coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Blom 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Simpel en duidelijk

Assortiment
Het kan altijd beter maar dat weten jullie zelf ook.

Aanbeveling
Alles verliep zoals beloofd en uiteindelijk bepaald het product hoe goed dat is en hoe je het (kan) gebruikt).

Extra toelichting
Ga zo door, blijf strikt uitvoeren wat je beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Reinder 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site

Assortiment
Goed assortiment

Extra toelichting
Snelle levering, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lida Chatrer 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website, artikelen makkelijk te vinden

Service
Snelle en hele nette levering

Assortiment
Ruim assortiment voor elke portemonnee

Aanbeveling
Zeker met een tien omdat ik alle items ook met een 10 heb beoordeeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stef De Bleser 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer makkelijke om alles te bestellen en zeer snel aan huis.

Service
Snelle service en vriendelijke bezorger.

Assortiment
Zeer groot assortiment en ordelijk per categorie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem De Meyere 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
handig, vlot, geen onnodige inlog vereist

Service
vlot en goed

Assortiment
alle info was aanwezig de keuze was rap gemaakt

Aanbeveling
geen 10 enkel en alleen omdat de perfectie niet bestaat

Extra toelichting
dit zal zeker mijn laatste aankoop niet zijn op coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Donné 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zoeken op woord... zeer handig en efficiënt

Service
perfecte afhandeling

Assortiment
zeer uitgebreid...

Aanbeveling
Prima, doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patriek 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Aangezien het een online store is, is het sowieso wel heel erg gemakkelijk. De website is zeer overzichtelijk.

Service
Het pakje was heel snel ter plaatse.

Assortiment
Een heel ruime keuze aan producten!!

Aanbeveling
Eigelijk zou ik gaan voor 9,9 aangezien perfectie niet bestaat

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kurt 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke uitleg bij een ruim assortiment, gemakkelijk bestellen en betalen.

Service
Gebeld voor bijkomende informatie en snel geholpen. Ik zou een 10 geven mocht ik de vorige keer niet zo'n lange wachttijd hebben gehad aan de telefoon. Coolblue is hier misschien het slachtoffer van zijn eigen succes. Levertijd was zoals beloofd - en zoals altijd: de dag daarop. Bedankt !

Assortiment
Groter assortiment dan je in bijna gelijk welke fysieke winkel kunt vinden. Prijs : niet steeds de goedkoopste (vandaar de 9 en geen 10), maar je vindt altijd wat je hebben wil.

Aanbeveling
Niet de eerste keer dat ik kocht bij Coolblue. Steeds grote keuze en perfecte service. Enkele keren gebruik gemaakt van de retourservice en steeds supervriendelijk geholpen en terugbetaald.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

shopgirl57 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
door dat ik wist wat ik zocht, was de bestelling snel rond

Assortiment
Ja ik heb gekregen waar ik naar zocht en ook de prijs was goed

Aanbeveling
Veel keus in div. producten. Makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering!

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Tobiasz 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wat je zoekt vind je makkelijk terug op de site. Met een paar klikken is de bestelling gedaan. Snel en simpel.

Service
De dag na mijn bestelling was het product dat ik kocht inderdaad in huis. S'morgens vroeg zelfs wat mijn dag nog beter had gemaakt.

Assortiment
Je vindt bij Coolblue bijna alles wat je nodig zou kunnen hebben. De prijs in vrgelijking met andere shops is ongeveer hetzelfde en soms zelfs goedkoper, de gratis verzending is zeker en vast een groot pluspunt.

Aanbeveling
Heb je iets nodig? Coolblue is het antwoord. Meer kan ik niet zeggen.

Extra toelichting
De webshop is simpel, zeer gebruikesvriendelijk. Een paar klikken en je hebt gevinden naar wat je op zoek bent. Een paar klikken verder en je bestelling is afgerond. En dan is het maar eventjes wachten of je hebt het product in huis. Makkelijker kan niet. Coolblue is DE webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Boudry 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Intuïtieve online shop met handige features.

Service
Snelle levering, geen extra kosten, goede communicatie.

Assortiment
Zeer mooie keuze tot dusver.

Aanbeveling
Ideale online shop voor tech.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daanyew 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, geen overbodige informatie, maar vooral erg efficiënt.

Service
Handige mail met alle benodigde informatie.
Meer dan op tijd geleverd en pakketje in perfecte staat.
Prachtige fipmpjes waar alles wordt verteld wat je moet weten.

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles is gewoon inorde, niets op aam te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ionische borstel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kijken wat je hebben wil , bestellen , betalen en een dag later is t binnen wat wil je nog meer.

Assortiment
Meer dan genoeg

Aanbeveling
Doen wat ze moeten doen , aanbieden , geld innen en versturen en binnen 24 uur af leveren .... top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pluto 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze

Service
Snel

Aanbeveling
Snel veel keuze en super gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

caudoore 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site is duidelijk en overzichtelijk. Gaat makkelijk om te betalen.

Service
Heb niet echt service nodig gehad.

Assortiment
Ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
Ga in het vervolg meer via deze site bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nee 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Thuis winkelen

Service
Bestelling zoals beloofd een dag later binnen!

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Ruim voldoende

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Minicdo 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede website en een winkel op aanvaardbare afstand
Zeer snelle levering

Service
Geen probleem om je product om te ruilen of terug te geven, gemakkelijk te bereiken via mail of telefoon

Assortiment
Groot assortiment, men kan natuurlijk niet alles verkopen

Aanbeveling
10 op 10 zou de perfectie zijn,dus een vette 9

Extra toelichting
Heb een product op een andere site goedkoper gevonden maar Coolblue wou of kon zijn prijs spijtig genoeg niet aanpassen ,voor mij toch een minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

coolblue 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan het niet middags bestellen de volgende dag bij je thuis

Service
beter kan niet

Assortiment
van alles te bestellen voor een goede prijs

Aanbeveling
omdat alles altijd klopt en de garantie super goed is

Extra toelichting
beter kan niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sofie 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer makkelijk in gebruik!

Service
Is goed aangekomen en alles zat erbij

Assortiment
Veel extra's als je wil

Aanbeveling
Nog nooit geen problemen mee gehad!

Extra toelichting
Zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HG 21-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
Ik bestelde op 18 december en kreeg de schriftelijke verzekering dat het pakje op 19 december zou worden geleverd. Drie dagen later op 21 december heb ik niets ontvangen, en erger nog, niets gehoord van CoolBlue.

Aanbeveling
Zie commentaar inzake service: formele belofte van levering niet nagekomen, geen enkel bericht van CoolBlue ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

Stefaan 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Altijd snelle levering. Groot assortiment. Kwaliteit

Service
Perfecte service als er iets mis is met je aankoop

Assortiment
Veel keuze
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Nog nooit negatieve ervaring gehad, en ik ben al jaren klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno DC 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Niet alleen kan je terecht per merk, maar je hebt ook een heel goede search engine

Service
Tot op heden heb ik nog nooit gebruik moeten maken van de dienst na verkoop, maar het feit dat ik in Antwerpen en Lo-Christie terecht kan voor service vind ik het grootste voordeel.

Assortiment
Andere verkopers hebben misschien wel een breder aanbod, maar zeker niet de service die je van Coolblue krijgt.

Aanbeveling
Een 9 omdat perfectie in sales niet bestaat

Extra toelichting
Nuiet twijfelen, gewoon doen. Je kan er van op aan dat de leveringstermijn altijd wordt nageleefd en dat je persoonlijke service krijgt indien nodig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ben 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Blinkt uit door overzichtelijkheid

Service
Super

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Eenzame klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 21-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
online winkelen is gewoon makkelijk omdat je het kunt doen wanneer jij wilt

Service
snel bezorgd

Assortiment
ik vond snel wat ik nodig had

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

WimLekXs 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering, geen bezorgkosten

Assortiment
Wel veel, maar niet alles compleet qua accessoires.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Blinkt uit door overzicht

Service
Buitengewoon

Assortiment
Te Gek

Aanbeveling
Eenzame Klasse

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Meeuwsen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijk

Service
Personeel kent de producten goed

Assortiment
Ruime keuze

Extra toelichting
Aanrader voor mensen die wat extra uitleg willen over het product dat ze Willem kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van der Aar 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Zeer gedegen website met meer dan voldoende keuze super snelle levering nu zo juist voor de tweede maal besteld kreeg nog extra korting ook door middel van cadeaubon. Top.

Extra toelichting
Gewoon nieuwerwets goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
mooie layout, duidelijke info, goeie zoekfunctie

Service
stipte levering,goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 21-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Ik zocht een spel die in de speelgoedwinkels uitverkocht was, ben via Google op coolblue terecht gekomen. Spel werd binnen 1 dag geleverd. Echter was het spel een stuk duurder dan in de winkels. En omdat coolblue niet alle producten had die ik zocht moest ik alsnog de overige producten via een andere website bestellen.

Service
Gratis verzending en snelle service.

Assortiment
Coolblue biedt niet alle producten aan, ik zocht nog een aantal andere artikelen maar ze boden dat niet aan. Helaas moest ik via een andere website de overige producten kopen.

Aanbeveling
Goede service, maar assortiment is beperkt. Prijs producten een stuk duurder dan in de winkels.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jan DK 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig, snel, correct. No hassle.

Service
Ooit 1 keer een problematisch product gehad. Dadelijk gewisseld, en zelfs met een kleine compensatie (aankoop kortingsbonnetje) voor het ongemak.

Assortiment
When I need something, anything,electronics?
Cool Blue, found, bought, done.

Aanbeveling
Heb al alle aankoop, betaal en verzendmethodes gebruikt, alles loopt super vlot. Zelfs met een problematisch produkt krijg je zeer snel feedback, vervanging en wat extra, indien cool blue van kening is dat ze net iets beter hadden kunnen presteren - waarna ze alweer hun service aanpassen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 21-12-2015 In de winkel gekocht
Rotterdam Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed bereikbaar, zeer vriendelijke medewerkers en compleet assortiment.

Service
Goede hulp online bij kiezen van product en nakijken van compatibiliteit met mijn andere producten. De response was enorm snel, binnen 1 uur na het stellen van de vraag per email.

Assortiment
Zeer compleet!

Aanbeveling
Direct een kopie koffie bij binnenkomst en direct geholpen. Dame die geholpen heeft zou iets vriendelijke mogen zijn.

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Jonckheere 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en eenvoudig !

Service
Op tijd geleverd

Assortiment
Nog geen tijd gehad om alles te bekijken !het is trouwens mijn eerste bestelling als proef !!

Aanbeveling
Zeer betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bestellen bij Coolblue is echt 'idiot-proof': iedereen kan 't!

Service
Je word bijzonder goed op de hoogte gehouden van de status van het pakketje vanaf het moment dat je op de knop 'Betalen' drukt.

Assortiment
Véél spullen. Véél.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel soepel en simpel proces

Service
Hele goede informatievoorziening

Assortiment
Ik had bijna keuzestress

Aanbeveling
Zo zou het overal moeten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en gemakkelijk te bedienen websites

Service
Als er iets niet in orde is doet Coolblue niet moeilijk..... Ik had een telefoonhoesje, dat na een paar dagen niet meer werkte zoals het hoorde.....Coolblue heeft me zonder verdere vragen een nieuwe toegezonden...ll geweldige service

Assortiment
Je kunt t zo gek niet bedenken of Coolblue kan het leveren

Aanbeveling
Service, levering, contact eigenlijk is alles heel erg goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emile 21-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer prettige webwinkel, producten zijn eenvoudig te bestellen en er is voldoende aanbod.

Service
Zeer goede service, men krijgt voldoende digitale informatie o.a. waar het product zich tijdens het transport bevindt en dat het bij de buren is afgegeven.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Voldoende keuze en goede prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jens 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Beste webshop die ik ooit gebruikt heb.

Service
Gratis terugzending, geen discussies, top!

Assortiment
Assortiment in het PC onderdelen segment kan beter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Paul 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om een bestelling te doen .

Service
Ik heb al eens eerder een artikel besteld Bij coolblue waarmee ik problemen kreeg , maar ik ben perfect geholpen om dit probleem op te lossen , dikke duim

Assortiment
zeer ruime keuze bij je zoektocht naar een artikel met een goede beschrijving

Aanbeveling
Zeer snel geleverd , zelfs bij een afhaalpunt , wat zeer gemakkelijk is als je niet altijd thuis bent en je wordt constant op de hoogte gehouden over je levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ria Verheecke 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk : winkelen op het ogenblik dat mij het beste uitkomt

Service
Zeer vlotte service

Assortiment
Heel veel artikelen maar het zouden er echt nog meer mogen zijn

Aanbeveling
Zeer warm aanbevolen !

Extra toelichting
Ik was verwonderd door de zeer snelle levering. Ik bestelde in de late namiddag en 's anderendaags in de vroege voormiddag werd reeds geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bo Greg 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is overzichtelijk en komt betrouwbaar over.
Specificaties, plus en minpunten worden goed beschreven

Service
Mogelijkheid tot vragen zijn door winkels, klantenservice, emailadres en telefoonnummers ruimschoots aanwezig. Retourprocedure was duidelijk en overzichtelijk. Mijn bestelling was inderdaad volgende dag bezorgd.

Assortiment
Het assortiment is zonder twijfel zeer divers en alle apparaten worden goed met specificaties, min en pluspunten erg goed beschreven en weergegeven.
Prijzen kunnen prima concurreren met alle grote spelers zoals Mediamarkt en BCC. Zelf beter in de meeste gevallen

Aanbeveling
Een cijfer dik tussen de 9 en de 10. Een 9 omdat Coolblue voor mij voldoet aan alle kenmerken van een goede webwinkel. Geen 10 omdat er altijd punten en mogelijkheden zijn om te blijven innoveren en te verbeteren

Extra toelichting
Tegenwoordig kun je overal je product halen als je dat zou willen. Het verschil zit em in de service, is de website overzichtelijk, is de klantenservice goed en snel bereikbaar. Ook vind ik heel belangrijk hoe de retourprocedure ingericht is en vooral wat zeggen de recensies op internet. Dat is voor mij vaak doorslaggevend. Het moet allemaal TRANSPARANT en betrouwbaar zijn en dat is Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
het gemak om thuis te winkelen en het arsortiment is verrasent groot

Service
de afspraak komen ze naar van je besteling en de bezorger"s zijn keurig en vriendelijk ze brengen het op de plaats waar je het wenst!

Assortiment
groot en kwaliteit perfect

Aanbeveling
goede winkel met goede bezorgers

Extra toelichting
dat de bezorging van het produkt perfect is bezorgd en op het tijdstip wat is aan gegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma de Vrieze 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Heel snel gevonden wat ik zocht, betalen en de volgende dag om 15,00 uur al opgehaald bij een Post punt!!!

Service
Top top top!!!

Assortiment
Om eerlijk te zeggen heb ik alleen maar gezocht wat ik wilde kopen.......

Aanbeveling
Alles fantastisch goed gegaan!!!

Extra toelichting
Nee hoor!!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

greet 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk, snel te bestellen

Service
snelle levering!

Assortiment
het lijkt wel of ze alles hebben

Aanbeveling
geen minpunten te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Garmin Vivofit 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het was zeer makkelijk te betalen & we kregen het heel snel aan huis.

Service
In nog minder dan een dag, hadden we het pakketje al.

Assortiment
We hadden uit heel veel verschillende merken keuze.

Aanbeveling
Ik raad dit ten zeerste aan om online iets te kopen!

Extra toelichting
Het is zeer leuk, want wij hebben iets gekocht online zodat we het snel kregen. Voor een cadeau onder de kerstboom is dit zeer leuk! Snel afgehandeld en klaar verpakt onder de kerstboom.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesbeth vh 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles makkelijk te vinden

Service
maandagavond besteld en dinsdagmorgen in huis...super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne sanders 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
eenvoudig en overzichtelijk om te zoeken

Service
je kan je bestelling goed opvolgen

Assortiment
tot nu toe alles gevonden

Aanbeveling
cool blue niet lang terug pas gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ingrid 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Binnen minder dan 24u was de bestelling al geleverd en dat zelfs enkele dagen voor kerst. Geweldig.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Correcte en snelle afhandeling. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

boudewijn de wilde 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
s'avonds om 22 uur besteld , voormiddag volgende dag geleverd

Service
11 uur na bestelling geleverd , mooie verpakking kon zo onder de kerstboom !

Assortiment
zowel elektronische hardware als kinderspeelgoed op de dezelfde site.

Aanbeveling
Het zou een herhaling zijn van het bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koffieboon 20-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
23.11 bestelt volgende dag 18.32 in huis zonder uit mijn stoel te komen, top.

Service
Een paar jaar geleden een mp3 speler voor mijn dochter gekocht. De accu ging na een paar weken gebruik kapot. Even e-mail contact en de accu werd vervangen.

Assortiment
Zeer uitgebreid. Ik zocht bij de aankoop van de dect gigaset telefoonset. De plantronics c565 dect headset die zat helaas niet in het assortiment. Wellicht handig om bij elke zoekresultaat een link te zetten voor een draadloze headset

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews