coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42297 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

annoes 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
wasmachine besteld, vervolgens hele duidelijke communicatie. Ik ontving een bericht op mijn telefoon dat het product verstuurd was en dat de vervolg communicatie via de mail verliep. Op de leveringsdag werd ik gebeld dat het bedrijf er over een half uur zou zijn. Heel handig! Vervolgens netjes de oude wasmachine weggehaald, de nieuwe geplaatst, testwas werd aangezet, karton en afval weer meegenomen. Keurig geregeld! Ook de monteurs geven weer duidelijke uitleg waar wat te vinden is, zoals bijvoorbeeld pakbon, garantiebewijs of factuur. Van het totale plaatje aan communicatie kunnen veel bedrijven nog wat leren!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid_01 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Website is heel duidelijk en eenvoudig te navigeren.

Service
Coolblue is bij uitstek het bedrijf dat uitstekende service biedt.

Assortiment
Ruim assortiment. Eigenlijk hebben ze alles.

Aanbeveling
Coolblue is mijn favoriete online winkel.

Extra toelichting
Perfecte (klanten) service Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde VC 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een grote soepketel en vond snel wat ik zocht.

Service
Geweldig! de volgende dag kon ik hem al ophalen in een postpunt vlakbij. Handig dat ik er niet voor thuis hoef te blijven!

Assortiment
Veel keuze, correcte prijzen, gemakkelijk om verschillende potten te vergelijken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzannah 18-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Duidelijke website en gemakkelijk te vinden wat ik zocht

Aanbeveling
Fijne on-line winkel en snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

stiefmoeder 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een overzichtelijke site.
Alles was erg duidelijk.

Service
Ik had voorheen al een droger gekocht, de service was zo goed bevallen, dat ik als eerste op deze site ben gaan kijken naar wasmachines. Het voordeel is dat men de oude wasmachine terugneemt, geen kosten met de bezorging en wat het belangrijkste is: direct de volgende dag geleverd. Want wie kan er nu zonder wasmachine? Ik niet!

Assortiment
Prima, van alle soorten merken genoeg aanbod.

Aanbeveling
Heb ik al gedaan bij collega's.

Extra toelichting
Nadat je een mail krijgt, krijg je paar uur later ( in de avond)een telefoontje het tijdstip wanneer de wasmachine geleverd kan worden. Ook is het fijn dat ze dan een 1/ uur van tevoren bellen dat ze eraan komen, want dan hoef je niet de hele tijd te wachten. Dus de samenwerking met het transportbedrijf is ook erg goed ( denk ik). Het is ook geen probleem dat we de wasmachine op zolder hebben staan en niet te vergeten een vriendelijke service. Al met al een prima bedrijf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

michelwypychowski 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik bestel en zelfs op zondag geleverd gekregen en gemakkelijk van thuis uit.

Service
U doet wat U beloofd zelfs op zondag

Assortiment
Voor elk wat wils

Aanbeveling
Tot vandaag heb ik niets op te merken zelfs als ik wat retourneer en ik heb reeds veel besteld bij U

Extra toelichting
Ik ben tevreden en dat is voornaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

GBR4043E 17-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,2

Service
Er is geen oplossing aangeboden behalve een aankoop opnieuw te doen maar dan zonder gebruik van een creditkaart, deze reactie vanuit Klantenservice is voor een dergelijk bedrijf als Coolblue apart.

Aanbeveling
De Betalingsprocedure met een creditkaart is voor dergelijk groot bedrijf als Coolblue onvoldoende. Bij mislukte transactie is de krans zeer groot dat bedrag toch als reservering op bestedingslimiet cc drukt

Extra toelichting
Gisteravond een Microsoft pro 3 incl. toetsenbord besteld. Al snel kreeg ik een mededeling dat de order niet uitgeleverd kon worden omdat de betaling met de Mastercard niet door de controle was gekomen, dit omdat ze er 100% zeker van willen zijn dat de opgegeven gegevens ook kloppen. Wat ik overigens ook heel begrijpelijk vind, de reden werd echter niet gegeven. Normaal gesproken krijg ik tijdens de betalingsprocedure ook een extra check dmv een code, maar dat is kennelijk niet ingebouwd. Vandaag de order opnieuw verzonden en betaald, echter met dezelfde mededeling. Na contact met de creditkaart maatschappij kwam ik er pas achter dat Coolblue tot 2x toe het bedrag als goedgekeurde autorisatie v.d. creditkaart had gehaald! De klantenservice had als oplossing om de bestelling opnieuw te doen maar de betaling niet meer via een creditkaart te laten plaatsvinden.. (!). Als het goed is zal het geld binnen nu en 3 werk dagen retour verzonden worden, wellicht dat meer mensen dit probleem hebben gehad? Als ze dit bij 500 klanten op een dag doen is het erg lucratief om als organisatie de klant als een soort bank van lening te gebruiken, zeer slecht allemaal, dan maar naar Bol.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 18-03-2015

Beste meneer/mevrouw,

Elke creditcard betaling gaat door onze veiligheidscheck. Bij een afkeuring van uw betaling wordt inderdaad geen reden opgegeven. We hebben hier bewust voor gekozen, omdat we het de echte fraudeurs anders wel heel makkelijk zouden maken.
De creditcard betaling wordt gereserveerd bij Ogone en wij krijgen de opdracht om deze goed- of af te keuren. Bij een afkeuring wordt deze reservering ongedaan gemaakt. Hier gaat een paar dagen verwerkingtijd overheen, maar het bedrag staat uiterlijk na 3 werkdagen weer terug op uw creditcard. De snelheid hierin is ook afhankelijk van de verwerking van uw bank.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

bolleken 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
enkele klikken en je vindt wat je zoekt

Service
levering stipt zoals afgesproken

Assortiment
jullie hebben onnoemlijk veel

Aanbeveling
het is top voor mij

Extra toelichting
jullie komen de beloftes na, geen minpunten voor mij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KMCD 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website, je kunt filteren op specifieke keuzes. Per product staan de plus- en minpunten overzichtelijk genoemd. Erg prettig bij het vergelijken van producten. Daarbij hebben ze de algemene voorwaarden overzichtelijk en in duidelijke taal neergezet.

Service
Ze leveren ook gratis op zondagen, de dag na bestelling heb je het product al in huis. Daarbij word je via de mail exact op de hoogte gehouden hoe ver ze zijn met de levering van je product.

Assortiment
Genoeg keuze, overzichtelijk weergegeven en voor zover ik heb kunnen zien niet duurder dan andere websites.

Aanbeveling
Met de winkel zelf heb ik geen ervaring, maar alleen al vanwege de persoonlijke, overzichtelijke en humoristische schrijfstijl zou ik deze website aanbevelen. Daarbij is de service top!

Extra toelichting
Persoonlijk, overzichtelijk, humoristisch en top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

stepas 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
via internet besteld
bij de concurent 30 euro duurder
zaterdag avond om 22.00 besteld zondag om 13.00 binnen

Service
zondag levering
super snel
precies wat ik besteld had

Assortiment
ik was nog even aan het verder kijken maar volgens mijn hebben ze ALLES

Aanbeveling
zo snel en zo goedkoop
coolbleu bedankt

Extra toelichting
ik ben helemaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fdekruijf 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even naar de website en de bestelling invoeren is alles. Vooral als je al een account hebt.

Assortiment
Een gigantisch aanbod, maar ik had één specifiek model nodig.

Aanbeveling
Nog nooit en probleem gehad met deze webwinkel.

Extra toelichting
Was al in bezit van dit type, naast een product van een ander merk. Deze laatste werkte niet meer zo goed. Dus er één bijbesteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ramonmaas 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
gemakkelijk te bestellen via de site

Service
kreeg keurig een bevestigings mail.
Zaterdag besteld en Zondag geleverd.
Zondag ochtend kreeg ik nog een SMS bericht hoe laat de zending geleverd zou worden.
prima service

Assortiment
weet ik niet zo goed, is was op zoek naar een TV en werd via een vergelijk site doorgestuurd naar Coolblue.nl

Aanbeveling
mijn eerste ervaring met Coolblue.nl was alleen maar positief, niets op aan te merken.

Extra toelichting
goed i.v.m. snelle levertijd (zelfs in het weekend), goede communicatie m.b.t. bestelling en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

a.oord 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze maar toch mooi overzicht op de website. Begeleiding van informeren tot en met leveren van product

Service
Zondagsbezorging, track&trace. Top klantenservice. Nakomen van alles voor een glimlach.

Assortiment
heel veel keuze, en ook in accessoires

Aanbeveling
Best of both worlds, assortiment van bol.com en de service van een speciaalzaak.

Extra toelichting
Echt een toporganisatie, 9+ organisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guus van A 17-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen bij Coolblue is supermakkelijk

Service
Superstrakke informatie over proces, heerlijk

Assortiment
Prima, zocht een Xbox en vond die direct

Extra toelichting
Kopen bij Coolblue is van begin tot het eind een feestje. Wel jammer van die chagrijnige postbode die zich niet echt "Des Coolblues" gedroeg, maar soit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaat100 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Super goede site met uitstekende werkenden navigatie door de menu,s

Service
Prima op de hoogte gehouden van alle lopende processen van de bestelling. Heb geen klantenservice tot heden nodig gehad, maar een service afdeling is zo goed als het laatste resultaat!!

Assortiment
Valt wat te kiezen, prima alternatieven voor diverse producten.

Aanbeveling
Tot heden niets dan lof, en vooral de super vereenvoudigde leveringsvoorwaarden.. geniaal.

Extra toelichting
Prima mix voor dit soort items van offline versus online. Ben ook in de vestiging Eindhoven geweest, en prima te woord gestaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Meulenaer Stefan 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon online bestellen en de volgende dag reeds geleverd en oud toestel meegenomen.

Service
Mooi op tijd verwittigd van tijdstip levering.Zeer vriendelijk personeel.

Assortiment
Bijna alles is direkt beschikbaar.

Aanbeveling
Veel makkelijker dan gaan shoppen.

Extra toelichting
Dit is voor mij de ideale winkel; makkelijk, snel, betaalbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul.soons 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke site, vergelijkingsmogelijkgeden ingebouwd.

Service
Netjes verpakt, snel geleverd

Assortiment
Gevarieerde keuze

Extra toelichting
Coolblue is niet de goedkoopste, maar op alle vlakken hoogst betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain batteauw 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
ruime keuze van artikelen

Service
zoals beloofd, vandaag besteld en morgen in huis.

Assortiment
in enkele ogenblikken besteld !

Aanbeveling
tot zover een ik een tevreden klant ben en blijf , dan raad ik iedereen cool blue aan !

Extra toelichting
Het bepaalde artikel die ik besteld had ,stond op de website als iets minder kwalitatief aanbevolen volgens de rest van hetzelfde artikel in zijn lijn, maar voldoed nog beter dan ik had verwacht ervan wegens zijn grote of kleine diameter ervan. Bedankt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben199123 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Het ging allemaal lekker vlot en ik had het product de volgende dag al in huis. Ik vond het alleen wel jammer dat ik er wel op werd gewezen om een extra accu te kopen maar niet om een losse oplader te kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jef vercauteren 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,7

Service
Levering niet op afgesproken dag. Bij telefonisch contact werd gezegd dat dezelfde dag toch zou geleverd worden, wat niet gebeurde. Dus nutteloos ganse dag thuis gebleven. Levering pas 2 dagen later.

Extra toelichting
Levering in blijkbaar fout gelopen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht

Reageer

KaatD55 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen via de website. Registreren, kiezen en betalen, alles ging supervlot.

Service
Perfect binnen de aangegeven tijd geleverd zoals beloofd op de site

Assortiment
Na enkele uren rondbellen naar winkels in een straal van 20 km van mijn woonplaats was het artikel van mijn keuze nergens onmiddellijk beschikbaar.

Extra toelichting
-gemakkelijke website met duidelijke informatie -levering kan heel vlug gebeuren indien nodig mits kleine toeslag -voordelige prijzen -levering gebeurde zeer correct

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gosia06 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Hele goede servies, aardige en behulpzame monteur en snelle levering !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

venicci 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Duidelijke productomschrijving, veel reviews en duidelijke webomgeving.

Assortiment
Veel verschillende opties om te vergelijken.

Aanbeveling
Niet duurder dan andere webwinkels en groot aanbod.

Extra toelichting
Geen specifieke punten tot zover. Goede webwinkel, werkt zoals het hoort en geeft een groot aanbod en veel reviews.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

sarah A 16-03-2015 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
2 dagen wachten op een levering die niet komt zonder enige communicatie. What a shame!

Service
Besteld op vrijdag, geen levering op zaterdag. Gebeld op zaterdagavond 21h30 naar klantenservice. Beloofd voor zondag. Zondag opnieuw geen levering zonder bericht. Maandagmorgen bestelling geannulleerd en 's middags in Mediamarkt producten afgehaald.

Aanbeveling
Belofte om te televren binnen 24h is bullshit. Klantenservice was wel behulpzaam

Extra toelichting
Fysiek leverproces is een drama

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

tacxrtm 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle duidelijke website

Service
Snelle levering en zelfs op zaterdag

Assortiment
Kon direct vinden wat ik zocht en geen extra kosten voor verzending

Aanbeveling
Werkt erg goed

Extra toelichting
Ga zo door met snelle service ook levering in het weekend en inderdaad levering de volgende dag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kahlila 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Snelle levering, s 'avonds besteld, volgende dag in huis. Product voldoet goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erwin bertens 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer professionele dienst.Zal in de toekomst nog produkten bestellen!Als je een vraag stelt binnen enkele uurtjes antwoord. Doe zo verder Coolblue!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bjiwke 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De zoekfunctie is een handig hulpmiddel om zeer snel bij het gewenste product te komen. Verder zeer overzichtelijk en toegankelijk.

Service
Vraag gesteld, binnen de twee uur antwoord. Snelle levering en super klantenservice.

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet gevonden

Extra toelichting
Het is gewoon een goede prijs/kwaliteit verhouding en een fantastische service. In al die jaren nog geen enkele keer problemen gehad met coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egobee 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Extra toelichting
Makkelijk bestellen ruim assortiment en snelle levering Wat wil een mens nog meer..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

markvanoverbeek 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik en klaar!

Service
Laat besteld en toch de volgende dag in huis. En dat in het buitengebied... Top!

Aanbeveling
Sympathieke, professionele webwinkel waar je van op aan kunt.

Extra toelichting
Ben vooral erg te spreken over de PR / Marketing. Sympathiek, vlot, maar niet opdringerig. Well done!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EriklOnline 16-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke en heldere weergave van het assortiment. Met name het bezorgen op zondag is een groot pluspunt, zaterdagavond voor 12 uur 's nachts besteld, volgende ochtend bezorgd!

Service
Zoals genoemd, de zondagbezorging is voor mij een groot pluspunt.

Assortiment
Veel en van de verschillende producten veel alternatieven.

Aanbeveling
Zie boven.

Extra toelichting
Zie boven, assortiment en zondagbezorging is echt een plus. Ik heb de Gigaset A510A Quattro gekocht, het merkwaardige is wel dat de trio en een los toestel goedkoper is...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

piewen 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Ik heb 's avonds rond 21.00 uur besteld. Kreeg een bevestigingsmail en vervolgens een mail dat om 23.15 uur mijn bestelling verzonden zou worden. De volgende dag was mijn stoomgenerator er 's middags. Dat is pas snel leveren!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lenkotrans 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijke website

Service
Snelle levering. Zondags besteld.'s-maandags geleverd. Wordt, per E-mail op de hoogte gehouden waar de bestelling is.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
1 x iets besteld, geen klachten.

Extra toelichting
pas 1 keer iets besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agh.hendriks 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede telefonisch contakt

Service
Betrouwbare en snelle levering

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Meerder aankopen gedaan e

Extra toelichting
Meerdere aankopen gedaan met prima ervaring

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pukje1 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijk te vinden producten op de website, vanuit je luie stoel

Service
supersnelle levering, je kn ook aflever datum invullen

Extra toelichting
Zeker een aanrader, niet te duur, en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilmenlier98 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles gaat makkelijk en overzichtelijk

Service
Sublieme service als je vragen hebt, ben voorafgaand nog bij CoolBlue winkel geweest super geholpen!

Assortiment
Groots assortiment en alles is altijd beschikbaar

Aanbeveling
Gezien de service snelle levering en de kwaliteit zou ik ze zeker aanbevelen!

Extra toelichting
De service die je krijgt en de snelheid en de staat waarin hun paketten worden geleverd zijn uitstekend dit is toch wel een must

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Betty SERVAES 15-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan online of telefonisch bestellen en meestal kan de levering reeds de volgende dag uitgevoerd geworden .

Service
Zowel bij de bestelling (telefonisch) als bij de levering word je bediend door zeer vriendelijk personeel met kennis van zaken ! Belangrijk is ook dat de levering geschiedt binnen het afgesproken tijdsbestek .

Aanbeveling
Om de prijs/kwaliteitsverhouding , de goede bediening en de zeer snelle levering door bekwaam en vriendelijk personeel op het afgesproken tijdstip !

Extra toelichting
Een beetje jammer vind ik dat niet alle modellen in de winkel te bekijken zijn , en wat mij betreft mag de website wat uitgebreider zijn ; meer modellen en volledige beschrijving van alle gegevens van het gekozen product .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fjham 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelproces gaat zoals het hoort

Service
Communicatie met de klant is perfect

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
Goede Prijs/Prestatieverhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PierreDC 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De bestelling maken is zo gedaan. Ik heb de bestelling 's avonds geplaatst en de volgende morgen stond de postbode met mijn pakje aan de deur.

Service
De bestelling is veilig verpakt. Ongelooflijk snel geleverd.

Assortiment
Je vindt hier nagenoeg alles.

Aanbeveling
Ik ga deze winkel zeker aanbevelen.

Extra toelichting
De snelle en correcte levering is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mack4282 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke sites, zeer makkelijke bestelling, goede informatie over verloop bestelling. Zeer snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Schollaert Marc 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke omschrijving van het product, snelle bestelling online.

Service
Vlugge afhandeling, correcte dienst.

Assortiment
Héél veel keuze...

Aanbeveling
Voor het kleine wat ik nu gekocht heb, is alles perfect.

Extra toelichting
Géén klachten !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knarf9 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijk, gemakkelijk, snel, goed op hoogte gehouden

Service
uitstekend

Extra toelichting
Vond alles goed tot uitstekend. Een verademing tov andere soortgelijke webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loupie1 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gemakkelijke navigatie door heel de site en de bestelprocedure

Service
men doet wat beschreven is

Assortiment
ruim en divers

Aanbeveling
handig kiezen, gemakkelijk bestellen en betalen, goede opvolging van de bestelling en correcte afspraak i.v.m. aflevering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan Limal 14-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
vooral de mogelijkheid om laat te bestellen en altijd nog geleverd te zijn de dag later

Service
heb reeds enkele keren moeten bellen en ben steeds zeer vriendelijk en duidelijk geholpen

Assortiment
mogelijk om te vergeleiken binnen een ruim assortiment

Extra toelichting
is gewoon te gemakkelijk ,waarom nog tot naar de winkel gaan als ik alles van thuis kan vergeleiken en bestellen ...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jolanda1275 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De producten zijn gemakkelijk te vinden en te vergelijken op de website.

Service
Vrijwel altijd kun je er van op aan, dat het product de volgende dag al binnen is. En op de website is al te zien, als het niet op voorraad is.
En geen moeilijk gedoe, als je iets terug wil sturen.

Assortiment
prima

Aanbeveling
Gewoon goed, snel en prima service

Extra toelichting
Bijna alles koop ik via coolblue, wasautomaat, koelkast, kleine accessoires etc. Altijd is het goed gegaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Asbaa1967 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Tot op heden is iedere verzending supersnel en op schema verzonden en afgeleverd ben zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hompie1935 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De Website is duidelijk en de producten zijn makkelijk te vinden.Het betalen is gemakkelijk, maar dat komt ook omdat ik al jaren bij Coolblue koop.Het is een zeer duidelijk programma, dat door iedereen makkelijk is te volgen.

Service
Indien er vragen zijn worden deze op een professionele en vriendelijke wijze beantwoord.Evenzo de levertijden en bezorging zijn perfect. Niets dan lof.Met retouren heb ik geen ervaring! Zodoende GEEN commentaar.

Assortiment
Het assortiment is zeer groot. Ik zou geen webwinkel kunnen noemen die met coolblue kan concurreren.De Prijzen zijn redelijk en voor de concurrentie niet te evenaren. Dat is de rede dat ik bij Coolblue bestel.

Aanbeveling
De enige aanbeveling die ik kan doen:
Koop een keer bij Coolblue en je hebt de juiste webwinkel gevonden!

Extra toelichting
Lees mijn beoordelingen en dan weet je waarom ik Coolblue aan iedereen kan aanbevelen!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lavensc 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect

Service
Niks Op aan te merken,perfect

Assortiment
Zeer groot

Aanbeveling
Zeer goed, zeer snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eliensmeets91 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Overzichtelijke site, handig ook er een top 10 wordt gemaakt. Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

engeneer 13-03-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
netjes thuis afgeleverd binnen de vooropgestelde termijn zonder extra kosten!

Assortiment
meer keuze dan in de betere electrozaak

Aanbeveling
al meerdere keren iets besteld en niks op aan te merken

Extra toelichting
gemakkelijk winkelen vanuit je zetel, groot assortiment, gemakkelijk om producten en prijzen met elkaar te vergelijken. Bij problemen is er nog steeds een fysieke winkel waar men terecht kan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews