coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nikki 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Als ik er zelf voor naar de stad moet doe ik er langer over en kost het nog meer ook.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. Zelfs op zaterdag...

Aanbeveling
Service top, levering snel en zelfs op zaterdag. En met een functionele herbruikbare verpakking... wat wil je nog meer.

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rob van Kempen 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Met weinig moeite vind je wat je zoekt

Service
Cool blue doet wat hij beloofy

Assortiment
Alles wat ik op dit moment nodig heb.

Aanbeveling
Goed assortement van artikelen. Gratis vezending, Goede aflevering.

Extra toelichting
Diverse winkels in mijn buurt konden het gevraagde niet meer leveren. Ook veel winkels zijn op dit moment failliet Of gesloten wegens bezuiniging. (My Com)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henk 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles overzichtelijk op de site, gemak dient de mens!

Service
Service met een smile!

Assortiment
Een zeer groot assortiment volop keus, als je hier niet slaagt vergeet het dan maar.

Aanbeveling
Ik heb altijd mijn bestellingen goed ontvangen en ook een hele goede kwaliteit super!! Valt niet te klagen bestellingen kwamen ook heel snel aan. Geniet zeker van mijn spullen.

Extra toelichting
Ga zo door!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer goede service en voorwaarden die klantgericht zijn

Service
Idem

Assortiment
snel vinden wat je zoekt

Aanbeveling
Top

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en makkelijk besteld

Service
Ik werd goed op de hoogte gehouden hoe ver mijn pakketje was

Assortiment
Je kan makkelijk alles vinden voor je telefoon. Voor mij alleen geen leuk hoesje

Extra toelichting
Nee, alles is al prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonneke 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel leverende en heel overzichtelijke webshop, productoverzicht helder en zonder kleine lettertjes.

Service
Fijn dat ik door hen wordt gebeld in plaats van zelf te bellen en (op mijn kosten) een kwartier ergens in de wacht te hangen. Erg vrindelijk en snel geholpen, beloftes werden nagekomen. Bezorgtijdstip was ook zoals per telefoon en mail beloofd, keurig! De jongen die de bestelling afleverde was ook snel, netjes en vriendelijk. Top!

Assortiment
Volop keuze, en betere (abonnements) deals dan bij de providers zelf!

Aanbeveling
Hele prettige, betrouwbare, klantgerichte winkel die snel en goed levert tegen een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michel 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Service is optimaal, niets op aan te merken.
Gemak dient de mens, je besteld het en de volgende dag is het in u huis. Goed verpakt en prima kwaliteit

Assortiment
Prima winkel, klantvriendelijkheid is uitstekend.
Snelle service en altijd tijd voor hun klanten.
Een voorbeeld voor vele webshops/winkels.

Extra toelichting
NVT altijd alles goed geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Oppelaar 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is zeer overzichtelijk

Service
Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bestel-, betaal-, en bezorgproces

Assortiment
Veel :-)

Aanbeveling
Alles liep perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GJ Rinsma 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Internet gemak.

Aanbeveling
Goed, goedkoop, snel volgens website.

Review criteria:

Goed

Reageer

van de Ven 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
de website is duidelijk en overzichtelijk. Daardoor vind je snel wat je nodig hebt .
Bestellen was eenvoudig

Service
De levering was de volgende dag al in huis en was goed te volgen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KaMing 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De service na het bestelling is net zo belangrijk als ervoor. Ook retourneren is geen punt en is zo makkelijk!

Assortiment
Ik koop al mijn technische spullen altijd bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tegelbink 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
een maal kopen bij coolblue altijd kopen bij ......

Service
snelle levering

Assortiment
als coolbleu het niet heeft dan kijk je pas verder

Aanbeveling
makkelijk simpel en vertrouwd

Extra toelichting
Gewoon Coolbleu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ludo 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website zit makkelijk in elkaar. Artikels zijn eenvoudig te vinden.

Service
Bij problemen word de klant steeds vakkundig begeleid.

Assortiment
Niet alles accessoires zijn te koop, maar wel de meest voorkomende, zelfs producten die ook "zopas" op de markt gekomen zijn.

Aanbeveling
Steeds goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelprocedure is eenvoudig

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment met bijbehorende hoesjes

Aanbeveling
Prima keuze, prijzen en levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henrik 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel vinden wat je zoekt, snel geleverd en geen gezeur bij terugsturen. Wat wil je nog meer?

Service
Als er wat is, dan kun je ook terecht.

Extra toelichting
Het enige wat ik niet goed vind aan Coolblue is het retourbeleid. En dan bedoel ik niet het retourbeleid voor de klanten, maar intern. Ik sprak een ex-medewerker en die vertelde me dat retouren over het algemeen niet terug de circulatie in gaan, maar worden vernietigd of uitgedeeld onder het personeel. Dat laatste lijkt me prima, maar is het niet veel beter voor het milieu om, als een product gewoon nog nieuw is, nieuwe seal stickers op de verpakking te doen opnieuw aan te bieden? Weggooien lijkt me echt een dramatisch slecht idee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teun 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super makkelijk, snel

Service
Levering volgende dag. Netjes

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Gewoon de beste webwinkel van Nederland

Extra toelichting
Ik zou Coolblue iedereen aanbevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Mak 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
1 site met alle producten

Service
Zie toelichting

Assortiment
In alle prijscategorien is er aanbod

Aanbeveling
Super snelle levering en top service

Extra toelichting
Ten 1e werd mijn aankoop de volgende dag bezorgd. Ten 2e was de communicatie betreffende de leveringstijden heel duidelijk en schappelijk. ( tussen 14.15 en 17.15) ten derde werd de bezorgtijd nog specifieker doorgegeven ( 15.20) en waren ze er ook rond die tijd. Ten 4e namen ze mijn oude kapotte product mee. En als laatste 5e +punt... ze namen ook hun afval mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

johan 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
snelle correcte levering , indien de na service even vlot verloopt ben ik superblij

Assortiment
voor ieder wat wils

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Snel te bestellen

Service
Goed op de hoogte gehouden verloop bestelling

Aanbeveling
Groot assortiment, makkelijk een bestelling te plaatsen.

Extra toelichting
Al meerdere keren besteld bij Coolblue, altijd snel geleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

super tevreden 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
de website is overzichtelijk met een ruim aanbod

Service
vlotte en snelle service

Assortiment
heel veel keus , veel verschillende merken , prijs /kwaliteit makkelijk te vergelijken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PenC 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Na defect apparaat zeer snelle levering van nieuw apparaat.
Netjes en erg vriendelijk geholpen.

Aanbeveling
Betrouwbaar en snel. Gratis levering is erg prettig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Thys 21-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
snel gevonden, snel gezocht, snel besteld

Service
snel geleverd, gemakkelijke link voor het volgen van het pakket

Assortiment
alles te vinden

Aanbeveling
alles goed, prijs zou beter kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G Bosch 21-03-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Op de website bij advies regelmatig andere uitkomst met dezelfde filters

Service
Besteld en afgehaald op zondag in de winkel. Daar nog uitgebreid advies gekregen en accessoires direct kunnen ruilen.

Aanbeveling
Prima webwinkel en ook de fysieke winkel is keurig. Personeel behulpzaam. Niet altijd de goedkoopste winkel

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, veel opties om de selectie te beperken

Service
Een koelkast heb je echt nodig. 's Avonds besteld, de volgende avond stond hij al vol met eten.

Assortiment
Misschien niet alles, maar wel veel

Extra toelichting
Gekozen koerier krijgt ook een pluim, goede communicatie omtrent levertijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon 20-03-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Hele goede websites, mooi overzichtelijk

Service
Goed via klantenservice, en in de winkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

O 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
eenvoudig bestellen

Service
vlotte levering op gewenst adres

Aanbeveling
goede ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riekje 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudig bestellen! Eenvoudige website. Top bedrijf!

Service
Tot nu toe geen problemen.

Assortiment
Te weinig ervaring nog.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Andre Jerphanion Jansen 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestelproces is eenvoudig.

Service
Ik heb voor al mijn vragen en bevindingen kunnen bellen, zonder dat men daar moeilijk over deed.

Assortiment
brede keuze.

Aanbeveling
De hele omgang met de klant is 100x beter als bij mijn ervaringen met andere webshops.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ank 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zoekfuncties en mogelijkheid te "filteren" erg handig!

Service
S Avonds laat besteld, volgende dag geleverd. Klasse!

Assortiment
Voor mij meer dan voldoende keuze.

Aanbeveling
Makkelijke website, supersnelle levering en zeer prettig klantencontact. Mailtje en sms als product weer op voorraad is zeer gewaardeerd.

Extra toelichting
Coolblue geeft Service zoals die zou moeten zijn.Klasse!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk in gebruik. Je zoekt het product dat je wilt en bestelt en betaalt dit in een paar klikken.

Service
Bestellen voor een bepaald uur en de volgende dag gratis in huis, dit is top service!

Assortiment
Een ruim assortiment in allerlei zaken. Kan altijd uitgebreid worden maar je kan zeker niet klagen over het assortiment en de service die ze momenteel aanbieden.

Aanbeveling
Zelf nog geen negatieve ervaringen gehad met CoolBlue!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goede overzichtelijke site en bestelprocedure

Service
De voorraad en bezorging is altijd prima, voor 23.59 besteld wordt de volgende werkdag ook echt geleverd!

Assortiment
Assortiment is uitgebreid en de prijzen zijn marktconform

Aanbeveling
Nog nooit klachten gehad, en dus kijk ik altijd eerst of ik het gewilde bij Coolblue kan bestellen.

Extra toelichting
We worden altijd weer blij als de bezorger met zo'n Coole Blauwe Doos voor de deur staat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen, Coolblue maakt combinaties van bij elkaar horende produkten, overzichtelijk en snel geleverd.

Service
Je hoeft geen bijpassende producten bij je artikel te zoeken.

Assortiment
Veel keus uit verschillende producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maas 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen op de site was gemakkelijk en overzichtelijk. Vrijwel meteen een mail met de factuur en de verwachtte afleverdatum.

Service
Een dag later kon ik mijn bestelling al ophalen bij het afhaalpunt.

Assortiment
Alles wat ik zocht was te vinden op de site.

Aanbeveling
Bestellen bij Coolblue was een goede ervaring. Dat begon al op de site. Erg overzichtelijk en de producten die ik zocht waren zo gevonden. Met een dag kon ik het pakketje ophalen. Kortom: transparante en snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wibo 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Mijn nieuwe vaatwasser paste niet meer tussen de keukenkastjes, doordat deze in de loop van de tijd waren uitgezet. Vervolgens is Cool Blue nogmaals, gratis langs geweest om de vaatwasser aan te sluiten. Dat is nog eens service!

Aanbeveling
Bij Cool Blue is de klant echt koning. 'Alles voor een glimlach' maken ze zeker waar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ricardo Balk 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product vlot besteld, betaald en de volgende ochtend al in de buurt (op het postkantoor) beschikbaar. Ideaal.

Assortiment
Meerdere domeinnamen per categorie. Maakt het duidelijk.

Aanbeveling
Top webshop, supersnel.

Extra toelichting
Over het product: Muis is duur maar aangezien de oude kapot was, als Multimedia Designer niet zonder muis kan, gewend ben aan lasermuis & Bluetooth 4.0 in mijn laptop heb ben ik tot aankoop van de MX Master gekomen. Het is niet een muis voor huis, tuin en keukengebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tim ponnet 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
artikel binnen de minuut gevonden, paar klicks verder werd mijn bestelling al behandeld.

Service
snel en op de door mij gekozen datum geleverd.

Assortiment
zeer ruim aanbod waardoor kiezen moeilijk werd.

Aanbeveling
de snelste, grootste assortiment, hoog aanbevolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wabby 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Website is duidelijk en de produkten zijn makkelijk te vinden. Bestelproces is soepel, zowel online als telefonisch

Service
Levertijd is nagekomen, retourprocedure ziet er goed uit (nog geen gebruik van gemaakt). de verpakking is door z'n multifunctionaliteit aangenaam verrassend.

Assortiment
Assortiment is zeer ruim, maar CoolBlue zit qua prijzen in de middenmoot, vandaar een 8.

Aanbeveling
Ook vanwege het prijs-aspect een 8

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daan 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit m'n stoel een wasmachine en droger besteld en de volgende dag draaide de was al!

Service
Zowel wasmachine als droger met een grote glimlach op onze tweede verdieping gebracht en aangesloten. En de oude apparatuur van diezelfde verdieping naar beneden getild! Zelf nergens over na hoeven denken!

Aanbeveling
Zegt wat ze doen en doen wat ze zeggen!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Silly 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
overzichtelijk en goede informatie

Service
snelle levering en geen bezorgkosten
vraag via de klantenservice werd meteen beantwoord en keurig afgehandeld!

Aanbeveling
Veel keuze voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sykira 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft niet naar de winkel en hebt het binnen 24 uur thuis!

Service
Niets op aan te merken.

Aanbeveling
Alles wordt positief benaderd en dat maakt het extra leuk om iets waar je naar uitkijkt te bestellen en ontvangen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thomas V 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kiezen, klikken, klaar. Verschillende betaalmogelijkheden is ideaal

Service
Volgens de site wordt het product de volgende dag geleverd mits voor een bepaalde tijd besteld. Bestelling was gedaan voor aangegeven tijd maar product werd twee dagen later geleverd

Aanbeveling
Op verlate levering na prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nicky Raeyen 20-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Even online gaan via de smartphone, bestellen en betalen... en de volgende ochtend al in huis 😃

Service
Prima in orde, vooral heel snel!

Assortiment
Ik heb gevonden wat ik nodig had dus...

Aanbeveling
Handig en snel!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bobby 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mijn favoriete (web-)winkel!
Duidelijke  en overzichtelijke website met per product alle relevante informatie. Bestellen en levering perfect; tot 23:59u besteld = de volgende dag in huis, zelfs op zondag! Na bestelling wordt je goed op de hoogte gehouden over de levering en je krijgt het bezorgmoment tot op 2 uur nauwkeurig via sms en link naar PostNL. Belangrijkste hierbij is dat dit ook keer op keer echt wordt waargemaakt (in tegenstelling tot veel andere winkels).

Service
Ik heb tot nu toe 2 keer te maken gehad met de service afdeling (1x defect product en 1x ruilen) en ook hierover zeer tevreden; geen moeilijk gedoe en alles zeer netjes en vlot opgelost. Zo hoort het!

Assortiment
Zeer ruim assortiment.

Aanbeveling
Zeer prettige winkel, zowel de webwinkel als de fysieke winkel (ervaring in vestiging Rotterdam). Ruim assortiment en bestellingsproces/levering perfect in orde. Zeer goede klantenservice en no-nonsense mentaliteit. Kan deze winkel van harte aanbevelen!

Extra toelichting
Niet altijd de goedkoopste. Maar na diverse slechte ervaringen met enkele andere winkels heb ik dat er graag voor over, ook als ze een paar procent duurder zijn. Maar meestal zijn de prijzen gewoon gelijk aan de concurrentie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louise 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Veel keuze maar overzichte website maakt kiezen makkelijker. Ook video van laptop met toelichting maakte keuze makkelijk

Service
Product besteld en volgende dag in huis

Aanbeveling
Was mijn eerste bestelling bij coolblue. Is erg goed bevallen!

Extra toelichting
Nope

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuwenhuizen 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig om een product te bestellen

Assortiment
Met 1000 producten volop keuze!

Aanbeveling
Betrouwbaar snelle levering en service om ander afleveringadres

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lieselotte 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed vindbare site en mogelijkheden

Service
ik heb diverse schatvragen gesteld. allen snel en goed beantwoord, hierdoor was ik zeker van mijn aankoop

Assortiment
goed assortiment, misschien niet alles maar voor mij prima

Aanbeveling
ik geef graag iets meer uit voor een winkel met service, aftersales service en goed geïnformeerd personeel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Richard1952 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
overzichtelijk met prettige zoek functie c.q. wensen

Service
gemaakte afspraken worden na gekomen. Vooral het aangeven van de vermoedelijke tijd van afleveren en het vooraf (c.a. 30 minuten) bellen

Assortiment
goede sortering van artikelen, zowel op prijs als prijs kwaliteit verhouding

Aanbeveling
het totaal pakket van artikelen, sortering, prijs kwaliteit verhouding en BOVENAL de SERVICE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

paul 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Was op paar minuten besteld

Service
Heel positief

Assortiment
Keuze genoeg

Aanbeveling
Ik heb s'avonds besteld en was mijn pakje al de volgende morgen om 10u15 aan't uitpakken

Extra toelichting
Ik kon kiezen uit vele leverings adressen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden artikelen, overzichtelijk

Assortiment
Bijna alles vindbaar

Aanbeveling
Gewoon prima winkelen en goed verpakt, snel verzonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 19-03-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super snel geleverd...klopt wat men zegt

Assortiment
Je kan niet om Cool Blue heen...

Aanbeveling
Gewoon "see is what you get'

Extra toelichting
Verwacht niet anders dat als het artikel niet goed is, door CB dezelfde accuratesse zal worden ingezet als bij levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews