coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mattskovic 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag geleverd

Service
Zeer goede service en gebruiks gemak

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Zeer kwaliteits volle producten voor een redelijke prijs volgende dag meestal geleverd en zeer gebruiksvriendelijke site

Extra toelichting
Alles al gezegd hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter K 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Prima overzichtelijke website. Accessoires vermeld bij het artikel.

Service
Vlotte bestelling. Track & Trace mogelijkheden.

Assortiment
Ik zocht slechts 1 ding. Niet echt verder gekeken naar het assortiment.

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

samenSZorg 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces gaat heel snel, en de producten worden al op de volgende dag geleverd.

Service
De klantenservice is echt klant-gericht en heeft mij heel goed geholpen met retourneren van een product.

Assortiment
Het assortiment is na mijn mening lekker ruim, maar ook weer niet te uitgebreid.

Aanbeveling
Ik ben echt zeer tevreden. Mijn wensen zijn overtroffen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adriana 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel eenvoudig simpel

Service
snelle levering van product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Thuis achter je Lap-top of je P.C. kun je rustig prijs, kwaliteit en service beoordelen om tot een gefundeerde aanschaf over te gaan

Service
Verhouding prijs, kwaliteit en service

Assortiment
zeer ruim, met duidelijke toelichtingen

Aanbeveling
Indien je iets aan wilt schaffen krijg je hiervoor duidelijke en begrijpelijke informatie. Kom je er niet uit dan kun je snel adequate telefonische informatie krijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
* Makkelijke betaling via Bancontact
* Makkelijke en duidelijke keuze voor levering.
* Mail met link voor trackinginformatie is erg handig.
* Productpagina bevat foto's, specificaties en reviews.

Service
* Levering zoals verwacht.
* Gratis levering, de prijs die je op de website ziet is wat je betaalt.
* Geen ervaring met retourservice.

Assortiment
* Uitgebreid aanbod.
* Prijzen equivalent met andere websites.

Extra toelichting
De beste online winkel voor elektronische producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
S'avonds bestellen en de volgende dag in huis

Service
Boven geplaatst en aangesloten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is erg toegankelijk.. bestellen en eventueel retourneren gaat heel makkelijk en snel!

Service
De service is erg goed! Je word goed op de hoogte gehouden voor wat betreft de status van het door jou bestelde product. Ook de afhandeling van een product die retour gaat verloopt erg soepel.

Assortiment
Ze hebben echt werkelijk alles tegen goede en eerlijke prijzen.

Aanbeveling
Meest eerlijke, snelle en betrouwbare website / winkel die ik ken. Ik koop tegenwoordig zowat alles via coolblue.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fabian 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer overzichtelijke en makkelijke site

Service
binnen een uur word er contact met je genomen! dat is best snel want bij andere sites kan het wel eens 2 dagen duren

Assortiment
ze hebben altijd alles op voorraad

Extra toelichting
zeer fijne webshop altijd morgen in huis en ik hoop dat coolblue nog verder zal groeien

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Boy MAjolee 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Grappige en zeer informatieve site, die uitnodigt tot verder kijken.

Service
Heel vriendelijke mannen voor aflevering van grote spullen. Deskundige aansluiting van het apparaat.

Assortiment
Coolblue levert veel en meer dan waaraan je in eerste instantie denkt. One-stop supplier voor allerhande producten !

Aanbeveling
Alleen maar goede ervaringen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick van Dommelen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De webshop is makkelijk te gebruiken en zeer overzichtelijk

Assortiment
Een breed assortiment met genoeg variatie in producten

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Raymond Hagens 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je luie stoel bestellen!

Service
men belt je op en alles wordt geregeld.

Assortiment
de keuze is reuze! Ze hebben ook werkelijkwaar van alles.

Aanbeveling
kijk zelf maar op de site(s) van hun.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Rommes 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website en goed werkende zoekfunctie

Service
Snelle levering van de bestelde goederen.

Assortiment
Meestal vind ik wel het juiste item adat ik zoek. En zoniet zijn er voldoende alternatieven.

Aanbeveling
Heb al geregeld gebruik gemaakt van Coolblue en ben nog nooit teleurgesteld geweest. En de prijs is steeds bij de laagste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

martien van nelfen 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel goed.

Service
Binnen een week een nieuwe apparaat voor vervanging
van de kapotte apparaat.

Assortiment
genoeg.

Aanbeveling
goede service.

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rick Lathouwers 05-08-2016 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er wordt geen specifiek merk de hemel in geprezen wat niet zorgt voor dergelijke twijfel bij het kiezen van het beste product.

Service
Nagenoeg uitstekend. Niets op aan te merken.

Assortiment
Coolblue biedt alles voor je. Van wasmachines tot mobiele telefoons. Laptops, andere randapparatuur. In 1 woord: fantastisch!

Aanbeveling
De beste elektronicazaak waar ik tot op heden ben geweest!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niels 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel goede website.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Ze hebben heel veel producten in stock.

Aanbeveling
Ze benaderen de perfectie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Philippe 05-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Bestel betalen meer is t niet

Service
Goed

Assortiment
Meer

Aanbeveling
Vlotte service klantendienst die werkt
Vlotte afhandeling en altijd op tijd

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sas 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Coolblue doet wat het belooft.
Snelle afwikkeling.
Bestelling ontvangen binnen de aangegeven uren.
Top!! Volgende keer weer Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alevant 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk beste keuze vinden voor wasmachine

Service
Volgende dag geleverd en gratis aangesloten en oude apparaat gratis retour

Assortiment
Alle merken op voorraad

Aanbeveling
Gewoon snel helder en de beste prijs

Extra toelichting
Gewoon mijn zoveelste product hier naar tevredenheid gekocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, correcte, eerlijke informatie

Assortiment
Volledig

Aanbeveling
Correcte levering. Nog geen problemen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rieks van den Berg 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site en prettig bestelproces

Service
Goede uitleg over het produkt.

Assortiment
Breed assortiment in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Uitstekende service, eenvoudig bestelproces, breed assortiment in alle prijsklassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Femke B 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede info over de producten, veel reviews van de store zelf en de klanten. De webshop van Coolblue is makkelijk in gebruik en informatie uitgebreid en volledig.

Service
Voor 23:59 besteld, volgende ochtend in huis. Oude apparatuur wordt meegenomen, zoals mijn oude wasmachine

Assortiment
Ze hebben ontzettend veel producten, veel keus en goed geprijsd

Aanbeveling
Bestel hier al mijn elektrische apparaten, zoals laptop, powerbank, mp3 speler, koptelefoon, wasmachine, en nu ook een stofzuiger

Extra toelichting
Top van het beste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerbili 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website, alles is goed te vinden. Daarnaast kun je eenvoudig naar de winkels

Service
Geen gezeur, geen rare vragen. Als je niet tevreden bent dan kan alles gewoon retour.

Assortiment
Wat is er eigenlijk niet te vinden qua electronica?

Aanbeveling
Ik bestel nergens anders meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eerst bij media markt gekeken wordt niet so snel bezorgd,bij coolblue zondag avond besteld maandag middag het machine in huis.Toppie.

Service
Heel goed.Heel lief en aardige beleefd jongens,hoop het andere daar wat van leeren.op tijd.

Assortiment
Eigenlijk niet verder gekijken wat ik zocht was genoeg assortiment.

Aanbeveling
Alleenmaar +ve😊😊.

Extra toelichting
No.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website makkelijk te navigeren

Service
Deze keer geen advies ingewonnen, maar de keer hiervoor wel heel goed telefonisch tewoord gestaan.

Assortiment
Assortiment zou wat uitgebreider kunnen.

Aanbeveling
Over de fysieke winkel kan ik niet oordelen maar de webwinkel is goed.

Extra toelichting
Wij hebben nu de zelfde stofzuiger gekocht als de keer hiervoor omdat die heel goed bevalt, goede zuigkracht zowel op vloerbedekking als op laminaat en als je fluit komt die vanzelf achter je aan, zo licht rijdt hij. we hebben er nu 1 voor boven en 1 voor beneden, erg gemakkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
keuzehulp, filtermogelijkheden

Assortiment
uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico Dhomme 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer handige website met veel info

Service
Mijn eerste bestelling (Desktop pc) plaatste ik om 23u50.
De volgende dag werd het pakket om 9u00 reeds aangeboden.
Mijn 2de bestelling idem.

Er wordt niet moeilijk gedaan over het terugsturen van een product, ongeacht de reden. Je hebt hiervoor 14 dagen bedenktijd.

Assortiment
Ruime keuze & veel info bij het product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaartje 61 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Voor 23.59 uur besteld is inderdaad de volgende dag in huis. 2 keer wat besteld en inderdaad 2x meegemaakt. Ook heel prettig, je krijgt een tijdvak van 2 uur waarbinnen ze bezorgen. Ook dat klopt.

Assortiment
Prima,uitgebreid genoeg voor mij.

Aanbeveling
Ruime keuze, komen de afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Robert Kramer 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke zoek engine. Afspraken worden stipt nagekomen en aflevering geschiedt zeer vriendelijk.

Service
zie boven

Assortiment
mis enkele merken, maar die zijn ook niet vaak voorkomende merken in NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kawabeestbmw 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Gemak
Gemak is als je ergens vanuit kunt gaan, dit kon ik niet bij CoolBlue

Service
Service is als er een klacht is en waar men dan serieuze een oplossing voor zoeken, in mijn geval konden ze dit niet

Assortiment
Hier vind ik dat er voor een we winkel te weinig producten te zien zijn

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel niemand aan want wat ze beloven kunnen niet waar maken.
De bereidheid om naar een oplossing te zoeken er niet in mijn ogen.

Extra toelichting
Heb een electrisch apparaat Gekocht wat ik de volgende dag moest gebruiken en omdat ze adverteren voor 23.59 uur besteld word altijd de volgende dag thuis bezorgd, NOU NIET dus en ik moet maar wachten op de volgende dag waarop ik de koop geannuleerd heb want ik moet het apparaat hebben en dan ga ik niet weer een dag twachten. Ik ga hem wel ergens halen en hierdoor heb ik dus benzine kosten. De koop word dus Door een medewerker geanuleerd alleen de terug betaling kan pas na een aantal dagen zegt de medewerker want het apparaat moet eerst terug zijn bij CoolBlue en daar gaat weer minimaal 3 dagen overheen en ben me geld dus minimaal 5 dagen kwijt ? Omdat CoolBlue iets niet waar kan maken moet ik noodgedwongen iets anders regelen wat me in iedergeval reiskosten gaat kosten. Ik baal zo'n bedrijf de boel mag misleiden met hun beloftes.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-08-2016

Beste,

Wat ongelofelijk vervelend dat het apparaat niet op tijd geleverd is, dat is natuurlijk niet de bedoeling en daar willen we onze welgemeende excuses voor aanbieden. Echter is het niet zo dat we klanten misleiden, dat zou van de zotte zijn! 9 van de 10 keer gaat het goed, maar omdat er toch menselijk handelen aan te pas komt, kan het een keer fout gaan.

We snappen dat je inmiddels voorzien bent. Mocht er omtrent deze bestelling toch nog iets zijn waar we mee kunnen helpen, dan horen we dat graag. We wensen je een fijne avond toe.

Reageer

Berry 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk zoeken op de website, snelle bezorging

Service
Telefonisch advies is snel en duidelijk

Assortiment
Wat niet😉

Aanbeveling
Ideale site als je et snel moet hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, to the point info, gemakkelijk bestellen

Service
enkel ervaring inzake leveringstermijn en deze was perfect volgens afspraak

Assortiment
gevonden wat ik zocht, en dat lukte niet overal. de prijs was nog verbeterd dankzij een promotie, dus 100% tevreden

Aanbeveling
alles verliep perfect volgens afspraak, de website was zeer duidelijk en de bestelling (zwartwit printer all in one inclusief toner) was naar wensen

Extra toelichting
ik ben een uiterst tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirk best 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk aanbod no nonsens, duidelijke uitleg bij het product

Service
accuraat

Assortiment
hoefde nooit uit te wijken naar een andere aanbieder

Aanbeveling
Coolblue doet wat ze zegt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Via het advies kwam ik niet op de door mij aangeschafte machine uit. Misschien ben ik wel bevooroordeeld maar na gewoon vergelijken kwam ik op een heel andere machine uit

Service
Uitermate correct op de hoogte gehouden van de bzorgtijd en uitermate correct geholpen door de bezorger met assistent

Assortiment
Geen groe hiaten in de collectie kunnen ontdekken

Aanbeveling
Goed geholpen goede service en een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vosdeb 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk om het product te vinden wat ik zocht

Service
De bestelling was snel = de volgende dag in huis; alles was keurig en safe verpakt

Assortiment
Alles wat ik zocht, heb ik gevonden

Aanbeveling
Duidelijk, groot assortiment, prima producten en een snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephane Crombez 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je krijgt uitgebreide informatie op de website en wanneer je alsnog een vraag hebt, kun je bellen waar men je vriendelijk te woord staat en een antwoord zoekt op je vraag.

Service
Ik heb telkens al een heel vlotte aankoop gedaan, telkens netjes 's anderendaags feilloos geleverd.

Assortiment
Er is voor alle mogelijk denkbare artikels een uitgebreide keuze. Ik heb zelfs al een een heel interessant "tweedekansje" aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daan 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super simpel, alles is duidelijk

Service
snel B)

Assortiment
Jullie hebben niet alles, maar dat is onmogelijk denk ik

Aanbeveling
Super simpel, goede service, breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jose Derksen 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk

Service
Alles klopt! Er zijn meerdere mogelijkheden voor bezorging. Avond voor de bezorging een mailtje met bezorgtijd. Op de dag van bezorging nog een herinnering en een half uur van te voren een telefoontje. Machine werd aangesloten en Verpakkingsmateriaal en oude wasmachine werden meegenomen.Super!!

Extra toelichting
Nee, het is mij zeer goed bevallen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan niet beter

Service
Altijd perfect

Aanbeveling
Zelfs producten retourneren die je al hebt uitgeprobeerd is geen probleem, toppie!

Extra toelichting
Zo door blijven gaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjoukje 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk bestelproces, snelle aflevering en prima klantenservice.

Service
Ik heb geen service nodig gehad, alles ging heel gemakkelijk zonder problemen.

Assortiment
Zeer veel producten, van goedkoop tot heel exclusief. Als je het hier niet vindt dan vind je het ergens anders waarschijnlijk ook niet.

Aanbeveling
Alles duidelijk en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klein 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel eenvoudig om de juiste keuze te maken

Assortiment
zeer uitgebreide mogelijkheden en alternatieven

Aanbeveling
Zeer snelle afelvering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin G 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is zeer handig, snel en duidelijk. Top!

Service
Zeer duidelijke communicatie en levering zoals beloofd op de website.

Assortiment
Coolblue is keuze nr. 1 voor alle zaken die ik zoek.

Aanbeveling
Coolblue is een paradijs voor klanten die online willen kopen. Fysiek naar de winkel gaan is voorbijgestreefd dankzij de service van Coolblue.

Extra toelichting
Keep up the Good work guys!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Libertine 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede, makkelijke website
Voldoende keuze en product informatie

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Nette winkel, duidelijk, helder, goede prijzen
Die glimlach waard.

Extra toelichting
Keep smiling ☺

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam Kuik 04-08-2016 Via de website gekocht

Algemene score

9,0

Gemak
alles staat duidelijk aangegeven.

Service
bestelling snel geleverd en gratis retour omdat we per ongeluk de bestelling 2 keer hebben geplaatst.

Assortiment
erg veel te vinden in het assortiment

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xander 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Je kan makkelijk je product vinden.

Service
Snelle levering

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Snelle levering is zeker een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter Swaans 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Heb USB muis besteld en werkte niet meteen na aansluiten. Via de site driver gedownload en opgelost.

Assortiment
Een veelzijdig assortiment

Aanbeveling
Door een groot assortiment en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

magnus 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is erg overzichtelijk en het bestelproces is erg simpel te volgen. Ook hebben veel producten veel reviews van andere klanten wat keuzes maken makkelijker maakt.

Service
Heel snelle en goede bezorging.

Assortiment
Een erg uitgebreid assortiment in alle prijsklasses.

Aanbeveling
Alles bij elkaar genomen is het bestellen van producten erg makkelijk, snel en niet al te duur.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bloemen Kicken VOF 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, veel keuze.

Service
Donderdagmiddag besteld, vrijdag al in huis.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Zeker voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Celine 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, gemakkelijk bestelproces

Service
Ooit een verkeerd product besteld, heel vriendelijk en professioneel geholpen over de telefoon en het product kunnen omwisselen voor het juiste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verstraeten 04-08-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles zeer vlot verlopen

Service
goede service

Assortiment
veel keuze en overzichtelijk

Aanbeveling
bestelling was goed verpakt en prima op tijd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews