coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bianca 21-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Bij coolbleu kan je makkelijk je keus maken en makkelijk bestellen. Zelfs de doos van coolbleu is leuk om te lezen en uit te pakken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wander 21-03-2017 Via de website gekocht

Beloftes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Eigenlijk hoort dat zo voor iedereen te zijn maar dat is niet altijd het geval. Cool Blue doet wat ze beloven. Aan te bevelen dus.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mandy B. 21-03-2017 Via de website gekocht

Helemaal super!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
s'Avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Mijn iphone 7 was goed ingepakt. Ik werd trouwens niet alleen blij van mijn telefoon, maar ook van de doos. (dit vonden de buren ook) Kortom; super.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Janine 21-03-2017 Via de website gekocht

Vrolijke bezorgers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Geen klachten whatsoever. De bezorging was op tijd. De mailtjes, sms'jes en telefoontjes om hun komst aan te geven vond ik erg prettig. Niet onnodig wachten, dus! De drie bezorgers waren beleefd, vrolijk en prettig in de omgang. Ze hebben me voorzien van allerlei extra informatie.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victoria Sheehy 21-03-2017 Via de website gekocht

Really efficient service

Algemene score

10,0
I don't know if I am allowed to write in English but my written Dutch is not very good. I would happily recommend Coolblue to my friends. The service was fast and efficient. Your team also responded quickly to my written questions. I will spread the word....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JWG 21-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goed geregeld allemaal: op vrijdag besteld en de dag erop al bezorgd! Systemen zijn goed ingeregeld en alles loopt vlot door. Toestel (TV) stond goed aangeschreven en dat is ook onze ervaring!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Winter 21-03-2017 Via de website gekocht

Aansluiten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

1,0
Jammer dat jullie onder aansluiten alleen de stekker in het stopcontact bedoelen ...
Ik kan dat zelf ook alleen waneer het op een stekkerdoos moet aangesloten worden mogen jullie dit niet doen....

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 21-03-2017

Beste meneer/mevrouw,

Bedankt voor uw review op Kieskeurig.nl. Het is ontzettend jammer dat het bestelde product niet werd aangesloten op een stekkerdoos. Normaal gesproken sluiten de bezorgers het bestelde product aan zoals aangegeven om op onze website. Echter zijn er ook een aantal producten die om veiligheidsredenen niet worden aangesloten op een stekkerdoos. Uiteraard willen wij graag controleren om welke product het gaat en of het niet aansluiten een terechte keuze is geweest van de bezorgers. Zou u het ordernummer kunnen versturen naar het volgende e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Dan pakken we het daar verder op.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

Jacquelien 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb Coolblue gekozen omdat ze de volgende dag leveren, instaleren en het oude apparaat meenemen. Dat eventueel in de avond geleverd kan worden vind ik ook een super service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 21-03-2017 Via de website gekocht

Doet wat wordt beloofd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Veel keus, flexibel in bezorging en op tijd. Product is netjes verpakt. Na aankoop goede communicatie over de status van het product met overdracht naar de bezorger waar track en tracé alles compleet maakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandersan 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldig

Algemene score

10,0
Donderdag avond om 9u wasmachine besteld vrijdag 8:40 s ochtend stond ie te draaien top service oude machine meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Kievits 21-03-2017 Via de website gekocht

prima geregeld, ik werd netjes op de hoogte gehouden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Door de tv reclame heb ik voor Coolblue gekozen. Het was een prima toegankelijke site. Er is een ruim assortiment, ik vond het heel fijn dat mijn oude apparaat werd meegenomen en ik daar dus geen zorgen meer om had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mihlo baerts 21-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service. Alles is duidelijk gecomuniceerd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het bestellen bij de winkel gaat met groot gemak, echt heel prettig want ik heb geen zin om lang bezig te zijn. Dan als het eenmaal besteld is word je als klant super geholpen. De verschillende mail berichten waar alles uit duidelijk word zijn erg prettig. Zo word je nauwkeurig op de hoogte gehouden van de gang van zaken en waar he pakketje zich bevind.

Kortom. Geweldig!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claire225 21-03-2017 Via de website gekocht

super website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is echt top! Ik had een waterflosser op zondag om half 11 besteld en de volgende dag werd hij om 3 uur al geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T.v.d.Waal 21-03-2017 Via de website gekocht

Prima service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede informatie.
Overzichtelijk en de service was top.
Zeker aan te beleven!
Levering en plaatsing van de wasmachine verliep snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martina 21-03-2017 Via de website gekocht

Coolblue Rocks

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige laptop was niet wat ik er van wenste, de winkel waar ik het vandaan had ook niet.
Dan blijf ik toch terug keren bij Coolblue.

Ik had wat vragen over de oude laptop en over de nieuwe laptop. Vragen beantwoord en meer!
Ik wist precies welke laptop ik moest hebben en waarom.

Dus mijn laptop en alle extra's gekocht bij Coolblue!

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim 21-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Artikelen makkelijk te vinden en makkelijk te bestellen. Omdat ik twee dezelfde artikelen wilde hebben was er extra korting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gabriel 21-03-2017 Via de website gekocht

Goedkoop, snel bezorgd! Dikke tip!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goedkoop, snel bezorgd! Dikke tip!
2e kansje gekocht op vrijdagmiddag, zaterdagochtend bezorgd. Goede kwaliteit, goede prijs!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Broeders 21-03-2017 Via de website gekocht

Komen na wat ze beloven

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Vrijdag middag besteld en inderdaad zaterdag 11.15 uuur thuis afgeleverd. Iedereen zegt het maar coolblue doet het ook

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Barry 21-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een cardo bluetoothset besteld, duidelijke mail verkeer en gewoon de volgende dag netjes geleverd, keurig verpakt in een doosje met luchtzakjes.
Volgende keer koop ik hier weer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 21-03-2017 Via de website gekocht

Super service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Superservice. Deskundige en vriendelijke bezorgers. Duidelijke communicatie rondom bezorging. Alles zoals geadverteerd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 21-03-2017 Via de website gekocht

Uitkomst als om 23.45 uur de inkt op is.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super handig dat je tot 23.59 uur bij Coolblue kunt bestellen en dan ook nog het geluk hebt dat de bezorger de andere morgen om half 10 met het pakketje bij je voor de deur staat om de inktcartidges af te leveren.
Dus snelle en correcte levering en voor een scherpe prijs

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verkade 20-03-2017 Via de website gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer netjes gegaan allemaal netjes aangesloten zeer belefde jongens die mn aparaat kwamen brengen en mn oude apparaat weer mee genomen echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 20-03-2017 Via de website gekocht

Afhandeling bestelling

Algemene score

4,0
Bestelling geplaatst betaalt en bevestiging gekregen. Daarna betaling geweigerd. Reden onbekend. Klantendienst maakte geen aanstalte om te achterhalen hoe dit is verkeerd is kunnen lopen.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

a.h.beekhuis 20-03-2017 Via de website gekocht

netjes op tijd en goed afgeleverd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
de prijs en de keuzemogelijkheden en ik had waardebonnen van coolblue. de jongens zouden
tussen 10.00uur en 13.00uur leveren en waren ruim op tijd

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

THendriks 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede en snelle service. Kreeg zelfs nog een kaart!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een super winkel en erg klantvriendelijk en klantgericht. Kreeg zelfs een kaartje met veel plezier met het product!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juanita uit Diemen 20-03-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De heren van Cool Blue waren keurig op tijd, beiden heel vriendelijk en alle nodige tips en adviezen werd mij duidelijk uitgelegd.
Ook namen ze de tijd om de vragen die ik nog had, te beantwoorden.
Voor mij was dit de 2de keer dat ik een product besteld heb bij Cool Blue.
Zeer zeker aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mevr. G Tomassen 20-03-2017 Via de website gekocht

serieuse service waar je op kan relenen

Algemene score

10,0
Een duidelijke en makelijke website, een keer betaald, een hele snelle levering, te volgen op internet. En precies op tijd geleverd, en goed verpakt, ik zou zeker deze winkel verder aanbevelen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leah 20-03-2017 Via de website gekocht

Snel en voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue een overzichtelijke site.
Snel geleverd en dat voor een redelijke prijs.
Product (in mijn geval een strijkplank) keurig verpakt zodat schade bij transport bijna niet mogelijk is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nathalie 20-03-2017 Via de website gekocht

Super snel en goed!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijn dat mijn Macbook zo snel binnen was. Keurig verpakt en binnen de afgesproken tijd. Aanrader wat mij betreft!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter de Vos 20-03-2017 Via de website gekocht

Wat ze beloven doen ze

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na een eerdere positieve ervaring en de tv commercial besloten bij Cool Blue mijn wasmachine te bestellen. Snel, super klantvriendelijk en ze maken werkelijk al hun beloftes waard. De 10 is meer dan dik verdiend.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle accurate levering, al jaren tevreden.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ruim aanbod, overzichtelijke website, al jaren tevreden, pakket goed te volgen, nog geen garantie perikelen gehad dus daar kan ik niks over zeggen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Kim 20-03-2017 Via de website gekocht

Overzichtelijke webshops en supersnelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Overzichtelijke webshops waardoor je altijd vindt wat je zoekt door de duidelijke keuzemogelijkheden en scherpe prijzen. Coolblue bepaalt de service standaard van Nederland en blijft deze overtreffen door de snelle levering en het kunnen volgen van je bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C.p. 20-03-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kocht een samsung s7 boesje wat snel tot 2 maal.toe kapot ging. Via whatsapp met coolblue kon ik ze retour sturen. 2 dagen later had ik al een nieuwe is huis. Geen gedoe geen gezeur gewoon een top service

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

supertevreden klant 20-03-2017 Via de website gekocht

Top Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Website duidelijk en gebruiksvriendelijk. Uitgebreide productinformatie. Goede prijs/kwaliteitverhouding. Snelle service. Artikel was netjes verpakt. Kortom, niks op aan te merken. Top!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-03-2017 Via de website gekocht

Top geregeld !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Keuze van bezorgdag.
Keurig op tijd, netjes aangesloten en oude wasmachine meegenomen, super bezorgers !!
Een top-team !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Niels 20-03-2017 Via de website gekocht

Fijne service, vriendelijke bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Drie sterke jongens tilden mijn oude Miele (erg zwaar) wasmachine zo naar beneden en brachten de nieuwe naar boven. Ze installeerden de nieuwe en legde uit hoe hij werkte. Vriendelijk, beleefd en net zo vrolijk als op de reclame :D

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ves4400 20-03-2017 Via de website gekocht

Super tevreden, zeer goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De nieuwe koelkast de volgende dag afgeleverd en de oude meegenomen. Je hoeft ook niet de hele dag thuis te blijven want een half uur van te voren krijg je een sms. Echt heel goed geregeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WM. Besseling 20-03-2017 Via de website gekocht

vervolg slechte service

Algemene score

1,0
In navolging van mijn vorige review wil ik graag nog kwijt dat je bij het kopen van een wasmachine bij coolbleu niet wordt voorzien van alle informatie. Bij de levering van de bestelde Miele wasmachine bleek dat deze niet rechtstreeks werd aangesloten op de trekschakelaar. De meeste mensen die hun machine op een trekschakelaar hebben aangesloten doen dit omdat ze geen stekkers in een badkamer willen. Bij kopen via coolbleu krijg je niet te horen dat ze voor een Miele aansluiting alleen een contrastekker aan de trekschakelaar maken en daarmee de machine aansluiten. Iedereen die een beetje handig is kan dit zelf ook, en daar betaal je dan €35 voor. Wanneer we dit op de site bij het bestellen hadden gelezen, was de keuze anders geweest. Doordat de levering al niet ging zoals coolbleu het je voorspiegeld is er zeker 4 keer door ons met coolbleu gebeld en de optie zelf aansluiten ook besproken. Zelfs dan geven zij niet aan dat het alleen om een contrastekker gaat. Van klantenservice hebben zij nooit gehoord want de machine functioneert dus is hij aangesloten door hun en is er van restitutie of een gedeeltelijke restitutie voor het aansluiten geen sprake. Het blijkt maar weer dat de reklames mooi zijn maar de werkelijkheid het tegenovergestelde is en het personeel totaal niet weten waarover zij het hebben.

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 21-03-2017

Beste meneer/mevrouw Besseling,

Wij vinden een het ontzettend vervelend dat u onze klantenservice op deze manier hebt ervaren. Het is absoluut niet de bedoeling de verkeerde informatie te presenteren op onze website. Wij willen u er wel op attenderen de informatie over het gratis aansluiten degelijk op onze website is te vinden. U kunt op de productpagina van een wasmachine een lijst van blauwe bolletjes vinden met een witte vinkje. Wanneer je op het bolletje klikt met de tekst "Gratis geplaatst en aangesloten. Je oude apparaat nemen we gratis mee." vind je meer informatie waarop de wasmachine gratis wordt aangesloten, namelijk op een bestaand stopcontact, waterleiding en afvoer. Daarnaast hebben wij ook een klantenservice pagina toegewijd aan alle extra diensten die wij uitvoeren en wat de kosten hiervan zijn. U kunt deze informatie op de volgende pagina vinden: https://www.wasmachinestore.nl/klantenservice/2622/informatie-over/bezorging-witgoed-en-keukenapparatuur.html#extraservices. Mogelijk kunnen wij in de toekomst deze informatie beter op onze website presenteren om verwarring bij onze klanten te voorkomen. Daarom danken wij u ook voor het plaatsen van deze review.

Daarentegen verwachten wij wel dat u de juiste informatie kan verkrijgen van onze klantenservice collega's aan de telefoon. Bij deze willen wij onze oprechte excuses aanbieden voor de foutieve informatie die u heeft verkregen. U wenst een restitutie te ontvangen omdat de wasmachine uiteindelijk niet is aangesloten. Graag kijken wij voor u na wat wij nog meer kunnen betekenen. U kunt een e-mail versturen naar geenglimlach@coolblue.nl en dan pakken we het daar verder op.

Groeten,

Coolblue.

Reageer

Martijn 20-03-2017 Via de website gekocht

uitstekend totaalplaatje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Op zoek naar een nieuwe tv. Snel en gemakkelijk gevonden tegen een concurrerende prijs. De levering de volgende dag was uitstekend.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ellen Bakker 20-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vrijdagavond een laptop besteld, die zaterdag al om half 11 werd gebracht. Mooie aanbieding, dus ook nog goed voor mijn portemonnee. Had al veel goeds over Coolblue gehoord en nu ook zelf ervaren. Ik vertel het verder!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natasja 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue had de wasmachine die ik zocht.
Mijn vragen werden goed beantwoord.
Snelle levering en een duidelijke levertijd zodat je niet de hele dag hoeft te wachten.
Vriendelijke bezorgers, de wasmachine werd op plek gezet (doen niet alle bedrijven als service, tenzij je ervoor betaald), oude meegenomen. Super!
Met als kers op de taart een kaartje een dag later in de brievenbus, lache!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 20-03-2017 Via de website gekocht

Snel, duidelijk en heel gemakkelijk!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een goede website, veel en duidelijke informatie en gemakkelijk bestellen en betalen. Zelf het wachten op je product duurt niet lang. En dan nog lukt het ze om je ook die tijd 'nuttig' te besteden. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Muhiya 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Levering was in de gegeven tijdsblok bezorgd..nieuwe wasmachines is meteen aangesloten door de monteur en de oude kapotte wasmachine hebben zij kosteloos meegenomen. Kortom: ik ben een tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo van Kessel 20-03-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De levering was prima in orde bij erg tevreden over de service van cool-blue.
Heb al vaker bij jullie iets besteld altijd naar aale tevredenheid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bryan c 20-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige prijs en geweldige service

Algemene score

10,0
Erg goed geholpen bij de keuze en zeer tevreden over de wasmachine . Aflevering was mooi op tijd en verpakkingsmateriaal en oude wasmachine mooi meegenomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ad van Poppel 20-03-2017 Via de website gekocht

Goede service

Algemene score

9,0
Keurig op tijd geleverd en mijn wasmachine aangesloten en mijn oude wasmachine weer netjes meegenomen. Alles met een glimlach klopt wel. Vriendelijke bezorgers.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 20-03-2017 Via de website gekocht

Snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer op CoolBlue besteld. Ik ben erg blij met de snelle levering van mij product. Ook is de twee jaar garantie op mijn product een hele goede service die je bijna nergens anders krijgt. Ook is CoolBlue niks duurder als andere webshops. De site is erg makkelijk met duidelijke productbeschrijvingen. Ik vind CoolBlue een echte aanrader!.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

J.C. Guijt 20-03-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik ben al een behoorlijk poosje vaste klant van Coolblue, en heb er al zeer veel producten gekocht, met tevredenheid, en stiekem een beetje fan van ze geworden, ik word gewoon blij van de gehele bedrijfs filosofie die zij hanteren "Alles voor een glimlach", en dat hebben ze zeker laten zien! De goedkoopste zijn ze zeker niet, maar kwa prijs / service verhouding, staat Coolblue bij mij in ieder geval boven aan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cees van Lier 20-03-2017 Via de website gekocht

Achteraf prima service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Na problemen bij het plaatsen van de wasmachine ( mailen, bellen, etc. ),en een zeer
negatief gevoel over CoolBlue Zijn de problemen naar volle tevredenheid opgelost.
Hulde hiervoor!

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

conny 20-03-2017 Via de website gekocht

top levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
groot keuze in producten, goede betalingsmogelijkheden, prima prijs, snelle levering en tevens mogelijkheid pakketgemak (je hoeft dus niet meer thuis te blijven en je mist de aflevering niet), duidelijke website. Kortom zeer tevreden

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews