coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1695 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 24-02-2018 Via de website gekocht

Alles is werkelijk top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke afspraken, snelle Levering, goed verpakt. Wat mij vooral opvalt is de zeer vriendelijke benadering van de klant en de zeer toegankelijke klantenservice. Zelfs tot zeer laat in de avond staan deze mensen nog voor je klaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hmj de laat 24-02-2018 Via de website gekocht

Super snel leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hadden zaterdag ongeveer 17.30 bestelling gedaan
Zondag middag 15.00 uur al in huis
Dat is toch geweldig,vanuit je luie stoel besteld.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luister goedjes! 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een ruime keuze van diverse artikelen in verschillende prijsklassen. Goed vergelijkingsmateriaal door uitgebreide artikel informatie. Is een artikel niet op voorraad dan blijf je via berichten op de hoogte van nieuwe artikelen of vervangende producten . Er wordt fijn met je meegedacht om tot een goed oplossing te komen. Medewerkers zijn hulpvaardig en weten waar ze het over hebben.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erg tevreden 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Je vindt er veel artikelen de service is er goed, de bestelling wordt goed verpakt . Alles wordt goed omschreven bij het artikel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jurgen Bergkamp 24-02-2018 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Perfect op de hoogte gehouden van het aflevertijdstip van het bestelde apparaat. Nieuwe apparaat perfect geïnstalleerd en oude netjes meegenomen. Geen rommel in huis !!!! Helemaal rop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 24-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had al veel positieve verhalen over Coolblue gehoord, en dat werd meer dan waargemaakt: Makkelijke bestelprocedure en supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 24-02-2018 Via de website gekocht

super goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede info met een correcte dienst verlening
coolblue levert kwaliteit af aan een zeer voordelige prijs met een zeer snelle correcte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Toegankelijke verdeling van de website, voldoende filters om sneller op het gewenste product te komen. Groot aanbod aan materialen, hierdoor veel voordeliger dan een multimediawinkel. Meestal redelijk wat productreviews wat zeker helpt bij het kiezen van het geschikte item, ervaringen van mensen die het product kochten. Altijd super snelle levering, zoals men beloofd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fens-Inn 24-02-2018 Via de website gekocht

prima winkel, duidelijke informatie, snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
kwam als goedkoopste uit de 'kieskeurigbus', we waren al bekend met de snelle levering en prima service. Ga zo door.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pedro Verleisdonk 24-02-2018 In de winkel gekocht
EINDHOVEN

goede service begint al bij het binnenkomen in de winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke uitleg vriendelijkheid daar schudde ze je nog een hand bij komen en gaan en de goede service begint al bij het binnenkomen in de winkel en de garantie van 2 jaar is dus ook echt 2 jaar niet moeilijk doen als er problemen zijn . gewoon een goede prima winkel en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leny 24-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb woensdag avond een wasmachine besteld en donderdag werd deze bezorg en aangesloten. Zeer vriendelijke medewerkers die ook de oude wasmachine meenamen. De verpakking werd ook meegenomen, de werking van de machine werd helder uitgelegd. De verwachtingen waar ccolbleu mee adverteert wordt voor 100% bewaarheid.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marielle S. 24-02-2018 Via de website gekocht

Extra service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Ring video deurbel besteld, eerlijk gezegd kwam cool blue gelijk naar voren. Zodoende hier besteld. Maar na de bestelling kreeg ik een email met instructiefilmpjes en foto’s door coolblue zelf gemaakt, om mij te helpen bij het installeren van het product. Ik heb deze klantgerichtheid nog niet ergens anders gezien. Cool blue onderscheidt zich hier duidelijk van de rest. Ik ga bij mijn volgende zoektocht eerst bij Cool blue kijken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 24-02-2018 Via de website gekocht

Zo blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Toetsenborden kunnen niet zo goed tegen gemorste vloeistof dus bij coolblue een nieuw bord besteld. Via de mail is de zending te volgen en inderdaad, volgens de info, keurig op tijd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 24-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig service en heel vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel vriendelijk onthaal bij het binnen komen koffie Enzo altijd een pluspunt ;) behulpzaam aan de balie ook kun je nog een een praatje doen kortom toffe winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingrid 24-02-2018 Via de website gekocht

prettig en snel

Algemene score

8,0
doet vertrouwd aan , veel informatie waar je wat aan hebt. Kan dan gemakkelijk een keuze maken voor welk systeem!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gea Snijders 24-02-2018 Via de website gekocht

Super service!! Helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super service, simpele website, mail, sms en telefoontje. Je weet wanneer ze er zijn. Super bezorgers, zeer klantvriendelijk.
Super super super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simon C Bax 24-02-2018 Via de website gekocht

Vlotte afwerking en optimale info maken je blij

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en vlotte beantwoording van vragen zorgen voor een ontspannen aankoop waar je blij van wordt en een volgende keer weer met vertrouwen koopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thijs 23-02-2018 Via de website gekocht

Hier snappen ze het!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is wat mij betreft het enige bedrijf in Nederland wat echt snapt hoe klantbeleving werkt en wat service is. Daarnaast krijgt men het bij mij constant voor elkaar me tot lachen te brengen bij oa al het lezen van alles wat er op de doos staat! Echt een momentje!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 23-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke website, bezorgen met een lach, uitstekende service! Houden je via de mail goed op de hoogte weet de status is.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Altijd fijn bij coolblue een aankoop te doen, snelle bezorging, vandaag besteld morgen in huis, ideaal, en de prijzen in verhouding zijn ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb hier vaker spullen besteld en het is altijd snel binnen en precies wat er besteld is zonder romslomp of vergeten producten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Monique 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede prijzen en ontzettend snelle service!
In de avond besteld en direct de volgende dag thuis. Dat is ideaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrew McDill 23-02-2018 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede sneller service mogelijkheid voor de zelfde levering , overzichtelijk website veel kussen mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kemal 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb mijn oude waterkoker 16 mnd oud ter reparatie aangeboden . Goed afgehandeld.heb zelfs een nieuwe voor in de plaats gekregen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maartje 23-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service en nazorg.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon een fijne site met makkelijke toegang tot medewerker. `s Avonds besteld en de andere dag keurig netjes thuisbezorgd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander Arts 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service.

Algemene score

1,0
Over het product kan ik niets zeggen, want die heb ik nog niet ontvangen. Juist omdat Coolblue adverteert met 'Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis bezorgd.' heb ik besloten een tondeuze bij hen te bestellen. Op 20 februari besteld, en nu op de 23ste mag ik na 15:00 naar een PostNL afhaalpunt om 'm zelf op te halen. Welke weet ik niet, want volgens Track&Trace is de tondeuze de 21ste bij mij bezorgd, hetgeen niet is gebeurd, en nu blijft de status op 'bezorgd' staan. Ook de volgende avond zat ik voor joker thuis te wachten. Enfin, eerste en laatste keer, wat mij betreft.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 27-02-2018

Beste heer Arts,

Bedankt voor het schrijven van de review. Dat is natuurlijk absoluut niet goed om te horen. Onze oprechte excuses hiervoor. Zou je ons het ordernummer kunnen toesturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan zoeken wij het verder uit en dan kijken wij hoe ver het pakketonderzoek is. Wij gaan dit natuurlijk sowieso voor je oplossen, alleen dient er altijd wel een pakketonderzoek te zijn. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

vosken 23-02-2018 Via de website gekocht

scherpe prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
' s avonds besteld en 's morgens geleverd! aan de beste prijs die ik kon vinden op het intrernet.
Sterk aanbevolen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 23-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website!
Snelle levering!
Bij eerdere beoordelingen gelezen dat er geen afstandsbediening en snoer bij zou zitten.
Nou alles zit er keurig bij !!!!
Afstandsbediening, snoer en instructieboekje!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 23-02-2018 Via de website gekocht

Winkel die doet wat er beloofd wordt,

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke webshop, goede omschrijving, ook minpunten worden benoemd. Diverse gelijkwaardige producten worden ook getoond en vergeleken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ElsR 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue echt aan te bevelen. Overal wordt veel aandacht aan geschonken! Ook de nazorg van de levering is een 9+ waard!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gino 23-02-2018 Via de website gekocht

Goed en snel internet

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
We hebben de dongel via de web shop van Coolblue gekocht... waar je hele goede service...uitleg levering en produkt krijgt tegen een eerlijke prijs.
We hebben nu sneller internet dan gewoon wifi van Ziggo. We raden dit produkt iedereen aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle bezorging! Cool Blue doet wat hij belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke en overzichtelijke website. Volop keuze voor aantrekkelijke prijzen. Kom zeker weer terug.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D. Beerman 23-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Mooie webshop. Product snel gevonden op de website. Bestelprocedure is heel eenvoudig. En de bestelde wasmachine werd snel geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bas 23-02-2018 Via de website gekocht

Super service. Stipt en hulpvaardige bezorger!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke bestelling via internet. Goede informatievoorziening omtrent bezorging. Hulpvaardige bezorger die hielp met het programmeren van tv.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 23-02-2018 Via de website gekocht

super service

Algemene score

9,0
Ik ben echt super netjes en snel geholpen via de klantenservice op Facebook. Daar werd goed gekeken naar mijn specifieke situatie en wat ik daar voor zocht. Ook de levering gebeurd netjes en snel. Ik ben zeer tevreden over Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron de Vries 23-02-2018 Via de website gekocht

Supervlot

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke pagina's met heledere beschrijving van de producten met hun specifieke kenmerken. Goede keuzemogelijkheid en zeer vlotte bezorging!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Cool Blue heeft een overzichtelijk website, makkelijk te bestellen. De artikelen zijn altijd goed verpakt. Een snelle verzending. Goed te volgen met track en trace. Scherpe prijzen, wat wil je nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lenie Schieving Charite 23-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en zeer goede sevice.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bezorgers zijn zeer beleeft en behulpzaam ze sluiten de apparaten keurig voor je aan en leggen ook uit hoe het allemaal werkt . Het is mijn tweede aankoop en het zal zeker niet de laatste zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ajhcillessen 23-02-2018 Via de website gekocht

een zeer goede zaak vind ik van COOLBLUE.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb er al verschillende dingen besteld, en wat ik er van heb verwacht , is veel meer als ik bij andere heb besteld, je krijgt er waar voor je geld en dat vind ik erg belangrijk. En geen ergenis als je daar een product besteld. En anders kan je altijd nog contact opnemen en dan word je ook goed geholpen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JLSNieuw 23-02-2018 Via de website gekocht

Service is super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ideaal om producten op te zoeken, vergelijken en aan te schaffen. En dat alles met een geweldige sfeer van "alles met een glimlach".

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 23-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle service met oog voor humor

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over de service en levering. Vaatwasser dag na bestelling reeds geleverd en geplaatst.
Bestelling op zich ging ook heel vlot.
Ze weten echt wel een glimlach op te wekken bij Coolblue: in mijn leveringsmail zat een documentje waarmee je zogenaamd confetti kon uitknippen om over de leverancier te gooien :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dorothy holweg 23-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige dervice

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en duidelijke website, alles volgens bestelling geleverd, prima communicatie en op tijd geleverd door gezellige jongens!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Don 23-02-2018 Via de website gekocht

Fantastisch modern en fris bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik vind coolblue een prettige digitale omgeving om te shoppen, met een ruim aanbod en een duidelijk omschrijving bij de producten met aangegeven plus en min punten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 23-02-2018 Via de website gekocht

Bestellen, verwerking en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de bovengenoemde onderdelen scoort Coolblue echt bovenmaats. Bestellen een fluitje van een cent, de terugkoppeling -via E-mail- en uitgezette acties direct daarna perfect op orde. Levering exact binnen het genoemde tijdvak. Daar kunnen andere Webwinkels nog een voorbeeld aan nemen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alicia 23-02-2018 Via de website gekocht

Vriendelijke, snelle en duidelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website. Geen lange levertijden. Als je vragen hebt over iets wordt je altijd vriendelijk te woord gestaan en ze gaan door totdat eventuele vragen en/of problemen zijn opgelost. Mocht er iets mis zijn met het geleverde product, wordt dat ook altijd netjes opgelost. Prijs/kwaliteit is vaak ook net even iets beter dan bij andere sites/winkels.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Krikken 23-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende informatievoorziening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inhoudelijke en tijdige informatie ontvangen tijdens en na het bestel/bezorg proces. De vorm is persoonlijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noud 23-02-2018 Via de website gekocht

Prima op de speciaal afgesproken tijd geleverd; TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Puike online ondersteuning bij productkeuze in vergelijk met soort gelijke producten. Dit waardeer ik in het bijzonder.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 22-02-2018 Via de website gekocht

geweldige service aan de telefoon maar aflevering...

Algemene score

6,0
Bij betaling hebben wij gekozen voor geluidsdempers onder de machine te doen om het voor de buren zo aangenaam mogelijk te maken. De bezorgers hebben de wasmachine netjes aangesloten en neergezet. Maar toen moesten de dopjes er nog onder en dat kon opeens niet omdat het niet zou passen. Nu kan ik samen met mijn vriendin alsnog de machine weer loshalen en ze eronder zetten want het past wel degelijk ! en mijn vriendin is slecht ter been wat het wel beetje lastig maakt, daarom hadden we ook voor coolblue gekozen.

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Peter 22-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering en keurig verpakt, uitstekende aftersales.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer betrouwbare webwinkel.
Ruime keus.
Goede en vriendelijke klantenservice.
Snelle levering en keurig verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H A de Jong 22-02-2018 Via de website gekocht

snel en correct geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles wat cool bleu zelf aan positiviteit aanvoerd wat betreft klantvriendelijkheid service en snelle levering, hebben bij deze bestellen nog waar gemaakt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews