coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annemal 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Netjes

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 04-06-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Soms lang wachten, maar relax

Assortiment
Niet alles is altijd aanwezig, maar toch keuze genoeg

Aanbeveling
Altijd wordt je goed geholpen en deskundig jong personeel

Extra toelichting
Coolblue nog een beetje verbeteren en dan de beste zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik koop geregeld bij Coolblue, en vindt de zaken die ik zoek gemakkelijk.

Service
Een enkele keer te maken gehad met Garantie, altijd tot de volle tevredenheid geregeld.

Assortiment
Meestal vindt ik wat ik wilde bestellen

Aanbeveling
Vaak adviseer ik Coolblue aan om zijn goede en deskundige service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco Zoutendijk 04-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdagavond rond 6 uur besteld, zondag om 6 uur had ik mijn aankoop al thuis. Das fijn

Service
Super handig om een berichtje te krijgen via je telefoon om te zien, Hoelaat je je aankopen binnen krijgt.

Assortiment
Vond het heel makkelijk me kop telefoon via coolbleu te bestellen, zoveel keuze .

Aanbeveling
Gewoon een top winkel

Extra toelichting
Heb hiervoor al een aantal producten bij coolbleu gekocht, dit zal zeker niet de laatste zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ed 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk gewoon goed ga zo door

Service
super en snel

Assortiment
meerdere keuze van artikelen

Aanbeveling
gewoon goed snelle service en snel bezorgd

Extra toelichting
ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemieke 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede en overzichtelijke site

Service
Helemaal top, jullie doen wat jullie beloven.

Assortiment
Prima, heb nu 2 keer wat besteld, en wat ik nodig had was aanwezig en er was genoeg keus.

Aanbeveling
Alles top!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke website met uitgebreide productinformatie.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede wegsite met goede info en anders kan je bellen en krijg je ook goede service

Service
Als je belt heb je iemand aan de telefoon die er verstand van heeft en met je meedenkt

Assortiment
Tot nu toe nog niet iets gevonden wat jullie niet verkopen

Aanbeveling
Zeg altijd tegen iedereen dat jullie goed, snel en kwaliteit leveren!

Extra toelichting
Ga zo door en dan blijven wij glimlachen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IM 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig om te bestelling, goed overzicht van de producten, alles verloopt vlot.

Service
Supersnelle levering, goede service.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramon 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van het product in de winkelwagen leggen tot zelfs na het betalen erg duidelijk. Ook veel betaalmogelijkheden.

Service
Gratis verzending.

Assortiment
Zeer veel keuze in elektronica zoals bluetooth speakers.

Aanbeveling
Zeer goede service. Duidelijke website van de webshop. Super klantenservice. Levering altijd erg snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ra 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed en vooral makkelijk en soepel.

Service
Zonder enige probleem de aankoop gedaan. Instructies hoe alles te werk gaat van aankoop doen tot de bezorging goed duidelijk en netjes verwerkt!

Assortiment
Een 8 omdat ik niet volledig door de gehele assortiment ben gegaan maar wel opties om ruime keuzes te maken!
Dat is erg leuk i.p.v weinig keuzes.

Aanbeveling
Gewoon een dikke 10 omdat er geen reden en mispunten zijn om het anders neer te zetten.

Extra toelichting
n.v.t

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tiuri 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
zeer eenvoudig te vinden

Service
levering was iets later dan aangegeven

Assortiment
mooi ruim

Aanbeveling
tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Onno 03-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Overzichtelijk artikelen zijn makkelijk te vinden

Service
De levering zou de volgende dag zijn daar ben ik enigzins in teleurgesteld dat het toch nog een dag later kwam.

Assortiment
veel artikelen

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Lauwers Werner 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolijn 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Vandaag besteld, morgen in huis komt niet altijd gelegen. Fijn dus dat je je bezorgmoment zelf kan kiezen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David S 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zeer snelle bediening

Assortiment
vond direct wat ik wou

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sanny 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijk en prijs-kwaliteit

Service
tot nu toe zeer goede service

Assortiment
het is uitgebreid genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en zeer snel in huis

Service
Goede levering en probleem dezelfde dag nog opgelost

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Je jan ze altijd bereiken je hebt zo antwoord ! Problemen worden direct opgelost ! Terugbetsling binnen 2 dagen ! Daar kunnen meerdere webwinkels iets van leren !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manus 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Website werkt goed. Makkelijk om producten te vergelijken.

Service
Bezorging inderdaad volgende dag.

Assortiment
Ze hadden wat ik hebben wilde tegen goede prijs.

Aanbeveling
Tot heden maken ze waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A Goveia 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk, snel en eenvoudig bestellen

Service
Op tijd geleverd volgens afspraak

Aanbeveling
Flexibel bestelproces, goed communicatie, tracking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivo 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere duidelijke site met (niet onbelangrijk) zeer concurrerende artikelprijzen.

Service
Een voorbeeld voor veel andere online bedrijven.

Assortiment
Ik zoek en vergelijk, maar kom uiteindelijk vaak bij CoolBlue uit.

Aanbeveling
Het hele proces voelt gewoon goed en dat maken ze ook waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Beyens 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zo gebeurt

Service
geen klachten

Assortiment
vind niet altijd wat ik wil

Aanbeveling
vlot snel en prijselijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Casper 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering en heldere weergave van de status van de bestelling

Assortiment
Horloge was zelfs te pre-orderen. In elk geval al vanuit voorraad te leveren

Extra toelichting
tot de volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
Omdat ik al in een fysieke winkel was geweest, kon ik makkelijk vinden wat ik zocht

Service
Het viel wat betreft assortiment in de winkel wat tegen, maar de verkoper kon me wel goed vertellen wat ik het beste kon kopen. Dus in die zin was de service goed. Parkeren voor de deur bij Coolblue in Eindhoven is duur.

Assortiment
Ik ging juist naar de fysieke winkel om niet on line te hoeven kopen, maar het assortiment was zeer beperkt. De verkoper wist me wel te vertellen welke laptop ik het beste kon aanschaffen. Dat heb ik dus on line moeten doen. Liever gezien dat ik deze in de winkel had kunnen kopen.

Extra toelichting
Het bestelproces is wel leuk. Na de bestelling een grappig filmpje, het afgeleverde pakket met grappige teksten, een reclame boekje met ook weer wat grappigs. Ik kan me voorstellen dat mensen dit onzin vinden, maar ik vond het wel leuk.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Dennis B 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Site is zeer gebruiksvriendelijk, bestellen gaat via een paar klikjes en eventjes betalen. Ook zijn producten makkelijk te vinden door de vele filteropties in de store.

Service
Had op maandagmiddag een verjaardag en was compleet vergeten een cadeau te bestellen, en toen was het ineens al zondagavond. Maar niet getreurd want op coolblue kun je gewoon op zondag bestellen. Product was netjes de volgende dag ruim op tijd binnen, top!

Assortiment
Als je een product in een andere webshop ziet mag je er ook wel vanuit gaan dat ze dit product bij coolblue ook in het assortiment hebben, en vaak nog goedkoper ook

Aanbeveling
Zeer goede winkel die qua niveau wel kan tippen aan Bol.com, maar dan goedkoper!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hermann 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker uit de luie stoel bestellen

Service
Geleverd zoals wordt aangegeven.

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
Gewoon goed!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willian 03-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website gekocht. Overzichtelijk aanbod. Aanbod ruim voorzien van informatie en makkelijk te vergelijken met het overige aanbod.

Service
Geen persoonlijke service nodig gehad echter het gehele proces wordt je online voorzien van alle benodigde informatie en terugkoppeling over de voortgang.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BenB 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Door de juiste filters in te stellen zijn wij snel tot onze keuze kunnen komen.

Service
Zondagavond is de vrieskast besteld en maandag voor 12:00 uur is de vrieskast geleverd.

Assortiment
Wij zochten een A+++ vrieskast en dat is goed gelukt. In de markt is er geen hele grote keus in dit soort vrieskasten.

Aanbeveling
Coolblue biedt ook tweede kans producten aan. Dit wordt duidelijk omschreven. Wij zijn uiterst tevreden over de 'tweede kans' levering. Er was geen zichtbare schade alleen de verpakking was niet origineel. Wij hadden daardoor een leuke korting.

Extra toelichting
De gedetailleerdheid van het track en trace systeem was voor ons uniek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pinto 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en vinden op de website. Ook het bestelproces is eenvoudig.

Assortiment
Uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Super vlotte en correcte levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, met directe service waar nodig

Service
Gemotiveerde mensen met kennis over de producten

Assortiment
Er is weinig dat ik niet kan vinden

Aanbeveling
Nooit een verkeerde levering of te laat, goede service wanneer nodig, en een goede overzichtelijke website met ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stolk 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er is heel goed nagedacht over de manier van bestellen en de levering.

Service
Ik had een probleem met mijn nieuwe GSM. Via WhatsApp contact gelegd en supersnel geholpen!

Assortiment
Ze hebben (bijna) alles...

Aanbeveling
Efficiënt en betrouwbaar. Fijn dat er ook nog fysieke winkels zijn . Ook daar word je efficiënt en deskundig geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Prima keuze in goede artikelen. Voldoende variatie in prijs-kwaliteit zonder dat er echte "miskopen" zijn.

Service
Snelle levering en een verfrissend grappige digitale benadering van de klant na de aanschaf en betaling. Bovendien op een leuke manier aandacht geschonken aan de verpakking.

Assortiment
Prima assortiment. Gelukkig niet al teveel keuze binnen 1 merk. Dus je komt gauw tot het gewenste product.

Aanbeveling
Prima en betrouwbaar zaken doen. Je hebt immers altijd nog 14 dagen bedenktijd, mits je het product niet gebruikt hebt. Dat recht heb je in een gewone winkel/discounter meestal niet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website met een ruim aanbod en de mogelijkheid producten met elkaar te vergelijken

Service
Mijn vraag werd keisnel beantwoord en ook de service mbt de levering was top

Assortiment
Het aanbod is ruim en de prijs in vergelijk met andere webshops/winkels is prima

Aanbeveling
Ik geef Coolblue een tien omdat ik geen minpunt kan bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede gebruikersgemak, heel prettig in de hand!

Service
Snelle levering, TOP!!!

Assortiment
Geen wachten op voorraad gezeur, het was gewoon in het assortiment, en je kon goed vergeleiken tussen alle apparaten!

Aanbeveling
Toppers!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer duidelijke en overzichtelijke website, makkelijk te bestellen

Service
Snelle levering, je wordt keurig op de hoogte gehouden over de status van je bestelling, direct al na je bestelling.

Assortiment
Alles kunnen vinden en kopen wat ik nodig had

Aanbeveling
Uitgebreid assortiment, vlotte verwerking en verzending vanuit de webshop, daar heb ik ervaring mee.

Extra toelichting
Ik heb alleen hele positieve ervaringen met dit bedrijf, en kan het aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was makkelijk te vinden. Ook het aanbieden van een "tweede kansje" en daarbij de uitleg wat het precies betekent was duidelijk.

Service
Product kwam aan volgens verwachting. Kan de humor op de pagina's en mails wel waarderen!

Aanbeveling
Hoe het bedrijf gerund wordt, de humor en het gemak van bestellen is helemaal top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop Tolboom 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed overzicht

Service
Snelle levering

Assortiment
Goed overzicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke website en alles is makkelijk te vinden

Assortiment
Een zeer groot assortiment

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend

Reageer

JakeeGr 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website

Service
Wel na 1 dag bezorgd maar wel laat in de dag

Assortiment
Veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Colette van Aggelen 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gewoon leuke mails, ik wordt goed op de hoogte gehouden en voor 23.59 besteld is de volgende dag in huis! Top dus

Assortiment
Van alles wat, heeeeel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sal 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijk

Service
Stap voor stap op de hoogte worden gehouden

Aanbeveling
Snelle levering en over het geheel de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

edward 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zelfde dag nog bezorgd slechts voor een tientje extra

Service
Gewoon goed

Assortiment
Voor mij 100% score

Aanbeveling
Gemak en goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Overzichtelijke website en de service uitstekend!

Assortiment
Uitgebreid assortiment en duidelijke beschrijving

Aanbeveling
Goede service, ruime keus en uitstekende afhandeling van bestelde producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

FteB 02-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,3

Gemak
Een bestelling doen is simpel. Ook het product selecteren is eenvoudig. Reviews zijn echter niet representatief omdat ik zelf heb ervaren dat Coolblue negatieve reviews actief weert. Om een negatieve review geplaatst te krijgen moest ik ongelooflijk veel moeite doen. Een positieve review plaatsten ze echter direct.

Service
Nadat het product defect raakte is het ter reparatie aangeboden. Reparatie van het ene defect maakte een nieuw defect. Voor dit nieuwe defect is het product 3 keer terug geweest en iedere keer kwam het niet gerepareerd retour. Uiteindelijk heb ik besloten maar elders een nieuw (ander) product te kopen want Coolblue weigerde medewerking aan iedere constructieve oplossing.

Assortiment
Op het gebied van IP camera's is er zeer beperkte keus uit andere merken dan Foscam. En juist Foscam gaf bij mij de problemen zodat ik een ander merk wilde kopen.

Aanbeveling
Het is bij Coolblue heel gemakkelijk om iets te kopen. Toen mijn product echter binnen de garantietermijn kapot ging had ik een probleem, want Coolblue weigerde het te repareren en bood ook geen andere oplossing aan.
Ik had geen andere keus dan elders maar een nieuw product te kopen en mijn geld als verspild te beschouwen.

Extra toelichting
Ik heb bij Coolblue een Foscam IP camera gekocht. Binnen de garantietermijn ging deze kapot. Na reparatie kwam hij met een ander defect retour. Na nogmaals 3 keer retour zenden bleef het defect erin zitten. Ik had geen andere keus dan elders een nieuwe camera te kopen en mijn geld als verspild te beschouwen. Ikzelf koop niets meer bij Coolblue.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 03-06-2016

Beste FteB,

Bedankt voor uw terugkoppeling. Wij betreuren het ten zeerste dat u ontevreden bent over de geleverde service. Als we zo naar uw verhaal kijken, is dit ook te begrijpen. Hier is duidelijk veel misgegaan, oprechte excuses voor het ongemak. Wij zouden graag even meekijken. Zou u één van de retour nummers waarin de Foscam ter reparatie is aangeboden kunnen doorgeven? Dan gaan we samen met u kijken naar een passende oplossing.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

anne 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel toegankelijke website

Aanbeveling
duidelijk uitleg op de website over de voor jou meest geschikte computer

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Ingrid 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niet moeilijk...wel makkelijk!!!

Service
Heeee netjes ingepakt...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ton van den bosch 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site was snel gevonden omdat ik al eerder bij Coolblue heb gekocht.

Assortiment
Veel keuze in de merken die een extra batterij leveren

Aanbeveling
Goede service. Klantvriendelijk. er is goed over nagedacht hoe je de klant het beste kan helpen. In dit geval door de klant centraal te stellen.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en snel het product dat je zoekt vinden.Duidelijke product info.

Service
Morgen geleverd is echt top. In plaats van nog snel naar een winkel in de buurt (wat met druk verkeer tegenvalt) komt hetpakket naar je toe. TOP

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod.

Aanbeveling
Nog nooit een probleem tegengekomen. Dat verdient een 10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webwinkel is erg goed gebouwd, snel en duidelijk.

Service
Alles loopt gesmeerd, de orderbevestiging in no time en het volgen van het pakket dat alweer mooi op tijd werd afgegeven.

Assortiment
Ik verbaas me keer op keer wat er allemaal bij Coolblue te koop is, tot nu toe alles kunnen vinden wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Ik vind Coolblue een voorbeeld voor veel webwinkels.
De slogan "alles voor een glimlach" wordt helemaal waargemaakt, van de site tot aan de verpakking toe.
Als je een winkel binnen loopt ben je ook blij als je met een glimlach wordt ontvangen, waarom niet bij een webwinkel, complimenten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaatje1711 02-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en goeie site

Service
Veel ophaalpunten

Assortiment
Veel keuze redelijke prijzen

Aanbeveling
vooral snel in vergelijk met andere online aanbieders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews