coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

solidshag 10-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bezorgen kosteloos op zondag. Dus werkelijk 24/7...

Service
Kan niets anders bedenken dan goeds.

Assortiment
Meestal staan alle nieuwe spullen er in. Slechte spullen op basis van reviews komen er niet meer in.

Extra toelichting
Het is een webshop, waar fysieke winkels nog een hoop van kunnen leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

femkel 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Om 23:00 besteld, volgende dag om 13:00 in huis.

Service
Er ging iets mis tijdens het bestellen. Om 23:00 was de klantenservice gewoon bereikbaar en het werd snel en keurig afgehandeld.

Aanbeveling
Topbedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruce Lee 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Op vrijdagavond om 22:00 uur besteld en de volgende dag al in huis. Heel handig! Scheelt me weer een ritje naar de stad met de auto.

Service
Je zou het ook eens moeten proberen om iets te kopen bij Coolblue! Vooral de suggesties die je krijgt om te doen NA je bestelling kon ik erg waarderen! (had ik maar een mooie kleurenprinter!). En noem jij eens een webshop die jou een smsje stuurd dat het pakketje onderweg is? (ja dat doen ze echt)

Assortiment
Je kan het zo gek niet bedenken, maar alles wat je buurman heeft aan elektronica hebben kan je bij Coolblue ook vinden! Echt waar!

Aanbeveling
Als je echt iets van electronica zoekt, dan vind je het wel bij Coolblue. Misschien niet altijd de goedkoopste, maar je weet wel zeker dat het product snel geleverd wordt en dat is ook wat waard! En Coolblue helpt je met de wachttijden!

Extra toelichting
Fijn dat er ook een fysieke shop is zodat je het product eventueel ook zelf kan terug brengen (als het nodig is)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelleyp 09-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,5

Service
De claim antwoord binnen 4 uur klopt helemaal niet. Dat zou ik nog kunnen begrijpen maar zelfs niet op dezelfde dag, vooral bij een in rook opgegane bestelling. Lijkt nergens op.

Extra toelichting
Op zich niet slecht maar de service is dus niet bijster in orde.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

nop.elemans 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Echt heel veel informatie en goed werkende website.

Service
Heb een product teruggestuurd omdat het product zelf niet beviel. De service en opstelling van Coolblue was daarentegen prima.

Assortiment
Op de vele websites staan ook "exoten" die je niet heel gemakkelijk tegenkomt. Daarvoor ook snelle levering mogelijk.

Aanbeveling
Behoort tot de top in aanbod, snelheid en service.

Extra toelichting
Valt echt heel weinig op aan te merken in negatieve zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy Lescouhier 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het gaat zelfs vlotter dan in een winkel.

Service
Vooraf contact gehad via SMS en e-mail. Geen enkel probleem kunnen ondervinden.

Assortiment
Heb onmiddellijk gevonden waar wij naar op zoek waren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maerklin 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke webpagina

Service
Bevestiging wordt gestuurd (maar dat is normaal) De mededeling wanneer het pakje geleverd wordt is ook prima (maar niet uniek)

Aanbeveling
Prima service en snelle bezorging

Extra toelichting
Mijn goede beoordeling zegt genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mertens Daniel 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed om te kiezen

Service
Goede berichten

Assortiment
Je kan er alles vinden

Aanbeveling
Werkelijk geweldig

Extra toelichting
Hel goede actie en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roollo 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is duidelijk en overzichtelijk, alle productinformatie en extra accessoires kun je bij je gezochte product terug vinden.

Het is ook heel eenvoudig om je gekozen product af te rekenen en te verzenden. Het kan zelfs op zondag bezorgt worden als je dat wil. En dan niet te vergeten voor 23.59 uur besteld de volgende dag in huis (mits op voorraad natuurlijk ), dan heb je even de tijd om na te denken wat je precies wil.

Service
De service is top, voorbeeld: heb in september 2014 een compressor gekocht met een paar accessoires om deze cadeau te doen, bestellen en betalen ging soepel zonder problemen. Volgende dag (zaterdag) bracht postnl maar één pakketje (de accessoires), ik direct op track en tracé van postnl kijken stond het andere pakket (compressor) nog in het sorteercentrum zou dinsdag afgeleverd worden. Zondag moesten we naar de verjaardag toe, heb toen met de klantenservice van Coolblue gebeld de situatie uitgelegd en zij hebben er toen voor gezorgd dat ik zaterdagavond nog een compressor thuis had staan.
Dan heb je het pas over service, dal zit echt goed.

Assortiment
Wat ik allemaal heb besteld bij Coolblue was ook altijd aanwezig en op voorraad. Wat je zoekt is ook makkelijk te vinden, je kunt zelf in categorieën gaan zoeken en dan producten gaan vergelijken of je gebruikt de zoek functie als je al weet wat je wil.

Aanbeveling
Geen twijfel over, ga ze zeker aanbevelen bij Coolblue als iets of iemand goed werk doet en/of afleverd mag dat gezegd worden.

Extra toelichting
Motivatie is eigenlijk niet meer nodig als je mijn bovenstaande revieuws hebt gelezen. Ik heb heb geen op of aanmerkingen, ik weet zeker dat Coolblue nu en in de toekomst heel veel blije en tevreden klanten zal krijgen/maken. Mij hebben ze in iedereen overtuigd (en nee ik ben geen medewerker van Coolblue, was ik dat maar dan was ik daar trots op).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RJUmans 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Overzichtelijke site, gemakkelijk bestellen, simpel betalen, snel in huis.

Assortiment
Ik kijk altijd eerst even bij Coolblue. Vaak hebben ze wel wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Wat een gemak en ze maken het nog leuk ook: let vooral op de verpakkingen!

Extra toelichting
Er zijn heel veel online winkels met dezelfde producten als Coolblue. Maar zoals je vroeger liever naar de Bijenkorf ging dan naar de V&D, gewoon omdat het er leuker en prettiger shoppen was, zo ga je nu met meer plezier naar Coolblue. Hun streven een glimlach op te roepen, werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AA-UPS 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk kiezen

Service
Werd meerdere malen keurig en exact op de hoogte gesteld van de status van de bestelling en kwam afspraak na

Assortiment
Was verbaast wat ze allemaal konden leveren

Aanbeveling
Prettige manier van winkelen, het gemak en het houden aan de afspraak. Daarom zou ik het ook een ander aanraden. Kwam kwam bij ze terecht omdat ik het artikel bij Conrad heb geannuleerd omdat bleek dat de levertijd plotseling met 10 dagen verlengd was zonder me daarvan op de hoogte te stellen.

Extra toelichting
Afspraak is afspraak. Een goede uitleg van het product op de web-site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekvan 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Heel fijne manier om iets te kopen. Met bancontact kunnen betalen, perfecte informatie over het behandelen van het pakket en vlekkeloze aflevering. Met een woord "super"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Filip81 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snel geleverd
Terugsturen door defect: kosteloos (wel printer hebben om postpaklabel te drukken)-> zeer snel
Laten op voorhand weten wanneer ze leveren, zelf wanneer je pakje ingepakt is. Beter dan dit kan niet

Service
Communicatie via mail: beloven binnen de 4u antwoord en doen dit ook (mail).
Pefect!

Aanbeveling
snelle levering
snelle communicatie (binnen 4u-mail)
CORRECT!
Nog nooit eerder meegemaakt dat het zo goed was bij levering en bij retourzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eskamedia 09-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnel bestellen en de volgende dag al in huis!

Service
Ook retourneren gaat gemakkelijk en snel.

Assortiment
Ruime keus in verschillende shops!

Aanbeveling
Ik zou deze shops bij iedereen aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mrooyens 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
snelle en gratis bezorging

Extra toelichting
de super snelle gratis bezorging!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk De Maeyer 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke site, geven wel (bijna) per product een andere naam aan hun webshop, maar dat is bijkomstig en zeker niet merkbaar als je op één van die shops toch een ander soort product wil vinden.

Service
Als alles goed gaat is er bij geen enkele shop een probleem. Er tot nu is er met Coolblue nog nooit iets misgelopen.
Maar ik heb een heel positieve ervaring waar ik iets zeer dringend nodig had en dan ook nog eens wilde veranderen van product dat ik besteld had. Dan kwam het gemak van de "echte" winkel van Coolblue op de proppen: Ik heb mijn product (dat natuurlijk al geleverd was) nog de dag zelf in de "echte" winkel geruild voor het andere product dat ik eigenlijk had moeten bestellen.

Assortiment
Soms koop ik al eens ergens anders, als ze het product niet hebben (niet in het gamma)

Aanbeveling
Collega's en vrienden zijn al overtuigd van de sterke punten van Coolblue.

Extra toelichting
Enig minpuntje: ik zou graag betalen met American Express want heb de VISA alleen maar voor die winkels die geen AMEX aanvaarden (en zeker op het WEB zijn dat de uitzonderingen). Sterke plus: de levering (indien op voorraad natuurlijk) is werkelijk de dag nadien (ongelofelijk).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joopbraam 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Extra toelichting
Snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

aankoper11 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zakelijke levering met factuur

Assortiment
naar mijn gevoel volledig

Aanbeveling
prijzen lijken mij ok

Extra toelichting
Eerste keer. Geen problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Leenen 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg overzichtelijk, ik had mijn keuze voor een wasmachine zo gemaakt.

Service
Snel en correct geleverd zonder verzendkosten, ik was blij verrast dat de wasmachine werd aangesloten en getest.

Assortiment
Groot en uitgebreid assortiment per product.

Aanbeveling
Met name vanwege de gratis verzendkosten, de snelle levering en de uitstekende service bij de levering.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

martijnsalemink 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk omschreven en er wordt van tevoren uitgelegd hoe het gehele proces in zijn werk zal gaan

Assortiment
Veel verschillende producten, zelden zo een uitgebreid assortiment gezien

Extra toelichting
Alles zeer duidelijk omschreven en uitgelegd. Een topwinkel om je gewenste producten te kopen. En als je twijfelt kun je de producten zelfs nog aan een vergelijking toepassen waardoor je gemakkelijk ziet wat de verschillen zijn. Coolblue is een van de weinige online shops met zulke goede service. Bij hen staat de klant centraal in tegenstelling tot andere winkels. Coolblue maakt hun slogan: "Alles voor een glimlach" meer als waar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francisc36 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Snelle service alleen de opvolging via Bpost kon beter

Assortiment
Product voldoet aan mijn vereisten

Aanbeveling
Ben tevreden van het geleverde product en van de service

Extra toelichting
Opvolging via BPost ijlt na, ik bedoel hierbij dat een bepaalde actie van BPost pas enkele uren nadien wordt ingevoerd op het web. Het zou handig zijn moest er een tijdsperiode gecommuniceerd worden wanneer het product aan de deur wordt afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

56boksteen 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Allemaal prima in orde

Assortiment
Ik was zeer gericht op zoek naar 1 specifiek product, wat mij bij uw website bracht. Uw assortiment zal ik nader bekijken.

Aanbeveling
Bestellen en afleveren gaat makkelijk en snel, wat natuurlijk heel prettig is.

Extra toelichting
Geen negatieve kritiek. Tot nu toe 1 bestelling gedaan, waarop alles "gesmeerd" liep. Dan & vriendelijke groet! Ronald Heiloo

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Miadirkx 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Even intikken. Kijken en vergelijken. Klaar.
Zeer eenvoudig

Service
E kan alles van thuis volgen. De levering is correct. En snel.

Aanbeveling
Als je dezelfde service kan verwachten van het hele assortiment, dan kan ik het iedereen aanbevelen.

Extra toelichting
Eenvoudig te bedienen. Juiste prijs kwaliteitsverhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aad Troost 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Snelle levering en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger De Cock 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke bestel methode

Service
Zeer goed service en opvolging

Assortiment
Uitgebreid voor elk wat wils

Aanbeveling
Ik ben persoonlijk erg tevreden, ken andere sites

Extra toelichting
Gemak van bestellen,vlugge levering,gemak van betaling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John.1962 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Avonds bestelt en de volgende dag geleverd op de plek waar je wilt.

Service
De service moet ik nog ervaren. Van horen zeggen is het goed

Assortiment
Genoeg

Aanbeveling
Gemakkelijk betrouwbaar en snel

Extra toelichting
Dit is mijn eerste ervaring via coolblue. Bestellen / betalen / kan het volgen / en weet wanneer het komt.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

ronnyke001 08-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer handige webwinkel

Service
Perfecte levering van de producten

Assortiment
Zeer ruime keuze

Extra toelichting
Geen specifieke opmerkingen, alleen doe zo verder, een zeer tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NezK 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Coolblue heeft in tegenstelling tot andere aanbieders nagedacht over gemak. Dat zie je overal terug. De website, het bestel proces, de betaling en de afhandeling/bezorging.

Assortiment
Kan altijd meer bij ;)

Extra toelichting
Alles voor een lach, en dat maken ze waar ook. Alles is snel. De site, de levering... alles. Absolute aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

robertalexander 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zo zit je het product uit te zoeken, om 23.45 uur besteld en de volgende dag om 10.00 uur kon ik de vaat in de vaatwasser doen want die was toen al keurig geinstalleerd!!

Service
Snellere service kan ik me niet bedenken.

Assortiment
Je hebt de keus uit minder bekende merken als zowel de topmerken

Aanbeveling
Ja als je zelf zo enthousiast en tevreden bent dan wil je dat graag met een ander delen.

Extra toelichting
Sorry maar ik kan geen minpunten geven ben op en top tevreden!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 05 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
van achter je bureau of uit je luie stoel bestellen

Service
keurig te woord gestaan met een deskundig advies

Assortiment
artikel dat je zoekt is aanwezig of alternatief

Aanbeveling
drie maal iets besteld, geen enkel verbeterpunt

Extra toelichting
geen negatieve ervaringen, levering en service als dat je mag verwachten als klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bensuy 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden.

Service
zaterdagavond besteld. 's zondags geleverd!

Aanbeveling
Zie genoemde opmerkingen.

Extra toelichting
Snelle levering en goede merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jitske1001 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijke en duidelijke site

Service
komt precies zo als beloofd

Assortiment
heel veel

Aanbeveling
kan niets negatiefs bedenken

Extra toelichting
alles is duidelijk, makkelijk en op tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Berretty 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Assortiment
via vergelijkingssite bij cool blue terecht gekomen

Aanbeveling
eenvoudig en snel en overzichtelijk

Extra toelichting
ik weet dat ik de bestelling thuis moet laten afleveren. Indien ik kies voor ophalen in de shop moet ik daar eindeloos wachten totdat ik aan de beurt ben. dit vind ik een heel groot min-punt

Review criteria:

Voldoende

Reageer

Silwuytens 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Extra toelichting
Jammer vond ik dat ik niet thuis was toen ze het toestel brachten. Ik ging meteen naar de post maar ik kreeg daar het toestel nog niet mee. Ik moest een dag wachten. Ik weet niet waarom, misschien iets om te verbeteren ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

leoniew87 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Aanbeveling
Snelle levering, zaterdagavond 10 uur besteld, zondag 2 uur in huis. Met service heb ik nog niet te maken gehad, omdat alles goed geleverd is.
Aanrader. Het assortiment zou iets ruimer mogen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Denboytjuh 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Ik was altijd erg fan van bol.com maar sinds ik merkte dat hier veel dingen voor een mooiere prijs te vinden zijn met een NOG BETERE service, kijk ik toch even eerst hier voor ik naar een andere site ga kijken

Aanbeveling
Goede service, de zaterdag besteld zondag GRATIS thuis service is geweldig!!

Extra toelichting
Goed product, werkt perfect, soms wat traag met scherpstellen maar de truc zit hem dan in het even weer uitzoomen en dan weer inzoomen (soort reset). (maar gezien de prijs mag je totaal niet klagen.) Deze lens was bij concurrenten veel duurder. Ben blij dat ik hem hier gekocht heb!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fishingduck 07-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super makkelijk erg duidelijke website

Service
vandaag besteld morgen geleverd maken ze echt waar

Aanbeveling
na eerdere ervaringen met andere webwinkels , vind ik cool blue gewoon super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

desnip 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
lekker makkelijk thuis

Service
gaat snel

Assortiment
genoeg keus

Aanbeveling
zie 1

Extra toelichting
makkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dacale 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
s'avonds na 23 h beslist om een nieuwe printer te kopen

Service
s'anderdaags met B post volgt de levering
, men kan dit opvolgen met E tracking

Assortiment
voldoende keus en lage prijs , zonder dat
men zich moet verplaatsen

Aanbeveling
gemak,service,assortiment , betalingsgemak
en vlotte afhandeling zonder ook maaar iets
hoeven te doen.

Extra toelichting
gemak van betalen en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bene15 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Snelle, correcte levering. Makkelijk te installeren. Fijne printer en scant makkelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosirma 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Het was voor mij makkelijker als ik met Ideal kon betalen.
Qua bestel gemak heb ik geen opmerkingen!

Service
alles is gegaan zoals verwacht.

Assortiment
Voor iedereen is er wel iets. Ik zocht een smart-tv en die heb je in allerlei soorten, maten en prijzen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

yvette191 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig en overzichtelijke website

Service
Levertijd was enorm snel, inderdaad de volgende dag al in huis

Assortiment
Genoeg en gevarieerde keuze

Aanbeveling
Ik beveel deze webshop aan iedereen aan, ook al is het alleen maar om te kijken.

Extra toelichting
Ik heb ze gisteren pas echt kunnen testen, voor dit geld niets te klagen, ook de kleur komt echt precies uit zoals op de foto. Alleen de ruis van de wind op de fiets is soms storend..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jvdriel 06-03-2015 In de winkel gekocht
eindhoven- aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
• Gemak10
Duidelijke en goed functionerende website Afhaalmogelijkheid in winkel(s)
Telefonisch goed bereikbaar (geen betaal nummer)

Service
Motiveer je be• Service10
Website bestelling afgehaald in winkel eindhoven (produkten direct beschikbaar)
oordeling

Assortiment
• Assortiment9
Ruime keuze uit allerlei type smartphones (in mijn geval)

Aanbeveling
Goede en betrouwbare informatie op de website die in de praktijk ook wordt waar gemaakt Mooie (afhaal) winkel in eindhoven Goed bereikbaar (per auto) beoordeling Klantvriendelijke bediening

Extra toelichting
Webshop-site en Winkel ziet er gewoon erg goed en betrouwbaar uit ! Alle informatie is juist en er wordt ook zo gehandeld !Tevens goede prijzen beter of gelijk andere bekende webshops Bij eventuele problemen of vragen kun je altijd nog even zelf naar de winkel gaan...Bij eventuele problemen of vragen hoeft niet alles via email of telefoon of opsturen product e.d. zoals bij meerdere webshops wel noodzakelijk is. Vaak is product enige tijd buiten gebruik...hetgeen niet altijd handig is. Als alle webshops, hun klanten zo keurig bedienen zoals Coolblue,dan zouden er geen of heel erg weinig teleurgestelde klanten zijn...Coolblue is een goed voorbeeld webshop !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen529 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Tweede keer dat ik iets heb besteld bij coolblue, de eerste keer moest ik contact leggen met het bedrijf prima service!!

Aanbeveling
Betrouwbaar en meedenkend personeel!

Extra toelichting
Top service en meedenkend personeel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guusneefs 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
ik kan alleen maar wat zeggen van voorkeursdag en info over de status van het traject en die vond ik prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de zjef 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
De bestelling verliep heel vlot.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment aan produkten waarin je zeker je keuze vindt.

Aanbeveling
De bestelling en levering van het produkt verliep vlot en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lindsay hacke 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen, direct info en transparantie over waar het pakje zich bevindt, volgende dag keurig afgeleverd. Geen zever, geen gedoe, geen verborgen lettertjes.

Assortiment
In alle prijsklassen wel iets te vinden. Degelijke productinfo.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Smets Annick 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Online is gemakkelijk!

Service
Snelle levering, meer kan ik nog niet zeggen...

Assortiment
Heel uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, veel keuze van merken, goede prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jowzer 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Strakke webshop, alles is duidelijk.

Service
Snelle levering en duidelijk inzicht wat er met je bestelling gebeurt.

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Handige webshop, groot assortiment, snelle levering; alles wat je in een webshop zoekt.

Extra toelichting
Handige webshop, groot assortiment, snelle levering; alles wat je in een webshop zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

920260 06-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In maar 3 stappen heb je je bestelling geplaatst en betaald.

Service
Belofte maakt schuld. Word je een datum van levering voorgesteld, dan mag je er ook van uit gaan dat je op die datum geleverd wordt. Je kan je zelf op afspraak laten leveren na kantooruren en op zaterdag.

Assortiment
Zeer breed assortiment, maar zoals bij alle webshops wordt het aanbod aangepast aan de vraag van de klant waardoor je niet altijd kan bestellen wat je echt wil. Coolblue biedt echter wel heel wat alternatieven aan in zijn aanbod.

Aanbeveling
Nog nooit werd ik teleurgesteld door Coolblue. Die ene keer dat ik informatie nodig had, kreeg ik die ook heel snel via het ocntactformulier.

Extra toelichting
Bij Coolbue bestel ik met vertrouwen. Bij hen ben ik ook zeker dat het product echt geleverd kan worden en word ik niet onaangenaam verrast dat mijn bestelling op zich laat wachten zoals bij andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews