coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42495 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Den Haag 24-10-2018 Via de website gekocht

Goede snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aanschaf Samsung 24 inch monitor. Goede snelle levering tegen een mooie prijs. Op het door mij gewenste bezorgmoment.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

J & S 24-10-2018 Via de website gekocht

Weer heel goed geholpen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle service, goede en duidelijke afspraak voor installatie, vriendelijke en vakkundige installateur.
Nu met de vaatwasser en hier voor met de wasmachine.
Petje af.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 24-10-2018 Via de website gekocht

Snelle en zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijk vanuit mijn luie stoel kunnen kiezen wat de goedkoopste keuze was. Toen besteld en al een dag later heerlijk thuis bezorgd. Niet hoeven sjouwen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J.H. 24-10-2018 Via de website gekocht

Absoluut top! Service tot in de kelder!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nieuwe vrieskast werd perfect op tijd afgeleverd, naar de kelder gebracht en daar afgesteld. Wát een service, klasse!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Koevermans 24-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel en vlotte bestelling en de volgende dag in huis. Factuur en verzendbevestiging per e-mail en zeer gemakkelijk te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.N.Hagenaars 24-10-2018 Via de website gekocht

Service prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede shop met prima aanbiedingen en prijzen.
Uitgebreid assortiment en zeer overzichtelijk.
Zeer goede web shop.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Dirk-Jan 24-10-2018 Via de website gekocht

Super geregeld allemaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor 23:59 besteld. De volgende dag is het ook netjes binnen een tijdsframe van een uur afgeleverd. Top service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny Van der Heyden 24-10-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Goede service door professionele medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij komen al jaren naar deze shop en worden altijd vriendelijk onthaald.
De kennis van de medewerkers is ook een pluspunt

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 23-10-2018 Via de website gekocht

prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke site, levering de volgende dag zoals beloofd, keurig verpak,t kortom niets op aan te merken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-10-2018 Via de website gekocht

prima levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima levering van een gaskookplaat, ook de aansluitslang meteen mee besteld erg makkelijk.
In de avond besteld en de volgende dag al in huis.
Zonder het te hoeven betalen van verzendkosten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 23-10-2018 In de winkel gekocht
Groningen

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vriendelijk ontvangen, kreeg heldere voorlichting over het product en werd vlot geholpen
Kortom voor mij een reden om terug te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 23-10-2018 Via de website gekocht

Razendsnel & kwaliteit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb gekozen voor Coolblue omdat deze webwinkel super klantvriendelijk is, doet wat ze belooft en razendsnel de spullen levert. Verder wordt je ook nog eens goed op de hoogte gehouden van het bestelproces.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion van der Reijken 23-10-2018 Via de website gekocht

Coolblue , Ze doen wat ze beloven !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
WAuw, het ging zo als in de reclame.
- Uitzoeken ✔️
- Vergelijken ✔️
- Kiezen & Bestellen ✔️
- af laten leveren op gewenst moment ✔️
- netjes via mail van hele bestel/afleverproces opde hoogte gehouden ✔️
- Afgeleverd op beloofde dag en tijdstip ✔️
- Afgeleverd door 3 zeer kundige en nette medewerkers van Coolblue. Top geinstalleerd en super duidelijke uitleg ontvangen ✔️
- Ook nog even heel behulpzaam de reeds aanwezige droger teruggeplaatst als extra service 👍✔️
- En de oude machine meegenomen. ✔️

Ik kan niks anders zeggen en aanbevelen top, top,top !
-

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hv 23-10-2018 Via de website gekocht

prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel bezorg mogelijkheden via post nl. Uitstekende nazorg via email, met goed uitleg over gebruik tablet. Snelle bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy Rammelaere 23-10-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering en goede service
Kwaliteit voor je geld
Service na verkoop is ook heel goed
Een aanrader :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jay81 23-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

2,0
Wanneer je een defect product krijgt van Coolblue is de afhandeling zo slecht klantenservice hangt op tijdens een gesprek. Ze delen de planning voor het ophalen in op dagdelen wanneer je niet kan luisteren niet naar de wensen laat je nadien toch een nieuw product leveren na 2 weken blijkt deze een gebruikte versie te zijn ik koop hier nooit meer

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 23-10-2018

Beste Jay,

Bedankt voor je review. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat wij een defect product hebben geleverd. Dit kan helaas gebeuren. Natuurlijk willen wij dit goed voor jouw oplossen, maar dit kan niet zonder jouw medewerking. Helaas werkt Coolblue nog niet met tijdvakken en daarom kunnen wij deze ook niet aanbieden. Ondertussen heb je contact gehad met onze backoffice en is jouw een compensatie voor het ongemak aangeboden.
Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Michel 23-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service (mbt het afleveren)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk (online) proces, perfecte service mbt alles aangaande de levering vh product. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aannemen. De levering kan zelfs op een zondag(!), ik word zeer goed op de hoogte gehouden dmv email/sms over de levering(stijdstip) en ik word gebeld door de bezorger. Zéér goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne van Leeuwen 23-10-2018 Via de website gekocht

Superservice. Prettig en enthousiaste medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemak. Snelle levering. Prettig geholpen. Levering was netjes. Gezellig en zeer gemotiveerde medewerkers. Plezier in hun job. Aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KP 22-10-2018 Via de website gekocht

gemakkelijk te bestellen, fijne levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de website is zeer duidelijk en overzichtelijk. Bij de bezorging komen ze de afspraken na , er staan vriendelijke mensen aan de deur en alles wordt perfect geregeld

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erica 22-10-2018 Via de website gekocht

Echt uitstekende klantenservice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site, goed mailcontact, houden zich aan afspraken. Toen 1 apparaat na enige tijd defect bleek, hele vriendelijke en accurate dienstverlening in de winkel en via de mail. Goede oplossing gevonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Jansen. 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima service en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Prima service. Het artikel wordt keurig ingepakt en vlug bezorgd.
En als je wat vraagt, krijg je meteen een goed en onderbouwt antwoord.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ramipa 22-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige shop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben superfan van Coolbleu !!
Goede service, snelle levering.
Ze doen wat ze beloven, of je nu een vaatwasser koopt of een telefoon.
Echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 22-10-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede prijzen, prettige website, snelle levering, leuke verzenddoos. Een bedrijf dat begrepen heeft wat de consument wilt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wijss 22-10-2018 Via de website gekocht

SUPERSERVICE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via Coolblue ben je zeker van de goedkoopste en toch de beste service ! Ze begeleiden je van start tot einde en wanneer de levering niet kan doorgaan op het geplande moment dan kan je direct een aanpassing doen voor dezelfde levering zelfs de dag nadien!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix Meyknecht 22-10-2018 Via de website gekocht

PRIMA service ! Ten onrechte bestelde wasmachine zó terug!

Algemene score

10,0
Het was twee dagen voor onze vakantie.
Onze (10-jarige) wasmachine lekte. Dachten we.
Want al eerder een keer gehad en rubberen afdichtring bleek gescheurd.
Zou weer zo kunnen zijn. Namen we aan....

Dus naar een nieuwe uitgekeken, en bij Coolblue een mooie aanbeiding gevonden.
(de oude zouden we aan onze zoon geven, zodaty hij kon kijken of hij het voor een redelijk prijs kon repararen....)

Om 23:58 besteld op zondagavond.
En hopla, maandagavond om 17:00 stonden ze op de stoep met de nieuwe wasmachine.
Even aansluiten en op het spoelprogramma gezet om het apparaat even te reinigen..
En omdat er verder niks mee moest, vertrokken de vriendelijke heren weer.

30 minuten later was er echter weer een grote plas water in de bijkeuken....
Het was dus NIET de machine.. :-(
Nu wél verder gezocht, en het bleek een verstopte afvoer...
Gelijk die avond nog Coolblue gebeld... : "Geen probleem, we komen die nieuw machine weer halen". "Oh, u gaat op vakantie? Nou dan komen we gelijk morgenochtend"...

Gwelding!

Door onze vergissing/fout hadden we een wasmachine besteld die we dus eigelijk niet nodig bleken te hebben, en zonder gedoe name Coolblue hem gelijk weer terug. En dat alles binnen 24 uur !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico 22-10-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de aanschaf van een hometrainer heb ik prima advies gekregen. De hometrainer werd de volgende dag afgeleverd en keurig naar de 2e verdieping gebracht. Dat scheelde me een hoop gesjouw. De hometrainer zelf bevalt prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly Goedhart 22-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijk en gemakkelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site kun je goed vergelijken en is overzichtelijk. Bezorging is perfect, je krijgt een belletje als ze in de buurt zijn. Het product wordt netjes neergezet en aangesloten door heel net en vriendelijk personeel. Voor vragen wordt je heel netjes geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans de Beus 22-10-2018 Via de website gekocht

Onverwachte kosten aansluitservice

Algemene score

1,0
Fornuis gekocht en extra betaald voor aansluitservice. 5 polige kabel wordt niet standaard meegeleefd. Telefonisch advies gevraagd vooraf. Bij betaling van € 44,90 wordt aansluiting helemaal geregeld. Toen apparaat geleverd werd ontbrak en aansluit snoer. Monteur had er nog wel een in de auto liggen a € 35,- totaal aansluit kosten dus € 79,90! (voor een snoer en 5 minuten werk! Dus geen duidelijkheid vooraf en hoge kosten achteraf!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Hans,

Bedankt voor het kenbaar maken van jouw onvrede. Vervelend te lezen dat de levering anders is verlopen dan verwacht. Wij bieden inderdaad de extra dienst "aansluiten op electiciteit". Op de productpagina geven wij ook aan: Let op: 5-polig stopcontact nodig voor dit product."Je dient deze zelf aan te schaffen. Gelukkig had de installateur er nog eentje in de auto liggen.

Ontzettend vervelend om te lezen dat dit wellicht niet besproken is tijdens het gesprek. Intern maken wij dit bespreekbaar om herhaling te voorkomen. Ondanks het ongemak wensen wij je veel kookgemak.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Lynn 21-10-2018 Via de website gekocht

Hele goede mobiel, snel en netjes verzonden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor cool blue gekozen. Vanwege de goede en snelle service. Als er een probleem is wordt er vrijwel meteen met me meegedacht. Voor deze mobiel heb ik gekozen omdat de camera en batterij erg goed zijn. Winkel is zeker een aanrader. De belangrijkste reden hiervoor is de aandacht voor de klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Theo Nauwelaerts 21-10-2018 Via de website gekocht

Goedkoop en thuis gebracht.

Algemene score

10,0
Wat ik vind de website super en volledig bij met de producten. Goedkoop en thuis gebracht als ge iets koopt, ge moet er het huis niet voor verlaten. Een 10 is hier de gewoonste zaak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Haesebeyt 21-10-2018 Via de website gekocht

Dat was snél!

Algemene score

10,0
Op vrijdagavond iets vóór 23 uur een bestelling geplaatst. ´s Anderendaags, 10 na 10 's morgens staat er al een nieuwe, werkende machine en is het oud toestel weg!
Heerlijk als gedaan wordt wat beloofd: vóór 24 uur besteld: de dag erna geleverd. Dit kon ook 's avonds geweest zijn maar zó snel: dat was snél!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Michelle 21-10-2018 Via de website gekocht

Super snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijke en overzichtelijke website, alles wordt goed aangegeven. Ze hebben erg veel keuze.
Bestelling gedaan en de volgende dag al thuis! Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoJo 21-10-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

4,0
Op zaterdagavond een Apple MacBook besteld welke op zondag geleverd zou worden. Bij levering bleek er een foutief artikel geleverd te zijn. Direct gebeld met de "klantenservice", maar deze wenste op geen enkele wijze mee te denken aan een acceptabele oplossing. Levering van het juiste artikel kon niet eerder plaatsvinden dan dat het foutieve artikel retour was ontvangen.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 22-10-2018

Beste Jolo,

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat er iets anders geleverd is dan besteld. Dit hoort natuurlijk niet en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden. Onze klantenservice probeert binnen de mogelijkheden met je mee te denken. Wellicht kunnen wij toch nog iets voor je doen. Graag ontvangen wij jouw ordernummer + korte uitleg op geenglimlach@coolblue.nl

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Ad Stroop 21-10-2018 Via de website gekocht

Snelle, accurate bezorging!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie prijzen voor kwalitatief prima artikelen, die ook nog eens keurig op tijd en snel geleverd worden. Website ziet er verzorgd uit.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marrieta 21-10-2018 Via de website gekocht

Blij met service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en prettige afhandeling. Kon laten bezorgen op tijd die mij uitkwam en werd goed op de hoogte gehouden. Alles klopte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W. 21-10-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop is zéér overzichtelijk, en de producten zijn
makkelijk te bestellen.
Ook de levering is goed en snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Nardjan 21-10-2018 Via de website gekocht

Overzichtelijke website, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft zo'n fijne website, veel beter dan de competitie. Daarnaast is de service op alle vlakken geweldig: de levering, de hulp bij vragen (gewoon via whatsapp), de tips over producten. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ront 21-10-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooie website, gemakkelijk te bestellen en betalen, mogelijkheid op FB om te chatten en vragen te stellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemien 21-10-2018 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een vlotte en snelle levering, vriendelijk personeel
Zou iedereen aanbevelen bij coolblue hun aankopen te doen

Reageer

MireilleH 21-10-2018 Via de website gekocht

Een super web-winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een laptop nodig. Maar ja, zoonlief speelde altijd minecraft op mijn oudere pc, en dat lukte niet op de laptop van mijn man, dus ik wist dat ik niet zomaar een laptop kon kopen. Een prettig gesprek via de app met een medewerker, met goede nuttige informatie, en ik wist genoeg! Die laptop heb ik nu alweer een jaar of 4, en sindsdien koop ik (bijna) al mijn consumenten-elektronica bij coolblue. En nog nooit teleurgesteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton 21-10-2018 Via de website gekocht

aanrader

Algemene score

9,0
pas een reparatie verzoek ingediend bij coolblue om een warmte lamp te repareren hierbij geven ze aan dat het door drukte 3 weken kan duren maar binnen een week na goed op de hoogte gehouden te zijn door mail verkeer met waar mijn apparaat was en wat er gebeurd met het apparaat had ik binnen een week toestemming om een nieuw product te bestellen of geld terug ik heb uiteraard een nieuwe besteld top bedrijf in verkoop en retouren

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jannie Vreeke 21-10-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Apparaat was defect, na contact met de klantenservice apparaat woensdag retour gestuurd en vrijdag alweer een nieuwe. In een woord super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 21-10-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke website. Snel besteld goede prijs, duidelijke omschrijving van het product en super snel geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Hoogendijk 21-10-2018 Via de website gekocht

De service is top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij Coolblue. De service is prettig ook wanneer er zaken niet goed gaan, dan wordt het goed opgelost. Wat ik erg fijn vind is dat Coolblue als een van de weinige webshop verzending meldingen geven waar je werkelijk op kan vertrouwen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Raaijmakers 21-10-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens verlopen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kan ik nog meer zeggen dan dat ik voor 100% tevreden ben. De levering, de betaling enfin echt alles is verlopen naar wens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura vg 21-10-2018 In de winkel gekocht
Lochristi

Meest klantvriendelijke (web)shop!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben sinds mijn eerste bestelling fan van coolblue. Elk product dat ik tot nu besteld heb, werd steeds de volgende dag/ochtend geleverd. Het grootste pluspunt hierbij is dat de leverancier zowel per sms als telefonisch een exact tijdstip doorgeeft zodat je niet een hele dag thuis hoeft te wachten. De leverancier(s) helpen ook steeds met de installatie en geven met een glimlach alle informatie die je nodig hebt.

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aletta 21-10-2018 Via de website gekocht

goed assortiment, goede prijs en prettige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de keuze van een nieuwe printer werd ik goed en vriendelijk te woord gestaan. Hiermee kon ik op andere plekken naar meer informatie zoeken. Nadat ik mijn keuze had gemaakt en de printer had besteld kreeg ik vooraf al handige instructies voor het in gebruik nemen van de printer. Daardoor kon ik zonder gedoe de printer aansluiten en in gebruik nemen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

TSA 20-10-2018 Via de website gekocht

Levering via Bpost later dan beloofd

Algemene score

3,0
Bestelling op vrijdagmiddag en ‘s avonds een telefonische confirmatie gehad dat de levering zeker op zaterdag zou doorgaan. Zaterdag middag op de site van Bpost stond er dat de levering op de eerstvolgende werkdag zou doorgaan. Blijkbaar kan men op de leveringsbeloften niet vertrouwen zelfs na contactname met de servicedesk. Dit is ons reeds meerdere malen overkomem bij Coolblue. Het is mij onbekend of het probleem zich voordoet bij Bpost of niet met Postnl hebben wij tot nu toe nog nooit zulke problemen gehad.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Merlin 20-10-2018 Via de website gekocht

Betrouwbaar! Wat wil je nog meer?!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gewoon goed. Ze maken waar wat ze beloven. Maken het jou gemakkelijk. Prijzen goed. Service heeel goed. Dus ja... wat wil je nog meer?!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MVolker 20-10-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede site die gemakkelijk te gebruiken is, alles is voorradig en de levering is echt supersnel. Wat me ook goed bevalt is dat als klanten iets terugsturen omdat het product toch niet aan hun verwachting voldoet (dus niet als iets stuk is maar niet bevalt), ze het als 2e kans product aanbieden tegen een gereduceerde prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews