coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2172 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N. Bloemendal 13-08-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, groot aanbod en leuk winkelen, zelfs de verzenddoos is leuk ontworpen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irma 13-08-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind de shop overzichtelijk. ik ben er gekomen via kieskeurig en was zo klaar met mijn keuze, die ook nog eens de volgende dag al binnen was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AvE 13-08-2018 Via de website gekocht

fout op fout

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
In het verleden vaker producten besteld bij Coolblue en eigenlijk altijd tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Afgelopen vrijdag een vaatwasser besteld met de bedoeling dat die zaterdags zou worden afgeleverd. Op zaterdag blijkt dat de vaatwasser bij aankomst zwaar beschadigd is. Met de toezegging dat er zondag een andere zou worden geleverd vertrekken de bezorgers weer. Zondag geen mail en geen vaatwasser. Zelf maar gebeld met de klantenservice: ja sorry, ik zie dat hij niet is aangemeld; maar dat ga ik nu voor u doen en dan wordt hij morgen [maandag] geleverd. Op maandag staat er 's morgens een wagen van Coolblue voor de deur. Helaas zit daarin geen vaatwasser. Blijkbaar niet ingeladen. Weer de klantenservice: ja sorry, ik zet hem nu opnieuw in het systeem; dan heeft u hem morgen. En dat wordt dan de tweede werkdag dat ik thuis moet blijven en maar weer moet afwachten, of en wanneer, ik mijn nieuwe vaatwasser krijg.
Iedereen [bezorgers en klantenservice] is vol begrip en excuses, maar na drie pogingen heb ik nog steeds geen vaatwasser en moet ik maar afwachten of het morgen wel lukt
Blijkbaar is er niemand binnen Coolblue persoonlijk verantwoordelijk voor dit soort fouten. En blijkbaar voelt ook niemand zich geroepen om te zorgen voor een snelle en passende oplossing buiten het systeem om.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2018

Beste Ave,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend dat het zo verlopen is. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Ondertussen hebben wij contact met je gehad en is alles besproken en opgelost.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Harrie 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed en snel verlopen. Keurig verpakt en de volgende dag (op zondag) afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 13-08-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Tweedekansje gekocht. Zou compleet zijn, maar was dat niet en wel dusdanig dat product niet bruikbaar was. Zuigstang stofzuiger ontbrak.

Gebeld: missende onderdeel zou worden nageleverd... Daarna mail, want men wist niet om welk onderdeel het precies ging. Terug gemaild en gebeld.

Vervolgens bleek na 1 week wachten dat men vergeten was te melden dat nalevering maar liefst 4-5 weken (!) kon duren.
- en dat terwijl in de webshop van de Nederlandse fabrikant (P....ps) het missende onderdeel binnen 1 werkdag geleverd kan worden tegen zeer schappelijke prijs (helft van de prijs bij onderdelenwinkels).

Maar NEE, men geeft geen cashback van 17,98 euro waarmee ik het product binnen 1 werkdag in gebruik had kunnen nemen... Ik mag doodleuk 4-5 weken wachten tot ik mijn huis weer kan schoonmaken. DOEI!

Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue. En dus ook meteen mijn laatste. Zijn totaal niet pragmatisch ingesteld v.w.b. probleemoplossing.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2018

Beste M.

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het Tweedekansje niet goed gecontroleerd was voor verzending. Dit hoort natuurlijk niet.

Coolblue wil dit graag voor je oplossen door middel van een nalevering. Deze is reeds in werking gezet en wij hebben alle vertrouwen in een spoedige afhandeling van jouw nalevering.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marleen 13-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop in orde.
Al meerdere x een bestelling gedaan en steeds oke.
Enkel nu de laatste bestelling werkte het produkt niet, na een telefoontje had ik de dag erna een nieuw.
Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 12-08-2018 Via de website gekocht

Super contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ja heb regelmatig producten van Cool blue en is altijd wat ze beloven doen ze,hele goede ervaringen mee en altijd bereikbaar dat kan heel gemakkelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette 12-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop verstuurd erg snel, keurig verpakt en netjes afgeleverd. We hadden er voor gekozen om bij een ophaalpunten het pakketje op te halen. Via de app van post nl kon ik zien dat ik mijn pakje op kon halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bonte 12-08-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zoon had reeds goede ervaringen met Coolblue.
Daarom niet verder gezocht.
Bestelt en de volgende dag al afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fried Peters 12-08-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service en website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende shop snel besteld op internet gemakkelijk en fijne website daarna snel in huis en een goede service en een goed voorkomen de gene die het bracht met eigen besteldiendt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Fahmel 12-08-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, kennis van zaken en een TOP service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, goede telefonische helpdesk en een supersnelle levering van goederen, en (bijna) alles op voorraad direct leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en uiterst vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Personeel heel vriendelijk en doortastend. Heb een wasmachine omgeruild en dat was zo geregeld. Duidelijk wanneer het product werd gebracht.

Reageer

T van Wijchen 12-08-2018 Via de website gekocht

Super. !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van vragen, en direct oplossing gekregen over de vraag,zelfs 25 euro ontvangen voor ons probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vrijhof 12-08-2018 Via de website gekocht

goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering met een goed overzicht op de website en duidelijke leveringsvoorwaarden. Dit maakt goede en snelle keuze mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke website, snelle levering, je krijgt een bericht als je pakje is toegekomen.. Gewoon super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanneke 12-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed, vriendelijk, goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is inmiddels mijn vaste internetwinkel geworden. Producten zijn snel leverbaar, goede kwaliteit voor goede prijs, ruime keuze, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, service is goed.
Klein dingetje wat me ook aanspreekt is de humor die overal tussen verwekt is. Merk je wanneer je iets bestelt, betaalt en wacht op de bezorging ervan.
Ik ben zeer tevreden over Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 12-08-2018 Via de website gekocht

prima service en snelle leverantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment, snelle levering en directe installatie van apparatuur. Levering op een door jou gekozen dag is ook erg handig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 12-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, helder site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site met humor! Helder en makkelijk te doorzoeken.
Bezorgservice is uitstekend, doen wat beloofd wordt.
Zeker aan te raden om hier eens goed rond te kijken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. 12-08-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Binnen 24 uur levering van onze stofzuigerrobot.
Helaas waren er 2 borsteltjes verbogen en die moet ik nog omruilen. Ik hoop dat dit net zo goed geregeld is.
Nog even afwachten dus.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dick van Baren 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en foutloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs en snelle foutloze levering.
Minder vind ik de reclame achteraf.
Mijn voorlaatste koop was een Miele wasmachine en nu betrof mijn aankoop een printer.
Nog heel lang na mijn wasmachine aankoop kreeg ik en ook nu weer na mijn printeraankoop krijg ik steeds reclame van Coolblue over wat ik al gekocht had. Ik ga toch écht niet twee keer hetzelfde product kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk uitzoeken welk product je wilt en is snel leverbaar. Alles wordt je makkelijk gemaakt. Coolblue brengt je product naar binnen, sluit het aan en zelfs het schoonmaakprogramma van de wasmachine al aangezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-08-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven. Dat is zeker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site met vraag en antwoord, veel keuze uit gelijksoortige apparaten en de levering is ook zoals op de site beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsonite koffer 11-08-2018 Via de website gekocht

Veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, prijsverhouding kwaliteit uitstekend , snelle levering , heel blij met aankoop van Samsonite koffer hardcase en zonder rits wat voor ons een vereiste was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shani 11-08-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk snellelevertermijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond om 22u besteld en maandagochtend al in de bus! Ook de klantendienst is top. Vragen worden snel beantwoord. Ik zal zeker vaker kopen via Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ann 11-08-2018 Via de website gekocht

Nog nooit zo'n correcte en vriendelijke levering meegemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Corrcte prijs en zeer vriendelijk service! Nooit eerder heb ik zo'n vriendelijk en behulpzaam trio leveranciers over de vloer gehad. Correcte berichtgeving via sms over de verwachte leveringstijd is ook heel handig en het neemt veel van de stress van de levering aan huis weg!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino Naessens 11-08-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijke service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een scheer apparaat dat ik hier in de streek in de winkels niet kon vinden bestelde ik door aanraden van mijn zoon bij CoolBlue, de zondag omstreeks 17.00 h, De maandag werd het omstreeks 9.00 h reeds geleverd !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je iets zoekt vind je het vrij snel op de site. Bestellen en betalen is ook makkelijk. Wat voor mij alleen niet hoeft is dat ze ook op zondag leveren. Kwam ik pas leer achter, had het niet goed gelezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 11-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, volgende ochtend vanaf 9 uur ophalen bij afhaalpunt, voldoende afhaalpunten zo te zien

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank J 11-08-2018 Via de website gekocht

Zéér goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de levering aan huis. Zware ijskast via de trap naar de eerste verdieping gebracht en oude terug meegenomen met zeer veel respect voor de muren, trap, vloer,... En dit allemaal met een glimlach! Topservice!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thee 11-08-2018 Via de website gekocht

Perfect !

Algemene score

10,0
Wasmachine netjes geleverd en geïnstalleerd , top service door de jongens van coolblue! Vlot besteld, leveringsmoment gekozen en netjes op het voorziene uur levering en installatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 11-08-2018 Via de website gekocht

Verplaatst zich in de klant, top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, via de mail nog tips gekregen over onze aangeschafte laptop. Onze zoon heeft hier zijn ps4 gekocht. Na een aantal weken kreeg de controler problemen. Terug gestuurd ter reparatie. Waar je bij andere bedrijven vaak weken moet wachten, werd hier binnen anderhalve week al een nieuwe controler bezorgd. Helemaal top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Smeets 11-08-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Algemene score

10,0
Alles naar wens verlopen. Vriendelijke bezorgers die zeer correct waren. mooi op tijd en nemen de oude machine weer mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trudi Groenendijk 10-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had al een eerdere ervaring met Coolblue (voor ‘iets klein’) maar door goeie website en vele producten kom je weer terug. Ze leveren snel, adviseren en zijn er problemen, krijg je iets niet aangesloten o.i.d. kun je met een vriendelijke medewerker van de klantenservice bellen. Ze helpen je tot het wel werkt e.d.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barry 10-08-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Leuk Nederlands bedrijf ! Bezorging ook op zondag. Bezorgers zetten de bestelde goederen op de plek waar ze horen. Perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddy 10-08-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle verwerking van aankopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na mijn vorige aankopen die ik op deze manier heb gedaan ben ik nog altijd zeer tevreden ,vooral de snelheid en het gemak van de gratis levering en plaatsing van de toestellen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-08-2018 Via de website gekocht

Alles op voorraad. Dus volgende dag in huis.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel op voorraad. Dus volgende dag in huis. Daar kan geen aanbiedingen tegenop. Die vervolgens uitverkocht is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Roosma 10-08-2018 Via de website gekocht

goede afwikkeling betaling, snelle aflevering, goed product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk zoeken naar producten van belang, goede informatie over producten, levering in voldoende beschermende verpakking met de opvallende kleuren van
coolbleu.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen van Hoorn 10-08-2018 Via de website gekocht

goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ze doen precies wat ze zeggen, je kunt je bestelling precies volgen zodat je weet hoe laat ze bij je zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 10-08-2018 Via de website gekocht

Probleemloos gemak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb nu een aantal keer een aanschaf gedaan via CoolBlue en elke keer was ik zeer tevreden.
Mijn samenvattend oordeel: "CoolBlue zegt wat ze doen en doet wat ze zeggen!!!"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjan 10-08-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website, levering duidelijk en prima uitgevoerd. Ze hebben goed nagedacht over de begeleidende teksten bij het uitzoeken en op de verpakkingen, die persoonlijk, maar ook grappig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 10-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aangezien we een half jaar geleden onze wasmachine tot grote tevredenheid hadden aangeschaft bij Coolblue, hoefden we niet lang na te denken waar we onze vaatwasser zouden kopen toen de oude het begaf.
Ik heb het apparaat op dinsdagavond besteld en de volgende ochtend om 8.00 uur stond hij al in huis! We hebben er voor gekozen om de vaatwasser zelf in te bouwen, dat kan Coolblue ook tegen meerprijs doen maar dat kost dan ook weer 2 a 3 dagen extra.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de voortgang van je bestelling, wie de chauffeur en de bijrijder is en ze bellen een kwartier voordat ze er zijn netjes op.
Helemaal super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Soeters 10-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service ik vindt het HET IS SUPER GOED .

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
handig, prima overzicht . De prijzen zijn oké .de bezorging is grandioos .mijn ervaring met de medewerkers van Coolblue zijn goed ,advies en service zijn geweldig . Ik zou niet meer zonder Coolblue kunnen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edwin 10-08-2018 Via de website gekocht

Goede ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk bestelproces, snel en netjes afgeleverd. Goede info over verzending en bezorging. Gewoon in orde!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Steenkamer 10-08-2018 Via de website gekocht

Na aankoop nog een leuk kaartje!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Helemaal perfecte service. Ik heb een fitbit horloge (Versa) gekocht en was eerst teleurgesteld dat de bataal functie niet inb Nederland werkt. Heb hem toch gehouden, omdat er ook veel andere leuke applicaties o.a. voor het sporten opzitten. Helemaal toen ik van XXXX van de klantenservice nog een kaartje kreeg met dank voor de aankop. Dat is nog eens persoonlijke aandacht!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Doeke 09-08-2018 Via de website gekocht

Goed gedaan en snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bij Coolblue zit je 's avonds op je gemak wat uit te zoeken en te bestellen en de volgende dag is het er al, hetzij thuis of op het afhaalpunt. geweldig geregeld!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy - Turnhout 09-08-2018 Via de website gekocht

TOP service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer correct en een super behulpzame en vriendelijke klantendienst.
Levering steeds prima in orde.zeker aan te bevelen.TOP

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom De Backer 09-08-2018 Via de website gekocht

Sterk, echt indrukwekkend sterk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, keigoed navigeerbaar. Al na één dag had ik mijn lamineermachine in huis. Dat vind ik sterk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Maggie 09-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

9,0
Snelle service, precies volgens aangegeven tijden. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Vliet 09-08-2018 Via de website gekocht

Leuke Philips TV voor de slaapkamer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je kan bij Coolblue goed shoppen op de website, erg overzichtelijk, een goede product informatie, snelle aflevering en een goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michelle 09-08-2018 Via de website gekocht

Vandaag besteld morgen ECHT in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Menig keer heb ik online een bestelling gedaan waarvan beloofd werd dat deze de volgende dag in huis zou zijn. Tot nog toe is alleen coolblue deze belofte ook daadwerkelijk nagekomen. De website heeft goede aanbiedingen, bijna nergens anders goedkoper. En het bestelproces gaat fantastisch makkelijk. Ook kun je je product na aankoop nog annuleren. Een geweldige optie, alleen moeten ze nog duidelijk vermelden dat je ook je geld teruggestort krijgt en dan is het perfect.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews