coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frans Schoemaker 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijke, overzichtelijk website met veel uitleg en mogelijkheden om vragen te stellen.

Service
Vriendelijk bezorgpersoneel. Bellen netjes van te voren, plaatsen de wasmachine en nemen de verpakking mee. (er was geen oude wasmachine aanwezig, anders nemen ze die ook mee)

Assortiment
hebben veel en uitgebreid op de site staan dat ze ook direct kunnen leveren.

Aanbeveling
gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winny 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en makkelijke website met uitgebreide productuitleg

Service
Superblij word ik van de blauwe doos.

Assortiment
Kan er altijd alles vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Veel eigenheid in de wijze waarop jullie werken en dat spreekt mij aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anniet 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke tekst, zeer snelle reactie tijd, originele, frisse manier van communiceren.

Service
zeer goede telefonische en schriftelijke bereikbaarheid

Assortiment
meerdere producten in dezelfde prijsklasse beschikbaar

Aanbeveling
uitstekende service!

Extra toelichting
frisse service, zeer goede bereikbaarheid telefonisch en snelle en goede schriftelijke communicatie (email)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Serge de Wit 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is overzichtelijk, reageert snel en bevat een ruimte keuze.

Service
Snelle service, waarbij het produkt onbeschadigd arriveert.

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Tja, ik kijk altijd eerst op CoolBlue voordat ik ergens kijk!

Extra toelichting
Veel produkten bevatten een flink aantal reviews, waardoor je snel een mening kan krijgen over een produkt. Hiernaast wordt in korte filmpjes het produkt goed toegelicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Martens 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bij Coolblue vond ik de heggeschaar, die precies aan onze wensen voldeed

Service
Zeer vlot en correct geleverd.

Assortiment
Ik ben verrast door het uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen en ook nog de beschikking over echte fysieke winkels!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lex 22-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Wasmachine is niet uitgepakt en niet geïnstalleerd...zoals beloofd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Beste Lex,

Heel erg vervelend dat de wasmachine niet is uitgepakt en ook niet is geïnstalleerd. Dit moet gewoon gebeuren en dit zit ook inbegrepen bij de service. Het is dan ook heel erg jammer dat dit niet bij uw levering is gebeurd. We kijken dan ook graag mee naar een passende oplossing hiervoor. Kunt u dan hierop reageren met het ordernummer? Dan kijken we gelijk met u mee.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

David 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gemakkelijk online kiezen en vergelijken

Service
Duidelijke en snelle berichten/levering

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ben blij verrast met de eerste ervaring met Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouther 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snelle levering, duidelijke informatie en een perfect product!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk en overzichtelijk je bestelling plaatsen via Coolblue. Top!

Service
Zeker vriendelijk en altijd paraat om je te helpen, ook met retours!

Assortiment
Een goed assortiment, maar soms wil ik dingen bij Coolblue bestellen, maar dat gebeurt dan uiteindelijk niet omdat ze deze niet in stock hebben. Jammer!

Aanbeveling
Over het algemeen een fantastische, al dan niet de beste online winkel beschikbaar voor België/Nederland! Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henriëtte Bolwerk 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voldoende assortiment.

Service
Heb je vragen stel hem via de mail een uur later heb je antwoord.

Assortiment
Keuze is voldoende.

Aanbeveling
Prettig en betrouwbaar Online kopen. Gratis verzending en retour. Problemen worden naar volle tevredenheid opgelost.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasja 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Keurig op tijd geleverd, goed ingepakt

Aanbeveling
De aankoop en ontvangst verliep zoals gewenst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere productomschrijvingen en mogelijk om 3 producten met elkaar te vergelijken en reviews van klanten te lezen.

Service
Ik heb mijn bestelling nagebeld om te vertellen dat ik 3 hoog woonde en de wasmachine onderdeel was van een toren met droger. Bij levering bleek het geen enkel probleem om de toren af en weer op te bouwen.

Assortiment
Ruim voldoende keuze die aansloot bij mijn wensen en budget.

Aanbeveling
Door het aanbod, de overzichtelijkheid op de website, de snelle levering en servicegerichtheid van de monteurs is Coolblue mijn 1e keuze bij een volgende aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Duidelijk en vaak een update over mijn bestelling

Assortiment
Tot nu toe alles gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Snelheid, prijs, de site zelf is ook leuk ook na het afronden van de bestelling.

Extra toelichting
Ik was ook erg blij met de sms'jes die ik kreeg om me op de hoogte te houden van de aflever tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jim 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Geweldige interen communicatie en kopen bij meerdere webshops terwijl je afrekent met 1 winkelwagen.

Service
Altijd vriendelijk en fijne mensen. Aan de deur of aan de telefoon.

Assortiment
Ze hebben alles...

Aanbeveling
Kan natuurlijk niet te uitbundig he :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirzair 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle levering. Ze doen wat ze zeggen.

Service
Na kort onderzoek was omruilen van defect product geen probleem, snel en kostenloos.

Assortiment
Precies wat ik zoek.

Aanbeveling
Ze gaan voor echte service.

Extra toelichting
Het product is erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JBK 22-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heldere opzet; met vergelijk mogelijkheden.

Service
Het geleverde product bleek beschadigd. Na melding hadden we de volgende dag een nieuw product. Klasse!

Assortiment
Een groot assortiment met goede info.

Aanbeveling
Geweldige service en zeer snelle levering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P Sprenger 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Gemak
Ik kon de wasmachine die ik zocht snel vinden. De site gaf goede informatie en de prijs was de gunstigste op internet

Service
De bezorger was onbeleefd en begon direct te mopperen dat de wasmachine niet ontkoppeld was. Hij zei dat dit 10 minuten duurt. Later hebben wij dit in 2 minuten gedaan. Hij heeft de wasmachine daarom midden in de badkamer achter gelaten. 1 dag later hebben collega's dit daarom moeten herstellen. Zij spraken hier ook schande van. Ook andere verplichte dingen zoals het verwijderen van de transport bouten had deze bezorger niet gedaan.

Assortiment
Het assortiment is breed evenals de toelichting zodat je goed een keuze kunt maken.

Aanbeveling
Het assortiment is prima in orde, maar de bezorging heeft voor ons wel veel verpest, gelukkig was het herstel snel en is het goed opgepakt.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 22-07-2016

Goedemorgen meneer/mevrouw Sprenger,

Bedankt voor uw reactie. Zoals u al aangeeft, is het echt niet de bedoeling dat dit op deze manier gedaan wordt! Gelukkig zien we wel dat dit inmiddels opgelost is. Wel willen we hier graag nog achteraan, zodat we kunnen zorgen dat dit in de toekomst niet meer kan gebeuren. Kunt u hier het ordernummer wellicht van toesturen? We horen het graag van u.

Met vriendelijk groet,
Coolblue

Reageer

GStonia 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruime keus en de volgende dag in huis

Service
Doen niet moeilijk bij problemen en of terug brengen als een product niet naar wens is.

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Gewoon een fijne (web) winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handig online kopen en het product de volgende dag al in huis hebben.

Service
Nette afhandeling per mail en het pakket wordt heel snel geleverd.

Assortiment
Diverse producten, best groot assortiment.

Aanbeveling
Heel fijn, snel en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rob v R 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en ergonomische website. Goede zoekfunctie en voorspelbaar.

Service
ALle bestellingen die ik tot nu toe bij Coolblue heb gedaan zijn prima op tijd ontvangen. De track & trace service van de bezorgs Dynalogic is een leerschool voor andere bezorgdiensten.

Assortiment
Een zeer rijk assortiment wat nog steeds groeit. Prijstechnisch zeer concurerend een prima betrouwbaar alternatief op andere winkels.

Aanbeveling
Ik ben zeer te spreken over Cooblue en haar bezorgdienst zou deze winkel ook zeker aanraden.

Extra toelichting
Ik kan niet wachten op verdere uitbereiding van het assortiment, want met zo'n winkel wordt webshoppen nog leuker. Coolblue maakt haar slogan waar: "Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd" Keer op keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

corry van osch 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk voor consument

Service
gemakkelijk te bestellen

Assortiment
duidelijk

Aanbeveling
zieboven

Extra toelichting
nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JKA Mulder 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gewoon perfect

Service
Zie boven

Assortiment
Heb niet alleys bekeken

Aanbeveling
Tot mijn verbazing Zaterdagmiddag besteld, Zondagmiddag afgeleverd. KLASSE!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Betrouwbaar en de voorraad is up to date!

Service
Snel geholpen en vriendelijke staf

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Fijne winkels met ruime openingstijden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

winand quaedvlieg 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
directe levering ook de melding dat het product op dat moment niet voorradig was.

Assortiment
redelijk breed

Aanbeveling
goede verzorging ook de afwerking van levering en bezorging.

Extra toelichting
Netjes beleeft - bezorg- en afhaalpersoneel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Gemak hebben ze niet want komen afspraken niet na.

Service
Service kennen ze niet want ze laten je gewoon de kou staan.

Assortiment
Het assortiment is slecht want staat niet duidelijk aangegeven

Aanbeveling
Beveel ik niemand aan want zijn totaal niet klantvriendelijk.

Extra toelichting
We hadden daar een vriezer gekocht en ze zeggen dat ze deze neer zetten waar je wilt hebben maar ze zetten deze voor de deur en je zoekt het maar uit!

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ruud,

Bedankt voor de review en spijtig dat de bestelling niet naar behoren is geplaatst. Het klopt dat bij volledige grootte koelkasten plaatsing bij de levering hoort te gebeuren en als dit niet is gedaan, willen we hiervoor onze excuses aanbieden. Kan het zijn dat het hier een tafelmodel betreft? Hierbij geldt dat het bij een drempellevering blijft. We kijken graag met u mee, dus het verzoek om het ordernummer hier, maar liefst via een klantenservice-kanaal kan worden toegestuurd; zo bent u het snelste geholpen.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

AJ 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Prettig uitzoeken en gemakkelijk bedienbare website, fijn om van anderen te lezen wat zij van een toestel vinden.

Service
Prima service, ik woon drie hoog en alles werd zonder gemopper bij mij boven gebracht, terwijl het rond de 30 graden was.

Assortiment
Assortiment is al goed, maar kan beslist nog uitgebreid worden.

Aanbeveling
Ik ga zeker nog een keer bij jullie bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty Krijgsman 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Heldere communicatie. Snelle service.

Aanbeveling
Snelle service. Persoonlijke aanspreekvorm. Heldere communicatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

rjb jekel 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
site is duidelijk en vergelijking is mogelijk.

Service
snel en goed.
geen bijkomende kosten.

Assortiment
breed assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
zie bovenstaande.
communicatie is uitstekend.

Extra toelichting
kan coolblue alleen maar aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smits 21-07-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Duidelijke bestelmogelijkheid en snelle levering

Service
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Aanbeveling
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren.
Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik.
Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn.
Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben.
Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour.
Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel.
Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue

Extra toelichting
Voorop gesteld dat zij erg netjes en op tijd leveren. Ik bestel voor duizenden euro’s per jaar aan producten bij Coolblue. Zakelijk gebruik. Ik had een lcd-monitor teveel besteld en deze was 10 dagen buiten de zichttermijn. Heb daar redelijk tijd aan besteed met de klantenservice en uitgelegd wat de oorzaak was, tevens gewezen op het feit ik een zeer goede klant ben. Men houdt zich aan de regels en de monitor van 349,00 mag niet retour. Ik vind dat onacceptabel en buitengewoon niet flexibel. Ik zal uitwijken naar een andere leverancier. Domme actie van Coolblue Mvg Ton

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 21-07-2016

Beste Ton,

Bij voorbaat willen we u bedanken voor de loyaliteit door de jaren heen. Het is zeker niet het geval dat we intentioneel een klant als u uitsluiten van coulance, maar het zou ook niet eerlijk zijn om bepaalde klanten voor te trekken. Tevredenheidsgarantie is inderdaad 14 dagen lang en hierin moeten we echt een lijn aanhouden. Dat dit niet leuk is, kunnen we ons voorstellen, maar hierin doen wij geen aanpassing. We hopen u desondanks in de toekomst terug te mogen verwelkomen als klant en hopelijk is er reeds een andere gebruiker van de monitor gevonden.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Cindy 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ongelooflijk simpel!

Service
Onberispelijke service

Assortiment
Uitgebreide keuze

Aanbeveling
Snel en gemakkelijk! Ik kom terug

Extra toelichting
Was elke ship maar zo snel in levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carrie 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering.
Prettig personeel.

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Het is gewoon een prettige winkel met beleefd personeel. Ze reageren direct op klachten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Invullen en versturen. Klaar.

Service
Ze houden je op de hoogte wanneer de levering binnenkomt

Assortiment
Je kunt er heel veel vinden

Aanbeveling
Overzichtelijk en goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tomheuts 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke website, snel thuisbezorgd, goede chat

Service
Uitstekende chat, snelle en goede service

Assortiment
Groot assortiment, veel keuze

Aanbeveling
Top winkel met goede service en levering

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tristan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website met een nette overzichtelijke layout, hoewel ik het gevoel heb dat er zeker nog ruimte is voor eventuele verbetering.

Service
Ik heb een heel vlotte service ervaren, snelle, vlotte en duidelijke bestelling en verzending.

Assortiment
Coolblue bevat een groot en divers assortiment dat gelijk staat met vele andere webshops.

Aanbeveling
De winkel bevat een groot assortiment, vlotte service en een snelle bestelling. Alles wat men verwacht van een webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jongedijk 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
De winkel was erg goed bereikbaar. Ook is de winkel haar levertijd nagekomen. Werd vriendelijk begroet en gelijk geholpen!

Aanbeveling
De service is erg goed en mijn product werd netjes geleverd. Geen deukje of krasje in/op het doosje waarin het werd geleverd!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel alles kunnen vinden op de site

Service
ze doen wat ze beloven

Assortiment
Zou iets breder assortiment mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Raymond 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te doorzoeken en alles wijst zich vanzelf

Service
Nabestelling wordt nagevraagd of alles naar wens is verlopen

Assortiment
Zocht de beste prijs coor mn weber bbq en kwam ook bij coolblue terecht!

Aanbeveling
Goede winkel, ze doen echt hun best om je de beste service en koopervaring te geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva de ruyter 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super snel gevonden wat ik nodig had

Service
Heel snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peerke 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
zeer snelle levering

Aanbeveling
veel keuze, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Jammer dat verlenging van retourneren ivm vakantie niet mogelijk was

Assortiment
Enorm breed assortiment

Aanbeveling
Vanwege het assortiment

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Motorola moto 4 g plus 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijk en eenvoudige bestelwijze

Service
Geen enkel probleem ondervonden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Handig en snel bij u

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Khadija 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel overzichtelijke site

Service
Super service, na 1 dag had ik mn gsm al binnen.

Assortiment
Breed assortiment, veel keuze. Je vindt sowieso iets dat je wilt en dat voor een prijsje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ze doen wat ze beloven, dus betrouwbaar

Assortiment
Redelijke keuze

Aanbeveling
Geen klachten over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

cagh 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
Prima levering aan huis. Vriendelijk. Snel. Nemen alle verpakking en oude koelkast mee. Telefoontje vlak voor aankomst. Jammer dat tijdstip van levering niet bij bestelling kan worden gekozen. Verder niets dan lof.

Assortiment
Breed en geen verouderde modellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry Leferink 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk en snel het artikel gevonden!
En je wordt op een leuke manier welkom geheten !

Service
Netjes op tijd bezorgt!

Assortiment
Veel keus in artikelen !

Aanbeveling
Mooie overzichtelijke website !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elke 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website waardoor je snel het gezochte product vindt

Service
Zoals vermeld op de website wordt het product de volgende dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk en goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans Smeets 21-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik geef in wat ik zoek en het is er

Service
Ik had eens een muurbeugel die out bleek te zijn, ik kreeg op zondag een nieuwe geleverd, zonder extra kosten, er wordt werkelijk alles gedaan zodat de klant tevreden is. Top.

Aanbeveling
Supersnelle levering, en super klantenservice. Had ik eigenlijk niet verwacht

Extra toelichting
Heb laatst"per ongeluk"iets bij Bol.com besteld: heb ik 6 dagen gewacht op de levering: dat gebeurt bij cool blue dus niet!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere duidelijke website

Service
Komen na wat ze beloven

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Ruime keuze voor een goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van prattenburg 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit thuis bestellen en volgende dag al in huis

Service
alles duidelijk uitgelegd

Assortiment
genoeg witgoed keuze om uit te kiezen

Aanbeveling
ik heb geen enkel min punt kunnen ontdekken

Extra toelichting
zet als bedrijf deze goede service zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michelle 20-07-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website was makkelijk in gebruik en de informatie zeer duidelijk

Service
Na levering is de wasmachine ook direct aangesloten. En ik werd vooraf ingelicht over de exacte leveringstijd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews