coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h.vandeput 23-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle levering

Aanbeveling
Scherpe prijs.

Extra toelichting
Heel erg snelle levering, scherp geprijsd artikel! Gemakkelijk zelf afgehaald bij de lokale postnl. De gewone winkel kan hier niet tegenop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BrandBlaartje 22-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Als in een gezin de wasmachine defect gaat, wil je snel een nieuwe geleverd krijgen. Deze jongens doen dat perfect. Op 2e Pinksterdag een wasmachine besteld en op de dag erna om 14 uur waren ze er al. 20 Minuten voor aankomst stuurden ze een berichtje dat ze eraan kwamen. Naar de 2e verdieping? Geen probleem. Ze sluiten 'm aan en nemen de oude netjes weer mee. Zeer efficiënt en niks op aan te merken. Hier kunnen de gewone winkels niet tegenop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jogi de beer 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
bestellen ging snel en simpel

Service
printer de volgende dag geleverd

Aanbeveling
wat wil je nog meer geen verzendkosten en alles goed geregeld

Extra toelichting
heb geen minpunten dit is een goede webwinkel kan niet beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Leutscher 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijk en snel te vinden

Service
prima antwoord op openstaande vragen

Assortiment
gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
de algehele afhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maaika21 20-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen was n piece of cake

Service
Afgeleverd op het door mij gewenste moment

Assortiment
Wat een keuze en voor n goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

meroli 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Eenvoudig navigeerbare website met duidelijke artikelomschrijvingen, prijs-, voorraad- en verzendinformatie. Gratis verzending.

Assortiment
Ruime voldoende keus, af en toe mis ik wel een 'budget-selectie' of wat meer prijsnivo-variatie. Vaak scherpe prijsstelling (niet altijd) en goede aanbiedingen.

Aanbeveling
Al 2 keer wat besteld bij een Coolblue winkel. Zeer tevreden.

Extra toelichting
's Avonds laat besteld en duidelijk op de hoogte gehouden van de bestel- en bezorgstatus. 's Nachts krijg je al een mailtje dat ze je pakketje op de bus gedaan hebben. De volgende middag is het pakketje al in huis. Prachtig toch? Geen ervaring met ruilen, retouren of garantie, maar volgens de voorwaarden op de website zou dat goed geregeld moeten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

corne137 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke web site

Service
klantenservice tot laat bereikbaar en vriendelijke en goed contact

Extra toelichting
Was zelfs een dag eerder bezorgt dan verwacht. Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levi2014 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelik te bestellen via online service.
Op aangegeven datum bezorgd en netjes zoals afgesproken werden we gebeld ivm aflevering.

Service
Zowel door de telefoniste ivm een vraagje als de bezorgers werden we keurig te woord gestaan en geholpen.

Assortiment
Ruim voldoende aanbod.

Aanbeveling
Tot nu toe verloopt alles perfect.

Extra toelichting
Wij zijn tot nu toe zeer tevreden over bestellen, afleveren en plaatsen. Tevens is de WA fluisterstil makkelijk te bedienen, dus een aanrader voor potentiele kopers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henco5831 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Makkelijk alles te vinden op de webshop,duidelijk zeer snelle levering en goede communicatie met de klant ben ook een terug kerende klant,heb in deze webshops al meer besteld ,en altijd correct afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Causio 18-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
GPS/CoolBlue gaf vriendelijk,snel en duidelijk de gevraagde informatie.
Aankoop keurig verpakt en op de afgesproken tijd bezorgd.
Perfect! I'll be back.

Extra toelichting
Zie mijn opmerking onder service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Famdejong 17-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
S avonds wasmachine besteld, de volgende ochtend al in huis!

Service
Snelle levering, wasmachine werd keurig aangesloten

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima webshop

Extra toelichting
Goed assortiment, snelle levering. Voordat de wasmachine geleverd werd, belde de chauffeur dat hij er binnen een half uur zou zijn. Goede communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JGJ1964 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark.1968 16-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Dit is een webwinkel, zoals ze allemaal zouden moeten zijn !!
Ze doen wat ze beloven, netjes verpakt, en vandaag besteld, morgen in huis

PRIMA !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p500 14-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Zeer overzichtelijke en duidelijke site. Zeer goede service. Geen kleine lettertjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicSchluter 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, waardoor je snel kan vinden wat je zoekt. De gegeven informatie is nagenoeg volledig.

Service
's-avond rond 23:00u heb ik mijn bestelling geplaatst en even na 0:00 de volgende dag kreeg ik via e-mail de bevestiging van behandeling en ter post bezorging.
Die dag om circa 12:30 kwam Post-NL een pakket bezorgen met daarin mijn bestelling.
Nou sneller kan het mijns inziens niet!

Assortiment
Camerashop heeft een zeer uitgebreid assortiment en voor de zoomlens, waarnaar ik op zoek was, waren diverse mogelijkheden verkrijgbaar. De vermelde informatie was duidelijk en volledig.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismaking met Camerashop.nl. Eerst twijfelde ik er aan of mijn bestelling wel de volgende dag zou worden bezorgd, maar dat is toch ècht uitgekomen.
Het zoomobjectief was keurig verpakt in de originele Tamron-verpakking en daarna met extra vulmiddel in de mooie blauwe Coolblue doos.

Extra toelichting
Camerashop maakt waar wat ze belooft. Nadat ik op de site had gesnuffeld, heb ik eerst telefonisch kontakt gehad via een winkel van Coolblue, omdat ik het product snel wilde hebben. Online bestelling bleek uiteindelijk de snelste weg te zijn. .En de prijs bij Coolblue voor mijn bestelling was zeer scherp!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

svendamsma 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk een bestelling plaatsen (sortering product op website kan iets beter; sorteer op prijs, review etc).

Service
Bestelling kwam door fout PostNL niet binnen 24 uur aan. Keurig opgelost door verkoper (waardebon).

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Zeer tevreden met aanschaf, ondanks problemen levering goed opgelost door verkoper.

Extra toelichting
Heb online de beamer besteld, levering niet helemaal zoals beloofd. Dit kwam door PostNL, verkooppunt heeft adequaat gereageerd op probleem. Zou in de toekomst zeker meer bestellingen hier doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

harryschutte 13-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op je eigen scherm een keuze maken, en de volgende dag in huis

Assortiment
alle modellen aanwezig

Aanbeveling
de beste keuze tegen de juiste prijs

Extra toelichting
het kan niet gemakkelijker worden als dit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre Overbosch 12-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De gegevens van mijn bestelling waren erg makkelijk aan te geven.

Service
's avonds rond 12 uur besteld. De volgende dag al bericht dat de bestelling verstuurd was en de dag daarna kon ik hem al ophalen vanaf 8.30 uur in de morgen. Dus erg snel.

Assortiment
Zover ik zie een hele ruime keuze. Ik wist waarnaar ik op zoek was dus heb ik niet ver hoeven zoeken. En de prijs is goed.

Aanbeveling
Het is nog maar een eenmalige kennismaking met deze winkel, maar tot nu durf ik hem zeker bij iedereen aan te bevelen.

Extra toelichting
Het bestellen online was makkelijk, ik had de bestelling zeer snel binnen. Dat geeft een goede indruk. Elders was de prijs vaak hoger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Zinken 11-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Deze winkel weet precies wat service betekent. Ik had een statief dat na ca. 1 1/2 jaar gel ging lekken. De fabrikant heeft het bekeken en met een lap schoon gemaakt. Uiteraard is dat geen oplossing. Dat vond CoolBlue ook en na het terugsturen van het schoongemaakte statief kreeg ik binnen een paar dagen een fonkelnieuw statief. Dat noem ik pas Service. Overigens valt mij ook op dat dit bedrijf de klant constant informeert hoe het met zijn bestelling/ retour staat. Voor mij was het dan ook geen moelijke keuze bij het aanschaffen van een TomTom bij welk bedrijf ik dat zou doen. Medewerkers. Bedankt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jossy60 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke verwijzing op de site

Service
Erg goed advies en nog veel belangrijker geen gepush om tot aanschaf over te gaan

Assortiment
Eerder te veel dan te weinig

Aanbeveling
Een paar keer op 1 avond contact gehad met klantenservice Coolblue. Erg netjes geholpen. Goede uitleg. Praten je niet naar de duurste artikelen toe. Kortom.... ik zou er zo weer bestellen.

Extra toelichting
De klantenservice is goed te bereiken. Je wordt netjes te woord gestaan. De medewerkers van klantenservice pushen je niet om tot aanschaf over te gaan. Bij het eerste contact vroeg ik informatie. Tijdesn einde van gesprek werd mij alleen succes gewenst met het maken van de keuze van winkel. Dit was voor mij net de trigger om terug te bellen en hier te bestellen. Bij een andere internetshop werd getracht mij binnen te hengelen om tijdens het gesprek de TV 2x goedkoper te maken. Dit voelde niet goed. Bij Coolblue is de prijs de prijs. Dat waardeer ik. Ik zou zeer zeker weer kopen bij Coolblue. Nog een leuk detail. Na twee dagen kreeg ik een handgeschreven kaartje om nogmaals te feliciteren met de aankoop. Erg attent vind ik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hr A C de Jonge 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel en overzichtelijk, prima info

Service
Doet wat er wordt beloofd

Assortiment
Alles op voorrraad

Aanbeveling
Winkel met vertrouwen en zeer goede service

Extra toelichting
Doet perfect wat wordt beloofd. Goed overzicht op voorraad. Prijs redelijk scherp. Zeer degelijk ingepakt en vervoerd. Prima te traceren vanaf aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kristofjan 10-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
alles liep zonder enige problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

timhaver 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen. Overzichtelijke website.

Service
Supersnel geleverd. Je kan zelf de tijd kiezen waaeop jet geleverd moet worden zodat je zeker weet dag je thuis bent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Judith Franssen 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deze winkel heeft zich altijd aan zijn afspraken gehouden!

Service
Ik weet dat als je problemen hebt en belt er altijd een kenner (die collega wordt er bij geroepen) aan de telefoon komt, die je goed kan adviseren.

Assortiment
tik coolblue en je kan van stofzuiger tot navigatiesysteem vinden

Aanbeveling
Goud waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jansenkc 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op maandag besteld, op dinsdag op te halen in de winkel hier op het dorp.

Service
snelle levering

Aanbeveling
Accurate afhandeling van bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wieljacobs 09-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
No nonsense droger.
Prijs prestatie verhouding prima.

Service
Correcte snelle afhandeling.

Assortiment
Product wat ik zocht zat in de collectie.

Aanbeveling
Zeer goede ervaring.

Extra toelichting
Info op de site is juist. Afhandeling is conform gesteld informatie.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

yansri 08-06-2014 Via de website gekocht

Algemene score

9,5

Gemak
De website is duidelijk en makkelijk om iets te bestellen en te betalen.

Service
Service was super,inlevering en bezorgen op tijd geen probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heleen1950 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kijk en vergelijk en daarna snel kiezen.
Makkelijker kan niet

Service
De volgende dag in huis, goed verpakt.

Assortiment
alles snel te vinden uit een groot assortiment

Aanbeveling
Goedkoop en goed afgeleverd

Extra toelichting
Geen nadelige punten kunnen ontdekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien45 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Razendsnelle en goede levering, product is ook nog te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mali23 08-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website was makkelijk te navigeren, het bestelproces duidelijk, betaling ging ook prima.

Service
Het product werd een dag later bezorgd dan verwacht. Op de verwachte leverdatum heb ik gebeld en er werd direct uitgezocht waarom en werd de volgende dag geleverd op een tijdstip van mijn keuze. Goede service!

Assortiment
Goed assortiment en goede prijzen

Aanbeveling
Gezien assortiment, gemak van bestellen, snelle levering en goede service, zou ik Coolblue aanbevelen.

Extra toelichting
Het enige wat fout ging in het hele proces was dat er niet geleverd werd op de verwachte datum, dat bleek te liggen aan een te late controle van de betaling. Kan gebeuren. Verder een goede webwinkel met goed assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ovanijzendoorn 07-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle levering

Assortiment
ruime keus aan producten

Aanbeveling
goede prijzen

Extra toelichting
goede snelle levering goede status updates bestelling, tnt post was iets te laat maar daar kan coolblue niets aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website, makkelijk zoeken en vinden wat je wilt hebben, uitgebreide informatie.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Heel veel in het assortiment. En voor concurrerende prijzen.

Extra toelichting
Niks op aan te merken. Goed assortiment, goede prijzen, goede website, goede levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry Bruijnaers 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeffvr 06-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed opgezette website voorzien van beoordelingen en Top 10 van alle producten deze kun je ook vergelijken met elkaar en natuurlijk veel gebruikers reviews

Service
Vandaag bestellen voor 23:59 morgen in huis ;) goede retour procedure, ook met vragen zeer snel antwoord

Assortiment
Nog niet meegemaakt dat iets niet op voorraad is, zijn toch vaak net niet de goedkoopste (scheelt misschien 2 a 3€) maar vanwege de vertrouwde service neem ik dit voor lief.

Aanbeveling
Goede service, waar voor je geld, uitgebreide website waar alles te vinden is en natuurlijk de bekende blauwe verpakking waar je het voor doet ;)

Extra toelichting
Vindt alles goed en mooi opgezet er blijft natuurlijk altijd ruimte voor verbetering al zou ik in deze niet kunnen zeggen waar ze dit zouden kunnen toepassen ;) ik zeg Coolblue blijf zo doorgaan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGreen 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
Overzichtelijk en aanwezig

Aanbeveling
Goede info en snelle levering

Extra toelichting
Overzichtelijk, snelle levering met goede info

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jurjen74 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Zoals alle sites van Coolbue is de site is overzichtelijk en bevat veel keuze. Lang niet altijd de goedkoopste, maar nu toevallig voor mij wel. Besteld voor 12 uur 's nachts betekent de volgende dag in huis. Dat is echt geweldig....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hgeerbex 04-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder moeilijk gedoe met accounts e.d.

Service
Levering op tijd en netjes verpakt

Aanbeveling
kan ik iedereen aanraden

Extra toelichting
Correcte vriendelijk benadering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.L.Njio 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Prima gedaan. Men houd zich aan zijn woord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Breda68 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Ruime keuze, duidelijke info, snelle levering. Niets op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

instrumenten 02-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Artikel twee minuten voor de deadline besteld. Ik dacht dat gaat niet meer lukken. Zou de volgende dag om half vijf bij het postkantoor bezorgd worden, maar was er al om elf uur 's morgens.

Assortiment
Ze hebben ongelooflijk veel, waar duidelijk bijstaat of het er is of niet.

Extra toelichting
De eerste keer dat ik nu iets bestelt heb en dat is me bijzonder goed bevallen, waarvoor dank.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annabelvdw 01-06-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eeichen 31-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Goed begrijpelijke webshop.

Service
Exact gedaan wat beloofd was. Op vrijdagavond smartphone besteld, op zaterdagochtend 11 u. bezorgd.

Aanbeveling
Ik zou niet weten wat er beter kon.

Extra toelichting
Over het bestellen en leveren volgens afspraak ben ik gewoon tevreden. Ik heb geen ervaringen met nazorg, garantie, reparatie e.d. Ook over het assortiment heb ik geen mening, want ik heb doelgericht naar het artikel gezocht en snel gevonden. Besteld - betaald - geleverd na 13 uur. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lennaertvdwinkel 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
goede zoekfunctie op de website, direct het juiste assortiment, duidelijke levertijd indicatie, snelle levering (volgende dag), alles goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulfleurkens 30-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Site is goed toegankelijk, duidelijk en overzichtelijk.

Service
Binnen 24uur schoenen in huis!

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Ze doen wat ze beloven.

Extra toelichting
Pluspunt; snelle verwerking van bestelling. Minpunt; geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan W. Bruins 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Registratie niet verplicht.Invuloefening

Service
s'avonds om 21.00 uur besteld en de volgende dag geleverd. Geen bezorgkosten.Keurig via sms en mail op de hoogte gehouden wanneer levering.

Aanbeveling
Geen minpunten te bedenken dus alle lof voor deze webstore.

Extra toelichting
motivatie: geen minpunt te bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T86 28-05-2014 Via de website gekocht

Algemene score

3,8

Gemak
Duidelijke website

Service
Je wordt door hun klantendienst van het kastje naar de muur gestuurd.

Aanbeveling
Slechtste ervaring die ik ooit bij een webwinkel heb meegemaakt, ik kan het niemand aanraden.

Extra toelichting
Een maand geleden bij laptopshop.be de Lenovo besteld. Ik was niet thuis toen de postbode aanbelde, dus kreeg ik zo'n briefje in de bus dat het pakketje over een paar dagen in het postkantoor voor me zou klaarliggen. De openingsuren van het postkantoor zijn niet bepaald ideaal te noemen, en die laptop was nu ook niet mijn allergrootste prioriteit, dus duurde het een dag of 10 voor ik hem ging ophalen. Thuisgekomen, doos opengedaan: tegenvaller. De laptop voelde aan alsof hij ieder moment uit elkaar zou vallen. Even aangezet om te zien of ik eraan kon wennen, maar neen: dit was gewoon een rotding. Naar de klantenservice gebeld, bleek ik één dag te laat te zijn om hem te retourneren. Stom van mij, ik had eerder naar de post gemoeten. Maar goed: ik mocht hem toch binnenbrengen en dan zouden ze eens kijken. Mooi van coolblue dacht ik, dat zal ik onthouden. Volgende dag e-mail van coolblue met de instructies om de laptop te retourneren: breng hem binnen de 7 werkdagen naar de winkel met alle accessoires etc, etc... Een paar dagen later gebruik ik mijn vrije namiddag om naar de winkel te trekken met de ongebruikte laptop in zijn originele verpakking. De verkoper kan me niet direct zeggen of ze de laptop terug zullen nemen, maar belooft mij de volgende dag een antwoord. Ok, ik had er twee uur heen en terug voor op de bus moeten zitten, maar ik was waarschijnlijk van dat ding af. Volgende dag een e-mail gehad: u kunt uw laptop in de winkel komen ophalen, we nemen hem niet terug omdat u te laat was. Terwijl ik er wel degelijk binnen de 7 werkdagen stond, zoals ze in hun mail gevraagd hadden! Hun klantendienst gemaild, die zei eerst dat ik te laat naar de winkel gekomen was. Toen ik ze dan hun eigen mail toestuurde die zeer duidelijk aangaf dat ik er binnen 7 werkdagen moest zijn, kreeg ik simpelweg een antwoord van "we hebben proberen om u te helpen, jammer genoeg is dat niet gelukt, we hopen u met dit antwoord te hebben geholpen". Fantastisch. Zelden zo'n slechte klantenservice meegemaakt. Ik kan de winkel werkelijk niet aanraden. Goedkoop zijn ze trouwens ook niet bepaald.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

ellaP 28-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Snelle levering op elk gewenst adres

Aanbeveling
Prima aanbod en snelle levering. Prijzen ook goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanmmw68 27-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, makkelijk te vinden, snel te bestellen en betalen. Uitstekend!

Service
Uitstekende levering, 's avonds besteld en dan de volgende ochtend al in huis. Goed en degelijk verpakt. Kan niet beter!!

Assortiment
Zeer veel keuze

Aanbeveling
Zeer aan te bevelen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mobidick2312 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige manier van bestellen. Beviel mij prima.

Service
's avonds besteld en de volgende dag al bezorgd. Bovendien geen verzendkosten. Top!

Assortiment
Artikelen die bij andere winkels al niet mee in het assortiment voorkomen zijn hier nog verkrijgbaar. Prima.

Aanbeveling
Beslist. Ik zie alleen maar voordelen.

Extra toelichting
Snelle levering, geen vezendkosten en laag geprijsd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pajaro 26-05-2014 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Tot laat bestellen en de volgende dag al in huis!

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel verschillende producten

Aanbeveling
Gewoon zeer goed!

Extra toelichting
De website is overzichtelijk en werkt heel fijn! Zeer snelle afhandeling en levering van producten. Van mij mag de prijs wel iets lager aangezien ze wel echt winkel prijzen hanteren. Maar ondanks dat is Coolbleu een top bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews