coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42314 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3410 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Franklin 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
makkelijk artikelen te vinden en te selecteren.

Service
Snelle levertijd, vrijdag om 22:30 besteld, zaterdag om 17:00 in huis.

Aanbeveling
Snelle service, overzichtelijke winkel en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NVos 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website erg duidelijk. Voldoende informatie en mogelijkheden om navraag te doen

Service
Super snel!!

Assortiment
hebben alles en volop keuze in de verschillende product reeksen

Aanbeveling
Toppertje

Extra toelichting
Lijkt me duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C Robbens 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Ik heb geen klachten gehad en er is ook geen retour hoeven gedaan te worden; de levertijd was snel.

Extra toelichting
Ik was even in twijfel of mijn cadeaubon van €5 zou afgetrokken worden. Het inbrengen ervan zou beter al verschijnen van zodra er al iets in het winkelwagentje zit, of onmiddellijk erna.Nu is dat maar helemaal op het einde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiki 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles gaat gemakkelijk! Zoeken, vinden, bestellen, en ontvangen hoe en wanneer jij het wilt.

Service
Supersnelle levering en bevestiging per email en sms, top!

Assortiment
Goed, ik vond wat ik zocht, genoeg aanbod om ook te kunnen vergelijken. De prijzen zijn goed. Maar ik heb nog niet genoeg koopervaring om te kunnen beoordelen of het hele assortiment goed is (ik denk het wel!)

Aanbeveling
Heel prettig kopen, vooral de geboden service, maar ook vind ik de manier waarop je in de teksten wordt aangesproken heel fijn en ook leuk. Word er vrolijk van :-)

Extra toelichting
Coolblue was mij aanbevolen en terecht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie thomassen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
via website makkelijk kiezen oa door reviews

Service
vragen snel beantwoord, mensen die afleveren zijn deskundig en snel en vriendelijk. Prettig op tijd te weten wanneer de bestelling geleverd word door mails van coolblue.

Assortiment
keuze genoeg met goede prijzen

Aanbeveling
zie boven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gilles 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en handige webwinkel.

Service
Correcte afhandeling binnen de afgesproken tijd.

Aanbeveling
Ik zal zeker nog aankopen in deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alessa 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik kan gewoon vanuit mijn zetel bestellen, en de volgende dag wordt het aan huis geleverd. Gemakkelijker kan niet.

Service
Ik kan zowel simpel bestellen, alsook simpel terugsturen en mijn geld terug vragen.

Aanbeveling
goede service, gemakkelijk en een voldoende assortiment.

Extra toelichting
De prijs van de artikelen is niet altijd de goedkoopste. Dit is een reden om niet altijd via coolblue te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EightyEighter 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snelle en gebruiksvriendelijke site, voor mij dé beste site om een keuze tussen verschillende producten te maken.

Service
Zowel via telefoon als via de site en in de winkel wordt je goed geholpen en ze laten jou niet los tot ze een oplossing of antwoord hebben!

Assortiment
Alle nieuwste producten beschikbaar alsook voorafbestellingen mogelijk voor producten die in de toekomst verschijnen.

Aanbeveling
Dé referentie om productvergelijkingen te maken, klantenbeoordlingen te lezen, hulp te krijgen en bovenop dit alles nog een mooie prijs ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo lodts 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
geen verplaatsing en tijdverlies

Service
uiterst snelle en propere levering

Assortiment
meer dan voldoende.

Aanbeveling
voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trust Hub 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreid aanbod en geen verplaatsing nodig.

Service
Super snel en correcte levering

Assortiment
Ruime keuze aan zeer aantrekkelijke prijzen.

Aanbeveling
Ruime keuze, goede prijs, snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudig in gebruik

Service
Snelle levering en ook mogelijkheid om op afspraak te laten leveren

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eerste keer dat ik het gebruik, zeker niet de laatste keer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is wat mij betreft een topper, vriendelijk, uitgebreide info, reviews, foto's,echt prima.

Service
Het feit dat je de avond ervoor bestelt en het de volgende ochtend al in huis (het lukt steeds weer constateer ik) is heel prettig en betrouwbaar, kan eigenlijk niet beter.

Assortiment
Voor enkele hele specifieke zaken kan ik niet terecht maar voor heel veel zaken wel, een prima assortiment tegen goede prijzen.

Aanbeveling
Wat mij betreft een top webwinkel maar de meesten andere niet aan kunnen tippen! En het feit dat je ook indien nodig of gewenst naar een fysiek winkel kan maakt jet compleet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak is prima. Er is altijd iets te verbeteren dus daarom wil ik de suggestie geven om de sortering uit te breiden bij artikelen. Bijvoorbeeld: Best beoordeeld. En dat je dan ook een tweede sorteringscriteria eraan kan koppelen/ combineren. Dus bijvoorbeeld prijs laag naar hoog + best beoordeeld.

Service
De service van Coolblue is top.

Assortiment
Assortiment is zeer zeker compleet, ik slaag altijd eigenlijk wel. Ok; bijna altijd. Een 10 zou betekenen dat ze álles hebben. Dat lijkt me onmogelijk. Maar doe je best :)

Aanbeveling
Coolblue is normaal gesproken het eerste adres waar ik ga kijken. Daarna kijk ik naar de prijs en of die veel verschilt. Scheelt het niet veel dan koop ik bij m'n vertrouwde Coolblue. Scheelt het wel veel dan koop ik uiteraard elders.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Vergauwen 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
prima levering, verzorgd en snel ... aan de deur

Service
zelfs bij kleine klachten geen enkel probleem ondervonden

Assortiment
uitgebreid; soms zelfs te veel

Aanbeveling
ietsjes duurder, maar de verhouding prijs, kwaliteit en service zit dan ook heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimenBritt 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke en snelle website, makkelijk in gebruik.

Service
Perfect! Wij hebben ervoor gekozen om het pakketje nog dezelfde avond te laten bezorgen. Ik ken geen andere site waar dit mogelijk is. Met de beschikbare wachttherapie op de website hebben wij ons door deze korte tijd heen geslagen :-)

Assortiment
De bestelling die wij hebben geplaatst betrof 2 telefoons, beide telefoons waren beschikbaar evenals toebehoren voor de telefoons. Ook na prijsvergelijk op internet kwam Coolblue als voordeligste uit de bus.

Aanbeveling
Wij hebben geen minpunten ondervonden en kunnen iedereen Coolblue aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goed overzicht van de aangeboden producten en simpel te vergelijken en te selecteren.

Service
Alles ging blijkbaar vanzelf dus dan is de service wel ok

Assortiment
Wat ik zoek is meestal voorhanden. In het assortiment buitenverlichting vind ik niet altijd wat ik zoek bv verstraler met leds in een designuitvoering...

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Shane van den Engel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles makkelijk te vinden op de websites en alles goed geordend.

Service
Zeer goede service, in mijn geval via WhatsApp en zoals altijd een snelle levering.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Heb de winkel al aan meerdere mensen aangeraden en nog nooit klachten over gekregen.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
wasmachine die ik graag wilde hebben snel gevonden doordat je voorkeuren kunt aangeven. Bestellen ging snel en makkelijk.

Service
Op vrijdagavond besteld en op zaterdagmiddag geleverd. Medewerkers van bezorgdienst hebben wasmachine op de plaats gezet en aangesloten. Kon meteen aan de slag. Oude machine meegenomen.

Assortiment
voor mij voldoende keuze in verschillende types e.d.

Aanbeveling
alles is tot in de puntjes verzorgd. afspraken worden nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

michiels denis 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
teveel om op te noemen

Aanbeveling
Overzicht
Snelle levering
Gemak betaling
En veel goedkoper dan de concurrent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corine de Groot 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk overzicht wat er te krijgen is

Service
Elke handeling bij Coolblue wordt medegedeeld waardoor je continu op de hoogte wordt gehouden waar je pakket is

Aanbeveling
Goed service met duidelijk overzicht op de sites

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Supersnel

Extra toelichting
Als ik iets nodig heb kijk ik eerst op coolblue voordat ik andere sites ga bezoeken omdat de levering in mijn ogen niet sneller kan, zelfs in het weekend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website werkt prima

Service
Alles supersnel geregeld en volgende dag ook in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Doorjte 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23.59 en volgende dag in huis. Nooit mis gegaan. En nu ook op Zondag!

Service
Ik heb meerdere jaren ervaring met Coolblue. Altijd top service, elke vraag of opmerking prima beantwoord. Ook retourzending gingen vlekkeloos.

Assortiment
Coolblue is mijn eerste stop als ik iets nodig hebt. De product informatie en reviews beschikbaar is ook voldoende om een goede beslissing te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bouke 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles is super overzichtelijk !

Service
Wanneer je de site opent, krijg je gelijk een welkom gevoel. Alle fotos van mensen die service uitbeelden is heel fijn.

Assortiment
Ik heb een fitbit besteld, niet overal verkrijgbaar.. super !

Aanbeveling
Goede service, goede uitstraling, nette bezorging!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De site is een toon voorbeeld van gemak om te zoeken en producten te vinden

Assortiment
Soms mis ik meer keuze in bepaalde productgroepen. Maar over het algemeen toch heel ruim aanbod

Extra toelichting
Soms zijn prijzen prima, soms veel goedkoper elders te vinden. Steeds nakijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anoniem 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer gemakkelijk om via coolblue een bestelling te plaatsen.

Service
Zeer vlotte levering. Ik werd per sms en per mail op de hoogte gehouden over mijn bestelling. Gisteren besteld en vandaag al geleverd!

Assortiment
Uitgebreid assortiment, voor ieder wat wils!

Aanbeveling
Zeer tevreden over mijn bestelling bij coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lex van Tongeren 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Met enkele klikken besteld en snel in huis

Service
Keurig verpakt en snel geleverd

Assortiment
uitgebreid en veel zijdig

Aanbeveling
Je wordt hartelijk verwelkomt en zeer goed geholpen

Extra toelichting
Ben zeer tevreden, kan niet beter verlangen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cornelia 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Thuis op gemak uitzoeken en bestellen

Service
Goed, door je aankoop te begeleiden per mail

Assortiment
Zoveel altijd wel keuze te maken

Aanbeveling
Kan geen min punt vinden

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JAN 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet de deur uit om spullen op te halen.

Service
Ongelofelijk hoe snel en correct dit gaat.. super gewoon!

Assortiment
volgens mij keuze genoeg

Aanbeveling
beter dan dit kan niet.

Extra toelichting
hier hoef je niks aan toevoegen spreekt voor zich.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frederik 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer correcte en snelle levering, als er een retour is van een artikel , zeer snel opgelost en vervangen of een refund van het bedrag

Service
Bijna altijd bereikbaar, als er een probleem voordoet zeer snel een antwoord via mail of telefoon.
Makkelijk om garanties bij te houden aan de hand van de bestelbon die onder je account blijven staan. Voor iemand die veel online besteld

Assortiment
van A tot Z winkel, bijna alles voorradig

Aanbeveling
Super gemakkelijk , zelfs de zondag wordt er geleverd. ik beveel dit iedereen aan.

Extra toelichting
Gemakkelijk, snel, klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HJ Sterenberg 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je krijgt alles voor elkaar door simpel je intuïtie te volgen.

Service
Voor 12 snachts besteld, morgen in huis. Super handig als je iets snel nodig hebt.

Assortiment
Van telefoons tot harde schijven.

Aanbeveling
Je betaalt misschien wat meer maar je krijgt er goede service voor weer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivke 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Lekker lui vanuit mijn zetel!!! Bestellen is een makkie!

Service
Het pakket was mooi op tijd aan huis geleverd!!!

Assortiment
Ik zocht en vond!!!

Aanbeveling
Top en makkelijke service!!!

Extra toelichting
Doe zo verder!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer overzichtelijke site. Ook een heel ruim assortiment! Heel simpel te gebruiken, helemaal zoals aankopen op internet zou moeten zijn.

Service
Uitstekende service iedere keer opnieuw! Zeer snelle levering: volgende dag al in huis! Is er iets mis met je product? Dan doen ze er alles aan om een oplossing te vinden. Reparatie of geld terug, geen probleem. Je kunt het bedrijf makkelijk contacteren met je probleem,ze zullen zeer snel, heel vriendelijk en behulpzaam antwoorden. Er was laatst iets mis met een hoesje dat ik had gekocht voor lijn GSM, en het bedrag werd me netjes terug gestort! Zeer tevreden over de service!!

Assortiment
Een zeer uitgebreid aanbod aan speelgoed, elektronica noem maar op!

Aanbeveling
Door de zeer overzichtelijke site, uitgebreid aanbod, vriendelijke klachten dienst, goede oplossingen voor je problemen en snelle levering is dit een van mijn favoriete webwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cara 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik maak veel gebruik van de zoekfunctie. Een handige tool. Ook de rangschikking in categorieën maakt alles heel overzichtelijk. Bovendien verkorten de filters het zoekwerk enorm. Zeer tevreden dus!

Service
Tot nu toe is alles altijd prima verlopen en heb ik ook nog geen producten moeten terug sturen.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid met een enorme variatie in prijsklasse. Voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Ideaal om te kerstshoppen zonder de drukte in de winkels, het zoeken naar een parkeerplaats, de ijzige wind rond je oren. Op het gemakje thuis, heel gezellig, een massa winkels in één winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maaike 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Heel simpel en snel te bestellen.

Service
Heel goed!
Snel antwoord via social media, en gelijk zonder gezeur retourname en de dag erna al een nieuw product in huis.

Assortiment
Heel erg veel keuze en goede beoordelingen.

Aanbeveling
Top, zeker een aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

FRamon 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vlotte procedure op internet

Service
Snelheid en opvolging was top

Assortiment
Mag best nog wat groter zijn

Aanbeveling
Als het goed is is het dan ook goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jill 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles gemakkelijk te vinden via de site!

Service
Vrijdagnamiddag een bestelling geplaatst en op zatervoormiddag had ik het al in huis.

Assortiment
Heel veel verschillende artikelen beschikbaar.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel!! Zowel de thuislevering als het afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JM 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Je kan makkelijk en gratis retourneren. Je wordt op de site ook duidelijk geinformeerd.

Service
Je krijgt snel antwoord als je een vraagt stelt via de mail. Werkt prettig

Assortiment
Heel veel keuze! Soms teveel

Aanbeveling
Ik zou deze winkel zeker aanbieden bij vrienden of kennissen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JeeVee22 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Betrouwbaarheid, bestellen en betalen gaat gemakkelijk via goede navigatie op de website. Communicatie (via e-mail en SMS) na de bestelling uitstekend. Voorlichting en hulp bij productkeuze uitzonderlijk goed. Navigatie op de zeer goede website uitstekend. Algehele dienstverlening uitzonderlijk goed!

Assortiment
Prijzen zijn gemiddeld, producten zijn van hoge kwaliteit. Vaak leuke aanbiedingen en/of kortingen.

Aanbeveling
Deze winkel opereert qua productaanbod en serviceverlening op eenzame hoogte. Betrouwbaar, degelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel kunnen vinden van wat ik wens en vergelijken van twee of meer potentiele items.

Service
Advies vraag binnen no time binnen wat een keuze vergemakkelijkt.

Assortiment
Niet te veel en niet te weinig. Er zit altijd wel iets tussen en dan is het wel kopen of niet. Dat ligt aan jezelf.

Aanbeveling
Ik heb een "digitale"stem en wordt gehoord en beantwoord. Zo fijn.

Extra toelichting
keep up the good work.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ontevreden klant 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Bij de keuze van winkel gaf bij mij ondanks de hogere prijs de gratis aansluiting en plaatsing van de machine de doorslag, dit betreft zoals vermeld op alle bestaande electrische aansluitingen: niet dus. Niet op zgn. trekschakelaar, bovendien ook niet waterpas gesteld.

Service
Na telefonisch contact argument afgewezen, bij bezoek winkel aansluiting toch afgedwongen. Zou volgende dag gebeuren, voor niets thuis gebleven.
Zelf weer contact moeten opnemen uiteindelijk pas 4 dg later aangesloten.

Aanbeveling
Onjuiste info op website, geen prettig contact met klantenservice en steeds zelf contact moeten opnemen, na niet doorgaan van installatie.
Bovendien was bezorging 1,5 uur later dan afgesproken tijdsbestek.

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Leeuwg 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles staat duidelijk aangegeven

Service
Kreeg meteen een mail en een sms. Ook werd de stand van zaken omtrent de verzending direct gemaild.

Assortiment
Op het gebied van speelgoed kan er nog wel uitgebreid worden.

Aanbeveling
Snelle service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Johan de Laat 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanaf het kiezen van een product tot en met het invullen van de evaluatie gaat zeer vlot en is zeer gebruiksvriendelijk.

Service
Na telefonisch contact met Coolblue: zeer vriendelijk onthaald en bieden de beste oplossing. Hetzij bij retourneren of hetzij voor informatie.

Assortiment
Ik mis nog wel een uitbreiding bij tuingereedschap. Eventueel uitbreiden met nog meer artikelen.

Aanbeveling
Alles is zeer gebruiksvriendelijk bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus Raptus 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Altijd zeer overzichtelijk product omschrijving

Service
Beste service ooit genoten er wordt altijd snel naar een passende oplossing gezocht ook na de bestelling staat coolblue voor je klaar!

Assortiment
Kan altijd het meeste vinden zou wel graag meer WIIU games willen zijn

Aanbeveling
Winkel beveel ik ten zeerste aan en ik kom er zelf ook altijd terug!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Blabla 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Je hoeft je niet perse in te schrijven om toch een bestelling te kunnen doe. Alles wijst zich vanzelf.

Service
Mails om je op de hoogte te houden van iedere stap in het traject, van bestelling tot ontvangst van het product.

Assortiment
Keuze uit diverse modellen en prijsklasse.

Aanbeveling
Makkelijke en duidelijke werkwijze en service.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mathijs 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle levering, leuke website.

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Het is een leuke website en je kunt er veel vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon Volders 23-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Slechts enkele muisklikken volstaan, goede catalogus, makkelijk te vinden artikelen.

Service
Jammer genoeg komen de artikelen niet aan. BPOST is zowat de slechtste keuze als pakjesdienst. Ik kreeg een bericht dat de postbode me niet thuis had aangetroffen. Niet dus, ik was thuis, op nog geen 5m van de deurbel. Ook geen melding in de bus. Het pakje zou vandaag 9.14u opnieuw worden aangeboden. Ook niet, dus. Het lijkt of onze postbode vertikt om pakjes af te leveren. Klacht neergelegd, maar dat haalt niets uit, er wordt niet op gereageerd.

Aanbeveling
Zou leuk zijn als je ontving wat je bestelde EN BETAALDE!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Steven 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het product is heel snel thuis geleverd super

Service
Ik had de dag zelf de factuur ik werd goed op de hoogte gehouden waar het product is

Assortiment
Iets meer uitleg bij de producten zou super zijn echt een klein detail

Aanbeveling
Heel hoede service en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roland 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Ik heb gevonden wat ik nodig had, misschien de gelijksoortige artikelen bijeen plaatsen.LEGO technics staat een beetje verspreid.

Service
ben tevreden.

Assortiment
ik vond wat ik nodig had.

Aanbeveling
vlot bediend

Extra toelichting
Mijn betaling is de eerste maal niet doorgegaan.Ik heb de klantendienst ter info gevraagd. en die adviseerde mij om de bestelling te annuleren en de bestelling opnieuw te doen.Hierdoor moest ik 2.5€ meer betalen dan bij de eerste bestelling.jammer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VincentH 23-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
goede vvergelijkmogeijkheden

Assortiment
lijkt heel erg compleet, tot op heden heb ik alle zaken die ik thuis nodig had kunnen vinden en vergelijken. Regelmatig ook tot aankoop over gegaan.

Aanbeveling
Compleet, goed vergelijken goede prijsstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews