coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3466 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Niek Scholts 18-08-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zaterdag een product besteld en op zondag al bezorgd! Fantastisch! Het hele proces vanaf kiezen, via bestellen, betalen en het volgen van de levering verliep uiterst soepel. Dat geeft vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 18-08-2017 Via de website gekocht

lekker snel en makkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer overzichtelijke site makkelijk bestellen en snel in huis. Je hoeft er de deur niet voor uit en meerdere winkels langs om tot de goedkoopste te komen. Een klik met de muis en zie hier het is thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon 18-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden over de snelle en correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze en uitgebreide info is snel te vinden, snelle levering en geen schade aan het product na levering zeer tevreden over de werking van het product ! Voor mij de ideale keuze.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luc S 18-08-2017 Via de website gekocht

Super Service - zeer snelle levering - nooit problemen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al jaren een trouwe klant. Ik heb een paar keer iets terug gestuurd en altijd vlot verlopen. Ik denk dat je de kwaliteit van een winkel waneer er iets mis loopt. En de paar keren dat ik ooit een probleem heb gehad hebben ze dat altijd snel en efficient opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Mezenberg 18-08-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelling gedaan en thuis bleken de producten niet aan onze verwachting te voldoen. We hebben s'avonds nog een retour aangevraagd en binnen een uur had ik mijn retourbewijs ontvangen. Nadat het pakket bij een postagentschap retour was gegaan ontving ik direct een mail dat het verstuurd was, vervolgens voor ontvangst en daarna direct de verzending van de geruilde artikelen. Top hoe goed je op de hoogte gehouden wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi 18-08-2017 Via de website gekocht

Goede en vriendelijke service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn pakket werd gratis op zondag geleverd, wat een service. Daarnaast was ook de pakketbezorger erg vriendelijk.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisa de Groot 17-08-2017 Via de website gekocht

Topservice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De service is echt top. Prima communicatie, een blok van 1 uur voor de levering en een hand van alledrie de monteurs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 17-08-2017 Via de website gekocht

Houden zich niet aan de afspraak bij reparaties.

Algemene score

1,0
Ik heb de afgelopen jaren alles besteld bij Coolblue. Namens mijn ouders in contact geweest over een continue defecte tablet. Afspraak gemaakt over omruilen voor een nieuw exemplaar omdat dit apparaat kansloos is. Ruiling toegezegd door Coolblue nadat de medewerker ruggespraak had gehouden. Na opsturen krijgen we bericht dat ze eerst nog een poging gaan doen om het ding te maken / te beoordelen. 20 minuten aan de telefoon gehangen en aangegeven dat ze in ieder geval mij als klant kwijt zijn. Afspraak is afspraak. Dit verwacht je alleen bij de wazige winkels.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2017

Hallo Jeroen,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de omruiling dat niet naar verwachting is afgehandeld. Wanneer wij een toezegging doen dat het product wordt omgeruild omdat de datum van aankoop binnen de 30 dagen bedenktermijn valt, dan mag je zeker ook een omruiling verwachten. Natuurlijk controleren wij graag voor jou na waar het precies is mis gegaan. Daarnaast willen wij jou ook van een gepaste oplossing voorzien. Echter kunnen wij dit alleen doen met behulp van het ordernummer. Kun je ons het ordernummer met een korte toelichting van de situatie per e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Graag zien wij jouw e-mail tegemoet.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Karen 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue neemt uitgebreid de tijd jouw specifieke vragen te beantwoorden. Ze zijn altijd beleefd en gezellig. Ze geven snel reactie en een eerlijk antwoord. Levering is ook snel en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 17-08-2017 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

4,0
Jullie pretenderen op jullie site binnen een dag te kunnen leveren. Inmiddels hebben jullie tweemaal een levering van een koelkast afgezegd ivm ziekte chauffeur en de tweede maal 2 zieke monteurs.
Je zou verwachten dat bij de derde poging!!!! aan de wensen van de klant zou worden voldaan. Echter blijkt dit een onmogelijke opgave voor jullie te zijn! Na meerdere malen met jullie klantenservice en logistieke provider gebeld te hebben wordt je van het kastje naar de muur gestuurd en wordt niet de gewenste oplossing gevonden!
Zeer slechte reclame van een bedrijf wat zegt dat service hoog in het vaandel staat!!!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2017

Hallo Lieke,

Wat onwijs teleurstellend dat wij meerdere malen niet de juiste service hebben geleverd. Het spijt ons enorm dat wij een negatieve indruk hebben achtergelaten naar aanleiding van een service dat onder Coolblue niveau valt. Dit is absoluut niet de service die je van ons mag verwachten. Natuurlijk willen wij de uitstel van deze leveringen alsnog bij de koerierdiensten aankaarten zodat dit in de toekomst niet meer zal gebeuren. Graag zien wij de ordernummers met een korte toelichting per e-mail. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

GS 17-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snelle serive van coolblue. savonds besteld volgende dag in huis. goed verpakt. prima tandeborstel.
+ poetsdruksensor
+ timer
+ design
- oplaadtijd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dré 17-08-2017 Via de website gekocht

gewoon duidelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een gemak!! De volgende dag mijn nieuwe wasmachine in huis en ze nemen meteen mijn oude mee. Duidelijke sms-jes over de bezorgtijd en zelfs nog een belletje een kwartier vantevoren. Erg gemakkelijk als je geen mail op je telefoon hebt!

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ria 17-08-2017 Via de website gekocht

Een voorbeeld voor andere bedrijven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Door het reclameblok gekozen voor Coolblue. Er werd gedaan wat het reclameblok ons verteld. Met andere woorden ontzettend goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2017 Via de website gekocht

Een echt klant gevoel en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We wisten niet wat ons overkwam toen wij jullie zaak in Eindhoven binnen kwamen om onze reservering af te halen.
Een vriendelijke ontvangst en voldoende tijd om al onze vragen te beantwoorden onder het genot vaneen bakje koffie.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miriam 17-08-2017 Via de website gekocht

Maandag besteld. Dinsdag in huis. Super!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Rugzak besteld met leuke korting. Volgende dag in perfecte staat in huis. Ga zo door.
Al meerdere spullen besteld en iedere keer weer de volgende dag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

penw 17-08-2017 Via de website gekocht

geweldige hulp en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goed advies en hulp bij het telefonisch uitzoeken van de koelkast.
's avonds rond 16.00 uur besteld en de volgende morgen om 8.00 uur al binnen.
en omdat de koelkast nog niet uitgebouwd was kwamen ze hem de volgende dag halen. Super !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grace 17-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruikersvriendelijke website, goede klantenservice, volledige informatie en supersnelle levering. Voor herhaling vatbar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 17-08-2017 Via de website gekocht

Wauw!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 24 uur had ik mijn nieuwe wasmachine aangesloten en wel in mijn huis staan.
Wát een service!
Ook fijn; je weet de avond van tevoren hoe laat het product gebracht wordt. daarnaast ontving ik ook nog eens een sms én belletje zodat ik echt zeker wist wanneer de wasmachine bezorgd zou worden.
De bezorgers waren 2 vriendelijke mannen, die me de nodige tips en tricks uitlegden en na ongeveer tien minuten neerzetten, aansluiten en uitleg vertrokken ze weer.
Echt fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper 17-08-2017 Via de website gekocht

Service maakt het verschil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Laatst kocht ik een artikel dat mij helemaal niet beviel. Coolblue doet daar niet moeilijk over. Via mail kreeg ik een verzendlabel waarmee ik het pakket gratis kan terugsturen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlo 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima! ... zoals altijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website, vlot bestellen en betalen, vele mogelijkheden, snelle (gratis) verzending, ...

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joanne de Jong 17-08-2017 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
snelle bezorging ik moest een geheugenkaart hebben omdat we binnenkort een bruiloft hebben van familie. het is de volgende middag bezorgt. Dit is heel fijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Elif G 17-08-2017 In de winkel gekocht
Rotterdam oostsingel

Selle service en zeer vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor het eerst iets gekocht bij Coolbleu. Mijn bestelling was de volgende dag al in huis en dat zelfs op een maandag. Het personeel was zeer vriendelijk en ik kreeg de perfecte informatie die ik op dat moment nodig had over de stofzuiger die ik had besteld had. Top dus!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Koen 17-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue, omdat je daarop kan rekenen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Helder, simpel én snel! Binnen 12 uur bezorgd nadat ik de bestelling op zondagavond half 11 plaatste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

040588 17-08-2017 Via de website gekocht

Topper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig producten die aan mijn wensen voldoen kunnen vinden dankzij de filters. Hoerdoor werd het maken van een keuze een stuk makkelijker gemaakt. Het plaatsen van de bestelling en het betaalproces verliepen vlekkeloos. Dat laatste geldt ook voor de levering.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Greet 17-08-2017 Via de website gekocht

Vrolijke aanpak

Algemene score

10,0
Duidelijke website, eerlijke prijzen, snelle levering, dynamisch bedrijf met een vernieuwende aanpak waar je blij van wordt. Vacature pakjesknuffelaar, uitstelregeling, grappige woordspelingen....waar blijven ze het vandaan halen? Hier bestel je met plezier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine Rotterdam 17-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en vriendelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk , helder en transparant m.b.t. aanvullende opties en voorwaarden. Levering volgens afspraak. Telefonische melding tijdstip levering. Aansluiting en afvoeren oude machine en verpakking .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Belidna 17-08-2017 Via de website gekocht

supersnel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel klantvriendelijk, goede prijzen, veel juiste info en reviews. ruime keuze en snelle levering! Ook mogelijk om je bestelling in een fysieke winkel op te halen, kan dan dezelfde dag soms nog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heolie 17-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische service. Uitstekend opgeleide medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastische medewerkers met veel know how en inlevingsvermogen. Snelle levering en uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank van liempt 17-08-2017 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wat ik zocht vond ik goed op de site, het bestelde was origineel product, paste direct goed.

De verpakking was zo dun dat deze gewoon in mijn brievenbus paste

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk van Burken 17-08-2017 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak goede kwaliteit en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben hier alleen maar positief over en zal Cool Blue bij iedereen aanbevelen en wanneer ik weer iets anders nodig heb zal ik zeker terug komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessa 17-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, snel geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Via internet een nieuwe koel/vries-combi gekocht en de volgende dag al in huis. Netjes geleverd op de derde verdieping en uitgepakt. Iets meer instructie was nog wel handig geweest, daarnaast nam de bezorger slechts één apparaat mee terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Retourproces

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eddie 17-08-2017 Via de website gekocht

Goede service, konden zelfs dag van aflevering kiezen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb me volledig door de site laten informeren. Zeer duidelijke site. Eenvoudig order te plaatsen. Vriendelijke bezorgservice

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

De Roever 17-08-2017 Via de website gekocht

Vlotte en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Droogautomaat:
Doet wat ze beloven, vandaag besteld, morgen in huis en... Tot op de minuut traceerbaar.
En direct aangesloten
Zeer vriendelijke medewerkers.
Dank voor de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilaire Van Bogaert 17-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering en verzorgd afgeleverd in COOLBLUE Box

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
dit is pas service , goede product informatie , duidelijke website , ik raad deze webwinkel aan, ruime keuze voor verscheidene producten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 17-08-2017 Via de website gekocht

Rugtas

Algemene score

7,0
Deze reclame is zeer misleidend. 25 procent korting op rugtas , is alleen op booking.com. dat kunieke je niet terug vindenaar bij de bestelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wil 17-08-2017 Via de website gekocht

Het was weer fantastisch

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een aantal produkten geleden voor Cool Blue gekozen en sindsdien 'vaste klant'. Zowel via internet als in de winkel: geweldig. Wat een service en vriendelijkheid. Nu op zondagmiddag een wasmachine besteld en amper 1 dag later staat al heerlijk te draaien, nadat een tweetal allervriendelijkste mannen de zaak hadden aangesloten en de oude machine hadden meegenomen. Voortreffelijk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.a. 17-08-2017 Via de website gekocht

Niet twijfelen. Koop bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via de site kun je goed vinden wat je zoekt. Vergelijken van prijzen met andere aanbieders gaat dan heel soepel. Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden via mail over levering en krijg je alle nodige documenten. Daarna volgt levering altijd binnen de aangegeven levertijd of de laatste keer zelfs eerder. Klasse. Als ik dan daarna hoor van mijn buurman hoe Mediamarkt levert en omgaat met zijn klanten dan ben ik blij dat ik al zo lang bij Coolblue koop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans van den Berg 17-08-2017 Via de website gekocht

Een superbedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De allerbeste webwinkel, die ik ken. Zij hebben net dat beetje extra; daar kunnen andere webwinkels nog van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 17-08-2017 Via de website gekocht

Service is echt heel goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm snelle afhandeling. Aflevering wasmachine perfect. Vriendelijk, deskundig personeel dat (ondanks een technische tegenvaller) vriendelijk en gemotiveerd blijft. Echt in alle opzichten maakt Coolblue het waar!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mik 17-08-2017 Via de website gekocht

Fantastische JBL Box

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wederom een goede ervaring met CoolBlue!
Nu JBL Box besteld, snelle levering en uitstekende kwaliteit.
CoolBlue echt TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bijna helemaal goed. 17-08-2017 Via de website gekocht

BIjna alles geod bij Coolblue.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bijna alles is goed bij Coolblue. Minpuntje is dat bij aflevering van een koffiemachine (Postnl) de oude machine door Coolblue niet wordt meegenomen. Bij een wasmachine doet Coolblue dat wel zo meen ik.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Annick 17-08-2017 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keuze, supersnelle levering. En jullie komen zeker de belofte na. Ik heb de bestelling de vrijdagavond om 23u30 geplaatst en het was al de zaterdagmorgen om 8u30 geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hugo 17-08-2017 Via de website gekocht

Snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een mooie duidelijk en efficiënte website waarop veel en verscheiden artikelen voorradig zijn. Dit gekoppeld aan de snelle bezorging maken coolblue voor mij een goede webshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vond het super dat ik van te voren werd gebeld over het exacte tijdstip van leveren. Ze zetten het product op de juiste plek, echt top!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefaan 17-08-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Als het even kan bestel ik via Coolblue vanwege de schitterende service. Ook deze keer bleef ik niet in het ongewisse over levering, plaats of uur. Op zaterdagnamiddag besteld en betaald. Zou voor 16u op maandag worden geleverd... maandag om 10u mocht ik mijn pakje al gaan afhalen. Dat is minder dan een werkdag.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pien 17-08-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, met veel foto's informatie en zelfs filmpjes om het product goed te zien. Voor 23.59 uur besteld is volgende dag bezorgd, zelfs op zondag, dat vind ik heel fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kaltoum 17-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Mijn complimenten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geweldige service. Info is altijd paraat en dat is erg fijn. En ze zijn klantvriendelijk.
Er krijg hulp bij kiezen van een smartphone.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wouter Schöttelndreier 17-08-2017 Via de website gekocht

tablethouder voor de auto.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nog even wat op het laatste moment bestellen?....Snel en goed...geen poespas. Overzichtelijk en makkelijk met betalen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 17-08-2017 Via de website gekocht

supersnel!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
makkelijk uitzoeken en na bestellen gelijk een bevestiging. binnen 24 uur bezorgt. dus helemaal tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel de wit 17-08-2017 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ze hebben zo goed als alles op voorraad en je krijgt het de volgende al dag geleverd. Wat wil je nog meer 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews