coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

cor 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel bereikbaar via internet

Service
snelle afhandeling

Assortiment
het meeste is te verkrijgen via de site

Aanbeveling
snel en goed afgehandeld met duidelijke berichtgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel, gemakkelijk en overzichtelijke webshop

Service
Snelle service!

Assortiment
Grote keuze in arikelen!

Aanbeveling
Bijna perfect, perfectie bestaat niet maar deze winkel komt er dichtbij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heb veel gehad aan de meningen van de kopers/gebruikers

Service
Zaterdagavond om 22.55 besteld en zondag om 12.30 uur bezorgd

Assortiment
Assortiment is groot

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joop 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk !

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STEVIE VAN HAVER 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, ik heb dadelijk gevonden wat ik zocht

Service
De levertermijn was heel kort en vooral correct aangegeven!

Assortiment
Dit was de derde webwinkel die ik bezocht, het grootste assortiment vond ik hier.

Aanbeveling
Voor dezelfde redenen als hierboven aangeduid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rozenburg 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemak vanuit de stoel bij de open haard !!

Service
Bestelling goed verzorgd en verpakt.

Assortiment
Even zoeken en rondkijken maar dat is het gevolg van het ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sarah 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, eenvoudig om de bestelling door te zetten!

Service
Servicewas zoals gemeld op de site. Je krijgt ook direct een bevestingsmail waar je alle info over je bestelling kan terugvinden

Assortiment
Ruime keuze en je kan ze makkelijk vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Merel 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Was de volgende dag al geleverd bij de post perfect optijd

Service
Makkelijk te bestellen, gemakkelijke site, de dag na mijn bestelling direct geleverd

Assortiment
Er was genoeg keuze en de accessoires die aangeboden werden waaren heel makkelijk, perfect wat ik zocht

Aanbeveling
Goede site, goede updates van waar het pakje zich bevind, waneer het verzonden is, mijn pakketje is zoals beloofd de volgende dag aangekomen, meer moet dit niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wauters j 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk product vinden en bestellen.

Service
Direct geleverd. Duidelijk.

Assortiment
Veel keuze en goede product beschrijving.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snelle levering zonder transport kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erwin 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig zoeken en bestellen

Service
snelle afhandeling en levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
uitstekende keuze producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ChrisBos 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Sneller bestellen en afrekenen kan niet.

Service
's Avonds betseld, de volgende dag bezorgd. Heerlijk!

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Alles klopt, van A tot Z.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zo eenvoudig. Zaterdagavond bestellen, zondagvoormiddag geleverd. Geen probleem eventuele afwezigheden gedurende de week wegens school- of werktijden.

Service
De levertijden werden nagekomen.

Assortiment
De winkel had in voorraad wat ik zocht. Op een andere plaats was het product iets goedkoper, maar Cool Blue leek beter betrouwbaar, ook wegens de aanwezigheid van 2 winkels in Vlaanderen

Aanbeveling
Heb de winkel al aanbevolen bij collega's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philip Genk 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super eenvoudig en uiterst snelle levering

Service
Goed bereikbaar, geen hassle

Assortiment
Vind wat ik zoek

Aanbeveling
Top. Snel en goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vrij uitgebreide keuze en gemakkelijk om kiezen.

Service
Ze doen wat ze beloven,een echte aanrader.

Assortiment
Een zeer grote keuze.

Aanbeveling
Eenvoudig om te kopen en wat een snelheid van levering.

Extra toelichting
Snel een keuze maken,eenvoudig te betalen en een zeer snelle levering. Een zeer relaxe shopping.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coolblue 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een prima overzichtelijke site met producten, waar je gemakkleijk uit slecteert en in bladert. Bovendien een eenvoudige procedure om aankopen te verrichten.
Zeker zo belangrijk is de scherp, concurrerende prijsstelling,

Service
Onvoorstelbaar snelle levering; zelfs in het weekend op de zondag

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had; maar heb nog niet echt verder naar het aanbod gekeken.

Aanbeveling
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

franck sioen 16-12-2015 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Service
zeer vriendelijke ontvangst

Assortiment
zeer ruim jammer dat niet alles is ten toon gesteld , maar je kon alles bekijken op een groot pc scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bram 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Perfecte shop vaste waarde, thuis geleverd op tijd. Makkelijker kan niet. Bestellingsoverzicht en facturen in de klantenzone zijn perfect.

Service
Normaal zou ik 10 geven, maar ik heb een achterstallig order dat ernstig aansleept en krijg hierbij het gevoel dat jullie zich er niets van aantrekken.

Assortiment
Uitgebreid, mooi opgedeeld, easy.

Aanbeveling
Net geen 10 omwille van de gebrekkige service van 1 order.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

dina 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site snel gevonden wat ik zocht

Service
zondag besteld,maandag voormiddag aan de deur.

Assortiment
zeer ruime keuze van artikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willy 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle en gebruiksvriendelijke webshop

Service
artikel was niet op voorraad meer. werd verwittigd met een e-mail toen artikel weer op voorraad was, zodat ik het snel kon bestellen. dag later geleverd bij mijn bpost filiaal

Assortiment
overvloedig assortiment aan artikelen

Aanbeveling
misschien niet de goedkoopste webshop, maar de service is perfect! dat is het waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

saul 16-12-2015 In de winkel gekocht
wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vragen worden goed beantwoord

Service
fouten worden + problemen snel en goed verholpen

Assortiment
hebben wat ik zoek

Aanbeveling
ik ga er nog kopen en is in verlijking met andere multimedia shops voor mij bij de betere

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

linda 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online winkelen is zo makkelijk. Lekker thuis op je gemak

Service
Zondagavond besteld,de volgende dag al in huis. Supersnel!

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuze en makkelijk produkten opzoeken voor aankoop

Service
snelle verzending en heel kwalitatief

Assortiment
assortiment aanbod is geweldig

Aanbeveling
klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue heeft in tegenstelling tot vele online shops altijd een geweldige webshop. En dan heb ik het niet enkel over de website, maar ook over de service. De filteropties kunnen vaak nog beter, maar over het algemeen zijn de pro's en contra's, de duidelijke uitleg en filmpjes echt een fijne ervaring voor iemand die niet altijd meer naar een echte winkel wil trekken.

Service
Service van coolblue is waarschijnlijk de grootste reden waarom ik er koop. Naast het feit dat je je product de volgende dag al in huis hebt (ook in het weekend, olé) weet je ook dat als je contact opneemt iemand je meteen verder helpt en ook nog eens op een enthousiaste en vriendelijke manier, keer op keer. Echt top!

Assortiment
Het Assortiment lijkt me nog het enige kleine werkpuntje voor Coolblue. Ze hebben vaak goede producten die qua prijs toch net iets duurder uitkomen dan andere winkels. Daar maak ik dan telkens weer de afweging of de service nodig is in dat specifiek geval van aankoop of niet. Ik denk dat het assortiment zeker uitgebreid genoeg is als je op de website komt met de gedachte iets te kopen dat iets doet, maar als je naar iets specifieks zoekt bestaat de kans dat je het niet kan vinden.

Aanbeveling
Top service, fijne producten en snelle levering. Meer moet een top webshop niet hebben. Je krijgt door alle informatie op de website nooit het gevoel dat je niet precies weet wat je gaat kopen't is zelfs beter dan gaan winkelen in een fysieke winkel.

Extra toelichting
Nee, allemaal top! Doe zo verder :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annelies 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Supergemakkelijk te bestellen.

Service
Heel flexibel, en aansprekende (niet te formele toon) op de website en in de correspondentie.

Assortiment
Ze hebben veel, maar niet zoveel als sommige concurrerende websites.

Aanbeveling
Echt een leuke webwinkel! Dit was de eerste keer dat ik er bestelde maar ik ga het zeker vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cube Racer One 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede website, duidelijk en snel!

Service
Niets op aan te merken. Tijdens de afrekening merkte ik zelfs dat er nog een serieuze korting werd toegekend. Alleen maar TOP dus! :-)

Assortiment
Ik vond wat ik zocht. Al vele keren zelfs.

Aanbeveling
Alles 10/10 ... en dat is verdiend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke presentatie van de artikelen met een voldoende toelichting over de specificaties

Service
Zoals altijd bij Coolblue gaat alles snel en zoals beloofd en afgesproken

Assortiment
Ruime keuze, ruimer dan in reguliere winkels

Aanbeveling
Altijd prettig zaken doen met Coolblue. Al vele dingen via deze site gekocht en nooit een probleem ondervonden

Extra toelichting
Coolblue zal voorlopig in mijn rijtje favorieten blijven staan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ella 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kunt altijd voor vragen terecht

Service
Je wordt vriendeijk geholpen

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robifoto 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Er zou een mogelijkheid dienen te bestaan om een artikel, gezien in een andere winkel, te kunnen bestellen... mits het om een artikel gaat van eenzelfde leverancier als het bestelde goed dewelke jullie bevoorraadt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website, makkelijk te bestellen

Service
super, 16uur later was de bestelling al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gele1001 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel aanbod en keuze snel gemaakt

Service
Knetter duidelijke en snelle informatievoorziening

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Constante kwaliteit

Extra toelichting
Cool Blue hoort bij de top internetwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debbie Vermeulen 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gemakkelijker kan niet. Iets kopen en geleverd krijgen vanuit de sofa.

Service
Alles perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed Revoort 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
begrijpelijke website

Service
werd goed teruggekoppeld

Assortiment
enorm

Aanbeveling
zie boven

Extra toelichting
zeer snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fixapart 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel makkelijk om iets te kopen. Werken met Kiala zou nog een pluspunt zijn

Service
De e-mails met wanneer het pakket beschikbaar is in het afhaalpunt zijn een pluspunt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bosch vaatwsser 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Klein snel en handzaam tablet.Heb de tablet niet zo lang en ben zeer tevreden,ook de vlotte afhandeling bij Cool Blue.

Service
snelle service !!

Assortiment
vrij uitgebreid.

Aanbeveling
fijne winkel en heb vaker hier wat besteld.

Extra toelichting
raad het iedereen aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

lin 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles netjes geordend, makkelijk en snel om te zoeken

Service
nergens zijn ze zo vlug als bij cool blue om je online te helpen, en op een vriendelijke manier

Assortiment
vindt er zowat alles wat ik zoek

Aanbeveling
ben gewoon tevreden

Extra toelichting
cool blue is top, echter bpost is een ramp

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen op de website. Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Mijn verwachtingen waren overtroffen:
Op zaterdagavond om 23.30 uur besteld en op zondag om 12.30 uur al in huis. Duidelijke communicatie over wanneer het product geleverd zou worden.
Aardige bezorging die vertelde graag op zondag te bezorgen omdat dan iedereen thuis is. Iedereen blij!

Assortiment
In vergelijking met de prijzen in (budget) winkels kon ik bij CoolBlue kiezen uit degelijke producten tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Top service. Niets op aan te merken.
Duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

radiata 16-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
snelle manier van bestellen en snelle levering

Service
je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling

Extra toelichting
hier valt werkelijk niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website met groot assortiment! Ook makkelijk dat je producten met elkaar kan vergelijken zodat je de verschillen kan zien.

Service
Zaterdagavond besteld en zondag al in huis! Duidelijke communicatie over hoe laat de bezorger zou komen! Bezorger was ruim op tijd en kwam zeer vrolijk het pakje brengen.

Assortiment
Genoeg keuze en ook nog is duidelijk goedkoper dan de concurrent, hierdoor koos ik ervoor om bij cool-blue te bestellen

Aanbeveling
Prima winkel met uitstekende service (vooral de zondag bezorging). Zo hoef je nooit meer dagen te wachten tot je pakje bezorgt wordt!

Extra toelichting
Niet op het moment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robert Baas 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Valt wat mij betreft niets aan te verbeteren! Klant Koning. Absoluut.

Service
Uit het verleden weet ik dat Coolblue heel adequaat handelt bij retouren. Levering is sowieso altijd super, zelfs op zondag!

Assortiment
Als je iets niet bij Coolblue kunt vinden, zoek je niet goed genoeg ;-)

Aanbeveling
Kopen bij Coolblue is zelfs enigszins grappig gezien de website. Geinig, goed betaalbaar en geweldige service. Kudos!

Extra toelichting
Nope.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MARCOGRAFIE 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk

Service
Lekker snel

Assortiment
Er is genoeg keuze. Diverse mogelijkheden om uit te kiezen

Aanbeveling
Simpel , makkelijk en snel !!

Extra toelichting
Volgende aankoop ook weer via Cool Blue !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed en zeer overzichtelijk.

Service
Zeer snelle levering , voor 23.00 uur besteld , s';morgens 7,30 uur al in de vermelde afhaal winkel.

Assortiment
bijna alles wat er te koop is.

Aanbeveling
goede service en goede garantie.

Extra toelichting
Koop Graag bij Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke webpagina

Service
Snel antwoord bij vragen

Assortiment
Op deze site kijk ik als eerste als ik wat nodig heb

Aanbeveling
Hier ben ik nog nooit teleur gesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Vandaag besteld,morgen geleverd.ook in ophaalpunten welke wel gemakkelijk is voor werkende mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rinus de Leeuw 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
van uit je stoel alles bekijken en bestellen

Service
doen keurig wat ze beloven de volgende dag leveren

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
als ik al 2 negens en een tien geef kan ik hier moeilijk een 8 geven

Extra toelichting
gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
account aanmaken en de volgende bestelling is in een paar muisklikken gemaakt.

Assortiment
breed pakket dmv sub-shops.

Aanbeveling
24-uurs levering, perfect op de hoogte gehouden dmv mailing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 16-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel naar je artikel van keuze

Service
doet wat men beloofd, vandaag besteld, morgen in huis!

Assortiment
wat ik graag wilde hebben was hier wel op voorraad

Aanbeveling
goed en snel geholpen vanuit het gemak van mijn stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ik heb zeer snel gevonden wat ik zocht.

Service
voor middernacht besteld en de dag nadien geleverd, zelfs op zondag! dikke plus! Ook de afhandeling van online betalen gebeurde vlot en correct.

Assortiment
in het genre wat ik zocht, heb ik vrij snel gevonden wat ik zocht en kon vrij browsen onder het aanbod. Maar niet elk assortiment is ooit compleet, toch?

Aanbeveling
voor wie weet wat hij wilt, is dit de ideale winkel!

Extra toelichting
Nooit problemen ondervonden met CoolBlue. Niet bij aankoop, betaling of service na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gabrielle 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met heldere uitleg. Ik bestelde hier voor het eerst en werd niet teleurgesteld. Het was meer een verrassing en ook de verbazing bij mij wat betreft de extreem snelle levering.

Service
Vóór 24.00 ';s avonds de bestelling geplaatst op een zaterdag en op zondag kwam de bezorger vrolijk het pakket bezorgen. Helemaal super!

Assortiment
Had meer dan voldoende keus en vond snel wat ik wilde hebben.

Aanbeveling
Mijn eerste ervaring is zeer positief dus ik zal vaker bij Cool Blue gaan kijken en bestellen.

Extra toelichting
Op dit moment niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koning 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ik werd telefonisch uitstekend geholpen, zonder het gevoel te hebben dat mij iets aangesmeerd werd, wat ik niet wilde hebben. Een zeer prettige benadering!

Aanbeveling
Complimenten aan Gaylan van de servicedesk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 15-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel besteld & snel afgehandeld.
Website is ook zeer overzichtelijk.

Service
Nog geen 5 seconden na de aankoop werd ik al op de hoogte gebracht via mail met een aankoopbevestiging en nog geen twee uur later met een verzendbevestiging.
Zaterdag om 22u00 's avonds besteld, de dag erna in huis, op een ZONDAG!
TOP service!

Assortiment
Alles op één plek.
Zeer aantrekkelijke prijs!

Aanbeveling
Zeker een aanrader! Overzichtelijke website, snelle verzending, snelle afhandeling en natuurlijk een aantrekkelijke prijs!
Meer heb je niet nodig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews