coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42715 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1718 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anita 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie en beloofde levering. Fijne website met revieuws erbij.
Meestal een video zodat je goede uitleg krijgt over het produkt. Kom je er niet uit staat de klantenservice je ook met raad en daad bij.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Bavel 18-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb reeds eerder bij CoolBlue besteld en vanwege de goed opgezette website met duidelijke omschrijving van het gewenste artikel en de snelle levering, kom ik hier graag terug

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas 18-11-2017 Via de website gekocht

Snel bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ontving voor de bezorging 2 keer een sms waarvan er 1 niet correct was (een uur te vroeg).
De levering was bijzonder snel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cekop 18-11-2017 Via de website gekocht

Hamerboormachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede service, wordt prima geholpen, ook als je verkeerd artikel hebt gekocht, blijft de service goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondag begaf onze oude wasmachine het en hebben we via cool blue een nieuwe besteld. Op maandagmiddag werd de nieuwe wasmachine al gebracht en keurig op tijd en op zijn plek gezet en aangesloten. I

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ingrid 18-11-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed te vrede, besteld, direct reactie terug dat het in behandeling is.
Volgende dag kon ik het pakketje ophalen.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

johan 18-11-2017 Via de website gekocht

perfect proces, zowel bestel- als afleveringprocedure

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
maandag om ca 17 uur een combi-magnetron besteld, de volgende dag ca 17 uur reeds geplaatst!
het gehele traject van bestellen tot aflevering/plaatsen is uitstekend georganiseerd, de aflevering aan huis , het plaatsen van de nieuwe apparatuur, uitpakken, opruimen en afvoeren
van verpakking en oude apparaat verloopt prettig en rustig, kortom wij zijn bijzonder tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. van Kalkeren 18-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Algemene score

10,0
We zochten een bepaald artikel. Coolblue was de goedkoopste en snelste daarmee. s Avonds laat besteld, de volgende dag n huis. Top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 17-11-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, keurig boven gebracht en geïnstalleerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik koos voor coolblue voor de prijs, levertijd en gratis service van het op zijn plek zetten van de wasmachine. Alles ging prima zoals afgesproken. Vriendelijke jongens. Wel zwaar werk, er zou toch een cao moeten zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carel 17-11-2017 Via de website gekocht

Top service. Wie zegt dat het niet meer kan! Hier wel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima medewerkers. Goed geholpen. Goede wasmachine voor een leuke prijs. En vooral het op zolder neerzetten van de machine en afvoeren van de oude. Top Boys. Real Cool!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frans 17-11-2017 Via de website gekocht

gewoon vlot.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik wist wat ik wilde hebben, dus vlot gevonden op de site.
Bestellen en de volgende morgen in huis, wat wil je nog meer van een webshop.
En dat tegen een scherpe prijs.
Hier kom ik wel weer eens terug.

Reageer

Liesbeth 17-11-2017 Via de website gekocht

Alles naar wens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Besteld en volgende dag bezorgd. Prima service. Duidelijke shop. Kreeg een email in de ochtend wanneer de bezorger zou komen waarop ik kon anticiperen in mijn tijdsverdeling van de dag. Heel prettig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cesar 17-11-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar en snel

Algemene score

9,0
Duidelijke communicatie, overzichtelijk en snel geleverd. Maandag besteld en de volgende dag in huis! Uiteraard netjes te volgen via tracé&tracé

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 17-11-2017 Via de website gekocht

Verrast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige service! Op dinsdag om 17.30 uur een nieuwe wasmachine besteld, omdat mijn huidige wasmachine niet meer gerepareerd kon worden. De volgende dag om 9.30 uur stond de nieuwe al keurig aangesloten op,zijn plek. Je wordt keurig op de hoogte gehouden hoe laat de machine gebracht wordt en dan zijn E er ook. Zelfs de wasdroger werd er opgezet! Hier kan menige traditionele winkel een voorbeeld aan nemen. Wat een goed bedrijf met zeer vriendelijk en meedenkend personeel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 17-11-2017 Via de website gekocht

super Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
besteld via website. Diepvriezer werd door 2 vriendelijke en behulpzame medewerkers geleverd. Zonder problemen in kelder gezet en in werking gezet. Oud toestel werd teruggenomen. Super service en een pluim voor de 2 medewerkers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc Roelands 17-11-2017 Via de website gekocht

Super kwaliteit aan lage prijs snel geleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prima produkt te kiezen uit een breed aanbod. Uitgebreide informatie op de website die doordacht kiezen mogelijk maakt. Een vleugje humor. Correcte prijzen en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Hensbergen 17-11-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, goede communicatie over de levering (mail/smsje en telefoontje)
Levering van wasmachine, werd geplaatst en aangesloten. Medewerkers waren erg vriendelijk. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R v/d Hoek 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede service en zeer vriendelijke mensen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Heb voor het eerst besteld via coolblue en wij zijn verkocht de mensen aan de telefoon zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
De dag erna om +_ 07.30 telefoon we zijn er bijna meneer.
De bezorgers zijn ook zeer vriendelijk eerst netjes voorstellen en toen pas uitladen.
Wij zijn om tot de volgende aankoop heren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yamna Oulad Boazza 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben zeer tevreden met coolblue. Ik heb een hele slechte ervaring bij media markt waardoor ik mijn geld heb teruggevraagd en meteen bij Coolblue mijn was machine besteld wat een verschil. Buiten een geweldige service zijn de medewerkers erg vriendelijke en behulpzaam.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Peize 17-11-2017 Via de website gekocht

Snel en betrouwbaar!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De site is duidelijk, de prijzen zijn concurrererend en alles werkt snel. Super! We hebben al vaker bij Cool Blue besteld en het loopt altijd op rolletjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 17-11-2017 Via de website gekocht

Duidelijke website, correcte levering en klantvriendelijk.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Gebruiksvriendelijke en overzichtelijke website. De leveringen zijn zeer correct. Duidelijke communicatie en klantvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Alexander 17-11-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede, soms goedkoopste prijs en snelle levering. Uitstekende after-sales service dus waar voor m'n geld

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Margriet Paffen 17-11-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede producten met veel keuze van verschillende producten van t.v. tot wasmachine enz .s;avonds besteld de volgende dag al geleverd .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 17-11-2017 Via de website gekocht

Service al jaren op een heel hoog peil

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vele jaren geleden, toen CoolBlue nog niet zo bekend was, heb ik daar iets besteld. Met een verrassende goede service.
Inmiddels zijn ze een stuk bekender en groter. Wat niet veranderd is, is dat zij de service op het hoge niveau hebben kunnen vasthouden.
Alleen jammer dat zij via PostNL de goederen laten bezorgen. Want de sevice van deze bezorgdienst is is stukken minder.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Madelon 17-11-2017 Via de website gekocht

Goede snelle serves

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goed snel en je weet waar je aan toe bet en dat is erg prettig .je wordt goed op de hoogte gehouden waar je pakje is en ben super blij met me stoom reiniger

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

David 17-11-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
gebruiksvriendelijke site, snelle service. aangename en ludieke verpakking met een kwinkslag, dat maakt het leven wat vrolijker :-)
klantenservice ook telefonisch vlot bereikbaar, vriendelijk en behulpzaam

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eltjo 16-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd uitleg vooraf prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk ,goede comunicatie,alles op tijd geleverd,ben zeer tevreden prijzen zijn ok en de side is zeer overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Twan 16-11-2017 Via de website gekocht

Fijne webshop in elk aspect

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De website klopt gewoon, makkelijk te navigeren, filteren en zoeken. Veel handige extra informatie. Daarnaast wordt volgens mij de prijs altijd aangepast aan de laagstd gangbare prijs, en is de service prima. Fijne webshop dus!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 16-11-2017 Via de website gekocht

SUPER

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Volledig geleverd conform belofte, 's middags besteld en keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke bezorger

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 16-11-2017 Via de website gekocht

Teleurstellend

Algemene score

2,0
Klantenservice levert geen service aan klanten. 2x contact gehad over levering die niet kwam. Er werd zelfs de suggestie gedaan om het product nog een keer te kopen en dat er daarna geld teruggestort zou worden. Service is het oplossen van een probleem en niet een groter probleem creëren.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 18-11-2017

Hi Hans,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Wat naar om te lezen dat er zoveel misloopt met de bezorging van je bestelling. We kunnen ons goed voorstellen dat je hiervan baalt en willen je onze excuses aanbieden voor het ongemak. Graag willen we de situatie nog eens voor je bekijken en, indien het nog nodig is, natuurlijk voor jou oplossen. Zou je ons hiervoor je ordernummer met een korte toelichting willen sturen op geenglimlach@coolblue.nl? We kijken dan zo snel mogelijk verder met je mee.

Groeten,
Coolblue

Reageer

Capellenaar 16-11-2017 Via de website gekocht

Snel geleverd en vooral goed op de hoogte van het leveren

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue had een mooie aanbieding van een game. Veel goedkoper als andere webwinkels, de betaling is heel eenvoudig, het bestellen zonder dat je je account info weet is ook geen probleem, levering is snel en accuraat en je krijgt over bestelling en levering keurig een berichtje per email.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bobo 16-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website en zeer snelle levering.
Zondagavond 22.30 uur besteld en maandagochtend 10.10 uur reeds in huis.
Gunstige prijs en goede kwaliteit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brug55 16-11-2017 Via de website gekocht

als altijd betrouwbaar

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website met veel nuttige informatie
Coolblue maakt het hele traject, van bestelling tot en met aflevering, heel inzichtelijk. Waar nodig wordt prima "nazorg" geleverd. Ik ben nog nooit teleurgesteld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Albert ter Harmsel 16-11-2017 Via de website gekocht

DE vraagbaak op internet!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik zat op bol.com te zoeken naar een Sonos-systeem. Toen ik een vraag had ben ik naar coolblue.nl gegaan omdat ze daar zo snel antwoorden. En inderdaad, antwoord via twitter binnen een half uur gegarandeerd maar binnen 5 minuten gegeven.
Dus heb ik het hun gegund.
Na de bestelling ook nog ongevraagd een duidelijke installatie-instructie.
Dat is wat ik als klant wil!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Godelieve Nys 16-11-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hebben voor coolblue gekozen voor de snelle levering en goede prijzen
bij vergelijk van het zelfde product bij andere
Toppie

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

karin waalboer 16-11-2017 Via de website gekocht

uitstekende service, van bestelling tot aflevering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
veel keuze, uitstekende service, mooie producten en zeer vriendelijke mensen....dikke duim voor de jongens die de producten hebben bezorgd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 16-11-2017 Via de website gekocht

Uitstekende service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Van te voren belde de bezorgers dat ze er aan kwamen. Netjes de wasmachine naar zolder gebracht EN de oude weer meteen meegenomen!👌Vrolijke mannen en niet te beroerd om wat te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carla 16-11-2017 Via de website gekocht

Too service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue eerst gebeld voor informatie, kreeg een goed advies, meteen apparaat besteld het werkt top, bedankt coolblue

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mary 16-11-2017 Via de website gekocht

uitstekende winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, uitstekende service, duidelijke site, goede leveringsvoorwaarden, betrouwbare en gemakkelijke betaalwijze

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birkholz 16-11-2017 Via de website gekocht

Top!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue maakt waar wat ze beloven zonder gedoe! Je besteld en hetgeen je besteld wordt binnen gereden en oude oven gaat weer mee terug. Super

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Leon van Mourik 16-11-2017 Via de website gekocht

110% tevreden,eenvoudig bestellen,bezorging en afhandeling.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
No nonsens website, eenvoudig en duidelijk. ook voor ouderen (zoals ikzelf) goed te begrijpen. Winkelen vanuit de luie stoel is een perfecte uitkomst.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marianne 16-11-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Keukenmachine gekocht, helaas ontbrak er een onderdeel. Coolblue heeft uitgezocht waar onderdeel te verkrijgen was en er voor gezorgd dat onderdeel nageleverd werd. Super!!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn 16-11-2017 In de winkel gekocht
Utrecht

Wederom fantastisch. Service to the max.

Algemene score

10,0
Alles tiptop in orde. Moet hard nadenken om verbeterpunten te geven aan Coolblue.

NPO score 10 wat mij betreft ;).

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 16-11-2017 Via de website gekocht

Ik ben niet tevreden over de service

Algemene score

4,0
Ik ben ontevreden over de levering. Het moment van leveringzonder verdere uitleg door postnl verplaatst van 14 naar 15 november en toen toch weer terug naar 14. inmiddels was ik op dat moment niet meer thuis. Toen heb ik gekozen voor ophalen bij een afhaalpunt en werd mij meegedeeld dat het op 15 november kon worden opgehaald. Ook daar bleek het echter niet geleverd terwijl aangegeven en vandaag op 16 ook niet. Heden heb ik bericht vannpostnl ontvangen dat het vanavond thuis wordt bezorgd. Daar heb ik niet voor gekozen. Ik vind dat erg verwarrend en toen telefonisch contact opgenomen met coolblue. Als het vanavond niet bij mij of bij de buren kan worden afgegeven gaat het terug naar coolblue. Het advies was om in dat geval opnieuw dezelfde bestelling te plaatsen en te betalen. De oorspronkelijke bestelling zou dan worden geannuleerd. Ik vind dat coolblue alsnog dient te zorgen voor correcte aflevering. Dit vind ik geen goede manier om de fout die kennelijk gemaakt is bij de aflevering te doen herstellen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-11-2017

Beste Wim,

Bedankt voor je uitgebreide review. Wat enorm zuur om te lezen dat het afleveren van je pakket zo moeizaam is verlopen. We kunnen goed begrijpen dat je hier absoluut niet tevreden over bent en willen je hiervoor allereerst onze excuses aanbieden. Heb je je pakket inmiddels in huis? Wanneer dit niet het geval is, kijken wij graag via deze weg nog eens met je mee. Zou je ons dan je ordernummer met een korte toelichting willen sturen op geenglimlach@coolblue.nl? Wij gaan dan zo snel mogelijk verder voor je aan de slag.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Carlijn 16-11-2017 Via de website gekocht

Snelle positieve service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een acer laptop/tablet. Binnen een dag geleverd. Bevalt tot nu toe goed en was de goedkoopste bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harderwijk 15-11-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is echt fantastisch om te zien hoe snel Coolblue levert. Zondagavond laat in de avond het product besteld en maandagmorgen om 11:00 uur wordt er al aangebeld door een medewerker van Coolblue die een pakketje komt bezorgen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leen 15-11-2017 Via de website gekocht

Jammer

Algemene score

1,0
Op di 7-11 een wasdroger, stapelkit en wasmachineverhoger besteld. Leverdatum gesteld op za 11-11. Geen bezorging za 11-11, belofte van Coolbue levering op ma 13-11 geen levering, hernieuwde belofte levering op di 14-11. Geen levering op di 14-11 hernieuwde belofte levering op woe 15-11. Geen levering op woe 15-11. Woe 15-11 4x gebeld met klantenservice do 16-11 zou ik worden gebeld
met nieuwe leverdatum. Men komt dus zijn belofte niet na. Uiteindelijk order stop gezet. Geld komt retour. Klantenservice uitermate vriendelijk. Afhandeling ronduit slecht.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 18-11-2017

Hi Leen,

Jeetje, we schrikken van je bericht. Wat enorm vervelend om te lezen dat de levering van je nieuwe wasdroger met stapelkit en verhoger zo moeizaam is verlopen. We begrijpen enorm goed dat je hier niet tevreden mee bent en zijn het met je eens dat dit absoluut te lang heeft geduurd. Dit is niet wat je van ons mag verwachten. Hoewel wij het jammer vinden, begrijpen wij dan ook zeker dat je je bestelling hebt geannuleerd. Wij willen je via deze weg onze excuses aanbieden voor het ongemak. We hopen dat wij je in de toekomst nog eens mogen laten zien hoe een levering wel hoort te verlopen. Wanneer je nog vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je dan heel erg graag verder. Voor nu wensen we je, ondanks al het ongemak, een enorm fijn weekend toe.

Groeten,
Coolblue.

Reageer

Paul 15-11-2017 Via de website gekocht

tweede kans is goud!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue heeft een heldere website met duidelijke omschrijvingen en scherp geprijsd.
De bezorging was erg vlot. In plaats van halfvolle cartridges gewoon volle. Niet van dat flauwe.
Attente nazorg.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandra 15-11-2017 Via de website gekocht

Super service!!??

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit is een fijne service, en direct de dag erna heb je je aankoop thuis. Ook op zondag. Super!! Ook goed verpakt, veilig, zodat het niet kan beschadigen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

karen 15-11-2017 Via de website gekocht

Goede service tot op de plek waar het moet staan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik heb een kookplaat gekocht en een droger in de webshop. Omdat ik meer specificaties wilde weten heb ik de klantenservice gebeld die mij goed konden informeren over de gewenste producten. Na het bestellen kon ik de gewenste leverdatum invullen, zodat ik ook thuis ben als het geleverd wordt. En het werd tot op de plek van bestemming gebracht en aangesloten. Fantastisch!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews