coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

eprofijt 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkellijk via internet

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
snelle levering, je hoeft hier de deur niet voor uit, en de prijzen vallen ook mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick DB 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel kan je rustig alles bekijken, vergelijken, very easy!!

Service
Geweldige service, voor middernacht bestellen en volgende dag s'morgens thuis bezorgd, als dat geen service is!

Assortiment
Zeer ruime keuze, heb je zelfs in sommige winkels nog niet en met duidelijke info erbij.

Extra toelichting
Geen opmerkingen, ben super tevreden over alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mundo 2005 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je luie zetel, ik hoef de deur ni uit

Service
service is enorm goed , per ongeluk dubbele bestelling geplaatst, 1 telefoontje en het werd zonder probleem opgelost ,vriendelijk en correct

Assortiment
keuze genoeg vind ik

Aanbeveling
vriendelijk ,behulpzaam EN ...snelle levering (doen wat ze beloven )
Cool Blue mag trots zijn op zijn medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jennejp 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Gemak
Vanuit je zetel aankopen, aan de hand van de reviews en vergelijkingen kan je je product beoordelen.
Technische en praktische info aanwezig.
Tegen een scherpe prijs.

Service
Zeer snelle levering. Op tijd besteld en de volgende dag geleverd.
Ze komen hun belofte na.

Assortiment
De meest gangbare producten in een branche leverbaar. Met zelfs een vermelding van de meest gekochte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ine van der heijde 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is zeer duidelijk. Je kunt gemakkelijk vinden wat je zoekt en de wijze van betaling is ook prima in orde.

Service
Geweldige service. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden hoe de stand van zaken m.b.t. de bestelling is en de levering is uitzonderlijk snel.

Assortiment
Wat ik zocht zat in jullie assortiment.

Aanbeveling
Alles prima gegaan dus een aanrader voor anderen naar mijn mening.

Extra toelichting
Prijs/kwaliteit prima evenals betaling en zeer snelle levering. Ik heb geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy Dos Santos 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site, snelle levering.

Service
Goede service bij aankoop, bij pech nog geen ervaring.

Assortiment
Bij jullie al 2x gevonden wat ik elders niet vond.

Aanbeveling
Een acht omdat nu toe mijn ervaringen zeer positief waren, maar ik nog geen ervaringen heb i.v.m. het afhandelen van klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

GeertWouters 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
nadat je een keuze gemaakt hebt , kun je vlot een bestelling plaatsen

Service
vlugge informatie over je bestelling

Assortiment
keuze is te groot.

Aanbeveling
kun je alles terug vinden, vlotte levering.

Extra toelichting
grote keuze , duidelijke informatie, vlotte bestelling, snelle levering. goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pvanwattum 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Het bestellen ging naar behoren, maar er worden cartridges verkocht die niet passen in de printer wat wel op de website staat.

Service
Verkeerde producten worden dus geadviseerd. Daarnaast moest ik zelf een bedrag voorschieten om de juiste cartridges te krijgen en krijg daarna pas het eerdere bedrag terug.

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Eerst maar zien of ze de juiste producten kunnen adviseren.

Extra toelichting
Het bestellen ging naar behoren, maar er worden cartridges verkocht die niet passen in de printer wat wel op de website staat. Verkeerde producten worden dus geadviseerd. Daarnaast moest ik zelf een bedrag voorschieten om de juiste cartridges te krijgen en krijg daarna pas het eerdere bedrag terug.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

ankverhoeven 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke communicatie wanneer iets afgeleverd wordt.

Service
Ik zou willen dat alle bedrijven zo klantvriendelijk waren. Alle vertrouwen in dit bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bosherm 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s'Avonds besteld en de volgende ochtend geleverd.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Had nieuwe telefoon nodig, ruime keuze uit verschillende prijsklasse.

Extra toelichting
Ik had een relatief goedkoop toestel nodig als huistelefoon die het had laten afweten. Het is gemakkelijk om hem s'avonds even te bestellen en hem de dag erna s'morgens al te hebben.Snelle service van degelijke producten aan concurrentiële prijzen. Mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske._v 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website. Ik wist niet goed welke lens ik best kon kiezen maar dankzij alle filters die ik kon toepassen werd al snel duidelijk welke lens het beste was voor mij.

Service
Snelle levering maar er zat een pakbon in mijn doos die niet van mij was. Gelukkig klopte de rest van de inhoud wel.

Assortiment
Veel keuze. Goede prijs-kwaliteit.

Aanbeveling
Het is een heel duidelijke site met veel foto's van de producten zodat je weet hoe het er van binnen, langs achter, .... uitziet. Ook de filmpjes zijn heel handig. Het is een snelle en zorgvuldige levering die je online kan volgen.

Extra toelichting
Duidelijke site, filters helpen je bij je keuze, snelle levering, veel foto's en filmpjes van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Cocosmilan 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooi overzichtelijke presentatie !

Service
Zeer snelle levering en geen enkel probleem ondervonden !

Assortiment
Gsm dat ik zocht werd aangeboden dus ik ben tevreden over assortiment !

Aanbeveling
Heb hem reeds aanbevolen aan vele vrienden !

Extra toelichting
Zeer snelle levering, gemakkelijke betaling en zeer groot assortiment ! Zeker een aanrader :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sambal 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlot gevonden wat ik zocht via de filters en de keuzehulp.

Service
Savonds laat bestelt, dag erna om 9u sochtends geleverd. Endat gratis! TOP!!!
Kan niet beter en is ook nergens beter!!

Assortiment
veel keuze en goede omschrijving van de producten.

Aanbeveling
- goede prijs
- enorm goede service
- manier waarom gecommuniceerd kan worden is ongezien (facebook/twitter/...)
- de subtiele humor in mailtjes/site's/tv-spots, prachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Motraclinde 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk vanuit mijn luie stoel besteld , was ook nog eens de goedkoopste op het net. Aangegeven wanneer en waar ik hem zou laten bezorgen. En je krijgt een mailtje dat je het kunt halen vanaf een bepaald tijdstip

Service
In de middag besteld en de volgende dag geleverd!

Assortiment
Heb niet alles gezien wat er werd aangeboden omdat ik gericht zocht naar een bepaald type laptop. Buiten deze waren dat er genoeg in verschillende prijsklasses

Aanbeveling
Weet niet wat er allemaal was maar puur gericht zoeken naar een laptop een 10 maar er was meer te vinden en weet niet hoe ik dan een score zou geven en of ik het uberhaupt zou vinden /aanwezig is,daarom een 8.

Extra toelichting
Ik zocht naar een laptop en kwam via google bij coolblue terecht. In wat ik zocht was een ruime keus. Mocht je puur voor een laptop gaan zit je hier gebeiteld ! Scherpe prijs en bestellen vanuit je luie stoel en dat kan ook nog eens geleverd worden binnen 24u , wat wil je nog meer? Raad het iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sicnarf 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
's Avonds bestelt en de andere dag reeds voor de middag in mijn bezit. Dat is pas service.

Aanbeveling
Omdat het waar is hetgeen er door jullie beloofd is.

Extra toelichting
Ik kan alleen maar positieve aanbevelingen geven!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

priscilla76 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
woe avond via pc besteld vrijdagochtend om 8.00 draaide de wasmachine

Service
prima snelle levering geen extra kosten voor thuisbezorgen en monteren

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
vriendelijk personeel aan de telefoon
snelle levering
gratis op zijn plek gezet en aangesloten

Extra toelichting
super !!!! de snelheid en de vakkundigheid van de chauffeurs netjes aangesloten en op zijn plaats gezet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tazke71 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
heel gemakkelijk, en doet wat ze beloven

Assortiment
zo goed als alle merken en accessoires beschikbaar

Aanbeveling
ik zou iedereen aanraden bij deze shop te bestellen

Extra toelichting
uitermate goed online als fysieke winkel, goede service, goede levering, beloofde levertijd en geen problemen bij defect of omruil garantie. Misschien niet de goedkoopste maar maakt hun belofte waar. Kwaliteit en service daar betaal ik graag wat meer voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoansie 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ben zelf webdesigner en moet zeggen dat ook deze site geen problemen geeft met de aankoop van een artikel of meerdere. Heel overzichtelijk.

Assortiment
Heel veel keus in producten + accessoires.

Aanbeveling
Wanneer je voor elk item 10 sterren geeft, dan moet het goed zijn en beveel je het zeker aan bij je familie en vrienden, mocht het ter sprake komen.

Extra toelichting
De bovenstaande beschrijvingen in combinatie met de 10 sterren per item en mijn eindcijfer van 10 MOET toch voldoende zijn om deze winkel goed te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Van Dessel 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon top

Service
supervlug

Assortiment
top

Aanbeveling
zeker aanbevelen

Extra toelichting
Gewoon top supervlug geleverd,alles duidelijk en klaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

airplay 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
laat in de avond besteld en direct de volgende ochtend in huis.

Service
prima uitleg

Assortiment
maar had al bepaald welk type ik wilde kopen

Aanbeveling
duidelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Al Spies 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,7

Service
zeer goede updates van bestelling en bezorging

Assortiment
Ruime keuze van producten en scherpe prijzen

Extra toelichting
Zeer aan te raden winkel snel besteld en zeer goede service tot het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sergke 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo bestelt online en correcte opvolging van je bestelling

Service
Levering artikel zeer snel. Veilig verpakt.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en goede service

Extra toelichting
Vind Coolblue een degelijke webshop. Snelle levering, nog nooit geen problemen met gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.J.Kho 13-08-2015 In de winkel gekocht
Oostplein Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De organisatie van de bezorging is klantvriendelijk.

Service
Alles was gedaan volgens afspraak. Ook met het meenemen van de oude apparatuur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erna Hendriksen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op internet een keus maken is gemakkelijk

Service
Goede service dmv emailcontact

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik zou dit aan mijn vrienden meegeven

Extra toelichting
Goede service en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Isaa013 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Mooi keuze menu, je kunt ook nog met een optiemenu een andere kleur/type aanklikken als je bij de verkeerde zit.

Service
Ik was verkeerd ingelicht, en had geen walibi voucher gekregen bij de bestelling wat ik wel zou krijgen.

Coolblue opgebeld en werd meteen gefixt, 10 euro waardebon als excuses. Walibivoucher alsnog op de post!

Assortiment
ze hebben wel veel keuze, alleen qua accesoires (hoesjes) niet heel veel.

Aanbeveling
Een 9 omdat het goedkoop is en snel geleverd, min een puntje omdat ik verkeerd was ingelicht en geen walibi voucher kreeg, maar uiteindelijk toch gelukt, vandaar alsnog het hoge cijfer: 9,3!

Extra toelichting
Wat ik wel goed vind is de snelle levertijd, en de verwachte levertijd (soms staat er bij andere webshops 10:00-18:00, coolblue gaf mij 12:00-14:00). Ook de klantvriendelijkheid zijn geen woorden maar daden! De quote "alles voor een glimlach" past zeker bij de webshop. Verbeterpuntjes zijn iets meer keuze uit hoesjes voor de iPad. Een dikke voldoende voor deze webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

steve.derden 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke site en betalingsmogelijkheden

Service
onmiddellijke feedback over bestelling, betaling en verzending.
Snelle levering

Assortiment
Gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zeker doen

Extra toelichting
Prima service, snel en duidelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

willowsprings 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze; kopen in enkele clicks

Service
Leverring zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raydela 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aanbod, de website, de manier van bestellen.

Service
De vlotte levering (de dag nadien).

Assortiment
Zeer groot assortiment, de website waar je met filters zeer goed je keuze kan maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermanenz 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Als je het type-nr weet, kun je een vergelijking maken. Mijn eerdere ervaringen met Coolblue: perfect.

Service
Service was in ons geval beneden peil. Telefonisch: "Men kon er niets aan doen .. en alle problemen waren begrijpelijk en echt heel erg vervelend ... maar .... Excuus ..., en daar bleef het bij.

Assortiment
Bij Coolblue kun je echt alle apparatuur bestellen.

Aanbeveling
De communicatie in verband met aflevering van de wasmachine, verliep eenzijdig. Vele malen excuus voor het probleem (men leverde tot 3 maal toe de wasmachine niet volgens afspraak)en daar bleef het bij.

Extra toelichting
Negatief: het was voor ons onverteerbaar te vernemen dat Coolblue, na meerdere malen telefonisch contact met hen, heel veel begrip toonde voor het tot 3 maal toe niet afleveren van het product c.q.communiceren daarover en evenzoveel keren excuses aanbood, maar niet tot een oplossing kwam. Een aanbod van 10 euro (!) voor een volgende aankoop (?) vonden wij alleen maar afkoop.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Michster 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, ik vond onmiddellijk wat ik zocht.

Service
Ik werd perfect op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
Zeer ruim assortiment, bovendien was mijn aankoop 50 euro goedkoper dan in de gemiddelde winkel.

Extra toelichting
Betrouwbaar en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RvandenBroek 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikelen zijn goed te vinden op de webshop

Service
Snelle levering. Nog nooit problemen gehad. Wel al meerdere malen iets besteld.

Extra toelichting
Levering is snel. Je wordt goed via mail en sms op de hoogte gehouden van de status.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

dhoksbergen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke filters in de webshop, duidelijke specs bij de laptops, duidelijk wat er aan gegevens van mij verwacht werd. De aankoop ging zo makkelijk als maar zijn kon.

Service
Aankoop ging gemakkelijk en snel, bestelling was in een dag bezorgd.

Assortiment
Niet alle laptops zijn er te vinden, maar wel verreweg de meeste en hiervan ook de meest populaire laptops. Ook de prijzen zijn uitstekend. In de meeste gevallen is Coolblue goedkoper dan andere laptop- of elektronicawinkels.

Aanbeveling
Goede service, goede prijzen, ruim assortiment. Bestellingen worden op tijd bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hein Jansen 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen via E-mail en s'anderendaags al geleverd ... prima!

Service
Je blijft op de hoogte van de levering, en ze bellen je 20' voor ze aan je deur staan ... prachtig toch!

Assortiment
Ze hebben zo wat alles in huis, zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Omdat ik zeer tevreden ben!

Extra toelichting
Ik kan er niks op afkeuren!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Be 13-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Laattijdige levering (2 dagen te laat geleverd), niet prettig als je een trampoline verwacht op je dochter haar verjaardagsfeest. Ik had ze natuurlijk ook eerder kunnen bestellen maar wou zeker zijn dat ik op de dag van levering thuis zou zijn.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Indien je een levering stipt op tijd wenst, zou ik Coolblue niet aanraden.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

NielsGui 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het bestellen bij Coolblue verliep zeer makkelijk.
Het product dat ik wou heb ik nagenoeg meteen kunnen vinden door de overzichtelijke pagina.
Het afrekenen verloopt even vlot, een aantal basisgegevens zijn vereist.
Wat betreft de betaling verliep ook alles even vlot, ruime keuze aan betaalmogelijkheden, en snelle afhandeling.
Kortom top!

Service
Uitstekende service!
Winkels zijn vrij makkelijk bereikbaar, net zoals de website.
Bestellen en afhandelen gaat veel vlotter dan eerst verwacht!
Door een kleine zelfgemaakt fout heb ik coolblue moeten contacteren, zeer snelle en professionele hulp werd aangeboden, het probleem was in minder dan 30 minuten opgelost.
De mogelijkheid tot retourneren is een zeer handige functie, ondanks dat ik er geen gebruik van heb moeten maken.

Assortiment
Zeer ruim aanbod! Alles is overzichtelijk, verschillende producten binnen een bepaalde prijsklasse.
Er is voor iedereen wat wils!

Aanbeveling
Door de snelle afhandeling en levering zou ik coolblue in het eerste geval al aanbevelen aan anderen.
Ten tweede, door het grote assortiment en door de rechtvaardige prijzen zou ik meer mensen aanbevelen om hier te bestellen.
Naar eigen ervaring is dit een perfect voorbeeld van hoe een winkel tegenwoordig zou moeten zijn!
Ik ben vanaf nu vaste klant! ;)

Extra toelichting
Naar mijn persoonlijke mening heb ik niets aan te merken aan deze winkel of de webshop. Alles is zeer duidelijk, zeer vlot. De medewerkers blijven professioneel zoals het hoort en zijn ijverig om problemen op te lossen. Snelle levering en rechtvaardige prijzen zijn een enorm pluspunt! Kortom dé winkel waar je tegenwoordig moet zijn, ik zou hem aan iedereen aanbevelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijnvoord 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zo achter je laptop even iets regelen, perfect.

Service
sneller kan je het niet krijgen

Assortiment
ruim aanwezig en eenvoudig te vinden

Extra toelichting
Eenvoudig en snel en perfecte prijs pret verhouding zoals ik dat noem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Jungerius 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
top snel super

Service
top snel super

Assortiment
top veel keus

Aanbeveling
duidelijk veel aanbod

Extra toelichting
top snel super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mickboy4 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles was duidelijk en werd uitgelegd. Super makkelijk. Zelfs mijn moeder kan bij jullie dingen bestellen.

Service
Had het in de avond besteld en had het de volgende dag al in huis. Het kan niet beter.

Assortiment
Jullie hadden bijna alles wat ik zocht.

Extra toelichting
Niets op aan te merken. Het is een top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik vd W 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Uitzoeken, vergelijken, bestellen en retourneren gaan allemaal bijna vanzelf. Het enige dat nog makkelijker zou zijn is een drone die de laptop op je schoot dropt. Misschien ooit ;)

Service
Via facebook gaat het nog niet zo rap, maar aan de telefoon is het prima. Zeer aanvaardbare wachttijden met een heerlijk muziekje eronder. Gesproken met Maurice en die is officieel mijn held van de dag: duidelijk, begripvol, geduldig, oplossingsgericht: letterlijk alles wat je van een support-medewerker mag verwachten en meer. Dik tevreden!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik zocht. Helaas was er met de laptop die ik had uitgezocht een serieprobleem. Niet de fout van CoolBlue, en ze hebben deze uit het assortiment gehaald en me een vergelijkbare laptop aangeboden.

Aanbeveling
Ze doen alles wat ze beloven. Ze zijn vriendelijk, begripvol, snel, klantgericht, etc. Niets dan lof. Zowel de levering van de wasmachine als de rocky road met m'n laptop is door CoolBlue prima begeleid.

Extra toelichting
De laptop was helaas niet best, maar dit geldt niet CoolBlue. Deze winkel begrijpt dat het doel van een bedrijf verder gaat dan het verkopen van producten. Zij zijn niet tevreden tot de klant tevreden is, en dat siert hen ontzettend. Veel bedrijven hebben klanttevredenheid op papier hoog in het vaandel staan, maar bij CoolBlue ervaar je dit als klant ook echt. Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DennisRomijn12 13-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk op je bank je nieuwe producten uitzoeken en bestellen.

Service
Ze maken waar wat ze communiceren.

Assortiment
Bijna teveel keus.

Aanbeveling
Iedereen wil gemak en snelheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H.Jager 12-08-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Ben naar de winkel in groningen geweest en ben daar uitermate goed te woord gestaan door vlgs mij Sebastiaan, met een uitstekende uitleg. Heb daar een otterbox aangeschaft die besteld is via de computer en betaald is met de pin in de winkel.

Service
Goede service, omdat er in mijn geval iets fout is gegaan met de invoer, waardoor het produkt de otterbox niet volgens afspraak een dag later is afgeleverd. Heb gebeld met de klantenservice en ben wederom twee keer uitstekend te woord gestaan met excuses.

Aanbeveling
Ondanks dat niet alles goed ging had ik drie dagen later. Levering op de tweede dag ging ook niet helemaal goed, mijn otterbox.
Zoals te zien in de beoordeling was ik toch positief over het geheel en zal er in de toekomst ook zeker nog een keer kopen.

Extra toelichting
Heb met een goed gevoel bij Coolblue gekocht en ben content met mijn aankoop. Zeker een aanrader.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tonneijck 12-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
1. Handig direct doorklikken naar juiste product vanuit e-mail met productinformatie
2. Ultrakorte levertijd

Service
1. Directe informatie over bestelling en betaling
2. Directe informatie per mail en sms over verzending

Assortiment
Af en toe van die onweerstaanbare aanbiedingen en verder een compleet assortiment tegen scherpe prijzen

Extra toelichting
Snelle levertijd, scherpe prijzen, productinformatie op orde, klantenservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lientje97 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ik vind Coolblue echt verrassend klantgericht. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Als je ze belt, met wat voor vraag ook, dan denken ze mee of ze je kunnen helpen. Een aanbod om dezelfde dag nog het artikel al in huis te hebben. De verzending van dit artikel verliep echt fantastisch. Div berichtjes wanneer verzending weg ging, en wanneer ik wel bericht kon verwachten. Je kon online kijken waar je pakket zich bevond. En een half uur voor aankomst een sms met een aankomsttijd. De chauffeur belde ook echt op dat moment aan. Wederom zeer nette en vriendelijke bezorger. Echt nog nooit zo compleet meegemaakt. SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dierenvriendin148 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer hulpvaardig personeel .
Zeer correct .
24/7 bereikbaar.
Kom je er op de website niet uit, je kan Coolblue bellen , en je wordt zeer correct te woord gestaan.

Service
Binnen 24 uur na de bestelling , nieuwe wasautomaat in huis staan.
Geweldig!!

Assortiment
Goed assortiment

Aanbeveling
Concurrerende prijzen, maar zeer goed service

Extra toelichting
Ik heb alleen zeer goede beoordeling. Goede service . Correct. In 1 woord geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aline vermeersch 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Gemakkelijk bij het bestellen en men houd zich aan zijn woord de volgende dag is alles op het adres aangekomen. Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindsey Hendrickx 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles dik oke

Service
alles dik oke

Assortiment
heel uitgebreid

Aanbeveling
Coolblue levert snel, heeft de beste producten in de aanbieding! Alles is gewoon TOP!

Extra toelichting
Ze doen het heel goed, ik heb nergens iets op aan te merken en ben ook van plan om hier binnenkort nog aankopen te doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joshanneke 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
thuis achter de computer bij regen of zonneschijn makkelijk af te werken

Service
bestellen, betalen en levering gaat makkelijk en snel

Assortiment
wat ik zocht vond ik snel

Aanbeveling
op basis van service, snelheid, gemak en goede prijs- kwaliteitsverhouding

Extra toelichting
mijn cijfers zeggen al veel en de motivatie bevestigd e.e.a.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Studio Freddy 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kwaliteit

Service
Zoals altijd UITSTEKEND

Assortiment
Aanbod bevat werkelijk alles wat je maar van kunt dromem

Aanbeveling
Coolblue "The Best"

Extra toelichting
Paar dagen geleden tekentablet gekocht online bij Coolblue, service zoals altijd UITSTEKEND, ik ben Prof. Fotograaf, Intuos is een must voor iedereen die een grafisch programma gebruikt, echt uitstekend voor het retoucheren van portretten en andere fotos waar het op detail aankomt echt een aanrader, hoef tenslotte geen reklame te maken voor WACOM heeft reeds lang zijn kwaliteit bewezen. Voor mij geen negatieve punten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert69 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Product snel gevonden. Makkelijk te navigeren op de site.

Service
Snelle en vlotte levering. Je wordt netjes per sms en mail op de hoogte gehouden van de status van je bestelling

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service en vlotte levering. Kortom prima web-shop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ghuyge 12-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke webshop met plus en minpunten opgelijst.

Service
Ultrasnelle levering

Assortiment
Zelfde als bij anderen, maar ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews