coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Devin 13-08-2018 In de winkel gekocht
Eindhoven

Geweldige Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wouw! Wat een geweldige service bij CoolBlue super goed geholpen door de medewerkers bij het kiezen van een product!
Ik denk wel dat dit een van de vriendelijkste bedrijven is van Nederland!

Pluspunten

  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 13-08-2018 Via de website gekocht

Erg prettige en duidelijke site en service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben eeg tevreden over de site: veel info, goede prijzen en ook de levering verliep soepel. Na ontvangst kreeg ik nog emails met handige info over de installatie van het product en suggesties voor accessoires. Ik raad CoolBlue ook zeker aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 13-08-2018 Via de website gekocht

Beste klantenservice in Nederland!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Beste bedrijf van Nederland, wat betreft klantenservice, echt 5 sterren! Ik heb hier al een paar keer apple dingen gekocht (usb kabel, oordopjes) en die gaan helaas weleens kapot. Coolblue heeft altijd snel gereageerd en gelijk een nieuw vervangend product gestuurd of geprobeerd via een reparateur dingen te fixen. Naast de geweldige klantenservice bieden ze heel veel keuze, geen verzendkosten en supersnelle bezorging - er is niets meer wat ik nog van een winkel zou verwachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tom 13-08-2018 Via de website gekocht

Alles klopt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede en heldere website met duidelijke productinfo. Gaf net iets gedetailleerder het product weer als andere websites (bijv. mediamarkt)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tine 13-08-2018 Via de website gekocht

coolblue is de best

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede producten. Hele snelle levering. Altijd wordt je gebeld voordat ze komen. Zodat je niet de hele dag hoeft te wachten. Heel blij mee

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Casper 13-08-2018 Via de website gekocht

Probleemloos online bestellen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk welk artikel de juiste keuze is en na het bestellen goede informatie over het afleveren.
Tot op heden geen enkele onduidelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 13-08-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bestellen vlotte levering. Er stond wel bij bestelling voor 23.00 op zaterdag dan levering op zondag, ik had mijn bedenken daar over en terecht het werd dinsdag.
Toch tevreden met het product.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Mo Majid 13-08-2018 Via de website gekocht

snele service en vriendelijke medewerkers.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
overzichtelijk en duidelijke webside, snel leveren en vriendelijke medewerkers. om 23:15 besteld volgende dag om 7:30 in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noël uit Leuven (België) 13-08-2018 Via de website gekocht

TOP Service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In juni 2018 verhuisde ik naar een nieuw appartement. Ik had dringend een nieuwe koelkast en microgolfoven nodig. Even op Google gezocht en daar ik van Vandenborre niet tevreden ben probeerde ik Coolblue. De producten bestellen en betalen gingen zeer vlot. De dag nadien stonden de mannen van Coolblue aan de deur en hebben alles keurig geplaatst in de keuken zoals beloofd. Inmiddels plaatste ik nog bestellingen. Als ik in de toekomst nog iets nodig heb zal ik niet twijfelen. Ik ga voor Coolblue !!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maria 13-08-2018 Via de website gekocht

Een zeer goede Smartphone Galaxy Samsung j6 5.6 beeld.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Cool blue op advies van een bekende.
Snelle levering, prijskwaliteit verhouding is goed en een overzichtelijke webside.
En..... het was ook zo. Ben zeer content.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chrina47 13-08-2018 Via de website gekocht

Uitstekend in alles!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snel geleverd, in één keer het juiste artikel en de laagste prijs! Dat is waar de klant blij van wordt!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mario 13-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Naar aanleiding van een al 2 jaar niet werkende Laptop via de webshop een nieuwe Laptop uitgezocht, omdat er zo veel keus is contact gehad met medewerker goeie info gehad, sterker nog Coolblue heeft geregeld dat ik een nieuwe Laptop mocht uitzoeken omdat er zo veel ellende met de vorige was, ik noem dit echt SERVICE MET EEN GLIMLACH!
ook ik heb een glimlach want deze Laptop is SUPER!

O

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 13-08-2018 Via de website gekocht

Alles prima geregeld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop, goede prijs/kwaliteitverhouding, makkelijk betalen, goede informatievoorziening met emails en sms, snelle levering en zelfs nog email met installatietips!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 13-08-2018 Via de website gekocht

Goed product en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima product, snelle levering. Handleiding via internet is beter. Was slecht te begrijpen. Met uitgebreide versie prima te installeren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Els 13-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue biedt een uitgebreid aanbod, aantrekkelijke prijzen en supersnelle levering!
Daarbovenop geniet je van een geweldige service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henri 13-08-2018 Via de website gekocht

Samsung TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele fijne ervaring, goede en snelle service en de levering was top !

Duidelijke beschrijving, vriendelijk en fijne communicatie via de mail

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela 13-08-2018 In de winkel gekocht
Utrecht

Alles klopt bij deze winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb ervoor gekozen om het product in de winkel op te halen. De mailwisseling hierover is prettig. Heel erg leuk is de informatie over het type persoon voor het wachten. In de winkel een vriendelijke ontvangst met een kopje koffie. Geen lange wachttijden, zeer vriendelijke medewerkers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 13-08-2018 Via de website gekocht

Snelle afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs was nergens anders goedkoper.Goede informatie op de website. Snelle afhandeling en levering kan bijna niet sneller

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Schoonjans 13-08-2018 Via de website gekocht

Fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer snelle service/levering
Prijs/kwaliteit tiptop
Vriendelijke en behulpzame klantendienst en koeriers
Zeker aan te raden!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N. Bloemendal 13-08-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, groot aanbod en leuk winkelen, zelfs de verzenddoos is leuk ontworpen. Ga hier zeker vaker bestellen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

irma 13-08-2018 Via de website gekocht

snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
ik vind de shop overzichtelijk. ik ben er gekomen via kieskeurig en was zo klaar met mijn keuze, die ook nog eens de volgende dag al binnen was.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

AvE 13-08-2018 Via de website gekocht

fout op fout

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
In het verleden vaker producten besteld bij Coolblue en eigenlijk altijd tevreden. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Afgelopen vrijdag een vaatwasser besteld met de bedoeling dat die zaterdags zou worden afgeleverd. Op zaterdag blijkt dat de vaatwasser bij aankomst zwaar beschadigd is. Met de toezegging dat er zondag een andere zou worden geleverd vertrekken de bezorgers weer. Zondag geen mail en geen vaatwasser. Zelf maar gebeld met de klantenservice: ja sorry, ik zie dat hij niet is aangemeld; maar dat ga ik nu voor u doen en dan wordt hij morgen [maandag] geleverd. Op maandag staat er 's morgens een wagen van Coolblue voor de deur. Helaas zit daarin geen vaatwasser. Blijkbaar niet ingeladen. Weer de klantenservice: ja sorry, ik zet hem nu opnieuw in het systeem; dan heeft u hem morgen. En dat wordt dan de tweede werkdag dat ik thuis moet blijven en maar weer moet afwachten, of en wanneer, ik mijn nieuwe vaatwasser krijg.
Iedereen [bezorgers en klantenservice] is vol begrip en excuses, maar na drie pogingen heb ik nog steeds geen vaatwasser en moet ik maar afwachten of het morgen wel lukt
Blijkbaar is er niemand binnen Coolblue persoonlijk verantwoordelijk voor dit soort fouten. En blijkbaar voelt ook niemand zich geroepen om te zorgen voor een snelle en passende oplossing buiten het systeem om.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2018

Beste Ave,

Bedankt voor je review. Ontzettend vervelend dat het zo verlopen is. Dit is niet wat je van Coolblue mag verwachten en daarvoor willen wij ons excuus aanbieden.

Ondertussen hebben wij contact met je gehad en is alles besproken en opgelost.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Harrie 13-08-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed en snel verlopen. Keurig verpakt en de volgende dag (op zondag) afgeleverd door een vriendelijke bezorger.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. 13-08-2018 Via de website gekocht

Waardeloze service

Algemene score

1,0
Tweedekansje gekocht. Zou compleet zijn, maar was dat niet en wel dusdanig dat product niet bruikbaar was. Zuigstang stofzuiger ontbrak.

Gebeld: missende onderdeel zou worden nageleverd... Daarna mail, want men wist niet om welk onderdeel het precies ging. Terug gemaild en gebeld.

Vervolgens bleek na 1 week wachten dat men vergeten was te melden dat nalevering maar liefst 4-5 weken (!) kon duren.
- en dat terwijl in de webshop van de Nederlandse fabrikant (P....ps) het missende onderdeel binnen 1 werkdag geleverd kan worden tegen zeer schappelijke prijs (helft van de prijs bij onderdelenwinkels).

Maar NEE, men geeft geen cashback van 17,98 euro waarmee ik het product binnen 1 werkdag in gebruik had kunnen nemen... Ik mag doodleuk 4-5 weken wachten tot ik mijn huis weer kan schoonmaken. DOEI!

Dit was mijn eerste ervaring met Coolblue. En dus ook meteen mijn laatste. Zijn totaal niet pragmatisch ingesteld v.w.b. probleemoplossing.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-08-2018

Beste M.

Bedankt voor je feedback. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat het Tweedekansje niet goed gecontroleerd was voor verzending. Dit hoort natuurlijk niet.

Coolblue wil dit graag voor je oplossen door middel van een nalevering. Deze is reeds in werking gezet en wij hebben alle vertrouwen in een spoedige afhandeling van jouw nalevering.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Marleen 13-08-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Shop in orde.
Al meerdere x een bestelling gedaan en steeds oke.
Enkel nu de laatste bestelling werkte het produkt niet, na een telefoontje had ik de dag erna een nieuw.
Top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry 12-08-2018 Via de website gekocht

Super contact

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ja heb regelmatig producten van Cool blue en is altijd wat ze beloven doen ze,hele goede ervaringen mee en altijd bereikbaar dat kan heel gemakkelijk zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeannette 12-08-2018 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze shop verstuurd erg snel, keurig verpakt en netjes afgeleverd. We hadden er voor gekozen om bij een ophaalpunten het pakketje op te halen. Via de app van post nl kon ik zien dat ik mijn pakje op kon halen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Bonte 12-08-2018 Via de website gekocht

Alles naar wens zoals beloofd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn zoon had reeds goede ervaringen met Coolblue.
Daarom niet verder gezocht.
Bestelt en de volgende dag al afgeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fried Peters 12-08-2018 Via de website gekocht

Betrouwbare service en website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende shop snel besteld op internet gemakkelijk en fijne website daarna snel in huis en een goede service en een goed voorkomen de gene die het bracht met eigen besteldiendt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Fahmel 12-08-2018 Via de website gekocht

Groot assortiment, kennis van zaken en een TOP service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ruim aanbod, goede telefonische helpdesk en een supersnelle levering van goederen, en (bijna) alles op voorraad direct leverbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 12-08-2018 Via de website gekocht

Goede service en uiterst vriendelijk personeel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Uitstekende service. Personeel heel vriendelijk en doortastend. Heb een wasmachine omgeruild en dat was zo geregeld. Duidelijk wanneer het product werd gebracht.

Reageer

T van Wijchen 12-08-2018 Via de website gekocht

Super. !!!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle afhandeling van vragen, en direct oplossing gekregen over de vraag,zelfs 25 euro ontvangen voor ons probleem

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Vrijhof 12-08-2018 Via de website gekocht

goed assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
snelle levering met een goed overzicht op de website en duidelijke leveringsvoorwaarden. Dit maakt goede en snelle keuze mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 12-08-2018 Via de website gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service, duidelijke website, snelle levering, je krijgt een bericht als je pakje is toegekomen.. Gewoon super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ryanneke 12-08-2018 Via de website gekocht

Gewoon goed, vriendelijk, goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is inmiddels mijn vaste internetwinkel geworden. Producten zijn snel leverbaar, goede kwaliteit voor goede prijs, ruime keuze, overzichtelijke en gebruiksvriendelijke site, service is goed.
Klein dingetje wat me ook aanspreekt is de humor die overal tussen verwekt is. Merk je wanneer je iets bestelt, betaalt en wacht op de bezorging ervan.
Ik ben zeer tevreden over Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 12-08-2018 Via de website gekocht

prima service en snelle leverantie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot assortiment, snelle levering en directe installatie van apparatuur. Levering op een door jou gekozen dag is ook erg handig

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nic 12-08-2018 Via de website gekocht

Duidelijk, helder site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Site met humor! Helder en makkelijk te doorzoeken.
Bezorgservice is uitstekend, doen wat beloofd wordt.
Zeker aan te raden om hier eens goed rond te kijken!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. 12-08-2018 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Binnen 24 uur levering van onze stofzuigerrobot.
Helaas waren er 2 borsteltjes verbogen en die moet ik nog omruilen. Ik hoop dat dit net zo goed geregeld is.
Nog even afwachten dus.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Dick van Baren 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle en foutloze levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima prijs en snelle foutloze levering.
Minder vind ik de reclame achteraf.
Mijn voorlaatste koop was een Miele wasmachine en nu betrof mijn aankoop een printer.
Nog heel lang na mijn wasmachine aankoop kreeg ik en ook nu weer na mijn printeraankoop krijg ik steeds reclame van Coolblue over wat ik al gekocht had. Ik ga toch écht niet twee keer hetzelfde product kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Makkelijk uitzoeken welk product je wilt en is snel leverbaar. Alles wordt je makkelijk gemaakt. Coolblue brengt je product naar binnen, sluit het aan en zelfs het schoonmaakprogramma van de wasmachine al aangezet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 11-08-2018 Via de website gekocht

Ze doen wat ze beloven. Dat is zeker

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke site met vraag en antwoord, veel keuze uit gelijksoortige apparaten en de levering is ook zoals op de site beloofd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsonite koffer 11-08-2018 Via de website gekocht

Veel keuze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Veel keus, prijsverhouding kwaliteit uitstekend , snelle levering , heel blij met aankoop van Samsonite koffer hardcase en zonder rits wat voor ons een vereiste was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shani 11-08-2018 Via de website gekocht

Ongelooflijk snellelevertermijn!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondagavond om 22u besteld en maandagochtend al in de bus! Ook de klantendienst is top. Vragen worden snel beantwoord. Ik zal zeker vaker kopen via Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ann 11-08-2018 Via de website gekocht

Nog nooit zo'n correcte en vriendelijke levering meegemaakt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Corrcte prijs en zeer vriendelijk service! Nooit eerder heb ik zo'n vriendelijk en behulpzaam trio leveranciers over de vloer gehad. Correcte berichtgeving via sms over de verwachte leveringstijd is ook heel handig en het neemt veel van de stress van de levering aan huis weg!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino Naessens 11-08-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijke service !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een scheer apparaat dat ik hier in de streek in de winkels niet kon vinden bestelde ik door aanraden van mijn zoon bij CoolBlue, de zondag omstreeks 17.00 h, De maandag werd het omstreeks 9.00 h reeds geleverd !!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 11-08-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Als je iets zoekt vind je het vrij snel op de site. Bestellen en betalen is ook makkelijk. Wat voor mij alleen niet hoeft is dat ze ook op zondag leveren. Kwam ik pas leer achter, had het niet goed gelezen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Simon 11-08-2018 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld, volgende ochtend vanaf 9 uur ophalen bij afhaalpunt, voldoende afhaalpunten zo te zien

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank J 11-08-2018 Via de website gekocht

Zéér goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel tevreden over de levering aan huis. Zware ijskast via de trap naar de eerste verdieping gebracht en oude terug meegenomen met zeer veel respect voor de muren, trap, vloer,... En dit allemaal met een glimlach! Topservice!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thee 11-08-2018 Via de website gekocht

Perfect !

Algemene score

10,0
Wasmachine netjes geleverd en geïnstalleerd , top service door de jongens van coolblue! Vlot besteld, leveringsmoment gekozen en netjes op het voorziene uur levering en installatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Debby 11-08-2018 Via de website gekocht

Verplaatst zich in de klant, top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, via de mail nog tips gekregen over onze aangeschafte laptop. Onze zoon heeft hier zijn ps4 gekocht. Na een aantal weken kreeg de controler problemen. Terug gestuurd ter reparatie. Waar je bij andere bedrijven vaak weken moet wachten, werd hier binnen anderhalve week al een nieuwe controler bezorgd. Helemaal top!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews