coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

SMARBMJ 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mon achat n'est pas le premier chez-vous et j'ai toujours été satisfait de toutes vos prestations et de la rapidité des envois.

Service
Parfait.

Assortiment
J'ai toujours trouvé l'objet de mes recherches.

Aanbeveling
C'est déjà fait et des amis ont déjà acheté chez vous avec la plus grande satisfaction.

Extra toelichting
Magasin le moins cher et le plus sérieux pour mes achats en ligne.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

andrevanrijswijk 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vrijwel alles is online te bestellen

Service
Vandaag besteld is morgen in huis, zelf in het weekend

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid, je kunt er bijna alles krijgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manfred 14-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan niet beter!

Service
heel goed

Assortiment
enorm veelzijdig

Aanbeveling
vriendelijke en heel snelle afhandeling

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rogier 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue is cool! Snel, persoonlijk en gemakkelijk.

Service
Coolblue is cool! Product in perfecte staat, binnen 24 uur bezorgd op zondag!

Aanbeveling
Je hebt gewoon zin om nog iets te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zeer toegankelijke website met handige filters en zoekfunctie.

Service
Tja, gewoon prima. Boven verwachting zelfs. Zaterdag besteld en zelfs op zondag!! Keurig op de hoogte gehouden van de stappen in het proces via mail en sms. Ook de pakketdienst verdient hiervoor een compliment. Ook keurig binnen genoemde tijdslot bezorgd. Dat tijdslot is idioot exact gegeven: tussen 14.25 en 16.05. De bel ging om 14.28!
Als dat altijd zo gaat, dan is dat perfect.

Extra toelichting
Maak het gemakkelijker om de bezorging uit te stellen. Gewoon later de bestelling plaatsen is misschien de beste tip. Die tip dan op de site plaatsen is dan misschien een suggestie?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jensdr 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer snel en eenvoudig je gewenste materiaal/toestellen bestellen en in huis hebben

Service
Heb je een vraag, dan antwoorden ze daar gewoonweg op, vaak met een antwoord die ze gezocht hebben en niet één uit een voorgeschreven instructie

Assortiment
ze hebben "misschien" niet alles, maar wel genoeg om 100 huizen te voorzien van verschillende apparatuur die hetzelfde kan. voor iedereen zijn portemonnee hebben ze wel iets.

Aanbeveling
gewoon beter dan zijn Hollandse concurrent ;)

Extra toelichting
voor mij is deze winkel "perfect". de retourdienst is zelf zeer gebruiks/klantvriendelijk. 1 "minpuntje": ik wou dat er een echte winkel bij mij in de buurt was :p

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emilio 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vanuit het oriëntatieproces kom je snel en makkelijk bij de gewenste producten terecht.

Service
De service begint voor mij pas direct na de aankoop. Coolblue slaagt erin om je exact de status van je bestelling steeds weer te geven.

Assortiment
In principe zijn alle belangrijke merken met een breed assortiment in de diverse shops vertegenwoordigd. Natuurlijk ontbreekt er altijd wel een merk maar dit is slechts bijzaak. Middels de keuzehulp kom je altijd tot een goede keuze waarbij er een vergelijking met andere merken wordt gemaakt.

Aanbeveling
Het cijfer 9 is meer dan terecht voor deze online retailer. De juiste mix tussen service en kwaliteit van het assortiment en de wijze waarop dit wordt aangeboden is subliem.

Extra toelichting
Gelukkig heb ik nog nooit een defect product meegemaakt maar mocht dit ooit het geval zijn ga ik er vanuit dat dit keurig wordt opgelost. Dit zal een eerste uitdaging worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Tot mindernacht bestellen en volgende dag in huis.

Service
Als er iets verkeerd mocht gaan wordt het altojd correct afgehandeld.

Aanbeveling
Overzichtelijk en goede zoekfilters

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robke0203 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ik vond alles heel snel en vind het een heel moderne website ik ga zeker nog iets kopen

Service
Het was hier heel snel en toffe leverancier

Assortiment
Je vind hier zo goed als alles zeker genoeg voor mij

Aanbeveling
Ik heb al aan een aantal vrienden over jullie gepraat en ze gingen zeker eens zien

Extra toelichting
Het is een supertoffe winkel heel handig dat het er zo snel is Ik heb geen minpunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 71 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alle stappen zijn makkelijk te volgen.

Service
Geleverd volgens afspraak.

Assortiment
Veel keus.

Extra toelichting
Alles is verlopen zoals ze zeggen. De levering (op zondag) was ook zoals afgesproken. Alles keurig afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klieuwke 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website ,fijne prijzen zeer snelle en goede levering ,TOP

Service
Ik had net zo goed een 10 kunnen geven
niets op aan te merken

Assortiment
Zie motivering hierboven

Aanbeveling
Duidelijk , mooie en gemakkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sall de Lille 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoals je van coolblue wel kunt verwachten ging alles zeer vlot

Service
Zaterdagnamiddag besteld en zondagochtend reeds geleverd. Dit is pas echt snelle service

Assortiment
Ik wist reeds op voorhand wat ik wou, maar hierdoor merkte ik wel dat het assortiment eerder iets beperkt was, maar men kan moeilijk alles aanbieden zeker. Wat ik wou zat er tussen en dat was voor mij het belangrijkste

Aanbeveling
Ik heb al een paar dingen gekocht en altijd zeer tevreden van de service en kwaliteit. Prima!

Extra toelichting
De prijs was het goedkoopst bij coolblue en geloof me, ik vergelijk zeer veel. Daarbovenop wist ik niet dat er zondag ook geleverd werd, dus dit was wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jelle 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snelle en deskundig gerichte begeleiding van het bestelproces.

Service
Goede service, ik werd continu op de hoogte gehouden van mijn bestelling.

Assortiment
Een groot assortiment. Het enige nadeel vind ik dat de prijzen soms wat hoog zijn.

Aanbeveling
Top winkel met top service, je merkt dat ze weten waar ze mee bezig zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Linda Verschaeren 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Zaterdag namiddag besteld en zondag middag gekregen !!

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Ik was tevreden ,hopelijk in het vervolg ook !!

Extra toelichting
De eerste maal dat ik iets heb gekocht ,niet gedacht dat ik de zondag mijn pakketje ging krijgen !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bomber14 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Prima webshop met eerlijke prijzen en een uitstekende service !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirthe 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Coolblue heeft een duidelijke klantvriendelijke website, waarop je alle producten makkelijk kunt vinden. De verschillende producten staan onderverdeeld in het categorieënoverzicht. Na het kiezen van een categorie kun je gebruik maken van de keuzehulp, waarin verschillende specificaties kunnen worden aangeklikt. Na het kiezen van een product kunnen meerdere producten met elkaar worden vergeleken op basis van deze specificaties. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de zoekbalk te gebruiken. Bij het product staat een duidelijke omschrijving van de specificaties, plus- en minpunten. Verder geven ze nog alternatieven voor soortgelijke producten met de bijbehorende accessoires. Tenslotte kun je nog de reviews van andere gebruikers lezen. Naast de schriftelijke informatie staan er ook duidelijke foto's en filmpjes op de website om een beter beeld van het product te krijgen.

Service
Coolblue hanteert de service 'voor 23.59 uur besteld, dan de volgende dag in huis'. Hier hebben ze zich mooi aangehouden. Na mijn bestelling kreeg ik meteen een mail van bevestiging. Daarna werd ik nauwkeurig via een mail op de hoogte gehouden wat betreft het inpakken van het product, het verzenden en de levering van het product. Binnen 14 dagen kun je het producten gratis retourneren. De klantenservice is altijd bereikbaar tot 23.59 uur dus je kunt altijd terecht met een vraag.

Assortiment
Het assortiment bevat veel producten van verschillende categorieën. Het gekochte product voldoet aan mijn verwachtingen en ik ben dan ook blij met mijn aankoop.

Aanbeveling
Door bovenstaande opmerkingen geef ik Coolblue een 10.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e.geurden 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke website

Service
super snel:
zaterdag online besteld om 17.00uur
zondags voor 11.00uur beleverd !!
SUPER !!!

Assortiment
te veel ;) om uit te kiezen

Aanbeveling
ik beveel iedereen coolblue aan !!!

Extra toelichting
super snelle en correcte levering !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je hebt een duidelijk overzicht op de website

Service
Het product welk ik kocht vertoonde gebreken, maar het was geen probleem dit (gratis) te retourneren. Het wordt gerepareerd of ik krijg direct per omgaan de een nieuw exemplaar. Wanneer het vervolg ook zo snel en goed gaat is dit een super bedrijf.

Assortiment
Beetje moeilijk te beoordelen maar er staat nogal wat op de site.

Aanbeveling
Niets is altijd super maar ik vind een acht een uitstekend cijfer. Haal dat maar eens voor een moeilijk tentamen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

hilbert 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Het was makkelijk zonder account een bestelling te doen.

Service
Het product was snel besteld en je werd goed op de hoogte gehouden over het verloop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bfx 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk en direct bestelt via hun Coolblue site!

Service
De beste en snelste service ooit!

Assortiment
Heel veel ruime keuzes en voorraad!

Aanbeveling
Iedereen zou Coolblue moeten kennen hier in Belgie!

Extra toelichting
Deze webwinkel is de beste hier in Belgie, dat zal niemand hier afbreken. Er zijn dan ook geen nadelen om hier en zo veilig te winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Indeling van de webshop en zoekgemak: prima
Ik had alleen even moeite om na een uitstapje naar wat tussentijds aangeboden informatie weer terug te keren naar mijn bestelproces. Is na wat gezoek gewoon gelukt.

Service
Ongelooflijk, die levering op zondag bij bestelling voor zaterdagmiddernacht! Al die berichten over de status van het lever- en bezorgproces zijn haast teveel totdat je merkt dat het allemaal klopt.

Assortiment
Geen opmerkingen. Ik had maar één specifiek artikel nodig en heb verder nauwelijks rondgekeken. Vergeleken met andere webshops was de prijsstelling concurrerend genoeg.

Aanbeveling
Snelheid van levering vind ik nog steeds verbazingwekkend hoog. Uiterst geruststellend ook al die berichtjes over de status van de levering en bezorging.

Extra toelichting
Als echt énige minpuntje bleek de bijgeleverde Lithiumbatterij Sony CR2032 een te lage spanning te genereren, zodat de borstgordel/hartslagsensor geen herkenbaar signaal af bleek te geven aan mijn Garmin GPS-sporthorloge. Toen ik ondanks herhaald uitvoeren van de juiste 'pairing'procedure' tussen horloge en nieuwe hartslagsensor geen hartslagsignaal op het horloge kreeg heb ik de batterijspanning laten doormeten. Die bleek ónder de 3Volt te liggen. Een nieuw gekochte batterij loste het probleem meteen op. Het gepruts met steeds maar weer tevergeefs proberen was irritant. Het idee dat het nieuwe apparaat defect zou zijn was erg vervelend. Gelukkig kwam ik op het idee van de batterij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dick 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke omschrijving producten en prijssteling

Service
Goede service gehad bij administratieve fout/vertraging in website orderafhandeling

Assortiment
goed

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Asic 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heerlijk in je luie stoel winkelen.

Service
Allesweter jullie door geven en wat er staat klopt. Komen de beloftes na

Assortiment
Wat ik zoek is er

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.J. Hermus 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via de catalogus is alles snel te vinden

Service
snelle bevestiging en je wordt prima op de hoogte gehouden over de routing van je bestelling

Assortiment
Dat wat je zoekt hebben ze

Aanbeveling
aan een ieder die iets zoekt dat Coolblue kan leveren

Extra toelichting
ik zou het niet weten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter H 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Strakke overzichtelijke website, zonder moeilijke termen en onnodige informatie.

Service
Ik heb een keer een probleem gehad met een telefoon die ik bij Coolblue besteld had. Dankzij de supersnelle en vriendelijke service had ik binnen no-time mijn telefoon weer gerepareerd terug!

Assortiment
Uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Uitstekende service, ook als je iets terug wilt sturen.

Extra toelichting
Ik kan het een ieder aanraden om zijn/haar producten bij Coolblue te bestellen. Ik word er persoonlijk heel vrolijk van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BS 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website , goede uitleg over de produkten

Service
Paar weken geleden 's avonds een koelkast besteld, andere ochtend al in huis!
Nu wasmachine besteld, ook weer andere dag in de middag al in huis. Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van het verloop van je bestelling dmv mailtjes en sms-jes , en een kwartiertje voor aankomst een telefoontje . Echt super!

Assortiment
Groot assortiment om uit te kiezen , wat uit voorraad leverbaar is.

Aanbeveling
Super geregeld!

Extra toelichting
Ook de levering beide keren was top. Beide keren onv kwartiertje van te voren gebeld dat ze er aan kwamen. Vriendelijke jongens, netjes op hun plaats gezet en aangezet. Top!,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels A 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
standaard webshop ervaring, snel en vlot bestellen en betalen.

Service
Extreem snel ook in het weekend, de extra inspanning, humor, was voor mij een leuk pluspunt

Assortiment
groot assortiment, verzameling aan aanbieders.

Aanbeveling
gemakkelijk , razendsnel, ook op zondag gratis. verpakking kan voor retourzending dienen en toestel werd afdoende beschermd

Extra toelichting
Look and feel blijft bij elke online shopping ervaring uit, dit blijft jammer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Shroomkin 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kan het makkelijker dan klikken op je scherm en een dag later je bestelling s'ochtends ontvangen? Ik denk het niet en daarom ook mijn mooie score. Belofte nagekomen van Coolblue waarvoor mijn dank!

Aanbeveling
Ik heb Coolblue en diens diensten al aan enkele kameraden aangeraden waarna ook zij de stap gewaagd hebben en een voor een zijn ze allemaal heel tevreden.

Extra toelichting
Ik heb besteld voor 22.00u en de volgende ochtend had ik mijn nieuwe aanwinst al binnen. De service verliep vlekkeloos en op elke moment heb ik kunnen volgen waar mijn bestelling zich bevond. Dank u!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daxmon 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, niet te veel overbodige toeters en bellen, duidelijke afhandeling van aankooop

Service
Klantendienst nog niet vaak nodig gehad, maar voor die weinige keren ben ik iedere keer uiterst snel en professioneel geholpen geweest !

Assortiment
Bijna alles te koop :)

Aanbeveling
Schoolvoorbeeld van hoe een webshop moet zijn. Mag een voorbeeld zijn voor vele anderen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan1997 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Laptop besteld in de online webwinkel, hele overzichtelijke en duidelijke site.

Service
Helemaal top, 's avonds om 10 over 11 m'n bestelling geplaatst, volgende dag het product om 17.00 al in huis!

Assortiment
Genoeg keuze voor wat ik zocht.

Aanbeveling
Goede en duidelijke site, de service is top en het geleverde product is ook nog helemaal naar mijn zin.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anja 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Veel keuze, makkelijk te bestellen

Service
Super, wasmachine en droger op de plaatst gezet en aangesloten

Assortiment
Veel keuze en duidelijke beschrijvingen

Aanbeveling
Goede winkel goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

koos2011 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Groot assortiment met goede prijs/kwaliteit-verhouding. Zeer snelle levering, geen verzendkosten

Service
Snelle levering, ook op zondag, conform de informatie op de website.

Assortiment
Zeer breed assortiment, onderverdeeld in de diverse speciaalzaken.

Aanbeveling
Gelet op de zeer positieve ervaringen met Coolblue zal ik deze winkel zeker aanbevelen. Ik heb gedurende meerdere jaren, meerdere producten bij deze winkel gekocht, met steeds dezelfde goede ervaringen.

Extra toelichting
Zoals genoemd ben ik uitsluitend tevreden en heb ik geen negatieve ervaringen met Coolblue Het grote assortiment, de goede prijs/kwaliteit-verhouding, de zeer snelle levering, zonder verzendkosten zijn de positieve ervaringen met deze winkel. Ik ben en blijf een zeer tevreden klant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
prettige website

Service
wordt goed op de hoogte gehouden

Assortiment
alles in het assortiment

Aanbeveling
gemakkelijk

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Spudhead 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijk, laagdrempelig, weinig klikken

Service
's avonds besteld, volgende dag in huis

Assortiment
Assortiment niet heel uitgebreid, info over toesteltypes en jaartal kan beter.

Aanbeveling
Snelle levering, gebruiksgemak, vlotte communicatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NACFAN 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website, met filtermogelijkheden en klantervaringen. Duidelijke professionele website, die veel vertrouwen geeft aan klanten.

Service
Ik heb zaterdagavond besteld en zondag om half drie stond PostNL al op de stoep! Ik hoef er niet meer woorden aan vuil te maken: uitmuntend!

Assortiment
Er zijn veel courante producten, maar enkele producten die ik ook had uitgezocht vanwege vergelijkingen op andere websites, werden niet aangeboden. Dus ruim voldoende, maar niet uitmuntend. Bovendien is coolblue ook niet de goedkoopste.

Aanbeveling
Over het algemeen ben ik meer dan tevreden. Als het product wordt aangeboden tegen een acceptabele prijs, weet je zeker dat je bij coolblue met vertrouwen kunt kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JOHANNIJS 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zaterdag besteld, maandag aan huis geleverd

Service
de wasmachine is op de tweede verdieping geplaatst via de trap, zonder morren.
de oude machine werd meegenomen.

Assortiment
ruime keuze uit wasmachines van het merk dat mij intereseerde

Aanbeveling
ander winkels bieden mogelijk ook verlengde garantieperiode tegen betaling of hebben eigen hersteldienst

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staar duidelijk omschreven met een goede handleiding van het product

Service
Bezorgen zelfs op zondag!

Assortiment
Ze hebben van alles wel iets

Aanbeveling
Alles helder en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariel 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een site waar je met een paar klikken op het product komt wat je zoekt

Service
Bezorgen op zondag zonder kosten !! Das nog eens service

Assortiment
Perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nnd 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vanuit je zetel bestellen en betalen

Service
correct op tijid geleverd zoals aangekondigd

Assortiment
voldoende diversiteit in de keuze

Extra toelichting
handleiding was niet voldoende uitgebreid, maar dat ligt aan de fabrikant...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koen Rosiers 13-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

9,3

Gemak
Website is helder en duidelijk. Ik kon het product gemakkelijk terugvinden.

Service
Bezorging was aangekondigd op zondag, en heb indertijd het pakje op zondag ochtend ontvangen. Wat echt top is!

Assortiment
Niet altijd even uitgebreid als andere meer gespecialiseerde websites.

Extra toelichting
De prijs van dit product was het goedkoopst bij hen. De levering was ook voorzien op een zondag (!) wat bij anderen niet het geval was. Vrijdag besteld en zondag ochtend al aan huis wat ervoor zorgde dat ik de lens al heb kunnen uit testen tijdens het weekend wat toch wel handig was!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Joachim2665 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
snel gekozen, snel geleverd

Service
zelfs levering op zondag

Extra toelichting
zonder een stap te verzetten, heb je op zeer korte tijd het gewenste product

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michael 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede zoekfunctie, uitgebreid assortiment

Service
Goede voorwaarden, doen nergens moeilijk over. Fysieke winkel ook om de hoek.

Assortiment
Uitgebreid, maar overzichtelijk. Niet overcompleet

Aanbeveling
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

H Blok 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lia 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zo besteld, zo in huis.zelfs op zondag

Service
Vriendelijk geholpen met een vraag

Assortiment
Weet nog niet veel van het assortiment

Aanbeveling
Gewoon heel makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van elleswijk 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles is duidelijk en overzichtelijk

Service
Mijn order op kon op zondag afgeleverd worden. Helemaal top!

Assortiment
Alles kan ik vinden bij mijn telefoon voor in de auto

Aanbeveling
Top winkel met geen gezeik service en prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laura 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis! Top

Service
Je wordt continue op de hoogte gehouden via mail - sms wat stand van zaken is.

Extra toelichting
Ontzettend leuk en goed bedrijf! Complimenten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DrekeC 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdag besteld en werd keurig op zondag afgeleverd.

Service
Geen klachten tot op heden

Assortiment
Keuze genoeg zou ik zeggen.

Aanbeveling
Is al gebeurd.

Extra toelichting
Denk dat ik alles wel gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dirkdb123 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enkel klikken en vergelijken en binnen 5 min besteld...

Service
Zaterdagavond om 21.45 besteld. Zondag 10.00 al aan de deur gebeld :)

Extra toelichting
Als je alles heel vlot vindt en kan bestellen is een groot pluspunt. De prijzen zeker niet duurder dan elders. De dag erna (geen 13 uur) al thuis geleverd. Waar moet ik dan iets negatief vinden?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Brinkhuis 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Laat in de avond besteld en de volgende morgen in huis.

Service
Er wordt op zondag geleverd zonder extra kosten.

Aanbeveling
Om de goede interactie en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carl Van Laethem 13-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Rustig thuis kunnen kiezen en eventuele reviews van andere klanten er op kunnen nalezen is een echt pluspunt.

Service
Superhandig voor mensen die niet veel thuis zijn zoals mezelf, is de levering op zondag door Bpost.

Assortiment
Het assortiment is zeer ruim, de keuze online is enorm.

Aanbeveling
Iets nodig van electronica materiaal en je kan het wel bestellen maar niet zelf afhalen of het wordt niet verzonden? Bij Coolblue ben je aan het juiste adres met gratis thuislevering via Bpost, zelfs op zondag.

Extra toelichting
Als een van de enigen had Coolblue dit voorradig, en op deze manier kon ik ook genieten van een gratis levering op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews