coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Engelien Muller 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ben erg blij met de wasmachine. Vrijdagavond besteld en zaterdag geleverd. Helemaal top

Reageer

Pascal 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Betrouwbare webshop waar je makkelijk kunt bestellen. Het aanbod is zeer ruim. Snelle levering.

Reageer

CH Maat 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Een prima Webshop vandaag besteld en morgen in huis dat klopt ook perfect ik ben ook heel tevreden over mijn Sony DAB radio hij werkt prima en is heel eenvoudig in te stellen met de nederlandse beschrijving.

Reageer

Mich 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe Smartphone. In het aanbod was er eentje bij die mij echt wel aansprak.
Ben nog even naar andere sites gaan kijken, maar jullie waren echt de "beste" koop.
Bestellen ging vlot.... heb het pakketje laten afgeven bij BPost... en 's anderen daags kon ik het al gaan halen . Super

Reageer

Philip Uijthoven 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het was mijn eerste kennismaking met Coolblue als klant en wilde dat eens uitproberen ofschoon ik legio mogelijkheden had aangeschafte artikel elders te kopen.
Ik vond de totale begeleiding en "nazorg" indrukwekkend.

Reageer

Simone 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inderdaad de bezorgers komen met een glimlach, snel en vakkundig werd de droger naar zolder gebracht en aangesloten. Zoals afgesproken. Heerlijk dat je geen halve dag voor niks zit te wachten, maar precies weet op de dag van levering hoe laat ze komen. En dat ze je ook nog 15 min van te voren. Alle rommel zoals plastic, piepschuim werd ook meegenomen. Voor mij alleen nog maar Coolblue

Reageer

Arjen 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij Coolblue krijg ik altijd een blij gevoel. De productinformatie is heel handig. Ik maak veel gebruik van Coolblue's keuze. Dat scheelt een hoop uitzoekwerk en is altijd goed. De levering is snel en betrouwbaar en de communicatie altijd fijn. Het leukste vind ik nog dat je altijd verrast wordt met grappige dingen zoals: 10 dingen die je kan doen tijdens het wachten. Gewoon hartstikke leuk.

Reageer

Henk 18-01-2019

Algemene score

9,0
Goede service, snelle afhandeling en goede informatie over het bestel-en bezorgtraject

Reageer

anoniem 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel duidelijke en complete website, heel makkelijk bestellen en snelle, nette levering. Meerdere bestellingen geplaatst en ontvangen, altijd een 9 !!

Reageer

Tamara 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wow heb dit nog nooit meegemaakt, gisteren besteld kreeg gelijk een bericht en mail dat ze het de volgende dag bezorgen. Vanochtend weer een mail dat ze tussen half 1 en half 2 komen. Om kwart over 12 een Ber dat ze binnen een kwartier er zijn op de fiets en ja hoor om half 1 ging de bel, een hele vriendelijke bezorgster. Ik ga hier voortaan mijn spullen bestellen en ik ga het doorgeven aan vrienden en kennissen. Bedankt coolbleu voor de goeie service👍👍👍👍

Reageer

Margrethe 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds laat besteld en volgende ochtend vroeg gebracht. Netjes een mail met tijdvak gehad en vervolgens ook een telefoontje van bezorgers dat ze er in een kwartier waren. Vriendelijke nette mannen die ook nog tips etc. gaven.

Reageer

Nadia 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klantenservice is super. Vriendelijke mensen en helpen je super goed. Goed bereikbaar en product wordt super snel en op tijd geleverd. Komen hun woord en afspraak na.

Reageer

Joost 18-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Betrouwbare webshop met uitstekende service. Klantvriendelijkheid staat voorop en dat merk je. Ik waardeer de teksten op bezorgfietsen en bussen. Daar krijg je inderdaad een glimlach van.

Reageer

A.Hirschfeld 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb via de website een wasmachine besteld fantastisch geregeld! Goede terug koppeling over levering, veel contact wanneer de bezorger komt heel netjes afgeleverd service is top!

Reageer

sandra 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele duidelijke site, goede informatie, correcte prijzen, goede kwaliteit, gemakkelijk om te bestellen en te betalen, perfecte levering! Niks negatiefs!

Reageer

Hp 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gebruiksvriendelijke website/app, goed contact via whatsapp, al met al een postitieve ervaring.

Reageer

patty van de polder 17-01-2019

Algemene score

10,0
Heeel erg vriendelijke mensen allemaal! Goedkoopste, veel aanbod, gewoon toppie!

Reageer

Stevie1976 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede overzichtelijke webshop met duidelijk afbeeldingen van producten en goede omschrijvingen. De prijzen zijn ook redelijk. Een super vlotte service en je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van wanneer je bestelling wordt bezorgd. Altijd heel fijn om bij CoolBlue te bestellen. Klantenservice is ook erg vriendelijk en super behulpzaam.

Reageer

Marina 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de bestelling. Snelle levering, goede prijs-kwaliteit.

Reageer

BeauGrace1969 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ruime keuze voor elk budget. Makkelijk bestellen en zeer snelle levering door vriendelijke bezorgers

Reageer

a stormer 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De reclame, de site, de bestelling, de aflevering. Jullie hebben het goed voor elkaar.

Reageer

Frank 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering en keurig op afgesproken tijd geleverd, goede kwaliteit/prijs verhouding

Reageer

Trudie 17-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is HET voorbeeld van hoe een webshop hoort te zijn. Erg gebruiksvriendelijke website met voldoende informatie om de juiste keuze te maken. Ook fijn dat er echte winkels zijn en daar is het al net zo prettig shoppen.
Zowel in de winkels als aan de telefoon erg vriendelijk en deskundig personeel. En over terug sturen doen ze niet moeilijk.

Reageer

Erik Van Dyck 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer ruime keuze. Interessante promoties. Ik heb er een UHD-tv gekocht aan een zeer interessante prijs. Die werd de volgende dag reeds geleverd op het correcte afgesproken tijdstip. De communicatie over mijn bestelling en levering was zeer degelijk en accuraat via e-mail en sms, je kon alles stap voor stap volgen. Topservice! Coolblue is een aanrader!

Reageer

william schreurs 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer correcte communicatie , juiste prijs en zeer vriendelijke monteurs die netjes werken.

Reageer

Huib van optal 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel netjes en degelijk verpakt , het enige wat ik kwijt wil dst ik de gebruiksvermelding mis , ik ben een leek wat betreft computers en vind het een heel gedoe om dit via internet te moeten opzoeken en lezen had er liever een bijlage bij gehad

Reageer

Hugo 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig bestellen en vlotte complete levering met Nederlandse handleiding.

Reageer

Twan 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle en correcte levering. Oude apparaat ook weer meegenomen.

Reageer

J.p 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijk personeel
En zeer snel geholpen en uitleg
En op voorraad dus inpakken en naar huis om te
Installeren

Reageer

Tjibbe Knol 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website met heldere specificaties over het aanbod. De levering via PostNL wordt goed bewaakt.

Reageer

Yves sew 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Al meerdere apparaten besteld, hele goede verzorging. Met eventuele problemen fijn geholpen. Snelle zending en keurig verpakt.

Reageer

Catrien 16-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn goed te vinden maar de snelheid van bezorgen krijgt een 10

Reageer

Wilma 15-01-2019

Algemene score

3,0
In eerste instantie heel tevreden met mijn op 31 augustus 2018 aangekochte Motorola moto g6 met 25 euro cashback. Alleen....... ik heb al tig keer contact gehad over de uitbetaling van mijn cashback. Het is steeds sorry, u hebt onze volle aandacht en we zitten er boven op, maar er gebeurt niks. Tot vier keer toe al laten ze me steeds mijn aankoopbon downloaden.
Toegezegd is er een week geleden dat de cashback nu betaald zal worden. Het is nu 15 januari 2019 en het zal mij benieuwen of ik er niet opnieuw achteraan moet. Tja Coolblue, mijn glimlach is verdwenen en mijn relatie tot Coolblue is danig beCooled en ik wordt er een beetje blue van.
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2019

Beste Wilma,

Wat jammer om te lezen dat je nog steeds niet het beloofde cashback bedrag hebt ontvangen. We kunnen ons goed voorstellen dat je hier erg van baalt. Natuurlijk willen we graag nog een keer controleren of je de cashback hebt ontvangen. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten of de cashback actie van uit Coolblue of vanuit de fabrikant Motorola wordt verstrekt.

We willen graag de status voor jou controleren van de cashback actie. Daar hebben wij alleen wel jouw hulp bij nodig. Je kunt nog een keer contact met onze Klantenservice-afdeling opnemen. Dan kunnen wij met behulp van jouw contactgegevens de eerdere e-mailuitwisseling erbij pakken. We helpen je privé graag verder.

Toch hopen wij dat jouw Motorola Moto G6 in ieder geval naar wens is. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Matthijn 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
De dag van levering werd ik 30min voor het tijdslot (11-14u) gebeld door de installatieservice. Hij stond voor de deur, ik was niet thuis en of ik even een nwe afspraak wilde maken. Bij het maken van een nwe afspraak deed men blijken alsof ik niet thuis was. Correct, maar ik werd ook pas geacht een half uur later thuis te zijn. Dat was ik overigens punctueel.
Nwe afspraak gemaakt en deze installateur (inbouw vaatwasser) deed alles volgens het boekje. Visitekaartje!
Het salestraject verliep voorspoedig, de inbouw wat minder, maar ondanks deze hick-up toch een ruime voldoende dankzij ***.

Reageer

Savannah 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service bij CoolBlue! Erg te spreken over de vriendelijke klantenservice! Goed geholpen met mijn probleem en achteraf nog een leuk en persoonlijk kaartje in de bus gekregen.

Reageer

Jeroen 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb zeer goede evaringen met Coolblue.nl
Even wat punten op een rij wat ik belangerijk vindt.

• levering . supersnel en persoonlijk"
• verpaking.paket Coolblue.nl duurzaam" geen plastic.
• site. mooi duidelijke en overzichtelijk niet te druk .
• betaling. Makelijk via ideal.
• voor 23:59 besteld de volgende dag al thuis .
• gratis verzending

Reageer

Liesbeth 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling verliep heel vlot. Snelle levering, zoals beloofd op de website. Ik bestelde op zaterdagavond en op zondagmiddag werd mijn pakje geleverd. Het artikel was ook degelijk verpakt. Een aanrader voor online bestellingen!

Reageer

robert 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede product beschrijving
zeer snelle levering
voldoende aanbod
vaak ook tweede keus

Reageer

A. van Toorn 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzicht producten, zijn zeer snel te vinden op de website, zeer snelle bezorging, goed opgeleid
personeel, en mocht het een product niet voldoen, is het heel gemakkelijk om dit te retourneren
via de website.
Dus een zeer tevreden klant.....

Reageer

JPN 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De printer was zeer goed verpakt, de leveringstermijn die vermeld stond, werd niet gerespecteerd. Gelukkig hadden we het artikel tijdig besteld.

Reageer

Sarah 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies voor cool lue omdat ik er enkel nog maar goede ervaring mee had.
Zeer vriendelijke hulpverlening in de winkel.
Heel gebruiksvriendelijke website met duidelijke foto's.
Zeer snelle levering zelfs op zondag.

Reageer

Fatna 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn iPhone lader was stuk dus had ik dringend een nieuw lader nodig. Bij coolblue heb ik een lader en een adapter besteld en is de volgende dag op een zondag morgend aangekomen! Zeker een handig site als je op een zondag een bestelling wilt laten aankomen super service top!!

Reageer

G.Crawford 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede snelle levering, onafhankelijke productomschrijving. Zorgvuldig en prettige website

Reageer

Lucas 15-01-2019

Algemene score

3,0
Bijna al mijn bestellingen bij Coolblue worden dagen later pas geleverd, tijdens een garantieprocedure ben je je spullen maanden lang kwijt en bij geld terug moet je lang wachten op je geld en continu navragen waar het blijft. Je kan beter kijken naar de concurrentie... Coolblue heeft hun zaakjes duidelijk niet op orde.
Officiele reactie van Coolblue 16-01-2019

Beste Lucas,

Bedankt voor het schrijven van jouw review op Kieskeurig. Het spijt ons enorm dat wij meerdere bestellingen later dan verwacht hebben bezorgd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst, mag je de bestelling natuurlijk de volgende dag al in huis verwachten.

We doen hard ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen. Soms lukt het door onvoorziene externe factoren soms niet om de belofte na te komen. Ook wij balen hier heel erg van. Uiteindelijk zijn onze klanten namelijk de dupe, waaronder jij als klant van Coolblue. We hopen in het vervolg de bestellingen wel op tijd bezorgen. Jouw feedback nemen wij absoluut mee ter verbetering van onze service.

We hopen dat je ons in de toekomst nog een kans geeft om het tegendeel te bewijzen en jou de volledige Coolblue-ervaring te geven. Als je nog andere vragen hebt, laat het ons direct weten door weer contact met ons op te nemen. Onze Klantenservice-afdeling is elke dag via verschillende kanalen tot 23.59 uur bereikbaar.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Ingrid 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Supersnelle service van Coolblue .
Ook als je vragen hebt via whatsapp wordt je snel en heel vriendelijk geholpen .
Niets anders dan lof Coolblue ga zo door

Reageer

Ina Middelkamp 15-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via onze kinderen.
Het totaalplaatje is voor zover wij wat besteld hebben perfect.

Reageer

Marjon 14-01-2019

Algemene score

9,0
Goede service en snel geleverd. Apparaat werkt prima en is goed aangesloten.

Reageer

Wasbol 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is overzichtelijk en makkelijk in het gebruik.
De bestelling en bezorging wordt goed gecommuniceerd.
Wasmachine en droger besteld.
Droger niet geheel naar verwachting.
Na drie dagen zonder probleem omgeruild.
Hulde voor de bezorgers.

Reageer

harrie 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de motivatie is dat er een goede website is de snelle levering en het betaal gemak coolblue is aan te bevelen

Reageer

B.Prinsen 14-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik krijg altijd een goede voorlichting over hetgeen ik aan wil schaffen, zelfs als ze denken dat ik aankoop misschien beter elders kan doen.
Ik had vragen vanuit het buitenland, maar uiteindelijk kon coolblue.nl mij toch leveren wat ik wilde.
Alles wordt ookaltijd snel geleverd.

Reageer

Toon meer reviews