coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Martijn 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en snelle checkout.

Service
Snelle levering, hoewel een van de pakketten in de verkeerde route zat bij de post.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan meeuwissen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoals steeds zeer gebruiksvriendelijk om bestelling te plaatsen.

Service
Piekfijn

Assortiment
Als je hier je ding niet vindt weet ik niet waar je elders nog moet zoeken

Aanbeveling
Ik sta op de eerste plaats om ieder deze on-line winkel aan te bevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk te bestellen ben niet zo handig met de computer maar ging prima zelfs voor deze digibeet

Service
Je wordt constant goed op de hoogte gehouden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website werkt erg handig, vanwege de filters die men kan toepassen om het geschikte product te vinden.

Extra toelichting
De service waarbij men een mail krijgt wanneer het product weer op voorraad is werkt niet. Het is verstandig om zelf de website in de gaten te houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Sjors 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online goed vergelijken en makkelijk bestellen en tenminste op voorraad wat ik wil bestellen zodat het er de volgende dag al is.

Service
Alles verliep goed. Alleen PostNL liet het een beetje afweten met de aflevering door 3 uur later te komen dan het aangegeven tijdvak. Volgende keer kom ik het wel in de winkel afhalen als ik tijd heb.

Assortiment
Wat ik wilde hadden jullie en ook nog op voorraad.

Aanbeveling
Goede ervaring met deze bestelling. Geen probleem gehad met CoolBlue en alles netjes volgens verwachting (behalve PostNL)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mlschols 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel men overzichtelijk bestellen tegen een concurerende prijs

Service
Jullie komen je beloftes na

Assortiment
Als je het hier niet vindt dan......

Aanbeveling
Betrouwbaar en goede randvoorwaarden

Extra toelichting
Top winkel, aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Jan 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Voor de selectie en vergelijk mogelijkkheden

Service
Zo snel geleverd telkens. Geweldig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

chloe23 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super ordelijke website

Service
heel snelle verzending

Assortiment
meer hoesje voor gsm verkopen

Extra toelichting
heb een iphone 6 besteld en super snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tilley.linda 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je kunt betalen op verschillende manieren

Service
je hoeft niet thuis te zijn ik heb het in postkantoor laten bezorgen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
ze doen wat ze zeggen

Extra toelichting
ik heb momenteel geen enkel slecht punt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aankoop ervaring 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Savonds half 11 besteld twaalf uur later al geleverd

Assortiment
Breed en goed assortiment

Aanbeveling
Fantastisch snelle levering en in 1 keer goed

Extra toelichting
Super ervaring dat iets zo snel en moeiteloos geleverd is heel goed dit is wat je als consument wit in 2015

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy Nijland 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Makkelijk, duidelijk

Service
Eenvoudig

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjanne van Walsem 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Ideaal bestellen, en de volgende dag in huis! daar hou ik van :)

Assortiment
Jullie hebben een breed assortiment, je kunt alles wat je maar wilt kopen! :)

Aanbeveling
Top service..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aron 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De winkel laat zich makkelijk navigeren

Service
Ik was goed op de hoogte gehouden van het gehele bestelproces

Assortiment
Bijna alles kunnen vinden, op een safety razor na.

Aanbeveling
Jullie zijn een bedrijf wat de klant echt centraal zet en dat kan ik heel erg waarderen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

David 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ontzettend makkelijke website, zelfs mijn grootmoeder die geeneens een kleuren tv bezit, zou nog met gemakt iets kunnen bestellen bij jullie.

Service
Ontzettend fijn winkelen, met de gedachte dat het verzenden gratis en snel is.

Assortiment
Helaas kan ik niet alles vinden. Bijvoorbeeld geen tempered glass protector voor mijn mobiel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
perfecte zoekhulp om tot de juiste laptop te komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjon van der Wielen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Prima service. Na bestelling was mijn nieuwe telefoon, de volgende ochtend in huis. Ook prima op de hoogte gehouden, betreffende de status van de bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

wim van noort 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
The best webshop

Service
Very good

Assortiment
Cool

Aanbeveling
Good service

Extra toelichting
Cannotbetter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, makkelijk zoeken.

Service
Je krijgt alle informatie die er te krijgen is. Hele verzendproces is een eitje, je wordt overal zeer gemakkelijk door heen geleid

Assortiment
Prima sortering, is me nog niet voorgekomen dat ze iets niet hadden dat ik zocht. Nou ja, bij een dingetje, maar dat is nou eenmaal nergens te krijgen zoals ik het wil hebben...dat bestaat simpelweg niet.

Aanbeveling
Heb gewoon niet zo veel te melden, alles is gewoon goed.

Extra toelichting
Het zou nog makkelijker zijn, als alles in 1 verpakking werd verzonden, door de deelwinkels was ik een beetje onzeker of alles wel op hetzelfde moment aan zou komen. Maar dat was dus geen enkel probleem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jochem 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede producten goede beschrijvingen en scherp geprijst en snel gezorgt de volgende dag al had ik het binnen

Assortiment
Groot assortiment

Extra toelichting
Ik voel me op me gemak bij deze winkel Tevens door de reclames op tv en ze hebbe alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rs 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment, snel gevonden wat we zochten, mooi om revieuws van andere klanten te lezen

Service
Goed dat je tot 23.59u nog kunt bestellen en het de volgende dag al in huis hebt

Extra toelichting
Filmpje dat je na het plaatsen van de bestelling ziet over medewerkers die vertellen wat er nu gaat gebeuren wekt vertrouwen en sympathie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pr pleased 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Bij retouren word niet moeilijk gedaan. Ook defecten werden keurig afgehandeld.

Assortiment
Ruime keuze, veel op voorraad

Aanbeveling
Uitstekende service, ook in after-sales!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brentmatts 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
snelle en correcte levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HFSimon 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker vlot,niks op aan te merken

Service
Goed en snel

Assortiment
Ruime keuze,en goede prijs

Aanbeveling
Ruime keuze en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Ook een compliment voor de bezorgbedrijf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 04-09-2015 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Medewerkers nemen de tijd voor je, zijn technisch op de hoogte van artikelen. Zij denken met je mee. Retourneren van product is snel en naar tevredenheid afgehandeld. Het product dat ik wilde houden ben ik erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NK 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Artikel als "2ekansje" via marktplaats gekocht.

Service
Tot nu toe goede ervaringen, maar deze keer geen reactie na melding te willen kopen. Gevolg, 3 dagen later berichtje: reeds verkocht. Dit tot 2 keer toe.

Assortiment
Zonder twijfel een enorm assortiment waar altijd wel iets is te vinden.

Aanbeveling
Ondanks de mindere ervaring deze keer, beveel ik deze winkel op dit moment toch aan. Ook omdat ik beter ben gewend bij Coolblue.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

joephendriks 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig alles te vinden, duidelijke site

Service
goed verpakt verzonden, duidelijke omschrijving op de site

Assortiment
zeer compleet

Aanbeveling
prijs/kwaliteit/snelheid zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemieke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Jullie zijn telefonisch makkelijk bereikbaar en tot de late uurtjes, dat is fijn. Maar ik moet altijd even bellen, omdat ik niet automatisch kan betalen.

Service
Snel en vriendelijk!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

preske 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handige keuzehulp, overzichtelijk, voor- en nadelen in de reviews van eerdere klanten zodat je zelf een goed beeld kunt maken van het product.

Service
"vandaag besteld, morgen bij je thuis" is een belofte waar coolblue hard aan werkt om het waar te laten maken. En als het al een dagje later is, ligt het niet aan hen maar aan de post.
Voorlopig heb ik nog geen beroep moeten doen op hun dienst-na-verkoop.

Assortiment
Het assortiment, net als de accessoires, is méér dan voldoende zonder overdreven groot te zijn. Tenzij je een zéér specifiek item zoekt met zéér specifieke specificaties vind je altijd wel iets naar je gading.

Aanbeveling
Ik zou het aanraden vanwege voorgaande redenen.

Extra toelichting
Ik heb al een paar dingen besteld bij Coolblue en altijd al tevreden geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noor 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website, veel info en advies. En een grote sortering producten.

Service
Prima service. Coolblue houdt haar klanten snel en continue op de hoogte van het bestelproces. Top hoor.

Assortiment
Assortiment is lekker groot en je kan goed vergelijken.

Aanbeveling
Coolblue is niet de goedkoopste webwinkel. Wellicht toch iets scherper prijzen?

Extra toelichting
Coolblue is gewoon een fijne zaak.Ik vergeet alleen steeds de groeten te doen aan de bezorger 😋. Volgende keer maar weer proberen haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Raaijen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke site

Service
Onderscheidend

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Top service,heel concreet op de hoogtw gehouden.

Extra toelichting
Zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dat doen jullie en maakt jullie onderscheidend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

cbolssens 04-09-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
1. Er kan niet worden betaald met ecocheques

Service
1. De koelkast werd linksdraaiend geleverd hoewel DUIDELIJK vermeld stond dat ze rechtsdraaiend zou geleverd worden. Na contact met de klantendienst zou opnieuw contact worden opgenomen om een technieker langs te sturen. Er werd echter GEEN contact opgenomen. Ondertussen heb ik dus maar ZELF de koelkast omgebouwd en geïnstalleerd.
2. Voor alle duidelijkheid: levering zelf geen opmerkingen, maar dit is een extern bedrijf en niet Coolblue.

Aanbeveling
1. Mensen die minder handig zijn zouden een groot probleem hebben gehad met de verkeerde draairichting van de deur. Het product werd dus niet conform de afspraken geleverd en er werd nadien niet opnieuw contact opgenomen.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed

Reageer

F.Ujifilm 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudige online bestelling

Service
levering precies op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Hanegraaf 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site met de mogelijkheid tot vergelijken.

Service
Heb ik eigenlijk nog niet nodig gehad, maar het gegeven dat ik via de website bestel en de andere morgen de spullen in huis heb, vind ik ook service.

Assortiment
Er was/is een ruime keuze aan mogelijkheden.

Aanbeveling
Door het gemak en de opbouw van de site vind ik het prima.

Extra toelichting
Ik kon razend snel aan de gang met de spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bill 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke pagina

Service
Goede communicatie en ze komen hun afspraken na

Assortiment
Heel breed assortiment

Aanbeveling
Mooie spullen en betaalbaar en makkelijk te bestellen. Zeker mijn oudere moeder snapte hoe het allemaal werkte

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

giel teeuw 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
perfect zo geregeld

Service
altijd goede ervaring mee

Assortiment
perfect

Aanbeveling
goed advies

Extra toelichting
alles gewoon duidelijk geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Overzichtelijke website

Assortiment
Bijna alles te vinden

Aanbeveling
Hebben bijna alles en zoekcriteria op website maakt het makkelijker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Leen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Extra toelichting
Al vaker spullen gekocht , altijd al super service en vaak hele goede aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabje79 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product waar ik naar op zoek was vond ik vrijwel meteen

Service
Ik werd van alles prima op de hoogte gehouden, van betaling tot levering

Assortiment
Waar ik bij andere winkels het product niet vond, vond ik het hier wel

Aanbeveling
Zeer goede service, over het algemeen goede prijzen

Extra toelichting
Soms zijn producten bij Coolblue duurder, maar als je vergelijkt merk je al snel dat Coolblue prijs/aanbod/service/levering wel goed zit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Claassen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk assortiment

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy Jansen 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Wat ik zocht kon ik meteen vinden via de zoekbalk

Service
Levering was zelfs sneller dan aangegeven

Assortiment
Voldoende keus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debbelijntje 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk op je gemak thuis je keuze maken

Service
Super snelle levering

Assortiment
Redelijke hoeveelheid keuze

Aanbeveling
Zeer zeker voor het gemak en de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Leeuwis 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk zoeken en gebruikersvriendelijk koopproces

Assortiment
toch wel een van de meest uitgebreide webwinkels die er is

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

WOKKY 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website kan nog wat gebruiksvriendelijker, maar is zeker niet moeilijk te hanteren.

Service
Ik werd heel goed op de hoogte gehouden van mijn aankoop, en het pakket was er de volgende dag.

Assortiment
Meer kan altijd

Aanbeveling
Heel vlotte levering

Extra toelichting
De service is goed, ze willen je altijd helpen via Twitter en Facebook (ook in het maken van een keuze). Ze leveren de volgende dag en zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nilis 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
het zoeken van een product gaat gemakkelijk.
de filters die op de site staan helpen je met het kiezen van een product naar keuze. maar naar dat ik verder ging zoeken vind ik de producten goedkoper, echter staat op deze sites geen bundels maar dan ook niet aangegeven of het product vergelijkbaar is met andere. de site is gemakkelijk om te vinden wat je zoekt. en ookal tik op google in "laptop kopen" staat altijd coolblue of laptopshop op nummer 1

Service
service valt niks over te zeggen als ik wil geholpen worden hoef ik alleen maar te bellen en ik heb mijn antwoord. ik bestel en krijg gelijk alle berichten over wat ik wil weten over de mail

Assortiment
zeker veel producten tot keuze, toch moet ik eerlijk zeggen dat er meerdere laptops mogelijk zijn kiezen over het internet.

Aanbeveling
de shop, de service en de gemak van het bestellen gaat zo goed. ook krijg je bij het aanmelden nog is 5 euro korting. het gemak van bestellen word zeker goed benut.

Extra toelichting
de shop en keuze uit producten is zo groot!! toch zou het wel fijn zijn als je je eigen pc's zou kunnen samen stellen. misschien is dit een tip voor in de toekomst. want uit eindelijk wil je toch al je specificaties samen de beste laptop op pc voor kunnen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

titoblaxon 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en makkelijk en overzichtelijk

Service
niet heel makkelijk om telefoonnummer te vinden.

Assortiment
prima

Aanbeveling
heel groot aanbod met alles wat nodig is.

Extra toelichting
misschien iets duidelijk aangeven wat het 'gratis aansluiten' inhoudt

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

de robster 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en duidelijke site

Service
tijdens het gehele proces wordt je middels mail op de hoogte gehouden

Assortiment
compleet verrast dat wat ik zocht hier vond, en dan ook nog eens voor de goedkoopste prijs

Aanbeveling
ik ben werkelijk 100% tevreden

Extra toelichting
ik hoop dat ze dit kunnen blijven handhaven in de toekomst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ikke 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via internet. Zo geregeld.

Service
Goede duidelijke mail na je bestelling.

Assortiment
Voldoende aanbod.

Aanbeveling
Snelle levering, goede communicatie. Top dus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is heel duidelijk het product was makkelijk te vinden. Ik vond het bestelproces erg gemakkelijk, koste mij helemaal geen moeite was gewoon perfect !!

Service
De winkel is de afspraak over de levering perfect na gekomen. Ik kreeg in de avond een sms bericht dat mijn bestelling ingepakt en dat ik verder via mijn e-mail op de hoogte zou worden gehouden en ook dat ging volgens afspraak. Ik had mijn bestelling de volgende dag binnen. Dus de service is ook nog snel :-)

Assortiment
Er is een breed assortiment en ik heb alles wat ik wilde hebben kunnen vinden

Aanbeveling
Ik heb gewoon geen klachten over deze winkel/website.
Ik vind het gewoon een hele fijne en makkelijke manier om hier spullen te bestellen. Mijn advies aan iedereen ... bestel hier je spullen want dan weet je echt waar je aan toe bent !!

Extra toelichting
Nee als alles al perfect is hoef en kan ik er niks meer over vertellen als alleen .. ga zo door jullie krijgen van mij een dikke vette 10 voor alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 04-09-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg duidelijke site en afwikkeling!

Service
Perfect! Alles is duidelijk uitgelegd, van bestellen, bestelling volgen t/m nazorg!

Assortiment
Heeeel veel keuze

Aanbeveling
Omdat ik geen 10-en geef;)

Extra toelichting
Dat is niet nodig omdat het een fijne web-winkel is om te bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacob 04-09-2015 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede parkeergelegenheid

Service
vriendelijk personeel

Assortiment
ruim voldoende en zeer snelle nalevering

Aanbeveling
zeker de moeite waard om eens te bezoeken

Extra toelichting
prima tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews