coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

heel blue 02-08-2017 Via de website gekocht

Vriendelijke bezorgers, uitstekende service echt top!!!!!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
duidelijk en overzichtelijk website en hele goede communicatie met de klant zowel per email als telefonisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KdG 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering & geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke website, snelle levering met volgende dag al in huis, keurig afgeleverd en geïnstalleerd door Dynalogics, zeer tevreden over geleverde service wat vandaag de dag helaas bij veel webwinkels ontbreekt oftewel ik ben zeer tevreden over Coolblue en kan het iedereen aanbevelen hier te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jga 02-08-2017 Via de website gekocht

zeer tevreden over de snelle bezorging en tevreden met alles

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goed en duidelijke omschrijving van producten en en geen lang gezoek naar eventuele andere producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-08-2017 Via de website gekocht

Goeie service! Zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede vriendelijke snelle service. Zelfs zonder verzendkosten op zondag geleverd! Dit vinden wij super!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 02-08-2017 Via de website gekocht

Tweedekans tv

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue site en product (Philips tweedekans TV) volgt precies omschrijving en komt de gemaakte beloften na.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

k,vermaat 02-08-2017 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
ik heb voor deze shop gekozen omdat hij goedkoop is en met recht blijkt .wasmachine was stuk bij levering kreeg meteen een nieuwe echt super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 02-08-2017 Via de website gekocht

Wasmachine gebracht door coole mannen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een wasmachine besteld bij Coolblue. Netjes vantevoren een sms dat ze onderweg waren; alleen die had ik even niet gezien. Dus toch verrast door de deurbel. En het eten stond net op tafel.
'Wat eten we?', zei een van de bezorgers, de toon was gezet. Twee vrolijke, behulpzame en bijzonder snelle jongens.
Binnen no time was de oude machine vervangen en de wasdroger weer op zijn oude plek gezet.
Uitleg en tips over de nieuwe wasmachine en de mededeling dat we hem bij ontevredenheid zo weer konden ruilen.
Dat was niet nodig, het is een perfecte machine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kris 02-08-2017 Via de website gekocht

tom tom 52

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestellen gaat super. Betalen ook erg makkelijk. Leverin de volgende dag. Jammer dat je niet een dagdeel kan kiezen. Meestal wordt overdag bezorgd als niemand thuis is..

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jasper 02-08-2017 Via de website gekocht

Uitmuntende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zaterdagavond 23:55 een bestelling geplaatst en zondag rond 14:30 uur had ik de spullen al in handen. Na het uitpakken en installeren constateerde ik dat van 1 van de 2 monitoren de aan en uit knop niet goed functioneerde. Hier heb ik maandag telefonisch melding van gemaakt om zoals afgesproken op woensdag even langs de winkel in Rotterdam te gaan om daar het eea om te ruilen. Ik werd ontvangen met een glimlach en kreeg direct wat te drinken aangeboden. De winkel stond vol met enthousiaste medewerkers en ik werd direct geholpen. Binnen 5 minuten had ik mijn nieuwe monitor en waren de zaken geregeld. Helaas kreeg ik de monitor niet zo netjes ingepakt als dat ik hem aangeleverd had gekregen, maar hier was alle begrip voor. Uiteindelijk ben ik langer in de winkel geweest om m'n bakje thee op te krijgen, dan dat ik bezig was met de afhandeling van de omruil actie.

Dit is precies waarom ik bij CoolBlue mijn aankopen doe. Service met een hoofdletter S en oprecht geïnteresseerde en gemotiveerde medewerkers die het motto handen en voeten geven.

Deze review getikt met een lach op mijn gezicht, gun jullie het beste. De top bereiken is één ding, er blijven is een tweede. Keep up the good work!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal in goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Ik vond meteen het product dat ik nodig had. Alle informatie bij dat product was volledig. De levering was supersnel: de volgende dag in een tijdsvak van 2 uur (in tegenstelling tot andere webshops die verkondigen de volgende dag te leveren, terwijl ze dit vaak niet waarmaken en vervolgens in een tijdsvak van 4 uur gaan leveren). Tot slot is er nog de lage prijs, waar ik blij mee ben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anna 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt zijn commercial waar: de ene dag besteld (een zondag), de volgende dag de wasmachine werkend op zijn plek. Goede communicatie, bezorging binnen het beloofde tijdsblok en de machine netjes aangesloten en in werking. Oude apparaat en verpakking zijn mee terug gegaan. Kortom 100% probleemloze transactie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service, netjes op tijd geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruime keuze, optie snel bezorgen tegen acceptabele meerprijs. Goed geregeld! Zou nu opnieuw zelfde keuze maken als ik snel iets nodig had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silke 02-08-2017 Via de website gekocht

Snel en net ingepakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Levering was zoals beloofd de volgende dag. Alles was netjes verpakt. Zeer tevreden over deze bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AnnaMaria 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over Coolbleu. Prijs/kwaliteit is goed. Overzichtelijke webshop. Super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 02-08-2017 Via de website gekocht

Beste service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super goede service! Snelle bezorging en retournering. Laatst was mijn telefoonscherm kapot (binnen de garantie). Ik heb de telefoon opgestuurd en kreeg hem binnen 1.5 week weer terug compleet met nieuw scherm en zonder iets betaald te hebben. Ik hoef me nergens zorgen om te maken bij coolblue, omdat ik weet dat het toch wel goed komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke 02-08-2017 Via de website gekocht

Cool Cadeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige site met goed overzicht. Had eerder gehoord van vrienden over de service van coolblue en de betrouwbaarheid. En het is inderdaad heel goed geregeld; gemakkelijk & snel! Half uur van te voren krijg je een sms dat ze de koelkast komen afleveren, dus je zit niet de halve dag aan huis gebonden om te wachten op de bezorging. Het ging om een (bier)koelkast voor in de schuur, de mannen wilden deze ook wel naar de schuur dragen. Daar was ik heel blij mee :) Kortom: ik ben heel tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stolker 02-08-2017 Via de website gekocht

beroerde aflevering

Algemene score

4,0
Aflevering te laat , ook nadat ze gebeld hadden. Voort sloten ze de wasmachine niet aan.
Extra service zoals Coolblue adverteert dus niet aanwezig.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-08-2017

Hoi Stolker,

Wat balen dat we zowel te laat waren en ook de wasmachine niet aan hebben gesloten. Daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Is de situatie intussen opgelost? Anders zouden we je willen vragen om per mail jouw ordernummer en een korte toelichting te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijken we gelijk met je mee naar een oplossing.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

bonnero 02-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Intkpatroon supersnel geleverd: zondagmiddag besteld en 's maandags morgens geleverd en aan zeer concurrentiële prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Boom 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle zondag levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was laag, geen leveringskosten en volgende dag in huis.
Product exact wat ik ervan verwachte. Goede info.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Penta 02-08-2017 Via de website gekocht

Dat viel tegen

Algemene score

4,0
Op densiteit wordt belooft dat het product geïnstalleerd wordt. Daar hadden wij blijkbaar andere verwachtingen van dan Coolblue. De wasmachine en droger kwamen mooi op tijd en werden zonder zeuren naar de eerste verdieping gebracht. Nu verwachten wij dat wanneer een wasmachine wordt geïnstalleerd, dat hij dan waterpas wordt gezet op de juiste plek. En de droger er bovenop met het tussenstuk ertussen. Coolblue vindt midden in de kamer aansluiten op het water en de afvoer voldoende. En de droger erboven op (met hulp van ons!), daar begon de bezorger al helemaal niet aan. Kortom de slogan; 'wij doen alles om u blij te maken' is niet geheel op z'n plaats.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 02-08-2017

Hoi Penta,

Wat balen dat de levering van jouw wasmachine en wasdroger niet zijn gegaan volgens de verwachtingen. Het klinkt inderdaad alsof we daar niet onze afspraak zijn nagekomen. Is dit probleem intussen al bij ons aangekaart en opgelost? Zo niet, dan willen we je vragen om jouw ordernummer en een kort begeleidend schrijven te mailen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijken we gelijk met je mee naar een oplossing. Onze oprechte excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Tom 02-08-2017 Via de website gekocht

Erg fijn : Volgens verwachting geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Was een van de goedkoopste uit de zoektocht, maar je wil ook wat zekerheid.
Keuze om tussen 18-21:00 te bezorgen wordt prima opgevolgd en in de app is de verwachting van het bezorgmoment geactualiseerd, Fijn om niet de hele dag te hoeven wachten op je pakketje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Leon 02-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben wat je zoekt en binnen notime is de bestelling geleverd. Niets op aan te merken . Kortom zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wayne 02-08-2017 Via de website gekocht

Good selection, Amazing delivery

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
The selection is pretty good but the delivery times are amazing - I ordered at 11 pm and the products were delivered before 1 pm the following day.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DW 02-08-2017 Via de website gekocht

Te gekke gozers, vriendelijk en oersterk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is de daad bij het woord. Snel, duidelijk, praktisch. Top
De bezorgmannen hebben keurig gebed in de morgen dat ze later kwamen. Erg fijne service en uitleg over het apparaat. Supervriendelijke gozers!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 02-08-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring met deze webshob!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over de klantenservice en over de prima retourregeling bij Cool blue. Klantenservice is goed te bereiken, ook 's avonds en heeft mij goed geholpen. Retourneren gaat ook op een makkelijke wijze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 02-08-2017 Via de website gekocht

Maakt het altijd waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben elke keer weer positief verrast door de goede service van Coolblue. Levering is altijd precies conform de aangegeven tijd op de website, je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en de eigen bezorgers zijn ook nog eens vriendelijk.
Ik vind de website van Coolblue overzichtelijk en de reviews van andere gebruikers voegen waarde toe.
Als laatste ben ik ook blij met de tweedekansjes, zeker de moeite waard om even te checken als je iets wilt kopen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inspectioneer 02-08-2017 Via de website gekocht

Altijd goed geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue probeert zich altijd serieus te onderscheiden van andere webwinkels door goede service te verlenen. Bestellen gaat makkelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van de status.
Bij problemen met het product of als je niet tevreden bent, wordt terugsturen heel makkelijk gemaakt. Bij sommige producten krijg je na je aankoop een extra email met tips en tricks voor het product wat je hebt aangeschaft.
Je merkt gewoon aan alles dat ze net wat extra hun best doen om het naar je zin te maken!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 02-08-2017 Via de website gekocht

Gratis de volgende dag op zondag bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gratis se volgende dag op zondag bezorgd. Dit terwijl ik 's-avonds laat pas besteld heb. Goeie duidelijke website met omschrijvingen en veel beoordelingen met een top 10 van meest gekozen producten maken het makkelijk om een keuze te maken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lisanne 01-08-2017 Via de website gekocht

Niet de volgende dag in huis

Algemene score

3,0
Woensdagmiddag om 12.10 een koelkast besteld, volgens de site, voor 23.59 besteld de volgende dag in huis..dat kunnen ze niet waarmaken. Op donderdag keek ik naar de track and trace en zag tot mijn verbazing dat de koelkast pas op vrijdag geleverd zou worden. Contact gehad met coolblue (aardige medewerker vandaar nog een 3). Het probleem zou bij post nl liggen. Ik had donderdag rekening gehouden om de koelkast in ontvangst te nemen maar nu moest ik iets voor de vrijdag regelen (het is niet een klein pakketje wat even makkelijk bij de buren afgeleverd kan worden). Er was echter nog wel een andere optie om op donderdag de koelkast te laten bezorgen namelijk dat er een nieuwe order gemaakt zou worden. Of ik dan dus nog een keer een koelkast wilde betalen dan kon hij donderdag alsnog bezorgd worden. idioot natuurlijk dat IK nog een keer moest betalen en dan zou moeten wachten op een terug storting als coolblue de koelkast weer retour zou hebben van post nl... beetje rare gang van zaken. Daarna ging er nog van alles mis bij post nl, bezorger die ineens wel op donderdag was geweest maar geen briefje door de bus had gedaan. Kortom drama, koelkast wel binnen inmiddels maar kostte wel veel moeite! Ik zou deze winkel niet aanbevelen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 02-08-2017

Hoi Lisanne,

Wat balen dat de levering van jouw koelkast zo fout is gegaan. Daar willen we graag onze excuses voor aanbieden. Heb je ook over het laatste stuk drama al contact gehad met ons? Anders zouden we je willen vragen het ordernummer en een korte toelichting te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijken we gelijk met je mee naar de situatie. Nogmaals excuses voor het ongemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

B. den Boogert 01-08-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vlotte afhandeling, zelfs levering op zondag!
Prima service.
Klantvriendelijkheid was in dit geval niet van toepassing.
Bij vorige ervaringen wel - toen prima geholpen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Van Thielen 01-08-2017 In de winkel gekocht
Wilrijk

Perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goed geholpen in de winkel, hoesje was niet binnen in winkel, maar zat dag erna op zondag in de brievenbus. Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlotte 01-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle levering en goed op de hoogte gehouden van de bestellingstatus. Scherpe prijzen en overzichtelijke site!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 01-08-2017 Via de website gekocht

Jammer dat het zo mis ging

Algemene score

5,0
Helaas door fouten en beschadigingen heb ik drie keer een koelkast moeten laten bezorgen. Dit ging giga mis. Heb er zelfs een extra vrije dag voor moeten inruilen. Gelukkig is coolblue mij redelijk tegemoet gekomen. Ik heb als nog een beschadigde koelkast. Maar lees goed; dit kwam letterlijk zo van de fabrikant af. De coolblue bezorgers zijn fantastisch en hebben heel voorzichtig gehandeld. De externe bezorger daar was ik niet over te spreken. Maar logisch zij leveren tot de drempel. Al met al veel stress en gedoe. Denk goed na als je groot apparatuur besteld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 01-08-2017

Beste Jane,

Wat balen dat het zo mis heeft moeten gaan bij jouw levering. Gelukkig hebben we het naar verwachting kunnen oplossen. Geniet van het toestel.

Groeten,
Coolblue

Reageer

M Ter Horst 01-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De keus is groot. Duidelijke omschrijving vd artikelen. Mooie prijzen.
Op zaterdagavond besteld en zondag netjes op tijd bezorgd. Werkelijk een verademing. Koelkast is prima en mooie aanvulling in onze keuken . Was eerste keer dat ik bestelde.Zal vaker gaan gebeuren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor de Enige 01-08-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima website en prima service, mooi op tijd geleverd met een goede uitleg en vriedelijk personeel!!!!!!!.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-08-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De Coolblue website is zeer gebruikersvriendelijk. Artikelen zijn snel te vinden en goed te vergelijken. De prijzen zijn meer dan uitstekend; eigenlijk altijd de laagste prijs. Zo ook nu weer. De levering super snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 01-08-2017 Via de website gekocht

Maakt belofte niet helemaal waar

Algemene score

6,0
Het bestelde artikel werd niet zoals beloofd de volgende dag bezorgd, maar een dag later. Pas 's middags kreeg ik bericht dat het een dag later zou worden.
Lastig als je daarvoor speciaal thuisblijft!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 01-08-2017

Beste Ruud,

Wat ontzettend balen dat je bestelling niet de volgende dag, maar de dag erna pas wordt afgeleverd. Dat is niet wat je van ons mag verwachten. Zou je misschien het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl kunnen toesturen? Kijken we graag met je mee.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Cyriel 01-08-2017 Via de website gekocht

Heel tevreden

Algemene score

10,0
ik heb vlot kunnen bestellen, vlot kunnen betalen.
De stand van de bestelling kan prima opgevolgd worden, de leveringstijd wordt goed aangekondigd. De levering gebeurde binnen de 15 uren na bestelling.

Reageer

jean pierre 01-08-2017 Via de website gekocht

Geweldig snelle levering!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S'avonds een snoeimachine van Bosh besteld en s'morgens kon ik direct aan het werk met mijn nieuwe. Snelle levering, goede kwaliteit aan een scherpe prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dave 01-08-2017 Via de website gekocht

Precies volgens afspraak!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al meerdere malen bij Coolblue besteld en altijd precies volgens afspraak geleverd. Zeer betrouwbaar op dat gebied en altijd zijn de spullen netjes en degelijk verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 01-08-2017 Via de website gekocht

Perfecte info over de aflevering. Top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De mailtjes van Coolblue over de bestelling zijn altijd vrolijk enthousiast. Ook is de levering voortgang perfect geregeld. Bij de bestelling weet je direct dat je bestelling de volgende dag wordt geleverd. Daarna weet je begin van de avond al dat ze voor 12:00 uur komen. Daarna weet je begin van de dag dat ze tussen 08:45-09:45 komen. Vervolgens wordt er keurig door de bezorgers om 08:40 gebeld de ze er met 15 minuten zijn. Hier kan menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul van haren 01-08-2017 Via de website gekocht

prima winkel, 2e kans is mooi initiatief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
duidelijke website, kun je goed op zoeken, vergelijken, komen afspraken na, 2e kans is een fijn alternatief en ook goed beschreven waar de mankementen zitten zodat je weet wat je aanschaft

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Sjoerd 01-08-2017 Via de website gekocht

Alles voor een brede glimlach!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is mijn hoofdleverancier.. de meeste dingen zie ik hier voor een scherpe prijs. De 2e kansjes zijn soms erg interessant!!
De retour mogelijkheden en telefonische service is heerlijk..

Wel laatst 2x een monitor ontvangen die stuk was.. vette pech, ik baalde hard, maar ze hebben het netjes opgelost!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arnold van Peppen 01-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een overzichtelijke site en Je krijgt wat je op de site ziet vervolgens gaat ook de levering volgens afspraak/planning.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonathan 01-08-2017 Via de website gekocht

Altijd weer goed geholpen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige levering, alles goed geïnstalleerd ter plaatse en al het overbodige weer meegenomen. Altijd weer fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanya 01-08-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website gekozen vanwege product. Website is duidelijk en overzichtelijk. Hierna een hele snelle levering waar je telkens van op de hoogte wordt gehouden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 01-08-2017 Via de website gekocht

Top service, zeer content.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag koelkast besteld, zaterdag al in huis. Tevens oude apparaat meegenomen. Geweldig. Apparaat voldoet aan al mijn wensen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Puupie 01-08-2017 Via de website gekocht

Wordt gewoon op zondag bezorgd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles is simpel en snel: Product zoeken, beoordelen, kopen en bezorgen. Goed verpakt. Geen gedoe nadat het product bezorgd is: onzinnige nieuwsbrieven of aanbevelingen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 01-08-2017 Via de website gekocht

Levering top!

Algemene score

9,0
Goed op de hoogte gehouden van de leveringstijd. Hoewel 10 min later maakte de service van de bezorgers het meer dan goed. Na aansluiten wasmachine lekte mijn kraan (niet door aansluiting veroorzaakt). De heren van de bezorging waren nog in de buurt en kwamen speciaal nog even terug om samen met mij het euvel te verhelpen. Echt klasse Ricardo & Oscar!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Van den Dolder 01-08-2017 Via de website gekocht

Snellen service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mooie aanbieding en op zondag geleverd. Geweldig. Bestelt en de volgende dag geleverd een mooie service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews