coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42505 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2756 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stam 02-12-2017 Via de website gekocht

de service tot nu toe was geweldig!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb gekozen voor deze shop,duidelijke site en goede reviews.De bestelling medewerkers en plaatsen van Wasmachine was perfect en werd goed op de hoogte gehouden voor de afspraak.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jack 02-12-2017 Via de website gekocht

Prima prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb op deze site van Coolblue Oculus rift touch controllers gekocht voor een prima prijs.
Hier scheelde het maarliefst 100 euro met bol.com en daar moest ik nog een 7 dagen wachten!!
Bij Coolblue de volgende dag in huis
Ga zo door Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 02-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top service! Eerste product retour gestuurd gelijk een nieuwe ontvangen. Niet moeilijk erover doen geen vragen gelijk om geruild. Dit zie je niet vaak. Leuke mails en kaartje in de bus waar op staat veel plezier met uw product. Een andere service dan dat ik gewend ben:) in een woord top! Hier zal ik zeker vaker bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 02-12-2017 Via de website gekocht

Goede prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Nadat mijn bestelling bij een andere webshop dagen na de beloofde leverdatum nog steeds niet was geleverd heb ik hetzelfde product bij Coolblue besteld en had het de volgende dag in huis. Ik vind het ook een goede service dat je kan kiezen voor avondbezorging.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 02-12-2017 Via de website gekocht

Goed bedrijf gekoppeld aan een uitstekend en snelle service

Algemene score

10,0
Ik heb al vaker artikelen gekocht bij Coolblue met altijd de juiste informatie en service. Keurig en leuke medewerkers die het bestelde netjes bezorgen, de juiste info verzorgen en belangrijk, erg vriendelijk zijn. Uitstekend.!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 02-12-2017 Via de website gekocht

TOP TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijk
Goede omschrijvingen van de producten
Goede prijzen
Goede merken
Snelle levering met een glimlach en goede dienstverlening

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob 02-12-2017 Via de website gekocht

levering mooi op tijd,zoals afgesproken

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooi overzichtelijke presentatie op de website, duidelijke omschrijvingen van de produkten en recencen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mar 02-12-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, geen verzendkosten en een waanzinnig goede service. Ze hebben echt verstand van hun producten. Daarnaast zijn ze erg creatief met hun wacht therapie en dingen als hoe maak je zelf gemaakte confetti.. Allemaal Niet nodig maar wel erg leuk

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lobke 02-12-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor deze shop gekozen vanwege het ruime aanbod en een overzichtelijke site. Ook de snelle levering was perfect.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Geke 02-12-2017 Via de website gekocht

Super snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vanwege de scherpe prijs gekozen voor Coolblue. Super snelle bezorging! Chapeau! Zeker nu met de drukke periode voor de Sinterklaas!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Conny 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer duidelijke snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net een ander huis en na 3 keer gebruiken gaf de vaatwasser de geest. Geen tijd om naar de winkel te gaan dus einde middag online besteld en de volgende morgen om 9 uur stond hij binnen. We zijn zeer blij met deze snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolijn 01-12-2017 Via de website gekocht

Top service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snel besteld, snel bezorgd met controle op het reizende pakketje.
Prachtig geluid, heel blij mee.
Raad het echt iedereen aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MICKY 01-12-2017 Via de website gekocht

Goeie service, snelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goeie servies, en een snelle levering.
Mijn hele bestelling ondanks de sint drukte ruim op tijd binnen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddie 01-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had tijdens Black Friday een PlayStation VR set gekocht die helaas niet meer op voorraad bleek te zijn. Slechts enkele dagen later stuurde Coolblue mij een gelijkwaardig vervangend pakket plus een extra gratis game, dus ik ben meer dan tevreden! Ik ben door Coolblue ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 01-12-2017 Via de website gekocht

Handig en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De Snelheid en goede service hebben mij wederom doen besluiten voor coolblue te gaan . Je kunt er bijna altijd vanuit gaan dat je bestelling er de volgende dag is en zelfs op zondag:)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 01-12-2017 Via de website gekocht

snelle en makkelijke afhandeling

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen via internet werkt heel simpel en gemakkelijk. en de afhandeling gaat subliem. Ook het vervolgen en het op de hoogte houden van de bezorging gaat heel gaat via mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EB 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De producten zijn makkelijk te vinden op de site, ze zijn voorradig en de levering is zeer snel.
Betaling zeer eenvoudig.
Een uitstekende terugkoppeling van de verzendingsfases.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 01-12-2017 Via de website gekocht

Verbetering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
1e keer geen goede ervaring. Volgende dag noet in huis. Geen berichten en slechte communicatie.
2e keer geen problemen en de volgende dag ook echt in huis!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Harmen 01-12-2017 Via de website gekocht

Doen wat je belooft

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik bestel regelmatig bij COOLBLUE en tot nog toe geen enkele keer teleurgesteld. Knap hoor. Ook het openen van eigen fysieke winkels is wat mij betreft een meesterzet. Zaterdagavond een espresso-apparaat kopen en zondag na het sporten ophalen op de Zuid-As. Geniaal! Zelfs het kopen van een wasmachine is een gave ervaring. Donderdagmiddag het ding kapot. Donderdagavond bestellen. Vrijdagochtend afleveren inclusief installatie en draaien maar weer. Dat is tastbaar ontzorgen. En ja daar wordt ik wel blij van;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 01-12-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed, snel en keurig geleverd. Vooral een duidelijk tijdstip van aankomst. Geen vertraging en dat een paar dagen voor sinterklaas!!!! Dan heb je als bedrijf je zaken pas echt goed op orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michellevb 01-12-2017 Via de website gekocht

Topwinkel met klantenservice zoals het hoort!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Topwinkel met goede service. Leveren producten op tijd en de klantenservice is echt top! Na een opmerking over de levering (en meenemen) van een wasmachine ben ik echt erg goed geholpen. Werd zeer serieus genomen en binnen een dag was het opgelost!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joyce 01-12-2017 Via de website gekocht

Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
- Duidelijke informatie bij product en als het dan nog niet duidelijk is dan krijg je met de chat aanvullende info.
- In bestelproces wordt advies gegeven voor matching accessoires.
- Scherpste prijs.
- Bovendien levering conform afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JR 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was prima in orde. De mogelijkheid om voor service naar een fysieke winkel te kunnen gaan is een pluspunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Taekema 01-12-2017 Via de website gekocht

Super correcte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld en een zeer correcte en netjes afhandeling. Van het begin vanaf het bestellen zeer duidelijke stappen doorloop. Tot aan het volgen van de bestelling en de aflevering daarvan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karen Ballast / D. Vries 01-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service en enorm grappige klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site en overzichtelijk. Handig dat je producten kunt vergelijken en daarbij geholpen wordt. De klantenservice is hilarisch met de wacht- tips en groeten aan de bezorger. Erg leuk! Lekker lachen op de ochtend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EAVW 01-12-2017 Via de website gekocht

Vele beloftes - niets nakomen

Algemene score

1,0
Vier dagen wachten op pakketje dat de volgende dag geleverd zou worden. Schuld geven aan een ander afdeling van Coolblue of externe partij. Compensatie toezeggen maar niets bieden. Geen enkele actie ondernemen. Elke keer een andere medewerker die met dezelfde teksten komt, maar niets doet. Mocht de bezorging niet gaan zoals verwacht, dan ben je aan je lot overgelaten. Coolblue doet niets, alleen het factuurbedrag van je rekening afschrijven.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Nancy 01-12-2017 Via de website gekocht

Altijd goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hele prettige winkel, leveren snel en indien je vragen hebt helpen ze altijd op korte termijn. Ik ben tot nu toe altijd prima up to date gehouden van mijn bestellingen en kreeg recent zelf nog tips per mail om mijn apparaat beter te kunnen gebruiken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ceesvanandel 01-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en snelle levereing.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prettige manier om iets te bestellen. Gebruiksvriendelijke site. Snelle levering. Uitgebreid assortiment. Past helemaal in het digitale tijdperk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 01-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue service

Algemene score

2,0
"A promise is a promise. Is what we stand for at Cool Blue." I ordered a package through Coolblue 4 days ago. They promised to deliver the package the next day which they didn't do. Day after same thing occurred - no package. After 4 days they finally delivered it. I don't think it's fair to promote your service with false promises saying "Order before 23:59 pm, and tomorrow it will be delivered."

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Anthony Wilkinson 01-12-2017 Via de website gekocht

Coolblue is gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
super snell service, product goed ingepakt, zeer tevreden met het product. een dikke 10. Coolblue is super cool.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krasimir 01-12-2017 Via de website gekocht

Reliable store

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
It would be very helpful to have an English version of the site as more and more English speaking persons are coming to the Netherlands. As for the product I bought - I checked in internet what best fits to my needs. Once item identified I checked voriuos shop offering it and compared the price. One thing is looking for the cheapest price but also I was concidering the reliability of the store. Thus I placed my thrust to bol.nl

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dinanda 01-12-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, product info heel goed.levering uitstekend, fijn dat oude vaatwasser meegenomen werd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Georgia 01-12-2017 Via de website gekocht

Goede service als er iets mis gaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer snelle en goed levering!
Bij een vraag krijg je goede medewerkers aan de telefoon, die het direct voor je oplossen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pippa 01-12-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website werkt goed. Bestelling eenvoudig en snel af te ronden. Aflevering helemaal Top.
Coolblue kan ik aanraden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 01-12-2017 In de winkel gekocht
Eindhoven

heldere communicatie en uiteindelijk prima oplossing!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
voor de tweede keer was het toetsenbord van mijn bij Coolblue aangekocht PC defect.
de eerste keer werd ik doorverwezen naar de leverancier, deze stuurde mij direct een vervangend toetsenbord.
helaas, na ruim een jaar, gaf ook dit toetsenbord problemen.
ditmaal werd het toetsenbord via Coolblue doorgestuurd naar een erkend reparateur. toen het defect niet te verhelpen leek, kreeg ik van Coolblue keurig netjes bericht dat ik een ander toetsenbord mocht uitkiezen!
uiteindelijk helemaal goed geregeld bij Coolblue!

Reageer

Renato 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is fijn en overzichtelijk. in vergelijking met andere aanbieders is het prijsmatig ook scherp. Echt een aanrader. Product bevalt heel goed, dit is inmiddels de tweede monitor. Een uitstekend beeld

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Chantal Sint -Amandsberg 01-12-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dinsdag besteld,woensdag om 8u15 geleverd (ik was de eerste klant van de dag)heel vriendelijke en behulpzaam
En mijn Siemens grote inbouwijskast is toppie👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

President Pol 01-12-2017 Via de website gekocht

Betropuwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gaat altijd prima en supervlot ook omdat ik niet meer steeds opnieuw naam, adres, en zo voort hoef in te vullen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Algemene score

9,0
Er is een goed assortiment, met daarbij goede informatie, en daarnaast nog de nodige waardevolle reviews van producten (meer reviews zou nog beter zijn)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 01-12-2017 Via de website gekocht

Super Snelle Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had snel een nieuwe printer nodig en inderdaad vrijdagmiddag besteld en de volgende dag in huis perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guido 01-12-2017 Via de website gekocht

Fijne service zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondanks de drukte werd het pakket toch nog zoals beloofd de volgende dag zelfs in de avond bezorgd.Er was geen factuur bijgesloten en had een mail gestuurd.Snel kreeg ik een bericht met mijn factuur en wat zeer handig is dat de factuur altijd op je persoonlijke pagina staat.Zeer handig van Coolblue top.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mirjam, Diemen 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool blue houdt zich altijd aan afspraken, geeft goed advies. Voordat je een product koopt kan je al hun advies lezen over het product. Ook staan er reviews op de pagina met de pluspunten maar ook de minpunten van het product. Ik krijg altijd de indruk dat ik een onafhankelijk advies krijg en dat vind ik fijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thiadmer 01-12-2017 Via de website gekocht

Het Kado om het Cadeau

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Uitpakken van coolblue levering is al het eerste kado. De woordgrapjes, idee met verpakking etc maken dat: bovenop de snelle levering, juiste info en snelle service Coolblue per definitie klopt.

Coolblue snapt het.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronnie 01-12-2017 Via de website gekocht

weer prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Altijd goede prijzen en prompte levering. En heb je een keer een probleem, wordt het snel en naar wens opgelost.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vrijdag een wasmachine besteld en zaterdag netjes op de afgesproken tijd geplaatst. We werden goed op de hoogte gehouden van het aflevermoment zodat we niet hebben hoeven wachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kloosterman 01-12-2017 Via de website gekocht

Prima communicatie en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed aanbod en duidelijke zoekmachine om het juiste product te vinden. Heb geen cijfer 10 geheven omdat de gekochte printer niet in de witte versie verkrijgbaar was bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrit 01-12-2017 Via de website gekocht

Uitstekende webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op de website een heldere presentatie van de artikelen. Snelle informatie over de verschillende stappen in het leveringsproces. Aflevering conform de beloftes op de site.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nely7 01-12-2017 Via de website gekocht

Krijgen wat je wil!

Algemene score

10,0
Zeer snelle levering, met uitstekende service. En goede prijs/kwaliteit verhouding. 's Avonds 10 uur besteld volgende ochtend 10 uur in huis!! Voor een 87 jarige radio met groot bedienings gemak

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anoniem 01-12-2017 Via de website gekocht

Goed gerevancheerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Wasmachine besteld op vrijdag waarbij de levering op zaterdag zou plaatsvinden. Levering vond niet plaats, maar daar moest ik zelf achter komen. Toen zou de wasmachine op maandag komen. Kwam wederom niet zonder communicatie. Toen zou de afdeling Bezorging binnen 24 uur met een reactie komen. Wederom niet het geval. Vervolgens kwam de levering wel, door 3 hele vriendelijke bezorgers en heeft Coolblue extra wasmiddel als pleister op de wonden. Heel netjes afgehandeld.

Uiteindelijk toch tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Jan Bakker 01-12-2017 Via de website gekocht

ondanks drukte toch op tijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bestel meestal via coolblue. Nette prijzen. Leuke tweede kansjes. Grote sortering. Als je als klant staat ingeschreven weinig in te vullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews