coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,2 Lees 42567 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2495 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,2

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

oversensitieve 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
site (niet winkel) voldoende overzichtelijk

Service
onmiddellijk via mail antwoord op vragen

Assortiment
hoe je het bekijkt, ik zou het ook 2 kunnen geven. het assortiment is heel uitgebreid, maar je hebt van vele producten enkel de goede merkproducten. Ik heb een apparaten gekocht (koptefoons voor auditief hoogsensitieve mensen (ik gebruik het als hoorapparaat) waar ik er overal honderden kan vinden, maar jullie hadden alleen de 2 beste (van merk en kwaliteit). Daaruit besluit ik dat jullie niet beginnen met minderwaardige merken en kwaliteiten

Aanbeveling
Zeer goede winkel die niet zoekt naar goedkoop maar naar duurzaam en waarde hecht aan het niveau van kwaliteit.

Extra toelichting
onderdelen (oortjes die je regelmatig moeten vervangen worden) kunnen niet in de winkel zelf besteld worden, doch alleen bij de verdeler.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riky 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering, netjes verpakt

Assortiment
Erg uitgebreid. Weinig wat ze niet hebben voor de juiste prijs.

Aanbeveling
Gewoon niets op aan te merken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eduw 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede keuzehulp en eenvoudig te bestellen. Specificaties van producten altijd gegeven met duidelijke uitleg.

Service
Bestellen is gemakkelijk en product op tijd geleverd

Assortiment
Groot assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

paul bax 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
't is de eerste keer en alles ging vlot !

Assortiment
heb goed gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tijana 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk en snel verschillende producten kunnen vergelijken zodat je makkelijker een keus kan maken

Extra toelichting
Ondanks de drukke kerstperiode was mijn bestelling en dag later al binnen! Heerlijk dat je zo last minute nog je producten kan aanschaffen en cadeau kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veluwenkamp 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Het gevraagde artikel is eenvoudig te vinden

Service
Berichtgeving over het vervolg van de bestelling is snel en accuraat

Assortiment
Niet alles was voorradig, waarschijnlijk door de Kerstdrukte

Aanbeveling
Ik heb Cool blue al aanbevolen bij familie en vrienden

Extra toelichting
Zeer snelle levering werd zeer gewaardeerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jan Weeber 26-12-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel reviews op de site helpen bij keuze.

Service
Personeel in de fysieke winkel (Groningen) is vriendelijk, behulpzaam, deskundig en vlot.

Assortiment
Van de grote merken zijn de beste modellen goed verkrijgbaar.

Aanbeveling
Bij afhalen van bestelde producten zijn de zaken goed georganiseerd. Veel klanten dan ook veel desks open. Volgnummers worden uitgedeeld, wachttijden zijn daarom kort.

Extra toelichting
Cool Blue heeft een goede naam en heeft die dus hoog te houden. Bij mijn aankopen nooit een tegenvaller meegemaakt vwb product of service. Ik bestel altijd via de website en haal het product dan op in de winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joep 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Via een duidelijk zoeksysteem zijn de gezochte producten snel te vinden.

Service
Er wordt niet moeilijk gedaan om e.e.a. om te ruilen. Zelf heb ik een zeer prettige ervaring met het omruilen van een product wat meer dan een half jaar daarvoor was aangeschaft. Dat vind ik nog eens 'Service'.

Assortiment
Het assortiment is erg uitgebreid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Livio 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer duidelijk
overzichtelijk
makkelijk vindbaar op de site

Service
Levering zoals beloofd

Assortiment
gevarieerde keuzemogelijkheden
diversiteit
prijs kwaliteit is ok

Aanbeveling
voorlopig geen klachten

Extra toelichting
zal nog regelmatig iets bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goede service 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website met overzichtelijk menu's. Kan alles goed vinden en vergelijken met elkaar

Service
Er ging wat mis met de externe leverancier, maar Coolblue heeft dat goed opgepakt.

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik vind de service , snelheid en de klankvriendelijkheid altijd erg prettig. Er is een ruime keuze. Coolblue heeft me nog nooit in de steek gelaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carol Poyner 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer snelle service, zondagavond laat besteld en dan de volgende dag levering vind ik fantastisch

Service
Totaal geen hindernissen

Assortiment
Cool blue had wat ik wilde hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Makkelijk alles te vinden, op categorien en prijs.

Assortiment
Ik vond dat jullie wel een aardig groot assortiment hadden en daarom heb ik ook gevonden wat ik zocht

Aanbeveling
Lekker makkelijk, snel en meteen morgen in huis. Zelfs 1 dag voor kerstavond.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Kik 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Wat is nu makkelijk dan thuis achter je eigen pc, laptop, tablet zelf te bestellen wat je wilt hebben?

Service
Altijd klantvriendelijk, iets waar men echt naar streeft.

Assortiment
Tot nu toe nog niks tegengekomen wat er niet in stond.

Aanbeveling
Prima winkel voor zo'n beetje alle electronica en nog meer.

Extra toelichting
Ik zeg: coolblue, krijgt van mij groen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijker kan een online bestelling volgens mij niet meer worden!

Service
100% tevreden. Hier mogen veel shops zich aan spiegelen!

Assortiment
Wat je ook zoekt, bij coolblue hebben ze 't!

Aanbeveling
Mijn koopervaringen bij Coolblue refereren aan 100% tevredenheid. Vandaar een 10. Eerlijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Deville 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en vlot, niet te veel door klikken.

Service
Pakjes komen mooi op tijd aan.

Assortiment
Een ruim assortiment om uit te kiezen.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met bij elk product een plussen en minnen lijstje om zo goed en snel verschillende varianten ( in dit geval TomTom) met elkaar te kunnen vergelijken

Service
Snelle service (binnen 12 uur bezorgd en dat vlak voor kerst) alles binnen het bedrijf lijkt ingesteld op een goede klantbeleving en een correcte klantenservice zonder gedoe!

Assortiment
Ze hadden precies wat ik zocht met duidelijke productomschrijvingen en details

Aanbeveling
Beste onlineshop tot nu toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon Schurer 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Artikel snel gevonden

Service
Goed op de hoogte gehouden van de bestelling

Assortiment
Genoeg artikelen voor een goede vergelijking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heiko 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Snelle levering, kan door de klant uitstekend gevolgd worden

Assortiment
Ja, wat kan je daar nog over zeggen.... Ze hebben bijna alles.

Aanbeveling
Een aanrader voor iedereen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paolino Tudisco 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk en goed ingedeeld in categoriën.

Aanbeveling
Zie boven plus super snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en eenvoudig bestellen en betalen

Service
De volgende dag al geleverd

Aanbeveling
Gratis verzending en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jill 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Handige zoekfuncties

Service
Geen klachten
Snel geleverd in een goede verpakking

Assortiment
Assortiment spelletjes is beperkter dan op andere vergelijkbare sites, maar er is meer korting en gratis verzending bij iedere prijs ==> groot voordeel.

Aanbeveling
Al elke keer een zeer goede ervaring met Cool Blue gehad.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Danny 26-12-2015 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goed bereikbaar, parking beschikbaar. Handig.

Assortiment
Via de website is het onduidelijk om te weten of een bepaald product in de winkel aanwezig is of niet. In dit geval wou ik 2 producten aankopen, maar 1 product was niet voorradig. Dit wordt alleen aangegeven door het feit dat de site meldt dat de bestelling vanaf morgen (en dus niet vandaag) beschikbaar is. Dit kon duidelijker, want de link de site vermeldt tenslotte toch: "bekijk voorraad".

Aanbeveling
Verkoopster was niet echt vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Onvoldoende

Reageer

debbie 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen. .en heb je haast hoef je nog niet een een account aan te maken

Service
Super! Ongelooflijk da je het de dag erna meteen in huis hebt!

Assortiment
Heb het totale assortiment niet bekeken. .

Aanbeveling
Super service. . Ga hier zeker nog bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Neill 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De website is super gebruikersvriendelijk. Da's dus makkelijk bestellen!

Service
Mijn eerste bestelling 2 dagen voor kerst gedaan en de beloofde 'Vandaag besteld, morgen in huis' werd gewoon waargemaakt. (heb ik bij andere webshops wel eens anders meegemaakt!)

Assortiment
Heb zelf redelijk gericht gezocht, maar binnen dat segment was er een zeer ruim aanbod.

Aanbeveling
Website zeer gemakkelijk te gebruiken, bestproces ook zeer makkelijk en de levering is ruim op tijd. Het enigste dat er mist is een app voor mobile devices!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Devriese Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site heel toegankelijk, je beslist, koopt en de afhandeling, betaling met PayPal, alles gaat heel vlug en vlot

Service
Besteld om 15u, s' anderdaags s' morgens zoals beloofd in de bus

Assortiment
grote keuze tegen scherpe prijzen

Aanbeveling
heel tevreden, kan niet beter ++++

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Brekelmans 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afhalen thuisbrengen...alles is mogelijk

Service
heb er nog geen ervaring mee maar heb er het volle vertrouwen in dat het goed is

Assortiment
u zoekt en zult zeker vinden ....lijkt het motto van Coolblue

Aanbeveling
als ik een 10 geef denkt iedereen dat ik er werk en dat is niet het geval...dus MAAR een 9

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Herman Helder 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke info op website.

Service
Snelle service zelfs vlak voor Kerst tijdige aflevering.

Assortiment
Zie website.

Aanbeveling
Retour garantie en klantgerichte werkwijze is garantie voor goede ervaring.

Extra toelichting
Heb meerdere keren bij cool blue gekocht. Altijd goede ervaring gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido van Wintam 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Accurate webstek, gebruiksvriendelijk

Service
Prima!

Assortiment
Ruime keuze en scherpe prijzen en ook voor kleinere aankopen geen verzendkosten.

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk

Service
vlotte afhandeling

Assortiment
uitgebreide keuze

Aanbeveling
handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ND 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke shop en snelle zoekfunctie.

Service
Snelle levering en stevig verpakt.

Assortiment
Ruim aanbod van producten en scherpe prijzen.

Aanbeveling
Afhandeling van orders gaat heel vlot en je wordt goed op de hoogte gehouden van de vooruitgang van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zo besteld en de volgende dag geleverd👍

Service
Netjes de verzendstatus doorgekregen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Deborah 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit uwe zetel kunnen bestellen is heel gemakkelijk, zeker met een baby'tje moet ge dan nie overal mee naar toe sleuren.

Service
Heel goed aangezien de volgende dag al geleverd is.

Extra toelichting
Niks van opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk aanklikbaar

Service
Heel snel en makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gene 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke info, product snel gevonden op de site.

Service
zaterdag besteld, zondag al geleverd

Assortiment
zeer goede prijs voor het toestel dat we kochten. Nergens goedkoper gevonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

van der meij 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site en makkelijk met producten uitkiezen.

Service
Na foute bestelling (stapelkit)retour gestuurt en volgende dag gelijk gebelt voor het plaatsen van de kit. Goed geregelt!!

Assortiment
Brede keus uit producten

Aanbeveling
Goede service, makkelijk en vriendelijke mensen bij het plaatsen van de producten!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilma 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site, snelle afwikkeling

Service
Klantenservice is oplossingsgericht.

Aanbeveling
Kom steeds weer terug bij Coolblue omdat alles perfect geregeld is.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De coolblue website is erg overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.

Service
Coolblue heeft een van de beste klantenservice afdelingen van Nederland. Als er een probleem is met een order of een product lost de klantenservice dit razendsnel, goed en vriendelijk op. Ook voor vragen over potentiële aankopen zijn ze goed te bereiken.

Assortiment
Coolblue heeft een aardig uitgebreid assortiment. Hele specifieke artikelen zul je er vaak niet vinden maar er is wel zat keuze bij alle productgroepen.

Extra toelichting
Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar de geweldige klantenservice maakt dat het helemaal waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DeKoper 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De website is geschikt voor ieders gebruik, zowel leken als experts.

Service
De Facebook service, waardoor je binnen het halfuur wordt geholpengeholpen, is zeker een meerwaarde voor eventuele onduidelijkheden! Zeer vriendelijke klantenservice

Assortiment
Deze webshop was de op een na enige webshop die de smartphone die ik wou bestellen aanbied.

Aanbeveling
Zeer goede en vriendelije service. De bestelling is bovendien de volgende dag al gratis aan huis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verto 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Assortiment
Beperkt in spelletjes

Aanbeveling
Correcte prijzen en goedkoper dan bepaalde winkels

Extra toelichting
Hun logo is vandaag besteld morgen hebben moet je een dag extra bijnemen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aar 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar klikken en je bent door het simpele bestelproces heen.

Service
De bestelling is op de volgende dag geleverd, terwijl ik pas na 23.00 bestelde!

Assortiment
Het assortiment is goed. Heb niet alles kunnen bekijken want ik was op zoek naar een specifieke actie/item.

Aanbeveling
Deze webwinkel is gewoon leuk. Leuke manier van communiceren en snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Smit 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met voldoende info van het product.
Snel, eenvoudig te vinden en te bestellen.

Service
Snelle levertijd. Ene dag besteld en volgende dag in huis.
Ik bestel hier vaak en nog nooit teleurgesteld.

Assortiment
Je kan eigenlijk alles vinden en de prijs/ kwaliteit verhouding is prima.

Aanbeveling
Fijne site om te winkelen en afhandeling is prima in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je lui stoel bestellen

Service
Duidelijk en je wordt op de hoogte gehouden via mail en sms

Assortiment
Alles te vinden op de site

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk keurentjes 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en makkelijk te bestellen

Service
je zending meteen kunnen volgen en volgende dag echt geleverd

Assortiment
zoveel producten voor iedereen wel wat te koop

Aanbeveling
gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
supergemakkelijke website. Zeer overzichtelijk.

Service
vlotte bestelling, snelle levering

Assortiment
zeer ruime keuze aan een goede prijs

Aanbeveling
zeer handig en gemakkelijk vanuit je luie stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, snelle levering

Service
Snelle levering en winkel beschikbaar in Wilrijk.

Aanbeveling
Tot op heden de best webwinkel voor elektronica.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lutgarde Steurs 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
je kan rustig thuis het juiste kiezen

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

terclavers guido 26-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Levertijden worden gerespecteerd

Assortiment
Keuze in overvloed

Aanbeveling
Vooral assortiment overzichtelijkheid levertijden zijn ok

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vik 25-12-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Problemen gehad met levering die dringend was. Klantenservice gebeld, deze was niet bereid een oplossing te bieden omdat deze aankoop niet over een groot bedrag ging.

Aanbeveling
Zie boodschap bij service. Klantvriendelijkheid of poging tot mag wel verwacht worden.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

An 25-12-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gebruiksvriendelijke website, betaling mogelijk met Paypal.

Service
Volgende dag geleverd betekent ook effectief volgende dag geleverd.

Assortiment
Mag wat ons betreft nog uitgebreider :)

Aanbeveling
Gewoon superhandig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews