coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42594 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2173 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis 06-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
Super geregeld allemaal werd gewoon op oudjaars avond geleverd! Volgens afspraak. Ga zo door met die service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 06-01-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk om producten te bestellen alles is duidelijk. En je wordt duidelijk op de hoogte gehouden van de bezorging

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brink 06-01-2018 Via de website gekocht

Perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon perfect vergelijken, en kon door de juiste filters precies vinden welke thermostaat bij mij past.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sil Algoet 06-01-2018 Via de website gekocht

de klantenservice is heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn ervaring met coolblue is heel positief, vooral de service die ik ontvang indien er "problemen" zouden zijn. Ook hun retour policy is heel goed, zonder probleem nemen ze het terug. De 2de kans vind ik ook interessant, indien de schade niet belangrijk is voor je kun je soms een goed deal doen.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ed 06-01-2018 Via de website gekocht

Leuke bevestigingsemails, maar late levering

Algemene score

5,0
Na bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang van de levering, deze bleken echter geen juiste informatie te geven. De levering zou vanaf 15uur op te halen zijn bij het afleverpunt, maar bleek daar niet te zijn. De volgende dag heb ik nogmaals langs moeten gaan en toen bleek dat de levering de dag ervoor pas rond 18 uur plaats had gevonden.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Ed,

Bedankt voor de review. Wij zijn natuurlijk ook niet blij wanneer er een vertraging heeft plaatsgevonden. Wij leveren het liefst alles zoals gepland en zoals beloofd. Helaas is dat deze keer niet gelukt. Wel goed om te horen dat het wel goed is gekomen. Onze excuses hiervoor en een hele fijne week toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

johan hartman 06-01-2018 Via de website gekocht

top snelle levering en topmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
we hebben gekozen voor coolblue omdat de keuze super is en ook de uitleg bij de artikelen..!
bovendien snelle en betrouwbare levertijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-01-2018 Via de website gekocht

Goede service en klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk personeel.
Ze kwamen wat later ivbm materiaal pech
Dat werd duidelijk op tijd aangegeven.
Alle verpakking materiaal werd mee genomen en de oude apparatuur ook.

Prima service en vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Werdt 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond besteld, zondag in huis. Wat wil je nog meer. Website is zeer gebruiksvriendelijk. Prijzen zijn goed. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maho 06-01-2018 Via de website gekocht

Correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een LG 43UJ630V gekocht bij Coolblue, omdat ik gewoon thuis wil zijn als het pakket aankomt. Dit is bij Coolblue gegarandeerd en dat vind ik goede service. TV stond als beste koop bij Consumentenbond vermeld, maar op dit moment ingehaald door een Philips. TV is bijzonder licht en is in een handomdraai werkend. Heerlijk om zo een product in huis te krijgen... Lekker vanaf de bank besteld, betaald is toch wel veel fijner dan naar een winkel toemoeten..... En de volgende dag levering is gewoon een hele goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron63 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een eerdere bestelling in hectische periode feestdagen 2017 ging niet geheel naar wens.
Ondanks het feit Coolblue achteraf hier weinig aan kon doen, zijn ze tegemoet gekomen.
Deze bestelling ging zoals je mag verwachten. Prima dus
Makkelijk te bestellen via website, producten worden goed uitgelegd, en snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jochem 06-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je besteld iets bij coolblue en je hebt het de volgende dag. Een zware koelkast komen ze zelfs nog op de 4e verdieping brengen. Super winkel!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton 06-01-2018 Via de website gekocht

fantatstische levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Product degelijk verpakt. Levering volgende dag, zoals beloofd. Berichtgeving over levering geweldig. Overzichtelijke site. Mooi, dat voorraad te zien is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 06-01-2018 Via de website gekocht

Voor 23 uur besteld? Over 2 dagen pas in huis

Algemene score

5,0
Ik had snel een nieuwe stofzuiger nodig. Dinsdagavomd om 21.30 uur besteld, zodat ik woensdag weer aan de slag kon. Alles leek goed te gaan. Op de bestelbevestiging stond nog dat woensdag de stofzuiger zou komen. Toen de verzendbevestiging kwam stond er ineens donderdag. Volgens de klantenservice was er een storing geweest met de betaling waardoor het geld pas op woensdagochtend binnen was geweest. Terwijl het toch echt dinsdagavond van mijn rekening was afgeschreven. Voelde als een slexhte smoes...

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Esther,

Bedankt voor de review. Wij zijn natuurlijk ook niet blij wanneer er een vertraging heeft plaatsgevonden. Wij waren inderdaad op de hoogte van de storing bij de bank. Dit is echt geen slechte smoes. Wij leveren het liefst alles zoals gepland en zoals beloofd. Helaas is dat deze keer niet gelukt. Wel goed om te horen dat het wel goed is gekomen. Onze excuses hiervoor en een hele fijne week toegewenst.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sanne 06-01-2018 Via de website gekocht

Fantastisch, super snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele aardige mannen met kennis over de apparaten! Snel naar boven gebracht en aangesloten. Nog extra uitleg en advies gekregen. Echt fantastisch Coolblue! :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 06-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goede communicatie!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ideaal om goed te vergelijken. Productinfo is goed. Service is snel en bezorgers zijn vriendelijk en gezellig. Zijn zelfs nog teruggekomen toen ik bijna thuis was en zij voor een gesloten deur stonden. Heel.fijn! Enige puntje is dat ze de boekjes van de wasmachine mee hebben genomen bij het afval ipv achter te laten.

Pluspunten

  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Laura 06-01-2018 Via de website gekocht

Onze vaste site voor electronica

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed werkende duidelijke site. Goede vergelijk opties en specificaties . Helpt zeer goed bij het maken van een keuze. Dit is inmiddels de 7de keer dat wij iets besteld hebben via coolblue.
Zeer snelle levering. Nog geen slechte ervaring gehad.
En zeer grappige video's op YouTube:-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Haverkamp 06-01-2018 Via de website gekocht

Met een paar klikken uit de zorgen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Binnen 2 dagen een nieuwe wasmachine.
Een ruime keuze met verhelderende informatie.
Tevens geen zorgen over het afvoeren van de oude machine.
De service is zeer uitgebreid en vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schoemaker 05-01-2018 Via de website gekocht

Nagekomen wat is afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede weergave op de site van de mogelijkheden van het product, vooraf al informatie over hoe te handelen met de installatie van de programma´s op het te leveren product, in dit geval een laptop, die geheel aan mijn wensen voldoet en prima bevalt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FransV 05-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue service is zoals beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke omschrijvingen en specificaties, gemakkelijk bestellen en snelle levering. Eventuele retourzendingen zijn al bij voorbaat geregeld. Meer gemak kun je niet wensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kimberly 05-01-2018 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe geen enkele slechte ervaring gehad altijd vriendelijk met een lach geholpen en als er iets is met het product wordt alles netjes geregeld! Kortom een perfecte service!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 05-01-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super duidelijke en overzichtelijke site waarin in snel kunt vinden wat je zoekt. Snelle en vriendelijke service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irene 05-01-2018 Via de website gekocht

Top aankoop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Erg blij met deze aankoop! Hele nette en verzorgde levering. Het enige wat jammer was dat bij het aansluiten aanzetten van de wasmachine het instructieboekje er nog in lag...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Spruitje 05-01-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel geregeld en thuis bezorgd. En alles via internet te volgen, alleen jammer dat de bezorgdiensten er een spelletje van maakt. Een bezorger achter in het busje het product aan het pakken en de chauffeur maar zachtjes doorrijden en weer remmen. Zo ga je noet met producten om.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peewee 05-01-2018 Via de website gekocht

Correcte en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De aangegeven tijd van leveren was ook de daadwerkelijke tijd van leveren. De beide leveringen hadden de juiste (bestelde en geleverde) inhoud en waren ook nog eens goed verpakt En met een glimlach gebracht!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 05-01-2018 In de winkel gekocht
Babylon, Den Haag

Matig kennisniveau van producten

Algemene score

6,0
Vandaag mijn eerste Coolblue Store ervaring gehad bij Babylon Den Haag.

Mooie minimalistische en daardoor overzichtelijke setup van de store. Prima begeleiding ook van de 'gastheer' (slimme zet!) naar de koffie apparaten want daar zou er een specialist aan mij voorgesteld worden. Daar ging het dus mis. Ik vroeg het verschil tussen 3 apparaten en wat schetst mijn verbazing? Dat de specialist doodleuk de kaartjes hardop ging voorlezen. Op zich een top service als je analfabeet bent, maar dat ben ik niet. Na wat doorvragen ging de specialist de knoppen van iedere display opnoemen. Nou toen brak mijn klomp.

Vriendelijk gevraagd of er een echte specialist was. Die was er die dag niet en of ik een andere dag dan terug wilde komen. Als klant vond ik dat ronduit beschamend en was dan eigenlijk ook best teleurgesteld. Ik kom immers niet voor een broodje kroket.

Uiteindelijk vriendelijk geholpen door iemand van de technische dienst nota bene. Maar u zult wel begrijpen dat dit echt niet kan. Stuur die gasten op cursus, maar doe niet alsof de klanten niet helemaal goed zijn.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Vakkundigheid personeel

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

john 05-01-2018 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
alles netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen geen extra kosten
perfect op tijd
je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer ze langskomen
echt top
ga zo door !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Zoon 05-01-2018 Via de website gekocht

Blij met coolbleu

Algemene score

10,0
Alles zoals altijd correct geleverd .
Blij met mijn philips tv met ambitie .
Een genot om te kijken

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francine 05-01-2018 Via de website gekocht

Mijn eerste positieve ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De eerste keer dat ik gekocht heb op een webwinkel. Had dringend iets nodig. Zo vlot en snel geleverd. Ben zeer tevreden. Ging nooit iets kopen via Internet. Maar nu ben ik overtuigd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diny 05-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, uitstekend geholpen bij de iDeal problemen van de bank. Prettige klantenservice, daar kunnen veel andere webwinkels nog van leren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonny Schelfaut 05-01-2018 Via de website gekocht

Zeer goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk zoeken met goede informatie
heel makkelijk bestellen en direct naar een afhaalpunt laten sturen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ebelzandstra 05-01-2018 Via de website gekocht

Gewoon een goede serv ice zoals het hoort

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen beloftes die ze niet nakomen maar gewoon de service zoals het hoort. Geen kletspraatjes of loze beloftes die ze niet nakomen maar ze wikkelen de zaken af zoals het hoort.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

G. Fikse 05-01-2018 Via de website gekocht

Wat een snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue regelt de zaken prima. Qua artikelen en qua snelheid. Binnen 24 uur werd de bestelling bij ons aan huis bezorgd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Mara 05-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue werd mijn aangeraden door een vriend. Het is een hele snelle levering, soms zelfs op dezelfde dag. Goede spullen en een hele aardige klantenservice die snel antwoordt op bijvoorbeeld WhatsApp. Ruim assortiment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ME 05-01-2018 Via de website gekocht

Heel blij met Coolblue !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue komt haar beloftes na en geeft ook na levering volop service en ondersteuning, bijvoorbeeld via WhatsApp.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L= 05-01-2018 Via de website gekocht

Prima droger, fantastisch afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden over het nagenoeg geruisloze apparaat. Nog meer tevreden over de levering op zolder op een verhoging. Goed gedaan, heren

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Zijl S. 05-01-2018 Via de website gekocht

Top service en afspraken altijd nakomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijs. Wordt netjes thuisbezorgd. Goede service bij reparatie en duidelijke informatie waarneer het thuisbezorgd wordt. Tot nu toe een dikke 10. 👍🏻👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde Hajou 05-01-2018 Via de website gekocht

Superstrakke, efficiënte service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn Phillips Sonicare tandenborstel begaf het net na een jaar. Bij Coolblue besteld, dus hen benaderd. Hup, meteen een retourbon met een antwoordnummer, en daarna keurig elke stap in het garantieproces bevestigd via e-mail. Uiteindelijk kreeg ik snel het bericht dat er een nieuwe tandenborstel onderweg was, want die stuk was niet meer te maken. Wat een heerlijke, duidelijke en superklantvriendelijke service. Daar kunnen meerdere winkels nog wat van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daems Wilfried 05-01-2018 Via de website gekocht

Plezierig en betrouwbaar, waar je graag terugkomt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbaarheid in de levering en het NIEUWE product (geen tweedehands)! Duidelijke site qua informatie en waar je direct en gemakkelijk kunt vinden wat je zoekt. Mogelijkheid om de vergelijking van gelijkaardige producten te zien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 05-01-2018 Via de website gekocht

Prima en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk op te zoeken en natuurlijk de snelheid van de bestelling die je de volgende dag of zelfs dezelfde dag al in huis heb

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Viertje 05-01-2018 Via de website gekocht

Simpel en supersnel.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vind wat je zoekt op de site, klik aan, betaal en binnen no time geleverd. Ook de niet goed procedure met het eventueel terugsturen is een goede zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicole Bos 05-01-2018 Via de website gekocht

Helemaal Top Servies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De goedkoopste, naar diversen andere site te hebben gekeken! en ondanks kerst bestellen en de volgende dag bezorgen! Top!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chayenne 05-01-2018 Via de website gekocht

Ontzettend goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na onze wasmachine van 8 jaar het begeven had hebben wij een nieuwe op CoolBlue besteld.
Toch maar even de klantenservice gebeld om te vragen of er ook een waterstop op de wasmachine zat. Meneer deed zijn uiterste best om dit voor mij uit te zoeken en kwam ook terug met het antwoord dat deze automatisch mee word geleverd. De meneer die ik aan de telefoon had was ontzettend spontaan en wist veel van het product af.

Toch nog maar een keer de klantenservice gebeld omdat ik had overzien dat wij een trekschakelaar hebben en dit een extra optie was die moest worden toegevoegd.
Weer een ontzettend leuke meneer aan de telefoon die goed met mij meedacht over een oplossing (een externe partner doet namelijk de aansluitingen op een trekschakelaar).
Samen tot een oplossing gekomen en ik ben hun dan ook erg dankbaar voor hun service!

Gewoon zo doorgaan CoolBlue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde 05-01-2018 Via de website gekocht

Prima winkel. Goede prijzen en goede service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
het door mij bestelde product voldoet volledig aan mijn verwachting.
Helaas werd de bezorging 2x uitgesteld door Post-nl.
Coolblue kon hier niets aan doen maar was toch zo vriendelijk mij een kortingsbon voor een volgende bestelling te geven.
Uitstekende service dus!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Slecht

Reageer

Ed 05-01-2018 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle, prima levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site met goede info. Prima prijs en uitstekende levering en service. Medewerkers hebben allemaal kennis van zaken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boyboy 05-01-2018 Via de website gekocht

Teleurstellend

Algemene score

2,0
Na afspraken gemaakt te hebben, word niks waar gemaakt. Komen geen andere mogenlijk heden. Heb je gewoon pech. Alles voor (g)een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Boyboy,

Dat is zeker niet fijn om te horen. Wij doen graag alles wat wij beloven, maar helaas worden er heel soms fouten gemaakt, waardoor iets langer duurt. Onze oprechte excuses hiervoor. Kunt u het ordernummer en een uitgebreider verhaal naar geenglimlach@coolblue.nl sturen? Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

erik 05-01-2018 Via de website gekocht

"geweldige service"

Algemene score

1,0
Bij Coolblue een Miele wasmachine gekocht. Zag de volgende dag dezelfde wasmachine op internet 200 euro goedkoper. Contact opgenomen met Coolblue om wat aan dit prijsverschil te doen maar aan de prijs wiel niet te tornen met als argument de geweldige service van Coolblue. Anderhalf jaar later lekt er water onderuit de machine . Binnen de garantie termijn van 2 jaar dus geen probleem zou je zeggen. Contact gezocht met Coolblue die via email een monteur beloofde langs te sturen. Dat ging niet lukken en na wat heen en weer ge mail kreeg ik het advies om het zelf maar uit te zoeken met Miele. Op de service afdeling van Coolblue zitten m.i. slechts e-mail ''specialisten'' die, met voor zich een A 4tje met obligate voorgekauwde zinnetjes, de klanten moeten afpoeieren. Voor mij nooit meer Coolblue!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 08-01-2018

Beste Erik,

Dat is absoluut niet goed om te horen en dat klinkt ook niet zoals wij proberen te zijn. Wij kijken graag met u mee. Bedankt voor de review. Is het mogelijk om een uitgebreide situatieschets en retour/ordernummer te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan pakken wij dit op, om het toch nog tot een goed eind te brengen. Bij voorbaat dank.

Groeten,
Coolblue

Reageer

EvH 05-01-2018 Via de website gekocht

Cool blue but hot feelings ;-)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijn om weer een blauw pakketje volgens afspraak te ontvangen. Betalen kan op alle manieren, dit keer met de creditcard gedaan. Met 30 dagen zichttermijn loop ik geen enkel risico. Mocht ik na ligt gebruik er toch van afzien krijg ik evengoed 75% vergoed van de aanschaf waarde binnen 30 dagen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankdehaan 05-01-2018 Via de website gekocht

Duidelijke communicatie en geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue geeft eerlijke en up-to-date informatie over beschikbaarheid en zorgt voor zeer snelle levering zonder kosten. De sympathieke manier van communiceren is erg prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 05-01-2018 Via de website gekocht

Gewoonweg TOP van A t.e.m. Z

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van bij de klantendienst, omdat ik een vraag had omtrent mijn B-keuze product (En dit om 22.30u) tot en met de levering te maken gehad met uiterst vriendelijke en behulpzame mensen! Dit kom je zelfs in een gewone winkel amper nog tegen. Dus van mij een dikke pluim !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 05-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed en duidelijk. Overzichtelijk met reviews en mogelijk tot snelle levering te een normale prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews