coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42376 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3236 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website, heldere navigatie, goed product informatie.

Service
vanavond bestellen; in dien product op voorraad de volgende(!!!!) dag in huis.

Assortiment
groot assortiment, goede kwaliteit/prijs verhouding, veel keuzes maar geen rommel ertussen...

Aanbeveling
Een aanbeveling geef ik nooit een 10, mensen lijken toch altijd hun eigen wensen te hebben. Dus een dikke 9 op zń minst waard

Extra toelichting
GEWOON OK !! HEEL ERG OK !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

egidius 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is gemakkelijk in gebruik.

Service
Ik had in januari iets besteld met coolblue en kreeg na de bestelling een mail met een kortingscode die ik bij men volgende bestelling kon gebruiken.Nu had ik mijn mail met de kortingscode per ongeluk gewist had dit aan coolblue vermeld hebben me onmiddellijk een nieuwe code doorgemaild en heb deze nu kunnen gebruiken ben dus zeer content.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Goede en snelle service een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
simpel zoeken en vergelijken

Service
snelle service, niets op aan te merken.
ik heb geen persoonlijk contact gehad met medewerkers maar heb ook niet het idee gehad dat dit nodig was

Assortiment
ruime keuze ik heb niet het idee dat ik iets heb gemist om uit te kunnen kiezen

Aanbeveling
zeer goed, snelle levering (zelfs op zondag) goed gevoel over deze winkel mede om het idee dat als er iets zou zijn er altijd nog winkels van cool blue zijn om persoonlijk langs te gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Els R 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles makkelijk te vinden, inclusief bestel- en betaalproces

Service
De mixer van philips voldeed niet, binnen 2 dagen had ik een andere thuis. Zo snel is de service in een fysieke winkel nog nooit geweest. Het produkt van Philips valt me wel tegen, tweede mixer die terugging met klachten. Maar dat ligt aan het produkt. Coolblue loste het supersnel op.

Aanbeveling
Een betrouwbare onlineshop, ik ben niet zo weg van bestellen en betalen via internet, maar coolblue behoort voor mij tot een van de uitzonderingen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark Bleuel 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site makkelijk bestellen en een zeer snelle levering zelfs op zondag!

Assortiment
Alles wat mij interesseert aan electronica hebben ze wel op voorraad.

Aanbeveling
In het verleden ook wel bij de winkel opgehaald was ook goed geregeld, maar de internet winkel is nog net FF handiger.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant uit Laren 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website en gebruikersvriendelijk

Service
Persoonlijke antwoorden op vragen via email

Aanbeveling
Prima service, prima artikelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Arie 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Groot aanbod, goede vergelijkingsmogelijkheden. Snelle levering. Gemakkelijk!

Service
Goede klantenservice die niet lullig doet en je soms zelfs niets terug laat sturen in geval van klein productje als een hoesje voor een telefoon

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Deze winkel snapt t!

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C van Buijten 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed doorzoekbare internetsite, met in 'noodgevallen' zeer correcte en volledige telefonische ondersteuning

Service
Snelle en betrouwbare levertijden. Eventueel spoedlevering op dezelfde dag.

Assortiment
Zeer uitgebreid en divers

Aanbeveling
Dik tevreden en nog nooit teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel van Dongen 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gister besteld, vandaag in huis en op de aangegeven tijd.

Service
Ik werd uitstekend door de technische helpdesk geholpen, hierdoor heb ik het juiste apparaat kunnen bestellen. Het functioneert uitstekend.

Assortiment
Groot assortiment! Super!

Aanbeveling
Goede service, goede kwaliteit, snelle logistiek, goede prijs!

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elsbeth 25-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke site, breed assortiment, goede productinformatie

Service
Duidelijke informatie (filmpjes) over bv. het retourproces. Fijn dat je tegenwoordig ook kunt afhalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pj de Vogel 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen zonder aanmelden en wachtwoorden aanmaken snel en simpel

Service
Snelle levering

Assortiment
Groot aanbod

Aanbeveling
Overzichtelijk snel schakelen tussen producten om te vergelijken.

Extra toelichting
Makkelijk , simpel snel en goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elke 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Aankoop via webshop. Je hoeft je niet te verplaatsen. Je kan gewoon van thuis uit winkelen.

Service
Zeer vlotte en correcte service. Product geleverd op gevraagde datum.

Assortiment
Zeer ruim assortiment dat inspeelt op huidige trends

Aanbeveling
Ik zal ik de toekomst nog meer bestelling plaatsen on line

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is prima te vinden, vergelijkingen zijn er, reviews zijn eerlijk!

Service
de heren hebben het oude apparaat weer meegenomen en ook de verpakking vd nieuwe

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
alles is een dikke prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dnies 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alle informatie is direct voor je beschikbaar. Als je een bestelling doet wordt je overal van op de hoogte gehouden en wil je meer info kun je altijd bellen met het goedlachse personeel.

Service
Ik heb mijn bestelling wel 4x aangepast geloof ik, en alles werd met een glimlach gedaan en er werd gekeken naar wat de beste oplossing voor MIJ was. 's avonds om 23:30 uur de bestelling veranderd, de volgende ochtend had ik mn restitutie al terug. Een geoliede machine!

Aanbeveling
De klant is hier geen koning, die is wereldleider. De Coolblue mensen staan voor service en ze nemen je alles uit handen en dat ook nog op een supersnel tempo.

Extra toelichting
Ik wou dat ik alles hier kon kopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tweetingsander 24-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb mijn aankoop gedaan in Amsterdam. Helaas is er niet echt een goede parkeermogelijkheid. Ik ben bij het Gelderlandplein geparkeerd dat het toch gratis is, maar het is toch een stuk lopen. Bij Coolblue in de buurt is het vrij duur parkeren (maar het is Amsterdam)

Service
Tijdens de aankoop lekker staan praten met een kopje koffie erbij. Alles verliep vrij vlot, het nam wat tijd in beslag aangezien er een contract afgesloten moest worden voor een telefoon. Een aantal dagen erna lag er een handgeschreven postkaart in mijn brievenbus van Coolblue over dat de aankoop even duurde maar dat ik er van moest genieten. Dat heb ik nog nooit gehad en vond ik een leuk iets.

Assortiment
Ik heb een Nexus 6p gekocht die ruim op voorraad was. Met accessoires had ik liever een iets bredere keuze gehad met misschien iets meer populaire merken (spigen voor cases / screen protectors etc.)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolande 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website.

Service
Zeer snelle en correcte afwikkeling van mijn bestelling.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Coolbleu is 'cool'.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online alles duidelijk vindbaar, zoals bijv. bijbehorende accessoires

Service
Helemaal super, zowel de klantenservice via de telefoon als het personeel in de winkel

Assortiment
Alles wat ik nodig had was op voorraad

Aanbeveling
Nette winkel, overzichtelijk en vriendelijk personeel. De bestelling lag netjes klaar en ik kreeg zelfs nog een persoonlijke uitleg van het apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc de Kok 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelprocedure verloopt vlekkeloos

Service
Als er problemen zijn, worden ze direct opgelost

Assortiment
Zeer uitgebreid en scherpe prijzen

Aanbeveling
Mijn ervaring met Coolblue is gewoon top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katrijn 24-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
bezorging via Bpost niet meest optimale keuze voor werkende personen, pakjes moeten dan vaak weer zelf opgehaald worden op de dag na de levering + pakketje 1 dag later door bommelding sorteercentrum

Service
mail ivm bommelding en opvolging pakketje mogelijk (maar niet erg gedetailleerde info)

Assortiment
nog verbetering mogelijk, vergelijk de prijzen ook met andere webwinkels (vb. HP toner 12A is duurder dan bij VikingDirect + betere levering)

Aanbeveling
ruimte voor verbetering

Extra toelichting
/

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Christine 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te vinden wat je zoekt

Service
Bestelling op zondag gekregen,echt top!!!

Assortiment
Groot assortiment,gemakkelijk om een keuze te maken.

Aanbeveling
Een topwinkel!!!

Extra toelichting
Doe zo verder!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacques 24-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer duidelijk zoek website

Service
Leveringstijd volledig nagekomen

Assortiment
Goed

Aanbeveling
Perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wat bedoel je 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
veel te kiezen;prijs, merk, formaat.

Service
alles precies zoals afgesproken

Assortiment
teveel om te kiezen.

Aanbeveling
zie bovenstaande reacties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gerard 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site.
Met de zoekopdracht van Coolblue heb je direct je informatie.
Bestellen gaat vanuit je luie stoel

Service
Zeer goede klantenservice, snelle reactie op een vraag.
Zeer gemakkelijk te bestellen en een zeer snelle levering van het product.
Het product is ook nog perfect verpakt.
Ook retourzending (gratis) spreekt mij aan.
Als ik iets nodig heb kijk ik allereerst op de site van Coolblue.

Assortiment
Prijs/kwaliteit is goed.
Veel aanbiedingen, voldoende keus

Aanbeveling
Heb al verschillende artikelen gekocht bij Coolblue en
ben nog nooit teleurgesteld.
Ook de retourzending is duidelijk en correct

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Laurens HK 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer duidelijkle website

Service
Snelle adequate service zoals orderbevestiging

Assortiment
Wat ik zochr heb ik gevonden

Aanbeveling
Super snelle levering, mooie verpakking/herkenbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L P 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website en bestelwijze.

Service
Zeer snelle en gratis levering.

Assortiment
Ruim assortiment en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Dit was mijn eerste kennismaking met Coolblue maar zeker niet de laatste.
Alles is duidelijk en klopt gewoon.
Daarbovenop nog eens een zeer snelle en gratis levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

moon0810 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed levertijd en netjes verpakt.

Assortiment
Veel keuze, ook in diverse prijscategorieën

Extra toelichting
Ik mis eigenlijk de optie om achteraf te betalen via een online factuur. Vooral met grote bedragen vind ik dat wel prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

najosh 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
word totaal niet moeilijk gedaan service IS service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jl schrier 23-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

1,0

Service
Slechte service bij retourzending. Duurt veel langer dan van te voren aangegeven en dat wist Coolblue. Geen enkele oplossing aangeboden.

Aanbeveling
Nooit meer Coolblue. Enige reactie die ze kunnen geven op hun eigen verkeerde info is dat ";dat de regels nu eenmaal zijn"

Review criteria:

Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-02-2016

Beste,

Het is zeker niet leuk om te horen dat de retourprocedure niet is bevallen. Kun je je ordernummer of retournummer doorgeven? Dan kijken we graag met je mee wat hier aan de hand is.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Echt de beste 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kies, click, betaal, ontvang de volgende dag, hoe simpel kan het zijn!

Service
Gewoon zo goed als het kan, prima credo!

Assortiment
Wat een selectie! Volgens mij mist Coolblue echt niets!

Aanbeveling
Simpelweg de beste op haar gebied!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting voor deze kanjer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thillmann 23-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,2

Gemak
Er moet een telefonische afspraak gemaakt worden voor een telefoon met abonnement. Dit is 2016 !!!. Is toch niet nodig

Service
Heb een telefoon met abonnement besteld bij Coolblue.
Coolblue meent dat het in de 21 e eeuw nog steeds noodzakelijk is om via de telefoon een afspraak te maken voor aflevering.
Helaas kan ik zo goed als nooit de telefoon aannemen i.v.m. werkzaamheden.
Met gevolg dat ik kan wachten op mijn telefoon tot ik een ons weeg.
Geen afspraak via email of whatsapp. Helemaal niks
Knap waardeloos.

Aanbeveling
Er moet een telefonische afspraak gemaakt worden voor een telefoon met abonnement. Dit is 2016 !!!. Is toch niet nodig

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 24-02-2016

Beste,

Spijtig dat het telefonisch afstemmen niet naar wens was. Het maken van een afspraak per Whatsapp of e-mail is echter zeker wel mogelijk. Kun je via één van onze klantenservice kanalen doorgeven waar dit is gemeld? Dit is namelijk niet juist. Excuses voro deze miscommunicatie.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

jeroen 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Producten makkelijk te vinden

Service
Klantenservice luistert goed naar hun klanten en doen er alles aan om de problemen snel en correct op te lossen

Aanbeveling
In eerste instantie de verkeerde radio besteld en na een telefoontje naar jullie toe was het met 5 minuten opgelost en levering keurig verlopen lees op de site waar het bedrijf voor staat de informatie op de site klopt keurig gedaan coolbleu (verkeerd radio besteld was mijn eigen schuld )

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen De Smet 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gebruiksvriendelijke website, eenvoudig te bestellen, registratie niet verplicht.

Service
Vrijdagnamiddag besteld, zaterdagvoormiddag aan huis geleverd.

Assortiment
Heel ruim assortiment op voorraad.

Aanbeveling
Super aangename koopervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

waltmann 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Product wat ik zocht was vlug gevonden

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Overzichtelijk, ruime keuze en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mireille 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mooie webshop, zeer duidelijke keuzes die je van te voren kan maken, daardoor duidelijk wat de mogelijkheden zijn

Service
Echt de volgende dag leveren, ook op zondag! Stel een vraag, en je krijgt zeer duidelijke antwoorden, waar je ook echt wat mee kan!

Assortiment
Elk assortiment kan groter, maar of het veel groter kan, dat weet ik niet.....

Aanbeveling
Goede service, met een glimlach. En die glimlach komt er ook bij jou, zodra je bestelde goederen binnen zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 23-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We vonden snel wat we zochten. Het proces van het zoeken van het product tot afronden van de bestelling verloopt zeer vlot.

Service
We bestelden op een zaterdag en zondag middag werd het pakje, zoals beloofd, geleverd.

Assortiment
Een heel breed en diep assortiment.
De prijs is bijna altijd de beste op de markt.

Aanbeveling
Wij hebben geen enkel probleem ondervonden en zijn zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lucas Noldus 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Superheldere website met eenvoudig bestelproces.

Service
De digitale winkel functioneerderde uitstekend.

Assortiment
Ik was gericht op zoek naar een product en vond dat direct, dus niet verder rondgesnuffeld.

Aanbeveling
In alle opzichten perfect, voor zover ik het heb meegemaakt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pleun 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Simpel en duidelijk

Service
Echt top! Super klantvriendelijk met humor!

Assortiment
Zeer uitgebreid, zelfs originele Apple producten

Aanbeveling
Niets op aan te merken!

Extra toelichting
Snelle bezorging!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAG63 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Snelle levering

Assortiment
Populairste artikelen aanwezig, maar kan uitgebreider.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Eric 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gekozen en besteld.

Service
Vriendelijke mensen en hulpvaardig.

Assortiment
Goede keuzemogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed werkende website, navigeren gaat gemakkelijk

Service
Snelle bevestiging van bestelling, betaling en verzending. Doen wat ze beloven. Bestelling gedaan op zaterdag om 23.00 en volgende dag op zondag door PostNL geleverd tussen de opgegeven tijden.

Assortiment
Ik heb het idee dat alleen artikelen welke op voorraad zijn op de website staan.

Aanbeveling
Betrouwbare webshop/winkel, goed assortiment, goede service en snelle levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dorien 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestelproces

Service
snelle, levering en retourprocedure lijkt erg handig.

Assortiment
prijs van het gekochte product was bij cool blue het goedkoopst

Aanbeveling
snelle levering, perfecte informatie v/d verzendstatus plus een tijdsindicatie van de levering.
Dan hoef je niet de hele dag thuis te blijven.

Extra toelichting
ik zou op de site aangeven dat jullie een tijdsindicatie kunnen geven van levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

dennis 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website.

Service
Je krijgt ook de keuze om in de avond bezorgd te krijgen. Dit kost niets extra zeker makkelijk voor als je zelf moet werken.

Assortiment
Zeer uitgebreid en overzichtelijk

Aanbeveling
Netjes snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

M Bosma 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede winkel goede levering

Service
Beleefd en behulpzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van haeren 22-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
zeer toegankelijk, duidelijk en eerlijk

Service
een perfecte levering

Assortiment
zeer uitgebreid en in verschillende prijsklassen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tina421 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk site, makkelijk bestellen

Service
Alles verliep probleemloos

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Mooie site, veel keuze, prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ee 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Enorm keuzeaanbod op voorraad, razendsnelle levering -->volgende ochtend!, prettig personeel, uitstekende communicatie

Service
Goede snelle klantenservice, product wordt geleverd zonder verpakking, je weet precies hoe laat de bezorging laatsvindt, plaatsen en aansluiten is inbegrepen

Aanbeveling
Ik heb veel slechte service meegemaakt, B--, WK, bij Coolblue loopt alles zo vanzelfsprekend dat het me verbaast dat het bij de andere bedrijven zo moeizaam moet gaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yogesh 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website heeft duidelijke omschrijving en voldoende foto's

Service
Het product kwam volgende werkdag in goede verpakking

Assortiment
Foto's van het product en echte product precies afgestemd

Aanbeveling
Ik adviseer Coolblue voor online winkelen. Ik hoop dat ze kunnen meer het assortiment toe te voegen zoals meubels in de toekomst

Extra toelichting
Avond levering is het beste wat deze winkel aanbiedingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten worden overzichtelijk gepresenteerd en bestelproces verloopt erg soepel. Snelle levering (zaterdagavond rond 23:00 uur besteld, zondag om 13:00 ontvangen)

Service
Snelle levering (zaterdagavond rond 23:00 uur besteld, zondag om 13:00 ontvangen)

Aanbeveling
Altijd prettig als het snel gaat. Eén puntje minder omdat ik persoonlijk geen behoefte heb om mails te ontvangen met accessoires.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corne van Geel 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg makkelijk vinden en bestellen van artikelen op de site

Service
Levering conform aangegeven, keurig op tijd, zonder problemen bezorgd

Assortiment
Breed assortiment met hoge kwaliteit

Aanbeveling
Uitstekende winkel!

Extra toelichting
Leuke site, erg positief ingestoken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perfecte levering en webshop 22-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Fijne website, kan gemakkelijk vinden wat ik zoek en er staat voldoende info over de specificaties en de product omschrijving omvatte wat ik zocht! Top!

Assortiment
De camera die ik zocht hadden ze in het assortiment bij coolblue terwijl bij andere online winkels deze al uit het assortiment werden gehaald!

Aanbeveling
Ik ben dik tevreden! Fijne webshop en overzichtelijk, de levering ging overigens ook heel snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews