coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42760 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1446 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lotte 31-01-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en makkelijk besteld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kon in de shop makkelijk vinden wat ik nodig had. Zaterdag besteld en zondagmiddag geleverd. Keurig in het tijdsvak wat werd aangegeven. Niets op aan te merken, gewoon goed :)

Pluspunten

  • snel
  • makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mart 31-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue - Top Service, Mooie webshop, betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De webshop('s) van Coolblue zijn zeker een aanrader, informatie is makkelijk te vinden. Producten zijn makkelijk te vinden met veel informatie. De video's zijn ook erg duidelijk. Als ik elektronica producten nodig heb is Coolblue de eerste shop waar ik kijk.

Pluspunten

  • Klantvriendelijk
  • Serieus
  • Informatief
  • Veilig
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Veel producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kevin K. 31-01-2017 Via de website gekocht

Geweldig shoppen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede bereikbaarheid van de klantenservice, er is uitgebreide productkennis aanwezig en de klantvriendelijkheid spat er van af!
Uiteraard doet Coolblue het goed in de zoekresultaten en niet alleen vanwege de scherpe prijzen. Voor bijna elke productgroep is een aparte landingspagina aanwezig en dat is fijn en gemakkelijk zoeken. Uitleg over het product d.m.v. filmpjes heeft mij erg geholpen een keuze te kunnen maken in het ruime aanbod aan tv's.
Niet geheel onbelangrijk is de snelle levertijd. Vaak morgen al geleverd!

Een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Bereikbaarheid contactcenter
  • Service en snelle levering
  • Aanbod producten en productgroepen
  • Uitleg product d.m.v. video
  • Scherpe prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

weer een tevreden klant 31-01-2017 Via de website gekocht

Nog sneller dan Overtoom

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een nieuwe telefoon en kwam uit bij Coolblue waar ik online zaterdag laat in de middag een telefoon heb gekocht. Waar ik bijzonder door verrast werd was dat de telefoon nog geen 24 uur later "op zondag " werd bezorgd, wat een service.

Pluspunten

  • snelle levering
  • geen extra kosten
  • prettige naservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Berry 31-01-2017 Via de website gekocht

Top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdagavond bestelling gedaan om 22:30 en de volgende dag om 15:00 uur in huis. Goed geinformeerd over het verloop van de order. Top winkel.

Pluspunten

  • Zeer snelle levering

Minpunten

  • Doos met inhoud had wat kleiner gekund

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafael 31-01-2017 Via de website gekocht

Super goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Groot aanbod.Zaterdag avond besteld , zondag om 10 uur geleverd super top!!! Zeker een aanrader voor anderen. Zo doorgaan !

Pluspunten

  • Super snel geleverd
  • Groot aanbod

Minpunten

  • Geen :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 31-01-2017 Via de website gekocht

Makkelijk en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website en een up to date voorraad. Daarnaast is het handig dat op zondag geleverd kan worden. Mijn pan van Creuset was overigens hier het goedkoopst, prijs vind ik ook belangrijk

Pluspunten

  • zondag
  • voorraad
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JD Nijhof 31-01-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt waar wat ze zeggen. In al die tijd dat ik er heb besteld, heb ik nog nooit een teleurstelling meegemaakt.

Pluspunten

  • Snelle levertijden
  • Beloven wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arkoenlassie 30-01-2017 Via de website gekocht

Makkelijk, betrouwbaar en snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb al vaker artikelen gekocht bij Coolblue en tot nu toe zeer tevreden. Makkelijk bestellen via de website. Betrouwbaar en zeer snel in huis. Op dit moment heb ik geen minpunten.

Pluspunten

  • Makkelijk bestellen
  • Zeer snel in huis
  • Betrouwbaar
  • Betalen via Ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jac 30-01-2017 In de winkel gekocht
eindhoven

fijne winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
we werden vriendelijk ontvangen,en goed geadviseerd door de medewerker.we waren snel aan de beurt en hij had alle tijd voor ons.we konden er zelfs een kop koffie bij drinken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fabian 30-01-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice , werd constant op de hoogte gehouden en was allemaal perfect geregeld

Er werd keurig voor levering gebeld en zelfs gevraagd of ik nog een machine retour had

Pluspunten

  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Andre de Vries 30-01-2017 Via de website gekocht

Wifi USB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een ruim assortiment tegen uiterst scherpe prijzen op een overzichtelijke website. Op vrijdagavond een Wifi USB besteld omdat de wifi in mijn laptop het begeven had. Ongelooflijk dat ze bij Coolblue in staat zijn om dit de volgende dat al te leveren.

Pluspunten

  • Supersnelle levering
  • Zeer betrouwbaar
  • Overzichtelijke website
  • Scherp geprijst
  • Voorraad

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sagitarius 30-01-2017 Via de website gekocht

Bij coolblue is de klant nog koning

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij informatie altijd vriendelijke gemotiveerde medewerkers.
Alles altijd perfect geleverd, indien niet zo, een telefoontje en alles word zo spoedig mogelijk opgelost.
De perfecte internet shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bluesmaster 30-01-2017 Via de website gekocht

Zooo snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je weet eigenlijk al vanzelf dat COOL BLUE een van de goedkoopste sites is met enorm assortiment en gespecialiseerde sites, maar daarnaast is altijd die supersnelle levering, voor mij HET argument om hier te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tk 30-01-2017 Via de website gekocht

Levering wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect! Vrijdagavond besteld en zaterochtend om 10:00 uur draaide de nieuwe machine al. Perfect geleverd en aangesloten. En de oude mee genomen

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Gratis aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Albert 30-01-2017 Via de website gekocht

HDMI kabels van soundquest

Algemene score

10,0
Coolblue is supersnel met leveren en heeft een perfecte service.
Duidelijke vormgeving en uitleg wat betreft de site.
Ga zo door en er volgen meer bestellingen.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • duidelijke verkoopsite.
  • snelle levering en veel op voorraad.
  • absoluut geen minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iris 30-01-2017 Via de website gekocht

mevr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vlugge service, vriendelijke mensen, geen probleem bij terugsturen, zou deze site aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriaan Pepplinkhuizen 30-01-2017 Via de website gekocht

De best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een snelle en correcte levering. Wat op de site getoond wordt is ook de ontvangen werkelijkheid.
De voorwaarden over b.v.de verzendkosten, de betalingsmogelijkheden zijn duidelijk en begrijpelijk te lezen op de site. En wat je ziet dat krijg je ook

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 30-01-2017 Via de website gekocht

Top site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heldere overzichtelijke site waarbij je met een paar klikken je bestelling hebt gedaan! Binnen 24 uur wordt je pakketje afgeleverd! Prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 30-01-2017 Via de website gekocht

Canon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site fijn om met de filters te werken accessoires die bij het product vermeld staan zijn erg handig groot aanbod

Pluspunten

  • Aanbod
  • Accessoires vermeld bij het product
  • Makkelijk zoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floris 30-01-2017 Via de website gekocht

Cool

Algemene score

9,0
Snelle stipte levering tegen een schappelijke prijs. Vooral de afhandeling en melding dat je niet thuis hoeft te zijn omdat het pakketje wel door de brievenbus past vind ik top. Meedenken met de klant!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dick 30-01-2017 Via de website gekocht

Zeer goede ervaring met Cool blue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een duidelijke site om de juiste keuze te kunnen maken. Ook het bestelproces, betaling en bezorging zeer prettig volgens afspraak verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 30-01-2017 Via de website gekocht

Supersnel en netjes!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Later op de avond een printer besteld en keurig de volgende dag bezorgd.
Er was genoeg keuze en de website is ook erg makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona 30-01-2017 Via de website gekocht

Fitbit HR gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel bestelgemak, de zending is online te volgen en de volgende dag al in huis. Product voldoet aan de beschrijving.

Pluspunten

  • Bestelgemak
  • Online zending volgen
  • Product snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

louska 30-01-2017

slowcooker

Algemene score

10,0
Prettig en vriendelijk contact met de klantenservice, snelle levering en zelfs nog een handgeschreven briefkaart met gelukwensen met de aankoop. Dat valt op!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rafael muis 30-01-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk website als je iets besteld.. je heb het snel nodig volgende dag in huis... sneller kan het niet... nettjes verzorgt verpakt..

ga zo door coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bazain 30-01-2017 Via de website gekocht

Uitstekende en betrouwbare wwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nooit misgegrepen bij coolblue, door een zeer ruime en overzichtelijke keus.
Zeer snel thuisbezorgd en ook nog eens goed verpakt.
Niets maar dan ook niets op aan te merken.

Pluspunten

  • Ruime keus
  • Overzichtelijke site
  • Gebruikersreviews
  • Aanbevelingen van andere sites aangegeven
  • Zeer snel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 30-01-2017 Via de website gekocht

Fantastisch!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolbue is een fantastische webshop. S'avonds een wasmachine en droger gekocht, en de volgende ochtend om kwart over 8 al bezorgd. Een 10 minuten voor aankomst belden de bezorgers dat ze eraan kwamen. 2 super beleefde, keurige jongens die de apparaten 2 trappen optilden en aansloten. De volgende dag was er ook nog een kaartje bezorgd met een persoonlijke boodschap welke van de bezorgers afkomstig was. De prijs van de machines was slechts enkele euro's duurder dan de allergoedkoopste aanbieder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 30-01-2017 Via de website gekocht

Supervlot en op de afgesproken tijd bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavonds om 6 uur een wasmachine uitgezocht en besteld. Voor hetzelfde bedrag als ik zou moeten betalen bij de concurent die dit weekend een "BTW weg ermee" actie had. Kreeg direct bericht dat die zaterdag bezorgd zou worden. Later een mailtje dat dit tussen 11.30 en 12.30 zou gebeuren en om 11.40 een telefoontje dat de wasmachine over 15 min. bij mij zou zijn. Dit klopte ook precies. De wasmachine werd naar boven gebracht, aangesloten en de oude werd meegenomen. Dit alles zonder hiervoor extra te hoeven betalen. Supergoede service en een wasmachine waar ik ook tevreden over ben voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 30-01-2017 Via de website gekocht

onjuist verzendadres; onnodig verpakkingsmateriaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Altijd tevreden geweest over de (snelle) afhandeling van mijn orders. Deze keer ging het niet goed. De order was geannuleerd omdat de betaling niet goed ging. Na telefoontje zou de order opnieuw in het systeem worden gezet. Hierbij is het afleveradres (werkadres omdat ik niet thuis zou zijn) helaas niet goed overgenomen. Gelukkig waren de buren thuis en bereid het pakket in ontvangst te nemen. Artikel is in dubbele doos geleverd. Niet milieuvriendelijk helaas.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Susanne 30-01-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, super vriendelijke bezorgers en gratis montage, wat wil je nog meer? Ik kreeg zelfs nog uitleg over het gebruik van de wasmachine. Enige minpunt dat ik kan bedenken is dat de bezorgers al om 07:45 bij me op de stoep stonden, das best vroeg voor een zaterdag ;)

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Vriendelijkheid
  • Deskundigheid
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maes l 30-01-2017 Via de website gekocht

prima service zoals altijd

Algemene score

10,0
zal blijven kopen bij jullie prijs service en uitleg correct
de keuze is enorm dat ik soms moeilijk kan kiezenen het opsturen in in goeie verpakking bedankt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick Delaere 30-01-2017 Via de website gekocht

Service?

Algemene score

1,0
Een vraag over mijn acer chromebook kreeg een antwoord die geen antwoord was. Enkel een verwijzing naar een webpagina, dit ik ook al gevonden had, maar waar ook geen antwoord op mijn vraag te vinden was.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Yvon 30-01-2017 Via de website gekocht

Goede service, vriendelijke bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede overzichtelijke website. Makkelijk om iets te vinden en vestellen. Goede afhandeling van de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ertje 30-01-2017 Via de website gekocht

Zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zoals je altijd verwacht van een bestelling bij Coolblue wordt je goed op de hoogte gehouden van je levering en wordt alles netjes en snel geleverd. Ook de service bij een defect is meer dan goed geregeld.

Pluspunten

  • Snel
  • Goede service
  • Duidelijke communicatie omtrent je levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 30-01-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goeie omschrijving, veel keus met een scherpe prijs. Perfecte service en na service. Het product werd snel geleverd met leuke tips van coolblue

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik 30-01-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam

Snel en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel besteld via de winkel en ook snel kunnen ophalen. De medewerker wees ons erop dat de TV zelfs nog eens 150 euro goedkoper was geworden sinds de oorspronkelijke bestelling. Dus uiteindelijk de TV nog een stuk goedkoper kunnen mee krijgen. Ik ben uiteindelijk vriendelijk en goed geholpen.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Vriendelijkheid
  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maup 30-01-2017 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege eerdere ervaringen een rugzak besteld bij Coolblue! Site lekker overzichtelijk, produkt makkelijk te vinden en levering volgens afspraak.

Pluspunten

  • site lekker duidelijk
  • levering volgens afspraak

Minpunten

  • hopen dat Post NL ook meewerkt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rafaël 30-01-2017 Via de website gekocht

efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
deze winkel heeft een groot en interessant aanbod. ze zijn erg efficiënt en snel wat levering aanbelangt, erg behulpzaam en ook nog eens vriendelijk.
bij de meeste producten zijn de prijzen concurrentiëel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mattanja 30-01-2017 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snel geholpen en fantastische service. Nadat mijn horlogeband kapot was gegaan naar een jaar. Een nieuw horloge gekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Guy 30-01-2017 Via de website gekocht

goed hoesje in time

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue altijd al goede ervaringen mee; bestelling en levering zoals beloofd;
Misschien iets duurder, maar zekerheid over vlotte afhandeling en tijdige levering.

Pluspunten

  • correcte afhandeling bestelling
  • goede productinformatie
  • levering zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David van Berchum 30-01-2017 Via de website gekocht

Review Coolblue

Algemene score

9,0
Super webshop! Altijd snel reactie, super fijne klantenservice en altijd goed geholpen.

Laatst ging een scherm kapot, voor gebeld en prettig te woord gestaan met de juiste info. Zonder kosten op kunnen sturen. Tijdens het proces goed op de hoogte gehouden via de mail en binnen 2 weken gemaakt en weer gratis thuisbezorgd.

Pluspunten

  • Snelle en goede service
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G knoester 30-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is een aanrader prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site aflevering top,we werden goed op de hoogte gehouden via de e-mails hoe fijn is dat 👍
Ze krijgen van ons een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice van den Dungen 30-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is een schim van zichzelf geworden

Algemene score

1,0
Ik had een iPhone 7 128GB in matzwart besteld in combinatie met een KPN verlenging. Na bestelling bleek het toestel niet op voorraad te zijn en heb ik 4 weken gewacht in de hoop dat hij op voorraad zou komen. In de tussentijd had ik meerdere malen gebeld met de vraag of er iets bekend zou zijn qua levertijd, maar ze konden mij geen informatie geven. Uiteindelijk besloten het toestel om te ruilen voor de kleur Jet Black en een afleverafspraak gemaakt. Blijkt dat ik €30 moet bijbetalen omdat die kleur duurder is. Daar valt wat voor te zeggen, maar de medewerker heeft dat echter nooit benoemd.

Het totale bestelproces is echt een zooitje en totaal niet wat ik gewend was van Coolblue uit het verre verleden.

Minpunten

  • Onduidelijke helpdesk
  • Chaotisch proces

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2017

Beste meneer/mevrouw,

We vinden het uiterst vervelend om te moeten vernemen dat uw ervaring met ons zo negatief is gebleken. Dit is natuurlijk niet de bedoeling en zeker niet wat u van ons dient te verwachten. Daarvoor ook onze excuses. We hopen dat alles ondertussen opgelost is, mocht u onverhoopt toch nog met vragen zitten. Kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jeffrey 30-01-2017 Via de website gekocht

Logitech toetsenbord

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een logitech toetsenbord gekocht nadat die van mijn vriendin kapot was gegaan. Deze winkel gekozen omdat het de goedkoopste was en het snelste kon leveren. Net voor 23.59 besteld en netjes de volgende dag geleverd. Zeker aan te raden!

Pluspunten

  • Goede prijs
  • Snelle levering
  • Goed toetsenbord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wesleyvp 30-01-2017 Via de website gekocht

Coolblue is next level

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is gestart in een strak geregisseerde markt, maar heeft zn plaats verdiend. Dit komt door de betrouwbare levering, persoonlijke benadering en de lage prijs. Ik weet ze te vinden in de toekomst.

Pluspunten

  • levering
  • klantbenadering
  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boudewijn 30-01-2017 Via de website gekocht

Beste webwinkel ooit!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle bezorging vanaf bestellen en de beste klantenservice ooit! Vriendelijke mensen aan de telefoon en ook via web-chat zeer deskundig advies en probleemoplossing.

Pluspunten

  • Snel
  • Geweldige klantenservice
  • Gemakkelijk
  • Groot assortiment

Minpunten

  • Prijs is iets hoger dan elders

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ozas_2906 30-01-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

Aanschaf Samsung televisie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een heel gedoe bij de MediaMarkt, waar ik overigens zeer ontevreden over was, had ik besloten om bij Coolblue de televisie waar ik naar op zoek was aan te schaffen. Nog net op tijd voor sluitingstijd was ik naar binnen gelopen en had ik gevraagd naar de specifieke Samsung televisie. Een hele aardige jongeman heeft mij daar met veel enthousiasme en een glimlach geholpen. De televisie was op voorraad én ik kreeg nog extra korting ook. De televisie werd keurig netjes ingeladen in de auto door de medewerkers. De service was echt top en de televisie is ook van hoog kwaliteit! Daar kan MediaMarkt nog zeker van leren.

Pluspunten

  • Service
  • Kwaliteit product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charissa 30-01-2017 Via de website gekocht

Beste webshop ooit !!!

Algemene score

10,0
Mijn favoriete webshop. Ik koop hier al mijn elektronische spullen.
Snelle levering, klantenservice steeds beschikbaar, gratis retourneren, ruim productaanbod, ruime productomschrijving, overzichtelijke webpagina, enz...
Ik kan alleen maar positieve dingen zeggen over deze webshop.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • duidelijke en ruime productomschrijving
  • gratis retourneren
  • overzichtelijke website
  • betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 30-01-2017 Via de website gekocht

Eenvoudig goedwerkend concept

Algemene score

9,0
Coolbleu werkt eenvoudig en alles is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Bestellen gaat makkelijk en levering gebeurt snel en goed.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Geen verzendkosten
  • Overzichtelijke website
  • Geen verrassingen achteraf

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews