coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sotsjie 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Assortiment
Uitgebreid, dus volop keuze

Aanbeveling
Levering perfect. Aanrader.

Extra toelichting
Zie bovenstaande.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Service
I order my phone on a Monday and didn't have it delivered until Friday. Also they did not tell me I needed my passport (v. other IDs such us my Dutch ID card) so when the phone was delivered on Thursday it had to be taken away and a new delivery had to be scheduled for the next day.

Extra toelichting
The two times I have tried to make a purchase on this store I have chosen the paypal option and on both occasions payment has been denied. The first time I ended up not buying the product and this last time I had to pay with ideal. I regularly use my paypal account to pay and have no problems whatsoever except when it comes to Coolblue. If this payment method doesn't work then it shouldn't be offered! It is also a great inconvenience that the website doesn't accept foreign visa credit cards.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Leen 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en goed te vinden.

Service
Binnen enkele uren alles geregeld.

Assortiment
Ik vond snel wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3elle 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke site, duidelijk, makkelijk bestellen.

Service
Je wordt keurig op de hoogte gehouden van het hele verzendtraject.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels Woltersom 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alleen mijn wasmachine en droger kiezen en betalen, en de rest word voor je gedaan. Beter kan het niet!

Service
Goede service, vriendelijke bezorgers en nemen oude machine ook nog eens mee!

Extra toelichting
Ben helemaal tevreden met de service! Volgende keer bestel ik zeker weer bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

marnik.desodt 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, snel en duidelijk

Service
perfect op tijd, vriendelijk en behulpzaam

Extra toelichting
Ik heb reeds meerdere malen op deze manier aangekocht. Behulpzaam, correct, snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

seriously_whats_in_a_name 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Praktische en duidelijke website

Aanbeveling
heb ik reeds gedaan; mondeling aangeraden aan een vriendin die een goede prijs/kwaliteit reistas zocht en geen tijd had om winkels af te gaan.

Extra toelichting
snelle gratis levering - degelijk materiaal - goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kareltje1992 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondag rond 22:00 besteld en betaald, maandag ochtend 09:45 had ik het binnen !!! Nog geen 12 uur en dat op een zondag.

Aanbeveling
Alles gaat makkelijk en is gericht op gebruiks vriendelijkheid

Extra toelichting
Als het aanwezig is bij coolblue bestel ik NOOIT meer ergens anders !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 07-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Gemak
Je kan snel en makkelijk bestellen

Service
We hebben een klacht over de aansluiting. Deze begrijpen jullie maar zijn beslist niet van plan om het te verhelpen.

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Het is heel jammer dat we de waterslang met waterslot niet vergoed krijgen.

Review criteria:

Goed
Slecht
Goed

Reageer

tevreden klant 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een account aanmaken is mogelijk maar niet noodzakelijk. wel zo prettig als je niet van plan bent maandelijks een nieuwe stofzuiger of ander huishoudelijk apparaat aan te schaffen

Service
Heel persoonlijke benadering met een knipoog. Bijzonder plezierig contact en snelle service.

Assortiment
behoorlijke productkeuze. Of er buiten het door ons gekozen product een groot assortiment is, weet ik niet.

Aanbeveling
Vooral de klantvriendelijkheid en snelheid van deze webwinkel is een aanrader.

Extra toelichting
Correcte en snelle afhandeling van mijn bestelling. Eindelijk eens geen standaard zinnensoep zoals bij andere webwinkels. Hun standaard is net even anders en bijzonder grappig. De opmerkingen op de verzenddoos vielen goed in de smaak. Alles voor een glimlach is een zeer toepasselijke slogan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

christekz 07-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heb hem nog nhiiet zo lang n veel kunnen gbruiken. Maar met de handleiding bij de hand kom je er wel uit.

Service
De 1e dag besteld dag erna al in huis. Super service noem ik dat!!

Assortiment
Je hebt ruime keuze voor wat je op welke warmte moet zetten. Makkelijk de tijd instellen

Aanbeveling
Coolblue staat altijd paraat voor d klanten zo spoedig mogelijk te helpen.

Extra toelichting
Geen minpunten allees staat tot in detail uitgelegt!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

spits3 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestelling plaatsen ks zo gebeurd. Duidelijk, geen leveringskosten.

Assortiment
Meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Uiteraard aan iedereen.

Extra toelichting
Snelle levering, groot assortiment, duidelijk geprijsd, geen leveringskosten. Info over ophanging gevraagd, omdat dit niet vermeld stond, maar na telefonisch contact, niet wijzer geworden, ondanks het zo makkelijk is. Verder wel zeer tevreden over het produkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja102 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke opzoeksite

Service
Niks aan te merken

Aanbeveling
Snel besteld, betaald én geleverd

Extra toelichting
Makkelijk, snel,goed verpakt en perfect in orde

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Item dat ik zocht snel gevonden. Er staat duidelijk aangegeven of een item wel of niet op voorraad is.

Service
Levertijd staat aangegeven. Voor 23,59 uur besteld de volgende dag in huis. Binnen enkele minuten bericht van KPN tussen welke tijden mijn bestelling geleverd ging worden.

Assortiment
Binnen het domein waarvoor ik naar coolblue ga (gadget) tot nu altijd op voorraad wat ik zoek.

Aanbeveling
Ze maken waar wat ze zeggen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Timmers 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De ene dag besteld de volgende dag in huis makkelijker kan niet

Service
Heb ik nog niet echt nodig gehad maar aan de telefoon waren ze erg vriendelijk en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Techlover 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Wie een account aanmaakt hoeft bij zijn volgende aankoop nog weinig in te vullen.

Service
Voor, tijdens en na uw aankoop steeds uitstekende service.
Coolblue doet helemaal niet moeilijk als uw artikel: niet hetgene is wat je had verwacht, beschadigd is of..

Assortiment
Groot aanbod aan correcte prijzen.

Aanbeveling
Beste, snelste en betrouwbaarste webshop van de BeneLux.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

isabelle.gezels 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gezochte zeer gemakkelijk te vinden op de website. Zeer gebruiksvriendelijk.

Service
De dag nadien geleverd. Op een zondag !!

Assortiment
Zeer ruime keuze.

Aanbeveling
Zeer uitgebreid gamma, niet duur, zeer goede service

Extra toelichting
Alles gewoon dik in orde !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

idris70 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Simpel uitleg over alles

Extra toelichting
Beste service ooit en snel levering.Volgende dag heeft de coolblue bezorger mij wakker gemaakt maar was wel blij over het product en service:Altijd tevreden met coolblue services....cheers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ze hebben mijn wasmachine zelfs aangezet voor een eerste spoelbeurt

Service
Gewoon top

Aanbeveling
Is gewoon zo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jocebro 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
je kan snel gewenste product vinden

Service
bestelling wordt snel verwerkt en geleverd

Assortiment
tweede keer dat bestelling wordt geplaatst en beide keren heel tevreden. Producten vergeleken met andere websites maar Coolblu bleek toch goedkoopste en op voorraad leverbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ger Smit 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed bereikbaar en voor de deur parkeren.

Service
Eerd goed en vriendelijk geholpen. Tevens bracht hij de fietsendrager naar de auto. Hoge service graad.

Assortiment
Breed assortiment voor een ieder wat wils.

Aanbeveling
Reden: zie eerder genoemde pluspunten.

Extra toelichting
geen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter-EOS500D 06-10-2015 In de winkel gekocht
antwerpen , Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk bestellen,
keuze tussen leveren aan huis,
of zelf afhalen in de CoolBlue winkel.

Service
prima service.
men is steeds goed op de hoogte van het verloop na de bestelling .

Assortiment
er zal altijd wel eens iets zijn wat hier niet te vinden is , al is de kans eerder klein.

Aanbeveling
voor iedereen aan te raden

Extra toelichting
het lijkt raar, maar ik kan alleen maar 10-nen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Vlieger 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Volgende dag in huis.

Aanbeveling
Helemaal goed.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

William 06-10-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven, Aalsterweg
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Alles was duidelijk en overzichtelijk.

Service
Nette ontvangst en correct te woord gestaan.

Assortiment
Kreeg helaas een niet passende tas mee voor mijn nieuwe laptop die daags erna zou worden nabezorgd.

Aanbeveling
Over all was ik tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lodex 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
mooie en gemakkelijke website, met zoekrobot zodat u alles gemakkelijk kan vinden.

Service
Snelle bediening, vrijdag 11 u besteld, Zaterdag voor 10 uur had ik het thuis.

Assortiment
Alles te vinden, groot assortiment.

Aanbeveling
Gemakkelijk, snel en goedkoop

Extra toelichting
Online kopen is gemakkelijk goedkoop en snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margrieta 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Thuis gemakkelijk bestellen.

Service
Zaterdag besteld zondag geleverd. En ik werd iedere keer op de hoogte gehouden hoe laat mijn pakket bezorgd werd.

Assortiment
Ruime keuze. Alles is te krijgen.

Aanbeveling
ik heb geen klachten. Snelle levering,goed verpakt.

Extra toelichting
Nee alles was goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Online shopper 2 06-10-2015 Via de website gekocht

Algemene score

2,8

Gemak
De klantenservice was slecht bereikbaar. Ik moet via faceboek en twitter proberen ze te bereiken, want de andere kanalen zijn vol en duur.

Service
Bezorging was niet volgens afspraak en dat kan knap lastig zijn als je nog andere verplichtingen hebt.

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Een prachtige winkel, mooie slogan en uitgebreid assortiment vallen in het niets bij een matige bezorging waar je niet van op aan kan.

Extra toelichting
Webshop is prima, assortiment ruim, maar bezorging matig, evenals bereikbaarheid winkel. Na twee pogingen denk ik dat we geen andere keus hebben dan de boel terug te draaien en te annuleren.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Goed

Reageer

AntonB10 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het kost geen energie en ook geen benzine dat online winkelen

Service
Ze doen wat ze beloven

Assortiment
Ze hebben niet alles maar ik kijk toch altijd eerst bij Coolblue voor dat ik verder zoek.

Aanbeveling
Correct,snel en goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

werchris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke stap voor stap online bestelling

Service
Continue informatie na de bestelling
Snelle levering

Assortiment
Zeer ruim aanbod

Aanbeveling
Ik zeg dikwijls tegen andere: kijk eens bij Coolblue , die hebben een webwinkel voor alles !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger bestellen kan niet en indien gewenst wordt op zondag bezorgd.

Service
Het gehele proces van bestellen tot ontvangen van het product loopt gesmeerd.

Assortiment
Alle artikelen om tot een keuze te komen heb ik kunnen vinden op de website.

Aanbeveling
Coolblue walk their walk and talk their talk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edith Debroux 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website
Betaling makkelijk

Service
Super snelle levering (zelfs op zondag)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer eenvoudig om producten te vinden en te vergelijken.

Service
Op Zaterdag heb ik een smartphone besteld, deze werd zondags al geleverd. Wat een service!

Assortiment
Heel veel keus in smartphones. Voor elk wat wils.

Aanbeveling
Veel keus, prima service.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelyn 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en eenvoudig te in gebruik

Service
snel antwoord op vragen via de mail en een hele snelle levering.

Aanbeveling
prijs was goed, service was goed en de levering met aansluiting helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Im mkb 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden, simpel en duidelijk bestelproces.

Service
Levering correct volgens afspraak.

Assortiment
Ik heb specifiek gezocht op een artikel, zag daarna dat coolblue een zeer uitgebreid assortiment heeft

Aanbeveling
Coolblue voldoet aan mijn verwachting, staat goed bekend bij anderen die ik erover sprak.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

pacocolle 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zalig dat het de dag erna is geleverd

Service
vriendelijke leverancier

Aanbeveling
heb dit al gedaan op mijn werk

Extra toelichting
zalig dat het de zondag kon geleverd worden dit is ideaal voor mensen die veel werken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordi samardzic 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop ziet er erg gelikt uit. Zeer tevreden!

Service
Top service! Word goed geholpen bij Cool Blue!

Assortiment
Zowel A merken als goede prijs kwaliteit merken. top!

Aanbeveling
Top winkel. uitstekende service en goede producten.

Extra toelichting
probeer de service zo te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website.

Service
Snelle service. En hele goede mailwisseling.

Assortiment
Kan alles vinden.

Aanbeveling
Prima webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pauwm 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk opgezocht

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte88 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel een aankoop doen, een droom niet, zo zonder files, je opdirken, gewoonweg geen tijdverspilling!

Service
Reuze zo stipt, mooi en veilig verpakt, en je wordt op de hoogte gehouden zodanig dat je weet, waar en wanneer de levering gebeurt.

Aanbeveling
Service, stiptheid, zorg, gemak, prijs/kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine Pauwels 06-10-2015 In de winkel gekocht
Boomsesteenweg-Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg gebruiksvrindelijke website. Vergelijkingsmogelijkheid (tot 3 toestellen) vind ik een plus.

Service
Zeer vriendelijke en competente verkopers.

Assortiment
In de fysieke winkel is het assortiment beperkt. Wil je dus het product effectief eerst zien, voelen, ... dan moet je eerst ergens anders naartoe. Dat is wel spijtig, maar begrijpelijk (ieder zijn verkooppolitiek).

Aanbeveling
Fijne service, goede bereikbaarheid, mooie winkel, leuk concept! Super snelle levering.

Extra toelichting
Erg tevreden. Goede uitleg in functie van mijn persoonlijke noden. Product zaterdag namiddag besteld, zondag om 12u geleverd door bpost ! Een mogelijk extra'tje zou zijn: service om alles te installeren en ook een service-abonnement voor gebruiksproblemen (pc overnemen) - mits betaling uiteraard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cool green 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Lekker makkelijk eerste keer gebruikt, zeker een aanrader

Service
Goede service, alleen jammer dat je zoveel mailtjes krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, makkelijk betalen en snel geleverd!

Service
Duidelijke uitleg, duidelijk of iets ook echt op voorraad is en wanneer het geleverd wordt.

Assortiment
Bijna alles!

Aanbeveling
Mijn eerste keus op prijs, levertijd en gemak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Meer 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gewoon de naam van het product intypen op bestellen klikken en je gegevens invullen. Het bestel proces verliep soepel.

Service
Het product werd binnen 24 uur bezorgd, op een zondag! Ik kreeg een sms je dat het product was ingepakt en de volgende dag een sms je van postNL hoe laat de bestelling geleverd zou worden. Echt nog nooit eerder zo een goede service gehad.

Assortiment
Het assortiment is al behoorlijk maar met zo'n service mogen jullie wat mij betreft het assortiment uitbreiden.

Aanbeveling
Uitzonderlijk goede service. Ik heb jullie al aanbevolen bij mijn familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GHIJS Chris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geen verplaatsing, levering aan huis.

Service
Zaterdag besteld, reeds zondag geleverd.

Assortiment
Assortiment betere prijs dan bij andere leveranciers

Aanbeveling
Ik heb gebruik gemaakt van coolblue online, eenvoudig, overzichtelijk en snel

Extra toelichting
Enkel positieve ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van Gils - Bollen 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel goede website , goed te vinden wat je zoekt

Service
Heel goed, ik heb naar een medewerker gebeld die mij nog extra informatie heeft gegeven om te kunnen beslissen.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan aan mijn neefje die ook een note book voor school nodig heeft en waarschijnlijk bij jullie gaat bestellen.

Extra toelichting
Mijn echtgenoot ligt plots voor een paar weken in het ziekenhuis en had alleen zijn logge oude computer en een kleine gsm. Met dit toestel is hij veel mobieler.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Weijtens 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Al meerdere producten besteld via Cool blue, en ervaar een prettige, snelle en overzichtelijke site met scherpe prijzen.

Service
Mijn ervaringen tot dusver zijn echt perfect van daar deze 10. Snelle email bevestiging van de koop, inpakgegevens, en verzending van het artikel en alles loopt volgens de planning en dit alles met supersnelle levertijden.

Assortiment
Coolblue heeft een enorme assortimentbreedte. Het moet gek lopen als je een product niet kan vinden.

Extra toelichting
Ga zo door met deze service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Secretaris 06-10-2015 In de winkel gekocht
CoolBlue Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen in de webshop, onmiddellijk thuis opgestuurd, opvolging verzending via mail en/of SMS,wat hoef je nog meer.

Service
Alles zeer goed verlopen, jammer dat de tijdsspanne (vb tussen 10 uur en 18 uur) betrekkelijk lang is. Kan korter door eventueel SMS van aankomsttijd door te sturen.

Assortiment
Vergelijking met andere producten is duidelijk

Extra toelichting
Deskundige hulp van de medewerkers, jammer genoeg stond het toestel niet fysiek in de shop om nog een beter beeld te kunnen vormen. Verkooptechniek van bijkomende stukken (vb hoesje, beschermfolie, styluspen) werd niet opgedrongen maar ook niet vermeld bij verkoop toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mir 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Wat je nodig heb is zo opgezocht

Service
Op zaterdag besteld en zondag kwamen ze het artikel al brengen, dit zonder extra kosten. Van te voren kreeg ik smsjes van hoe laat ze ongeveer kwamen.

Assortiment
Ruime assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super geholpen. Weet nu alles wat ik wou weten.

Service
Retourneren kan altijd als er iets niet klopt

Assortiment
Van alles wat, helaas soms net niet wat ik zoek

Aanbeveling
Beste uitleg en alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 06-10-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zelfs op zondag bezorgd

Service
netjes in gepakt

Assortiment
nog net geen bol

Aanbeveling
netjes verzorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews