coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2218 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bollekette 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
online altijd easy en snel geleverd

Service
De koelkast zou geinstalleerd worden en de verpakking meegenomen,maar de bezorger had 'geen tijd' en deed het niet.

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

Steven Camerlinckx 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk producten vergelijken, makkelijk betalen

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze, zeker niet de duurste

Aanbeveling
geweldig over heel de lijn

Extra toelichting
Snel geleverd, ruime keuze, zeker niet de duurste, super handige website om zaken op te zoeken en te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eggspert 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Coolblue heeft een mooie en duidelijke website, een uitgebreid assortiment en is heel scherp geprijsd. De bezorging is tip top (zelfs op zondag)! Een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peterschreurs 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zoeken en bestellen van het product gaat intuïtief en heel gemakkelijk

Service
Voor middernacht besteld, betekent inderdaad de volgende dag geleverd. Laatst al voor 9u 's ochtends.

Assortiment
Tot nog toe steeds gevonden wat ik zocht.

Aanbeveling
Ik ben tevreden en dus beveel deze winkel ook graag aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

muller50 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vindt zaken gemakkelijk en bestellingen zijn snel geplaatst en betaald

Service
In het verleden in de winkel bijzonder klantvriendelijk en deskundig. Doe nu altijd online zaken. Vragen worden inderdaad snel en correct beantwoord. Verpakking is prima. De levering zoals beloofd: van snel tot sneller!

Assortiment
Eigenlijk zoek ik nooit tevergeefs op Coolblue. Van koekenpan tot boombox.

Aanbeveling
Ik heb al vele jaren (plm. 16 jaar) uitsluitend positieve ervaringen. Zowel online als in de fysieke winkel.

Extra toelichting
Ik koop hier al ruim 15 jaar. Assortiment, service, snelheid en prijs maken Coolblue een topper.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jellie de Haan 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk te vinden, zo gepiept.

Service
wordt gelijk op de hoogte gehouden van je pakket.

Assortiment
keus te over.

Aanbeveling
zo snel, zo gemakkelijk, zal het bij iedereen aanraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loeke 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede en duidelijke website

Service
Prima informatie en snelle levering

Assortiment
Zeer uitgebreid, en vrijwel alles heeft een duidelijke en redelijk complete teschische beschrijving

Aanbeveling
betrouwbaarheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

selectionberchem 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel makkelijk correct uitgevoerde afspraken

Service
service moet bij jullie geschreven worden met een grote S

Assortiment
voor ons een zeer volledig assortiment

Aanbeveling
wij vertellen het zelfs tegen een hond met een hoed op

Extra toelichting
er zijn geen slechte punten heb er niets aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HENRI BONGERS 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Erg gebruiksvriendelijk en zeer efficient

Service
Uiterst snelle levertermijn, zelfs op zondag, eenvoudige opvolging van de zending, probleemloze en vooral kosteloze retourprocedure

Assortiment
Ruime keuze, duidelijke toelichting, uiterst scherpe prijzen

Aanbeveling
Ongetwijfeld onovertrefbaar

Extra toelichting
Alles opperbest

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

van den wyngaert eddy 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
HET IS EEN FANTASTISCHE WINKEL EN SITE. Je vind er alles en je vergelijkt en kies rustig wat het beste bij je verwachtingen past. Je besteld en een dag later is het geleverd proper verpakt en steeds juist en verzorgt. Ik heb er reeds een hele boel gekocht en gaat dit zeker blijven doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

henk 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bezorgen op zondag

Service
Netjes verpakt

Assortiment
Alles is daar te koop

Aanbeveling
Zeer snelle levertijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S F 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen gedoe met kiezen, betalen en bezorgen

Assortiment
Veel keuze, zelfs in verrekijkers

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Carin 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Product was makkelijk te vinden, en ook makkelijk weer terug te vinden.

Service
Eerder iets terug gebracht. Was geen probleem erg goed geholpen!

Assortiment
Ruim assortiment, goede prijs!

Aanbeveling
Goede service, goed producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h.j.beukenhorst 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goed ,snel en zelfs bezorging op zondag.

Service
goed

Assortiment
ruim voldoende.

Aanbeveling
goed en snel.

Extra toelichting
Een seniormobiel Doro 820 gekocht via cool Bleu snelle levering en zelfs bezorging op zondag. Ik had een zelfde mobiel ergens anders besteld ,maar die bleek gebruikt te zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silviow1944 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk gevonden wat we zochten

Service
Op elk moment goed op de hoogte gehouden van de levering.

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Prima service

Extra toelichting
Perfecte service! Wat we verwachten van een webwinkel !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MK 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website, makkelijk online te bestellen.

Service
Via email duidelijke en snelle bevestiging over bestelling en levering.

Assortiment
Genoeg keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alexis_P_2002 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Je vind je keus op de webside, je besteld en betaald via paypal.
De dag erna heb je het in je bezit.
Makkelijker kan niet.
- De gegeven en specs van toestellen kloppen soms niet. bv geen GPS in dit toestel en dit is wel zo, idem met simkaart, enz...

Service
-Heb vroeger een probleemke gehad met een toestel onder garantie, vanaf dan is er geen goede service meer.
Zou even snel moeten opgehaald of vervangen worden als jullie leveren.

Assortiment
Het meeste is er, soms niet snel genoeg.

Aanbeveling
Ik beveel deze winkel zeker aan, zeker dat hier ook extra info kan vinden.
Als ze vragen hoe het met de garantie zit, dat is minder positief.

Extra toelichting
Je vind er meestal wat je zoekt met de nodige info. Ook de info gegeven van klanten over een toestel is handig en nuttig. De info&specs die jullie schrijven moeten wel kloppen, al verschillende keren vastgesteld dat dat niet altijd zo is..

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Goed

Reageer

Verdiflora 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
makkelijk alles te overzien

Service
direct mail over voortgang van de bestelling

Assortiment
ruim assotiment

Aanbeveling
makkelijk goede service, goede prijzen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

marc theo 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
het is zeer gemakkelijk om van thuis iets te kunnen kopen en de volgende dag is het al geleverd.

Service
heel vlugge levering (zelf op zondag)

Assortiment
ruime keuze in vele zaken.

Aanbeveling
een winkel bij jou thuis zou ik het noemen.

Extra toelichting
heel goede en vlugge service , meer keuzes zou nog beter zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

arnoarmani 25-08-2015 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het is makkelijk advies te vragen tot laat in de avond. Nog makkelijker is het, dat het tegenwoordig ook via een Whatsapp bericht kan. En de hele snelle reactie.

Service
Coolblue heeft een hele goede service. Je krijgt de mogelijkheid eerst het product in de winkel te beoordelen alvorens tot aanschaf over te gaan. De tijd die er genomen wordt om uitleg over het product te geven.

Assortiment
Vaak zijn alle producten aanwezig. Indien niet dan wordt met spoed gekeken naar een oplossing.

Aanbeveling
Coolblue zou ik zeer zeker adviseren, omdat de service en prijskwaliteit goed is.

Extra toelichting
CoolBlue past zich heel snel aan, aan de veranderingen van deze tijd. Ik denk dat CoolBlue de enige winkel is waar je via WhatsApp vragen kunt stellen en om advies kan vragen over bepaalde producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stijnsegers 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Opgezocht wat ik wou hebben (smartphone), via coolblue goedkoopste. Zaterdag besteld en zondag GRATIS geleverd!

Service
Supersnelle en gratis levering ook op zondag

Assortiment
Onmiddelijk gevonden wat ik zocht. Voorstel van accesoires bekeken en in 1 keer aantal mee besteld. Alles wat ik wou was binnen handbereik en aan een aangename prijs

Aanbeveling
Makkelijk, snel, bijna alles voorhand en aan een eerlijke prijs. Ik raad het zeker aan voor iedereen om eerst hier een kijkje te nemen. Daarna ga je het nergens anders goedkoper en sneller geleverd vinden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daffie82 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Enorm makkelijk, ook niet verplicht een account aan te maken vind ik een erg groot voordeel.

Service
Service is gewoon super. Om 23u30 besteld op zaterdag, zondagmorgen om 10u op de stoep. Dat is service !

Assortiment
Breed aanbod.

Aanbeveling
Gewoon top!

Extra toelichting
Zeer goede service, zeer duidelijke website. Kan er niets slecht over zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tolenaars 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede productomschrijving, snelle levering naar keuze, informatieve reviews op de site door andere kopers.

Service
Reageren snel op je vragen. Binnen 6 uur antwoord. Kreeg nog een automatisch gegenereerd mailtje dat het ze helaas niet binnen 4 uur hadden gereageerd (was op Zondag).

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Jules 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
eenvoudig online te bestellen in enkele stappen

Service
meteen een bevestiging van je bestelling en een supersnelle bezorging

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
snel, betrouwbaar en met zorg besteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bram 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Weinig moeite, zo gedaan. Niet veel moeilijke dingen invullen.

Service
Snel en goed bezorgd

Aanbeveling
Goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Boek 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijk, eenvoudig en super snel.

Service
Je wordt op de hoogte gehouden van de status van de bestelling, prima.

Assortiment
Ruim, meer dan in welke winkel ook.

Aanbeveling
Ik ben zeer enthousiast. Snel, betrouwbaar, klantvriendelijk, wat wil je nog meer.

Extra toelichting
ga lekker door op deze manier.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon Verlinden 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vlotte navigatie, duidelijke productomschrijvingen, gemakkelijke betaling

Service
Continue updates over verzending. Snelle levering. Vriendelijke 'bediening'

Assortiment
Ik vond alles wat ik zocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carlos 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijke site, duidelijk.

Service
heb telefonisch contact gehad met medewerker voordat ik bestelling plaatste.

Assortiment
kon goed vinden wat ik zocht.

Extra toelichting
goede voorlichting, duidelijk. snelle helpdesk. Kennis over het product. Tevreden met aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

D vd Meer 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Leuk en makkelijk. Alles goed te vinden en te bestellen

Service
Enkele keer service nodig gehad, was excellent

Assortiment
Cool blue heeft bijna altijd alles wat ik zoek

Aanbeveling
Vertrouwen en fijne uitstraling

Extra toelichting
Ga zo door

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eric_s 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klik, klik, klaar... hoe moeilijk kan het zijn. Ophalen, ook na 18:00 uur, of thuis laten bezorgen, wanneer jij dat wil...

Service
Ze weten waar ze het over hebben... of zoeken een collega die het weet. Je wordt niet met een kluitje het riet in gestuurd

Aanbeveling
Als je gaat kijken, zijn ze niet de goedkoopste (een paar euro duurder dan de goedkoopste), maar ik heb nog nooit gezeur gehad als er iets aan de hand is of als je het product zelfs terug wilt brengen. Altijd een correcte afhandeling, zonder kosten.

Extra toelichting
het kan altijd beter, maar het wordt in mijn ogen wel moeilijk. Snelle levering, scherpe prijzen, zeer goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jelle Reedeker 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Jullie site is overzichtelijk en gemakkelijk te bedienen.

Service
gewoon een goede service.

Assortiment
Ik kon gemakkelijk vinden wat ik nodig had.

Aanbeveling
waarom niet!

Extra toelichting
Nee want alles was naar wens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

zwembadman 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Duidelijke en overzichtelijke website, eenvoudig bestellen in enkele stappen. Bovendien krijg je bij elke stap opvolging/uitleg die je direct toont wat je verder kan verwachten (en op een manier die regelmatig een keer de mondhoeken doet krullen - nooit geweten dat online bestellen tot een glimlach kon leiden)

Service
Zeer snelle levering, afdoende verpakking. Bij vragen is er altijd snel iemand bereikbaar die ook adequaat antwoordt op de vragen.

Assortiment
Ruim assortiment aan concurrentiële prijzen. Binnen de meeste productgroepen is de keuze zeer uitgebreid. De prijzen zijn niet per sé de allerlaagste die je kan vinden, maar wel heel concurrentieel.De keuze + service in combinatie met de prijs maken dat Coolblue vaak de eerste plek is waar we gaan kijken als we iets nodig hebben.

Aanbeveling
De eerste - en voorlopig enige - webshop waar ze erin slagen een soort persoonlijke "ervaring" mee te geven bij het winkelen. Door de kleine details (de deurhangers waarop je kan melden dat je aan het wachten bent; het SMSje om te bevestigen dat de bestelling is ingepakt; de grappige opdruk op de dozen;...) maken ze het verschil met de concurrenten die ook allemaal een perfecte logistiek hebben. Een aanrader.

Extra toelichting
Soepele en zelfs fijne ervaring. Bestellen bij Coolblue gaat vlotter en leuker dan bij het gros van de concurrenten. Samen met het ruim en overzichtelijk assortiment, is het bij ons de eerste bestemming voor veel elektronica- en huishoudartikelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KoperTablethouder 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel, overzichtelijk en genoeg specificaties

Service
Geen beter webwinkel qua service op dit moment als Coolblue

Assortiment
Ontzettend goed, missen alleen nog wat goede merken in bepaalde segmenten.

Aanbeveling
geen 10 omdat je altijd aan jezelf kan blijven werken :)

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wouter.vandevondel 25-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zoals de site zegt, voor 23u besteld is morgen geleverd. Alles was perfect op tijd en je wist precies waar het pakket zich bevond.

Service
Voor alles werd je perfect op de hoogte gehouden per mail en een tracking code.

Assortiment
Er is zeker voor elk wat wils. Je kan hier echt alles vinden wat je zoekt. Van elektronica tot keukengerief.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

coolbritt 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
snelle levering

Service
komt afspraak na!

Assortiment
Zeer blije dochter met haar nieuwe spullen! Keuze genoeg

Aanbeveling
Groot assortiment en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon thuis zoeken wat je wilt kopen.

Service
Levering binnen 24 uur, wordt waar gemaakt.

Assortiment
Wat ik ook zoek vrijwel altijd vind ik het bij cool blue. En tegen concurrerende prijzen.

Aanbeveling
Totaal tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
voor het eerst een product online gekocht een wasmachine de webside was heel duidelijk en na heel goed pluizen heb ik een keus gemaakt.het bestelproces ging voor mij prima.

Service
door drukte was het product na het weekend pas bezorgd maar na een belletje was het mooi op tijd bij mij thuis.binnen een kwartiertje was de wasmachine aangesloten en de twee mannen deden hun werk prima.

Assortiment
de wasmachine moet nog uren gaan maken maar daar heb ik wel vertrouwen in. ben tevreden met mijn keus en de prijs. coolbleu wil ik zeker blijven volgen bij het aanschaffen van andere producten in de toekomst de keus is prima op de website.

Aanbeveling
prima website met heel veel keus en zal zeker de mensen om mijn heen hiervan op de hoogte brengen.

Extra toelichting
nee.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden

Service
Bestelling geplaatst en direct mail en telefoon gehad hoe het er voor stond

Assortiment
Zowat alles te verkrijgen

Aanbeveling
Hier mogen al mijn vrienden en kennissen van weten dat er fijne gewinkeld kan worden

Extra toelichting
Bij een volgende aankoop zal ik eerst hier rond kijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-08-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven

Algemene score

6,0

Gemak
Nummertje trekken om zelfs maar info te krijgen ook als de winkel leeg is is overdreven

Service
Was redelijk tot goed wel verkeerde voorlichting webside gaf verkeerde infodus voor niks naar de winkel gekomen bleek gevalletje jammer joh

Assortiment
Is zeer uitgebreid maar beperkt in de winkel

Aanbeveling
Netjes groot weinig display

Extra toelichting
Webside geeft verkeerde onfo daardoor verkeerd product gekregen. Alternatief is niet geheel volgens wensen maar voldoet. Was wel een kwestie van jammer joh. Korting voor het ongemak was netjes geweest.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Karin 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke website, alles makkelijk te vinden.

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
betrouwbare en snelle service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arie 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke manier van selecteren. Snel in te vullen zonder allerlei omwegen.

Service
Na het opdragen van de koop wordt er perfect gecommuniceerd. Het geeft direct vertrouwen dat het goed komt!

Assortiment
Wij konden goed vinden wat we nodig hadden. Verschillende opties bekeken die geleid hebben tot een vlotte aankoop.
Al met al zijn we een half uur bezig geweest van kiezen tot en met bestellen!

Aanbeveling
Wat in de reclame wordt gemeld komt gewoon uit!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnaHelena 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
'S avonds besteld de volgende dag al in huis

Assortiment
Tot nog altijd kunnen vinden wat ik zocht.

Aanbeveling
Zo gemakkelijk en zo snel. Assortiment zou op sommige gebieden nog iets uitgebreid kunnen worden.

Extra toelichting
Zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dantevg 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles zo gevonden in een van hun zovele websites.

Service
Supersnelle levering. Goede service voor retourneren, snel weer terug.

Assortiment
Ze hebben bijna alles.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

inge 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Alles was perfect, procedure en timelines zijn helder en men komt afspraken na. Het enige puntje van kritiek is de verpakking - mijn laptop zat in een doos met aan de bovenkant plastic luchtzakjes maar de onderkant niets aan bescherming, dus hopen op een koerier die netjes omgaat met de dozen...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anton Worrell 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed overzichtelijke site

Service
Ze doen wat ze afspreken.

Assortiment
Ze hebben veel diverse modellen in alle mogelijke apparatuur.

Aanbeveling
Ze doen echt alles met een glimlach en vooral veel liefde!

Extra toelichting
Geroerd door de tekst op de verpakking!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nord Vermeer 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Duidelijke uitleg en goede manier om te vergelijken.

Service
Zowel persoonlijk/telefonisch als via de mail correct geïnformeerd.

Assortiment
Niet uitputtend, maar ruim voldoende.

Aanbeveling
Zeer goede verhouding tussen prijs en kwaliteit.

Extra toelichting
Prima communicatie over de aflevering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hans 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk te vinden en snel besteld

Service
Snelle levering en gratis bezorgd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JanD 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel informatie over de producten en goede vergelijkingsmogelijkheden op de website.

Service
PostNl levert bij mij vrijwel nooit binnen een dag pakket af alleen de pakketten van CoolBlue komen altijd binnen een dag aan ??!!
Met retourzendingen heb ik bij CoolBlue geen ervaring.

Assortiment
Het assortiment is erg ruim en ik kan vrijwel alles vinden wat ik zoek. Soms hebben ze bepaalde types van sommige merken niet maar als je dat verder gaat zoeken blijkt dat type vaak geen goede koop b.v prijs versus kwaliteit.

Aanbeveling
Normaal is de 10 voor de meester maar hier is hij ook wel op zijn plaats.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Buytaert 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,8

Gemak
Je hoeft de deur niet uit

Service
Je wordt verwittigd van inpak en verzending

Assortiment
veel keuze had ik van tandenborstels

Aanbeveling
Ik dacht goedkoop en makkelijk, op 1 dag tijd thuis bezorgt, maar tot ik de dag erna in de Colruyt liep! Daar ligt dezelfde maar stukken goedkoper!!!

Extra toelichting
Ik dacht een koopje gedaan te hebben, maar was héél erg teleurgesteld als ik de dag na levering in de Colruyt liep voor andere boodschappen, ligt de tandenborstel daar aan normaal 26,95€ en nu nog eens 30% vermindering en ik heb potdorie 30€ betaald !!! Ik was er echt niet goed van .Had ik dat geweten had ik nooit online besteld hoor. Heb bijna 2 exemplaren in de Colruyt als 1 bij Coolblue!!!!! Maar dit zal zeker niet gepubliceerd worden hè om de mensen attent te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

geerthendriks 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestelling snel kunnen plaatsen. Daarna contact moeten opnemen met coolblue omdat ik teveel besteld had. En werd meteen gecorrigeerd. Vrijdagavond besteld en Zaterdag om 8h werd het geleverd. Super winkelen van bestellen, contact, service tot levering. Zie nu geen mogelijke verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews