coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan de Witman 12-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende winkel, briljante service. Beste service van NL.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service is ultiem, naar Nederlandse begrippen echt absurd. Serieus vriendelijke, behulpzame bezorgers met verstand van zaken die je pakket van 120 kilo op drie hoog in je huiskamer bezorgen, zonder klagen of moeilijk doen. Geniaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Meivogel 12-02-2018 In de winkel gekocht
Amsterdam

Goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wel een beetje druk, maar werd keurig geholpen en het werd deskundig en zeer duidelijk aan me uitgelegd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Linssen 12-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Problemen met fototoestel. Viel onder garantie. Communicatie over opsturen, repareren en voortgang zeer duidelijk. Helaas duurde reparatie voortgang erg lang en kreeg ik het voorstel van shoptegoed. Inmiddels nieuw toestel gekocht met shoptegoed, binnen één dag geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lia Capelle 12-02-2018 Via de website gekocht

Superrrr

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede uitleg bij levering, supervriendelijk personeel en supersnelle levering. Overzichtelijke website.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Boze klant 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer slechte service

Algemene score

1,0
Ik bestel iets en zou zoals beloofd op de sire de volgende dag bezorgd worden. Dat was al andrrs in de bevestigingsmail. Zou vandaag bezorgd worden. Ik krijg op bepaald moment sms dat ze tussen 14.10 en 16.10 komen. Om 16.50 nog niets. Kijk in mn mail en ga naar track en trace en daar staat" adres niet juist pakket retour afzender" ik bel en dan komen ze met "oplossingen". Net of het mijn probleem is. Zet iets op fb meteen reactie maar weer hetzelde onzinnige geneuzel. Dus voor mij NEVER meer COOLBLUE!!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 12-02-2018

Beste,

Hartelijk dank voor je bericht. Wat ontzettend vervelend dat je bestelling niet naar wens is verlopen. Dit is inderdaad niet de service waar wij bij Coolblue voor staan en we betreuren dan ook ten zeerste dat we je op deze manier hebben moeten teleurstellen.

Zou je ons wellicht kunnen voorzien van een ordernummer op geenglimlach@coolblue.nl? Wij kijken dan graag mee of een gepaste oplossing en/of een compensatie dan op zijn plaats is.

We zien je reactie graag tegemoet. Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Fan 12-02-2018 Via de website gekocht

Fantastisch bedrijf

Algemene score

8,0
Welke bedrijf bezorgt ze product na een aanrijding nog.
Ook al is het 12 uur in de nacht.
En monteert hem nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brigitta 12-02-2018 Via de website gekocht

Gezellige mannen die onze droger vakkuNdig hebben geplaatst!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gezellige levering. Vakkundig geplaatst. Goede uitleg. Precies op het beloofde tijdstip! Wij zijn heel tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ine 12-02-2018 Via de website gekocht

Super op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
2 hele aardige mannen, kwamen onze nieuwe koelkast brengen. De oude werd weer mee genomen, geweldig. De nieuwe werd uitgepakt en op de goede plaats gezet een aangesloten. Volgens de heren ook waterpas gezet (hij staat wel iets scheef maar dat komt door de vloer!!) Bij nader inzien vonden we hem toch wel heel erg scheef. Zelf waterpas erlangs, de hele koelkast helde erg achterover en stond alles behalve waterpas. Beetje jammer.
Verder prima mooie kast

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Loulou 12-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue zodat je nooit een blauwtje loopt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteitsverhouding gewoon goed. Levering altijd op tijd en volgens afspraak geleverd, geen gedoe of gejammer. De producten zijn altijd netjes en goed verpakt. Digitale communicatie gaat altijd goed. Klantenservice is nog niet eerder nodig geweest omdat de producten altijd gewoon goed zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Francis 12-02-2018 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De ene dag besteld, de andere dag al in huis. Hele snelle service en ontzettend beleefde en sympathieke bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanny Hardick 12-02-2018 Via de website gekocht

Het klopte allemaal. Zondag besteld. Maandag poffertjes eten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

5,0
Jullie doen wat beloofd wordt.
Kleinkids heerlijke poffertjes gegeten maandagavond. En pan zondagavond besteld

Reageer

Corrie 12-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service en super smelled levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gemakkelijk producten te kiezen en te zien en ook te bestellen. Levering supersnel en uitstekend verpakt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Redcap 12-02-2018 Via de website gekocht

Leuk bedrijf

Algemene score

10,0
Vooral de Whatsapp functie werkt fantastisch. Direct vragen en antwoord krijgen. Niet wachten op mail antwoord.
Artikel in huis, direct een gebruiksaanwijzing via de app.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van der Borden 12-02-2018 Via de website gekocht

Snelle verzending. Puik product

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volgende dag binnen, zoals beloofd. Goed verpakt op een milieuvriendelijke manier. Daarnaast zonder beschadigingen binnen, met een duidelijke richttijd van PostNL .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

john te meerman 12-02-2018 Via de website gekocht

service met een big smile

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het arsortiment de uit gebreide info het is makkelijk shoppen bij coolbleu
en lekker snel in huis de service lekker van uit je luie stoel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogmoed 12-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk, snel en topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagavond wasmachine stuk, meerdere sites bekeken maar Coolblue had de beste reviews, overzichtelijke site erg gemakkelijk en de prijs was aantrekkelijk, betaling ging snel en de levering was top, uiterst vriendelijke bezorgers, onze volgende aankoop gaan we zeker weer bij hun doen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ger 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en degelijk,komen afspraken goed na.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel,heb je vragen je krijgt snel antwoord.Site goed overzichtelijk.soms wel iets duurder,maar dat loopt weer tegen elkaar uit doorde goede service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D 12-02-2018 Via de website gekocht

Goeie service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles was duidelijk op de website. Ik heb gekozen om op te halen in de winkel in Den Haag. Kreeg netjes een sms wanneer het klaar was in de winkel. Ik was daar zelf nooit geweest maar het was ruim, met veel producten en genoeg mensen om te helpen. Er stond geen rij en ik had het gevoel dat het minder druk was dan in Rotterdam. Leuke site en leuke nieuwe winkel in Den Haag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L de Ruiter 12-02-2018 Via de website gekocht

Coolblue is echte topper!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue heeft echt heel heldere site en erg breed assortiment. Als ze al duurder zijn dan een ander, dan is dat een paar euro. Daarvoor koop je betrouwbaarheid. En anders is dat gratis. Kijk ook naar de beoordelingen, dan weet je dat je goed zit. Daarbij is het uitpakken alleen al een feestje, je lacht je kapot. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dr Christian Thienpont 12-02-2018 Via de website gekocht

Uiterst betrouwbaar i-netbedrijf

Algemene score

10,0
Heb allicht 20 maal producten aangekocht,steeds een goeie ervaring gehad, bij het minste probleem wordt alles gratis opgelost of vervangen,bovendien gratis terugzenden is geen probleem.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle en geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is zeer makkelijk te raadplegen en geeft snel het gezochte weer. Prima informatie over het product en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Makkelijk om iets te bestellen en een zeer vlotte afhandeling van de bestelling. Goede feedback over de stand van zaken. Kortom: wederom zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer vrolijke, aardige bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op vrijdag een vaatwasser besteld, op zaterdag bezorgd! De bezorgers belden dat ze er binnen 10 min waren, ik zei dat het een verassing was voor de ontvanger. Hebben ze ballonnen op de doos van de vaatwasser geplakt!
Ze maakten er een feestje van
Vaatwasser geinstalleerd, rommel meegenomen! Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renate 12-02-2018 Via de website gekocht

Supervriendelijke en behulpzame bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de webshop was makkelijk te vinden wat ik zocht. De volgende dag thuisbezorgd door vriendelijke bezorgers die ook mijn oude apparaat mee terug namen. Top dat ik ook de bezorgtijd zo nauwkeurig mogelijk doorkreeg van tevoren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

marc 12-02-2018 Via de website gekocht

OPTIMALE SERVICE MET BEHULPZAAM EN VRIENDELIJK PERSONEEL

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn, hebben kennis, zijn beleefd en niets is er te veel.Het is een topzaak, zeker voor alle elektronica, waar je alles van naaldje tot draadje wordt uitgelegd.Dit laatste heeft dan zelfs geen invloed op het "wachten" in de winkel, er is voldoende personeel aanwezig om alles op te vangen. De laatste tijd had ik in vele winkels het gevoel dat ik hen moest dankbaar zijn omdat ik iets bij hen kocht, Doch, hier is de klant nog "koning" of "koningin" en bij een lekker tasje koffie of een thee, is de wachttijd zo vergeten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jorijn 12-02-2018 Via de website gekocht

Zeer verfrissende vrolijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat kan Coolblue het ontzettend leuk maken om €300,- uit te geven. Van begin tot eind een feestje. Hierdoor twijfel ik niet waar ik de volgende keer mijn spulletjes bestel. Ook kreeg ik een heel behulpzaam mailtje met informatie en tips over het door mij gekozen product. Heel fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Rosendal 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en accuraat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds besteld; volgende middag afgeleverd. Prima service. Gold ook voor de onlangs aangeschafte magnetron en wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MSH 12-02-2018 Via de website gekocht

snelle levering op zelf gekozen locatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een nieuwe stofzuiger tegen redelijke prijs. Gevonden bij CoolBlue. Snelle levering dag erna bij zelf gekozen afhaallocatie. Prima geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Dorine 12-02-2018 Via de website gekocht

Snel en makkelijk

Algemene score

9,0
Ik heb op de site makkelijk gevonden wat ik wilde weten, het bestelproces was makkelijk, en mijn pakketje werd snel bezorgd op het aangegeven moment.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vries 12-02-2018 Via de website gekocht

Perfecte service en klantvriendelijkheid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De webshop van Coolblue is erg overzichtelijk met duidelijke omschrijvingen en reviews. Ze doen echt alles met een glimlach zelfs een wasmachine naar zolder moeten sjouwen. Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Surer 12-02-2018 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op tijd een cadeau voor een verjaardag.
Jarige er blij gemaakt. Daar het product niet meer leverbaar was in de winkels.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VieVerde 12-02-2018 Via de website gekocht

Prima service en coole prijzen én leuk reiscommentaar.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Prima winkel, snelle bezorging die gratis is en goede track and trace.. Minpuntje is de overdreven verpakking die je maar weer in de papierbak moet zien te krijgen..

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Heleen 12-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijk gevonden en snelle verzending!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
In de webshop snel kunnen vinden wat ik wilde hebben voor een leuke prijs! Gelijk besteld en de volgende dag bezorgd. Helaas was de hoes wel gepropt in de doos. Voor een laptophoes niet erg, maar vervelender als het met andere dingen ook gebeurd.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Sandra 12-02-2018 Via de website gekocht

Hele goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel erg tevreden. Goede service over het tijdstip van leveren en men neemt al het verpakkingsmateriaal netjes weer mee. Snel en duidelijk helemaal top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 11-02-2018 Via de website gekocht

kan niet beter!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
's avonds gewoon een echte medewerker aan de lijn die je een goed advies geeft. product voor een nette prijs. De volgende dag al in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 11-02-2018 Via de website gekocht

Zoals altijd weer goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij bestellen hier al jaren beeldschermen en steunen, altijd snel en goed geleverd, top! Niets te klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Fristi 11-02-2018 Via de website gekocht

Gewoon een fatsoenlijke degelijke webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima webshop met prima producten, goede opties wat betreft bezorgmogelijkheden (vooral de optie voor avondleveringen). Tevens een uitstekende klantenservice met kundige mensen, ook goede afwerking wat betreft retouren. Alleen het assortiment op computeronderdelen is wat matig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica 11-02-2018 Via de website gekocht

Goeie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bestelling werd op tijd verzonden en was de volgende dag al in huis. Mijn bestelling was netjes ingepakt en was precies wat ik verwachtte.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

carolinda 11-02-2018 Via de website gekocht

goeie snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
prima site, overzichtelijk! Coolblue kwam bovenin op google, daarom niet verder gekeken en mijn vaatwasser bij coolblue besteld, mijn keuze was snel gemaakt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjen 11-02-2018 Via de website gekocht

Vind het persooneel zeer goed te berijken zeer vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had een controller gepreorderd op de leverdatum ging er wat fout. Hierover stelde ik een vraag via facebook. Binnen 5 minuten werd ik geholpen door een zeer aardige medewerker die alles duidelijk maakte en oploste zover mogelijk.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E.Zuidema 11-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende (Web) Winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer duidelijke en eenvoudig te bestellen goederen via de Webwinkel. Ook goed de status van verzending via track en trace te volgen. De goederen zijn super goed verpakt. Ik kan een ieder deze (Web) Winkel aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.de Bondt 11-02-2018 Via de website gekocht

Kopen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb afgelopen week mijn 15e bestelling bij Coolblue geplaatst en afgerekend. De volgende dag heb ik de bestelling keurig vóór 12.00 uur ontvangen. Prima verpakt! Geweldige online shop.! Kan menig andere webshop een voorbeeld aan nemen. Coolblue laat je nooit een blauwtje lopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 11-02-2018 Via de website gekocht

prima prijs/kwaliteitverhouding en een zeer snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
een van de beste webwinkels van Nederland, vandaag besteld en morgen geleverd, verpakking ook prima in orde, en dat voor bijna de laagste prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Os 11-02-2018 Via de website gekocht

Opstart was even een probleempje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Artikel en waren snel besteld en betaald. Gevolgd door een bevestiging van Coolblue
Even daarna gevolg door betaling geweigerd en dus alles staat gereserveerd. Gebeld en keurig terug gebeld geworden en het raadselachtige probleem was opgelost. De dag erna is de order keurig afgeleverd. Pluim voor de service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 11-02-2018 Via de website gekocht

Goede service, netjes geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Precies volgens afspraak, volgens mail, sms en telefoon op de hoogte gesteld van tijdstip van levering.
Snelle aflevering, met 3 man.
Goed geïnformeerd zowel over levering als product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 11-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig e service en vriendelijke medewerkers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een sony koptelefoon gekocht bestelling makkelijk snelle levering ook op zondag vriendelijke medewerkers. Ze nemen de tijd voor je als je ergens niet uit komt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.van Donselaar 11-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Veel keus, goede prijsverhouding en snelle levering maken dat ik zeer tevreden ben over de webwinkel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Top winkel 11-02-2018 Via de website gekocht

Snel en goede levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Positieve klantgerichte uitstraling. Super service wanneer er iets misgaat. Voorbeeld voor andere winkels

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gageldonk 11-02-2018 Via de website gekocht

De eerste keer en meteen raak.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat ik zocht is geleverd volgens afspraak. Helemaal oke, dus dit nodigt uit voor een volgende keer.En ik denk er zeker niet alleen zo over.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janna 11-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige site

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Hele fijne site, goed overzicht van de producten. Makkelijk te vergelijken, mooie kortingen. Snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mont1 11-02-2018 Via de website gekocht

Snelle effectieve servidce

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue levert snel, binnen een dag, goede garantievoorwaarden, vriendelijke service, je krijgt ondertussen tips over de bezorging en het gebruik van je product via de e mail.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews