coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

GL 22-04-2017 Via de website gekocht

stop

Algemene score

2,0
Ik vind het gehengel naar complimenten en de eindeloze hoeveelheid mails over 1 bestelling echt stuitend en erg vervelend.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Het is jammer om te zien dat u onze service als zodanig negatief heeft ervaren. Graag horen we op welke berichtgevingen u doelt, wellicht kunnen we hier lering uit trekken. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,"
Coolblue

Reageer

ton 22-04-2017 Via de website gekocht

goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering en was de goedkoopste en daarom zal ik bij de volgende aankoop eerst bij coolblue op de site kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 22-04-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Levering was prima, voordat ik het wist stond alles op ze plek en was het aangesloten. Ik kom hier zeker nog een keer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cees 22-04-2017 Via de website gekocht

Alles geheel conform de afspraak en advertentiebeloften.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super!! De snelle levering was geheel conform de afspraak, de prijs was concurrerend en de service uitstekend. Het product voldoet ruimschoots aan alle verwachtingen. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aydin 22-04-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
2 x geleverd op zelfde dag ondanks dit vooraf geregeld te hebben. Van 8 tot 22 thuis moeten wachten.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-04-2017

Beste Aydin!

We vinden het uiterst teleurstellen om te moeten vernemen dat het bezorgen van jouw bestelling zo negatief verlopen. Dat doet natuurlijk afbreuk aan het vertrouwen u in ons stelt. Daarvoor dan ook onze welgemeende excuses. We hopen dat alles uiteindelijk is op gelost. is dit niet het geval? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jj 22-04-2017 Via de website gekocht

Snel koken dankzij Coolblue!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe keuken gezet en daarbij van gas naar electrisch koken gegaan. Met pasen zaten we onder de 'pannen' bij onze ouders. De dag daarna moesten we weer zelf koken, en ja hoor.. de pannen die ik bij een andere winkel (huismerk) had gekocht werkten niet.
Gelukkig nog 1 BK pan die werkte.. deze dus bij Coolblue bij besteld en de welbekende volgende dag opgehaald bij een postnl punt.
We hebben nog wel lekker gegeten uit die ene pan..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze. Goede productomschrijvingen en door de reviews kan je beter een keus maken. Duidelijke overzichtelijke site en super snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellie 22-04-2017 Via de website gekocht

Snelle en zeer vriendelijke bezorging wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kon goed kiezen wat ik wilde op de website. Snelle bestelling. Goede en snelle bezorging van onze bestelde wasmachine.
Zeer vriendelijke bezorging door twee monteurs. Ik werd gewoon vrolijk van deze twee mannen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MacAllen 22-04-2017 Via de website gekocht

Super customerservice, echt zo goed, een voorbeeld !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst een probleem gehad met een product (of de box waar je de koptelefoon in stopt) een mailtje en paar goede vragen en binnen een dag opgelost. Daar kom je voor terug !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 21-04-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam oostplein

goed geholpen op een drukke paasmaandag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel fijn dat jullie zelf op het internet kijken om producten te vergelijken die jullie niet zelf in het assortiment hebben.
Het betrof hier de vergelijking van verschillende Dyson stofzuigers.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Geerts 21-04-2017 Via de website gekocht

In 1 woord GEWELDIG!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Lijkt de Overtoom wel!
Snel, betrouwbaar.
Voor 24.00uur besteld, volgende dag in huis.
Klasse.
Hoe krijgen ze het voor elkaar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna Veerenhuis 21-04-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach, grote grijns bij mij!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Twee keer bestelde ik een telefoonhoesje, twee keer perfecte service, levering, verpakking etc.! Helaas gingen de hoesjes vrij snel stuk, maar dat is fantastisch afgehandeld door Coolblue, gisteren ontving ik een prachtig nieuw hoesje!
Én een handgeschreven ansichtkaartje, ondertekend door de contactpersoon, dat is écht leuk in deze digitale tijd!
Ik vind dit een superbedrijf, met het ondernemershart op de juiste plaats!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thérèse 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een tweedekansje gekocht, maar zag er perfekt uit. Werkte ook goed. Ik ben blij met mijn aankoop. Ook heel fijn dat ik hem de volgende ochtend al kon ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marion 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service, gebracht met humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor deze winkel omdat ze hun belofte nakomen. De aankondiging per mail wanneer ik het artikel kon verwachten, bracht gezien de onverwachte humor een glimlach op mijn gezicht.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 21-04-2017 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goeie service , snelle levering, vriendelijke bezorgers.
Zeer aan te raden, nooit problemen gehad.
In de winkel word je vriendelijk ontvangen en begroet.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Erna 21-04-2017 Via de website gekocht

Top wasmachine met perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue geven ze een perfectie service en hebben een duidelijke webshop met betaalbare prijzen. Ik kan het iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanska 21-04-2017 Via de website gekocht

Prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen de opgegeven tijd geleverd, echter was het afhaal punt maar tot 18.00 uur open (HEMA Boekel) dus de dag erop pas opgehaald, goed verpakt, en dus ook goed ontvangen,
kortom op verwachte datum opgehaald en ontvangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

HugoNL 21-04-2017 Via de website gekocht

Zo hoort het

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbaar, doen wat ze beloven en als het eens mis gaat geen smoesjes, maar goede service om het op te lossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janz Piet 21-04-2017 Via de website gekocht

niet geleverd - heel erg laat geld terug!

Algemene score

1,0
OP woensdag bestel ik een duur product van 1150 euro. Deze komt echter niet aan, maar de volgende dag, maar mijn partner is op de bezorgdatum jarig, Ik geeft aan bij coolblue aan dat ik het geld direct terug moet hebben want (ook als dodelijk vermoeid) ik wil het pakje wel hebben. Mevr. Gaf aan u bent RABO ik ING, dus dat gaat wel even duren. Niet leuk maar prima, 1000 euro van mijn moeder geleend. Vrijdag nog niks. Coolblue geeft aan dat ze het pakket in goed orde willen ontvangen en dan komt het geld retour. Bedenk je dat ik geen pakket heb ontvangen het is direct te geannuleerd en nu krijg ik mijn geld pas over andre halve week terug, In een woord: schofterig, Waarom gaat hun zekerheid boven het mijne wil ik wel eens weten van de directeur Entrepreneur and CEO #Coolblue
Daarbij krijg je van alle medewerkers het zelfde zalvende mailtje....

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Reageer

j. zeelenberg 21-04-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
optijd gelevert jammer van mailtje dat ik niet thuis was en dat het pakje opnieuw word aangeboden ik heb allang ontvangen en in gebruik en werkt goed

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cisca 21-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en ontzettend snel ontvangen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Smiddags besteld en de volgende dag hing mijn tv al dus goede en snelle levering ben erg tevreden en zal in de toekomst zeker gebruik maken van jullie webshop, vriendelijke groetjes Cisca

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aiemit 21-04-2017 Via de website gekocht

Altijd service, voorbeeld voor elke webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In verband met de aankoop van een nieuw huis veel besteld bij Coolblue afgelopen 6 maanden. Steeds blij verrast met de snelle levering. Twee keer ging er iets mis met de bezorging, beide keren de schuld van de bezorgdienst, maar Coolblue loste het beide keren goed op, waarvoor dank. Geweldige service en vrijwel de enige winkel die kan zeggen dat ze daadwerkelijk klantgericht zijn.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Gait 21-04-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering. Goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds besteld, 's ochtends in huis, vriendelijke service. De prijs is ook meestal wel scherp ;-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick en Kitty Mulder 21-04-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle, prettige en enthousiastme van de medewerkers bij de aankoop en levering van onze Siemens wasmachine. Service staat hoog in het vaandel bij Coolblue. Wat ons betreft een aanrader om te gaan webwinkelen.👍

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H.Kerkheide 21-04-2017 Via de website gekocht

service geweldig, ben zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
op woensdag besteld, en Donderdagmorgen al de postbode voor de deur. met het gewenste pakket, Dus dit is voor iedereen aan te raden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Devos 21-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Directe bestelling geen verzendkosten uitgebreide keuze lage kostprijs en Belgisch
Alles om tevreden over te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SemeeseG 21-04-2017 Via de website gekocht

Eerste zakelijke bestelling: SUPER!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds vaak bij coolblue besteld als particulier, maar nu voor de eerste maal als zelfstandige. Telefonisch contact opgenomen met 'Coolblue Zakelijk' en alle info gekregen die ik vroeg, ook door het volledige proces begeleid geweest (mijn account aanpassen naar zakelijk, extra info gekregen over een product dat niet duidelijk bij de specs stond). Product bestelde ik vroeger op een andere site, maar bleek nu toch goedkoper te zijn bij Coolblue zelfs incl BTW. Ik had eerder de vergelijking moeten maken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 21-04-2017 Via de website gekocht

Service 100% een aanrader dat is Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en betrouwbare service , transparant, Coolblue is een aanrader eens iets gekocht blijf je klant voor je volgende aankopen echt een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-04-2017 Via de website gekocht

Super, router op zondag gebracht!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk zoeken, goede product omschrijving, zondag levering en binnen 24 uur. Kortom de perfecte winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

angelus1969 21-04-2017 Via de website gekocht

Doen (meestal) wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij CoolBlue doen ze (meestal) wat ze beloven; tegenwoordig steeds vaker een uitzondering helaas. Ze hebben niet altijd de beste prijs, maar over het algemeen wel een zeer goede service.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ellen 21-04-2017 Via de website gekocht

Super service

Algemene score

9,0
Gebeld met Cool Blue, nadat ik mijn keuze had gemaakt, maar nog wel enkele vragen had. Deze werden uiterst vriendelijk beantwoord en ik werd direct geholpen met het bestellen van mijn keuze: een Bosch wasmachine. Machine werd zo snel mogelijk geleverd, zonder problemen geinstalleerd door 2 vriendelijke jongens die keurig op tijd kwamen. Gelijk gestart met wassen zonder een enkel probleem. TOP

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Daan 21-04-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Usability van de site is perfect, levering en service is ook niks op aan te merken. top! Snel besteld alle stappen zijn makkelijk te doorlopen en het was de volgende dag op de aangegeven tijd binnen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op internet is de prijs een belangrijke factor. Daarnaast moet je nergens heen. De volgende dag ligt het artikel in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Autoradio besteld, kreeg om 23.45 al een mail met de verzendbevestiging. Dag erna om 9.00 werd de radio al bezorgd. Prima service.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lotte 21-04-2017 Via de website gekocht

Fantastisch service en vriendelijke personeel

Algemene score

10,0
Bijna 3 weken mijn laptop kwijt geweest, die ik heel hard nodig heb voor mijn studie. Inmiddels was ik heb bijna 3 weken kwijt en was ik ondertussen al 2x op de hoogte gebracht wat er met mijn laptop ging gebeuren. Nadat ik heb bijna 3 weken kwijt was ben ik gaan bellen wat inmiddels de status was van mijn laptop. Ik werd even in de wacht gezet en werd daarna vertelt dat ik het aankoopbedrag van mijn laptop terug kreeg. Daarna een mooie nieuwe laptop bestelt.

Bedankt voor de goede service en het vriendelijke personeel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-04-2017 Via de website gekocht

Tweede kans een uitkomst

Algemene score

9,0
Het fijne van coolblue is dat je mogelijkheid hebt een artikel als tweede kans met korting te kopen. Het artikel voldoet aan alle eisen en valt onder de normale garantie het is alleen een keer retour gezonden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

christianeh 21-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige ervaring, ruim aanbod en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke site, makkelijke betaling, snelle levering.
Een zeer positieve ervaring. Aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michele 21-04-2017 Via de website gekocht

Excellent service

Algemene score

8,0
Ordered a Samsung A5 and it was delivered on time as promised. Really satisfied with the service provided.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijn 21-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond om 23:00 iets bestellen en dan de melding krijgen dat je het de volgende dag om 16:00 op het postkantoor kan ophalen. Dan de volgende dag wakker worden en zien dat het pakketje al om 08:30 afgeleverd was. Ik natuurlijk erg blij, want nu kon ik meteen al van mijn nieuwe speaker genieten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein 21-04-2017 Via de website gekocht

Geen bezorging!!

Algemene score

3,0
Helaas is het product niet op tijd bezorgd. Ten eerste wasde juiste bezorglokatie niet goed doorgekomen, meteen gemaild om dese aan te passen. Was helaas niet mogelijk. Toe. Konden we de bezorgtijd ook niet aanpassen voor de dag erop. Bezirger gemist, meteen bezorgtijd vadtgekegd voor de dag daarop.... helaas geen bezirging van pakketje. Contact gehad met cool blueom de volgende dag voor tien uur het pakjetje bezorgd te krijgen ivm vakantie, isook niet gelukt. Dat zijn een hoop #fail op een rij

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-04-2017

Beste meneer/mevrouw,

Wat ontzettend jammer dat wij uw bestelling niet hebben geleverd op de afgesproken aflevermoment. Dit is absoluut niet de service die u van ons mag verwachten. Wanneer een afleverafspraak is ingepland, gaan wij er ook vanuit dat deze wordt nagekomen. Uiteraard willen wij graag voor u nalopen hoe de bezorging is verlopen. Zou u ons een e-mail kunnen versturen met het ordernummer? Dan kijken we direct mee en kunnen wij u eventueel voorzien van een oplossing.

U kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Wij zien uw e-mail graag tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue.

Reageer

Marianne Bouman 21-04-2017 Via de website gekocht

TOP bebrijf, komt al hun afspraken na !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf bestelling tot levering werden we op de hoogte gehouden via de email, met nog een telefoontje dat de bezorgers eraan kwamen, zelfs op 2e Paasdag werd onze nieuwe wasmachine op de 2e verdieping afgeleverd, gemonteerd, wasmachine aangezet om het vet uit de nieuwe machine te verwijderen en de oude machine weer meegenomen. Vriendelijke bezorgers en dan nog een mail over de werkzaamheid en tips over de nieuwe wasmachine. Daar kan een andere witgoed leverancier een voorbeeld aan nemen !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan van der struik 21-04-2017 Via de website gekocht

Super servive

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eenvoudig het product vinden bij Coolblue. Recensies die bij de producten staan, zeer overzichtelijk. Coolblue levert de juiste producten voor een prima prijs en de service is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimajobra 20-04-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben eerst in de stenen winkel geweest en was blij verrast door de goede informatie. Op basis daarvan via de webshop een chromebook besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coen 20-04-2017 Via de website gekocht

bestelt op de 2e paasdag en de andere dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare winkel en snelle levering.
Het is een prima product de chromecast audio.
De audio kwaliteit is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franssen 20-04-2017 Via de website gekocht

Toppie

Algemene score

10,0
Zeer correct en duidelijk . Levering op afgesproken tijd. Je word goed op de hoogte gehouden middels E mail en sms zeer prettig. Hebben in het verleden al eens een afwasmachine en een oven besteld . Dat was ook al ok.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 20-04-2017 Via de website gekocht

Online besteld; offline gehaald. Top.

Algemene score

8,0
Online het product besteld, daarna bij de winkel opgehaald zodat ik zelf kon weten wanneer ik het kon halen. De melder lag op mij te wachten, samen nog even besproken en in een paar tellen stond ik buiten.
Zo hoort het.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

oonsGert 20-04-2017 Via de website gekocht

Gewoon allemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima communicatie, overzichtelijke website met veel informatie, snelle levering en vooral correcte service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 20-04-2017 Via de website gekocht

Snelle service, mooie laptop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prijs van coolblue is de beste wat betreft de laptops. Eerder ook al was en droogcombinatie bij jullie gekocht! Erg tevreden mee!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ja 20-04-2017 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een uitgebreide keus en snelle afhandeling. Website is overzichtelijk opgezet. Zeker Aan te raden ..

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Don C0x 20-04-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle bezorging

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via kieskeurig waar ik naar wasmachines zocht vond ik daar een link naar coolbleu waar ik verder zocht op de website naar een was machine. Daar vond ik direct CoolBlues keuze en daarna heb ik er een besteld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews