coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

RhondaShiba 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke site

Service
Uitstekende en snelle servive; op zondagavond besteld en gewoon de volgende dag al geleverd, super !
Je wordt goed op de hoogte gehouden over de levering van je bestelling.

Assortiment
Datgene wat ik zocht, snel gevonden op de site

Aanbeveling
Kan het iedereen aanraden

Extra toelichting
Alleen maar positief over Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

huubrommers 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke website

Service
Werd bij ophalen inde winkel goed geholpen

Assortiment
Precies wat ik wilde hebben

Extra toelichting
Precies wat ik wilde hebben, alles op voorraad en in dw winkel af te halen waardoor ik er ook nog even naar kon kijken en de juiste accessoires er bij kon uitzoeken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ruudpol 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Ik moest erg lachen om de wacht services. Voor de rest een vlekkeloze bestelprocedure

Assortiment
De GPS-shop had niet alle modellen van Tomtom. Sterker nog: in de winkel in Rotterdam was de Tomtom Go 6000 aanwezig, maar op de website niet meer, dus heb ik uiteindelijk de duurdere 6100 maar gekocht

Extra toelichting
In een fysieke winkel hoor je altijd: "Als het niet in de winkel ligt dan hebben we het niet" Bij Coolblue had ik de omgekeerde ervaring. De door mij gewenste Tomtom Go 6000 was wel in de winkel aanwezig (als demonstratiemodel) maar niet op de website en: "Als het niet op de website staat kunnen we het niet leveren" En dat was jammer, want het enige verschil tussen de 6000 en 6100 is €40,- en wereldkaarten voor de 6100, alleen ga ik de Tomtom nooit buiten Europa gebruiken. Nog een tip: De medewerker in de winkel haalde niet direct de Tomtom 6000 uit de kast. Een volgende klant kan daarmee dezelfde ervaring krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Naadje van de Kous 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanaf de bank bestellen

Service
heel snel en goed

Assortiment
perfect en goed te vinden zoals ikzelf wil

Aanbeveling
jullie maken waar wat jullie zeggen

Extra toelichting
jullie doen wat jullie beloven(en dat heb ik nu 2x ervaren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt Augustyns 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site

Service
Super snelle levering zelfs op zondag besteld en maandag al geleverd. Super !!

Extra toelichting
Super snelle levering en dit op zondag voormiddag besteld en maandag in huis, geen 24 tussen bestelling in levering. SUPER

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kareltje 24 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk website en als e ts niet altijd bellen

Service
altijd vriendelijk en goede service

Assortiment
groot

Aanbeveling
gewoon goed met een lach

Extra toelichting
het is gewoon goed en vriendelijk met altijd duidelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E.M.Gijsbers 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig en snel te regelen

Service
Boven verwachting, keurig op de afgesproken tijd en alles opgeruimd en meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elisabeth van Schie 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik was zeer verrast door de snelheid waarmee ik kon betalen en afhandelen. 's avonds besteld en de volgende dag al aanwezig bij het ophaalpunt. Dat is voor mij belangrijk. Nu hoefde ik mijn buren niet lastig te vallen.

Service
Geweldige service. In een handomdraai alles keurig geregeld. En Coolblue houdt zich aan de afspraak.

Assortiment
Meer dan genoeg stofzuigers in de aanbieding en voor elk
wat wils!

Aanbeveling
Als mijn mening wordt gevraagd zou ik zeker Coolblue.nl aan iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Vooral het gemak. Zie hier boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koen.g 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestelling plaatsen ging snel en gemakkelijk. Geen problemen ondervonden.

Bestellen tot middernacht en volgende dag in huis is ook erg gemakkelijk.

Service
Eerst getwijfeld over een bezoek aan de winkel. Toen toch eerst contact opgenomen via WhatsApp (erg handig). Medewerker wist mij dermate goed te helpen dat een bezoek aan de winkel niet meer nodig was.

Assortiment
Was op zoek naar een Dell monitor. Deze zijn in vrij weinig winkels te krijgen, en daarom erg tevreden met dat CoolBlue deze wel had.

Aanbeveling
Erg prettige website.
Er wordt dermate veel aandacht aan je pakket besteedt dat het meer een cadeautje wordt.

Extra toelichting
De winkel is erg makkelijk te bereiken (op veel verschillende manieren), en ze weten je altijd weer te verassen met hun overgrote hoeveelheid aan humor.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

suzannerh 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Aanbeveling
ruime keuze, goede prijzen, nette levering en terugname oude toestel

Extra toelichting
vriendelijke levering, plaatsing en terugname oude toestel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc behets 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
geen enkele moeilijkheid ondervonden om een bestelling te plaatsen

Service
alles verliep vlot vanaf de bestelling tot aan de aflevering

Assortiment
zeer uitgebreid, brede keus

Aanbeveling
ja, als het goed is mag het doorgegeven worden zeker?

Extra toelichting
gewoon: goed en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jmavangrinsven 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
perfecte zeer gebruikersvriendelijke, overzichtelijke en informatieve site, prettig leesbaar

Service
beloftes worden nagekomen, althans tot en met de bezorging. Het is nu even afwachten of die beloftes worden nagekomen ( van de ene kant liever niet want dat betekent dat ik problemen heb ...) wanneer er stukken o.i.d. optreden. Maar gezien mijn ervaringen tot nu toe, heb ik er alle vertrouwen in dat dit dan eveneens keurig wordt opgelost. Dus geen mooie verkoopppraatjes en die dan vervolgens niet nakomen.
En snelle, keurige beantwoording via de mail als je vragen hebt en hiervoor niet meteen wilt bellen of naar de winkel wilt/kunt gaan.

Assortiment
Kan altijd meer, maar vooo mij was dit meer dan voldoende.

Aanbeveling
Zeker wel, heb dit inmiddels ook al gedaan.

Extra toelichting
geweldig goede site, afspraak is afspraak, keurige en vriendelijke afhandeling via de e-mail (wat mij ertoe deed besluiten de printer ook bij Coolblue te kopen en niet bij 123Inkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jayyfreuze 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
website is makkelijk en ze zijn ook altijd bereikbaar

Service
goede service staan altijd klaar

Assortiment
ze hebben bijna alles

Aanbeveling
ja is ook makkelijk voor hun

Extra toelichting
ik heb niks slechts te zeggen hierover

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sweetybutterfly 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het is heel eenvoudig om dingen te bekijken en te bestellen

Service
perfect de service qua mijn bestelling te verwerken en mij erover te berichten

Assortiment
wat je ook zoekt , je kan het vinden

Aanbeveling
ik hb al tegen diverse mensen vol lof over jullie gesprokken

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over het gehele proces vanaf de bestelling tot aan de levering. Ik werd netjes op de hoogte gehouden als er iets met mijn bestelling ging gebeuren. Alls het ingepakt was , kreeg ik een bericht en toen het aan TNT overgedragen werd ook. Tevens een link om te zien wanneer en hoe laat het aan huis geleverd werd. SUPER vind ik dit. Dan hoef e niet de hele dag te wachten voor niets. Heel veel suc6 verder met jullie bedrijf en als ik weer eens wat moet hebben zal ik het zeker bij jullie bestellen!! Vriendeijke Groeten Janny Regtop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

flwilleboordse 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zondagavond na 23:00 besteld en Maandag middag het pakket al in huis! Top!

Service
Service is altijd prima, regelmatig bestelling gedaan en altijd prima geholpen. Ook zeer competent support aanwezig voor gedetailleerde vragen over producten.

Assortiment
Assortiment groeit goed, wordt meer en meer compleet!

Aanbeveling
Voor mij de nummer 1 om te bestellen en vaak ook één van de goedkoopste.

Extra toelichting
Goed: Levering, service, assortiment, uitstekende website waarop prima genavigeerd kan worden, online keuze hulp (een verademing). Ter verbetering: beschrijvingen van producten zijn niet altijd volledig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

STERREMANS 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
DUIDELIJKE WEBSITE ALLES DIREKT TE VINDEN

Service
ONMIDDELLIJKE REAKTIE VIA E-MAIL OVER BESTELNUMMER EN LEVERINGSTERMIJN

Assortiment
GROTE KEUZE

Aanbeveling
GEMAKKELIJKE MANIER OM TE BESTELLEN ZONDER JE TE MOETEN VERPLAATSEN MET UITSTEKENDE SERVICE

Extra toelichting
DUIDELIJKE, OVERZICHTELIJKE WEBSITE; BESTEL EN BETAALPROCEDURE IS KLAAR EN DUIDELIJK. INFO BETREFFENDE VERWERKING EN LEVERING ONMIDDELLIJK BESCHIKBAAR.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

thijsvandooren 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede website, duidelijke beschrijving van producten.

Service
Erg goede communicatie over de bestelling. Na aankoop geen contact gehad met service (gelukkig).

Assortiment
Groot aanbod van producten, maar helaas niet alles.

Aanbeveling
Zeer, als je er iets vindt is het vaak de (bijna) laagste prijs en zeer goede verzendservice.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Darnok 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Snelle flexibele levering, duidelijke site, groot assortiment

Extra toelichting
Snelle flexibele levering, duidelijke site, groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ropemana 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online bestellen....uitmuntend.
•Vond je de website duidelijk of juist niet?
De website was voor mij zeer overzichtelijk, ook erg duidelijk voor een ieder.
•Hoe makkelijk kon je de producten die je zocht vinden?
Producten waren gemakkelijk te vinden!
•Was het makkelijk om te betalen of juist lastig?
Betalen was ook zeer gemakkelijk, heb betaald via Pay Pal!
•Moest je veel of weinig gegevens invullen?
De normaal gevraagde gegevens heb ik ingevuld. Niets teveel gevraagd door Coolblue.
•Hoe ervaarde je het bestelproces?
Het bestelproces was zeer gemakkelijk.
•Was het duidelijk wat je kon verwachten bij elke stap die je deed?
Alles was zeer duidelijk en de verwachte zaken waren geen probleem!

Assortiment
Alles wat ik nodig heb kan ik in deze online winkel vinden.
Alles duidelijk en overzichtelijk!

Aanbeveling
Ik meerdere mensen deze online winkel geadviseerd. Dit omdat de prijzen zeer redelijk zijn en ook lager liggen.

Extra toelichting
Heb alleen maar goede zaken te vermelden. De bestelling was zeer aangekomen. Avond besteld en de ochtend al in huis. Ronduit geweldig. Ik heb er eerder een smartfoon aangekocht. Is me ook uitstekend bevallen......service bezorging etc. Mijn complimenten....!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gvannuland 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website met goede zoekmogelijkheden.

Service
de levering ij naar verwachting uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pangea 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorme keuze, Snelle levering. Duidelijkheid voor en na het bestelproces.

Service
Wanneer iets tóch retour moet, dan is ook dat zonder discussie mogelijk. Even snel en soepel als tijdens het bestelproces.

Assortiment
Echt een enorm assortiment. Dat naar mijn impressie niet door andere webshops wordt geëvenaard

Aanbeveling
Het beste is eenvoudig en eerlijk aan te bevelen!

Extra toelichting
Mijn aanbeveling betreft enkel maar positieve punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ti0na_ 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel eenvoudig te bestellen

Service
Snel, efficiënt en doen wat ze beloven

Assortiment
Bekendste merken zijn aanwezig, maar niet alles is voorradig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jansmash 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de zetel

Service
Thuis geleverd, aldevolgende dag

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ecbls 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke en goede website waar je ook verschillende artikelen kan vergelijken

Service
zeer snelle levering, vriendelijke en hulpvaardige verkopers

Assortiment
een zeer uitgebreid assortiment die je gemakelijk en eenvoudig kan doorzoeken

Aanbeveling
de zeer snelle levering, groot assortiment en een goede service

Extra toelichting
goede website die duidelijk en gemakkelijk te doorzoeken is, met mogelijkheid de aartikelen te kunnen vergelijken Snelle levering, de kwaliteit van de artikelen zijn top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geffens 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Eenvoudig mijn product kunnen vinden en bestellen.

Service
Bij elke change werd er contact met me opgenomen en de volgende werkdag bij mij thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik vind altijd wat ik nodig heb, dus ik verwacht dat andere dit ook zullen hebben.

Extra toelichting
Snelle goede service. Ook het contact met Coolblue is altijd goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rwbiesbroek 05-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goede uitleg op site

Service
tijdig besteld volgende dag in huis

Extra toelichting
Winkel super. HD met wifi uitkomst voor in de vakantie. Ieder kan z'n eigen film of muziek streamen in de auto. Tevens kan men met meerdere devices koppelen op 1 (betaald) access punt. grote besparing in kosten. e.e.a. eenvoudig via app of webpagina in te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B. Teuwsen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
In de ochtend Nedsoft RittenRegistratie 2015 Pro besteld en gelijk die avond werd het (netjes en degelijk) verpakt geleverd. Hoe snel wil je het hebben!? SUPER!!

Extra toelichting
Breedassortiment met veel keuze. Duidelijke communicatie en zeeeer snelle levering. Daarnaast super goede verpakking met mogelijkheid om je buren te bedanken wanneer ze het pakketje hebben aangenomen. Goed bezig Cool Blue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sissidc 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
ik deed mijn bestelling zaterdagavond rond half 10 en dacht het zou mooi zijn als ik het dinsdag krijg....maar ik had niet verwacht dat de bezorger zondag om half 5 al voor mijn deur stond...Dat was ook duidelijk aangegeven via mail...ik ben heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arthur.duthoo 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super handig als je altijd alles binnen de dag hebt.

Service
Hier heb ik nog geen gebruik van gemaakt.

Assortiment
Je vind er bijna alles in alle categorien.

Aanbeveling
Super handig dat je alles onmidellijk hebt en het grote assortiment is ook een zeer groot pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud Helling 04-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
24 uur per dag bereikbaar

Service
Op de website stond dat er voldoende artikelen aanwezig waren. Later bleek dat er slechts 1 beschikbaar was en dat de overige 3 op nalevering stonden. Bij telefonische navraag bleek ook nog dat de nalevering nog lang op zich zou laten wachten.

Assortiment
Nvt

Extra toelichting
Op de website zou duidelijk moeten staan dat niet alles op voorraad is. Nu had ik een afspraak voor montage bij de klant gemaakt op basis van mijn bestelling welke ik om +/- 23:30 had gedaan. 's-ochtends bleek dat ik na 23:30 nog een e-mail had gekregen waarin stond dat 3 artikelen niet op voorraad waren. Maar omdat ik direct na de bestelling naar bed was gegaan zag ik deze mail pas 's-ochtends vroeg. Toen was het al te laat om mijn afspraak met de klant te veranderen. Later bleek ook nog eens dat de nalevering nog lang op zich zou laten wachten. Gevolg: boze klant, een bestelling welke ik opnieuw heb moeten doorgeven met een alternatief voor de niet te leveren splitters. Levering 1 dag later dan gepland. Misschien een pluspuntje: een tegoed bon van € 10,- voor een volgende bestelling. Echter dit dekt niet de gemaakt onvoorzien kosten en het humeur van de klant.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

newyork154 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Better than expected

Service
Quick, effective, complete, customer friendly

Extra toelichting
Good price-serice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk verdoold 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
veel keus met een duidelijke productomschrijving

Service
via mail goed geregeld

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snel, correct en een goed gevoel erbij.

Extra toelichting
in mijn beleving klopt alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Salleke 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke en mooie webwinkel.
Geen tijdverlies met doorbladeren van honderden pagina's.

Service
Alle beloftes worden gehouden.
Vriendelijk en bekwame medewerkers.
Op mails wordt snel gereageerd.

Assortiment
Sommige laptops zijn enkel leverbaar in qwerty wat jammer is voor de Belgische klanten.

Aanbeveling
Zoals gezegd: zeer vlotte bediening in de winkel in Antwerpen.
Zeer correcte afhandeling van bestellingen en op tijd geleverd.
Online bestellingen kan men van begin tot eind volgen.

Extra toelichting
Ik vind aan deze winkel geen punt van kritiek. Maar misschien zou het goed zijn om laptops zelf te kunnen samenstellen of bij de aankoop iets kunnen wijzigen. Bijvoorbeeld een laptop met een 128 GB SSD, kunnen uitbreiden naar 250 of 500 GB SSD. Of meer RAM laten plaatsen. Dit is geen punt van kritiek maar eerder een suggestie om de klanten die het wensen een bijkomende service te bieden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patporsche 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
op 1 dag besteld en reeds volgende dag geleverd echt prima van coolblue

Service
service was ok

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
prijs kwaliteit echt goede winkel coolblue

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank Wijn 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Telefonisch leiden ze je door de website heen, als je dat wenst!

Service
Zeer vriendelijk en kundig personeel.
Zowel telefonisch, als in de winkel.

Assortiment
Wat ik zocht, heb ik kunnen vinden. Ik heb alleen niet het hele assortiment bekeken. Vandaar 'slechts' een 9.

Aanbeveling
Ik ben een superkritische consument en ook in mijn werk zoek ik altijd verbeteringen. Bij Coolblue heb ik er werkelijk nog geen kunnen bedenken!

Extra toelichting
Het totaalplaatje klopt. Personeel, winkel, webshop, levering en service. Bijzonder knap!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisa Peeters 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan van thuis uit iets bestellen. Je moet enkel een keuze maken en betalen, de rest wordt allemaal op korte termijn voor je gedaan.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Mag soms iets meer uitleg zijn over het product.

Aanbeveling
Makkelijk, snel, correct.

Extra toelichting
Je kan van thuis uit iets bestellen. Je moet enkel een keuze maken en betalen, de rest wordt allemaal op korte termijn voor je gedaan. Makkelijk, snel, correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bb70kk 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk, de producten en de informatie erover zijn goed en makkelijk te vinden. Het bestelproces was eenvoudig.

Service
De informatie in de mails was goed, m.n. de proactieve info over retourneren is prettig. Overigens hou ik het product zeker.

Assortiment
Prima assortiment.

Aanbeveling
Prima winkel, betrouwbaar en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastiaan Gent 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te registreren, snel aankoop/betaling proces

Service
Snelle levering. (Zelfs op zondag)

Assortiment
Groot assortiment (Ik zocht een monitor en ipv gewoon 25" 29" 34" hadden ze ook oudere, nieuwe, verschillende modellen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.)

Aanbeveling
Legitiem bedrijf, geen problemen mee gehad.

Extra toelichting
Gemakkelijk te registreren, snel aankoop/betaling proces Snelle levering. (Zelfs op zondag) Groot assortiment (Ik zocht een monitor en ipv gewoon 25" 29" 34" hadden ze ook oudere, nieuwe, verschillende modellen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.) Legitiem bedrijf, geen problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kobakai72 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlug besteld, veel betalings/leveringsmogelijkheden. Leveren op zondag is zeker een gemak!

Service
Vlot antwoord bij problemen. Volgende dag gratis leveren, ook op zondag, is zeker een meerwaarde!

Assortiment
Groot aanbod, maar daarom niet altijd de meest goedkope.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Extra toelichting
Volgende dag gratis geleverd zoals beloofd (had die ook redelijk dringend nodig). Alles goed verpakt en ondertussen in gebruik zonder klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zanten.m.van 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website overzichtelijk met vergelijken en sorteren, website gemakkelijk te vinden via google. Betalen via bankcontact is eenvoudig.

Service
levering erg snel. keuzehulp met productvergelijking is overzichtelijke

Assortiment
voor dit product was assortiment voldoende.

Aanbeveling
ruime keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd. Correcte bezorging en SMS-berichten over status van de bestelling.

Extra toelichting
Overzichtelijke keuze op website, concurrerende prijzen. Geen verborgen kosten. Grappige berichtjes over status bestelling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea.Smartphone 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben op vrijdag verschillende sites met elkaar vergeleken en hebben ook in winkels vergelijking gemaakt en CoolBlue bleek op dat moment het voordeligste te zijn

Service
Zoals beloofd vrijdagavond besteld zaterdag voormiddag geleverd

Assortiment
Er waren verschillende smartphones om uit te kiezen en deze leek mij voor wat ik nodig heb meer dan voldoende. Dus prijs kwaliteit zeer goed.

Aanbeveling
Heb alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Ruime keuze, goede prijs kwaliteit, snel geleverd, deze site is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esje1 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er wordt op zondag bezorgd, helemaal top

Service
Supersnelle levering, dus echt de volgende dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MAS. 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site(s) zijn goed overzichtelijk en het aanbod is ruim voldoende. Kan makkelijk vinden wat ik zoek.

Service
Het blijft fijn dat als je op zaterdagmiddag om 17.00 uur ondekt dat je nog iets nodig heb , het dan op zondag bezorgt word !

Assortiment
Alle CoolBlue sites bij elkaar geven een groot assortiment en ook de sites opzich hebben een ruime keuze

Aanbeveling
De prijzen zouden misschien soms iets scherper kunnen zijn maar het 7 dagen in de week(gratis) bezorgen maakt dat dan toch weer ruimschoots goed

Extra toelichting
Misschien sommige onderdelen een iets breder assortiment( maar ik weet het is bijna onmogelijk om alle merken/types te verkopen) +++++ 7 dagen bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde Vanbergen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gebeurt op 1-2-3.

Service
Levring was snel en op tijd.

Assortiment
Ruime keuze, meerdere merken.

Aanbeveling
Prijzen zijn identiek of lager dan concurrenten, maar snelheid van levering is TOP!

Extra toelichting
Geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.vd.steeg 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het zoeken van printers kan iets eenvoudiger. Zoeken op functies vind ik persoonlijk belangrijker dan enkel zoeken op merk.

Het plaatsen van de bestelling is super! Klikken, betalen met iDeal en klaar..

Service
Om 23:52 besteld, volgende middag geleverd! Ondanks dat we niet thuis waren netjes afgeleverd bij de buren en keurig een melding van de bezorgdienst in de brievenbus over waar het pakket is afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en voldoende vergelijkmogelijkheden.

Aanbeveling
groot assortiment, scherpe prijze, prima check-out en supersnelle levering :)

Extra toelichting
De webshop ervaring van Coolblue is prima. Erg prettige en snelle check-out en super snelle levering. Al meerdere malen gemerkt dat voor 00:00 besteld ook echt de volgende dag is geleverd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

PM89 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was duidelijk, ik kon sorteren op de relevante eigenschap van het product en het hele proces verliep zoals ik zou verwachten.

Service
Geen verzendkosten, bezorging was erg snel en nota bene op zondag (zaterdag voor 23.59 besteld, zondag tussen 13.00-15.00 bezorgd). Enige kleine puntje van kritiek is dat CoolBlue iets minder informatie zou kunnen sturen (enkele mails over dat de bestelling was verwerkt en zelfs een sms) en in de communicatie misschien iets minder "populistisch" zou kunnen zijn.

Aanbeveling
Deze bestelling ging volledig naar wens. Echter geen 10, omdat ik verder geen ervaring heb met de winkel en ik de winkel daarom nog niet volledig zou aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurjenO 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is overzichtelijk en goed verzorgt en alles ging soepel vanaf het begin tot het einde daarom ook een 9.

Service
De service was heel goed omdat je makkelijk een andere dag kan aanvinken wanneer jij er bent en nog een super snelle service ook en houden ze je op te hoogte wanneer en hoe laat het pakket ongeveer aan komt.

Assortiment
De prijs klasse vindt ik dat die ongeveer het zelfde is Dan bij andere winkels maar er is wel genoeg om uit te kunnen kiezen.

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen die iets gaat bestellen online aanbevelen want ze hebben super service en helpen je met alles waar je vragen over hebt en is het ook nog eens overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik vindt dat er een hele goede service is wel online als in de Winkel en ze bezorgen maar wanneer je wilt alleen de prijs klasse ligt ongeveer hetzelfde als op andere webshops ook vindt ik heel goed dat ze vandaag besteld morgen in huis hebben want dat is wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peedewee 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder toegankelijke en overzichtelijke website met prettige bestelprocedure en leveringsinformatie en levering binnen 24 uur.

Assortiment
Enorm groot aanbod met duidelijke productinformatie en voor zover ik kon zien eerlijke (review)informatie

Aanbeveling
Gehele selectie-, bestel- en leveringsproces liep gesmeerd.

Extra toelichting
Optimale wijze van webshoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HugoBabs 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige bestel procedure!

Service
1 cijfer verkeerd in paspoortnummer had tot gevolg het weer meenemen van het product bij aflevering. ( zou ook ter plekke geregeld /aangepast kunnen worden? ) Daarna 4 x gebeld om te verifiëren of de aflevering opnieuw zou gebeuren. Geen mail response, product is uiteindelijk 2 dagen later afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Ondanks de omslachtige retourzending tevreden met het resultaat/product

Extra toelichting
geen bijzonderheden

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

seschipper 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ideaal om 1 dag na bestelling je product thuis geleverd te krijgen.

Assortiment
Prima assortiment, voldoende keus en prijs is normaal.

Aanbeveling
Als dat ter sprake komt

Extra toelichting
Is hierboven gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews