coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42229 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3630 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ed 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele snelle levering !!!

Algemene score

9,0
Hele snelle levering !!! Zondag besteld en andere dag in huis !
Het aansluiten van de printer koste iets mee moeite maar goed dat is eenmalig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Margeaux 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijke bestelprocedure, goede service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Mijn zoon had al eens besteld bij Coolblue en was zeer tevreden. Nadat mijn wasmachine het begaf bij Coolblue gekeken voor een nieuwe. Enorme keuze, bij elk product een goede uitleg en kenmerken. Ook de vele reviews meegenomen in mijn keuze. De wasmachine werd de volgende dag bezorgd en ik werd van de hele bezorgprocedure op de hoogte gehouden. Een kwartier van tevoren gebeld. Netjes geïnstalleerd en mijn oude machine meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerdi 08-02-2018 Via de website gekocht

Uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, netjes verpakt en goede service bij oplossen probleem via Whatsapp
Dag erna nog aardig kaartje gekregen met post

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cyn 08-02-2018 Via de website gekocht

Super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer overzichtelijk. Persoonlijke aandacht en service is heel goed. Staan altijd open voor verbeteringen en je krijgt het gevoel dat er naar je geluisterd wordt.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martha Jacobs 08-02-2018 Via de website gekocht

Suoersnelle levering en vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wasmachine ‘s avonds laat besteld, volgende dag voor 8u geleverd en vakkundig aangesloten door 3 goedlachse, capabele bezorgers.
Chapeau!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 08-02-2018 Via de website gekocht

Heel tevreden!

Algemene score

10,0
Coolblue is een betrouwbare webshop met een ruim assortiment en aantrekkelijke prijzen. Vaak als ik op zoek ben naar iets, kom ik toch weer uit bij Coolblue. Diverse bestellingen gedaan en altijd de volgende geleverd. Je wordt netjes op de hoogte gehouden etc. Heel tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chet 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele fijne en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Coolblue gekozen vanwege de goede prijzen maar achteraf ben ik heel blij met de service. Wat betreft bezorgen kreeg ik duidelijke mails dus dat was helemaal prima!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erik B 08-02-2018 Via de website gekocht

Super goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
AEG wasmachine snel en op de afgesproken tijd geleverd door 2 chauffeurs van Dynalogic. Super nette jongens, machine keurig op zijn plek (2e etage) gezet en geïnstalleerd. De oude wasmachine (ook loodzwaar) zonder problemen afgevoerd. Hulde.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 08-02-2018 Via de website gekocht

Makkelijke service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Het was niet de aller goedkoopste shop maar gaf wel veel vertrouwen of het apparaat goed is weet ik nog niet omdat het nog in Nederland is en ik voor langere tijd in Portugal verblijf maar eind van de maand kan ik hem uit proberen. Ook de wijze van bezorging spreekt me aan je hoeft niet de hele dag thuis te wachten door een mailtje wat je krijgt in welk tijdsbestek de bezorger komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiepiesella 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en aardige bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gewoon handig om bij Coolblue te bestellen. En vriendelijke bezorgers. Wat jullie beloven, maken jullie waar. Goed bezig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwaneveld 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige services

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig apparaat
De bezorgers waren heel netjes en behulpzaam
Dachten mee met het probleem en hebben het samen opgelost deze webwinkel is echt een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Opa Willem 08-02-2018 Via de website gekocht

Zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn PC moederbord sneuvelde op vrijdag, nieuw moederbord besteld bij Cool Blue.

Zaterdag ochtend moederbord geleverd, supersnel..

Zaterdagmiddag, PC draait weer prima.

Bedankt voor de snelle service.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dries 08-02-2018 Via de website gekocht

Mega snel en handige levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Maandag middag zat ik "even" te kijken of ik nog een leuke tas zag. Toen zag ik iets voorbij komen wat me wel aansprak en toch maar meteen besteld. De volgende dag was het al meteen binnen op het ophaalpunt in een leuke handige doos waar geen karton verbruikt was. De tas was precies zoals de beschrijvingen en ik was dolgelukkig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Betaalmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle en vakkundige levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's Avonds begaf onze wasmachine het. Direct een nieuwe geselecteerd (viel nog niet mee) en besteld bij Coolblue. De volgende dag om 12.00 uur stond de nieuwe wasmachine op zijn plek. Ruim van te voren kregen we een bericht hoe laat hij geleverd zou worden en een half uur van te voren een telefoontje dat ze er aan kwamen. Prima service; je maakt het wel een slechter mee. Bijzondere klantvriendelijke medewerkers trouwens.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Sandra 08-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig bedrijf!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle verwerking van je bestelling, goede service en zeer klantvriendelijk. Vragen worden snel en adequaat beantwoord.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roeldevreugd 08-02-2018 Via de website gekocht

gewoon goed.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
zeer goed , gemotiveerd en kundig prsoneel. goede uitleg. levering tot op de plek waar het apparaat moet komen. (2e vloer) .meename van verpakking van het nieuwe en verwijdering van het oude apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

barry 08-02-2018 Via de website gekocht

Hele fijne bezorging

Algemene score

9,0
Erg fijn om mee te maken dat bezorgers echt hun best dioen om zo specifiek mogelijk aan te geven wanneer ze komen en dan ook nog erg net en vriendelijk zijn, het bestaat nog.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wil 08-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering, binnen 12 uur!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na telefonisch contact met de klantenservice heb ik via internet mijn Twist and Shape besteld en deze is zo snel geleverd dat het zelfs binnen nog 12 uur was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bastiaan 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Product wat ik zocht was goed te vinden. De prijs was concurrerend. Vooral omdat ik een cadeaubon van 50 euro kreeg. Het werd alleen niet in een keer duidelijk op welke manier de cadeaubon te verzilveren is, maar een telefoontje met de helpdesk loste dat snel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ElSmanno 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering op afgesproken tijd!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2e kans product besteld (wasmachine). Klein deukje aan de achterkant, maar verder helemaal OK. Snel geleverd en aangesloten. Oude, kapotte machine ging retour. We werden keurig gebeld toen ze onderweg waren. Super! Aardige bezorgers!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MarinaGOV. 07-02-2018 Via de website gekocht

Meer dan 100% tevreden geweldige service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdag nieuwe koelkast geleverd onze oude was er nog niet uit de zelfde vrijdag klantenservice van coolblue gebeld.
Twee dagen later ja op zondag koelkast alsnog gratis opgehaald. Super 👍👍👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nino 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige website

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop, overzichtelijk en snel geleverd! Het advies op de website is ook zeer goed, zo weet je precies wat je na een paar drukken op de knop moet kiezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Judith 07-02-2018 Via de website gekocht

Super geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles ging precies zoals vooraf aangegeven via de mail. De bezorgers waren vriendelijk en gaven uitleg. Prettige service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 07-02-2018 Via de website gekocht

Zondagavond besteld,maandagochtend in huis.KLASSE

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke shop met mooie aanbiedingen. Goede service en kom afspraken na. Kon de zending goed volgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arne Hoogland 07-02-2018 Via de website gekocht

Zeer positief in alle opzichten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken en inleving in eventuele problemen, Tevens goede technische ondersteuning.
Het hieronder vermelde product is bij bezorging door mij op uw advies geweigerd omdat ik besloten heb een ander product aan te schaffen (HP LaserJet Pro Color MFP M477fnw.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nell 07-02-2018 Via de website gekocht

Drie man sterk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldig, een klein legertje van 3 mannen komen het bestelde diepvriezertje brengen. Dat gaat in wel zeer rap tempo. Ze halen eerst de oude diepvriezer van z’n plek. Daarvoor moeten ze de erboven gelegen koelkast er eerst afhalen. Overleg, nieuwe vriezer is iets smaller. Dus in omgekeerde volgorde wordt de koelunit weer opgebouwd. Oude apparaat wordt meegenomen. En dat alles binnen 3 minuten!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima webwinkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles perfect geregeld. Pakket snel ontvangen. Heldere en duidelijke mailtjes gekregen over de status van de bestelling en het moment van aflevering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service en dat op zondag

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben al div spullen besteld en elke keer weer staan we verbaast over de snelle service en zeer goede prijsstelling .
Zeker een aanrader voor een ander.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hally 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitzonderlijke service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heel goed. Je wordt goed geholpen. Bij aflevering werd mijn wasmachine keurig geïnstalleerd en kreeg ik uitleg over de werking van en tips over het apparaat.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudy 07-02-2018 Via de website gekocht

super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zaterdag ging onze telefoon stuk en waren we niet bereikbaar, gelijk een nieuwe besteld bij Cool Blue. Deze werd zondagmorgen al bezorgt en waren we weer helemaal blij

Reageer

Roxanne 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestelde mijn artikel 2 minuten voordat de levertijd verstreek om het artikel de volgende dag in huis te hebben, en het lag netjes de volgende dag bij het bezorgadres. Netjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2018 Via de website gekocht

Snel geleverd en op de dag van mijn keuze

Algemene score

9,0
Groot assortiment, meerdere items tegelijk verzenden ,redelijke prijzen, gratis levering en keuze in levering dag . Goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathan 07-02-2018 Via de website gekocht

Supersnel, vriendelijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Kreeg zoals aangegeven door Coolblue tijdig informatie over het moment van leveren. Via de mail, sms en uiteindelijk telefonisch. De bezorgers waren daarnaast heel vriendelijk. Service met een glimlach +1!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 07-02-2018 Via de website gekocht

De service van Coolbleu : Super

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik kies regelmatig voor Coolblue vanwege de service. De prijs is niet altijd de laagste , maar daar staat de service tegenover.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Puk 07-02-2018 Via de website gekocht

Prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zo fijn dat als je Coolbleu belt telkens zo goed geholpen wordt. Dit is voor mij de reden om bij jullie bestellingen te plaatsen. Super service en snelle bezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Resi Franck 07-02-2018 Via de website gekocht

Goeie Klantvriendelijk en duidelijkheid!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine gekocht bij coolblue. Uitgebreide informatie te vinden over de wasmachine. Bezorgen was heel duidelijk met de tijdvakken. En keurig tussen die tijd bezorgd en zeer nette behulpzame bezorgers.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry de Klein 07-02-2018 Via de website gekocht

Uitmuntende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijker bestelproces kan niet! Super service, razand snelle levering. Dit alles overgoten met een humoristische inslag, zorgt dat een pak papier bestellen zelfs leuk wordt. Blij met deze ontdekking!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldig snelle service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De shop is heel uitgebreid, heeft heel veel keus en is duidelijk in de omschrijving van de artikelen. De prijs is ook helemaal ok en dat is belangrijk. Bij het ingeven van de zoekopdracht krijg je ook dat te zien wat je zoekt en niet allemaal andere artikelen die je niet zoekt.👍👍

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Katrijn 07-02-2018 Via de website gekocht

Geweldige service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, groot aanbod, zeer scherpe prijzen, snelle service (voor 23:00 besteld, volgende dag in huis!) humor in de emailtjes, heel grappig (vb. Verwelkom de bezorger met zelfgemaakte confetti..) en door zeer goede communicatie via mail, sms en bellen weet je op de minuut nauwkeurig wanneer de bezorgers er zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.A. 07-02-2018 Via de website gekocht

Super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede website, goede service via mail, vandaag besteld, morgen in huis. Ik ben een zeer tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja Beuken 07-02-2018 Via de website gekocht

Je krijgt echt een " gewoon mens" aan de telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dat kom je niet vaak tegen. Wat een klantvriendelijk behandeling. Je voelt je totaal niet bezwaard om nog een keer te bellen voor uitleg of advies. Er wordt je ook niets opgedrongen. Echt een service dienend bedrijf. Top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Neeske 07-02-2018 Via de website gekocht

Goede en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vriendelijk personeel en correcte levering en installatie van mijn nieuwe wasmachine en afvoer van mijn kapotte wasmachine.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janne 07-02-2018 Via de website gekocht

Snelle levering!! Super blij mee

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor Coolblue omdat mijn ouders ook al goede ervaringen hadden met hen.
En ik ben niet teleurgesteld. De boxen die ik zocht waren in de aanbieding. Een hele goede aanbieding zelfs. En ik had ze de volgende dag al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jovi 07-02-2018 Via de website gekocht

Wat is beloofd wordt ook daadwerkelij nagekomen.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat is beloofd wordt ook nagekomen. Duidelijk in aflvertijd. Heel mooi. Goed produkt, niet te duur. Makkelijk bestelproces. Je wordt gelijk herkend als klant geen gedoe met inloggegevens en/ of betaalgegevens. Het is allemaal click and go. Zo hoort het te werken. Helemaal goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marisa 07-02-2018 Via de website gekocht

Goede service en lekker snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vind het een hele goede Website en ben blij met de snelle levering aardige mensen
en hele goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harry 07-02-2018 Via de website gekocht

Duidelijke, voortreffelijke en vooral snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb vaker bij coolblue gekocht en het was steeds een feestje, goede Prijzen uitstekende service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CGM van Vliet (Ineke) 07-02-2018 Via de website gekocht

leveren geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
goede website , goede prijs. word snel geleverd en word aan gesloten voor
je , en zeer vakkundig en vriendelijk personeel. ik zou deze winkel aan bevelen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lara 07-02-2018 Via de website gekocht

Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijke website, goedkope koelkast en de bezorgers waren erg sympathiek! Gewoon doen als je twijfelt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adremco 07-02-2018 Via de website gekocht

Bijna een TIEN!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alle services zijn prima waarbij er aan gedacht kan worden of er een automatische SMS om 06.30 uur verzonden dient te worden :(

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JHMA Kneepkens 07-02-2018 Via de website gekocht

Prijs, kwaliteit en service tot nu toe prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op het juiste tijdstip van afleveren na, half uur vertraging, klopte alles.
De bezorgers waren twee vrolijke Vlamingen, waardoor de aflevering een soort cabaret werd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews