coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42317 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3407 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AT 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en kiezen

Service
Snelle levering

Assortiment
De beste kwaliteit

Aanbeveling
Heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
super zoekfunctie

Assortiment
Coolblue had het toestel van m'n voorkeur op voorraad

Aanbeveling
deze web shop heeft me tot op heden nog niet teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Els 08-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk op onderwerp/product en je kunt direct een goede vergelijking maken om je te helpen bij je zoektocht

Service
Hulp en uitleg door de medewerker was uitstekend. Kennis van het product en in begrijpelijke taal. Uitgangspunt was niet de verkoop maar ons verlanglijstje. Het was relatief druk maar de medewerker nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoende keuze voor ons.

Aanbeveling
6 aankopen, bijna allemaal naar volle tevredenheid geleverd. 1 levering op zondag mislukt door toedoen van de vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 08-05-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen via internet en de volgende dag ophalen in de winkel: ideaal!

Service
Goed geholpen door de winkelmedewerker van Coolblue.

Assortiment
Niet heel erg op gelet, maar in de winkel kon je van alles krijgen. Ook veel accessoires.

Aanbeveling
Een aanrader: betrouwbaar en gemakkelijk. Veel in voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R Graven 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Aanbeveling
Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed

Service
Doen wat er gezegd wordt

Extra toelichting
Afspraak nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede layout van de winkel, ruim aanbod, artikelen in voorraad.

Service
snelle en goede levering, prima helpdesk

Assortiment
ruim assortiment op veel gebiedden. Soms wel wat te veel gericht op populariteit

Aanbeveling
tot nu toe de beste online retailer die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en helder als altijd bij Coolblue!

Service
Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben heel veel

Aanbeveling
Er is maar één cijfer mogelijk...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart van Wijngaarden 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon transparant

Service
Keurig. Met name bij telefonisch contact

Assortiment
Kijk eigenlijk alleen naar elektronisch apparaten

Aanbeveling
Gewoon goed en geen gezeur.

Extra toelichting
Neem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KoopHetGewoon 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan meteen help krijgen als het niet lukt en het is zeer duidelijk

Service
Snel goed antwoord en altijd bereid om te helpen

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sadhana 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een zondag vanuit huis gewoon je wasmachine bestellen. Wat een gemak!

Service
Ontzettend goeie service. Zondag besteld, maandag ochtend geleverd, aangesloten en oude machine meegenomen. Door ontzettend vriendelijke medewerkers/ bezorgers. Top!

Assortiment
Keuze genoeg en veel beoordelingen v klanten. Heel fijn!

Aanbeveling
Ik ga zeker in de toekomst gezien onze positieve ervaringen meer aankopen doen bij cool blue

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sadhana 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een zondag vanuit huis gewoon je wasmachine bestellen. Wat een gemak!

Service
Ontzettend goeie service. Zondag besteld, maandag ochtend geleverd, aangesloten en oude machine meegenomen. Door ontzettend vriendelijke medewerkers/ bezorgers. Top!

Assortiment
Keuze genoeg en veel beoordelingen v klanten. Heel fijn!

Aanbeveling
Ik ga zeker in de toekomst gezien onze positieve ervaringen meer aankopen doen bij cool blue

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Begrijpelijke taal en geen ingewikkelde doorklikvariaties

Service
Geen gedoe en moeilijkdoenerij

Assortiment
Behoorlijk grote sortering en keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Accuraat, snel, klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geertje 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke selectiecriteria; terug naar vorig menu kon wat duidelijker aangegeven worden.

Service
Op tijd geleverd zoals beloofd. Netjes verpakt. Verder nog geen ervaring; nog niets retour hoeven doen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Goede zoekmethodes, prompte levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RonS 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Sinds de voorgaande problemen nagenoeg opgelost zijn kan ik nu makkelijker zaken bestellen.

Service
Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de support m.b.t tot bestellen, levering of defecten.
Vragen worden meestal erg snel beantwoord dus ook daar geen klachten.

Assortiment
Sommige artikelen zoals ereaders vind ik het aanbod beperkt, zeker omdat ik heel slechte ervaringen heb met Kobo. En dat is dus helaas vrijwel het enige dat er word aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nikki 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen, duidelijke website

Service
Meteen bevestiging, orderstatus en bericht van verzending en track en trace zodat je weet wanneer je pakje arriveert.

Assortiment
Vrijwel alles:)

Aanbeveling
Bij een eerdere bestelling TV zondagavond besteld, maandag in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pipo de C 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar klikken en de volgende dag heb je het artikel in huis .

Service
Zaterdagavond besteld , zondag al in huis .

Assortiment
Keuze genoeg ;)

Aanbeveling
Bij Coolblue is het motto duidelijk : klant-tevredenheid ;)

Extra toelichting
Het viel me op dat dezelfde kabel van 2 mtr een euro duurder was dan die van 5 euro . Misschien een foutje op de website ;) Evengoed een zeer tevreden klant :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijk. Absurd snelle levering. Top!

Service
Na anderhalf jaar probleem met een Western Digital HD voor mijn NAS. Melding gemaakt bij coolblue, verzend-order uitgeprint. Dinsdag retour gestuurd, woensdagochtend melding van ontvangst van CB gekregen, dezelfde midden melding dat een nieuwe was verstuurd. Buitengewoon goed opgepakt. Wederom top!

Assortiment
All I need!

Aanbeveling
Een 10 hoeft verder niet van motivatie te worden voorzien. Kort gezegd: Awesome!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD Elements Portable 2 TB 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Bijna niet te geloven zo goed, je kunt de ene dag tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag is de bestelling in huis.

Assortiment
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, zoals eerder vermeld duidelijke website.

Aanbeveling
Website netjes verzorgd, erg duidelijk.
Kan geen fysieke winkel beoordelen, via internet besteld.

Extra toelichting
Ja, omdat ik zonder vervoer zit en niet goed ter been ben heb ik, zoals het vorige item dat ik bij Coolblue heb gekocht, deze externe HDD ook via internet gekocht. Dus helaas kan ik de fysieke winkel niet beoordelen, wel het artikel dat ik heb gekocht en de service die uit de kunst is. Niets dan goeds, voor 23.59 uur !! besteld, de volgende dag geleverd. De belofte werd weer waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien in Lochem 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site met veel korte verduidelijkingen via Info-knoppen.

Service
Professionele kennis en zeer behulpzame medewerkers die het gesprek pas afronden, als ze zeker weten, dat de klant op alle vragen een antwoord naar tevredenheid hebben gekregen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Eindelijk een klantenservice die streeft naar klanttevredenheid en niet om ieder gesprek binnen een paar minuten met nietszeggende antwoorden af te ronden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit boon 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service zeer snelle levering

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met heldere informatie. Eenvoudig bestellen en betalen.

Service
Snelle levering en veel leveringsmogelijkheden

Assortiment
Ruim assortiment. Goede prijs ten opzichte van andere winkels

Aanbeveling
Meer moet dat niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heerlijk doordacht

Aanbeveling
Meer dan te spreken

Extra toelichting
Goed geregeld, super communicatief en een heerlijke ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelief 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor een ongeduldig creatief typ als ik, moet het snel en duidelijk zijn, dat is het

Service
Ik heb nog geen vragen og klachten gehad en niet hoeven retourneren, dus dat lijkt me goed. De afspraken worden nagekomen, daar hou ik van

Assortiment
ruim assortiment, prijs is prima anders zou ik niet kopen, maar vooral afspraken nakomen is voor mij het allerbelangrijkst

Aanbeveling
Zonder storm geen luwte, dus die 9 is verdiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht van de leverbare producten. Duidelijke info voor kiezen van de juiste producten.

Service
Via de chat altijd goede hulp beschikbaar voor nadere informatie en altijd iemand, die bereid is net een stapje meer te lopen, om goede service te leveren.

Assortiment
Voor de producten die ik zoek is er een ruim assortiment leverbaar.

Aanbeveling
Tot nu toe heel goede ervaringen met levering, productkeuze en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuis op de bank bestellen

Service
De bezorging kan ook op zondag. Fijn!!

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nemzie 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website. Goed uitgewerkt.

Service
Snelle levering. Goede communicatie.

Assortiment
Ruime keuze aan merken, types, accessoires, etc.

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar. Altijd snelle en vlotte levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijke website

Service
zeer vlugge levering.
Goede communicatie

Assortiment
zeer uitgebreide keuze van artikelen

Aanbeveling
zeer goede webshop; waar je met vertrouwen kan kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KIM 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijk kiezen en een duidelijke toelichting bij de producten. Makkelijk te vergelijken en een handige website.

Service
Super snelle goede service

Assortiment
Veel keuze maar door de filters kom je tot een paar producten naar keuze die je weer makkelijk kunt vergelijken .et elkaar om tot een uiteindelijke product keuze te komen.

Aanbeveling
Goede snelle service en ze nemen de moeite om de producten goed toe te lichten.

Extra toelichting
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Wauters 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een goede prijs/kwaliteit laptop met verschillende minimumgegevens, en dit ging héél vlot met de goede filters die je zelf kon instellen!

Service
Ik had 1 simpel vraagje over RAM, en stelde deze op Facebook. Na amper 10 minuten had ik al een goed en duidelijk antwoord. En kreeg ik nog een droog grapje in het gesprek ook, dit maakte deze service-ervaring compleet!

Assortiment
Voldoende merken in voldoende prijscategorieën.

Aanbeveling
Beter online shoppen gaat nergens anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josefien Daenen 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt en ontvangt zonder problemen je bestelling

Service
Altijd meteen telefonisch contact met een medewerker. Ook als er iets mis is word je gewoon normaal te woord gestaan en wordt er mee gedacht over een oplossing.

Assortiment
Goed assortiment, maar ik zou wat meer woonaccessoires wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlijn 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Snelle levering en goede service

Assortiment
Groot assortiment en snel te vinden

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GalaxyF 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijke site, veel betaalopties

Service
om 22u30 bestel volgende dag om 9u00 al aan de deur zeer tevreden van de leverings tijd

Assortiment
alles wat je zoekt hebben ze:D

Aanbeveling
als je lang genoeg zoek vind je wel goedkoper maar door hun groot aanbod is het een makelijkle manier en hun servies vind je de zeer kleine meer prijs niet erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda vd Linden 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na een paar klikken de volgende dag het pakketje al in huis, super gemakkelijk

Service
Snel en vriendelijk via de chat geholpen

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar en op voorraad

Aanbeveling
Altijd hier even kijken voor (technische aankopen), vaak goedkoop en snel het juiste product in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk zoeken

Service
werd terug gebeld omdat mijn aanvraag wel mogelijk was en in 1ste instantie niet zonder dat ik daar om had gevraagd.

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barabas 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagavond bestellen, zondagmiddag geleverd, zondagavond ingebruik genomen!! Top service, ook van Post.nl

Service
Als het product niet voldoet aan de wensen, wordt er niet moeilijk gedaan over retouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Delleman 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je zoekt is heel eenvoudig te vinden, je wordt met relaxt woordgebruik aangesproken, dat vind ik wel zo prettig.

Service
Vandaag besteld is ook echt vandaag in huis wanneer je dit aanvinkt. De chauffeur laat tot op 5 minuten tevoren weten dat hij met je pakketje in aantocht is.

Assortiment
Ik heb (tot nu toe) nog nooit misgegrepen bij Coolblue.

Aanbeveling
Oke, je betaalt wat meer, maar daar staat dan ook een excellente klantervaring tegenover, inclusief instructie om de wachttijd tot je pakket er is door te komen. Ik hou ervan! Dat doen jullie echt goed Coolblue!

Extra toelichting
Ik koop ook nog altijd in winkels, maar wanneer het echt erop aankomt en de winkels niet meer open zijn, maak ik graag gebruik van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loona 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel duidelijk, je kunt de producten makkelijk vinden.

Service
Ooit 1 keer een verkeerd product gekregen, dit werd snel en netjes opgelost. En kreeg toen zelfs een kleine vergoeding erbij.

Assortiment
Er is meer dan genoeg keuze, maar mag soms wel iets goedkoper vergelijkbaar met andere sites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maaike 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en goede klantenservice met uitstekende beteikbaarheid

Service
Zonder extra kosten werd onze nieuwe wasmachine bezorgd, geïnstalleerd en de oude meegenomen

Assortiment
Product wat ik zocht hadden ze geen breed assortiment maar geldt ook voor andere webshops en winkels

Aanbeveling
Zeker de eerste site waar ik ga kijken als ik de volgende keer weer wat zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DdB 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Spullen makkelijk vindbaar en goed te vergelijken.

Service
Altijd hulp beschikbaar. Snelle levering. Goed verpakt.

Aanbeveling
Al diverse malen iets besteld en altijd heel tevreden over prijs, snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk en goede mogelijkheden om een voorselectie te doen

Service
snelle reactie op emails en correct

Assortiment
ik heb mij niet verder georienteerd dan de hoofdtelefoons, maar site oogt ruim voldoende

Aanbeveling
goede ervaring, snelle reactie emails en er wordt meteen actie ondernomen, waarvan snelle en duidelijke tewrugkoppeling

Extra toelichting
nee, ben duidelijk genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard van Leeuwen 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze

Service
Zeeeer snelle levering

Assortiment
Steeds meer artikelen

Aanbeveling
Alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pearson kevin 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer duidelijk weergegeven met voldoende informatie

Service
zeer snelle service en vlotte bediening als er vragen zijn

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
steeds de laagste prijs, de snelste levering, zeer transparante voorwaarden

Extra toelichting
doe zo verder, jullie zijn top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady M 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag netjes geleverd door postbode in een doos van Coolblue met luchtzakjes

Assortiment
Kwalitatief produkt, oogt ook mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0

Gemak
Ik heb een cadeaubon aangekocht, spijtig dat je die niet instant kan gebruiken (bv. uitprinten) maar dat je moet wachten op de levering.

Service
Idem bovenstaande comment, het was nog beter geweest als ik de optie gekregen had de bon onmiddellijk te printen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Johan 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke info, vlotte bestelprocedure

Service
supersnelle afwerking van een bestelling, mogelijkheid tot contact of vraag om advies

Assortiment
heel ruime keuze, niet altijd het volledige aanbod van een bepaald merk maar dit is niet mogelijk...

Aanbeveling
gewoon méé met de tijd, snel, accuraat, deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark G 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle selectie door de vele filters. De resultaten waren spot-on.

Service
Veelal geautomatiseerd, maar allemaal tijdig en zeer compleet.

Aanbeveling
Super ervaring - bestelling, betaling en levering zijn allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert kannegieter 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Service
Snelle service

Assortiment
Ben eigenlijk alleen in computers geïnteresseerd

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmée 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk in gebruik en erg duidelijk.

Service
Ik kon erg goed mijn pakket volgen door de link die ik had gekregen in de mail. Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Precies wat ik zocht voor een goede prijs!

Aanbeveling
Nog niets op aan te merken, ik heb dan ook nog niet vaak bij CoolBlue bestelt. Maar ga zeker vaker de site bezoeken.

Extra toelichting
Goede prijs en duidelijk vergelijk systeem op de site waar ik zeker gebruik van heb gemaakt voor het uitkiezen van mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue webshop 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
tja ging via de webshop

Assortiment
heerlijk om te kijken

Aanbeveling
goedkoop en goede producten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews