coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rik 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
makkelijke online bestelling en betaling

Service
Vrijdagmiddag besteld zaterdag om 9u30 geleverd

Assortiment
keuze genoeg

Aanbeveling
product goed verpakt tegen gebeurlijke ongevallen

Extra toelichting
geleverd geplaatst en werkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JW Rutger van der Horst 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is zeer gemakkelijk om de kwaliteit van producten te beoordelen en met elkaar te vergelijken door de duidelijke beschrijving en de gegeven plus- en minpunten.

Service
Coolblue maakt waar wat ze zeggen. De levering is zeer snel en het is zelfs mogelijk producten nog op dezelfde dag te laten bezorgen. Ik heb dit gedaan en werd niet teleur gesteld.

Assortiment
Een breed en diep assortiment. Voor iedereen die op zoek is naar een bepaald product is er een ruime keuze in elke prijs- en kwaliteitscategorie.

Aanbeveling
Ik had mijn bestelling dezelfde dag nog binnen en deze voldeed aan al mijn wensen.

Extra toelichting
Voorheen plaatste ik nog bestellingen bij andere web-shops, maar die tijd is nu zeker voorbij dankzij de uitstekende service het ruime assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tineke 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke informatie

Service
snel

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert van Ree 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
Goede produktinformatie en beschikbaarheid, prijs OK en snelle levering zoals beloofd.

Extra toelichting
Een zeer positieve ervaring. Ik ben overigens benieuwd naar de service van het retourproces als ik per ongeluk het verkeerde produkt zou bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martin Heining 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Alle verschillende webadressen maken het shoppen een klein beetje minder efficient

Service
Fantastisch dat je zelf het levermoment kan opgeven

Assortiment
nvt

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

WOSCHO 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
We kwamen snel uit bij het artikel dat we zochten. Het bestellen en betalen is eenvoudig.

Service
De levertijd werd goed nagekomen, verder geen ervaring

Aanbeveling
Ik was rechtstreeks op zoek naar een bepaald artikel. Dat verliep uitstekend. Over het verdere assortiment/keuzemogelijkheden heb ik geen ervaring.

Extra toelichting
Er werd een tweedekansje aangeboden van het artikel dat we zochten. Dat is prima bevallen, het is als nieuw. Meteen na ontvangst was het prima aan te sluiten en in gebruik te nemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KeesV 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig te vinden

Service
Vlotte levering

Assortiment
Veel keuze met scherpe prijzen

Aanbeveling
Je kunt je bestelling goed volgen en alles volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

nicole 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Niet nodig om te gaan zoeken, alles op de webshop

Service
Zoals gezegd, vandaag bestellen morgen bij U thuis

Assortiment
Veel assortiment

Extra toelichting
als ik nog iets nodig heb, ga ik in de webshop kijken. Dit is de eerste keer dat ik het doe en zeer verrast

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisette hallink 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
S'avonds besteld volgende ochtend product al in huis. Product via PostNL gevolgd klopte allemaal precies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De producten worden duidelijk en overzichtelijk weergegeven.

Service
Zeer snelle levering van de bestelling.

Assortiment
Ik was erg positief verbaasd te zien hoeveel artikelen ze hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site.

Service
Vrijdag besteld zaterdag in huis. Je wordt goed op de hoogte gehouden van je zending status.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sony 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
overzichtelijke webshop

Service
's avonds besteld; de volgende dag al geleverd !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lothar 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het vergelijken met andere producten is super net zoals de mogelijkheid om het product dat je zoekt te kunnen verfijnen naar eigen wensen.

Service
Gemakkelijk en snel

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Savonds besteld, ochtend erop in huis

Assortiment
Super uitgebreid

Aanbeveling
Topshop!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Graaf 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Zocht een doodnormale afvalbak, kwam snel op de site en binnen
3minuren besteld. Was al zo vaak in de winkel wezen kijken zonder
resultaat. Eindelijk een normale witte afvalemmer.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Filip 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Levering gratis zelfs zaterdag

Assortiment
uitgebreid en nieuwe types

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CH Mooij 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
product makkelijk te vinden en duidelijk omschreven
snelle bestelprocedure

Service
snelle levering

Assortiment
ruime sorteren, scherpe prijzen

Aanbeveling
duidelijke procedure van bestelling tot levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roeland 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles overzichtelijk

Service
in het verleden al eens een artikel teruggestuurd zonder problemen ervan te maken!

Assortiment
redelijk ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan del 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, goed volgens afspraak, juiste informatie, goed opgevolgd.

Service
alles klopt

Assortiment
goede keuze mogelijkheden

Aanbeveling
het werkt en dat kunnen vele winkels niet beweren, daar is altijd wel wat, hier gelukkig niet.

Extra toelichting
eindelijk een bedrijf dat doet wat het zegt en goed op te volgen is, wat ze beloven is wat je krijgt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

george C 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Assortiment
héél grote keuze aan artikelen

Aanbeveling
altijd vlotte en correcte bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tjeerd 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede site

Service
Snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabienne 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Je kan alles goed vinden

Service
Je krijgt het snel

Assortiment
Kan misschien wat meer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tineke 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het was heel gemakkelijk het produkt te vinden en te bestellen op de site

Service
Levertijd was uitstekend en eventuele retourzending helder uitgelegd

Assortiment
Uitgebreid assortiment met heel concurrende prijzen

Aanbeveling
Zie resultaten. Prima winkel om zaken mee te doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aaron 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en snel

Service
Veel humor gedurende het proces! Om vrolijk van te worden.

Assortiment
Zeer ruime keuze. Bijna alles is hier verkrijgbaar tegen een redelijke prijs.

Aanbeveling
Topper! Hier gaat mijn voorkeur naar uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gezocht en besteld

Service
goed geïnformeerd na de bestelling

Assortiment
hebben van alles wat je zoekt

Aanbeveling
goed winkel doet wat het belooft

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manon 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijk en veelinformatie

Service
Continue updatevan je bestelling en verzending

Assortiment
Genoeg producten om te vergelijken!

Aanbeveling
Betrouwbaar, veel keus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LimesDBA 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel overzichtelijk, grote keuze

Service
Het is zo gek nog niet, of ze hebben er een oplossing voor.

Assortiment
Enorme keuze

Aanbeveling
Uitstekend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht en zaagblad en vond een zaagblad

Aanbeveling
Product snel gevonden, snel besteld, snel en gratis bezorgd. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Mathias 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Coolblue heeft het beste en gemakkelijkste bestelproces.

Assortiment
Het assortiment kan iets breder voor bepaalde categorieën. Maar je productaanbod limiteren verlaagt natuurlijk ook wel de overhead

Aanbeveling
Als wij elektronica nodig hebben, dan kijken we eerst op Coolblue. Niet altijd de goedkoopste, maar wel de beste prijs/service verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Flip1902 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed aanbod op overzichtelijke site met eenvoudige vergelijkingsmogelijkheid van de diverse modellen

Service
Snelle mail naar aanleiding van de bestelde tomtom

Assortiment
Grote keuzemogelijkheid

Aanbeveling
Perfecte afhandeling van alles

Extra toelichting
Snelle, duidelijke en correcte reacties op de bestelling cq aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marnix 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles staat netjes gerangschikt in categorien waardoor je gemakkelijk het juiste product vindt.

Service
Snelle verzending

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jens Goossens 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je hebt een groot aanbod gewoon vanuit je zetel.

Service
Je bestelt het de ene dag en de volgende dag heb je het al in huis! Dat is megahandig tegenover andere winkels waar je vaak nog een week moet wachten voor het aankomt.

Assortiment
Het assortiment is enorm breed. Ik heb ook al veel dingen die ik nodig had hier teruggevonden, en vaak ook aan een veel lagere prijs dan de winkel waar ik oorspronkelijk was aan het kijken.

Aanbeveling
Het is makkelijk, snel EN goedkoper! Er zijn geen andere winkels die Cool blue dit nadoen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan DB 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gewoon simpel om wat te bestellen.

Service
Supersnelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

James 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Er is een ruim aanbod

Service
Snel alles besteld

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Dikwijls ook nog goedkoper dan elders

Extra toelichting
Wel opletten met de post, maar daar kan men bij coolblue niets aan doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leane 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De bestelling werd op tijd bezorgd en was goed ingepakt.

Assortiment
Er waren voldoende alternatieven om uit te kiezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fabrice lans 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
echt goed service, snel, gooie verpakking enz...

Service
ultra snel en , goed genoteert

Assortiment
er is echt een beetje van alles op cool blue ik vinds die winkel echt goed dat is mijn 4 aankoop en ik ben echt content

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicca 08-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snelle, goede en gratis levering. Steeds de dag na de bestelling je pakket thuis hebben.

Service
Indien er problemen zijn met het toestel, kan je het gratis terug sturen. Ook 14 dagen bedenk tijd als je niet tevreden ermee bent.

Assortiment
Ruime keuze van alles wat je zoekt!

Aanbeveling
Zeer goede en snelle service van alle producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maarten 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
erg goed overzicht in de producten en relevante lijstjes met de toppers

Assortiment
Bijna alle consumer-elektronica voorhanden

Aanbeveling
Eerste winkel waar ik kijk voor m'n bestellingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kapper Kilian 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
website is overzichtelijk en duidelijk

Service
snap je iets niet dan helpen ze je graag

Assortiment
hebben heel veel

Aanbeveling
ik ben zeer tevreden

Extra toelichting
neem een kijkje op de website of in de winkel je zult je verbazen hoe leuk coolblue is

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Vlotte afhandeling en volgens afspraak

Service
Zie boven

Assortiment
uitputtend

Aanbeveling
vlotte en gemakkelijk. Afgehandeld volgens afspraak.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

pieter 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Makkelijk te kiezen, handig dat er al Voor geselecteerde pakketten te kiezen zijn.

Service
Je krijgt goed bericht van je bestelling, nog geen gebruik moeten maken van de service afdeling voor andere zaken, maar voorlopig komt het goed over op me

Assortiment
Zeer royaal, keuze genoeg

Aanbeveling
Snelle levering, tegen een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

beerens etienne 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
bestellen vanin de zetel

Service
bestelling ijdig en goed geleverd

Assortiment
meer dan voldoende keuze

Aanbeveling
correcte afwerking van bestelling en zeer prijselijk

Extra toelichting
Bestel gerust bij cool blue.veilige en betrouwbare site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 07-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Service
Zeer goed en duidelijk uitgelegd

Extra toelichting
Prima uitleg. Alleen jammer dat bij een aankoop van een desktop acer het voorgestelde scherm lg niet kon aangesloten worden wegen niet compatibel. (Geen HDMI aansluiting op het scherm) Nochtans werd mij deze aanbevolen. Hopelijk kan ik deze inruilen voor een ander die wel compatibel is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijker kan toch niet. Om 22u besteld, 12 uur later al geleverd door Bpost.

Service
Vlotte aflevering.

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Eigenlijk moet iedereen dat zelf ervaren en uitmaken.

Extra toelichting
Duidelijke website. Vriendelijke voorstelling. Dienst na verkoop, kan ik me niet over uitspreken maar het lijkt me dat ook die goed werkt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirkjan 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Service
snelle service, nooit problemen dus geen info over retouren of zoiets.

Assortiment
ruime keus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anna De Vuyst 07-02-2016 In de winkel gekocht
Lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Direct kontakt gehad met verkoper die mij heel degelijke raad gaf

Service
Geen moeite te veel

Assortiment
Ik heb niet naar andere producten gekeken

Aanbeveling
Ik heb al aan iedereen over jullie verteld en er zijn er verschillende die ook zo n mini iPad willen en bij jullie langs zullen komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vandaag beslist, morgen in huis

Service
geleverd zoals beloofd

Assortiment
sommige merken niet te vinden maar toch ruime keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Yaw69 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen ,betalen ,klaar

Extra toelichting
Alleen de bezorging was slecht. De koerier weigerde me te helpen om de tv uit de wagen te pakken. Hij zei dat het pakket te groot was. Ik heb mijn vrouw dan maar geroepen om de tv uit de bestelwagen te pakken. Pakket was helemaal niet zwaar. Met andere woorden een slechte koerierdienst. Had hem eigenlijk moeten terugsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Brands 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Op zaterdag avond besteld en zondagochtend al in de winkel af kunnen halen. Prima service op de rustige zondag ochtend. Geen drukte in de stad, voor de deur parkeren.

Service
Goede service, medewerker controleerd de inhoud van het pakket op volledigheid. Vraagt ook of niet bestellde, kritische opties, een bewuste keuze is. Je kan thuis zonder teleurstelling direkt aan de gang.

Assortiment
Alle benodigde accesoires voorhanden. Totaal pakket aanwezig. Heb je deaccesoires niet diirect nodig dan is het zinvol andere shops te raadplegen. Prijsverschillen zijn hierop onderling groot. Coolbleu heeft een breed assortiment, maar is zeker niet de goedkoopste

Aanbeveling
Ruime winkel, gemotiveerd personeel, vriendelijke afhandelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Vandegaer 07-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen op internet: simpel, duidelijke voorstelling en kiezen wat je zoekt...

Service
Was zoals beloofd: deze namiddag besteld, morgenmiddag geleverd, gratis levering.

Assortiment
Wat ik nodig had was onmiddellijk voorhanden

Aanbeveling
Voldeed aan al mijn verwachtingen: gemakkelijk snel en volledig naar verwachting

Extra toelichting
Neen, niets meer aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews