beschermd. Ik heb voor de service van deze winkel geen andere woorden dan:
CoolBlue is altijd raak !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima shop. Levering precies zoals het hoort. Fantastische service. Met een glimlach werd onze koelkast geïnstalleerd. De oude koelkast en verpakkingsmateriaal van de nieuwe koelkast meegenomen Ik zou hier zeker weer bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin Huijsman 14-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle en goede serive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag avond een laptop besteld en woensdag al binnen. Zoals gewoonlijk super snelle levering en service. Alles wat ik heb besteld is altijd netjes optijd aangekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 14-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en goede service.

S avonds besteld en de volgende dag in huis, hij werd aangesloten en nog een proef was gedaan. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 14-04-2017 Via de website gekocht

Altijd een goede service, informatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Valt weinig over te zeggen dan altijd een goede service van Coolblue. Snelle en goede communicatie en daarbij de snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CJB 14-04-2017 Via de website gekocht

Prima Webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooi aanbod van producten en prima omschrijving en specificatie van de producten. Veel aflever mogelijkheden. De doos van de producten was wel enigszins onhandig groot.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hamajole 13-04-2017 Via de website gekocht

hele goede service, bijzonder klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn ervaringen met coolblue zijn allemaal zeer positief. Je weet wat je aan ze hebt en de service, als er iets mis is, is heel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marly 13-04-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Zo fijn dat als je om 22 uur het besteld, het je de volgende dag nog in huis hebt! Ideaal als je lastminute besluit te shoppen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MIPO 13-04-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben zeer tevreden over Coolblue, ze leveren altijd op tijd en doen nooit moeilijk over retourneren e.d. Top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WP Holwarda 13-04-2017 Via de website gekocht

Heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue vind ik de beste Webstore die er is,de zeer snelle levering en leuke aanbiedingen zijn er talrijk.
Zeer goede product omschrijving.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

I. vd Wal 13-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst iets besteld bij Coolblue, alles perfect verlopen.
Echt top zal zeker nog eens wat bestellen via de website!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correkt en op tijd geleverd
Uitstekende service en uileg per mail
Ik bestel daar zeker nog,jullie heben een nieuwe klant bij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ake 13-04-2017 Via de website gekocht

Zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze doen wat ze beloven.
Nooit gezeur.
Ruime keuze en de juiste prijs.
100 karakters is best veel om aan te geven hoe goed ze zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Kool 13-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een groot assortiment. Snelle levering, en een goede service.
Ik zou het iedereen aanraden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maurice MIEVIS 13-04-2017 Via de website gekocht

Excellent sservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Quick delivery, very good, Printer very cheap when using compatible inkt, very complete (recto-verso, photo, print on CD

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 13-04-2017 Via de website gekocht

Beetje vreemd

Algemene score

4,0
Hebben op zaterdagavond tv besteld
Deze zou dan zondag worden afgeleverd
Na betaald te hebben met ideaal zouden we e mail krijgen met vervolg voor zondag
Maar nee dus geen e mail
Zondag maar eens gebeld
Vriendelijke man aan de telefoon die niets terug kon vinden en het zou vast goedkomen
Maandagmorgen een e mail dat ze onze bestelling hadden verwerkt en dat de tv dinsdag zou worden bezorgd
Dus niet de volgende dag maar drie dagen later
Zonder een berichtje van wat er mis is gegaan
Dus voor ons koude douche en geen cool bleu weer

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 14-04-2017

Beste Thijs,

Bedankt voor uw review en natuurlijk voor de tijd die u heeft genomen om ons te voorzien van feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat u een nare ervaring heeft gehad met onze klantenservice. We willen dat graag voor u nakijken en natuurlijk een passende oplossing aanbieden. Zou u zo vriendelijk willen zijn om uw ordernummer te mailen naar het volgende mailadres: geenglimlach@coolblue.nl? Zodoende pakken we dit meteen op om het voor u na te kijken en onze processen voor in de toekomst te verbeteren. Alvast bedankt voor uw medewerking en we zien uw reactie graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

wimtim 13-04-2017 Via de website gekocht

snel geleverd tegen een concurrerende prijs

Algemene score

8,0
Voor deze elektrische tandenborstel kwam Cool Blue er als een van de laagst geprijsde uit. Hij werd ook nog eens snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ackermans 13-04-2017 Via de website gekocht

deden erg hun best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb een koffiezetapparaat Tefal Subito CM 3608 bij Coolblue gekocht omdat zij de meest duidelijke reviews hadden m.n dat dit apparaat een aan en uit (indicatieampje) heeft . Dit schijnt een nieuwer type te zijn wat dit heeft. Toch handig voor een apparaat dat na 30 min. vanzelf uit gaat tegen oververhitting, dan zie je dat tenminste. Mijn vorig apparaat was precies hetzelfde type maar alleen geen automatische afslag na 30 min. En deze stond dan ook vaak lang aan en is denk ik doorgebrand.
Heb hierover ook met een medewerker gebeld. Uiterst vriendelijk en geen moeite teveel. Als de winkel niet zo ver van mijn woonplaats was geweest ,was ik naar hun winkel gegaan. Deze winkel zit in de grotere steden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Georgine 13-04-2017 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijke website met goede product omschrijving. Makkelijk zoeken!
na bestelling snelle levering!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. Duivenvoorden 13-04-2017 Via de website gekocht

Winkelen bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle afwikkeling aankoop, en tevreden over informatie artikel.
Cool blue voldoet , wat je van een internet winkel mag verwachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige maar vooral duidelijke service!

Algemene score

9,0
Artikel snel geleverd, maar ook duidelijke bezorging, een van de weinige bedrijven die bij de TPG nog de tijd dat ze langskomen vermelden, anderen is het altijd onbekend en gaat regelmatig mis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Willem 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging en goede service!

Algemene score

10,0
Alles van Coolblue is perfect!!!! Goede service en zeer snelle bezorging. Vandaag gekocht, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro 13-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

10,0
Onlangs een Epson printer via Coolblue besteld. Via de uitgebreide productinformatie op de website een keuze gemaakt. De volgende dag was de printer goed verpakt bij ons in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. Verbakel 13-04-2017 Via de website gekocht

Super service en binnen 12 uur gekocht en geleverd !!

Algemene score

10,0
Op zondag avond rond 21:00 uur een was - droog combinatie uitgezocht betaald en rond 8:30 uur de maandag geleverd gekregen.
De coolblue medewerkers hebben hem netjes op de eerste verdieping aangsloten en de oude machine mee genomen.
Gehele uitleg gekregen over de was - droog combinatie, de medewerkers namen echt de tijd.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Verbakel

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

YoZ 13-04-2017 Via de website gekocht

Blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg blij met onze beslissing snel een koffie apparaat bij Coolblue te bestellen! Volop keus, mooie aanbiedingen en snelle service. Volgende dag al in huis, precies in tijdsblok zoals afgegeven.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

F Hogenelst 13-04-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gigantisch snelle levering zélfs op zondag! Online hadden ze veruit de beste prijs + leveringstermijn in vergelijking met andere verkooppunten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieven 13-04-2017 Via de website gekocht

Wat handig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het kabeltje van mijn iPhone is kapot. Naar Coolblue gesurft. Kabeltje gezocht. Gekozen voor het Belkin alternatief, want dat scheelt toch weer zo een 5€. (Dure kabeltjes wel). Klik, klik, klik en de volgende dag was het al geleverd vóór de batterij van iPhone helemaal leg was. pfioew. Ook een prestatie :-)
Achteraf bleek wel dat het niet zozeer aan het kabeltje lag dat mijn iPhone niet meer oplaadde, maar aan een paar kilo stof dat zich had opgehoopt in de lightning aansluiting van de iPhone (op youtube gevonden hoe je dat het best verwijdert. Het geknipte wattenstaafje was voor mij de handigste).
Het werkt nu weer.
En het kabeltje hou ik. Het is een mooi kabeltje, helemaal wit, kraaknet en snel geleverd dus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nató 13-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De service is uitstekend, afspraken worden altijd nagekomen. Wanneer iets niet goed is gegaan wordt dit zeer snel en adequaat verholpen. Zeer klantgericht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marleen 13-04-2017 Via de website gekocht

Hulde voor de info via watsapp

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik moest het geheugen van mijn computer uitbreiden maar had geen idee wat ik moest hebben en wat de pc maximaal aan kon. Contact gehad via watsapp en een fotootje gestuurd van het typeplaatje van mijn computer. Kreeg snel uitgebreid, duidelijk en kundig advies met diverse opties. Door de link naar de producten was een keuze maken en bestellen een eitje. Topservice !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JJvdg 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over lever tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Deze webwinkel is zeer overzichtelijk en ook zeer snelle bezorging en netjes ingepakt.
En ook snelle reactie op een vraag over het product.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kika 13-04-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en goed geïnformeerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Assortiment uitstekend,
Levering uitstekend,
Informatievoorziening en updates uitstekend.

Prijs is wel wat hoger dan elders, maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cissy craner 13-04-2017 Via de website gekocht

Goed in tegenstelling tot wehkamp, wel geld, niet op voorraa

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles snel besteld en snel geleverd, jammer dat een iPad pro niet voldoende beschermt is tegen stoten en vallen in de geleverde verpakking, verpakkingsmateriaal moet rondom de iPad

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

könemann 13-04-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikel zoals op de site stond. Snel in huis zoals beloofd op de site. Het artikel was uitstekend verpakt.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerda 13-04-2017 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind het fijn om bij Bol.com te bestellen want vandaag is besteld morgen in huis. En dat ze vaak tweede koopjes hebben, een deukje of krasje scheelt al gauw 100 euro. Dus als je het niet zo breed heb is dat mooi meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Eric 13-04-2017 Via de website gekocht

Top service ,snel geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze, produkt beoordelingen door klanten, goeie prijs, snelle verzending. Snel beslist , graag weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siebe 13-04-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor mij prima shop. Het hoeft voor mij niet altijd zo snel maar als het dan toch kan!
Bij vorige bestellingen en retourzending altijd geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjorn 13-04-2017 Via de website gekocht

Internetshop zoals een internetshop bedoeld is!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van begin tot eind wordt je op de hoogte gehouden van de status van je bestelling, mocht er onverhoopt eens iets niet goed gaan, dan wordt dit snel en kordaat opgelost. Coolblue komt niet altijd als de voordeligste uit de bus op de diverse vergelijkingssites, het is wel verreweg weg de beste!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joël Kooistea 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, beter kan niet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een geweldige winkel. Er is een ruime keus, vooral als je echt weet wat je wil moet je hiervoor kiezen. Mijn ervaring is heel goed. Ik zag op een bepaalt product dat een aandluiting niet klopte, ze vroegen dit na en ik had gelijk. Als dank voor mijn medewerking kreeg ik gewoon een voucher van 5 euro, wat kan je nog beter wensen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mols 13-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service, behulpzaam, duidelijk en snelle levering! Helemaal Toppie!
De website is goed toegankelijk, klantenservice reageert direct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 13-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon weer uitstekende levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestellen, betalen, levering.... allemaal eenvoudig en snel en goed gegaan. Het lijkt bijna "normaal" deze service..... en zo hoort het ook.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens N 13-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle en juiste service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al enkele jaren vaste klant bij Coolblue. Ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Mijn laatste aankoop was een nieuwe printer. Ik koos hierbij voor een pack product + accessoire, waarbij je korting krijgt op het accessoire. In mijn geval de printer met 5 inktcartridges XL formaat als accessoire. Helaas zag ik op de bestelbon dat niet de XL-cartridges, maar de gewone cartridges werden meegeleverd. Geen probleem voor Coolblue! Ze ruilden zonder enige problemen de gewone cartridges om voor XL-cartridges. De volgende dag kon ik al aan de slag met de printer.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bumbo 13-04-2017 Via de website gekocht

Fatastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag avond twee items afzonderlijk besteld. Maandag ochtend om 11:30 beide afgeleverd per post voor de geschat tijd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 13-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service.

Algemene score

9,0
Echt een top product. De TOMTOM via BT verbinden met je telefoon en je hebt een top Navi.
Doet niet onder voor een motor tomtom van 2 maal de prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick Alten van 13-04-2017 Via de website gekocht

Aankoop koffiezetapparaat

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over snelle afhandeling van aankoop en bezorging. Zondagavond besteld en maandagochtend bezorgd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-04-2017 Via de website gekocht

Awesome service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Great and fast service. you can also get your package delivered to a POST NL location for convenient pick ups.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anna 13-04-2017 Via de website gekocht

geweldig en snel bezorgt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Maandag besteld en dinsdag al in huis. Aardige en behulp samen mensen die hem bracht. Heel beleeft . Als ik weer wat bestel dan zeker bij Coolbleu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

André 13-04-2017 Via de website gekocht

Super snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heldere website, geen flauwe kul of loze beloften. Dit bedrijf doet wat het beloofd. Vandaag besteld is gegarandeerd de volgende dag in huis. Grote klasse.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 13-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk omschrijving op website. Documentatie bij artikel zelf ontbreekt helaas. Nu moet je dingen zelf gaan uitvinden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews