coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3440 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

N Neeven 31-12-2018

Algemene score

10,0
Super beleving, net dat beetje extra aandacht voor de consument! Snelle levering, prima prijzen en een uitstekende service!

Reageer

wersitime 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een aantal slechte ervaringen elders, o.a. Mediamarkt, waren wij blij verrast met de bestelprocedure en de aflevering bij Coolblue. Wat een verademing, en geen PostNL waar het bijna altijd fout gaat maar een bodedienst (Dynalogic) met een Track&Trace die erg nauwkeurig werkt. Je ziet waar de bode zich bevindt en hij was er op de minuut nauwkeurig en nog vriendelijk ook. Niet dagen wachten zoals bij PostNL en dan toch niet komen ondanks dat Track&Trace dit wel aan gaf, meerdere keren meegemaakt. Vraag van mij via email werd netjes en snel beantwoord. Ook al was het product in dit geval een stuk duurder, wij kopen voortaan bij Coolblue. Service mag best wat kosten.

Reageer

Patrick Jacobs 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op coolblue kan je echt alles vinden aan de scherpste prijzen.
Is steeds zeer goed verpakt, zeer snelle levering!

Reageer

Monique Fosbrook 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond ging onze wasmachine kapot, savonds een nieuwe besteld bij CoolBlue . Volgende dag om 9 uur werd de nieuwe wasmachine al geleverd, en aangesloten door 2 hele vrolijke en vriendelijke chauffeurs. Oude werd meegenomen, binnen 10 minuten was alles geregeld. Ik werd ook nog van te voren gebeld dat ze er bijna waren.
Super goed en snel alles! Volgende keer als we wat nodig hebben bestellen we zeker weer bij CoolBlue!!

Reageer

Willem de Zwart 31-12-2018

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel keurige bezorging.
Prijs / kwaliteit is ook goed.

Reageer

Rafal 31-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Really happy with Coolblue. Webshop easyto use and intuitive. Payment process went without any problems , well informed about my order and delivery times and the guys delivering the equipment were really nice!

Really positive and can recommend to use their webshop and services.

Reageer

Peter van Tienen 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er was een overzichtelijke website zodat ik snel kon vinden wat ik nodig had. Ook de belofte om de volgende dag te leveren werd prima nagekomen. Product was zeer naar het zin.

Reageer

Familie de Graaf 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg fijne en duidelijke site. De levering was erg snel én met vriendelijk/vrolijk personeel. En dat om 8 uur smorgens! Petje af :D

Reageer

Jeannette 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshop,vandaag besteld,morgen in huis.
Had een wasmachine besteld,werd door 2 vriendelijke bezorgers netjes geplaatst en aangesloten,ze wilden zelfs de wasdroger er weer voor me opzetten.Korte uitleg bij het wasmachine en er wordt gelijk een wasprogramma ingesteld,zodat er gezien wordt dat apparaat werkt.Oude machine werd gelijk meegenomen,en ook het verpakkingsmateriaal nemen ze mee.
Zeer tevreden.

Reageer

R de Koeyer 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hebben een extra vriezer nodig, dus hebben we deze bij Coolblue besteld. De vriezer is netjes uitgepakt bezorgd, ik hoefde de verpakking niet zelf af te voeren. De bezorgers hebben de vriezer netjes naar de eerste verdieping gebracht en aangesloten. Ik vind de service van Coolblue heel goed en zal in de toekomst daar meer gaan bestellen

Reageer

April 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was erg snel. Had het op dinsdag om 20:00 besteld en de volgende dag om 12:00 al in huis! Product was een tweedekansje en dit beviel top. Niks aan te zien! Super service en producten. Heb al eens eerder besteld en toen dezelfde positieve ervaring gehad.

Reageer

BissQui 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Donderdagochtend besteld. S'nachts melding moment aflevering. Vrijdag ochtend geleverd. Belletje een kwartier voor aankomst.
Oude machines meegenomen. Gelijk info, tips&trucs. Geen beschadigingen(muren, trap etc.)
Petje af, hoor. Prettig zaken doen.

Reageer

Brenda 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service van coolblue. Ze appen of mailen in welk uur ze komen.. bellen nog half uur van te voren op.. nemen je oude apparaat mee en ze sluiten je nieuw apparaat aan helemaal top!

Reageer

Vandenbogaerde Johan 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle en correcte levering door vriendelijk personeel met professionele uitleg!

Reageer

Gaby de jonghe 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn aankopen gedaan en doe het steeds meer in de winkel in lokristi 'omdat je er persoonlijke en vriendelijke uitleg krijgt over het produkt dat je wil kopen 'en de verkoper ...... was zeer behulpzaam en liet mij direkt kijken wat hij binnen had '' het was niet binnen in de winkel maar heeft hij het voor mij allemaal goed geregeld zodat ze het de dag nadien zoals afgesproken hebben geleverd 'bij mij thuis '

Reageer

jhm 30-12-2018

Algemene score

9,0
Alles is altijd prima geregeld en er is zo nodig persoonlijke aandacht en belangstelling voor je vraag. Bestelling tot dusver keurig zoals beloofd. Al met al uitstekende ervaringen bij diverse aanschaffingen. Betrouwbaar en zeer aan te bevelen!

Reageer

Keesvb 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De leverantie werd keurig gemeld via mail, sms en een telefoontje.
Netjes op de aangekondigde tijd, hoef je niet constant aanwezig te zijn.
Hele keurige heren kwamen afleveren en plaatsen.
Coolbleu de beste wensen en tot de volgende bestelling.

Reageer

Ledegen tom 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag geleverd. Om 23 u besteld en volgende dag om 10 uur geleverd.
Fantastisch gewoon.
Goede prijzen en groot assortiment.
Makkelijk telefonisch bereikbaar.
Mega goede website.

Reageer

Marten 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel ,netjes en vakkundig en verzorgd personeel, visitekaartje voor Groningen

Reageer

Ronald 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke site. Veel info over de producten. Makkelijk bestellen en binnen 24 werd Er bezorgd!

Reageer

frans 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na mijn bestelling van Samsung galaxy watch was ik verbaast van de snelle levering alles werkt perfect en men hoeft niet veel uitleg erbij voor diepere uitleg kan je altijd de uitgebreide handleiding binnen halen.
Ik raad dit product aan het is een top product.

Reageer

Marco 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima webshop. Meestal erg goedkoop en snelle leveringen. Ook bij garantiezaken prima afwikkeling. Wij bestellen er vaak en hebben nooit problemen gehad.

Reageer

Robin 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer bij coolblue bestel, had altijd mijn bijbedenkingen om hier te bestellen omdat het verweg is maar mijn keuze was uitijndelijk toch bestellen en man, maar goe! ook echt een top servies en een top levering met respect geleverd geen schaden en goed verpakt. Jullie hebben een blije klant bij! :)

Reageer

Esther 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt 'alles voor een glimlach' helemaal waar. Ze leveren goede producten, helpen als er iets niet klopt, maken het online shoppen heel persoonlijk. Toen ik zie was en een bepaald product zocht, stuurden ze zelfs een beterschapskaartje.
Coolblue maakt online shoppen een feest, kan niets anders zeggen. Ga zo door Coolblue!!

Reageer

Blije klant 30-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wauw wat een snelle levering én zelfs op zondag zonder dat je daar extra voor moet betalen , top!

Reageer

K.L. Waardenburg 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer correct, zowel de mailtjes en telefoon over de bezorgtijd en..... de aardige mannen, die de machine op de tweede etage geplaatst hebben.

Reageer

Marleen Kins 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top !! bestelling vlot verlopen
verzending vlot zoals vermeld.
betaling heel gemakkelijk.

Reageer

Gerardus 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitmuntend van bestelling tot levering. Alles tot in de perfectie georganiseerd en zelfs de bezorgers liepen vooruit op de planning.

Reageer

Corine 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik koop het liefst bij Coolblue omdat er een garantie van minimaal 2 jaar zit op alle producten. Dat is lang niet overal zo. Verder vind ik dat Coolblue de beste service biedt. Ze zijn snel/makkelijk bereikbaar en vinden altijd een fijne oplossing mocht iets het niet goed doen of niet goed werken. Daarbij heb je het bestelde de volgende dag al in huis. De prijzen zijn ook heel goed.

Reageer

Nicky 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een chromebook ,Acer 15, inch bij Jullie besteld ,en ik ben suppertevreden over mijn aankoop , juiste product, correcte info en snelle levering . Bedankt.

Reageer

Yvette 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Eerlijke overzichtelijke webshop met goede prijs/kwaliteitverhouding en service!!!! Je wordt van iedere stap in het proces op de hoogte gehouden. Bezorgers zijn vakkundige jongens!!!

Reageer

jofi1945 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van COOLBLUE is de beste en snelste die er is want beter kan het echt niet meer en de levering is zeer goed verpakt. .DUS DIT IS DE PERFECTE WEBSHOP.

Reageer

Ronald 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd een goede leverancier van je producten. Goede prijs en kwaliteit en de aanbevelingen zijn altijd goed. Ondanks de kerstdrukte toch op tijd en snel geleverd.

Reageer

Nico P 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerlijk, snel en betrouwbaar. Hier kun je echt betrouwbaar bestellen, zonder angst dat je opgelicht wordt.

Reageer

Esther 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Werd de volgende dag geleverd en dat was op zondag. Alleen jammer dat de TNT Post de tijd steeds vooruit schoof om te leveren, waardoor het pas om 21.00 uur bezorgd werd

Reageer

Verschoor 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima service. Duidelijke site en snelle levering. Bezorgers altijd netjes en vriendelijk

Reageer

P.G. van Dam 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is er voor jou. Het is een uitgebreide winkel met goede diensten. Dit heb ik gebaseerd op een tiental aankopen in de afgelopen 4 jaren.

Reageer

veerle 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 12 uur was mijn bestelling binnen.
Het tijdvak waarin het binnenkwam was zeer nauwkeurig.

Reageer

Peelman. J. 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden over de snelle en vriendelijke levering. Ook over de info die me werd toegezonden i.v.m. het juiste uur van de levering. Product voldoet perfect aan mijn verwachtingen.

Reageer

Vogt 29-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit zijn top, de snelheid van levering vind ik prachtig, afspraken worden nagekomen ,

Reageer

Manuel 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop werkt perfect. Heel snel gevonden wat ik zocht. Filters werken goed. Betaal mogelijkheden zeer uitgebreid. Levering perfect op tijd en snel.

Reageer

Annetta 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wij zijn telkens zeer tevreden bij iedere bestelling die wij al gedaan hebben en nog zullen doen

Reageer

Emmy 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, deskundig advies en service, ook achteraf, vind ik erg belangrijk, vooral voor aankoop via websites. Bij Coolblue is dat goed georganiseerd en de wachttijd aan de telefoon is kort. Een unicum !

Reageer

van Wieringen 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede voorlichting op de website, snelle levering voor 23.59 besteld volgende dag geleverd geldt ook in de drukke kersttijd, de levering is compleet.

Reageer

marcel verhoeven 28-12-2018

Algemene score

9,0
heel gebruiksvriendelijke site, en snelle levering ( 11 uur na bestelling was mijn tv geleverd ! )

Reageer

David 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer snelle levering. Coolblue is al dan niet de beste onlinewinkel.

Reageer

Lion 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt het beste onlinebedrijf. Ze hebben hun zaakjes goed voor elkaar. De communicatie is uitstekend en gaat via e-mail.

Reageer

Sjef. 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Correct nagekomen afspraken
Zeer vriendelijke en correcte bezorger. Levering op tijd zoals afspraak. Nette aflevering.

Reageer

Peter 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue.nl maakt alle verwachtingen waar!
Zowel het bestellen als de bezorging verliepen geheel naar wens.
Al met al dus niets op aan te merken en het is gewoon een betrouwbare en professionele online winkel om in te bestellen!

Reageer

Edwin 28-12-2018
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke shop. enorm aanbod, veel informatie en makkelijk bestellen en bezorging ook heel snel.

Reageer

Toon meer reviews