coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jony 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles wijst zichzelf uit en is makkelijk te vinden

Service
Op woensdag besteld, donderdag al in huis. Top service !!

Assortiment
Zeer groot aanbod aan diverse producten

Aanbeveling
Chapeau voor al de werknemers die zich zo inzetten !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Favoriet 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product gemakkelijk te vinden

Service
Snel en correct

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Gemakkelijk te gebruiken website, zelfs met weinig pc-kennis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc Borgerhout 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bij de ene e-shop loopt het account aanmaken en het klaarstomen van factuur- en verzendadressen al wat makkelijker dan bij de andere. Coolblue doet het eerder beter.

Service
Service, zowel afhandeling van de bestelling, de snelle leveringen en vooral de mogelijkheid om à la minute en wel persoonlijk, ook telefonisch, iets met een medewerker te bespreken is ongezien. Exclusief Coolblue!

Assortiment
Wat ik tot dusver zocht heb ik telkens bij Coolblue gevonden, aan interessante prijzen.

Aanbeveling
Ruim aanbod, uitstekende service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tj 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk te vinden producten, veel keuze en mogelijkheid om te vergelijken.

Assortiment
Vooral veel keuze in electronica, overige productgroepen zijn wat beperkter

Extra toelichting
Snelle levering, fijne site, goede service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dimidbru 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gebruiksvriendelijke site en zeer overzichtelijke stappen in het bestellen.

Service
Correcte informatie, snelle levering ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Luk 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer volledig gamma aan correcte prijs aan huis geleverd.

Service
Opvolging van bestellingen loopt op wieltje en indien bijkomende vragen kan dit snel en gemakkelijk via mail of telefoon.

Assortiment
Je kan uiteraard niet alles in huis hebben, maar Coolblue slaagt er in enorm veel in huis te hebben; niet te onderschatten in deze economisch woelige tijden.

Aanbeveling
Ons gezin schuimt zonder moeite het internet af als we op zoek zijn naar een bepaalde aankoop; als het voor consumenten producten gaat komt Coolblue steeds weer in het vizier, gezien de volledigheid en de eenvoud van bestellen en eventuele retour.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tobias 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Relatief duidelijk overzicht. Snel gevonden wat ik zocht!

Service
Heel snelle service, en zonder enig probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenke 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's avonds laat besteld en 's morgenvroeg om 8u30 al geleverd!

Assortiment
Ruim aanbod & verschillende prijscategorieën

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke websites, alles is goed te vinden

Service
Als je een vraga hebt wordt je snel geholpen

Assortiment
Zeer ruim aanbod op de diverse websites en altijd goed te vinden.

Aanbeveling
Voor een web shop heeft het alles. overzichtelijke en goed doorzoekbare website. voldoende informatie bij de producten. snelle verzending ook op zondag wordt geleverd.
Als je het product wilt zien hebben ze ook nog enkele echte winkels.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Coen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat ik wil hebben

Service
Altijd goed bereikbaar en behulpzaam

Assortiment
Ruim voldoende, overzichtelijk

Aanbeveling
Helemaal top
In alle opzichten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Ramaekers Riemsr 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke site om te zoeken

Service
Stevig verpakt en de volgende dag geleverd , zelfs op zondag

Assortiment
Via een doorverwijssysteem kom je tijdens het zoeken bij de juiste producten terecht

Aanbeveling
2e aankoop en gewoon super tevreden,het bedrijf doet wat het beloofd

Extra toelichting
Ik durf Cool Blue bij iedereen aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is overzichtelijk en hetgeen je nodig hebt is snel gevonden. En binnen de 24u aan de deur geleverd.

Service
Een hele snelle bevestiging van je bestelling en betaling.

Assortiment
Een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Ik keer tevreden terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christiane 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vanuit je luie zetel bestellen!

Service
Tamelijk snelle levering, wel een onder aanneming, maar goed!

Aanbeveling
Het gemak ėn een onmiddellijk zicht op het assortiment!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sarah 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct gevonden wat ik zocht

Service
Volgende dag in huis en geen verzendkosten

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc van hoorebeke 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen voor 23:59 u en meestal de volgende morgen in huis , echt ik koop bijna niks meer in een andere winkel
ik kocht vroeger alles bij makro maar nu bij coolbleu

Service
top !!!!! alles ook heel netjes verpakt .

Assortiment
de meeste goede producten hebben ze in huis en belangrijk ook in voorraad !

Aanbeveling
voor mij tot hier toe de beste webwinkel qua snelheid leveren , service en retourneren

Extra toelichting
als er toch iets misgaat in de levering licht het meestal aan B- post dat mag ook eens gezegd worden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
besteld vanuit mijn luie zetel

Service
geleverd 11 uur na bestelling

Assortiment
correcte prijs,groot assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk,veel keus,correcte prijs,snelle levering.

Extra toelichting
Heb al meerdere dingen besteld en is altijd correct verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
top webshop; je hebt voor alle soorten een afzonderlijk coolblue website, maar navigatie is prima. Betaling gaat heel makkelijk; alle gegevens zijn on file, dus niet meer naar beneden om de cc te zoeken.

Service
je kan kiezen waar, wanneer je je pakje wilt ontvangen. zelfs op zondag. echt top natuurlijk

Assortiment
Nog niet alles, maar steeds meer,

Aanbeveling
Een verademing tov andere. Zo kan het dus ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wassenaar 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel bestellen.

Service
deze webwinkel volgt tenminste of jou pakket wel aankomt

Assortiment
alle keuzes.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zwart 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel snel en makkelijk

Service
wasmachine gekocht en thuisbezorgt de oude machine mee terug genomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
In enkele eenvoudige stappen mijn bestelling kunnen plaatsen.

Assortiment
Heel erg veel keuze. Soms zoveel dat je geen keuze kunt maken.

Aanbeveling
Gemakkelijk winkel en enorm snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

F 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heldere site en goede product omschrijvingen

Service
Niet moeilijk over een eventueel retour. "Daarom" is ook n reden, vind ik grappig om te lezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claude 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel vlug gevonden, prima interface

Service
Geen enkele opmerking: vlot, vlug, prima opvolging

Assortiment
Breed assirtiment

Aanbeveling
Prima webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MM 24-12-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijk en gericht op wat de klant wil.

Service
Er is een behoorlijke wachttijd in de winkel maar daarna uitstekend geholpen. Fijn dat je een product twee weken mag uitproberen

Assortiment
Veel producten, maar niet alles op voorraad om te zien in de winkel

Aanbeveling
Fijne winkel, eerlijk en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jorg 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Prima overzichtelijk, vooral de check out

Service
Ondanks dat mijn pakketje een dag te laat is geleverd, toch een hoge beoordeling. Dit kwam omdat ik netjes werd ingelicht over de vertraging.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Laenen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg over het product. Makkelijk te vergelijken.

Service
Na de middag besteld en de volgende dag vanaf 11u in het postkantoor gaan afhalen. Sneller kan echt niet denk ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke Jacobs 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Snelheid, keuze in afhaaladressen

Extra toelichting
De doos was veel te groot: een platte (niet kwetsbare) rugtas onderin, met zo'n 30 cm lucht erboven. Niet echt duurzaam en transport-vriendelijk. Verder erg tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

janine van Kolthoorn 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijk en overzichtelijk

Service
klantenservice is behulpzaam, probeert snel tot oplossingen te komen en is erg klantvriendelijk

Assortiment
ruime keuze in artikelen

Aanbeveling
wij zijn al enkele jaren vaste klant voor zowel nieuwe als 2ekans producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via internet keuze gemaakt en direct alles afgehandeld!

Service
geen enkel probleem ondervonden. snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Els 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke wenste, concurrerende prijzen, levering op tijd.

Service
Via email houden zee op de hoogte en nogmaals tijdige levering

Assortiment
Tot nu gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Ben gewoon tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KB 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is heel gemakkelijk terug te vinden. Overzichtelijk menu van alle producten die je kan kopen.

Service
100%

Assortiment
Je vind er bijna alles wat op dit moment door de fabrikant wordt aangeboden.

Aanbeveling
Alle winkels zijn aan te bevelen. Goed overzicht, mooi en duidelijk.

Extra toelichting
Zoals steeds wederom een perfecte aankoop. Van bestelling tot levering 100% OK !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken en bestellen

Service
Alles op tijd geleverd,geweldig.

Assortiment
Wat je ook zoekt ze hebben het

Aanbeveling
Waar ze voor staan is ook echt waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans J 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel websites naar onderwerp.

Service
Snel bestellen mogelijk. Ook gratis aflevering via PostNL op zondag mogelijk.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Ook goede aanbiedingen.

Extra toelichting
Bij bezorging door PostNL op zondagmiddag leek de PostNL-bus wel een Coolblue-bus met alleen pakketjes van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De vele filters maken zoekactie naar het product, dat aan de gestelde eisen moet voldoen, enorm eenvoudig.
De betaling met creditcard of bankcontact verloopt zeer vlot. Daarbij is alles dat ik al besteld heb bij Coolblue steeds op tijd thuis geleverd.

Service
Nog nooit nodig gehad, maar je kan steeds terecht met telefoon of mail

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
Geen loze beloftes, correcte levering en overzichtelijk productengamma, samen met de uitvoerige productbeschrijvingen, specificaties, reviews en mogelijke vergelijkingen maken van Coolblue een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kennis 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
supersimpel bestelsysteem

Service
levering stipt zoals beloofd op de volgende dag

Assortiment
gevonden wat ik nogig had - zelfs keuze

Aanbeveling
alles perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Crepin 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk uitzoeken en vergelijken

Assortiment
Genoeg om uit te zoeken in allerlei prijsklassen

Aanbeveling
Heb je gauw nog wat nodig, uitzoeken maar, want de volgende dag is het in huis. Je hoeft niet de hele dag thuis te zitten, via post.nl makkelijk uit te vinden wanneer het geleverd wordt. Een uitkomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alle relevante info over de producten staan netjes bij elkaar

Service
's avonds bestellen en de volgende dag al geleverd

Assortiment
breed assortiment met voldoende keuze

Aanbeveling
gemakkelijk vergelijken, bestellen en eenvoudige levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met duidelijke info over het product en over de voorraad.

Service
zoals beloofd; op tijd besteld dan wordt er geleverd zoals afgesproken. Daad bij het woord, dus prima

Assortiment
assortiment voldoende met normale prijzen

Aanbeveling
correct gehandeld en volledig in orde, geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Franky 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik. done. Heerlijk

Service
Zonder risico kopen met mogelijkheid tot kostenloos terugsturen. Levertijden fantastisch snel

Assortiment
Gigantisch aanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verstuurdvanafmijnvulpen 24-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,0

Gemak
Vanwege de goede reviews, i.p.v. bij bol.com bestellen, heb ik Coolblue geprobeerd.

Omdat ik bepaalde informatie niet kon achterhalen, moest ik eerst bellen met de klantenservice.

De medewerker wist het ook niet. Wat de medewerker aan kennis ontbeerde, werd ruimschoots goedgemaakt door behulpzaamheid en vriendelijkheid. De vriendelijke medewerker kwam er toch niet helemaal uit en verwees mij door naar de fabrikant. Jammer, maar desondanks voelde ik me toch goed geholpen door de gedreven, serieuze en vriendelijke benadering van de medewerker :)

Service
Beleef en erg erg goed geholpen door het callcenter, voor het omruilen van een incompleet product wat ik net had ontvangen. Althans, dat dacht ik. Toen de beloofde email uit bleef maar eens gebeld.

Toen werd alles wat al besproken en afgesproken was uitgewist alsof het niet bestond, want het kon niet. Callcentermedewerker was erg arrogant en onbeschoft waarop ik iemand anders wilde spreken. Wilde hij niet en aangezien hij erg paternalistisch deed had ik er genoeg van en vertelde dat ik geen nieuw product wilde maar mijn geld terug. 't Bleef helaas een lastig 'gesprek' met een erg brutale medewerker en NB ik, de klant, moest "normaal doen" en vervolgens hing hij op. Geweldig...

Weer gebeld, weer een andere callcentermedewerker aan de lijn. Situatie uitgelegd en dat de vorige medewerker N*ck gewoon ophing. Deze medewerkster ging toen bijdehand doen en popiejopie / gekaanstekerig (kreeg zeer de indruk dat ze de persoon die ophing kende / op dat moment bij haar in de buurt was).

Fantastisch wat het, alsof ik met een puber aan de lijn zat die mij loopt te dissen. Ik heb haar hierop netjes aangsproken dat ik het niet prettig vind en er niet van gediend ben. Vervolgens kreeg ik emotioneel overdreven gejokkebrok te horen (in de trand van tienersmoezen waarom ze te laat zijn op school terwijl er geen geldige reden is) en hing ze gewoon op toen ze er niet meer uitkwam...

Niet bepaald het gedrag waarop ik hoop als klant en zeker niet verwacht.

Aanbeveling
Vanwege deze twee zeer slechte ervaringen met callcentermedewerkers die ronduit onbeschoft zijn en zich onaantastbaar wanen, voor mij NOOIT weer Coolblue.

Coolblue, jullie mogen N*ck en N*kh*m daarvoor bedanken.

Extra toelichting
Als alles gladjes verloopt, en dan bedoel ik inclusief retourzendingen die goed gaan, dan snap ik dat mensen tevreden zijn en hoge cijfers geven voor hun review. Zodra er 'tegenwind' is leer je mensen en een organisatie echt kennen is mijn ervaring en dat heb ik gelijk ervaren. In het vervolg koop ik wel weer gewoon bij bol.com, daar heb ik nog nooit zoiets belachelijks meegemaakt. Bij geen enkele webshop trouwens.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-12-2015

Beste meneer/mevrouw,

Ten eerste willen we graag zeggen dat het absoluut niet correct is dat u op deze manier bent aangesproken. We streven er juist naar de klant tevreden te stellen, ook al is er sprake van een vervelende situatie. Dat u niet op deze manier bent behandeld, vinden we heel vervelend om te horen. Graag willen we meekijken naar uw bestelling en naar wat er precies mis is gegaan. We zouden het fijn vinden als u ons de kans zou geven om het probleem voor zo ver mogelijk op te lossen. In ieder geval onze oprechte excuses voor het ongemak wat dit heeft veroorzaakt.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Richardc 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Vlotte levering

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lucaspeeters 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel overzichtelijk.
makkelijk te volgen stappen om bestelling af te ronden

Service
meteen een e-mail met bedanking aankoop en veel uitleg, maar zeer overzichtelijk dankzij de linken naar de FAQ van de website

Assortiment
met de specifieke opzoeking die ik deed, was er geen super groot assortiment maar wel uitgebreid genoeg om een goede aankoop te garanderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pjbeelen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk site

Service
Goede service, zeer snelle levering. Altijd correct

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pakena 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudige website waar makkelijk alles op kan gevonden worden.

Service
Coolblue is uitermate klantvriendelijk en probeer voor elk probleem een gepaste oplossing te vinden.

Assortiment
Ik heb al altijd alles wat ik wou kopen in het assortiment teruggevonden.

Aanbeveling
Ik ken geen betere, klantvriendelijkere webwinkel.

Extra toelichting
Als je een probleem hebt neem zeker contact op met de klantendienst, zij zoeken naar een gepaste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

OH Dijkhuizen 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Coolbleu heeft een overzichtelijke website en een prima service, zoals de bevestiging van de bestelling, de levertijd etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Walhout 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk online te bestellen.Snel in huis.

Service
Snelle service

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Geen op of aanmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer goede en duidelijke website met leuke video's met uitleg

Service
zeer snel en duidelijk

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
een positieve ervaring!! ruim assortiment, goede prijzen en een hele snelle afhandeling!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Christian 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen en meer niet

Service
Via mail en sms op de hoogte gebracht in welk tijdvak bezorgd.

Assortiment
Erg uitgebreid. Prima. Soms iets duurder dan concurrent.

Aanbeveling
Als je betrouwbaarheid belangrijk vindt.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marloes 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel producten, goede website.

Service
Bezorgt ook op zondag, altijd updates over levering.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Goede service, veel keuze, scherpe prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucas 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
perfect geleverd! een plezier!

Assortiment
soms té veel keuze?? maar je kan vergelijken!

Extra toelichting
cool blue, je wordt er" hot red" van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryB 24-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Niet genoeg keuze in kledij.

Aanbeveling
Snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews