coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hay C 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijk en helder

Service
snelle levertijd
digitale rekening

Assortiment
wat ik moest hebben is snel en simpel te vinden, te filteren

Aanbeveling
voor zover geen klagen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nathalie Bakkum 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Handig dat als dingen stuk gaan je het de volgende dag weer in huis heb

Service
Netjes geleverd neergezet en aangesloten

Extra toelichting
Eerste keer besteld bij jullie top afgehandeld ik ben tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc jansens 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
Gratis levering!!

Assortiment
Veel keuze aan nooit geziene prijzen

Extra toelichting
Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijk 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke site, bestellen ging makkelijk.
niet perse een account nodig

Service
op zondag besteld op maandag geleverd.
Wel later dan de aangegeven levertijd, maar dat is een fout van PostNL

Assortiment
divers

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jesje 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan op de site niet producten naast elkaar vergelijken
Dat is jammer

Service
Alles goed verlopen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Voor mezelf vind ik het een goede winkel
Niks op aan te merken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jelle moorkens 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
snel geleverd!!!

Assortiment
ik had heel veel keuze tussen vga kabels en ook verschillende prijsklassen dus dat is positief

Extra toelichting
super snel geleverd, ze zijn snel aan mijn bestelling begonnen. je wordt op de hoogte gehouden via mail

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel de Jong 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super bedrijf

Service
Artikel omgeruild voor nieuwer type alles snel geregeld

Assortiment
Wat je maar zoekt.Ze hebben het.

Aanbeveling
Alles top geregeld en zeer snel!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel Chapelle 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
goede website en snelle levering

Service
vriendelijk en zij doen wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanne 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Mijn router werkte niet meer goed. Maar door de nieuwe die ik hierop Coolblue gekocht heb werkt mijn internet zo snel. Ik ben er superblij mee.

Service
Het is een hele snelle service.

Assortiment
Een groot arsortiment aan verschillende routers.

Aanbeveling
De service is perfect. Er id een groot assortimeent. En het werkt uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hendrik 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijk en snel

Service
Art.dat ik gekocht had werd netjes afgeleverd

Assortiment
Ruime keus

Aanbeveling
De internetwinkel werkt prima

Extra toelichting
Apparaat werkt prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marie 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel makkelijk alles terug te vinden, vooral met de zoekfunctie

Service
Vragen worden snel en nauwkeurig behandeld. Ook het telefonisch contact verloopt vlot en nauwkeurig!

Assortiment
heel groot assortiment

Aanbeveling
ik kom er alleszins nog vaak terug :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tess haentjens 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en simpel online bestellen

Service
Zaterdag namiddag besteld zondag reeds geleverd.

Assortiment
Alles wat je zoekt

Aanbeveling
Ruime keuze makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonia peeters 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
erg overzichtelijke en aantrekkelijke site

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
snelle service,zelfs op zondag

Extra toelichting
volgende aankoop zeker bij jullie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gisèle 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect, alle tijd om te bekijken.

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Zeer grote aanbod

Aanbeveling
Het kan niet beter voor mij, mijn volgende aankoop doe ik zeker bij cool bleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene 02-02-2016 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Compleet assortiment en ook de fysieke winkel in Utrecht is prettig om te bezoeken. Personeel neemt voor iedereen de tijd en ik ben zeer vriendelijk geholpen.

Service
Verkeerd aangeschaft product door mijzelf werd zonder discussie vergoed. In mijn geval behoefde het product zelf niet geretourneerd te worden waardoor ik niet speciaal naar de winkel hoefde terug te gaan.

Assortiment
Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia Delaere 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Moesten op zaterdag niet de deur uit bij slecht weer.

Service
Perfect zondag werd alles geleverd.

Assortiment
Gezocht en gevonden wat we nodig hadden.

Extra toelichting
Eerste keer iets gekocht en zeer content van alles . Dus als we in het vervolg iets nodig hebben komen we zeker weer langs deze site .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Super, snelle levering. Zaterdag besteld, zondag in huis. Ideaal.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Super service.

Extra toelichting
Niet de goedkoopste, maar super service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pier 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke en makkelijke site

Service
Ongelooflijk snelle levering

Assortiment
Hebben zo'n beetje alles

Aanbeveling
Wat wil je nog meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carine 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uiterst overzichtelijke site, zoek en je vind

Service
Zaterdag besteld, zondag geleverd, super vriendelijk personeel

Assortiment
Je vind wat je zoekt

Aanbeveling
Gewoon simpel, correcte levering, waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pascale 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super gewoon intikken wat je zoekt krijgt het assortiment en bestellen maar

Service
supersnelle service

Assortiment
heb direct gevonden wat ik zocht tegen goede prijs

Aanbeveling
wel coolblue is veilig snel en keigoe

Extra toelichting
ik zal hier zeker nog shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eb 02-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
snel bestellen op zaterdag, geleverd op zondag.

Service
geleverd volgens afspraak

Assortiment
prijs redelijk, maar niet de laagste op de markt

Aanbeveling
behoorlijke keuze, snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Auren 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering na bestelling, ook op zondag.

Assortiment
zeer groot assortiment in elektronica

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christa 02-02-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Deskundige medewerkers helpen je met alles.

Service
Heel klantgericht.

Assortiment
Heel veel op voorraad, rest binnen 1 dag binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dieter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk, ordentelijk, en "less is more" qua informatie en toeters en bellen

Service
Steeds behulpzaam en klaar met antwoorden

Assortiment
Ruime keuze van bekende en minder bekende producten

Aanbeveling
Coolblue is een voorbeeld voor de hele consumentensector

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ken 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
ik heb snel gevonden wat ik zocht

Service
ik heb nog nooit zo'n snelle levering gezien. Zaterdagavond bestellen en het wordt zondag geleverd.

Aanbeveling
gemakkelijk, snel en goedkoop. Ik zal zeker nog shoppen bij coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonwal 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor mij is de winkel makkelijk te bereiken.

Service
meteen na binnenkomst in de winkel wordt er gevraagd of je koffie wil. Ook de wacht tijd is kort en het personeel is vriendelijk.

Assortiment
Het assortiment is zeer uitgebreid en divers.
De prijzen van de producten zijn concurrerend.

Aanbeveling
De vriendelijke en vlotte behandeling en de aankleding van de winkel doet prettig aan.

Extra toelichting
Heb via de website besteld en in de winkel opgehaald en betaald.Kon het product de volgende dag ophalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Labeeuw 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zéér duidelijk waardoor je vlot kan bestellen

Service
Levertijd steeds zoals beloofd, nog niets hoeven te retourneren,top !

Assortiment
Ruim aanbod !

Aanbeveling
Degelijke en betrouwbare onlineshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Eddy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zaterdag bestellen en zondag geleverd, prima

Service
Vlotte afhandeling bestelling

Assortiment
Voldoende groot aanbad waar iedereen zijn gading kan vinden.

Aanbeveling
het gemak en de correcte afhandeling wil ik aan iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joris 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,2

Gemak
Vlot terug te vinden

Service
Vlotte bestelling en levering.

Assortiment
Niet zo zeer gebruikt. Gericht opgezocht en besteld

Aanbeveling
Je word goed op de hoogte gehouden van het bestel- en leveringsproces.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Muzaffer03 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Uitgebreide informatie over producten en veel reviews. Bestellen gaat ook simpel en vlot. Geen trage pagina zoals bij meeste concurrenten.

Service
Zelfs op zondag bezorgd binnen 24 uur en zonder verzendkosten. En via de mail goed op de hoogte gehouden over status bestelling.

Assortiment
Ruime aanbod van verschillende modellen en merken van zeer uiteenlopende soorten artikelen.

Aanbeveling
Ik ben zelf zeer positief verrast over deze winkel. Algemeen indruk is perfect! Ook niet de duurste gelukkig! En topservice.

Extra toelichting
Deze winkel is een Toppertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaver 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed aanbod: veel modellen, goede filters om je keuze te maken, voldoende info en reviews. Indien extra vragen, snel antwoord

Service
Vragen worden snel beantwoord.

Assortiment
Veel verschillende modellen beschikbaar

Aanbeveling
Enige minpunt: aanvaarden geen ecocheques.

Extra toelichting
Snelle service, snel antwoord op je vragen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jona 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product was snel en gemakkelijk op de site te vinden

Service
Pakketje was de dag erna geleverd zoals beloofd

Assortiment
Voldoende keus

Aanbeveling
Gemakkelijk te bestellen en tijdige levering! Toppie!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

tooncallewaert 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vlotte bestelling, eenmaal een account aangemaakt.

Service
snelle reacties ook als je eens een vraag stelt

Assortiment
enorm ruim

Aanbeveling
cfr voorgaande, vlot bestellen, snel reageren op vragen, snelle en perfecte levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Een tevreden Belg 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan winkelen op het moment dat het je best uitkomt.

Service
Afspraken worden perfect nagekomen.

Assortiment
Ruime keuze waardoor je verschillende items kan vergelijken.

Aanbeveling
Al verschillende keren iets aangekocht via coolblue en altijd tevreden.

Extra toelichting
Doe zo verder. Een goede verbetering ondanks de reeds uitstekende service, is de mogelijk om je aankoop op zondag te leveren. Ik was aangenaam verrast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Knaepen D 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk.
Overzichtelijke website.

Service
Duidelijke website.
Snelle levering.

Assortiment
Ruim aanbod gevonden op de website.

Aanbeveling
Wegens tevredenheid bij aankoop.

Extra toelichting
Het was mijn eerste aankoop bij Coolblue. Ben aangenaam verrast van de snelle levering en vlotte afhandeling van de aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Dam 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
gewoon vanuit je luie stoel het ruime aanbod bekijken en simpelweg bestellen.

Service
altijd alles goed geregeld, zowel bezorging als retourzending en goede behandeling van eventuele klachten.

Assortiment
assortiment kan altijd meer maar is bij Coolblue zeer uitgebreid.

Aanbeveling
al diverse malen apparaten bij Coolblue besteld van tablet tot huishoudelijke apparaten met diverse onderdelen en alles altijd prima afgehandeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool Blue 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de website is zo duidelijk dat ik de bestelling zo gevonden had , de bestelling was de volgende dag op mijn adres, keurig vepakt.

Service
de winkel reageerde zeer correct en kwam de levertijd goed na.

Assortiment
ruim assortiement . prijzen vergeleken met andere winkels en bleek dat Coo Bleu het goedkoopste was en
goede kwaliteit

Aanbeveling
De gehele bestel procedure verliep vlot en correctMocht ik wee ne

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

butskristof 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudiger kan niet. Kiezen, bestellen, betalen via PayPal, volgende dag heb je het pakket in je handen.

Service
Zeer snelle en correcte respons, én mensen die effectief meezoeken naar een oplossing voor je probleem.

Assortiment
Wat kan je niet bij hen kopen?

Aanbeveling
De hele ervaring is gewoon te gemakkelijk om Coolblue niet aan te bevelen :-).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lotte 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Achter je computer bestellen en de volgende dag hier. Zélf op zondag!

Service
Snel en goed!

Assortiment
Bijna alles wat je nodig hebt van consumentenelektronica.

Aanbeveling
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

sandra 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke onderverdeling van de cathegorien, duidelijke uitleg bij elk product, alles is zeer gemakkelijk te vinden

Service
de levering verliep zoals gepland

Assortiment
ruime keuze, verschillende prijscathegorien

Aanbeveling
9 omdat alles prima verliep, ik zou graag 10 geven, maar heb er nog maar 1 X besteld tenzij lang geleden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestel online en de volgende dag ligt het klaar in de winkel!

Service
Netjes en correct

Aanbeveling
Ideaal als je snel over een bepaald produkt wilt beschikken

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Multitool 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer goede afhandeling

Service
netjes verpakt en goed verzorgt
d

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
heel gemakkelijk

Extra toelichting
Indien op zaterdag besteld, zondag NIET geleverd, daar de Belgische post NIET werkt. Misschien beter een Nederlandse koerierdienst inschakelen,daar ze in Belgie toch niets willen verdienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Greet 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijke zoekfunctie om snel precies datgene te vinden dat je wil hebben!

Service
Ruime keuze aan bezorgmogelijkheden, mij kwam levering op zondag dit keer prima uit en dat was geen enkel probleem!

Assortiment
Heel groot assortiment waarin je artikelen vindt die je er eigenlijk niet had verwacht!

Aanbeveling
Ik heb alleen positieve ervaringen met Coolblue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Charles de Winter 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke website met een zeer uitgebreid assortiment op vrijwel alle gebied.

Service
Zeer vlotte bezorging van gekochte producten.
Bij een aankoop in het verleden heb ik na een defect onmiddellijk een ander exemplaar ontvangen.

Assortiment
Is vrijwel van alle markten thuis. Is niet met alle producten de voordeligste, maar wel vaak. De goede service is het soms toch waard om voor CoolBlue te kiezen.

Aanbeveling
Bij dit bedrijf kun je onbezorgd kopen. Zijn er problemen dan kun je hier meteen terecht voor de juiste nazorg.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marlinde 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Is erg overzichtelijk en duidelijk

Service
Ik heb nog nooit een probleem gehad. Nette leveringeen en op tijd.

Assortiment
Ze hebben gewoon echt bijna alles

Extra toelichting
Het is nette service. Grappige mogelijkheden nadat je een product hebt besteld zoals de wacht muziek lijst. En ik kan ze altijd bellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Koster 02-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op de webshop staat alles , maar in de winkel staat weinig of geen witgoed.

Service
Goede snelle levering en prima service

Assortiment
Voor ieders wat wils

Aanbeveling
Goede voorlichting en klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

desmecht johan 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles was duidelijk te vinden.

Service
levertijd was perfect.

Assortiment
Voldeed aan mijn verwachtigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cee 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Duidelijke website. Overzichtelijk

Service
Prettig dat het volgende dag al werd bezorgd

Assortiment
Genoeg keus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel-goed en makkelijk kiezen

Assortiment
Veel artikelen en steeds voorradig

Aanbeveling
Zeer snel aan huis geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 02-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Ik had snel gevonden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd de dag nadien bij ons thuis geleverd.

Assortiment
Ik had verscheidene opties en koos zelf hoeveel ik ervoor wilde betalen.

Aanbeveling
Snel, makkelijk en correct.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews