coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42768 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jos 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nvt

Service
nvt

Assortiment
nvt

Aanbeveling
nvt

Extra toelichting
Cool blue is een uitstekend webwinkel !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ThomasStolk 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagavond om 22:00 besteld, volgende dag om 12:00 zat ik tv te kijken.

Service
PostNL had mijn tv vernietigd, zichtbare schade aan de doos waarschijnlijk laten vallen. Ik kon de volgende dag gelijk een nieuwe tv komen halen in de winkel.

Assortiment
Veel accessoires voor de producten die ze hebben, met extra korting als je ze samen besteld.

Aanbeveling
Erg behulpzame werknemers, zowel aan de telefoon als in de winkel. Overzichtelijke webshop en mooie/uitnodigende winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mar 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijk overzicht en duidelijk in recensies over het product

Service
Snelle levering voor 12 uur snachts bestellen is echt de dag erna netjes in huis

Assortiment
Keus genoeg

Aanbeveling
Sommige informatie bij de producten wijkt af (bij ons een afmeting) ik heb dit gemeld en het gaat aangepast worden dus ik hoop dat dit zo is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogerheiden 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis kopen ben ik aan gewend

Assortiment
M.i. compleet

Aanbeveling
Gewoon goed en betrouwbaar

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Scholle 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellingen zijn simpel en duidelijk. Alles is snel te vinden in de webshop.

Service
Zeer snelle leveringen. Vragen krijgen direct een antwoord.

Assortiment
meer keuze zou welkom zijn

Aanbeveling
Bij een 10. Meer keuze in merken (amazon als voorbeeld) en het zal een 10 worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Youri 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Lekker thuis op de bank shoppen op een goede overzichtelijke site. Makkelijker wordt het niet.

Service
Op vragen wordt zeer snel gereageerd. Bestellen kan tot 23.59 om de volgende dag de producten in huis te hebben. Het bestel process is snel en de info op de site duidelijk.

De bezorgers hebben ook echt een glimlach op het gezicht,zijn enthousiast, zeer correct, duidelijk en laten je met een goed gevoel over het bedrijf achter. Ik heb een dergelijke service bij een "echte" stenen winkel nog nooit meegemaakt.

Assortiment
Er zijn nog wat producten die ik graag in het assortiment had willen zien. Maar het huidige assortiment is zeer ruim.

Aanbeveling
Super service. Super concept. Leuke grapjes op de site en in boekjes. Levering is super. Eigenlijk slaat hun slogan de spijker op zijn kop: Alles voor een glimlach. En dat voor een hele aantrekkelijke prijs.

Extra toelichting
Na meerdere teleurstellingen in echte winkels gehad te hebben mbt de informatie die ik kreeg, het gebrek aan enthousiasme en de slechte levering ben ik maar eens op zoek gegaan naar een goed alternatief. Hierbij kwam ik bij Coolblue uit. Coolblue zou zomaar eens de reden kunnen zijn dat nog meer electronica ketens failliet zullen gaan. Ze doen ongeveer alles beter, met een betere prijs en met een glimlach.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter van L 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt zonder achteraf gezanik

Aanbeveling
Ik geef nooit een tien

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

MegaMad 23-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel naar gewenste product, makkelijke bestelprocedure.

Service
Besteld op zaterdagavond, volgende ochtend (zondag, vaderdag) geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jane 22-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen

Algemene score

6,8

Gemak
Gewoon,maar niet veel show modellen,wat jammer is.

Service
Ondanks alles was de service goed.

Assortiment
Vond het assortiment in de winkel zeer weinig.

Aanbeveling
Ik had een vaste huis telefoon uitgezocht en ben naar de winkel gegaan,om het te bekijken hoe hij in de hand ligt e.d is voor mij van belang,maar helaas konden ze mij het niet laten zien,want het was niet in de winkel en er is ook geen show model ,waarvoor ik wel voor kwam,ik vindt dat er in de winkel zeer weinig show modellen zijn,ik zou graag van ieder merk er een in de winkel zetten.Men wil dat van dichtbij zien en voelen,wat normaal is.ik moest naar een concurrent om het te bekijken die het wel als show model had staan,maar omdat ik weet dat cool blue service goed is ben ik weer terug gegaan en het toch om die redenen bij cool blue gekocht,de meesten zouden niet weer komen,want de prijs is n.l het zelfde,dat is mijn reden van een minpunt.Ben dan ook voor niets eigenlijk naar de stad gereisd.

Extra toelichting
Ik vindt cool blue een goede aanbieder,maar soms moet je dingen even echt zien en voelen voor je het koopt,is belangrijk,daarom zou ik cool blue aanraden om van ieder merk een show model neer te zetten in de winkel,want de concurrent is dicht bij voor de zelfde prijs.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Remco 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het is de beste website die ik ken voor webshops, Het is gratis bezorgd ook op zondag ! En de service via whatsapp WoW Nice ! Alleen vindt ik wel dat ze veel mailtjes sturen maar dat kan ik ook natuurlijk uitzetten 😅

Service
Nice via whatsapp support WoW

Assortiment
Heel veel spullen echt een top winkel

Aanbeveling
Nice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eriksinkeldam 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Overzichtelijk en gemakkelijk artikel te vinden

Assortiment
Alles kan je bestellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

GREET 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor een "leek" als mezelf,héél gemakkelijk te bestellen

Service
was in orde

Assortiment
voor het artikel dat ik wou was er grote keuze

Aanbeveling
plezant om te bezoeken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jacqueline 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, op een fijne manier informatie verstrekken aan klant.

Service
Snelle levering en goed op de hoogte van levering. Fijn om ook op afspraak te laten leveren.

Assortiment
Voldoende keuze.

Aanbeveling
Erg prettig om met Coolblue zaken te doen. Komt afspraken na en bovendien vind ik de humor erg leuk die jullie verwerken in de filmpjes en het verpakkingsmateriaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website... Overzichtelijk.

Service
S avonds besteld, de volgende morgen om half 12 in huis. 👍🏻👍🏻

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima webshop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prijs en wijze/snelheid van afhandeling

Service
Afhandeling binnen gestelde tijd

Assortiment
Ik zocht een speciaal boek en dat was in voorraad, dus tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Helena 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden.

Service
Alles werd netjes aangegeven wanneer en hoelaat de producten binnen kwamen.
Tijdens de levering waren de mannen erg vriendelijk en hebben alles netjes geïnstalleerd.

Assortiment
Veel assortiment, genoeg keuzes

Aanbeveling
Zeker een 10, gezien de service, aanbod en snelle levering.

Extra toelichting
Ga zo door :)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marion 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke product uitleg op website.

Service
Als je op Facebook een vraag stelt aan Coolblue wordt er zeer snel en duidelijk geantwoord.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Snelle levering, duidelijke website en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andrea 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke, overzichtelijke website.

Service
E-mails om je op de hoogte te brengen van verzendproces: fijn!

Assortiment
Reviews bij artikelen en uitgebreide specificaties, ook fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zelf bepalen wanneer je je product komt ophalen.

Service
Vriendelijk personeel. Goede uitleg

Assortiment
Heel Veel spullen op voorraad.

Aanbeveling
Duidelijke website en snel geholpen in de winkel op het tijdstip en dag die voor mij het beste uitkomt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MichielKuiper 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Op de internetpagina werd veel informatie gegeven om de juiste keuze te maken. Alles was overzichtelijk en was erg logisch.

Service
Ron 22:30 uur bestel, de volgende dag al in huis. Ik had nog een vraag over het product en deze is binnen 30 minuten beantwoord!

Assortiment
Veel keuze en dankzij de duidelijke uitleg en omschrijving was de keuze niet te moeilijk.

Aanbeveling
Eigenlijk geen verbeterpunten, ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke presentatie en vergelijking van producten

Service
Producten met korting, geen verzendkosten

Assortiment
Veel soorten camera's

Aanbeveling
Prima en snel, goede prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

GVeroude 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site, makkelijke afwikkeling bestelling

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment, zou wat uitgebreider kunnen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

EJM 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig online een produkt uitzoeken en betalen.

Service
Gratis verzending binnen één dag, aflevering door correcte, prettige medewerkers.

Assortiment
Ruime keus uit producten.

Aanbeveling
Een snelle leverancier, met goede service en een prima prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LisanneB 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website maakt het mogelijk om snel een keuze te maken

Service
Volgende dag op een gewenst afleveradres of ophaalpunt

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martijn 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel en soepel bestelproces. Tevreden met de uitgebreide recensies.

Service
Hartjes voor de track & trace..ook als was hij iets later dan aangegeven.

Assortiment
Gewoon goed, voldeed aan de wensen

Aanbeveling
Alles zeer goed, klein beetje aftrek voor de verlate bezorging.

Extra toelichting
Zie hierboven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chantal van Meer 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is erg duidelijk

Service
Snelle levering, gratis ook

Aanbeveling
Ik heb alleen ervaring met de online shop, maar ben daar heel tevreden over. Snel, makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Veertje 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles wordt heel uitgebreid en duidelijk omschreven. De reviews van andere klanten zijn ook erg handig.

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van de levering en deze is nog eens snel ook!

Assortiment
Kan nog uitgebreider.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiedriek Mc Candle 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Bestellen en de volgende dag in huis, perfect!

Assortiment
Hele ruime collectie om een keuze uit te maken. Laatste modellen etc...

Aanbeveling
Ieder zijn eigen winkel maar voor een goede prijs snelle levering en een up to date producten is Coolblue een prima keuze!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

AnoukH 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede, duidelijke website.

Service
Het pakje uitgesteld laten bezorgen, wanneer het jou uitkomt. Perfect!

Assortiment
Prima, ruim assortiment.

Aanbeveling
Wat meer kan je wensen van een webwinkel?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stijn 22-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets hoeven te doen alles wordt voor jou gedaab

Service
Snel

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snel goed gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenyueh 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
You are the only shop that has the item I wanted in stock. Other shops were sold out.

Service
It's great that you deliver on Sunday. Just in time for father's day.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E rumahroeson 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
prettig om vanuit je stoel gaan winkelen

Service
een goede omschrijving van het product

Assortiment
genoeg soortgelijke producten van verschillende merken

Aanbeveling
vandaag besteld volgende dag ook binnen en ook op zondag is geen probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeranty 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is heel duidelijk.

Service
Zeer snel thuisbezorgd!

Assortiment
Veel keus m.b.t. rugzakken waar je je camera veilig in kunt bewaren.

Aanbeveling
Goede service, vriendelijk en met humor.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aatje 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker thuis beslissen, goede product omschrijving

Service
dan gaat het alleen om de bezorgservice en die is prima.

Assortiment
had keus genoeg

Aanbeveling
van alle gemakken voorzien en alles wat je hebben wilt.

Extra toelichting
hartelijke bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Neuteleers 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewenste producten snel gevonden op website

Service
Leveringdatum zelf te bepalen : super gemakkelijk

Aanbeveling
Goede prijs voor de producten. Snelle levering, zelf te bepalen wanneer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thermos Pompkan 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Deze zocht ik precies. Binnen een minuut gevonden en de volgende dag in huis. Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carmen 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
spullen snel te vinden met goede omschrijving. Ook duidelijk waar je wel en niet voor betaald.

Service
wasmachine uitgepakt, naar 2e verdieping getild, aangesloten en aangezet daarna oude machine weer meegenomen en alles binnen 15 minuten.

Aanbeveling
Snelle levering. Met één oogopslag de prijs duidelijk, dus niet opeens exta moeten betalen voor bezorgen, naar boven tillen, aansluiten of oude machine meenemen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gert 21-06-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Gemak
Makkelijk te bestellen en af te rekenen

Service
Dit met name over de bezorgservice van coolblue door POSTNL, ik wist niet dat logistiek zo moeilijk gemaakt kon worden. Op de eerste dag kon POSTNL geen tijdsbestek afgeven voor het bezorgen en gingen ze er vanuit dat ik braaf de hele dag thuis zou wachten en op de 2e dag zou de bezorger tussen 15;00 en 17;00 uur langskomen (mijn vriendin, zo netjes als ze is, keurig 2 uur verlof op genomen), nou het is nu 19;06 uur en hij moet nog komen.

Extra toelichting
Red de klanttevredenheid en neem een andere transporteur aub

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-06-2016

Hoi Gert, wat ongelofelijk vervelend dat uw bestelling niet netjes volgens afspraak is geleverd. Dit is absoluut niet de bedoeling. We kijken graag of we dit voor u kunnen oplossen. Zou u ons een bericht kunnen sturen met uw ordernummer? Dan gaan wij meteen aan de slag. Onze welgemeend excuses voor het ongemak.

Reageer

michel 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eerste keer besteld en alles verliep vlot, ben zeer tevreden.

Service
vandaag bestellen, morgen thuis geleverd en ze laten weten wanneer uw bestelling verstuurd word en wanneer het bij u zal aankomen.

Assortiment
een heel groot aanbod aan vanalles.

Aanbeveling
zeer gemakkelijk en vlot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is duidelijk te vinden. Voelt goed aan.

Service
Pakketten worden snel en veilig verpakt bezorgd. Snelle respons. Gewoon top

Assortiment
Veel 'mainstream' producten.

Aanbeveling
Misschien 10 euro duurder dan een obscure online-verkoper, maar dat maakt de service grotendeels goed.

Extra toelichting
wachttherapie - hilarisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LF Petri 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfecte website

Service
Perfecte service

Aanbeveling
Gewoon geweldige winkel met snelle levering en perfecte service!!!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J P S 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk en veel aanbod.

Service
Snel alles beantwoord

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Overzichtelijk en snelle levering en tenslotte een veilige betaling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T Wolters 21-06-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goede keus ,anders bestellen ze het wel zonder verplichtingen

Service
Werd zeer goed geholpen ,goed uit gelegd

Assortiment
keus genoeg anders besteld word niks aan gesmeerd

Aanbeveling
de vriendelijkheid de tijd die ze nemen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jolanda 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke overzichtelijke site

Service
snelle levering, goede retourservice

Assortiment
zeer ruime sortering, en tegen gunstige prijzen

Aanbeveling
al vele malen iets besteld, steeds tot grote tevredenheid over collectie, prijs, en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sparkle 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site, uitstekende communicatie, je word elke stap op de hoogte gehouden per mail. Makkelijk betalen, snel en goed verpakt geleverd, gratis verzenden.

Service
Snelle en keurige reactie van de klantenservice, je kunt ze op vele manieren bereiken, lange bereikbaarheidstijden.

Assortiment
Mag uitgebreid worden, sommige artikelen zijn er helaas niet te koop.

Aanbeveling
Prijzen mogen nog scherper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marjan 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijk

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
gewoon goed en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Erg overzichtelijk en snelle site. Handig met suggesties voor additionele producten.

Service
Zaterdag besteld en zelfs op zondag al geleverd!!

Aanbeveling
Ik zou niks slechts weten..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niek 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke webshop

Service
Supersnelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
Breed assortiment

Extra toelichting
Ga hier zeker vaker wat bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eenvoud vanuit je luie stoel

Service
Bestelproces is erg duidelijk en je wordt perfect op de hoogte gehouden

Aanbeveling
Zou geen betere winkel weten op dit moment. Supersnelle levering. Op papier een fantastisch retour proces ( heb hier zelf nog geen gebruik van hoeven te maken omdat ik altijd tevreden ben met de keuze)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 21-06-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Helder bestelproces en genoeg betaalopties.

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je bestelling en wanneer het wordt bezorgd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews