coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,0 Lees 42813 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1104 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rifboei 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen, volgende dag in huis

Service
zie gemak

Assortiment
wat ik "wil" hebben ze meestal

Aanbeveling
goed en snelle levering

Extra toelichting
voldoet aan mijn verwachting en eisen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vansandannita 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
aan huis gebracht
je kan t volgen op pc
duidelijke uitleg aan telefoon

Service
ik belde en ze zochten direct op wat ik bedoelde en ik kreeg direct resultaat

Assortiment
een gerusstelling dat de soundbar bij die tv pastte voor een leek is dat moeilijk

Aanbeveling
ik was content van mijn aankopen dus..

Extra toelichting
bestellen en direct geleverd vriendelijke hulp aan telefoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dolfijntje45 18-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het is makkelijk en toch overzichtelijk om van huis uit te winkelen

Service
heel te vreden over de service

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
aan iedereen

Extra toelichting
ik heb alleen maar goede dingen maar vind wel dat ik geen 10 kan geven want er is altijd wel wat om te verbeteren of veranderen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

SOMALCO 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Onze vaatwasser van 20 jaar oud in onze buitenverblijf aan de kust heeft het 's avonds plots begeven (kortsluiting).
Dank zij coolblue hebben we dezelfde avond een keuze kunnen maken, bestellen en betalen via pay pal en de volgende dag rond 13.00 u werd een nieuwe machine geleverd, geïnstalleerd en de oude afgevoerd. Beter kan toch niet

Service
alles verliep vlot en we werden zeer duidelijk geïnformeerd over het verloop van de levering via sms, mail en zelfs GSM door de jongens die kwamen leveren en installeren.

Assortiment
Zeer veel keuze en een brede prijzenwaaier. zeer goede vergelijkingsapp

Aanbeveling
We kunnen niet anders dan coolblue positief aanbevelen na zulke ervaring.

Extra toelichting
zie hoger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

beckett 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Helder en overzichtelijke aanpak; groot pluspunt voor de eigen uitgebreide en objectieve productrecensies

Service
supersnelle levering in de winkel

Assortiment
uitgebreid productgamma

Aanbeveling
groot gebruiksgemak, vlotte en vriendelijke service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rootim 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met reviews en goede artikel beschrijving, betaling makkelijk uitvoerbaar

Service
Op tijd geleverd alles volgens afspraak, artikel voldeed uitstekend

Assortiment
Genoeg sortering en scherpe prijs goed in verhouding met artikel

Extra toelichting
Prima winkel al eerder iets gekocht en geen klachten. Het is prettig dat afspraken worden nagekomen ok in onze omgeving zijn mensen zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

corpostma 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Geweldige klanten service vertrouwde voorlichting

Extra toelichting
Ik ben goed voorgelicht Door de klanten service. Hierdoor de juiste aankoop gedaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hildedox 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Perfectie bestaat niet, maar dichtbij!!!

Service
belofte is belofte!!!

Assortiment
bijna alles te vinden.

Aanbeveling
Gemakkelijk!!!

Extra toelichting
Tot hiertoe zeer tevreden over de artikelen en de service!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jw.h 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De website is duidelijk, veel informatie over de producten

Service
inmiddels hebben we al verschillende keren ervaren dat service hoog in het vaandel van Coolblue staat. Is voor mij de belangrijkste reden om bij Coolblue te kopen. Ook als de prijs iets hoger is dan bij de concurrent.

Assortiment
Ik heb eigenlijk nog nooit mis gegrepen.

Aanbeveling
Coolblue heeft een erg groot assortiment, maar vooral een fantastische service. Dus ook als er iets mis gaat, weet je dat ze er alles aan zullen doen om het op te lossen. Dat kun je van menig detailhandelaar niet zeggen!

Extra toelichting
Fantastische service!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mcarpentier 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Alles liep perfect, jullie online shop is een voorbeeld voor velen (en ik zit in digital marketing). Enige kleine opmerking was dat ik geen waarschuwings SMS kreeg een halfuur voor levering zoals afgesproken (ik had een avond levering besteld). Ik was het eigenlijk wat vergeten, maar kwam gelukkig rond die tijd thuis aan, dus de chauffeurs hebben niet lang moeten wachten. Ze hadden blijkbaar geen toestel meegekregen om mij te SMSen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Elsy 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer overzichtelijke website waar je snel kunt vinden wat je zoekt. En eenvoudig te betalen met verschillende diensten, zelfs PayPal.

Service
Snel antwoord via Twitter. Is er iets niet goed dan kun je altijd ruilen. Alles keurig verpakt in een leuke blauwe doos met vaak grappige tekst.

Assortiment
Het komt wel eens voor dat ze een artikel niet hebben. Wat ik jammer vind, ondanks de goede service, is dat ze vaak toch wel duurder zijn. Dan ga ik toch voor die 10 of 15 euro verschil naar de concurrent.

Aanbeveling
Bekende online winkel, goede service. Nooit problemen met omruilen of iets retourneren.

Extra toelichting
Het enige wat ik jammer vind is dat ze bijna altijd duurder zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daenen Marie Rose 17-04-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Vlotte bestelling. Levering zoals afgesproken. Toestel werkt. Tot heden zeer tevreden. perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fvu_ 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke, snelle website, alle courante betaalmiddelen worden aangeboden, next-day levering zelfs voor bestellingen tot laat 's avonds

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Foxdud 17-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijker als hier kan je maar op weinig andere plaatsen terecht om iets aan te kopen.

Service
Wat een snelle levering, en je wordt op een degelijke manier geïnformeerd over de levering.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Een echte aanrader voor al je online aankopen

Extra toelichting
De gebruiksvriendelijke webshop en de betalingsgemak en de supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henkmeulekamp 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zondagavond besteld, maandag in huis
en volledig op de hoogte van order en bestel

Service
snelle en vertrouwde service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard van der Harst 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site. Goede afhandeling aankoop en betaling.

Service
Het bestelde artikel is conform de belofte binnen 24 uur afgeleverd. Perfect verpakt. Goede informatie over de stand van zaken betreffende de levering. Retour methode niet nodig gehad maar lijkt mij probleemloos.

Assortiment
Veel artikelen. Voldoende keus. Goede informatie over het artikel. Snel een keus kunnen maken.

Aanbeveling
Goede webwinkel. Veel keus. Goede recensies.
Goede nazorg en retour beleid.

Extra toelichting
Duidelijke website. Veel keus. Veel info over het betreffende artikel. Zeer snelle levering en info over het verloop van de levering is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

doodlebailey 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzicht , makkelijk te bestellen

Service
alles snel in huis, keuze waar je het laat bezorgen , wordt goed oop de hoogte gehouden wanneer het product verzonden wordt en wanneer ze komen leveren

Assortiment
prijsverhouding met andere online winkels liggen dicht bij elkaar, Coolblue heeft geen verzendkosten en dat vind ik een voordeel

Aanbeveling
goede en snelle levering, je hebt keuze in bezorgadressen, geen verzendkosten. Ben zeer tevreden over het verloop van de bestelling en de bezorging, volgende keer koop ik hier weer,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HermanVanMele 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
gezocht artikel intikken in zoekbalk

Service
belofte om 's anderdaags geleverd te worden klopt

Extra toelichting
correcte info en levering . lage prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudolf Hueck 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, ook vergelijken van artikelen onderling

Service
Snelle levering, ander bezorgders mogelijk.
Ook controle op opgegeven GSM nummer is nuttig / noodzakelijk tegenwoordig.

Assortiment
Heel veel en gemakkelijk te vinden. Gezien de reclamefolder behoren jullie bij BOL.com ?

Aanbeveling
Goed geregeld, ook bij technische vragen via de telefoon.

Extra toelichting
Geen commentaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tachel 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzichtelijke beschrijving

Service
Prima! De volgende dag al in huis!

Aanbeveling
Onwijs snelle levering!

Extra toelichting
Ik heb totaal geen klachten. Supersnelle levering van een goed product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uit Culemborg 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zanussi condensdroger besteld bij Coolblue.

Service
De nieuwe droger werd op zijn plek gezet en aangesloten op de eerste verdieping. De oude droger en de verpakkingsresten werden meegenomen! Hoe makkelijk wil je het hebben!

Assortiment
Voldoende assortiment.

Aanbeveling
Al eerder zaken gedaan met Coolblue en wederom goede service! Goede prijs kwaliteit verhouding!

Extra toelichting
Al met al een fijne winkel om zaken mee te doen! Goede service, duidelijke site en een super snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacobwillyf 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website. Duidelijk productoverzicht

Service
Koffiezetapparaat gaat stuk. 's Avonds een nieuwe bestellen, de volgende dag in huis.

Assortiment
prima assortiment. We konden maar uitzoeken

Aanbeveling
Ik zal zeker weer items bestellen. Als het zo snel geleverd wordt is het een fluitje van een cent als er iets stuk gaat. Ook niet duur

Extra toelichting
Ik was blij verrast dat wij 's avonds nog konden bestellen en dat het de volgende dag al thuis werd bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don Gino 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heel gemakkelijke procedure tot betaling, vlotte en overzichtelijke website.

Service
vlotte levering en vriendelijke mensen die geleverd hebben.

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
mond aan mond is nog altijd de beste reklame.

Extra toelichting
zoals hierboven reeds vermeld, enkel positieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ongena Dirk 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemak van bestellen,zeer vlugge levering

Service
Wat betreft de leveringsservice zeer tevreden

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Op dit moment beveel ik de onlinebestelling ten zeerste aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

vero1965 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te bestellen via internet

Service
s'anderdaags al in huis

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
goede service

Extra toelichting
doe zo verder geen min punten gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raverburgh 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Druk op de knop, ik hoef de deur niet uit, en dezelfde avond rond 18:00 uur is het thuis gebracht

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Prijs en levertijd zeer goed.

Extra toelichting
Verder geen opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anuszka1 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede uitleg en ruime keuze

Service
Supersnel

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Eerste ervaring is zeer goed.

Extra toelichting
Kan eigenlijk niets negatiefs over deze winkel of online webshop vertellen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laporbr 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
eenvoudig

Service
geen problemen ondervonden en snel en correct geleverd

Assortiment
nvt

Extra toelichting
In principe alles goed , enkel bij de verschillende betalingsmogelijkheden heb ik moeilijkheden ondervonden met Visa en baccontact . uiteindelijk heb ik via paypal betaald en dit ging vanzelf ( ik weet niet of de problemen aan mij lagen of niet )

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

WillemHoving 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via een zeer overzichtelijke website kan elke aspirant koper heel gemakkelijk de rijke info van het product bekijken.

Service
Nu besteld... net niet over 1 minuut thuis..... maar wel razendsnel!

Assortiment
Wat je bij Coolblue niet ziet.... bestaat nog niet.

Aanbeveling
Je wilt het allerbeste voor je familie, vrienden en kennissen. Met elke aanbeveling doe je hen een plezier.

Extra toelichting
Alles, echt alles..... van bestelling tot aflevering is gewoon zeer, zeer goed. Ook de nazorg is prima. Coolblue wil graag weten wat er nog verbetert kan worden.. helaas is dit onmogelijk. Coolblue scoort al 100% tevredenheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Naoualita 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Achter je pc bestellen wat je nodig hebt! Ideaal!

Service
Een besteld product was niet op voorraad, ik kreeg meteen mijn geld terug zonder gedoe. Klantendienst zeer vriendelijk en makkelijk te bereiken

Aanbeveling
Goede service, goede prijs

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

amagi46 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke website waar artikelen makkelijk zijn te vinden. Bestelprocedure is goed aangegeven. Communicatie over de status is duidelijk.

Service
Aangegeven levertijd is correct nagekomen. Plaatsing vaatwasser is uitgevoerd door eXchange logistics, overleg is in goed overleg verlopen.

Aanbeveling
Goede ervaringen tot nog toe.

Extra toelichting
N.v.t.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bashirke 16-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer gemakkelijk bestellingen plaatsen, alles overzichtelijk, vergelijking mogelijk in een paar klikken, duidelijk.

Service
Zeer vlotte afhandeling, geen urenlange wachttijden bij telefonisch contact.

Assortiment
De meest courante artikels binnen het genre zijn meestal wel opgenomen binnen het assortiment. De exotischere versies ontbreken soms.

Aanbeveling
Met voorsprong de beste webwinkel die er is.

Extra toelichting
Mooie bundelpakketjes, overzichtelijke site, gemakkelijk vergelijken, eerlijke prijs, zeer goede leverings- en betalingsmogelijkheden, zeer goede klantendienst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kafani 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling "s anderendaags "s middags al ontvangen en dan nog op ZONDAG!

Extra toelichting
Heel snelle service. Zaterdag besteld en zondagvoormiddag kon ik al aan de slag met mijn stoomreiniger!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mumsel 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Aanbeveling
Topservice. Snel en betrouwbaar. 's Avonds besteld en dezelfde avond een bericht dat het product was ingepakt. Volgende ochtend al in huis.

Extra toelichting
Assortiment is ok, niet top. Maar daardoor supersnel en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

TurTix 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
blue-ray writer s'avonds stuk tsja wat moet je dan... idd Coolblue en ja hoor om 23:15 wordt uw bestelling verzonden. en idd de volgende dag afgeleverd (binnen 24 uur) hoe super is dat...

Assortiment
volgens mijn hebben ze echt van alles...

Aanbeveling
gewoon het gemak dat je er van hebt.. helemaal top en dan nu ook nog tot 0:00 ik bedoel hoe goed is dat..

Extra toelichting
blue-ray writer s'avonds stuk tsja wat moet je dan... idd Coolblue en ja hoor om 23:15 wordt uw bestelling verzonden. en idd de volgende dag afgeleverd (binnen 24 uur) hoe super is dat... en dan zijn ze er ook nog tot 0:00 om je te helpen.. ik bedoel hoe goed wil je het hebben...

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Hugo Stoops 15-04-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Veel keuze op de webpagina en gedetailleerde uitleg over de producten.Duidelijke prijsinfo.

Extra toelichting
Correcte en uiterst snelle levering binnen 24 uur !!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

PollekeG 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
zeer breed assortiment, zeer goede leverings service, en alles exact cf de wijze hoe het op de site beschreven is!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daaniejjj 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke site en maken de toezeggingen waar.

Service
Supersnelle levering en geen problemen, zelfs een bericht via de mail dat het pakketje bij de buren is afgeleverd.

Assortiment
Snel gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
-

Extra toelichting
Goed: Service, snelheid en het gemak waarmee de site en de bezorging gaat is ongekend. Verbeterpunt: Ik heb 7 mails gekregen van 9 uur s avonds tot de volgende ochtend 10 uur met gedetailleerde gegevens. Dit mag van mij best wat minder. Waarom moet ik mij registreren via kieskeurig.nl? Ik neem de moeite om te beoordelen en dan moet ik mij verplicht registreren. Hoop dat hier iets mee gedaan wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

barcelona58 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Héél simpel en gemakkelijk!

Service
Prima service niets op aan te merken!

Assortiment
Goed en overzichtelijk assortiment!

Aanbeveling
Heb voor de eerste keer hier een goede ervaring mee, aanbevelingen zijn al gebeurd!

Extra toelichting
Mijn beoordeling spreekt voor zich zelf! Alles was prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 1968 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site

Service
Vriendelijke medewerkers

Assortiment
Gevarieerd en voorraad up to date

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ron1963 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
prettige webshop, veel betaalmogelijkheden, track and trace bij levering en duidelijke informatie mbt de levering. Ook de producten hebben een goed prijs! zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Squank 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte levering. Je wordt een half uur voor aflevering gebeld, dus je hoeft niet nutteloos te wachten

Service
De wasmachine werd gratis aangesloten. Geen gezeur over het meenemen van de oude machine

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Prima prijs/prestatieverhouding

Extra toelichting
Ruime keuze. Gemakkelijk bestellen. Snel beorgd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paula Govers 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijk

Service
Besteld op zaternamiddag en de zondag geleverd.

Assortiment
Ruim assortiment van Kitchen Aid apparaten

Aanbeveling
Mooi product maar wel duur.

Extra toelichting
Zeer profesionele website en vlug besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

janwaslander 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Ik heb eens een gebruikt koffiezetapparaat zonder problemen terug kunnen sturen. Degene die dit telefonisch met mij afhandelde was zeer correct en deskundig.

Extra toelichting
Het al een gebruikte koffiezetapparaat zonder problemen terug kunnen sturen. Degene die dit telefonisch met mij afhandelde was zeer correct en deskundig. De levering is indrukwekkend snel. De percolator, zondagavond laat besteld, werd de volgende maandagochtend al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ReitjeGeer 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles heel overzichtelijk op de site.

Service
snelle nette service, keurig afgeleverd

Assortiment
genoeg aanbod

Aanbeveling
vertrouwde site, keurig afgehandeld

Extra toelichting
ik ben zeer tevreden over deze site, over de manier van leveren en de aangekochte termosfles is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosakra 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Zoek, klik en bestel! Zo simpel is het.

Service
Bezorging op zondag! Wat een uitkomst

Assortiment
Prima!

Aanbeveling
Zie bovenstaande beoordeling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

marc uit Boom 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede website, overzichtelijk, vergelijken met een ander model is zeer gemakkelijk

Service
Snelle levering, toestel mooi door de mensen naar de tweede verdieping gebracht zonder schade, en de oude koelkast meegenomen, zeer goede service ! Proficiat.

Assortiment
wanneer ik een volgende aankoop moet doen, zal ik zeker terug bij coolblue komen kopen, via het net

Aanbeveling
Prijs/kwaliteit is dik in orde met een meer dan scherpe prijs!

Extra toelichting
Door de scherpe prijs, de prima service en het meenemen van het oude toestel staat Coolblue ver voor de concurrentie ! Houden zo zou ik zeggen. voor wat het samsung toestel betreft , alles naar wens, uitgezonderd het elektrisch snoer is vrij kort, maar daar kan Coolblue niet aan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wietse23 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website en makkelijk te bedienen

Service
Goede afterservice - bijvoorbeeld: geen gezeur bij een breuk in het scherm van een telefoon

Assortiment
Breed asortiment

Aanbeveling
Betrouwbare winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martinmolenkamp 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
24 uur levering is ideaal.

Service
Alles wed netjes op de plek geplaatst en aangesloten.

Assortiment
Niet alle modellen en types zijn op voorraad en binnen 24 uur leverbaar.

Aanbeveling
Prijs / kwaliteit / service verhouding is ideaal.

Extra toelichting
Prijs / kwaliteit / service verhouding is ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peterbondt 15-04-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Gemakkelijke online hulp bij het zoeken naar het product dat het beste bij je past. Tevens veel keuze en de volgende dag al in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews