coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,4 Lees 42763 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1412 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,4

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Pierre R 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, de volgende (werk-)dag bezorgd.
Ruimschoots de tijd om te bestellen 's avonds.
Goede omschrijving en foto's van de artikelen.

Service
Niets op aan te merken. Geen 10 om CoolBlue scherp te houden ;-)

Assortiment
Tot nu toe de meeste dingen kunnen vinden die ik zocht.

Aanbeveling
Een van de beste webshops naar mijn mening.

Extra toelichting
Shop hier al jaren probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wing 29-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk website. Duidelijk informatie. Heldere afbeeldingen van het product. Makkelijk betalen.

Service
Snel geleverd. Leuke bezorging personeel. 15 min van tevoren gebeld dat ze er aankomen Duidelijk qua instructies geven van het apparaat. Vragenlijst doorlopen, zodat beide partijen eens waren met de levering/aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christine 29-05-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk om via hun website een bestelling te plaatsten. En als je jouw bestelling in de winkel ophaalt, hoef je pas in de winkel te betalen, en niet vooraf bij de bestelling.

Service
- Klantvriendelijke en geduldige medewerkers.
- Ik had om 23:45 een bestelling op hun website geplaatst, en inderdaad, de volgende dag om 9:30 uur kon ik mijn bestelling in de winkel ophalen.
- De winkel had een bepaald product niet op voorraad, had ik ook niet besteld, en ze waren gewoon bereid om me naar een andere (geen Coolblue-winkel) door te verwijzen.

Assortiment
Artikel wat ik kocht, was zeer scherp geprijsd. Goedkoper dan bij andere websites.

Aanbeveling
Gewoon prima. Klantvriendelijk, snelle levering en scherp geprijsd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evert Job 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk betstelproces, je eigen leverdatum uitkiezen.

Service
Klantenservice met een lage instap waardoor je best snel contact opneemt met Coolblue

Assortiment
Goed, duidelijk en overzichtelijk assortiment.

Aanbeveling
Goed, duidelijk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sangkala 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als je hebt gevonden wat je eigenlijk zoekt en je hebt het de volgende dag al in huis maak je mij een blij mens.

Service
Ben tot nu toe zeer tevreden en tevreden mensen klagen niet.

Assortiment
Een assortiment van als je iets zoekt eerst gaat neuzen of jullie het verkopen.

Aanbeveling
Ik ben een tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kevin bolt 29-05-2016 In de winkel gekocht
groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alleen de vestiging van coolblue groningen is een beetje lastig te vinden

Service
je wórdt snel geholpen daarom verdienen zijn een goeie prijs

Assortiment
alleen vind het wel jammer dat er verdchillende web shops zijn ( 5 reeten )

Aanbeveling
de verkoper wist gelijk wat ik moest hebben

Extra toelichting
10+ voor de klantenservice waarom ? je betaalt je terminste niet scheel aan een 0900 nummer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Youri 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Click and go

Service
Snelle reacties personeel en snel opgestuurd.

Assortiment
Helaas geen Apple watch in het assortiment.

Aanbeveling
Verder alles in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian Vonk 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De website is overzichtelijk en de artikelen worden duidelijk omschreven.

Service
Je hebt de keus in afhalen bij de winkel of bezorging aan huis. Ik had mijn bestelling op zaterdag gedaan en direct op zondag werd mijn bestelling bezorgd. Super!

Assortiment
Ik had een ruime keuze in merken van mobiele telefoons en qua prijs was Cool Bue degene met de laagste prijs.

Aanbeveling
Alles klopte, het surfen op de website, het tonen van artikelen tevens met bijbehorende assecoires. Uitgebreide productinformatie, lage prijzen en uitstekende bezorgprocedure. Binnen 24uur was ook binnen 24 uur, ook in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicol 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je gaat naar de site en alles staat zeer netjes onder een categorie. Je klik een product aan en je krijgt er heel wat informatie over. Vervolgens koop je het product, betaal je en het ligt de volgende dag in huis!! Geweldig!

Service
Een super snelle levering!

Assortiment
Een groot assortiment met bij elk product een zeer goede omschrijving.

Aanbeveling
Gewoon een geweldig site met snelle levering en gratis verzending!

Extra toelichting
Koop in deze winkel het is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Grote keuze,de prijzen zijn goed.

Service
Was op de dag dat het er moest zijn.

Aanbeveling
Snel,goed en heel veel keus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Een zeer compleet aanbod, strakke prijzen en uitstekende producten. Uiteindelijk gekozen voor een beamer van inFocus en een scherm van Celexon. Snel geleverd, werkt allemaal direct, geen enkel probleem of commentaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 29-05-2016 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
de winkel is netjes en overzichtelijk

Service
Het personeel is heel vriendelijk

Assortiment
een goed assortiment

Aanbeveling
als je iets zoekt, dan is het in deze winkel gemakkelijk te vinden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel en goed

Service
Prima

Assortiment
Genoeg keuze

Aanbeveling
Vanwege de snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anoniem 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Prima laptop. Werkt snel.

Service
's Avonds bestelt en de volgende ochtend geleverd bij afhaalpunt. Super snel geregeld!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JMD Beerens 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Keurig op tijd, goede service en kwalitatief goed product. Zo hoort het ook. Ga zo door.

Service
Goede service. Totaal geen problemen.

Assortiment
Goed product.

Aanbeveling
Alles bijelkaar zeer goed.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 29-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk besteld en snel betaald via ideal

Service
Snel geleverd (volgende dag), volgens omschreven levertijd

Aanbeveling
Ik ben via kieskeurig.nl op de site gekomen omdat Coolblue de scherpste prijs had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul uit Antwerpen 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Efficiënte en snellen uitvoering van bestelling

Service
Wanneer er toch iets mis gaat wordt dit met de glimlach, snel en efficiënt opgelost.

Aanbeveling
Reeds heel wat aangekocht en steeds tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdrieA 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is overzichtelijk, snel en compleet

Service
vandaag besteld, morgen in huis, maken ze echt waar.

Assortiment
CoolBlue heeft een ruime keuze, en is concurrerend met de prijs.

Aanbeveling
Ik geef gemiddeld een 7.8 Een 10 geeft geen ruimte meer voor verbetering, dus uit dat principe geef ik geen 10, maar ze verdienen het eigenlijk wel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bodine 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke site, zelf ophalen bij afhaalpunt

Service
Niet nodig gehad, maar duidelijk aangeboden

Assortiment
Kan ruimer, zeker in lagere prijsklasse

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Rob 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle gemakkelijk te vinden via de kolommem

Assortiment
Volgens mij hebben jullie alles

Extra toelichting
Snelle levering , pakketje super ingepakt door middel van lucht zakjes voor beschadigen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verabrokking 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
gemak van bestellen van achter de pc

Assortiment
het assortiment is uitgebreid

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Douwe 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker vanuit je luie stoel bestellen vlugge levering het kanniet beter.

Service
Als er ondanks alles nog problemen of vragen zijn da\n worden die door de klantenservice meestal direct opgelost.

Assortiment
Een compleet assortiment veel keus en goede producten

Aanbeveling
Alles klopt bovendien geen verzendkosten dat is zoals het hoort.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ine 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Wordt goed op de hoogte gehouden. Alles is voorzien van gemak

Assortiment
Ruime assortiment

Aanbeveling
Heel fijn om te bestellen alles is duidelijk en wordt supersnel bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon de Jong 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Informatie moet goed en snel beschikbaar zijn.

Service
Support reageert snel op vragen en zijn hier zeer specifiek in.

Assortiment
Vaak heeft 1 van de Coolblue winkels wel wat ik nodig heb.

Aanbeveling
Het is een goede winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nvt 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel via Internet bestellen super!

Service
Super

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Alles is goed!!!

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Hele goede service. Ik ben netjes op de hoogte gehouden over het verloop van de bestelling tot en met de super snelle levering!

Assortiment
Ik vond er wat ik nodig had en daarnaast kon ik een van de bestelde producten uit het assortiment bij geen enkele andere webshop vinden!

Aanbeveling
Van het begin tot het eind goede service en ik ben zeer tevreden over de producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LBlaauw 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Altijd vriendelijk en behulpzaam

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Ik raad de winkel aan iedereen aan

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc VERWILGHEN 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon makkelijk online winkelen.

Service
De bestel- en leverprocedure verliepen zonder problemen.

Assortiment
Ik had enkel software nodig, dus ik heb hier eigenlijk niets interessant over te melden.

Aanbeveling
Ik bestel niet zomaar opnieuw bij Coolblue :-)

Extra toelichting
Klein minpuntje: een verlenging van mijn Office 365 Home Abonnement zou hetzelfde kosten als de originele aankoop (één jaar geleden), maar dat bleek niet het geval. Op zich geen probleem, maar maakt belofte geen schuld?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

K Hoekstra 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede website. Overzichtelijk

Service
Makkelijk te bestellen en te betalen. Heb het ook snel ontvangen.

Assortiment
Ben tevreden. Vond waar ik naar zocht.

Aanbeveling
Ben tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wapperino 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede en duidelijke website!

Service
Snel antwoord op vragen.

Assortiment
Kocht een Macbook Pro, er waren helaas geen covers te koop. Moet ik nu elders bestellen.

Aanbeveling
Snelle levering- betrouwbaar. Mijn keuze was nog goedkoper dan de Mac store.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lisette 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Goede service, kwam precies op aangekondigde tijd. Snelle levering.

Assortiment
Voldoende in voorraad

Aanbeveling
Veel producten, goede prijs en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

PK 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel! je kiest je product, vult je gegevens in, je hoeft geen account aan te maken en klaar is Kees.

Service
Direct antwoord met info over de verstoring. Volgende dag kon ik product al afhalen.

Assortiment
4 producten van het formaat dat ik wilde, maar dat was oké .

Aanbeveling
Snel, goede info, snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul_W 28-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Gemak
Je belt een medewerk en de order bevestiging volgt vanzelf

Service
Schandalige service, helpdesk mederkers die elkaar tegen spreken of onjuistheden vertellen. Website die praat over voor 23.59 besteld is volgende dag geleverd, klopt NIET. Betreft n.l wanneer de betaling binnen HUN systeem is verwerkt en hier heeft de consument geen invloed op. Wordt er ook niet bij vertelt. Helpdesk medewerker die alleen vertelt dat niets kan en niet meewerkt aan een oplossing. Medewerker verbreekt ook zelf de verbinding (ik bleef beleefd ondanks dat ik bijzonder kwaad was). Een voorbeeld van een bedrijf wat te snel is gegroeid. Misschien moet Peter zijn tijd/energie steken in verbeteren van service ipv (leuke) reclame filmjes. Jammer, maar mij advies koop bij bedrijf die wel service geeft.

Ook alleen levering overdag (wanneer mensen werken) zonder time slot. Dit terwijl op de website staat dat levering 's avonds mogelijk is. Alleen verderop in de kleine lettertjes staat dat dit niet voor wasmachines geld.

Betreft hier een wasmachine, die heb je dagelijks nodig....

Aanbeveling
Bedrrijf is te snel gegroeid. Kennelijk zijn ze niet in staat om deze service te blijven leveren. Meest storend is nog wel de misleidende teksten op de website en het feit dat men niet meedenkt aan oplossingen.....

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Officiele reactie van Coolblue 28-05-2016

Beste Paul,

Een erg vervelend verhaal dat ons bekend voorkomt. We hebben reeds inhoudelijk gereageerd op hetzelfde verhaal dat u op Facebook heeft geplaatst. Indien we nog iets voor u aan deze situatie kunnen doen, vernemen we dat uiteraard graag van u.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Syl van Dijk 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Invoeren waar je naar op zoek bent ... zo gevonden

Service
Echt ... s'avonds besteld ... volgende dag in huis

Assortiment
Je kunt bijna zo gek niet bedenken of ze verkopen het

Extra toelichting
Valt er nog iets aan toe te voegen dan ... superwinkel...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Geen moeilijkheden, duidelijk

Service
Mailtjes over bevestiging en levering

Assortiment
Veel keuze, beoordelingen goedkoop

Aanbeveling
Goede winkel, goedkoop makkelijk en een groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

knirdlebib 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke en overzichtelijke website.

Service
had het artikel de volgende werkdag al in huis, zit goed en stevig verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super makkelijk en snel besteld met verschillende betaal opties

Service
super snelle levering

Assortiment
groot assortiment, en voor mijn product had ik verschilden keuzes, maar miste een overzichtje met alle onderdelen die geleverd worden in de doos

Aanbeveling
altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Remmers 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ontzettend makkelijk in zowel hulp bij aanschaf, als koop en levering. Nog niet eerder meegemaakt. Coolblue doet wat wordt beloofd!

Service
Ik kon terecht met al mijn vragen en ben uitstekend geholpen.

Assortiment
Er was zelfs precies het type wat ik zocht. Niet 1 maar 3 keer.

Aanbeveling
De beste webwinkel betrouwbaar en gekwalificeerd personeel.

Extra toelichting
Was zo enthousiast dat ik ipv voorzichtig 1 artikel er direct daarna 2 erachteraan heb gekocht. Ook al had dat nog wel even kunnen wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roshan MEMELORD 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle service, makkelijk om iets te bestellen met veel uitleg etc (wat voor mij niet nodig is maar handig is voor mensen die niet weten hoe of wat je moet doen)

Service
Snel bezorgd, gratis verzorging MET postnl tracker

Assortiment
Veel keuzen. Ik kon uit veel items kiezen, meer dan elders.

Aanbeveling
Alles is gewoon goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voldoende aanbod, en duidelijk site

Service
Alles loopt perfect, goede service

Assortiment
Meer dan voldoende

Aanbeveling
Ik ben heel blij met Coolblue, vlot en prima service

Extra toelichting
Nee gewoon prima winkelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesley 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Avondlevering, volgende dag, aangepaste datum, ophalen.. Allemaal geen probleem bij Coolblue

Service
Wat er ook is.. Al heb je het besteld om tof te doen tegenover je vrienden.. Terugsturen kan altijd en je hebt binnen no time je geld terug..

Assortiment
Verzin het en ze hebben het..

Aanbeveling
Ik koop online alleen nog maar bij Coolblue..

Extra toelichting
Niet twijfelen.. Bestellen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitleg van het apparaat met behulp van het introductiefilmpje.

Service
Was op de afgesproken tijd binnen op een eigen gekozen adres.

Assortiment
Volop keuze en alles op voorraad

Aanbeveling
Gemakkelijk en betrouwbaar.

Extra toelichting
Zeer tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Reshma 28-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk, duidelijk en niet ingewikkeld. Zeer vlotte afhandeling van je bestelling.

Service
Altijd attent, meedenkend en vriendelijk personeel, ook telefonisch

Assortiment
Er is altijd wel iets wat je zoekt. Ik denk dat ze in elk geval de meest gezochte producten in hun assortiment hebben.

Aanbeveling
Supersnelle levering, duidelijke informatie over je bestelling, goede opties voor de aflevering en je kunt bestellen tot 23.59 om de volgende dag je bestelling al in huis te hebben; dat vind ik echt het beste van alles. En geen enkele valse belofte, wat mij betreft. Fantastisch

Extra toelichting
Beste webwinkel, wat mij betreft. Beter dan de 'grotere' zaken die al langer bestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Serena 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Extra toelichting
Ik heb een klantgerichte medewerker gesproken die echt mee wilde denken en eerlijk was over de opties. Het verkoopbelasting stond in ons gesprek op de tweede plaats en dat heb ik als zeer prettig ervaren en was doorslaggevend voor mijn aankoop

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tom Kleijn 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk een produkt te vinden. Ook erg fijn is het om verschillende artikelen te vergelijken met elkaar.

Service
Goede service en duidelijke commenucatie naar de klant.

Assortiment
Mag wat ruimer zijn.

Aanbeveling
Goede kwaliteit en overzichtelijk.

Extra toelichting
De prijzn zijn soms wat te hoog ten opzichten van de direkte concurentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sam 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Navigatie op de website is erg duidelijk. Mocht u er niet uitkomen dan is persoonlijk contact mogelijk!

Service
Snelle levering en erg netjes verpakt.

Assortiment
Keuze zat, zonder gevoel overstelpt te worden. Ook zogenaamde tweedekansjes...toestellen (mijn aankoop was een gsm) waarbij duidelijk vermeld wordt wat je aantreft. Mijn dochter had er geen oplader bij, maar hoefde die ook niet aan te schaffen...scheelde mij wel weer een leuk bedrag.

Aanbeveling
Zie bovenstaande opmerkingen...!

Extra toelichting
Heel erg tevreden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilbert 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Bijna alles is te vinden op Coolblue en het wordt de volgende dag bezorgt.

Service
Alles is binnen twee weken te ruilen. Zelfs als het product niet is wat je had gedacht

Assortiment
Bijna altijd is alles op voorraad. En het assortiment is erg groot

Aanbeveling
Scoort met alles ruim voldoende

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vandaag besteld morgen in huis.

Service
Als iets niet werkt kun je het product gratis opsturen en krijg je een ander.

Aanbeveling
Tot nu toe al jaren producten besteld zonder problemen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijke te navigeren websites, ruime productinformatie, uitgebreide bezorgopties, goede klantenservice en persoonlijke aandacht.

Service
's-avonds een nieuwe wasmachine besteld, de volgende dag om 9 uur draaide de eerste was al. Met zorg en aandacht geïnstalleerd, en geen kik over het sjouwen van de machine tweehoog via een smalle wenteltrap. Gewoon in de prijs inbegrepen en ze nemen oude machine gewoon mee terug. Prefect.

Assortiment
Zeer uitgebreid maar desondanks altijd up to date en relevante producten.

Aanbeveling
Ervaring is steevast dezelfde, wat en wanneer ik ook bestel, ik ben nooit teleurgesteld geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MMBorst 27-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
ze hebben veel producten en goede service. Ik had met de zoekcriteria zo gevonden wat ik wou.

Service
Heel goed. Werd goed geïnformeerd over de levertijd en de wasmachine en vriezer zijn netjes naar boven getild en aangesloten.

Aanbeveling
Ik koop hier altijd graag mijn huishoudelijke apparaten vanwege de goede service. Zeker vanwege de duidelijke leveringstijd erg fijn, omdat ik dan gewoon nog boodschappen kan gaan doen e.d. in plaats van de hele dag zit te wachten tot mijn pakketje komt terwijl ik eigenlijk brood en melk zou moeten halen (Wat ik afgelopen week had toen de ikea iets zou komen afleveren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews