coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2809 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Menno 20-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven

Laptop kopen

Algemene score

10,0
Eindelijk een winkel met voldoende personeel waar je direct geholpen wordt! ook waren ze zo aardig om te kijken of de laptop wel in de laptop tas paste. Dit was helaas niet het geval wat wel gek is want deze werden samen aanbevolen op de website. Maar dankzij het oplettende personeel ben ik zonder zorgen na huis kunnen gaan en werkte alles perfect!

Pluspunten

  • Voldoende persooneel
  • Snelle service

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LvG 20-08-2016 Via de website gekocht

Meer dan tevreden. Wederom!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nu al 3x producten bij coolblue besteld. Hun service is echt super. Prijs/kwaliteit is ook goed. Voor mij elke keer of goedkoopste of net een paar euro meer. Maar omdat ze zo betrouwbaar zijn kies ik dan toch voor Coolblue.

Pluspunten

  • Erg tevreden over alles
  • Dat ze PayPal hebben.

Minpunten

  • Die heb ik gewoon niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-08-2016 Via de website gekocht

zelf op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zaterdag nog snel een bestelling gedaan. juist omdat ze op zondag leveren ging mijn keuze uit naar coolblue, daarnaast ook een redelijk scherpe prijs stelling.
Op zondag alles prima afgeleverd in de wel bekende coolblue doos. Wat ik wel bijzonder vond (wellicht een foutje?) dat ik geen handtekening moest zetten voor deze (toch wel prijzige) bestelling.
Maar verder alles top geregeld

Pluspunten

  • prima prijs
  • levering op zondag gratis

Minpunten

  • geen handtekening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wasmachine en droger aeg 20-08-2016 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Perfecte service. Artikel niet op voorraad mail zodra deze op voorraad is. Aangeven welke dag je wilt bezorgen. Bij bezorging alles perfect geregeld en kosteloos de wasmachine en droger aangesloten. Uitleg gekregen over het product. Enig minpubtje wat ik kan bedenken is dat je geen tijdblok qua bezirging kunt aangeven echter zijn ze hier wel mee nezig begreep ik van de bezorgers.

Pluspunten

  • Uitstekende service
  • Betrouwbaar
  • Vriendelijk personeel

Minpunten

  • Tijdsblok bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lil 20-08-2016 Via de website gekocht

Valse start maar meer dan goedgemaakt.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na een valse start omdat het terugbellen na een verlengingscheck erg lang op zich liet wachten, ben ik uiteindelijk super geholpen. De keuze voor nieuwe telefoon en verlenging van mijn abonnement kunnen maken na een goed overzicht van de verschillende kosten. Een waardebon voor het lange wachten en een verjaardagskaartje van Mario van Coolblue. Levering was keurig op tijd en netjes. Ik ben een tevreden klant. Nog steeds want al meer zaken gekocht bij Coolblue en nog nooit klachten gehad.

Pluspunten

  • Goede informatie
  • Ruim tijd voor adviezen
  • Correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mart 20-08-2016 Via de website gekocht

Verfrissend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Leuke grappige klantbenadering. Supersnelle levering en uitstekende 'niet goed geld terug' service. Niet de allergoedkoopste maar dat pretendeert men ook niet.

Pluspunten

  • Prima service
  • Merkartikelen
  • Betrouwbare service

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 20-08-2016 Via de website gekocht

Goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed aanbod
Goede service
Veel bezorgingsmogelijkheden
Retourneren zonder problemen
Veel filters om je gewenste product snel te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 20-08-2016 Via de website gekocht

Topservice, bezorgers?? op tijd na een Tel. 15 min.vooraf.

Algemene score

8,0
Keurig, goede service, vriendelijke bezorgers, fijn een Tel 15 min. Voordat ze aanbellen....prettig dat voor 23.59 besteld, volgende dag in huis

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

Annie van Duppen 20-08-2016 Via de website gekocht

Mijn bestelling bij Coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze week bij Coolbleu een onderdeel van mijn Kitschen-aid keukenmachine besteld.Alles werd op de site duidelijk aangegeven.Ik heb 'm gekocht,betaald en mijn bestelling had ik supersnel in huis.Doordat alles goed was kon ik weer meteen aan de slag.Super.

Pluspunten

  • duidelijke website
  • snelle levering
  • goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland Haegeman 19-08-2016 In de winkel gekocht
Lochristi

Beoordeling

Algemene score

10,0
Een fantastische winkel waar je steeds met alle vragen terecht kan en op een heel vriendelijke manier wordt geholpen of je nu koopt of niet de dienstverlening is altijd top.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inwoner Maarssen 19-08-2016 Via de website gekocht

Aankoop apparatuur en toebehoren

Algemene score

9,0
Prettige en overzichtelijke website van Coolblue. Daardoor is het mogelijk een passende keuze uit de geboden alternatieven te maken. Snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

Pluspunten

  • Overzicht
  • Snelle actie
  • Klantgericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anröchte 19-08-2016 Via de website gekocht

snel, betrouwbaar, compleet, service

Algemene score

9,0
snel geleverd, betrouwbaar, compleet en een zeer ruime keuze, erg goede service.
Ook bij problemen snel een goede oplossing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CB. 19-08-2016 Via de website gekocht

CB.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle en goede service.
Makkelijk te retouneren, en snel je geld overgemaakt.
veel merken om uit te kiezen.

Pluspunten

  • veel merken
  • uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marit 19-08-2016 Via de website gekocht

Snel & goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue levert snel en heeft een goede website! Alle info is duidelijk en je wordt goed op de hoogte gehouden van het hele bestelproces. Ze hebben ruime keuze en goede aanbiedingen. En ze hebben humor :)

Pluspunten

  • duidelijke website
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 19-08-2016 Via de website gekocht

Grandioos

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De klant is koning bij Coolblue! Na het bestellen ontvang ik direct een bevestiging met een retour-formulier. Coolblue doet niet moeilijk indien ik het gekochte product wilt terugsturen of ruilen. Bij veel web-winkels is deze service ondermaats.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Originele verpakking
  • Retourneren geen probleem
  • concurrerende prijzen
  • Klant is Koning!

Minpunten

  • Die zijn er niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 19-08-2016 Via de website gekocht

Timeshare capsule Apple

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijk, duidelijke informatie, snelle levering, goed verpakt, top. Een aanbeveling om bij deze winkel te kopen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-08-2016 Via de website gekocht

iPhone besteld

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles ging snel en makkelijk, het was duidelijk weergegeven en makkelijk te bestellen; bestelling was op tijd binnen.

Pluspunten

  • Leveringssnelheid
  • Overzichtelijk

Minpunten

  • ophaalpunt was traag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leroy 19-08-2016 Via de website gekocht

Online bestelling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Lekker snel bezorgt! zondagavond besteld en maandag al rond de middag het product in huis hebben. Verder zijn al mijn bestellingen netjes optijd bezorgt geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dennis 19-08-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam, Groningen(Vakantie)

Coolblue is top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na aanschaf van diverse artikelen bij CoolBlue kan ik niet anders zeggen dat het een fijne webwinkel is. Ruime keuze, goede service, retourneren zonder poespas en redelijke prijzen.

Pluspunten

  • Ruimte keuze
  • Goede service
  • Snelle levering
  • Probleemloos retourneren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marten 19-08-2016 Via de website gekocht

Prima service en product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super snelle levering. Goede reviews. Genoeg keuze in prijs niveau / kwaliteit en in diverse merken.
Al meerdere producten via Coolbleu gekocht.Garantie afhandeling ook naar wens..wel aankoop gegevens bewaren😆

Pluspunten

  • Snel en duidelijk
  • Veel vergelijk

Minpunten

  • Adres moet kloppen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Anita Dijk 19-08-2016 Via de website gekocht

een bedrijf dat zich onderscheidt van vergelijkbare webshops

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, zeer vriendelijk personeel, goede producten.snelle en goede levering.
3 jongens die de wasmachine kwamen afleveren, Iedereen had zijn eigen taak.
Machine aangesloten en zelfs de droger er weer ongeplaatst, zonder te vragen. prima jongens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sarah 19-08-2016 Via de website gekocht

Super service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb hier een rugzak besteld 's avonds laat en de volgende dag werd deze al bezorgd, netjes ingepakt en zonder verzendkosten. Ik ben helemaal tevreden.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Netjes verpakt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 19-08-2016 Via de website gekocht

snel, betrouwbaar, goede info!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede website, duidelijk en betrouwbare afhandeling! Prijstechnisch oke.
Snelle levering. Kortom: redenen genoeg om vaker bij Coolblue te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 19-08-2016 Via de website gekocht

Eerste keer zeker meegedaan. Super netjes alles

Algemene score

10,0
Super netje, Alles volgens afspraak. Zelfs de oude artikelen meegenomen. Netjes van te voren gemeld hoe laat ze er waar. Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ludo r 18-08-2016 Via de website gekocht

aankoop fotomateriaal

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
zeer tevreden snelheid en betrouwbaarheid. 'savonds producten besteld de volgende morgen zijn ze afgeleverd

Pluspunten

  • snelheid
  • betrouwbaarheid, prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

No 18-08-2016 Via de website gekocht

Vlot winkelen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles wat beloofd was en zelfs meer.
Snelle levering volgens afspraak.
Product beantwoordt aan beschrijving.
Uitgebreide beschrijving op de website, met pro's en contra's.
Veilige en leuke verpakking.

Pluspunten

  • Uitstekende website
  • Ruime keuze
  • Goede reviews
  • Vergelijking mogelijk
  • Betalingsgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 18-08-2016 Via de website gekocht

Veel keuze, en snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer veel artikelen te koop, zo ongeveer van alles wat.
Snelle levering, kopen vóór middernacht, de volgende dag in huis (ook in het weekend).
Goede beschrijving van artikelen en veel reviews.
Waarom geen 10? Zijn niet altijd de allergoedkoopste (je moet toch wat te wensen overhouden).

Pluspunten

  • Heel veel keuze
  • Volgende dag in huis
  • Uitgebreide info
  • Veel reviews

Minpunten

  • Niet altijd goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 18-08-2016 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website is heel duidelijk. Ook nog telefonisch contact gehad. Ik werd snel geholpen en heel netjes te woord gestaan. Op de dag van levering van te voren een telefoontje gehad. Perfect geregeld. De mannen waren heel kundig.

Pluspunten

  • Fijne service
  • Vriendelijke mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

albert raymakers 18-08-2016 Via de website gekocht

Kopen op internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijk. Goede infomatie.
Frequent artikelen aangekocht; altijd zeer tevreden.
Ik was genoodzaakt twee producten te retourneren. Dit gaat zeer vlot.

Pluspunten

  • goede website
  • prima service
  • Geen probleem bij retour

Minpunten

  • geen
  • Ik kan echt niets vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HFi 18-08-2016 Via de website gekocht

Prima, door te doen wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Soms net ff paar euro meer maar dat is de zekerheid van goede service waard. Kijk daarom vaak eerst bij Coolblue of een product beschikbaar is. Pas bij grote prijs verschillen wil ik nog wel eens voor andere winkel kiezen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Icedrop 18-08-2016 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Scherpe prijzen en uitstekende service. Ik ben heel tevreden over mijn aankoop en de service verleend bij de levering.

Pluspunten

  • Lage prijzen
  • groot assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 18-08-2016 Via de website gekocht

Goede en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website Als op voorraad volgende werkdag in huis Krijgt sms tussen welk tijdstip bezorgers komen

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert van Bemmelen 18-08-2016 Via de website gekocht

Prompte en levering en kwaliteit !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Verfrissend jullie aanpak en onvoorstelbaar hoe accuraat en snel jullie werken !!
Mijn 3de bestelling zal ongetwijfeld opnieuw bij Coolblue vandaan komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Floris 18-08-2016 Via de website gekocht

Goeie zaak snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het klopt gewoon altijd bij deze webshop.
Ook deze keer een snelle levering van mijn tomtom.
En precies volgens afspraak.
Goed verpakt en met een beetje humor.

Pluspunten

  • Betrouwbaar.
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarah 18-08-2016 Via de website gekocht

tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte levering, product goed verpakt. Overzichtelijke webshop. Ruim aanbod van producten. Goede communicatie betreffende het product en levering hiervan.

Pluspunten

  • correct
  • snelle levering
  • ruime keuze

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 18-08-2016 Via de website gekocht

servicegericht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue blijkt er servicegericht. Dat is prettig. Alles verloopt soepel. Wel zou nog gerichtere filtermogelijkheden van het aanbod zeer prettig zijn.

Pluspunten

  • prima service
  • overzichtelijke website

Minpunten

  • te weinig filteropties
  • laptop in hele grote doos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Betty 18-08-2016 Via de website gekocht

Topshop!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dik tevreden over alles!!Service,kwaiteit,behulpzaamheid,vriendelijkheid,snelheid!Gewoon dik tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieuwertje 18-08-2016 Via de website gekocht

Gemakkelijk - maar post NL maakte het minder fijn

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mijn pakket zou vrijdag 12 augustus tussen 18.00 - 21.30 uur geleverd worden. Ikw as om 17.30 uur thuis en de rest vd avond. Geen stofzuiger. De volgende dag vond ik een afleverbriefje in mijn brievenbus, dat de postbode om 21.39 uur was gekomen en ik dus kennelijk niet thuis was.....

Jammer - nu moest ik dinsdagochtend mijn pakket ophalen bij een aflever punt en fietsen met een groot pakket was niet heel handig.

Pluspunten

  • Goede service
  • Goede producten

Minpunten

  • POst NL samenwerking

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fortjan 18-08-2016 Via de website gekocht

snel en goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na hetzelfde artikel via Bol.com geretourneerd te hebben (het artikel leek gebruikt te zijn -en dat was mij al eerder overkomen met een smartphone, waar zelfs de foto's nog opstonden) kwam ik bij Coolblue terecht. Gratis verzending en ook de volgende dag in huis. En: nieuw !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dennis 18-08-2016 Via de website gekocht

persoonlijke aanpak maakt het verschil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vooral door de persoonlijke en klantvriendelijke aanpak springt Coolblue er uit, in deze steeds meer onpersoonlijk wordende wereld. Daarnaast is het retourneren super gemakkelijk en is Coolblue vaak de goedkoopste.

Pluspunten

  • persoonlijke aanpak
  • goede prijzen
  • snelle en goede service
  • gemakkelijk retourneren

Minpunten

  • geen dvd's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lisette 17-08-2016 Via de website gekocht

Oude versie geleverd!!

Algemene score

1,0
Alhoewel duurder dan andere internetaanbieders bewust een Samsung S5 Neo met Android 6.0 Marshmallow aangeschaft bij Coolblue. Andere internetaanbieders hadden deze telefoon alleen als Europees model (ipv Nederlands model) en met een Android 5.1.

Na levering blijkt Coolblue dit toestel te leveren met een oude versie van Android (5.1.1) én blijkt het tevens een Europees model te zijn, net als de goedkopere concurrent!

Klantenservice een hoop praatjes en een langdradige uitleg over dat het bij een Apple anders werkt. Aangezien we een Samsung hebben gekocht totaal niet relevant. Dame praat ook continue door je heen, laat je niet uitpraten. Oplossing vanuit de klantenservice: eerst maar wat winkels afrijden in de buurt of deze nieuwe Android-versie überhaupt wel te krijgen is op deze telefoon. Deze telefoon wordt nota bene als zodanig aangeboden door Coolblue!! Na veel vijven en zessen (lees: geen akkoord langs onze kant) uiteindelijk een retourprocedure opgestart.

Klantenservice doet verder geen toezegging over levering juiste versie, iemand anders hierover spreken kan niet. Conclusie: nooit meer Coolblue. Hoofdprijs betalen voor zaken die niet zijn besteld en vervolgens met een kluitje het riet in worden gestuurd.

Minpunten

  • Leveren niet volgens site
  • Komen niet met oplossing
  • Klantserv roept maar wat

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2016

Hey Lisette,

Bedankt voor de review. Wat ontzettend naar dat u een verkeerd toestel heeft ontvangen en dat u zo te woord bent gestaan. Dit is zeker niet wat je van mag verwachten. We willen u dan ook onze excuses aanbieden voor het ongemak. Weet u nog met wie u heeft gesproken, zodat we dit intern kunnen terugkoppelen? Zou u het ordernummer door kunnen geven via geenglimlach@coolblue.nl., zodat we dit voor u kunnen uitzoeken?

Alvast bedankt voor de reactie!

Groet,
Coolblue

Reageer

Tim Roeters 17-08-2016 Via de website gekocht

Coolblue top webwinkel !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
gister mijn samsung galaxy s7 edge hier gekocht. Wat een super service! Had hem dezelfde dag nog in huis. De site ziet er verzorgd uit en makkelijk zoeken naar producten. De service is ook heel goed. Ik had een vraag via de mail gestuurd en ik kreeg al binnen 10 minuten een duidelijke reactie. Ik vind ook dat Coolblue hun klant ook goed op weg helpt met talloze tutorials op youtube voor als je er niet uitkomt met je nieuw gekochte apparaat. Ik ben een tevreden klant en zal mijn bestellingen vaker gaan doen op coolblue!

Gemak
site is geordend en makkelijk producten op te zoeken

Service
Ik had een vraag gesteld en ik kreeg al binnen 10 minuten een reactie.

Assortiment
heel erg veel keus uit verschillende categorieën van sport & outdoor tot huishouden & wonen een site waar je bijna alles kunt vinden

Pluspunten

  • Snelle service
  • Goede site
  • Scherpe prijzen
  • Leuke acties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

I. van Strien 17-08-2016 Via de website gekocht

bestel hier niets, zeer slechte ervaringen

Algemene score

1,0
Door fout van Coolblue hebben wij ineens telefoonabonnement bij 2 providers.
Al 2 maanden contact met klantenservice van Coolblue en er komt maar geen oplossing. Slecht in luisteren en in ondernemen van aktie. Steeds een andere contactpersoon,waarbij iedereen zich achter elkaar verschuilt. Koop hier niets!!!

Minpunten

  • klantenservice
  • telecomafdeling
  • service

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 17-08-2016

Hallo meneer/mevrouw Van Strien,

Heel erg vervelend te horen dat u problemen heeft ondervonden met het afsluiten van een abonnement bij ons. Dat u daar de dupe van wordt, is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben op het moment geen inzage in uw bestelling, maar zouden graag meekijken naar of we een oplossing voor u kunnen verzorgen. U kunt uw gegevens doorsturen naar geenglimlach@coolblue.nl. We komen er dan zo snel mogelijk op terug.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Nina 16-08-2016 Via de website gekocht

Van a tot z goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het vinden van een geschikte wasdroger ging snel door de overzichtelijke manier van tonen van de informatie op de website. Ook het betalen ging makkelijk. Ik ben erg blij met de bezorging. Ik werd 30 min. van tevoren netjes gebeld met de mededeling dat men onderweg is. De wasdroger werd buiten voorzichtig uitgepakt (geen verpakkingsmateriaal in huis, fijn!) en vervolgens netjes op de plek naar wens gezet en geïnstalleerd.

Pluspunten

  • bezorgdag zelf kiezen
  • handige bevestigingsmails
  • op tijd bezorgd
  • snelle chatfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nemo 16-08-2016 Via de website gekocht

Helemaal top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zondag laat in de avond rond +23.00 had ik mijn bestelling geplaats en de volgende middag was hij al binnen. Ook was de tas die ik had besteld het meest voordelig bij Coolblue, dus ik ben dik tevreden!

Pluspunten

  • Mega snelle levering
  • Gemakkelijk & voordelig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bones 16-08-2016 Via de website gekocht

Aankoop Smartphone

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Grote keuzemogelijkheid, goed prijs/kwaliteitsverhouding + goed aanbod van accessoires.
Snel thuis geleverd, zelfs op zondag gezien ik mijn bestelling op zaterdag had geplaatst en de de volgende dag in mijn handen had.

Pluspunten

  • snel
  • grote keuze
  • uitgebreide informatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ThomasG 16-08-2016 Via de website gekocht

snelle goede levering tegen goede prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitgebreid assortiment tegen goede prijzen.
Snelle levering volgens afspraak
Helpdesk goed bereikbaar en snel antwoord

Pluspunten

  • assortiment
  • prijs
  • service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

7thilly 16-08-2016 Via de website gekocht

Boormachinewinkel via Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima, snelle service, keurige levering
Dat wat ik verwacht, aankoop, betalen, leveren.
Gemakkelijke website

Pluspunten

  • Snelheid
  • Gebruikersgemak
  • Doelmatigheid

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

antoine 16-08-2016 Via de website gekocht

interessante en correcte prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Canon inktcassettes gekocht voor een zéér schappelijke prijs en zonder verzendkosten . Nog nooit zo een snelle levering meegemaakt : besteld op een zaterdagnamiddag , geleverd op de zondag ! voor herhaling vatbaar .

Pluspunten

  • prijs
  • leveringsafhandeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny van Dam 16-08-2016 Via de website gekocht

Prima winkel met goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het klopt dus echt voor 23:59 besteld volgende dag in huis.goede service duidelijke website.telefonische klantenservice is ook prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews