coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 46470 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 4136 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Simone 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Cool Blue is perfect, prettige website, zeer vlotte probleemloze levering, product nie5 zelf in gebruik genomen, verjaardags cadeau voor mijn schoondochter

Reageer

A van Rijn 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Bij de deur netjes, beleefd en vriendelijk ontvangen door een medewerker die meteen klaar stond met aanwijzingen. Wachten werd vergemakkelijkt door lekkere kop thee of koffie in de prima coffee corner ter plaatse. Goeie doorstroming van klanten, accuraat personeel, tijd geven waar tijd nodig is. Ter plaatse bestelde artikel kunnen uitpakken en testen voor betaling.
Prima bedrijf, kom er al jaren met altijd positieve responses, ook als er iets binnen garantie vervangen of hersteld moet worden zoekt men samen naar snelle adequate oplossingen.

Reageer

Sander 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue blijft favoriet. Zeer ruime keuze, snelle levering en perfecte service. Veel uitgebreide productinformatie op de site waardoor je makkelijk een keuze kan maken.

Reageer

Dominik 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wij hebben onlangs een hogedrukreiniger (Karcher 5) in set aangekocht via deze website en zijn erg tevreden! Op de website vindt je de volledige beschrijving van het product, inclusief alle onderdelen apart opgesomd. Dit maakt vergelijken erg makkelijk waardoor je ook sneller het gepaste product vindt. Daarnaast zijn de toebehoren ook apart te koop: je kan dus zowel de volledige set aankopen, alsook zelf een samenstelling maken.
Ook over de levering zijn we erg tevreden. We hadden de bestelling om 22u 's avonds geplaatst en zoals op de website beloofd werd, werd het artikel ook werkelijk de volgende dag omstreeks 11u geleverd.
Het in elkaar steken van het product verliep ook erg vlot. Alle stukken die samen hoorden zaten bij elkaar verpakt en op de handleiding stond stap voor stap duidelijk vermeldt hoe je ze moest monteren.

Reageer

Rini 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue doet wat het belooft snelle levering geen gedoe. Hoe ze omgaan met garantie heb ik (nog) geen ervaring mee.

Reageer

Tommie Olislagers 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestellingen worden vrijwel altijd de volgende dag geleverd. Zo heb je zelfs de optie om het dezelfde dag nog geleverd te krijgen.

Ik hoef bij een product nooit de coolblue site verlaten om alles te weten te komen. De voordelen en nadelen worden vaak ook netjes beschreven.

Als laatste punt ben ik ook erg blij met de overzichtelijkheid en duidelijkheid van de website. Ik vraag me nooit af waar ik iets moet vinden op de website.

Reageer

Miranda 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, informatie snel gevonden, eenvoudig bestelproces.
Levering prima: personeel netjes en verzorgd. Hebben het nieuwe apparaat aangesloten en het oude meegenomen. Dit allemaal erg correct en netjes.

Reageer

Anoniem 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tevreden! Zeer gemakkelijk bestellen en morgen al in huis! Altijd en goed aanbod en altijd de beste prijs!

Reageer

Johan 01-09-2019

Algemene score

6,0
Gisteren een tv besteld met bezorgmoment zondag en geheel gratis. Na betaling werd het bezorgmoment aangepast naar maandag en €9,95 aan kosten. Na heel wat telefoontjes, irritatie en wachtenden voor mij is het bedrag van €9,95 weggehaald en wordt het hopelijk morgen bezorgd. Volgens de opties van de website zou Coolblue mijn tv zondag gratis moeten bezorgen en niet op maandag. Als je niet kunt leveren, geef het dan ook niet als optie . Dit was mijn order nr.:

Reageer

Koopjes 01-09-2019

Algemene score

10,0
Vele aanbiedingen aan interessante prijzen. Goede service - gemakkelijk bestellen en afrekenen en levering op aangekondigd tijdstip.

Reageer

Frans 01-09-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Stofzuiger kapot op zondagmiddag, een nieuwe in huis op maandagmiddag. Blijft fijn die service. Gegaan voor zelfde model omdat we daar heel tevreden over waren.

Reageer

Frans 01-09-2019

Algemene score

4,0
Als het gaat om de aankoop en het retour beleid binnen de periode van 30 dagen een uitstekende shop. Zodra je buiten deze periode bent en de fabrieksgarantie is verlopen ben je voor cool blue niet meer interessant. Een bij cool blue gekochte laptop kon ik na 2 jaar en drie maanden afschrijven omdat er geen accu's meer leverbaar zijn. Gelukkig besloot ik contact op te nemen met Medion en die hebben het probleem eer als netjes opgelost. Dit is wat ik van Cool Blue had verwacht.

Reageer

Miranda 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke website en een snelle correcte levering, zaterdagavond besteld zondagmiddag geleverd!

Reageer

Saskia 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zowel in de shops als online is winkelen bij Coolblue een verademing. Geen poespas, goede producten en advies. Bezorging altijd probleemloos.

Reageer

Peter 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
In de winkel zelf als ook via telefoon krijg je niet het gevoel dat ze geen tijd maken voor de wens van de klant. ze maken echt tijd voor je en proberen het beste volgens jouw budget aan te bevelen.
Ik kocht onlangs een beamer en had samen met de verkoper in de winkel overlegd en ik moet zeggen dat de verkoper mij voor het zelfde geld een duurder type zou hebben kunnen laten kopen,maar daar heeft hij in alle eerlijkheid gezegd dat het eigenlijk niet de moeite loonde om de duurdere versie te nemen omdat er aan kwaliteit geen verschil was M.A.W. de duurdere versie had eigenlijk niet echt een meerwaarde, en gelijk had hij bij het overlopen van de specificaties en dat noem ik eerlijk en oprecht goed advies geven.
Je kan rekenen op de gemaakte afspraken die je maakt bij een bestelling....waar ik maar wil zeggen stiptheid van de levering. ook de 30 dagen niet tevreden garantie geeft mij ook een gerust gevoel.
De prijzen zitten doorlopend goed en vergelijkbaar met andere winkels of webshop....
En vooral een eigen na service....ik beveel Coolblue dan ook van harte aan.

Mvg,
Peter,

Reageer

Arnoud 31-08-2019

Algemene score

10,0
Mooi product met zeer snelle levering. Ook prima begeleiding bij advies vragen vooraf. Geen opdringende verkopers, maar behulpzame verkopers die een duidelijk overzicht sturen en weten wat de klant wenst. Erg tevreden, ook met een scherpe prijs van de TV.

Reageer

Suus 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering
Komt afspraak na
Aantrekkelijke prijs-kwaliteit
Goede aansprekende promo campagne op tv
Positieve mond-op-mond reclame van vrienden en bekenden

Reageer

Lieve Flour 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Aangename speelse sfeer, overzichtelijke website, uitgebreide productinformatie, redelijke prijzen, snelle levering (al vind ik dat persoonlijk niet zo vreselijke belangrijk), reviews met inbegrip van de minpunten (dat vind ik dan weer heel belangrijk omdat het zo leerzaam en nuttig is. Producten moeten goed en degelijk zijn, maar bestellen en ontvangen mag gewoon leuk zijn. Verdient navolging!

Reageer

Paul 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke site, goede uitgebreide omschrijving, vaak verdere uitleg over bepaalde apparaten en onderwerpen en voldoende reviews.

Reageer

Van Bohemen 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne online shop! Overzichtelijk en simpel. Goede service, ze houden je goed op de hoogte v.w.b. de status van je pakket. Ook krijg je nog een sms bericht, als ze bijna bij je huis zijn! Je ontvangt tevens nog een filmpje met tips die je helpt met de installatie van het gekochte produkt! 👍

Reageer

PC 31-08-2019

Algemene score

3,0
Ondanks dat de wasmachine €40,00 duurder was dan de concurrent, gekozen voor CB vanwege alle goede recensies en met name de stiptheid van levering. Dag1: bestelling nog niet binnen op het einde van tijdvak en prognose blijkt een uur later te zijn, terwijl het einde tijdstip al krap genoeg was voor een dringende afspraak van mij erna. Ruim 25 minuten in de wacht bij de helpdesk en doorgegeven dat de bestelling naar de dag erna veplaatst moest worden na 16:30h. Deze boodschap bleek nog niet doorgeven aan de chauffeur die mij belde terwijl ik in de auto zat en vertrokken. Ook hier de boodschap om een notitie te maken voor tijdstip levering dag erna na 16:30h. Krijg ik op mijn werkdag die dag erna bericht dat de levering rond 8:45h gaat zijn.
Bestelling per direct geannuleerd, omdat de bezorgen niet einde van de dag kon inplannen, dus zou het weer een dag verplaatst worden naar zondag.

Reageer

Ina 31-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Doen wat ze beloven snelle afhandeling netjes verpakt. Kortom een aanrader om hier iets te kopen ze stellen je niet teleur.

Reageer

Roland 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een winkel die weet wat de klant belangrijk vind en afspraken nakomt. Voor 23.59 uur besteld is ook echt de volgende dag in huis!
Nadat de bestelling is gedaan ontvang je meestal direct diezelfde dag/nacht nog een track&trace code zodat je meteen weet hoe laat je je bestelling kan verwachten. Artikel defect binnen de garantietermijn ? Stuur het kosteloos terug en via je account word je op de hoogte gehouden waar je product zich bevind en wanneer je het terug kan verwachten. Kortom, hier blijf je iedere keer weer terugkomen.

Reageer

Bobo 30-08-2019

Algemene score

10,0
Top service valt niks aan te verbeteren
Erg blij met de coolblue persoonlijke camera installatie stappen plan

Reageer

Laura 30-08-2019

Algemene score

1,0
Zeer slechte klantenservice!
Nadat een bestelling niet geleverd kon worden en teruggestuurd werd naar Coolblue heb ik verschillende keren contact opgenomen met Coolblue over de terugbetaling.
Ondertussen zijn we meer dan 1maand verder en is dit nog steeds niet in orde!
Op de klantenservice doen ze geen moeite en heb ik het ook meerdere keren gehad dat de telefoon werd neergesmeten!
Ik raad dit NIET aan

Reageer

dirk 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
heel goed en mooi op tijd ik hoef niet te wachten s avonds besteld en de volgende dag gelevert

Reageer

Kees 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voorbeeldige internet-winkel met een heel goede service en een volledig en interessant aanbod.

Reageer

Yoan Warmerdam 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijke site en klant is koning. Dat zie je niet meer zo vaak.

Reageer

Marie 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wilde graag een advies over een laptop en ben in eerste instantie naar de andere winkel gegaan gegaan. Daar was het zo hectisch en chaotisch en niemand beschikbaar om te helpen. Doorgereden naar Coolblue, wat een verademing! Meteen rustig en goed geholpen door een hele vriendelijke geduldige mijnheer, heb meteen een laptop gekocht. Ik was gelukkig wel ´s avonds met de auto, want parkeren is daar wel lastig en duur.

Reageer

Reinier 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koop al jaren bij cool blue...2 dagen geleden voor het eerst een klein beetje ontevreden geweest. Met klantenservice contact gehad en hebben een prima oplossing gevonden. Chapeau! De klantenservice is echt vergeleken met andere bedrijven top. Ze luisteren echt naar je. Ook in de winkel louter vriendelijk personeel. Ik geef geen 10 omdat er altijd wel iets is wat beter kan. Kortom cool blue is geweldig.

Reageer

tobias 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke webshop en snelle levering.
Wasmachine is prima geïnstalleerd en oude wasmachine is keurig meegenomen.

Reageer

Marjan F. 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede service en prima product overzicht. Bijzonder snelle milieu vriendelijke levering.

Reageer

Albert310 30-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ben al jaren klant en nog nooit maar een tikkie ontevreden geweest. Coolblue doet wat het belooft!! Klasse webbedrijf.

Reageer

Mieke Karcher 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
vriendelijkheid, behulpzaamheid was top, uitleg werd grondig gegeven van het product, zelfs 2x. Bij het afhalen weer supervriendelijk met nodige uitleg weer, als we nu nog vragen hebben, mogen we daar voor terug komen zelfs. Heb mijn factuur zo meegekregen, alsook via mijn mail. Klant wordt hier zeer goed geholpen en op alle vragen krijg je een duidelijk aan antwoord. Echt een aanrader om daar te shoppen

Reageer

Mirjam 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correcte en vlotte service..de bestelling werd zelfs geleverd in milieuvriendelijke verpakking.

Reageer

edwin 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
erg vriendelijke medewerkers en goede servicehet aanbod van wat de winkel xxl in tilburg valt vooralsnog een beetje tegen.

Reageer

Jose 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Gekozen voor de shop ivm keuze schoonouders welke geen internet hebben. Duidelijkheid van de medewerker die transparant was met de vragen en de antwoorden.
Ivm de warmte werd er tot 2x toe drinken aangeboden.
Ook de chauffeur was erg correct en behulpzaam zeker naar mijn schoonouder toe,
Achteraf jammer dat ze product niet uitpakten en het verpakking materiaal niet meenamen.

Reageer

B 29-08-2019

Algemene score

1,0
Coolbleu kan levertijd niet waarmaken, na een klacht te hebben ingediend met duidelijke onderbouwing laat men zich helaas een onwaarheid vertellen door Bpost, vervolgens is voor Coolbleu blijkbaar de zaak afgehandeld en neemt men deze onwaarheid gewoon over.

Reageer

Aletta Renken 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website van Coolblue biedt een ruim assortiment en door allerlei keuzemogelijkheden krijg je goed advies over het te kiezen product. De service en levering is goed en snel, evenals de transparante communicatie.

Reageer

Ivar 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Word goed op de hoogte gehouden van de bestelling,
Mooie overzichtelijke website.
Lief personeel in de winkels + Het bestelde product is super verpakt .
Ga zo door CoolBlue!

Reageer

Aad 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Assortiment, vriendelijk personeel, bezorgmogelijkheden, prijsstelling, informatieverstrekking etc.
Hoe ik dit alles zou kunnen onderbouwen? Dat kan ik alleen maar met het advies: probeer het zelf.

Reageer

Andre 29-08-2019

Algemene score

1,0
zeer slecht bedrijf
koop een koelkast wasmachine vriezer
koelkast is binnen een jaar kapot die vriest in plaats van koelen
word van kasje naar de muur gestuurd.
word het verhopen nee word niks aan gedaan.
beter is het om er niks te bestellen en zeker hope dat er niks kapot gaat dan ben je zuur
verholpen word het niet een koelkast van net een jaar oud kan zo naar de stort
en een nieuwe kopen. elders niet meer bij cool bleu mooie reclame het is gewoon lokaas al is het wat mee word er niks gedaan.
dag koelkast met 5 jaar garantie
lijkt een mooie zaak maar niets is minder waar

Reageer

Karen 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kies heel bewust voor Coolblue vanwege de snelheid de manier van communiceren en de geweldige service.

Reageer

Wouter S, 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is voor mij de ideale winkel combi. Orienteren op hun website Coolblue.nl, Overzichtelijk, veel informatie, vergelijkmogelijkheid met andere producten. Helpdesk bereikbaar als je het even niet zeker weet. Daarna de keuze tussen zelf halen in de winkel op en moment dat het jouw uitkomt of online shoppen en overgeleverd zijn aan de bezorgdienst en hun vage afspraken. Ik doet het zelf wel ophalen :) Dus Coolbue, alles voor een glimlach? Missie geslaagd!

Reageer

Ingrid 29-08-2019

Algemene score

10,0
Coolblue heeft een zeer gebruikersvriendelijke site. Er is een veelheid aan producten. Veel van de producten zijn goedkoper dan bij andere webshops. De levering is snel en efficiënt.

Reageer

Marli 29-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Onze koelkast was kapot. Zondagavond besteld, maandagmiddag nieuwe koelkast in huis!

Reageer

Poelie 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voordat ik naar Coolblue ging heb ik eerst mijn huiswerk gemaakt .. deze winkel staat ook als nummet 1 bovenaan bij de testen voor de beste online winkel in de consementengids.
Ook veel vrienden bevelen deze winkel aan.
Mijn tv is netjes op tijd bezorgt door zeer vriendelijke behulpzame bezorgers .

Reageer

Yvonne 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Netjes en op tijd bezorgd. Duidelijke communicatie, makkelijk betaalsysteem. In één woord super!

Reageer

Roel Vos 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top winkel/webshop, ze hebben bijna alles in het assortiment. Goede service en goede prijzen. Kortom geweldig

Reageer

Enrico 28-08-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Snel , goed productaanbod , makkelijke betaling, makkelijk retourneren , goede duidelijke website, goede klantenservice , echt een geen gelul winkel!!

Reageer

Toon meer reviews