coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42814 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1099 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anneke 28-04-2018 Via de website gekocht

Schandalige verkooppraatjes

Algemene score

1,0
De eerste en laatste bestelling!! Mooie verkooppraatjes en dan, ondanks de afspraak, niet leveren de volgende dag. Navraag leert dat de bestelde wasmachine op een trekschakelaar moet worden aangesloten en dat duurt minimaal 3 werkdagen en dan ook nog eens door Postnl. Die mooie reclamepraatjes blijken dus volstrekt niet te kloppen. Gelukkig heb ik de gespreksopname nog van de verkoper klantenservice. De aangeboden cadeaubon van tien Euro, ter compensatie voor het ongemak, mogen ze houden.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-04-2018

Beste Anneke,

Allereerst wil ik je hartelijk danken voor het schrijven van jouw review. Wij van Coolblue betreuren het dat er onduidelijkheid is ontstaan over de levering van de door jou bestelde wasmachine en de aansluiting op de trekschakelaar.

Omdat wij graag met jou in contact zouden willen treden zou ik je vriendelijk willen vragen om ons een mail te sturen naar geenglimlach@coolblue.nl met daarin jouw ordernummer. Wij beloven dat we dan spoedig bij je terugkomen met een inhoudelijke reactie.

Onze excuses voor de ontstane ongemakken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

De deugd 28-04-2018 Via de website gekocht

Prima service. Zeer attente bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima shop. Volgende bestelling weer bij Coolbleu. Telefoontje vooraf. Zeer attente bezorgers, gaan zorgvuldig met de spullen om.
Kan ik iedereen aanraden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eburghout 28-04-2018 Via de website gekocht

goed en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de website is duidelijk, producten zijn goed en de prijs is goed. vandaag besteld en norgen in huis, erg betrouwbaar, geen problemen met betalingen en je krijgt een mail met bevestiging, daarna van de bezorgen krijg je een mail met track en trace, ja kan zelf de dag en tijd van bezorging aan passen. ook krijg je een mail om hun te beoordelen of alles wel goed gegaan is. een echte aanbeveling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koenders 28-04-2018 Via de website gekocht

Heel goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had op mijn ipad een kunststof screenprotector. Deze zat vol met krassen en vuil dat ik er niet meer afkreeg. Besloten een panzerglass screenprotector te nemen. Ik las in de reviews dat het wel eens mis kan gaan en dat iemand enthousiast was over de wijze waarop dat gedaan was in de shop. Ik heb dat ook laten doen. Ipad weer zo goed als nieuw. Meteen maar op mijn telefoon ook laten doen. Deze is ook weer zo goed als nieuw. Service dus magnifiek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Krommenhoek 28-04-2018 Via de website gekocht

Coolblue zo Cool

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beter kan haast niet vanaf het begin tot aflevering wordt je op de hoogt gehouden, Perfect. Zeer vriendelijk eigen bezorgdiensten behulpzaam en attent .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 28-04-2018 Via de website gekocht

Super snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ooit de ervaring gehad op een dubieuze site gekocht te hebben en na wat wantrouwen de ene na de andere slechte recensie over de verkoper te lezen, en maar hopen dat het door jou bestelde en betaalde product ooit geleverd wordt...? Voor eens en altijd genezen en alleen nog maar online kopen bij betrouwbare bedrijven als bijvoorbeeld Coolblue... hun gegevens kloppen, ze zijn benaderbaar, leveren super snel en welliswaar nooit klachten gehad maar ik vertrouw er op dat hun service in dat geval ook in orde zal zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcella 27-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en uitstekende service tot over de drempel!

Algemene score

10,0
Geen opmerkingen. Alles naar verwachting. Een betere service kan ik mij niet wensen. Snel, netjes, klantvriendelijk. Alles was top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 27-04-2018 Via de website gekocht

Goede klantenservice en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Je word vriendelijk en snel geholpen via de klantenservice.
Snelle levering zonder poespas. En duidelijke uitleg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bruno larmuseau 27-04-2018 Via de website gekocht

prettig bewust winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de ervaringen van gebruikers zijn een pluspunt natuurlijk niet als axioma de negatieve waardering of positieve waardering voor heilig nemen. Voor de één is iets heel belangrijk voor de andere is dat dan weer irrelevant. Maar de mix geeft je een zeer goed beeld van wat je kan verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans451 27-04-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een apparaat had een fabrieksdefect. Teruggestuurd (gratis) op maandagmiddag en direct een nieuw apparaat ontvangen op woensdagochtend. En dat slechts door het invullen van een eenvoudig retourformulier. Beter kan niet. CoolBlue maakt echt waar wat ze beloven. Zo hoort een webwinkel te zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Kreffer Reedijk. 27-04-2018 Via de website gekocht

Bezorging wasautomaat.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Eerste levering bovenblad los ,is netjes opgelost en omgeruild met korting voor ongemak.Pluim voor de bezorgers keurig netjes.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jonathan 27-04-2018 Via de website gekocht

Net als de reclame!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Enorm tevreden over de service bij coolblue. Alles is net zoals de reclame op tv verlopen. Op voorhand gebeld, halfuurtje voor aankomst een smsje gekregen. Enorm vriendelijke mensen! Bij de eerste levering bleek er een kleine schade te zijn. Dit is binnen de 2uur rechtgezet en onmiddelijk een nieuwe afspraak voor nieuw toestel. Top service! Doe zo verder! Voor nieuwe toestellen in de toekomst, zoek ik niet meer maar bestel ik onmiddellijk via jullie!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ap 27-04-2018 Via de website gekocht

Alles volgens afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nou, spullen op tijd geleverd. Verpakkingsmateriaal afgevoerd. Hele nette bezorgers die overigens aan het eind van een erg warme dag geen biertje voor onderweg wilden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske 27-04-2018 Via de website gekocht

Ik hou van die dozen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke, overzichtelijke site. Snelle levering.
Ik word altijd extra vrolijk van de dozen van Coolblue.
Heerlijk dat hier ook aandacht aan besteed wordt!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Truus 27-04-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Koel/vriescombinatie een half jaar geleden gekocht en de koelkast werkte niet meer 😣 gebeld en binnen 2 dagen omgeruild voor een nieuw exemplaar. TOP geregeld. Bedankt voor de goede service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nico 27-04-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede service, goede producten, vaak tegen een mooie prijs, snelle levering en tips bij montage. Kortom aan te bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 27-04-2018 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en prima service. Het door mij besteld product bleek een lege batterij te bevatten. Direct werden er een paar batterijen gestuurd. Mijn ervaring met de telefonische hulp/info is ook prima. Coolblue is niet altijd de goedkoopste maar de prima service compenseert dit dubbel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van hout 27-04-2018 Via de website gekocht

goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
snelle service, klantvriendelijk personeel, fijn dat het apparaat op de juiste plaats wordt gezet en wordt aangesloten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond 26-04-2018 Via de website gekocht

Prima winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De producten zijn prima geprijsd de bestel- en leveringsprocessen zijn optimaal. Levering is supersnel en vaak zonder extra kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pi-Air 26-04-2018 Via de website gekocht

Super service, top...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had een item wat niet goed werkte of zo lastig was dat ik het niet werkend kreeg en wilde het retour en m'n geld terug. Kreeg klantenservice aan de telefoon en binnen 5 minuten super geholpen, zelfs de retouretiketten werden aangaande het gesprek gemaild. Moest ff printen, item in doosje stoppen en hoppa gratis retour. 2 dagen later een nieuw item ontvangen, gewoon verrekend met de 1e.... mooi toch.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diana 26-04-2018 Via de website gekocht

Super snel en perfecte service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima site. Snelle levering. Bestellen alles bij cool blue. Zeer aan te bevelen. Zelfs in de winkel super vriendelijk personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 26-04-2018 Via de website gekocht

Leuk contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke vriendelijke bezorgers fijn contact per mail zeer snelle reacties leuke respons om de wachttijd door te komen echt leuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

26 april 2018 26-04-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging, service perfect.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prettige site om te shoppen, voldoende vergelijkingsmogelijkheden om het juiste artikel aan te kopen voor hetgeen je naar op zoek bent. Betrouwbaar qua levering en geleverde product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jac 26-04-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service!!!

Algemene score

9,0
Aanbod en produktoverzicht + een zeer goede service 's avond effe voor 23.00 uur besteld en de dag erna voor 23.00 uur in huis

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K van der Have 26-04-2018 Via de website gekocht

Vlak voor 23.59 uur besteld, niet de volgende dag in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

4,0
Heb goede ervaringen met coolblue, vandaar een wasmachine besteld op woensdag.Maar laat op de avond... .wel voor 23.59 uur en ook betaald, maar orderbevestiging kwam ruim een half uur later. Donderdag dus. Gevolg: wasmachine werd niet de volgende dag geleverd maar pas zaterdag. ( vrijdag is koningsdag) jammer dat hier geen oplossing voor gevonden werd. Dus let op als je vlak voor 23.59 uur besteld, het komt niet gelijk de volgende dag!!
Officiele reactie van Coolblue 26-04-2018

Beste meneer/mevrouw Van der Have,

Wat ontzettend jammer om te vernemen dat jouw bestelling niet meteen de volgende dag is geleverd. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst en deze ruim voor 23.59 uur betaalt, kun je de volgende dag al een levering verwachten.

Helaas is de betaling niet tijdig verwerkt waardoor een levering op de volgende dag niet mogelijk is geweest. Het spijt ons enorm dat jij de dupe bent geweest van deze vertraging. Uiteraard willen wij alsnog voor jou controleren rond welk tijdstip de bestelling is geplaatst en wanneer de betaling is uitgevoerd. Met behulp van deze gegevens kunnen wij wellicht controleren waar het precies is mis gegaan.

Graag zien wij het ordernummer met een korte toelichting in een e-mail tegemoet. De e-mail kun je versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Mocht je nog andere vragen hebben, dan vernemen wij dit graag in jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Johan Nijp 26-04-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer vriendelijke mensen die bij coolblue werken, en leveren op tijd en bellen je zelfs op voor ze komen
Bij ons was het een nieuwe wasmachine en die werd netjes geplaatst, aangesloten en het eerste wasprogramma gestart. Ook namen ze de verpakking en oude machine weer mee n Echt super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 26-04-2018 Via de website gekocht

Al jaren zeer tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestel al jaren meerdere keren per jaar materiaal bij Coolblue, altijd zeer vriendelijk bij telefonisch contact en hele goede service ontvangen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lise-Lotte 26-04-2018 Via de website gekocht

Minder klantvriendelijk dan verwacht

Algemene score

5,0
De levering werd incompleet bezorgd. In plaats van een klantvriendelijke behandeling na deze incomplete levering, werd het bijna zo gebracht alsof het mijn eigen schuld was dat er fouten waren gemaakt in de bezorging. Ik moest zelf overal achteraan bellen en het leveradres, dat verkeerd was overgenomen voor het ontbrekende onderdeel, kon niet meer gewijzigd worden. Ik had het niet voor niets naar een ‘nieuw’ adres laten sturen, aangezien ik middenin een verhuizing zit. Ook dat was mijn eigen probleem. Voortaan bestel ik mijn producten liever ergens anders. Zeker wanneer er haast bij geboden is.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Ans Becker 26-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmachine snel en zorgvuldig afgeleverd. Door twee man bezorgd en op de goede plaats neergezet. Goede uitleg over de wasmachine gegeven,en gecontroleerd of deze goed werkte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thea Schouten 25-04-2018 Via de website gekocht

slechte voorlichting bij retourneren kapot product

Algemene score

1,0
na een aantal goede ervaringen heb ik nu een zeer slechte ervaring met coolblue.
een kapotte apple watch opgestuurd en deze schijnt niet te repareren te zijn, ik wil hey horloge voor een second opinion aanbieden aan apple, maar moet nu 39,95 euro onderzoekskosten betalen. Het horloge is 8 maanden oud. Voor het retour zenden is mij daar niets over verteld.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 26-04-2018

Beste Thea,

Wat ontzettend jammer dat wij niet in staat zijn geweest jouw Apple Series smartwatch te repareren. Wij hebben het onderzoek aan een erkende reparateur overgelaten. De reparateur heeft inderdaad geconstateerd dat het niet meer economisch verantwoord is om jouw smartwatch te repareren. De reparatiekosten overschrijden namelijk de waarde van het product.

We hebben op de website een pagina toegewijd aan het reparatieproces. Hierin is ook terug te lezen dat er onderzoekskosten in rekening worden gebracht van €39,95. Deze kosten worden verrekend zodra er een defect is geconstateerd dat buiten de garantie valt. Dit kun je via de volgende link nalezen: https://www.coolblue.nl/klantenservice/53/informatie-over/hoe-werkt-het-reparatieproces.html.

Graag zien wij alsnog jouw reactie tegemoet naar aanleiding van de eerste herrineringsmail. Mocht je nog andere vragen hebben hierover, dan vernemen wij dit graag in jouw reactie.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Jack 25-04-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Just in time

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bestelling geplaatst, en de optie om het zelf op te halen in de winkel ivm de kwetsbaarheid van het product. Ik kreeg een bevestigings mail, en op de ophaaldag een mail en sms dat het product er ook daadwerkelijk lag. En dat was zo.. Top!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed

Reageer

M.Mostert 25-04-2018 Via de website gekocht

Altijd Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb altijd goede ervaringen met het retourneren van producten..altijd vlot het geld ontvangen. De klantenservice krijgt van mij een dikke duim! De klant staat echt op de eerste plaats.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Dickie 25-04-2018 Via de website gekocht

Lof, lof, lof...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatievoorziening over producten. Efficiënte afhandeling bestelling. Lief, hoffelijk en deskundig personeel die de installatie van de wasmachine, ondanks de beperkte ruimte, in een mum van tijd rond hadden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maureen 25-04-2018 Via de website gekocht

Geweldige en vlugge service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al verschillende producten bij Coolblue gekocht. De prijs/kwaliteit verhouding is goed. De leveringen zijn heel snel en bovendien nog gratis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 25-04-2018 Via de website gekocht

Top levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Leuke medewerkers die zichtbaar lol in hun werk hebben. Prima product en goede uitleg van de jongens van Cool Blue.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ayten 25-04-2018 Via de website gekocht

Breed assortiment. Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue heeft een breed assortiment. Goede service. Altijd goede aanbiedingen. Ik vergelijk het aan te schaffen oroduct met andere winkels. En vaak is coolblue de goedkoopste.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dre 24-04-2018 Via de website gekocht

alles perfect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
simpel te bestellen, marktconforme prijsstelling, betrouwbare betaling en betrouwbare levertijden, goede adviezen en produkten zijn makkelijk te vergelijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijn 24-04-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Is er een probleem? Ja? Zij lossen dit direct op! Bel, app of mail me ze, maakt niet uit alles wordt gelijk geregeld! De regel "De klant is koning" wordt hier dan ook goed gebruikt. Conclussie: De perfecte webshop om iets te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 24-04-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging! wel verkeerde tijd bezorgd (door PostNL)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Had een vaatwasser net voor middernacht besteld. volgende dag in de middag bezorgd. top!
Helaas was de bezorging niet door Coolblue zelf gedaan , maar was het uitbesteed aan PostNL.
Deze zouden bezorgen tussen 15 en 16. Ze waren er al om 13 uur. gelukkig was ik net weer thuis.
Tevens was de doos gescheurd. Misschien moet coolblue toch zelf gaan bezorgen?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

hans rietbroek 24-04-2018 Via de website gekocht

geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een goede service. Vriendelijk personeel en als er iets fout is gegaan door eigen schuld is dat geen probleem en wordt snel opgelost. Tot nu toe alles wat we besteld hebben van prima kwaliteit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 24-04-2018 Via de website gekocht

Gewledige webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een geweldige webwinkel. Er is genoeg keuze nieuw en tweedekans. Ik heb er mijn vriezer en wasmachine gekocht. Je krijgt op tijd bericht wanneer het gebracht wordt. Dus je hoeft niet de hele dag te wachten. De jongens die het bezorgen zijn ook allemaal heel vriendelijk! Ik heb niks verkeerds te zeggen over Coolblue. Ik zou er zo weer bestellen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josefien 24-04-2018 Via de website gekocht

Niet geheel goed verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
normaal gesproken erge goede service en medewerkers maar deze keer met het plaatsen van een wasmachine hadden we 1 medewerker die t snapte en 2 die die dag begonnen waren, dus dat ging niet geheel soepel (slang liep leeg op houten vloer, vrachtauto verplaatsen ging niet geheel soepel)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jessica 24-04-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Ik heb op vrijdag een horlogebandje besteld als kado voor mn man. Het zou er op zaterdag zijn. Bleek niet het geval. Na een mail werd mij een spoedzending beloofd op zondag -wederom niet bezorgd. Op maandag een nieuwe mail van coolblue-alsof voorgaande niet was gebeurd- dat de zending op maandag mis was gegaan en als ik wilde konden ze nog zorgen dat het met spoed op maandagavond werd bezorgd. Omdat ik inmiddels een ander verjaardagskado heb gekocht (noodgedwongen) heb ik verzocht de levering in te trekken en mijn geld terug te storten. Geen reactie - tot op dinsdag - dat ik mijn pakket kan ophalen bij het leverpunt.
Ik ben zeer ontevreden. Zowel over de.levering als over de communicatie.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-04-2018

Beste Jessica,

Wat onwijs teleurstellend om te moeten horen dat de levering van je verjaarscadeau zo mis is gegaan. Het is nooit de bedoeling om iemand zo lang te laten wachten. Daarvoor dan ook onze excuses. We zijn benieuwd of het ondertussen allemaal wel goed is gekomen, dus als we nog wat voor je kunnen doen, neem dan gerust contact met ons op. Voor nu wensen we je nog wel een hele fijne avond,

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Snel en soepel 24-04-2018 Via de website gekocht

Snel, soepel en zeer vriendelijk

Algemene score

10,0
‘S avonds besteld en de andere dag aangesloten op de 2e verdieping. Zonder een zucht of wanklank

Top mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 23-04-2018 Via de website gekocht

Coolblue belooft veel, maar maakt het ook waar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de aankoop had ik al op kieskeurig rond gekeken en reviews gelezen, en wist ik welke wasmachine ik wilde kopen. Ik vond een prima prijs bij Coolblue, het was ergens anders 10 euro goedkoper. Echter door eerdere goede ervaringen besloot ik toch voor Coolblue te kiezen. Hier heb ik geen spijt van gekregen. Het was een feestje zoals ze in de reclame zeggen. Na het bestellen kreeg ik een bevestiging. Een een paar uur later een tijdsblok van bezorging. De volgende ochtend een email en sms met een nauwkeurigere bezorgtijd. Vlak voor de bezorging weer een sms en een telefoontje van de bezorgers. Ze waren op de aangegeven tijd bij mij thuis. Ze namen eerst de oude wasmachine mee. Daarna kwamen ze met het nieuwe apparaat naar boven (drie hoog zonder lift). De bezorgers sloten de wasmachine in oogwenk aan, en draaide meteen een testprogramma. Tussen het moment van bestellen en het moment dat het de wasmachine draaide, zat maar 12 uur. Al met al een top ervaring.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonia de Groot 23-04-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!

Algemene score

9,0
Makkelijke web site... snelle levering. Jammer cash back aktie, krijg geen reactie van Wolf, dus fluiten naar 10,00 euro teruggave

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan uit Leeuwarden 23-04-2018 Via de website gekocht

Binnen 14 uur een nieuwe wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vrijdagavond gaf onze Miele na 18 jaar de geest. De volgende ochtend om 10 uur bracht Cool Blue een nieuwe, sloot hen aan en naam de oude mee. Prima service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 23-04-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nadat ik eerst mijn nieuwe wasmachine bij Coolblue besteld had en deze goed geleverd werd, heb ik onlangs een wasdroger bij Coolblue besteld en deze is jl zaterdag geleverd. Vrijdag besteld en zaterdagochtend stond hij al in de berging. Door de monteurs goed aangesloten en ik kreeg een goede uitleg erbij. En dat gewoon gratis, geweldig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 23-04-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Correcte jongemannen die mijn nieuwe vaatwasser bezorgden. Tevens name ze het verpakkingsmateriaal netjes mee terug.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van der Kroef 23-04-2018 In de winkel gekocht
Rotterdam

deskundige benadering in de winkel en helpdesk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deskundige en vriendelijke benadering in de winkel en helpdesk ,en prima op tijd bezorgd op mijn huisadres .
Ik zag de oprichter van coolblue op de tv bij wnl op zondag en zijn verhaal klopte exact met de praktijk ,dit is volgens mij van enorm belang voor een onderneming
Ik heb al verschillende keren bij coolblue gekocht en steeds enorm tevreden .
Bij het betreden van de winkel viel mij op dat je gelijk aan kan geven voor welk product je de winkel bezoekt en dat je daarna snel word opgehaald en ik rustig mijn vragen kon stellen en al mijn vragen duidelijk beantwoord werden waarbij ik merkte dat de medewerkster goed in de gaten had of ik alles begreep

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews