coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3439 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Aikoo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Goed kiezen ,duidelijke site

Service
Werkelijk de dag na bestelling staat de post aan je deur.

Aanbeveling
Ook de 'echte' winkels hebben een zeer goede service.
Vlugge ,correcte service.Overzichtelijk en duidelijk factuur.

Extra toelichting
Nee voor mij is alles OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

freddy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakkelijk bij Coolblue ook als je vragen hebt via de telefoon

Service
fantastise service

Assortiment
voor mij heel goed

Aanbeveling
alles loopt op wieltjes bij Coolblue, en ik verzeker jullie het zijn geen vierkante wieletjes!!! maar wel ronde wieletjes.....

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website.

Service
Prima service met supersnelle levering! Bestelling geplaatst op zondagnamiddag en ontvangen op maandag nog voor de middag! Ook duidelijke info over status van bestelling via sms en email.

Aanbeveling
Jammer dat voor de betaling niet alle kredietkaarten aanvaard worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom S 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Artikelen makkelijk te vergelijken.

Assortiment
Veel stofzuigers om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Bodewes 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paula 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk

Service
Fantastisch.......

Aanbeveling
Geweldig,zo snel hebben we nog nooit iets thuis gekregen!

Extra toelichting
Zaterdag 18.00 uur besteld en de andere dag(zondag)om 12.00 uur in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Potter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk

Service
prima volgens afspraak

Assortiment
geen mening over was concreet op zoek naar goedkoopste artikel

Aanbeveling
zeer goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

druide 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel duidelijk en makkelijk van uit je luie stoel kiezen en bestellen.

Service
Vandaag besteld en morgen gratis bezorgd alles verliep zeer vlot.

Assortiment
Heel uitgebreide keuze

Aanbeveling
Gewoon de service is voortreffelijk.

Extra toelichting
de producten zijn niets steeds de goedkoopste jammer genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrickg 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
fantastische site

Service
de zondag besteld en de maandagmorgen afgeleverd, super

Aanbeveling
gratis levering is uitstekend

Extra toelichting
alles super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Schurink 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Gemakkelijk, snel en goed!

Assortiment
Het is gewoon zou dat ze alles hebben voor een redelijke prijs.

Aanbeveling
Handig winkelen, prima site Tja wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gust 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik koos mijn product uit de vele mogelijkheden die me werden voorgesteld.

Service
Ik deed mijn bestelling op zondagavond. Dinsdag ontving het via de besteldienst van de post.

Assortiment
Bijna teveel keuzemogelijkheden!

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Extra toelichting
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flowerhead 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke, gemakkelijke en overzichtelijke site van Coolblue. Snel gevonden wat ik zocht, besteld en ook snel geleverd.

Service
Ze komen hun afspraken na, zeker wat betreft leveren.

Assortiment
Ik wist niet dat hun assortiment zo groot was. Ik denk zeker hier terug te komen. Prijzen zijn redelijk laag.

Aanbeveling
Groot assortiment, goede service, niet te duur en snelle levering, wat wil je nog meer!Wil je waar voor je geld, dan wordt het tijd dat je iets bij Coolblue bestelt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermans Willy 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Perfect de volgende dag geleverd!

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Een tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Fijne en duidelijke website.

Service
We hadden op zondag avond met spoed een vriezer nodig. Savonds besteld en aan het eind van de volgende ochtend was de nieuwe vriezer al weer bedrijfsklaar.

Assortiment
Ruime keus in zowel A als B merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carre W 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product dat ik zocht zeer snel gevonden.
De stappen voor de afhandeling van de bestelling en betaling zijn zo opgebouwd dat er weinig kan verkeerd gaan.

Service
Zondagavond besteld en maandag voormiddag reeds een mail dat aankoop beschikbaar lag op postkantoor.(2 uur vroeger dan vooropgesteld)
Reeds ervaren bij een vorige bestelling dat direct omruilen bij een defect of beschadiging zonder problemen wordt uitgevoerd.

Assortiment
Wat computer onderdelen betreft is veel te verkrijgen, maar niet alles.

Aanbeveling
Veel producten zijn elders wel iets goedkoper te verkrijgen, maar de service en betrouwbaarheid van de leveringen rechtvaardigd dit grotendeels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amber 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super goed geregeld!

Service
Volgende dag in huis, top!

Assortiment
Veel keus en makkelijk besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
't is niet altijd gemakkelijk om de store te kiezen (pdashop, monitorshop, etc.) maar de search systeem vindt wel altijd wat ik nodig heb en het is dan gemakkelijk om door de verschillende artikels te browsen.

Assortiment
Er is meer keuze op Coolblue dan bij gewone retailers.

Aanbeveling
't is niet altijd het goedkoopste maar het assortiment is wel één van het compleetste.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marjolein 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De bestelling was super snel bezorgd en naar volle tevredenheid

Assortiment
Ik vond dat er in de prijsklasse tot 10/15 euro niet heel veel speelgoed te verkrijgen was voor de leeftijd waarin ik zocht, voor een meisje van 2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

philips bdp 7750 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
eenvoudig te bestellen op de web pagina, en de afhandeling zowel betaling als levering loopt perfect.

Service
voorlopig nog niet van doen, maar vertrouwvol, daarom een hoge score

Assortiment
vrijwel een volledig assortiment

Aanbeveling
probleemloos verloop bestelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seppers 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel kiezen met duidelijke voorsortering ivm type toestel

Service
'S avonds bestellen, gratis leveren, ';s anderendaags installeren, super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker snel

Service
Had wel verwacht dat het op maandag zou komen, maar opeens werd het op dinsdag verzonden

Assortiment
Gewoon duidelijk en variabel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

HFvD 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon een kwestie van kijken, invullen en verzenden. Gebeurd voor jet het weet.

Service
Perfect. Na de bestelling volgden enkele mailtjes die de status doorgaven waarna de bezorger aan de deur verscheen. Ronde zaak binnen 24 uur.

Aanbeveling
Snel geregeld met gratis verzending vanuit de luie stoel. Hoe makkelijk kan het zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pawirodikromo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel prettig zoeken via internet.

Service
Goed te vertrouwen, wordt op hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Voor mij zat keuze.

Aanbeveling
Houden zich aan hun afspraken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gilles 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website. In geen tijd van keuze naar bestelling.

Service
Bliksemsnelle levering. Degelijke verpakking

Assortiment
Gevonden wat ik zocht

Extra toelichting
Zelfs met bestelling op zondag reeds op maandagochtend geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley V 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Heel gemakkelijk om online een product te bestellen zonder ook maar naar de winkel hoeven te rijden/wandelen.

Service
Goede service, snelle telefonische afhandeling.

Assortiment
Zeer interessant als je electronica wil aankopen, jammer dat het gamma niet groter is.
Het zou interessant zijn als er andere producten werden verkocht dan electronica.

Aanbeveling
Ook al zijn er hier en daar minpunten aan Coolblue, deze wegen niet op tegen de voordelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Tanel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Easy to use website

Service
Quick delivery, on time
Excellent service aftersales

Assortiment
Wide variety of articles available, easy manoeuvering on the website

Aanbeveling
Overall experience is consistently very good

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je krijg een sms zodra je bestelling is ingepakt en naar de vervoerder is gebracht en vandaar kan je je pakketje op de voet volgen!

Assortiment
Zeer ruime keus tegen zeer schappelijke prijzen

Aanbeveling
Het eventuele omruilen wordt geen probleem gemaakt en ze zijn tot laat telefonisch bereikbaar.

Extra toelichting
Ga zo door!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Geke 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site.

Service
De stofzuiger ging op zaterdagmiddag stuk. Zondagmiddag kregen we de nieuwe geleverd. Superhandig, want een gezin met jonge kinderen en een hond kan niet zo lang zonder stofzuiger.

Assortiment
Ze leveren alles.

Aanbeveling
Supersnel, groot assortiment, duidelijke afspraken, levering zelfs op zondag. Helemaal top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S Reel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Zie verder

Assortiment
Eigelijk ruim genoeg, maar waarom moet je soms merken zelf "uit de kelder" gaan opdiepen? Neem alle aangeboden merken meteen in de hoofdtabel op. Of als ze te weinig omzet genereren: verwijder ze helemaal uit het assortiment! Dat lijkt mij goed beheer.

Aanbeveling
Steeds weer prima op tijd geleverd zoals beloofd en nooit geleuter over kosten e.d. En die ene keer dat levering haperde kwam er prompt een verontschuldigingsbon. FIJN!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steve 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Site overzichtelijk en eenvoudig in gebruik

Service
Snelle en goede hulp/uitleg

Assortiment
Niet het meest uitgebreide assortiment.

Aanbeveling
Zeker een aanrader om eens een bezoekje aan te brengen als je naar iets opzoek bent. Jammer genoeg niet altijd de scherpste prijzen,wat voor een webshop toch een must moet zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Marianne 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijker/eenvoudiger kan het bijna niet

Service
23.30 uur bestelling gedaan andere dag 13.30 uur aan huis afgeleverd op plaats gezet en gemonteerd.

Assortiment
Assortiment in diverse prijsklasses voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig zoeken, aanklikken en bestellen.

Service
Zaterdag om 21u45 besteld, zondag om 10u00 geleverd.

Assortiment
Tot nu toe altijd gevonden wat ik hebben wilde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Leuk om te snuffelen op de site. Gericht zoeken, perfect.

Service
Zeer snelle levering. Keurig verpakt. Wordt altijd op de hoogte gehouden.

Assortiment
Enorme collectie. Je grijpt bijna nooit mis.

Aanbeveling
Enorm assortiment, leuke site. Goede service

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fanatic 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus en makkelijk te navigeren tussen producten

Service
snelle afhandeling en goed op de hoogte gehouden.
ook de bezorging verliep prima!

Assortiment
ik zou bijna zeggen... te veel keus.. ;)

Aanbeveling
geen minpunten..

Extra toelichting
keep it up! (Y)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel simpel, vanuit je zetel kiezen en kopen daarbij nog gesteund door ervaringen van anderen.

Service
tot 23:00 uur bestellen ( zelfs op zondag) en voor maandagmiddag al ter plaatse.

Assortiment
meer dan behoorlijk aantal en divesiteit.

Extra toelichting
Heb bij bestelling zelfs nog vergeten een kortingsbon (5.-Euro) die zelfde dag verviel te gebruiken, jammer voor mij..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bij online bestellen kun je op je gemak alle producten vergelijken

Service
Altijd een snelle correcte levering

Assortiment
Heel groot assortiment in diverse prijsklassen

Aanbeveling
Ruime sortering, goede uitleg van het product en goede kwaliteit/prijsverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cees 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super Snelle levering en afleveren bij afhaal adres
dat werkt perfect Niet thuis hoeven te wachten tot de bezorger komt

Aanbeveling
De klantvriendelijkheid en bestelgemak

Extra toelichting
Doorgaan zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge den Arend 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is heel eenvoudig het gewenste product te vinden

Service
Wanneer je een bestelling doet op zaterdagavond en je ontvangt deze zondag begin van de middag, wat meer kan ik zeggen dan de service TOP is?

Assortiment
Ik kon precies de producten vinden die ik nodig had

Aanbeveling
Voor al mijn elektronica en accessoires ga ik naar Cool Blue!!

Extra toelichting
Top winkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Site is goed, makkelijk en overzichtelijk.

Service
Het bestelde is snel in huis. Bij vragen wordt er snel antwoord gegeven en mocht het wat langer duren, dan berichten zij hier ook over.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Ik heb goede ervaringen met deze winkel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Uitenbogaart 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en snel het product kunnen vinden, Verder goed informatie over het product.

Service
Snelle levering. Men komt na wat men belooft.

Assortiment
Het product dat ik zocht was de goedkoopste bij Coolblue.

Aanbeveling
Doet wat men belooft.

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Waldo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door middel van de filters maak je heel gemakkelijk je selectie.

Service
Heel vlotte afhandeling en perfecte levering. Leverdatum en leverlocatie werden perfect nagevolgd.

Assortiment
Marktconforme prijzen. Redelijk ruim aanbod.

Aanbeveling
Voorlopig alleen nog maar positieve ervaringen, en dat hoor ik ook vanuit mijn omgeving.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 02-12-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was mij niet meteen duidelijk in welke categorie de virtual reality headset viel toen ik een nummertje moest trekken maar ik heb goed gegokt

Service
Echt heel goed, jammer dat de set niet op voorraad was maar ik kon hem zelfs op zondag laten bezorgen en de verkoper heeft een printje gemaakt zodat ik wel iets had om kado te geven. Helemaal top!

Assortiment
Helaas niet op voorraad in de winkel

Extra toelichting
Ik vind jullie echt een voorbeeld van klantvriendelijkheid en duidelijkheid! Ook vond ik heel fijn dat ik het bezorg adres nog kon aanpassen een dag na de aankoop. Dat kan vaak niet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Staal 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Je word goed op de hoogte gehouden dmv de mail

Assortiment
voor het product wat ik kocht, was niet zo'n hele ruime keuze

Extra toelichting
Mooi pers conferentie !!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anita Jansen 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op de website van Coolblue staat alles duidelijk aangegeven. Ook tijdens het bestelproces worden alle stappen goed en duidelijk aangegeven.

Service
Snelle levering! Ook evt. retourneren is duidelijk, één belletje en het wordt opgelost. Ivm de sinterklaasperiode gevraagd of de retournering iets na 2 weken mocht. Dit was geen probleem!

Assortiment
Goede prijzen in vergelijking met de aangeboden producten.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste bestelling via Coolblue. Mijn ervaring is een positieve webwinkel met een goede en betrouwbare service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bafi04 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan makkelijk via de info video's een oordeel vellen over het produkt

Assortiment
Ik denk dat alle toestellen, welke in België te verkrijgen zijn, op de site stonden te

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker makkelijk en duidelijk!

Service
Snel

Aanbeveling
Altijd goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ivo 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, gemakkelijk navigeren.

Service
Snelle afhandeling, goede informatievoorziening (per mail en sms), keuze voor dag van afleveren, zelfs levering op zondag mogelijk.

Assortiment
Goede keuze tussen apparaten uit diverse prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gatame 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles mooi beschreven makkelijk te bestellen

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Mooie site alles zoals beloofd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaj Hollemans 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website, snelle verwerking.

Service
CoolBlue komt de gemaakte afspraken na. Correcte afhandeling.

Assortiment
Ruim assortiment, veel keuze, zeer competitief geprijsd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rutger 02-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een oplossing voor de echte luiaard.

Service
Geen service! Pakketje was al in huis voordat ik service uit kon spreken :) super netjes en onbeschadigd.

Assortiment
Ruim aanbod met niet te veel keus. Perfect voor de echte mannen die gewoon willen kopen wat ze willen hebben.

Aanbeveling
Goede prijs, mooie website, jong en fris, opgezet met een knipoog.

Extra toelichting
Ik zou graag willen dat ik 100 euro uit kon geven in deze winkel ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews