coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dennis Keizer 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden. Het fijnste vind ik dat ik verschillende producten met elkaar kan vergelijken. Tevens vind ik gerelateerde bij verkoop producten zeer handig en voor een goede prijs.

Service
1 keer mijn telefoon laten repareren door Coolblue. Berictje via facebook, volgende dag opgehaald. Topklasse!

Aanbeveling
kan ik mijn opzicht niet beter!

Extra toelichting
In mijn opzicht de online winkel op het gebied van elektronica

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bluesbrother1956 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
producten gemakkelijk te vinden.
afhandelen betaling vlot.
hele bestelproces verloopt vlot.

Service
pijlsnelle levering.

Assortiment
weinig aan toe te voegen

Aanbeveling
heb reeds enkele malen besteld bij coolblue.
ervaringen zijn tot nu toe prima.

Extra toelichting
heb tot nu toe alleen maar goede ervaringen met coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,8

Gemak
Prima winkel, voordeel zondagbezorging

Service
Je kan nog niet vooraf aangegeven wanneer het bezorgt kan worden

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

AP Tuinenburg 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig,makkelijk zoeken en logisch

Service
Voor 23.59 u bestellen volgende dag in huis,en je wordt via de mail steeds op de hoogte gehouden van je bestelling

Extra toelichting
Aanrader ook in prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle en goede levering

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
Prettig winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gemakkelijk en snel! Duidelijke website

Service
Zelfs op zondag leveren. Je wordt perfect op de hoogte gehouden van de levering en krijgt de keuze of je het wilt ophalen of wilt laten bezorgen. Zelf een filmpje dat laat zien wat er gebeurt na je bestelling. Perfect geregeld.

Assortiment
Prima. Ruime keuze. Ik heb in elk geval niks gemist.

Aanbeveling
Positief verrast. Een bijzonder goede ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid Verkerk 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel overzichtelijke site en transparante bestelling- en bezorgwijze

Service
De juiste stekker ontbrak bij de bestelde Doro seniorentelofoon. Dit is goed en snel opgelost. Klein minpunt is dat een oudere klant ( ik bestelde hem voor mijn ouders) de vraag van de klantenservice niet kunnen uitvoeren, o.a. Een foto maken van de foute stekker en deze mailen.

Assortiment
Ik weet niet wat er ontbreekt. Voorlopig steeds gevonden wat ik zoek voor een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bob 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vrij gemakkelijk een keuze gemaakt in het product.
Veel diepte in het assortiment van Coolblue.

Service
Welk bedrijf heeft nou gratis leveren op de zondag?

Assortiment
Best prijs voor kwaliteit.

Aanbeveling
Top prijs, en vooral een snelle levering .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim H 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het geen wat ik zocht was makkelijk te vinden.
Het artikel was goed beschreven.
De bestelling was makkelijk te maken

Service
Nvt. Tot op heden heb ik geen problemen gehad dus moeilijk te beoordelen hoe de service is

Assortiment
Ruime keuze in het gekochte artikel

Aanbeveling
Omdat ik tot op heden geen enkel probleem heb ondervonden zowel in bestelling als levertijd.
Correcte afhandeling ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

benbriony 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles duidelijk op site en makkelijk te bestellen

Service
Nadat het pakket niet (juist) was geleverd, heeft CoolBlue snel en op een goede manier gehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diek 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk

Service
Super snel geleverd!

Assortiment
Verschillende merken, prijs categorieën

Aanbeveling
Handig via de webshop

Extra toelichting
Verdiend een dikke pluim!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Thijs Visser 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
De info op de webwinkel is duidelijk en het bestellen was eenvoudig en het betalen via ideal vind ik ook een geruststelling c.q. extra zekerheid.

Service
Hier was duidelijk iets mis met de aflevering en de plaatsing. Mijn wasmachine werd niet waterpas geplaatst, de mannen wisten niet hoe snel ze weg moesten na het (zelf) snel invullen van het aflevering / geen opmerkingen / tevredenheid formulier. Na zelf het waterpas erbij gehaald te hebben ben ik nog zeker 2 uur bezig geweest. Mijn oude wasmachine was een danser, had toch een lichtje moeten gaan branden bij de bezorgers toen ik dat zei, heeft waarschijnlijk ook nooit waterpas gestaan. Wel een compliment voor de snelle levering binnen 24 uur.

Assortiment
Keuze was er genoeg op de web winkel.

Aanbeveling
Had graag een hogere aanbeveling gegeven als de plaatsing beter was geweest.

Extra toelichting
Een aanbeveling voor Cool blue, houd beter toezicht op de geleverde diensten van externe partijen als je derden in schakelt voor jouw dienst verlening.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Misslyckande 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Makkelijk te bestellen, korte procedure, snel geleverd.

Service
Snel en correct, spijtig genoeg krijg je ongewenste reclame in je mailbox als je meer informatie opzoekt op de site.

Assortiment
Veel keuze (+duidelijke reviews)

Aanbeveling
Snelle en correcte levering
Duidelijke reviews

Extra toelichting
Pluspunten: snelle en correcte levering Minpunten: spam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

rolandderonne 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
alles heel vlot verlopen - vlugger kon niet

Service
volledig tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romy 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Fiijne site, ik vond het zeer prettig dat ik kon aangeven wanneer ik mijn product bezorgd wilde hebben

Service
Geen problemen met bestelling, dus klantenservice weet ik niet. Wel goede informatievoorziening over bestelling.

Assortiment
Veel verschillende producten.

Aanbeveling
Mooi bedrijf. Leuke verpakking bij bezorging! Wel wat grote doos voor de inhoud

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

garmin 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snelheid

Service
snelheid

Assortiment
goed te vinden wat je zoekt!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lucvl 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online

Service
gratis levering => in Vresse sur Semois ...zottekes

tracking opvolging levering : super !

12uur nadien !!!!!

Assortiment
super

Extra toelichting
zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bsalverda 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk op mijn telefoon. Makkelijk te vinden.

Service
Keurig op tijd

Aanbeveling
Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
makkelijk alles te vinden.

Service
veel informatie over het gekochte product. kan erg lachen met de leuke teksten die overal te vinden zijn rondom het bestellen (wachttherapie en tekst op de doos)

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
Vindt het erg prettig bestellen

Extra toelichting
heb alleen even moeite gehad met de zoekfunctie omdat deze alleen zocht op de hoofdsite, naderhand wel gevonden wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C. Pauwels 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je zetel rustig kunnen kijken naar de verschillende aanbiedingen en dan het product kiezen dat het beste past bij je noden, dat is gemak!

Service
Super snelle service! Zondag middag bestellen en maandag voormiddag bediend!

Assortiment
Het ruim assortiment laat je toe nieuwe merken en producten te leren kennen. De beschrijvingen van de producten en de meningen van andere gebruikers helpen je om snel het beste product uit het assortiment te halen.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel aan omwille van de professionaliteit, de kwaliteit, de klantvriendelijkheid EN de prijs!

Extra toelichting
Ik hou van het gemak, de zekerheid dat ik kwaliteit koop aan een goed prijs en de snelle service. Houden zo!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JB 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig bestellen

Service
Snel en correct

Assortiment
Prima voor hetgeen ik zocht

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeannette 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima webshop, artikel snel gevonden.

Service
Ik wilde de levering liever op een andere dag en dat was snel geregeld.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Snelle service, direct een mail ter bevestiging en voor levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lasmits 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke uitleg, goede site perfecte product info en als je het dan nog niet weet gewoon even bellen uit je luie stoel

Service
exact zoals afgesproken

Assortiment
voldoende voor wat ik zocht

Extra toelichting
in dit geval alles exact volgen afspraak tijden het hele verzend proces wordt je op de hoogte gehouden en binnen de afgesproken tijd geleverd vriendelijke en behulpzame bezorgers. gewoon zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goedkopere product gezocht op Google en kwam gelijk op jullie site.
Snelle levering en in een paar stappen was het geregeld

Service
Door de duidelijke stappen te volgen op de site en de ontvangen e-mailtjes van "order" tot het "bezorgen" van het pakketje wist je waar je aan toe was. Geeft veel vertrouwen in de betrouwbaarheid wat Coobleu ook aangeeft op de site.

Assortiment
Heb nog niet op de site gekeken naar andere producten?

Aanbeveling
Gewoon voor het makkelijk vinden van de site via Google, het gemak van het bestellen en de service die ze geven van de updates en de daadwerkelijke levering.

Extra toelichting
Eerste ervaring is dat jullie stipt zijn en doen wat jullie ook beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Henk 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je ligstoel, snel en genakkelijk

Service
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madouros 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De website is makkelijk te gebruiken en alle instructies en stappen zijn duidelijk.

Service
Gratis en snelle levering. Binnen 12 uur had ik mijn product thuis.

Assortiment
Wat de product die ik zocht betreft, de assortiment was groot en de meeste producten waren op vooraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manders 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Ik vond het product moeilijk te vinden als je door het menu ging. Via google zoeken, kreeg ik het zelfs sneller gevonden.

Extra toelichting
Ik heb 2 producten gekocht, ik moest een hoger bedrag afrekenen dan de persoon die het mij had aangeraden omdat het daar het goedkoopste was. (gelukkig was het nog steeds het goedkoopste) maar nu achteraf bleek dat je die ook als combi kon aanklikken en dus nog een paar euro goedkoper werd. later terug gekeken, maar dit stond ergens heel onduidelijk/ moeilijk te vinden. ik vond het jammer dat er dan niet in het winkelmandje dit automatisch gemeld zou worden.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Ken de Graaff 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk systeem, snelle website en een goede filter optie.

Service
Pakket werd binnen een dag geleverd, zoals beloofd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment aan monitors, heb goed kun oriënteren en had daarbij meerdere keuze mogelijkheden.

Aanbeveling
Prima website, helder en geen praatjes. Je word goed op de hoogte gesteld en ga zeker vaker bij CoolBlue bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Sporck 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Om 18.00 uur een laptop besteld en de ochtend om 10.00 uur al in huis. Keurig verpakt.

Service
Laptop was precies wat ik besteld had.

Assortiment
Ik ken het assortiment niet goed genoeg.

Aanbeveling
Na een uitzending van opgelicht van 1 september 2015 blij dat ik bij coolblue besteld had.

Extra toelichting
Zeer tevreden over coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Art 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De verschillende producten zijn goed vindbaar.

Service
Snelle bezorging in goede verpakking!

Assortiment
Voor elk wat wils en voor ieders portemonnee!

Extra toelichting
Gewoon goed,strak en netjes georganiseerd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Miranda 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je kan alle dagen bestellen en de volgende dag in huis,zelfs op zondag.

Service
Gewoon goed.

Assortiment
Tot nu toe gevonden wat ik nodig had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

chrisjewill1 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Aanbeveling
Nooit moeten wachten op je bestelling,tot in de puntjes uitgevoerd.

Extra toelichting
Goede prijs en vooral vlotte en correcte bestelling op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is overzichtelijk en zoek gemakkelijk

Service
Ik heb eerst een vraag gesteld en die werd snel beantwoord

Assortiment
Ze hebben heel veel artikelen voor meestal een scherpe prijs

Aanbeveling
Het is online fijn winkelen, service goed en de levering meer dan prima

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rikkiekekie 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Selectie van verschillende merken en handige beoordelingen om je keuze te maken.

Service
Vlotte en bijzonder snelle service!

Assortiment
Hier vind ik meestal wat ik nodig heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Muriël 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk !

Service
Snel inclusief status/update verzending

Assortiment
Redelijk, keuze assortiment verbreden

Aanbeveling
Prijsvergelijk/snelle service is de doorslag gevende factor. Bij "prijsvergelijk" graag de prijsopgave aanpassen op website of onder de vraagprijs zitten voor meer afzet.

Extra toelichting
Fysieke winkeladres is niet altijd aangepast: update houden op jullie website !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HenkJan 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Al meerdere (grotere) producten besteld via coolblue. Overzichtelijk en duidelijk. Het gemak van bestellen...

Service
Netjes de volgende dag bezorgd bij een door mij gekozen servicepunt waar ik het na 15.00 uur kon afhalen.

Assortiment
Een ruim assortiment en ondanks dat het soms iets duurder is, ga ik voor het gemak en betrouwbaarheid naar Coolblue.

Aanbeveling
Gewoon een fijne webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascal vd linden 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk, overal plus en minpunten zodat je weet wat je koopt.

Service
Zondag besteld en maandag had ik het in huis

Assortiment
in de categorieen die ze hebben, hebben ze een groot aanbod.

Extra toelichting
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taco Thorpe 02-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
met gericht zoeken is het product eenvoudig te vinden

Service
snelle levering

Assortiment
vond wat ik zocht voor een redelijke prijs

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Allstar 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Geen enkele moeite

Service
Belofte wordt nagekomen

Assortiment
Ik mis nog wel een uitgebreider assortiment van bijvoorbeeld smartphonehoesjes

Aanbeveling
Alle service die wordt beloofd wordt nagekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Slecht

Reageer

vincent 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,7

Gemak
klik en klaar

Service
besteld en de volgende dag binnen

Aanbeveling
keurig volgens afspraak

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

Tuga 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
simpel te bestellen online

Service
overal van op de hoogte gebracht en op tijd geleverd

Assortiment
kan uitgebreider

Aanbeveling
Voor de eerste keer besteld en tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

cbostoen 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je vindt er zijn bijna alles

Service
levering ook op zondag

Aanbeveling
echt een aanrader voor de moderne mens met weinig tijd

Extra toelichting
zaterdag besteld en zondag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De snelheid van leveren is echt super. Er wordt zelfs op zondag bezorgd. Ze liegen niet. Voor 23:59 besteld wordt er de volgende dag bezorgd. Elk detail van de levering wordt op de mail gezet. Heel erg goed.

Service
Vooral de goede updates vind ik erg prettig

Assortiment
Bijna alles wat ik heb gezocht is probleemloos te vinden. Tevens zijn er voldoende recensies te vinden. Deze kloppen vaak erg goed.

Aanbeveling
Fijne website. Zelfs op mijn Iphone 5 is het allemaal goed te vinden en te lezen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carpediem43 02-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
zoeken op de website gaat eenvoudig, assortiment printers werd duidelijk weergegeven

Aanbeveling
alles ging probleemloos

Extra toelichting
11.58u besteld, zou volgende dag van 17.30-19.30u afgeleverd worden, was er al om 15.00u. Perfect dus !!

Review criteria:

Goed

Reageer

Yael 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je weet duidelijk door aanwijzingen waar je moet zoeken. Makkelijke manier van bestellen met duidelijke uitleg stap voor stap en kort wat je moet doen.

Service
De service die geboden wordt is erg duidelijk. ook is het erg fijn om te zien dat je een pakket makkelijk kan samenstellen. ik kreeg korting toen ik mijn laptop met software wilde kopen. Erg duidelijk dus dat ik gelijk weet wat mijn kosten voor alles bij elkaar zijn.

Assortiment
Groot assortiment aan laptop 's en computers met verschillende prijsklasse en duidelijke maten met bekende nieuwe merken. Verder is er ook genoeg software en andere elektronica wat handig te gebruiken is bij je computer.

Aanbeveling
Er is een duidelijke overzicht met laptop`s en omdat ze een laptop aanbieden met wat er allemaal extra bij komt kijken weet je duidelijk de kosten en heb je duidelijkheid wat handig is voor je laptop.
De pakketjes worden in de doos netjes verzorgd afgeleverd. Ik word netjes duidelijk op de hoogte gehouden wat de status van mijn factuur is door mail en door een sms'je.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Dani 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zondag leveren ! beter kan niet !!!

Service
Pakket was zeer snel geleverd. ook word je regelmatig op de hoogte gehouden waar je pakket zich bevind en op welk tijdstip het geleverd word.

Assortiment
Ruime keuze met overzichtelijke foto's en video's.

Aanbeveling
Fijne webshop, fijne informatie over het product, Zondagse levering, Word goed op de hoogte gehouden via mail en telefoon en vriendelijke bezorger

Extra toelichting
Ga zo door ik ben vanaf nu vaste klant !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vandermark 01-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Had niet verwacht dat er echt een levering op zondag plaats zou vinden. Coolblue is de enige partij die dit kan en doet. Familie leden en ik waren blij verrast toen er op zondag geleverd werd

Assortiment
Zeer ruim assortiment, wellicht ietsjes duurder dan bijv. Mediamarkt maar dit maken ze helemaal goed door elke dag te leveren.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Martin van Geldere 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Alles gaat echt eenvoudig

Service
Alles keurig geregeld.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Wat een keuze!

Extra toelichting
Ik ga nog zo'n Vivofit kopen, maar nu voor mijn dochter!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Edward Wortman 01-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via de webwinkel gaat heel eenvoudig. Ik heb gekozen om het product te reserveren en in de winkel op te halen. Met een paar klikken was dit geregeld. Heel fijn. Helaas was het product niet op voorraad, omdat de artikelnummers niet goed corresponderen met de actuele voorraad. Echter in de winkel werd mij toegezegd dat het product dezelfde avond nog thuis bezorgd kon worden. Coolblue hield woord en nog voor het slapen gaan was mijn nieuwe tas in huis.

Service
Prima service en met een glimlach!

Assortiment
Het assortiment dat coolblue biedt middels al haar webwinkels is zeer divers. Daarnaast is er in één categorie een breed productaanbod. Voor mij een goede reden om de volgende keer weer bij coolblue te bestellen.

Aanbeveling
Prima service en dito service recovery en een breed assortiment. Niet de goedkoopste, maar die paar extra euro's heb ik er graag voor over.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soulcatcher 01-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
In een paar klikken bestel je het artikel van je dromen

Service
Voor 23:59 besteld = de volgende dag geleverd, maar het kan nog sneller. Zelfs tegen een kleine vergoeding, wordt het nog dezelfde dag geleverd!

Assortiment
Ruime keuze en prijzen in het assortiment. Goede en duidelijke omschrijving van het product.

Aanbeveling
Cool Blue levert sneller dan je zelf naar een winkel gaat.

Extra toelichting
De service is ongekend goed en compleet. De levering is supersnel en correct. De behandeling, evenals de site is werkelijk heel vriendelijk. Alsof men je persoonlijk kent. Dat vind je niet snel meer in een winkel. Ik had al vaker bij Cool Blue besteld en zal dat wellicht in de toekomst weer doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews