coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42772 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1375 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cindy 30-01-2018 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Webshop is duidelijk een eenvoudig te bedienen. Bezorgservice is Top! Op de dag melding met tijdsbestek waarin product geleverd wordt. Dan herinnering via sms een half uur van te voren. Dan nog een telefoontje als ze onderweg zijn. De jongens waren super vriendelijk, alles duidelijk uitgelegd, geplaatst en aangsloten. Oude apparaat mee terug genomen. Echt een top service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlies 30-01-2018 Via de website gekocht

Super Service

Algemene score

10,0
In December gekocht en de wasmachine werd een dag later bezorgd ondanks er code oranje uitgegeven werd ivm dat er zoveel sneeuw in nederland viel. Helemaal top, meteen 2 trappen op gebracht, aangesloten en gebruiksklaar achtergelaten. Heel tevreden met Coolblue en de bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 30-01-2018 Via de website gekocht

top bedrijf

Algemene score

10,0
Een super goed bedrijf, De levering is echt top.
Het bestellen ging makkelijk en de levering super,
echt een dikke 10.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 30-01-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geen klachten. Snelle levering. Zaterdag om 00:05 besteld en dezelfde dag om 16:00 uur binnen! Garantie via de winkel ipv via het bedrijf zelf is ook ideaal voor als er iets mis is met het product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaar 30-01-2018 Via de website gekocht

Super stipt en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product volledig zoals beloofd. Wij hebben een tweedekans product besteld, omdat voor ons een kleine beschadiging geen enkel probleem was. Op die manier hebben we nog extra voordelig kunnen kopen. En stipt met een glimlach afgeleverd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 30-01-2018 Via de website gekocht

Prima service, snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In mijn geval had ik een krulset besteld, wat in de praktijk tegenviel. Aanvraag ingediend om het
te retourneren, zonder problemen het retourticket gekregen en terug gezonden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone peppenster 30-01-2018 Via de website gekocht

Top bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke bezorgers, heel fijn dat ze 15 min van te voren bellen dat ze onderweg zijn. Namen mijn oude wasmachine en verpakkings materiaal van mijn nieuw weer mee. Echt top!!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bakker 30-01-2018 Via de website gekocht

Perfect geautomatiseerd bezorgsysteem

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfect bezorgsysteem met nauwkeurige tijdsaanduiding aflevermoment. Behulpzame mannen die de vaatwasser kwamen afleveren. Alles heel soepel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 30-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue helemaal top! Supersnel, supervriendelijk en van de bezorging op zondag word ik helemaal blij!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicoline 30-01-2018 Via de website gekocht

Snel bezorgd, goede service en communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag een vaatwasser besteld. Laagste prijs bij Coolblue :-). Kon zaterdag al worden bezorgd maar bij ons kwam zondag beter uit. Informatie mbt bezorging en bezorging zelf waren prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jaap 30-01-2018 Via de website gekocht

Samsung A5 gold

Algemene score

6,0
Ik zag op internet dat er een 30 euro cashback regeling was, dat was ook de reden dat ik voor jullie koos. Maar nu hoor ik hierover niets meer. Vreemd.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste Jaap,

Wat ontzettend jammer om te vernemen dat je geen €30,- cashback hebt ontvangen. Cashback acties zijn binnen een bepaalde periode geldig. Uiteraard willen wij graag met jou meekijken of jouw aankoop binnen de cashback periode valt en of wij op dit toestel een cashback actie hebben gehad.

Graag zien wij jouw ordernummer met een korte toelichting in een e-mail tegemoet. Je kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl. Dan gaan wij dit voor jou uitzoeken.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Klaar 30-01-2018 Via de website gekocht

Super stipt en vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Product volledig zoals beloofd. Wij hebben een tweedekansonderwijs product besteld, omdat voor ons een kleine beschadiging geen enkel probleem was. Op die manier hebben we nog extra voordelig kunnen kopen. En stipt met een glimlach afgeleverd. Wat wil je nog meer?

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 30-01-2018 Via de website gekocht

Erg blij.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden over de snelle levering en keurige bezorging. Leuke vriendelijke jongens die alles netjes regelde. Telefoontje vooraf, mail met de te verwachte leveringstijd. Geweldig!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a bosma 29-01-2018 Via de website gekocht

goed in een woord

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
geen klachten alles goed opgelost inmiddelijks al veel gekocht alles goed goede monteurs.
nog een kaartje gekregen van de monteurs toen ze een wasdroger brachten

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede info op website. Ik had een tv besteld, toen order via klantenservice geannuleerd en later toch weer de order geplaatst. Ik ben erg goed en duidelijk geholpen en ontving het product tijdig thuis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 29-01-2018 Via de website gekocht

Altijd snel en op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd stipt op tijd. Makkelijk vanuit je luie stoel. Goede overzichtelijke website met reviews waar je wijzer van wordt. Vaak ook de goedkoopste!
Ik ben fan!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 29-01-2018 Via de website gekocht

Alle afspraken netjes nagekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanaf het moment van bestellen tot het afleveren en installeren van de apparaten zijn alle afspraken netjes nagekomen. Communicatie, tijdstippen en aardige en goede service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant 29-01-2018 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima service! Pakket geleverd volgens planning en pakketje was helemaal in orde! Product is ook volgens beschrijving geleverd en werkt naar behoren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tibben 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vandaag besteld morgen in huis.Dat is een geweldige service,alles netjes aangesloten en zelfs de verpakkingsmaterialen en de oude wasmachine meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

norem 29-01-2018 Via de website gekocht

Perfect, zoals het hoort.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de overzichtelijke site van Coolblue mijn product gevonden en dus besteld.
Betaling makkelijk en vertrouwd.
Levering goed te volgen en zoals belooft keurig de volgende dag in huis.
Jaja, waren alle internet shops maar zo correct.
Top dus.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Evert 29-01-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, na betaling een order- en betalingsbevestiging de volgende dag zoals beloofd producten ontvangen .
Uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja Wielart 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en betrouwbaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij de zoektocht naar een wasmachine kwamen we al snel uit bij Coolblue omdat er de volgende dag al geleverd kon worden.Prijs/ kwaliteit is goed.Betrouwbaar en een geweldige service zonder extra kosten.Vriendelijk personeel .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narana Cober 29-01-2018 Via de website gekocht

Slechte service

Algemene score

1,0
Wat een ontzettend slechte service levert Coolblue. Na zeker 12 mails sturen en via de klantenservice chat heb ik nog steeds geen goed product mogen ontvangen en we zijn al 14 dagen verder. Het bestelde product was geleverd met een kleine beschadiging. Hiervoor moest ik alles terug sturen en Coolblue zou me een nieuw product sturen. Prima. Zo gezegd, zo gedaan. Bevestiging per mail binnen gekregen van mijn retour, dus dat ging prima. Nu zegt Coolblue dat PostNL nooit het pakje bij hun hebben geleverd en dat ze een onderzoek bij PostNL instellen. Hier heb ik natuurlijk niets aan. Ik wil gewoon het juiste product ontvangen. Nu heeft Coolblue me gevraagd om zelf in de gaten te houden wanneer het product weer leverbaar is. Dit lijkt me niet mijn taak, maar van Coolblue.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste mevrouw Cober,

Het is uiteraard onwijs jammer wanneer een product niet meer op voorraad is nadat je het product hebt omgeruild voor een nieuw exemplaar. Wij willen er alles aan doen om jou van alle informatie te voorzien.

We hebben de status van de mailuitwisseling nagelopen. Naar aanleiding van het beschadigd product dat is geleverd, hebben wij een voorstel gedaan om het product om te ruilen voor een nieuw product. Echter bleek dit niet meer voorradig te zijn. Daarom hebben wij jou alvast ingeschreven voor een notificatiemelding. Dit is de enige manier waarop jij op de hoogte wordt gehouden van een nieuwe voorraad. Het is niet mogelijk om een om een product te reserveren voordat wij een nieuwe levering van de leverancier ontvangen.

Het spijt ons enorm dat wij jou het gevoel hebben gegeven de verantwoordelijkheid bij jou neerleggen voor het ontvangen van een notificatie. Uiteraard kun je via de notificatie direct een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Mocht je nog andere vragen of opmerkingen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

Margreet 29-01-2018 Via de website gekocht

Een glimlach en een beetje meer ...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet alles voor een glimlach ... En dat maken ze ook waar !
Prima website, goede product info, hele goede prijs . En dan ook nog de volgende dag thuus bezorgd: ik word er blij van !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anita 29-01-2018 Via de website gekocht

Top afhandeling !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kreeg netjes een berichtje dat het pakket er bijna was..daarna belde de chauffeur nog op voor de bezorgtijd.. chauffeurs stelde zich netjes voor en brachten het pakket netjes naar boven. Super nette ,duidelijke en snelle afhandeling. Een compliment waard !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 29-01-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Erg snel geleverd en gratis bezorgd je wordt hoed op de hoogte gehouden en klantenservice is ook zeer behulpzaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Walter Beijen 29-01-2018 Via de website gekocht

Productinformatie en levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende productinformatie bij de laptops en aanverwante artikelen. Een leek wordt hier goed geïnformeerd en kan een weloverwogen keuze maken. De levering verliep vlot en probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 29-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue, waar je met vertrouwen kan winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super makkelijk om er te kopen, zonder je zorgen moet maken dat je voor onaangename verrassingen zal staan. Zeer snelle levertijden ook in het weekend. Top vriendelijke service, ook van de mensen die aan huis leveren. Coolblue richt zich op het zorgeloos kopen. Zeer klant gericht. Kan geen negatief punt bedenken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marina 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

9,0
Goede service, vriendelijkheid top, niets is té véél gevraagd! Ben enorm snel bediend en kreeg de nodige uitleg, zelfs over iets dat ik niet bij hen gekocht had.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ignes 29-01-2018 Via de website gekocht

Top top top!!!

Algemene score

10,0
Nieuwe wasmachine gekocht en perfect zoals gezegd geleverd en geplaatst! Zelfs nog mijn droogkast er terug bovenop gezet! Toppie 😊

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 29-01-2018 Via de website gekocht

Geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor ons geen andere witgoed leverancier meer. Alleen nog maar Coolblue. Ze kwamen met 3 man sterk ons wasmachine brengen en aansluiten. Oude wasmachine werd netjes meegenomen. De track trace is ook fijn. Kan je zien hoe laat ze verwachten te komen. In raad Coolblue iedereen aan. Ook telefonisch netjes te woord gestaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M venema 29-01-2018 Via de website gekocht

Ruime keus en snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik vind dat de webwinkel een ruime keus heeft. Wat ook fijn is dat je een artikel in de winkel kunt reserveren en dan eerst daar kunt bekijken voordat je afrekent.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr. Vonk 29-01-2018 Via de website gekocht

De klantenservice .... er is geen betere naar mijn idee.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor de 2de keer besteld, ditmaal met een cadeaubon en wederom werd ik fantastisch geholpen, met alle uitleg die ik nodig had. Zelfs mijn man die meeluisterde stond ervan te kijken. Ik weet niet hoe het werkt als iets kapot gaat, maar de bestellingen en leveringen waren vlekkeloos,

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Speelman 29-01-2018 Via de website gekocht

Factuur vergeten mee te sturen

Algemene score

5,0
Geen rekening ontvangen, hetgeen het lastig maakt om garantie ooit in te roepen, of een welkoms pakket van Nespresso te kopenp

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer/mevrouw,

Onze excuses dat je een factuur hebt ontvangen naar aanleiding van jouw aankoop. Voorheen hebben wij altijd facturen per post in de doos verzonden. Tegenwoordig versturen wij de facturen enkel digitaal om een stap in de richting van "Gewoon groen". Coolblue wil graag bijdragen aan het milieu en één van de maatregelingen die wij hebben getroffen, is volledig afstand doen van facturen op papier.

Wij adviseren jou om jouw inbox en spam map te controleren. Mocht je jouw factuur nog niet digitaal hebben ontvangen, neem direct contact met ons op. Onze collega's van de klantenservice kunnen jou voorzien van een factuur per e-mail.

Met vriendelijke groet,

Coolblue

Reageer

A. Hoekstra 29-01-2018 Via de website gekocht

Vlotte bestelling en vakbekwame service van de bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerdere bestelling bij coolblue heb ik besloten weer bij coolblue te bestellen van wege de uitstekende service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bart 29-01-2018 Via de website gekocht

Zoals gewend van Coolblue: snelle levering, goede prijzen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tot nu toe zijn al mijn bestellingen bij Coolblue (en dat zijn er nogal wat) vlekkeloos verlopen. Van koptelefoon tot wasmachine (inclusief geweldig bezorgteam die 'm naar twee hoog tilde en de oude mee nam), van Playstation tot broodrooster; alles wordt keurig op tijd geleverd en de prijzen zijn goed concurrerend.

De enkele keer dat ik de klantenservice benaderde met een vraag, werd ik vriendelijk en deskundig te woord gestaan en ook in één van de Coolblue-winkels was de service dik in orde. Aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 29-01-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service Coolblue 'so cool'

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site goed overzichtelijk, duidelijk uitleg producten keuze genoeg bestellen online is 100% betrouwbaar en snelle bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dat is niet zo belangrijk 29-01-2018 Via de website gekocht

De beste service die ik tot nu toe heb meegemaakt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
de telefoon wordt altijd snel opgenomen en je krijgt altijd een mens aan de lijn
Het is heel duidelijk dat de klant voorop staat
ik schrijf nooit reviews maar naar aanleiding van een problematisch reparatie geval ben ik zeer aangenaam verrast over de service van cool blue. als ze niet de goedkoopste zijn vraag jezelf eens of of service ook niet wat waard is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin beentjes 29-01-2018 Via de website gekocht

Goed en slecht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0
Eerst wasmachine besteld
Zelf blijkbaar niet goed gedaan
Dacht vandaag besteld morgen in huis
Blijkt bij stapelkit bij wasmachine coolblue niet zelf te komen maar post NL (die niet bezorgen op 2 hoog uit ervaring)
En dat het 3 dagen duurt voordat er contact met je word gezocht en dan nog is 3 dagen wachten tot de wasmachine er is ... Dus niet kunne wassen etc

De dag na bestelling wasmachine email ontvangen omtrent dat gebeuren post NL
Meteen gebeld na coolblue had maandags avond besteld en zou da zaterdag komen
Was net wakker en met me slaap hoofd ja gezegd achteraf pas wetende dat het dan nog 5 dagen duurt
Weer gebeld en kwamen uit op idee gehele bestelling annuleeren en opnieuw doen
Uiteindelijk gedaan ( goed geholpen door de jongen aan de telefoon dikke 👍 )
Wasmachine besteld zonder kit die zelf geregeld en levering ging top 3 gaste zo boven en oude zo beneden (alleen niet waterpas gezet) maar dat kon ik zelf wel ook dikke 👍

Maar het geld terug krijg is dikke 👎👎

Ondertussen 15 dagen verder maar keer gebeld
Eind van de maand geld noot iedereen kent het wel
Kreeg ik te hooren ja meneer beentjes sorry is idd wat fout gegaan
Is toch even dik 500 euro langer da 2 weken wat ik te hooren kreeg max 1 werk week na annulering

Dat vond ik wel slecht

Als ik nog iets keer nodig heb
Kom ik denk ik nog wel terug na coolblue
Iedereen maakt fouten iedereen is menselijk
Begrip voor
Maar toch best lastig

Ps. De mensen die ik he gesproken en gezien waren wel allemaal vrolijk dikke 👍

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2018

Beste meneer Beentjes,

Allereerst willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor het verloop van de levering en de nazorg om ervoor te zorgen dat jij bent voorzien van de bestelde producten. Daarnaast is het absoluut niet acceptabel dat je 2 weken hebt gewacht op het aankoopbedrag van jouw initiële bestelling.

We hebben direct het verloop gecontroleerd en er is een melding gemaakt dat dit niet de normale gang van zaken is. Het spijt ons dat jij hiervan de dupe bent geworden. Uiteraard ontvang je per e-mail een €15,- waardebon. De waardebon kun je bij jouw eerstvolgende bestelling gebruiken. We hopen dat de levering van jouw volgende bestelling naar verwachting zal zijn.

Mocht je nog andere vragen hebben, schroom niet om weer contact met ons op te nemen. Wij hopen jou hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijk groet,

Coolblue

Reageer

Ciska 29-01-2018 Via de website gekocht

Hele fijne service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik vind de service van Coolblue uitstekend. Ze communiceren goed over de bestelling en levering. Ze zijn persoonlijk en je krijgt goed antwoord op vragen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kc 29-01-2018 Via de website gekocht

Coole service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De naam zegt het al cool..vlotte coole service bestelling was niet compleet ff bellen en een Coole medewerker staat je graag te woord met een Cool en bevredigend antwoord!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

viviane 29-01-2018 Via de website gekocht

heel goede service

Algemene score

10,0
altijd geleverd op de dag dat het vermeld wordt, reeds van bij de bestelling!! Prima!!!! doe de meeste aankopen die kunnen op de website. ook bij vragen is klantendienst altijd heel vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Duncan 29-01-2018 Via de website gekocht

Altijd snel en correct

Algemene score

9,0
Als ik zeker wil zijn van snelle èn correcte levering bestel ik bij Coolblue.
Ik had een paar switches met POE nodig en wilde snel aan de slag; besteld en de volgende dag in gebruik!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie89 28-01-2018 Via de website gekocht

Goed spul

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had een pc upgrade nodig, en kwam uit op deze procesor, zag dat er een 2e handsje was. En garantie voor 2 jaar. En zo als een echte nederlander is korting altijd goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nes 28-01-2018 Via de website gekocht

Top team

Algemene score

9,0
De dame en 2 heren genoten waren vrolijk hadden het naar hun zin en een perfect team top. Binnen 10 minuten wasmachine weg en nieuw geplaatst helemaal top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 28-01-2018 Via de website gekocht

geweldige goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een bijzondere goede verzending , je wordt op de hoogte gehouden wanneer je bestelling wordt afgeleverd en wordt keurig netjes geplaatst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem Zwiers 28-01-2018 Via de website gekocht

Coolblue maakt haar beloftes waar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Problemen met mijn TomTom Adventurer waren niet reparabel en/of niet oplosbaar. De coulance om deze miskoop na een jaar toch in te kunnen ruilen op een Fitbit Ionic wordt door mij zeer gewaardeerd. Even voor zwemmers: de Ionic telt wel je banen correct. Voor fietsers: de Ionic is niet na een paar uur leeg. Enz. Chapeau Coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Poelsma 28-01-2018 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bestelling gedaan die helaas niet voldeed aan onze voorwaarden. Terugsturen geen probleem:
Sterker nog we mochten het product houden en kregen het geld terug.
Wat een service!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 28-01-2018 Via de website gekocht

Snel en goedkoop geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel snelle levering tegen redelijke prijzen.
Overzichtelijke site
Al eens eerder een apparaat gekocht wat keurig werd bezorgd en geplaatst tot nu toe zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf 28-01-2018 Via de website gekocht

Goede informatie, op tijd bezorgd, vriendelijke bezorgers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede vergelijkingen, eerlijke voorlichting, ook over aansluitkosten (vaatwasser) en eventuele verzekeringen.
Net niet de goedkoopste, maar service is meer waard.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews