coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Wim rookt weer! 14-03-2017 Via de website gekocht

Als je nu bestelt, wordt er morgen gebeld (aan de deur!).

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Producten worden duidelijk omschreven en in beeld gebracht. Bestellen en afronden is eenvoudig.
Vandaag bestellen, morgen in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 14-03-2017 Via de website gekocht

Snel, geweldig en beste keuze!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het snel leveren en vergelijken van producten op de website kan je bij geen andere winkel krijgen dan bij Coolblue, zoek je een elektronisch apparaat dan is Coolblue je eerste keuze!

Dankzij de super eenvoudige uitgebreide filter kan je eenvoudig het gewenste apparaat vinden dat aan jou criteriums voldoet!

Is er dan nog steeds te veel keuze dan gebruik je hun vergelijk tool waar dat je maximum 3 producten naast elkaar kunt plaatsen en eenvoudig met elkaar vergelijken. Wat wel jammer is dat je max 3 producten met elkaar kunt vergelijken van mij mag dat best 5 of 6 zijn vandaar mijn 9/10!

Top klantendienst mocht je nog verdere vragen hebben over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 14-03-2017 Via de website gekocht

Snelle en correcte levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Woensdagavond besteld, donderdag al in huis. Zeer snelle levering dus. Hierbij dient tevens te worden vermeld dat een digitale gebruiksaanwijzing van het geleverde goed in een mail werd bijgevoegd. Perfect. Zo hoort het. Zeker aan te bevelen en daarom was het zeer zeker niet de laatste keer dat ik zaken met Coolblue zal doen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Dassen 14-03-2017 Via de website gekocht

geweldig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
goede kwaliteit van apparatuur en gebruiksvriendelijkheid
lange levensduur
met een toner kun je heel lang printen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 14-03-2017 Via de website gekocht

Top service!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een snelle, vrolijke en goede service. Wasmachine om 15u besteld, en de volgende ochtend om 8u stonden er al twee enthousiaste mannen met devwasmachine voor de deur die binnen no time de twee trappen op waren met het zware ding en alles aangesloten en geïnstalleerd en uitgelegd hebben.
Perfect :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nantko 13-03-2017 Via de website gekocht

Afspraak is afspraak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima winkel met goede prijs/kwaliteitverhouding. De belofte van vandaag besteld, morgen in huis wordt moeiteloos gehaald.
Helaas onnodig HDMI-kabel bijbesteld. Niet goed opgelet, want het stond op de website, dat deze in de verpakking zit. Ook een beetje overbodig, dat er een combinatieaanbieding op de website staat van monitor + HDMI-kabel. Gelukkig is de kabel nog wel bruikbaar voor andere zaken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kathleen 13-03-2017 Via de website gekocht

Positieve ervaring!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bepaald product dat ik zocht was niet meer beschikbaar in een andere winkel waar ik eerst zocht. Een vriend vond het product hier nog wel, en voor dezelfde (verlaagde) prijs. Hij had al meerdere positieve ervaringen met Coolblue, en ik heb er nu ook een. Leverdatum is flexibel te kiezen, zelfs op zaterdag en ik werd werd nauwkeurig op de hoogte gehouden zodra men een concreter leveruur wist. En het waren vlotte, behulpzame leveraars.
De koelkast is, denk ik, wel luider dan dat op het label staat, maar daar heeft de webshop weinig mee te maken.
Als ik nog eens iets nodig heb, zal ik terug op hun website kijken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sonja 13-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Voor het eerst besteld bij Coolblue. Duidelijke website, voldoende informatie. De bezorgers vriendelijk en geven nog enkele goede tips. De service is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 13-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wasmaschine gekocht, betaald via paypal. Mailtje met bezorg tijdstip, half uur van te voren een sms en 15 min van te voren de chaufeur aan de telefoon dat hij er zo is...perfect geregeld. Keurig nette bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

NVL 13-03-2017 Via de website gekocht

Super blij met mijn nieuwe koelkast

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De shop was overzichtelijk met een breed aanbod. Snelle levering en ook daarbij de goede service van een sms/mail en een telefoontje een kwartier van tevoren dat ze de koelkast komen afleveren echt top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

johan brouwers 13-03-2017 Via de website gekocht

waardeloze service

Algemene score

1,0
6-3 besteld en na diverse pogingen en zelf aangedragen oplossingen geen bestelling ontvangen en alles noodgedwongen geannuleerd daarna bij concurent Wehkamp besteld en binnen 12u geleverd ! nooit meer coolblue of dynalogic ... stelletje prutsers ! en nu mag ik waarschijnlijk nog lang wachten op mijn geld retour !!!

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

ria 13-03-2017 Via de website gekocht

heel tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlotte en snelle levering, onmiddellijk antwoord -zowel telefonisch als via chat-op vragen betreffende installatie -door vriendelijke medewerkers-en terugname oud toestel! TOP!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Finix 13-03-2017 Via de website gekocht

Perfecte dienstverlening

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Begint met hun overzichtelijke site, een geweldig assortiment tot en met en de mogelijkheden van ontvangst. Heldere instructies en berichtgeving. Wat wil je nog meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frank snip 13-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon een top bedrijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zondagavond bestellen en maandagmorgen bezorgd, gewoon super. ook het whatsapp met coolblue is super en snel voor de meest ingewikkelde vragen.
voor mij is dit het beste online bedrijf en in de echte winkels word je ook super en snel geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service via chat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op de website kwam ik er tijdens een buitenlandse vakantie even niet helemaal uit. Via een chatgesprek werd de bestelling keurig overgenomen en kwam op de beloofde tijd binnen.
Bij thuiskomst lag er nog een ansichtkaart van de behulpzame dame.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 13-03-2017 Via de website gekocht

Een feestje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In de avond een printer bestellen en binnen 18 uur geleverd. De printer voldoet volledig aan de verwachting zoals Cool Blue gewekt heeft in de zeer uitvoerige omschrijving. De vergelijkingsmodule werkt uitstekend en helpt om de juiste keuze te maken. Ik heb inmiddels meerdere producten bij Cool Blue gekocht en als ik iets nodig heb is Cool Blue dan ook de eerste website waar ik ga shoppen. Klasse met een hoofdletter.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ives 13-03-2017 Via de website gekocht

snelle en vlotte service

Algemene score

9,0
Geweldige shop met heel veel keuzes en tegen de beste prijzen. Ook handig zijn de accessoires die je in een handomdraai kunt zien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rinicees 13-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijk en makkelijk. Uitgebreide informatie over het artikel. Genoeg reviews om een oordeel over het artikel te kunnen vormen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Akkerman 13-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede ervaringen in het verleden. Men maakt beloftes waar. Prima site en uitstekende service.
Duidelijke omschrijving van het artikel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruudje 13-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
# Overzichtelijke site.
# Veel keus en je kunt de produkten gemakkelijk vergelijken.
# Zeer snelle levering.
# Ook gemakkelijk retoursturen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud 13-03-2017 Via de website gekocht

Stofzuiger en belnder worden vliegensvlug geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede informatie op de site, een ruime keuze uit producten en een snelle levering. Daarnaast konden we gebruik maken van een aangename cashback actie van €30,-.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Danny 13-03-2017 Via de website gekocht

Prima service en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na eerst met de klantenservice contact te hebben gehad werd ik prima geinformeerd om te bestellen. Dat ging zonder enige problemen. Wat ik met name fijn vind aan Coolblue is dat je tot middernacht kunt bestellen en toch de volgende dag krijgt geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m den hertog 13-03-2017 Via de website gekocht

samsung Galaxy A5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
keurige informatie, op de webside en natuurlijke goede info product, duidelijke mails voor ontvangst telefoon.
telefoon werkt super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 13-03-2017 Via de website gekocht

Prima duidelijke prijs en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima assortiment, scherp geprijsd en snelle leveringen. Zoals gewoonlijk mijn eerste stop voor online aankopen .

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Abraham Harm Jan van den Berg 13-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue Review

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een bedrijf wat eer doet aan zijn reclame en waar het voor staat.

* goede service
* uitstekende afhandeling
* snelle levering
* vriendelijk en gemotiveerd personeel
* eenvoudig/vriendelijke site (snel de gewenste informatie kunnen vinden)

Waarmee ze naar buiten treden wordt ook waar gemaakt waar menig ander bedrijf een voorbeeld aan mag nemen! Veel succes nog gewenst!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marja heinen 13-03-2017 Via de website gekocht

Super

Algemene score

10,0
Alles is prima en afspraak is afspraak, duidelijke ( goede) vorwaarden, prijstecnisch prima, monteurs.....inderdaad met glimlach

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rustam Guseynov 13-03-2017 Via de website gekocht

Quality of service

Algemene score

3,0
I have ordered TV samsung ue55j6240
I received the product with broken packaging. And also it seems that TV was second hand. Because I see footprint on the button on the pult.
Very poor quality of TV and pult for TV (cheap plastic and bad assembly of TV). I was upset. I hope that this quality of service is not the reason due to the fact that i am not dutch.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Afleverservice
  • Klantenservice

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 13-03-2017

Hello Rustam,

Thank you for your review and of course for the time you took to provide us with feedback. How unfortunate that the television you recently ordered is broken. We would like to take a look where it went wrong and of course provide you with a solution for this situation. If it is not to much work for you, we would like you to send us your order number. You can send an e-mail to: geenglimlach@coolblue.nl. We will pick up the e-mail as soon as possible and contact you on this platform.

Yours sincerely,
Coolblue

Reageer

Sander 13-03-2017 Via de website gekocht

Gewoon goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Overzichtelijke website(s), duidelijke productomschrijvingen, scherpe prijzen en een ruim assortiment. Doen wat ze beloven dus gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joliena 13-03-2017 Via de website gekocht

Blijft de beste online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is altijd op tijd met hun leveringen. Alles is altijd zeer goed verpakt en bij problemen word je meteen geholpen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coosje 13-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
S'middags besteld en de volgende ochtend afgeleverd. Goed ingepakt dus geen beschadiging. Verder goed via mail op de hoogte gesteld waar het pakket was en wanneer het was afgeleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Barbara 13-03-2017 Via de website gekocht

Snel, betrouwbaar en goed produkt!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede shop met ruim assortiment. Makkelijk mijn produkt op te zoeken. Duidelijke omschrijving bij het produkt . Zeer nette prijs/kwaliteitverhouding. Daarbij geen bezorgkosten en de volgende dag al in huis, op de opgegeven tijd!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAAIKE 13-03-2017 Via de website gekocht

Top service !!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering, makkelijke website, goede betaal condities (makkelijk, voor een ieder te doen.

Coolblue is meer 'Coolrood' ik werd er warm van, was mijn eerste bestelling maar volgen er zeker meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 13-03-2017 Via de website gekocht

Top online winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige webwinkels om producten met plus en minpunten tegen elkaar weg te strepen. Top service en veel bezorg mogelijkheden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 13-03-2017 Via de website gekocht

Behulpzaam en snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerker was zeer behulpzaam via de chat functionaliteit. Daarnaast snelle levering bij het gekozen afhaalpunt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 13-03-2017 Via de website gekocht

Super snelle levering en topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Einde van de middag een wasmachine besteld, volgende dag in huis!
Vanaf het bestelmoment tot de levering prima service, wordt op de hoogte gehouden van de bezorgtijd, prima op tijd bezorgd, goede uitleg en service door de vriendelijke bezorgers. Ben er heel blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C K 13-03-2017 Via de website gekocht

Super service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Super snelle levering en zeer vriendelijk personeel! Fijn dat je de levering zeer nauwkeurig kan volgen zodat je niet de hele dag thuis moet blijven. Duidelijke website! Zeer zeker een aanrader!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 13-03-2017 Via de website gekocht

Zeer snelle levering, fijn geprijsd en erg aardige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De website is erg overzichtelijk, duidelijk qua informatie over het product maar ook over de levermogelijkheden. Het op de hoogte houden van hoe laat de bestelling bezorgd zou worden, heb ik als erg fijn ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marver 13-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte aankoop & levering met de glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel overzichtelijke website,veel keuze,vlotte afhandeling voor betaling,zeker aan te bevelen,ook levering is vlekkeloos verlen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 13-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bijna alles op voorraad, snel geholpen in de winkel en goede prijs/kwaliteit.
Helaas is parkeren bij de winkel iets lastiger.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Timmermans 13-03-2017 Via de website gekocht

vlotte snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij hadden snel een nieuw wasmachine nodig.
Zondagavond om 22.00u besteld en maandag om 13.00u stond hij al te draaien.
Uiteraard de oude weer mee terug genomen.
Heerlijk het gemak van internetbestellen :-)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CinPeet 13-03-2017 Via de website gekocht

Eerste kennismaking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snel,makkelijk en erg goede service. Bestellen en de volgende dag gratis thuisbezorgd en geïnstalleerd. Oude wasmachine gelijk meegenomen. Bezorgers waren netjes gekleed en goed verzorgd en erg beleefd. Zoals Coolblue adverteerd, met een glimlach is dus echt zo

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alen 13-03-2017 Via de website gekocht

Absoluut een geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een geweldige shop die zoveel meer doet dat menig ander. Naast een ontzettend makkelijke en duidelijke shop waar je zo doorheen loopt is de na-service ook nog eens lachwekkend! Ze sturen je tips over hoe je confetti kan maken om je postbode op te wachten en daarnaast geven ze ook nog eens gratis wachttherapie lol. Als je de whatsapp probeert bereid je dan voor op een lachwekkend gesprek!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lois B 13-03-2017 Via de website gekocht

Awesome!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Handige website met de mogelijkheid producten te vergelijken! Snelle reactie via Facebook en via e-mail. Levering de volgende dag al met track and trace code!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snarf0 13-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige verpakking

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Die service met een glimlach is zeker gelukt!
TV op vrijdagavond besteld; op zaterdagmiddag in huis met alles erop en eraan.
Overigens de verpakking kan ook gebruikt worden door de hond: Gooi er brokjes EN verpakkingsmateriaal (plastic, papier etc.) in en je hebt live entertainment!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 13-03-2017 Via de website gekocht

Flitsend!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Toen ik bestelde deed de winkelwagenfunctie het niet. Ik belde Cool Blue. De allervriendelijkste dame was al op de hoogte van de storing, vond het vervelend en bood vrijwel onmiddellijk aan om het product via haar te bestellen. Nog geen minuut later had ik de orderbevestiging en de betaalgegevens. Wat een service, wat een snelheid. De combinatie laptop/tablet (HP) bevalt uitstekend en doet wat ik ervan verwacht. Ideaal om in microsoft office te werken en lekker om even te ontspannen op de laptop.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaapsmit88 13-03-2017 Via de website gekocht

Complete klantenservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Inmiddels heb ik meerdere producten aangeschaft via coolblue grotendeels vanwege de uitmuntende klantenservice. Bij mijn laatste 2 producten ging er iets mis met de verzending (fout van postNL) en een kleinigheidje met een tweedekans product. In beide gevallen ben ik boven verwachting geholpen door de snelle klantenservice van Coolblue. Voor mij is dat dan ook de reden dat ik eerst kijk of het product wat ik zoek beschikbaar is bij Coolblue. Wat mij betreft een dikke aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gj 13-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke en voordelige keus, en super snelle levering vrijdag s'avonds om 21.30 uur besteld en de volgende dag om elf uur werkend afgeleverd en ook het oude apparaat weer mee genomen
echt helemaal top

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ron Reuvers 13-03-2017 Via de website gekocht

Supersnel geleverd door superaardige bezorgers, helemaal top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke website, gemakkelijk bestellen en snel geleverd door zeer aardige en vakkundige bezorgers. Het hele proces van bestelling tot aflevering is top.
Coolblue is echt een aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ivica 13-03-2017 Via de website gekocht

Mijn hofleverancier

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue the place to be.
In het afgelopen jaar heb ik al diverse artikelen via Coolblue gekocht.
Iedere keer was de levering weer perfect, reviews zijn erg goed om je op te baseren.
Gaat er wat mis doet Coolblue er alles aan om dat zo maximaal als mogelijk op te lossen.
Voor mij het vaste adres om te kopen.
Met recht Coolblue ...."Alles voor een glimlach"

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Romain Alexandre 13-03-2017 Via de website gekocht

Ongelofelijk goede service keer op keer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al mijn bestellingen via Coolblue zijn goed verlopen of goed verholpen. Wat een klantenservice hebben ze.. Er wordt naar je geluisterd en mocht er wat zijn wordt er met je mee gedacht. Maar leveringen verlopen perfect. Super tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews