coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Glopie 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke site. Producten makkelijk te vergelijken.
Makkelijke bestelprocedure, met gemakkelijke keuzes voor bezorging.

Service
Heb wel eens 'n product terug gestuurd. Ging heel gemakkelijk.

Assortiment
Gewoon, groot assortiment.

Aanbeveling
Bij alle bestellingen altijd alles perfect verlopen.
En binnen beloofde tijd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

wim van noten 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is duidelijk opgebouwd. Het bestelproces verloopt goed met minimum administratie. Elke stap is duidelijk aangegeven en bereikt zijn doel vlotjes.

Service
Vooral de snelle levering is opmerkelijk. Ik heb de bestelling ingegeven 's avonds rond 21:00 uur, en de volgende ochtend 11:00 uur was de bestelling geleverd bij het afgesproken afhaalpunt. De communicatie verloopt ook duidelijk met e-mails voor vertrek en aankomst van de bestelling.

Assortiment
Het gekozen product was snel gevonden in het assortiment aan concurrentiële prijs.

Aanbeveling
Algemeen gesproken was dit een positieve ervaring, vooral omdat de tijd tussen bestelling en levering minimaal was. Het toestel was degelijk verpakt en snel klaar voor gebruik.

Extra toelichting
Zie hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

piet.kramer 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
is eigenlijk niet nodig om te motiveren,is gewoon makkelijk.

Service
is ook vanzelfsprekend goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kellycarels 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is goed geordent en makkelijk te vinden op de site, wat het gemakkelijk maakt om dingen te bestellen.

Service
Het word snel geleverd. Het is beter tegenover andere sites want daar moet je meestal een paar dagen wachten.

Assortiment
Er valt veel te bestellen op coolblue. Als je iets nodig hebt kan je het allemaal vinden.

Aanbeveling
Vooral door de snelle levering en het assortiment zou ik deze winkel aanbevelen aan anderen. Het is zeker de moeite waard op op coolblue te bestellen.

Extra toelichting
Ik heb geen minpunten tot nu toe, ik ben zeer tevreden over de winkel en ook over de kwaliteit van de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top service super snel 13:30 besteld en 19:30 al bezorgt

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Al vaker spullen besteld en altijd goed en op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjuul 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het is eenvoudig om het juiste artikel te vinden

Service
De bestelling is correct uitgevoerd en zorgvuldig verpakt.

Assortiment
Een ruime keuze om de juiste nespresso machine te vinden.

Aanbeveling
De dag na de bestelling was de postbode al aanwzig. Sneller kan niet.

Extra toelichting
Voor mij was dit de goedkoopste en ook nog zorgvuldig verpakt en snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peoplingo 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
een geluk dat ik wist wat ik wilde hebben.
(Smartphone met grote accu)
Anders wordt het een lastige keus.

Assortiment
Het is niet de eerste keer dat ik hier bestel.
Wat ik zoek is meestal direct bingo

Aanbeveling
geen 10, want nog niet alles is aan bod gekomen.
Ik heb alles gevonden wat ik zocht en alles binnen 24 uur geleverd, dus een 9, maar als de service net zo is mag je rekenen op een 10.

Extra toelichting
aanrader

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Hetty 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
De bezorgers waren geweldig! Extreem klantvriendelijk, sloten zelfs apparaat van concurrent aan. Ze waren zeer vrolijk, vriendelijk en netjes. Geweldig!

Assortiment
Artikel dat ik wilde niet op voorraad, daarom besteld bij concurrent.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Oosten 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ging makkelijk en snel. We hebben al vaker iets gekocht bij u en zijn tevreden

Service
Worden netjes op de hoogte gehouden over de bestelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van der heijden 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk via internet en duidelijk.

Service
Via een mail bericht gehad hoelaat ze kwamen leveren.

Assortiment
Er staat erbij of het leverbaar is of niet

Extra toelichting
Toen ze het kwamen leveren,hebben ze het op de plaats gezet waar ik het wilde hebben.en de wasmachine aangezet en laten zien dat alles in orde was.ze vragen ook netjes of alles duidelijk is.ze nemen de tijd voor je.toppie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MC 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Uitgebreide informatie en reviews!

Extra toelichting
Ideaal, 's avonds besteld en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

eeckhoutstefaan 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke site, vlugge bediening

Service
direct geholpen op de vragen na verkoop

Assortiment
voor wat ik al zocht vind ik het een ruim aanbod

Extra toelichting
heel makkelijk via de site het product te vergelijken, snelle levering en goeie dienst na verkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul D have 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de keuze is zeer ruim en toch overzichtelijk

Service
donderdagavond besteld en vrijdagmiddag de bestelling al ontvangen

Assortiment
vlug gevonden wat ik zocht en al het bestelde (3 stuks) correct geleverd

Aanbeveling
eigen ervaring is de beste raadgever

Extra toelichting
Toevallig ontdekt bij een vorige bestelling was ik zo tevreden dat ik voortaan eerst bij Coolbleu ga informeren of ze hebben wat ik zoek. Na twee correcte leveringen zal de derde ook wel goed zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Antoinette 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, alles makkelijk te vinden

Service
Snelle bezorging, keurig volgens afspraak

Assortiment
zeer ruim en in verschillende prijsklassen

Aanbeveling
uitstekende winkel, de moeite waard om mee te nemen bij vergelijkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jansen 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Assortiment is duidelijk gesorteerd (inclusief doorverwijzing naar zuster-domein, tabletcenter).

Productomschrijving komt niet altijd helemaal overeen met de zoekcriteria.

Service
SMS en e-mail notificaties mbt bestelstatus zijn erg prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hans ramaker 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
aanbod is overzichtelijk maar beperkt

Assortiment
er wordt geen indicatie gegeven van wat er op de markt is en hoe die producten scoren in testen. om de beoordelingen van andere klanten geef ik niet veel. die zijn alleen interessant als ze negatief zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Laptop rugzak 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Op zondagavond besteld en op maandag op het afgesproken tijdstip bezorgd

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk

Extra toelichting
Complimenten hoor!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sandra2707 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zoals vermeld s'avonds besteld en dag erna geleverd!

Service
supersnel

Extra toelichting
de website is duidelijk en overzichtelijk ook de levering gaat super vlot en je word ook goed op de hoogte gehouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SVerd 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Door de duidelijke site, de vele product filmpjes en de begeleiding voor de productkeuze zorgden ervoor dat ik zeker was van mijn keuze. Dit vond ik erg fijn. Ook de bezorging ging vlekkeloos en ik heb me daardoor totaal geen zorgen gemaakt over de hele afhandeling.

Service
De service was helemaal top! De vele productfilmpjes maakten mijn keuze maken makkelijker. Ook de keuzehulp, die werd aangeboden bij sommige categorieën, zorgde ervoor dat je wat gerichter kon zoeken. Dat maakte mij zeker van mijn keuze. Na de bestelling kreeg ik al snel de mailtjes over de bezorging. Ook toen ik niet thuis was voor het product te ontvangen waren jullie daarvan op de hoogte en maakten duidelijk wat er nu zou gebeuren.

Assortiment
Erg veel keuze in de vele categorieën. Dit maakt de keuze niet makkelijker, maar zo weet je wel zeker dat je een product hebt dat echt naar jouw wensen is. De prijzen zijn misschien wat hoger dan bij andere filialen, maar de service die je daarvoor krijgt is top! Daarvoor betaal ik graag wat meer.

Aanbeveling
Mooie, duidelijke site. De keuzehulp, maar ook de persoonlijke hulp, zijn echt de toppunten van Coolblue en ik zal zeker nog eens wat bestellen via deze site!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jan 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
erg snel en prima site

Service
vanuit verleden goede afhandeling

Assortiment
altijd te vinden

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingridprinsen 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag bestellen en morgen afhalen dicht bij huis .

Service
Snel en correct .

Assortiment
Wat elders moeilijk te vinden is ,vindt je hier .

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar .

Extra toelichting
Snelle en correcte service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snelle en duidelijke site!!

Service
Er wordt geleverd zoals is aangegeven op de site. Snel dus.

Assortiment
Uitgebreid en "to the point"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

d generet 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed en overzichtelijk

Service
Snel geleverd

Assortiment
zeer veel producten

Aanbeveling
super goed, makkelijk vanuit je luie stoel en een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hansy.buts 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mooie en eenvoudige website waar je bijna alles en gemakkelijk op vind om aan te kopen.

Service
Correcte en zeer snelle levering. 's Avonds besteld en 's morgen rond 8u geleverd.

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen.

Aanbeveling
Eigenlijk kan ik deze webwinkel aan iedereen aanraden. Ik koop al enkel jaren bij coolblue en ben steeds verrast over de eenvoud en duidelijkheid van online winkelen.

Extra toelichting
Heel uitgebreid assortiment aan scherpe prijzen en eenvoudig online winkelen zonder verrassingen. Heb al verschillende producten gekocht bij coolblue en ben steeds verrast.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy Gerrits 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker op de bank voor de tv shoppen.

Service
Je wordt gelijk op de hoogte gebracht van je aankoop met leuke opmerkingen.

Assortiment
Denk dat ze alles wel hebben

Aanbeveling
Ik zou er ook zo weer kopen

Extra toelichting
23.00 uur besteld volgende dag volgens de afgesproken tijd geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijker kan denk ik niet. Goede vergelijkingen mogelijk van de producten. Bestellen, betalen en geleverd binnen 24 uur

Service
Bij iedere stap kreeg ik een mail. Werd goed op de hoogte gehouden.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Ik kan het iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Adje 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke site en goede zoekmachine.

Service
Als ze zo goed leveren en afspraken nakomen dan moet de service ook wel goed zijn.

Assortiment
Je kunt het zo gek niet bedenken en coolblue heeft het en dat voor een schappelijke prijs.

Aanbeveling
Gebruikersgemak. Snelle levering in fatsoenlijke verpakking en natuurlijk de goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Boxhoorn 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product ligt als een flits op de mat. Gratis verzending en prima ingepakt

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Betrouwbaar en gratis verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lila 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
de website is zeer overzichtelijk

Service
super snelle levering op de door mij gekozen datum

Aanbeveling
ik zal zeer zeker vaker iets bestellen bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hera-131 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Eenvoudig in zowel bestelling als afhandeling.

Service
Via sms/mail wordt je op de hoogte gehouden over je bestelling

Aanbeveling
Prijs kwaliteit is ok

Extra toelichting
Enkel positieve commentaar.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

a janssen 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Van uit je luie stoel
Snel

Service
Snel geleverd.
Ook een retour artikel wordt snel en zonder problemen opgelost .binnen enkele dagen geld netjes terug op je rekening.

Assortiment
Hebben bijna alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keizer03 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Website makkelijk in gebruik.

Service
Zeer vriendelijke behulpzame medewerkers. Zelfs 's avonds laat bereikbaar. Super snelle levering en je wordt door het hele proces op de hoogte gehouden.

Aanbeveling
Goede service, snelle levering, groot assortiment, goede prijs deals.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard H 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zoeken en bestellen was overzichtelijk, duidelijk en snel.

Service
Tegen geen enkel probleem aangelopen.

Assortiment
Naar wat ik heb gezien een zeer uitvoerig assortiment.

Aanbeveling
Heldere site, duidelijke omschrijvingen en aanbevelingen, ook nog de nodig (hoge) kortingen en snel besteld en bezorgd!

Extra toelichting
Goede site en service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, snel, makkelijk

Service
Bij iedere handeling van hun kant eeN updaten. Van inpakken van het pakket tot verzending van het pakket.
Zeer snelle levering

Assortiment
Ik heb niet de hele site doorzocht. Kijk alleen als ik iets nodig heb.

Aanbeveling
Zie bovenstaande service en zeer goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

patje 03 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
gemakkelijk en vlot

Aanbeveling
gewoon goede sevice zonder veel poeha

Extra toelichting
perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liendd 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was zeer duidelijk en gemakkelijk te vinden op de website. Ook het online bestellen ging vlot.

Service
Mijn bestelling is op de juiste levertijd geleverd, zonder problemen (+in een originele verpakking).

Assortiment
Het assortiment is ruim met goede prijzen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over deze online winkel. Het is natuurlijk ook handig dat er 2 echte winkels zijn die je kan contacteren of bezoeken als er een probleem is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mnbus 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
laat in de avond besteld, volgende 'ochtend' reeds geleverd !!

Service
goede contactmogelijkheden, zou qua mail terugkoppeling sneller kunnen... wellicht een uitgebreide online chat ?

Assortiment
compleet, veel en ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petrus Linders 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online, alles duidelijk te vinden in het gehele assortiment!

Service
Wat een geweldig leuk en eerlijk telefonisch contact...en advies!! Mijn vraag over de laptop was dan ook meer dan alleen heel duidelijk, maar ook verhelderend gezien de andere opties. Super!

Assortiment
Ga zo door...

Aanbeveling
Goede voorlichting , goed en eerlijk contact en ik adviseer iedereen !

Extra toelichting
Je krijgt wat je zelf geeft...wanneer jij je vraag goed en eerlijk en open stelt, spreekt voor zich de rest... Alles met en voor een glimlach!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie H 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snel geleverd

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Duidelijke webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wil fried 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
bestellen vanuit je luie zetel, kan het gemakkelijker ?

Service
tot op heden geen problemen ondervonden

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
zeker aanbevolen, gemakkelijk en gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel gemakkelijker dan bij Coolblue shoppen wordt het niet. De enige suggestie die ik heb om dingen nog makkelijker te maken is uitgebreider kunnen filteren op producteigenschappen. Ook kunnen sommige producteigenschappen nauwkeuriger beschreven.

Service
Erg goed.

Assortiment
Erg uitgebreid. Overigens komen sommige producten door de manier van presentatie daardoor wel minder goed naar voren dan zou kunnen. Het houd het wel simpel maar om het assortiment goed te kunnen zien zouden subcategoriën van vergelijkbare producten makkelijk zijn, of de mogelijkheid om ipv. een lijst een tabel te kunnen zien waarin meer producten naar voren komen dan in de lijst.

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BramDelmot 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
op minder dan 10min was de bestelling afgerond

Service
pakje was er op het afgesproken tijdstip

Extra toelichting
Eenvoudig en snel, meer moet dat niet zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seine 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
'S avonds besteld, de volgende dag in huis.Alles is helemaal naar wens,niets op aan te merken.

Service
Fijne snelle service.

Assortiment
Geen mening,wij zochten een specifiek product.

Aanbeveling
Op een been kun je niet lopen, maar voor de eerste bestelling is alles prima verzorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Wat ik zocht was snel gevonden

Service
De berichtgeving was perfect

Assortiment
Het assortiment is goed, veel keuze

Aanbeveling
Correcte uitvoering en snelle levering (in de aangekondigde periode!)

Extra toelichting
Alles gewoon prima

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sebastian 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden, te vergelijken en te bestellen.

Service
Informatie per email is duidelijk. Wat je op tijd bestel krijg je ook op tijd geleverd. In het verleden heb ik ooit een ding terug gestuurd. Ook zonder problemen.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar wel ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles bij elkaar is het zeker een 9 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mila 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
brede keuze, goede reviews

Service
Snelle service, vriendelijk, persoonlijk en met een knipoog ('de pakketbezorger komt vandaag bij je langs, doe hem de groeten')

Aanbeveling
helemaal prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frits de Bois 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Doet wat het beloofd

Service
Zie boven

Assortiment
Meer dan uitgebreid

Aanbeveling
Uitstekende webwinkel

Extra toelichting
Prijs en kwaliteit in verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rooslady 30-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig te bedienen en groot toetsenbord
Internet verbinding snel
Groot helder scherm 10.1 inch

Service
Zeer vlugge levering en veilig verpakt.
Je wordt heel goed op de hoogte gehouden ivm status bestelling/levering

Assortiment
Genoeg keuze uit verschillende types van tablets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijk en eenvoudig bestellen

Service
Retour sturen simpel en netjes afgehandeld

Assortiment
Niet altijd alle producten online

Aanbeveling
betrouwbaar en geweldige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Airborne101 30-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Over zicht

Service
Snel zo als beloofd

Assortiment
Zeer goed veel keuze top

Aanbeveling
Aan iedereen

Extra toelichting
Ik kan alleen maar zeggen dat het snel is en verzocht is van vertrek tot levering Dank u daar voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews