coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42507 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2735 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marlous Schoorl 26-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Heel snel in huis echt geweldig !!

Assortiment
Mag wel iets groter van mij

Extra toelichting
Eigenlijk niet laatst voor het eerst besteld en ben erg tevreden gaat heel snel en wordt netjes verpakt echt topservice !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Anita Groenendijk 26-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Extra toelichting
Alleen jammer dat ze de oude wasmachine niet meenamen. Dachten dat er water in zat maar dat was niet het geval. De wasmachine was gewoon zwaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Willem 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de webwinkel met de zoek functie snel gevonden wat ik zocht.

Service
Op zondag avond rond 21.00 uur besteld. Maandag ochtend in huis.

Assortiment
Daar ik wist wat ik wilde hebben, heb ik niet verder in de winkel gezocht.

Aanbeveling
Snelle afhandeling, goed verpakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk B 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk via internet

Service
Snelle levering.

Assortiment
Veel keuze.

Aanbeveling
Veel info over producten aanwezig.
Makkelijke betaling.
Snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Smits 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Een 8 is een cijfer voor iets goeds, dat in je geheugen blijft hangen. Een 7 zou goed zijn, maar niet genoeg opvallend, om Coolblue te onthouden.
Het zou een 10 geweest zijn, als alles te koop zou zijn bij Coolblue. Hoef je nergens anders meer te kijken... hm, zou ik dat eigenlijk wel willen?

Service
Ik heb ook wel eens een soundbar gekocht. Was wel goed, maar niet wat ik gehoopt had. Snel en probleemloos geld teruggekregen op een manier van "even goede vrienden en tot de volgende keer". Dus die volgende keer blijft komen.

Assortiment
Zie de eerste beoordeling. Misschien moet ik er een 10 van maken?

Aanbeveling
Alles loopt gewoon gesmeerd. Met een account, mijn afleveradres op mijn werk, omdat ik niet thuis ben, betalen, levering binnen 24 uur. Eigenlijk veel sneller dan noodzakelijk voor mij, maar ze "kunnen" niet anders bij Coolblue. Waarom zouden ze? Berichten waar je pakje zich bevindt. Super.

Extra toelichting
oor alle duidelijkheid; als ik tijd heb, vind ik winkelen en kopen in gewone winkels zeker zo leuk. Een goede en voor mij bewezen betrouwbare webwinkel als deze, is ook wel een uitkomst voor als het allemaal wat vlug tussendoor "moet".

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keen 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,3

Gemak
duidelijk en overzichtelijk

Service
bestelproces ging vlot, enkel de levering liep niet zoals beloofd; nl. besteld voor 23h59 op donderdag en pas maandag om 11u geleverd, dit was toch wel een beetje een tegenvaller!!!

Assortiment
zeer ruime keuze

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

Ed 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestelproces, duidelijke website, snelle levering.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Duidelijke en degelijke webwinkel

Extra toelichting
-

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Eerste aankoop via deze winkel, maar uitstekend bevallen. Bestelprocedure eenvoudig en duidelijk.

Service
Vervolgens prima op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. En tot slot niet onbelangrijk: 23.00h besteld, volgende dag in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo Hartog 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Vergelijken op internet, en bestellen

Service
Makkelijk betalen met ideal en klaar.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Breed assortiment voor elk wat wils.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hanneke 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk te bestellen,

Service
Ook telefonisch erg behulpzaam en vriendelijk,

Assortiment
Weet ik niet

Aanbeveling
Prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een muisklik en besteld

Service
Besteld om 21u30, de volgende dag om 10u geleverd.

Assortiment
Een SSD gekozen uit een hele reeks waarvan de aanvullende eigenschappen nauwkeurig beschreven zijn, zeker als men een vergelijk maakt tussen een aantal producten.

Aanbeveling
Bij defect word het direct vervangen zonder vragen of kosten. De winkels en web-shops zijn zeer toegankelijk en informatief correct.

Extra toelichting
Ben één keer in de winkel in Antwerpen geweest. De vriendelijkheid en de dienstbaarheid viel me direct op. Iedere bediende heeft zijn specialiteit zodat je een ruime info krijgt. Een winkel om voor je plezier naar toe te gaan. Spijtig genoeg zitten we altijd met de files rond Antwerpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marleen zenden 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke site

Service
kwamen precies na wat ze beloofd hadden, vandaag besteld, morgen ZONDAG in huis

Assortiment
Ruime keus is spullen die ik zocht

Aanbeveling
Duidelijk/overzichtelijk/veel op voorraad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bryan 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Als ik iets zocht vond ik het direct. De filters die je kan gebruiken zijn heel gebruikvriendelijk.

Service
Ik heb vorige week iets besteld en zoals op jullie site staat word het inderdaad ook de dag erna geleverd. 😀

Assortiment
Als er iets nieuws uitkomt hebben jullie het altijd vanaf dat het beschikbaar is om te pre-orderen of gewoon weg te bestellen.

Aanbeveling
Als je iets wilt kopen beveel ik coolblue zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ing 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit thuis op de bank 👍

Service
Snel geleverd

Assortiment
gericht gezocht, nog niet naar overig assortiment gekeken

Aanbeveling
Door mijn goede ervaring!

Extra toelichting
Ga zeker meer gebruik er van maken, leuke bijkomstigheid dat je bij Campina sparen kortingscouchers van cool blue kan bestelllen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

peter 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
er is toch niets gemakkelijker dan uit je luistoel te bestellen wat je nodig hebt

Service
als je de afspraken na komt lijkt mij goede sevice

Extra toelichting
allen je moet goed opletten sommige product zijn duurder

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ben 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke website, de gewenste produkten snel gevonden, vlugge afhandeling van de bestelling ook handig dat je bij de bestelling de afleverdatum kunt plannen

Service
Geleverd op de afgesproken datum i.p.v. de dag erna

Assortiment
uitgebreid aanbod maar het zou handig zijn als er meerdere produkten vergeleken kunnen worden

Aanbeveling
je kunt moeilijk een 10 geven, niets is perfect

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Staf 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
let your fingers do the walking

Service
direct gevonden wat ik nodig heb door de goede uitleg bij de producten

Assortiment
direct gevonden wat ik nodig heb,dus goed assortiment

Aanbeveling
gratis verzending en goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annemie 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website, gemakkelijk om te bestellen

Service
stipte levertijd, zelfs vroeger dan voorzien

Assortiment
goed

Aanbeveling
eerste ervaring was goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

benvan45 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon duidelijk, goede informatie etc.

Service
Ooit een defect apparaat gehad. Teruggestuurd en de reparatie duurde nogal lang. Na gevraagd te hebben hoe lang het nog gaat duren, werd er per omgaande een nieuw apparaat gestuurd, want men was het eens met de te lang durende reparatie tijd. Geweldig!

Assortiment
Wat meer wil je nog?

Aanbeveling
Gewoon prima, alles bij elkaar!

Extra toelichting
Ga vooral zo door. Te vaak in winkels een slechte ervaring gehad met ondeskundig personeel. Ik koop graag via internet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede uitleg over producten

Service
Gratis retour zenden en snelle levering

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeer betrouwbare internet winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles is duidelijk te vinden !

Service
Wordt snel geleverd, je kan gemakkelijk contact op nemen als dat nodig is

Assortiment
Hebben vrijwel alles in het assortiment voor een schappelijke prijs !

Aanbeveling
Erg tevredem !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig om te bestellen

Service
Snelle en correcte levering

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Leuke winkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Passen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
de technische specificaties van een product laten soms de wensen over ivm correctheid en volledigheid. Waarom geen link naar fabrikant site?

Service
logistiek top.

Assortiment
Meer keuze dan in de gangbare winkel is een troef, hier en daar ontbreek nog eens een bepaald type of variant.

Aanbeveling
Super sterke service, wij nemen enkel nog de wagen voor verse etenswaren derest kopen we online. The sky is the limit.

Extra toelichting
ivm gsm hoesje: Er zijn veel lage kwaliteit hoesjes te vinden bij jullie, dit kan tot naamverlies leiden, schrappen die handel. Een volledige terug betaling en waardebon hebben dit voor ons ongedaan gemaakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JJD Visser 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit mijn stoel direct contact maken met de firma via een duidelijke site.

Service
De mogelijkheid om op zondag te bestellen en de volgende dag (op maandag) reeds te ontvangen, is geweldig. Zeker als het een kapotte wasautomaat betreft.

Assortiment
Ondanks het feit, dat ik wist welke wasautomaat ik wilde, was er nog volop vergelijkingsmateriaal aanwezig.Bosch wasautomaat

Aanbeveling
Een betere winkel kan ik me niet voorstellen

Extra toelichting
Het brengen van de nieuwe en halen van de oude wasautomaat naar/uit de, via een lastige steile trap bereikbare, kelder was voor de servicemensen geen enkel probleem

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D PETIT 25-11-2015 In de winkel gekocht
BOOMSESTEENWEG 560 - 2610 ANTWERPEN/WILRIJK
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles naar wens.

Service
De winkel is zeer goed bereikbaar. Reuze parking over de winkel. De levertijd was zoals afgesproken.

Assortiment
Er zijn mogelijkheden zat. Na vergelijk met andere webshops was jullie web de gunstigste, zeker kwa prijs en service. De toestellen staan niet in de winkel, maar op het web kan je alle details bekijken, dus geen punt.

Aanbeveling
Je wordt onmiddellijk ontvangen en geholpen om de verdere wens en keuze te organiseren. De verfijning gaat zelfs zo ver dat je eerste keuze op basis van de webshop er nog andere mogelijkheden worden voorgesteld aan de hand van je desiderata. Finaal kwamen we beterkoop buiten dan eerst gepland. Leuk toch !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Kiezen en bestellen vanop je luie stoel.

Service
Levering op zondag klopt effectief.
Terugzenden indien niet tevreden heb ik ook al gedaan, zelfs zonder veel uitleg. Geld vlotjes terug gekregen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frank 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vanuit de luie zetel sompel een bestelling plaatsen. Kan het nog makkelijker?

Service
's avonds besteld 's morgens geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marga 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
vanuit huis snel gekocht

Service
vandaag besteld morgen in huis super snel

Assortiment
ruim assortiment voor ieder wat wils

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

bert 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk

Service
de dag na de bestelling geleverd super!

Assortiment
ruime keuze genoeg alternatieven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

ariene 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk zoeken

Service
snelle levering goed op de hoogt gehouden van de stand van zaken

Assortiment
alleen voor lego gekeken maar daar vond ik wat ik hebben wilde voor een leuke prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhey w 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
niet naar de winkel !

Service
goede uitleg

Assortiment
goed gesprek aan de tel

Aanbeveling
op tijd geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Patrick Geuens 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,7

Gemak
Even de website opzoeken en keuze maken.

Service
Inderdaad zaterdag besteld maandag bericht in de bus dat ik mijn pakket dinsdag mocht afhalen in ons postkantoor.( wegens niet thuis als postbode aan de deur is geweest)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 25-11-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Service
Pakket op zaterdag besteld, zou op maandag af te halen zijn op postkantoor. Op woensdagmiddag nog steeds niets ontvangen. Kan fout Bpost zijn, maar Coolblue is verantwoordelijk voor de levering.

Review criteria:

Goed
Slecht
Uitstekend

Reageer

Wilma 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke site.

Service
Makkelijk bestellen. Fijne communicatie. Levering als afgesproken.

Assortiment
Lego star wars niet alles wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jerry 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
producten goed gesorteerd in submappen

Service
zondagavond besteld, maadag om 14:00 uur opgehaald, dinsdagmorgen operationeel klasse toch

Assortiment
diverse merken kunnen vergelijken en tot een keuze kunnen komen

Aanbeveling
klasse verder geen commentaar nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke Waanders 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk alles te vinden

Assortiment
Genoeg maar niet extreem veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bla 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig besteld, met kortingscode

Service
Binnen 1 dag geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jelle van Andel 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekopdracht levert snel het juiste resultaat

Service
Ik had eerst gebeld voor wat advies en daarna werd mijn winkelmandje per mail klaargezet. Bestellen was zo gebeurd.

Assortiment
Met specifieke wensen toch voldoende keus.

Aanbeveling
Geen reden om elders te shoppen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Jacobs 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Op zondag besteld, maandag in huis! Super!

Aanbeveling
Eigenlijk niets op aan te merken! Betrouwbaar, snel, en tegen goede prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

bar 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk en overzichtje site. Veel producten aanwezig. Voor ieder wat wils. De volgende dag in huis en gratis verzending is wel heel prettig en makkelijk. De gratis verzendkosten doet mij sneller bestellen op de site.

Service
Er was iets fout met de wasmachine. Gebeld en de volgende dag stond er iemand op de stoep. Goed geregeld.

Assortiment
Het meeste hebben ze.

Aanbeveling
Over alles heel tevreden.

Extra toelichting
Heel erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Zahra de vos 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
De handvaten worden zeer warm

Service
Zeer snelle levering

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stefan Van Moortel 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zaterdag besteld en Zondag in huis, super!

Service
Perfect

Aanbeveling
Zeer handig en gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Ik was op zoek naar een specifiek artikel en vond dat binnen een paar seconden.

Service
Product op zondag middag besteld en precies volgens belofte de volgende middag in huis.

Aanbeveling
Scherpe prijzen, snelle levering en afspraken nagekomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Visser 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, toegankelijk en gebruikersvriendelijk

Service
Snel, accuraat en betrouwbaar

Assortiment
Een zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Coolblue,... jullie zijn gewoon geweldig...!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MS Heijnen 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het product was zo gevonden en makkelijk besteld.

Service
Helemaal prima!

Assortiment
Enorm groot assortiment. Zelfs producten die je niet overal kan vinden.

Aanbeveling
Snelle levering, veel producten. Al met al, super webwinkel!

Extra toelichting
x

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker straightforward.. precies hoe je dat mag verwachten van een webshop in het jaar 2015!

Het marketingteam achter coolblue, is echt.. beangstigend goed. keep up the good work! die glimlach krijgen jullie van mij telkens weer als ik een pakketje van jullie mag ontvangen.

Service
Ik heb een bestelling nog laat in de avond geplaatst, en deze was de volgende dag al binnen. Tijdens dit verzend proces, heb ik genoeg informatie gekregen van coolblue zodat ik precies de status van mijn bestelling wist.

Hier is echt niets op aan te merken.. ik heb alleen maar een positieve ervaring met coolblue.

Assortiment
Er is zeker weten genoeg keuze bij coolblue. Ik zal ook echt niet meer naar de mediamarkt gaan, om daar verveeld te worden door iritante sales mensen..

Tot zover ik weet, bieden jullie alles (en zo niet, mooie alternatieven) wat de mediamarkt ook aan apparatuur heeft staan, en dan minus de iritante "heeft u 5 minuten de tijd om te blabla"

De prijzen zouden nog ietsje scherper mogen. Dit is de reden dat ik nog wel eens bij een andere webshop aan mijn trekken kom.

Ik baseer mijn aankopen vaak aan de pricewatch van www.tweakers.net. Als jullie hier als een van de goedkopere tussen staan, bestel ik graag bij jullie.

Aanbeveling
Niet de aller goedkoopste, maar voor die service betaal je dan ook.

Ik betaal graag wat meer, wetende dat mij een goede behandeling te wachten staat, mocht dit nodig zijn bij vragen of een defect product.

ps: jullie virtual tour door het kantoor is echt om van te smullen.

Extra toelichting
De mastermind achter het idee, van de dozen waar jullie pakketjes mee versturen, is echt een genius. Geef die man/vrouw a.u.b. een dikke bonus en een welverdiend schouderklopje!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan Van Theemsche 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De zaken die ik zoek zijn makkelijk te vinden op meerdere manieren

Service
De gemaakte beloftes worden gehouden, dit vind ik zeer belangrijk

Aanbeveling
Jullie zijn niet de goedkoopste, wie tijd heeft kan goedkopere winkels vinden. De service daarentegen heeft ook zijn prijs en deze is zeer goed. Ik zal jullie aanbevelen wel met de vermelding dat er goedkopere opties zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomTom 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website met achtergrondinformatie en video's over de producten

Service
Tijdens bestelling + verzending up-to-date informatie over status

Assortiment
Bijna teveel om te kiezen, maar goed gegroepeerd

Aanbeveling
Écht COOL deze webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk en snel

Service
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap van Etten 25-11-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk bestellen en een goede afwikkeling van de bestelling .

Service
In de middag een tomtom besteld en ik kon hem de volgende dag om 8.30 uur al ophalen bij een post.nl winkel , ook goed op de hoogte gehouden via sms en mail , top .

Assortiment
Gewoon een heel ruim assortiment .

Aanbeveling
Tot nu toe geen enkele klacht en prima service , daarom een 10 .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews