coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42379 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

vanputten 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gaat snel en makkelijk

Service
Gratis zondagbezorging zodat ik mijn bestelling nog voor mijn vakantie in huis had. Ik werd ook goed op de hoogte gehouden over wanneer mijn bestelling geleverd zou worden.

Assortiment
Assortiment met bijna alleen maar kwaliteitsproducten en veel keuze.

Aanbeveling
Naar mijn mening de beste webshop van Nederland, al vele malen naar tevredenheid besteld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vanoudenhovedirk 11-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
correct

Aanbeveling
eerste bestelling was in orde

Extra toelichting
het was mijn eerste aankoop en alles is goed verlopen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Andy vermote 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld en betaald. Wordt gratis bezorgd.

Service
Snel antwoord bij vragen.

Assortiment
Je vind er zo goed als alles in het assortiment.

Aanbeveling
Snelle service en snelle levering. Prijs zit ook op het minimum.

Extra toelichting
Alles goed verlopen snelle service en simpel winkelen online. Samenwerking met bpost laat wat te wensen over maar heb begrip voor de laattijdige levering door derden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny De Witte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, registratie eenvoudig, zoekfunctie werkt prima

Service
Vrijdag besteld, zaterdagmorgen gratis geleverd. Update via GSM en mail van verzendstatus.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Eenvoudig en snel

Extra toelichting
Snelle en gratis thuislevering. Geen probleem om goederen terug te nemen die dan toch tegenvallen. Ruim assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dientje49 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk en snel

Service
heel goed

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
dat alles goed is

Extra toelichting
heel fijn en goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tina955 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
De site is gemakkelijk in gebruik. Het is enkel niet handig dat als je iets koopt dat eigenlijk samenhoort in een pakket dat niet automatisch tot een pakket samenvoegt. Ook staan deze niet overal duidelijk gelinked met de andere producten.

Service
Ik ben snel en goed verder geholpen door de klantenservice van coolblue! Ik zag pas achteraf dat bij aankoop van mijn gsm je deze in pakket kon aankopen met een geheugenkaart. Dit werd heel snel inorde gebracht! Enkel alleen al om deze goede service beveel ik jullie aan bij vrienden en familie. Er zijn veel andere (online)shops die van jullie kunnen leren. TOP! Doe zo verder!

Assortiment
Het assortiment is goed en uitgebreid, maar misschien mag er nog net iets meer aanbod zijn en meer pakketten of een automatische korting die er af gaat van een bepaald bedrag dat je aankomt (zoals de pakketkortingen, maar die niet overal op toepasbaar zijn).

Aanbeveling
100% !!!
Ik bestelde mijn product om 23h35 en het werd zoals genoteerd op de site nog de dag nadien geleverd! Dit terwijl ik dezelfde gsm ergens anders bestelde, met voorwaarde van 3 werkdagen levering, maar na een week was deze er nog niet. Jullie daarentegen hebben woord gehouden! Maar vooral de goede klantenservice is een grote meerwaarde en heel belangrijk. Hier kunnen nog veel (web)shops iets van leren! Ik beveel jullie volledig aan aan familie en vrienden! Als het goed is mag, nee moet het ook gezegd worden!

Extra toelichting
Jullie klantendienst is TOP! Een echte meerwaarde! Doe zo verder!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

skibum867 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, handige indeling en geen nutteloze links.

Service
Handige ' follow up ' e-mails met nuttige accesoire links voor je gekochte product.

Ruime bereikbaarheidstijden van de klantenservice!

Assortiment
Ruim product aanbod

Aanbeveling
Er zijn veel aanbieders maar Coolblue zet een heldere website neer die gemakkelijk te navigeren is en maakt online shoppen een prettige ervaring.

Extra toelichting
.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wiske95 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Uitgebreide zoek opties zodat ik makkelijk en precies kon zoeken. Ik kwam gelijk bij producten die ik wou en nodig was en hoefde niet zelf dingen uit te zoeken.

Service
Service was goed. ik heb s'avonds laat besteld en had het de volgende middag al in huis. En dat op een zaterdag.

Assortiment
Ik heb een niveau 5 laptoptas gekocht. Hier was maar 1 soort van in twee kleuren. Dit viel mij erg tegen. Maar geen enkele ander site gaf niveau's aan. De prijs viel ook erg mee.

Aanbeveling
Ik heb zeker gevonden wat ik zocht voor een redelijke prijs met snelle serivce. Ik zou het zeker aanbevelen.

Extra toelichting
Het assortiment vond ik een klein beetje tegenvallen in de niveau 5. De andere niveau's hadden meer keus en aanbod. Er was een grote prijsrange. Dus voor elk budget wat wils. Service was erg snel wat zeker een voordeel is. De gratis retourzending is ook een voordeel.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jurgen 73 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
Onmiddellijk bevestiging van je reservatie ,opvolging van je bestelling via mail en de dag erop is de bestelling ter plaatse :-)

Assortiment
Veel keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Plezant en makkelijk,gebruiksvriendelijk

Extra toelichting
Niets aan op te merken...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruttert 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk om producten met elkaar te vergelijken en een aankoop doen is erg eenvoudig.

Service
Fijn om een postNL tracker te hebben, je weet precies wanneer je pakket bezorgd wordt. Ook is er betaald voor een avondbezorging bij postNL wat erg praktisch is als je overdag niet beschikbaar is door bijvoorbeeld werk of school.

Assortiment
Erg veel keuze en bijna alles is op voorraad.

Aanbeveling
Niets te klagen, komen na wat er beloofd wordt.

Extra toelichting
Veel producten die snel leverbaar zijn waarbij je precies weet wanneer het aankomt. Makkelijk zelf te regelen wanneer er bezorgd wordt zelfs in de avonduren of in een fysieke winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MAvanAken 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Wendbaar, niet te zwaar en precies die onderdelen die je nodig hebt voor alle plekjes in het huishouden.

Service
Makkelijk en altijd snel!

Assortiment
Moeilijk kiezen, maak juist gekozen.

Aanbeveling
Ruime aanbod, goede prijz en uitstekende service.

Extra toelichting
Ik was op zoek naar een handige stofzuiger om zo gemakkelijk mogelijk de kattenharen te verwijderen. Op basis van voorgaande ervaringen met Coolblue, was het de eerste plek waar ik op zoek ging voor een oplossing en die vond ik, net als voorgaande keren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

zilverdael 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0

Gemak
De website spreekt voor zich, de manier om contact op te nemen is goed. Snel reactie op vragen.

Service
Op de bestelling geen op of aanmerkingen, echter op de levering des te meer. Dat ging echt NIET goed. .. Ten eerste kwam er een mail dat het product was ingepakt met een track and trace mogelijkheid Helaas ontbrak het pakkernummer, dus kon ik daar niks mee. Ten tweede zou ik de dag voor levering voor 10 uur in de avond gebeld worden om een aflevermoment af te spreken. Dit is niet gebeurd. Bij navraag bij Coolblue bleek dit normaal (zet dat dan niet op je site en in je mail). Vervolgens werd het dus de hele dag thuiszitten wachten op levering. Toen deze levering kwam werd de nieuwe wasmachine naar boven gedragen en op water, afvoer en stroom aangesloten en aangezet. In de handleiding staat dat dit niet handig is! De machine moet eerst waterpas gesteld worden, dat deden de heren niet, dus kon ik alsnog zelf met gereedschappen aan de gang om dit te doen. Dat had ik niet verwacht van installatieservice. En als klap op de vuurpijl blijkt dat de extra bijgekochte garantie niet is geleverd (ik had deze digitaal verwacht, maar blijkt een extra doos bij de levering te zijn). Al met al een bijzonder slechte leveringservaring.

Assortiment
Gewoon goed, ruime keus en mogelijkheden

Aanbeveling
Ondanks de beroerde levering is het een prima winkel. En ik neem aan dat de aflevering slechts een incident was.

Extra toelichting
Coolblue is een winkel waar men goed te werk gaat. Ze moeten echter dringend opzoek naar een andere bezorgdienst voor hun witgoed, want deze is echt slecht.

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Goestave 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer gebruiksvriendelijke website. Op een eenvoudige wijze het juiste product type gevonden. Daarnaast kunnen producten simpel en overzichtelijk met elkaar worden vergeleken om tot de juiste keuze te komen.

Service
Zeer snelle bezorging. + goede communicatie over waar de bestelling zich in het verzendproces bevind.

Assortiment
Ruime keuze. Veel artikelen worden op vergelijkbare website niet aangeboden.

Aanbeveling
Zeer tevreden.
Zeer snelle bezorging. Prima prijs/kwaliteit verhoudingen.

Extra toelichting
Ik ben zeer tevreden over de service van Coolblue. Ik had mijn bestelling razendsnel in huis en werd goed op de hoogte gehouden van de status van verzending. Tevens is de website van Coolblue overzichtelijk en kunnen producten op een eenvoudige wijze met elkaar worden vergeleken. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

larsvanpoucke 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Voor 23u59 besteld, volgende dag in huis.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Snelle levering, pro en contra per product op de site. Staan klanten toe reviews te schrijven over producten. Uitgebreid assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chabo2909 10-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,2

Gemak
Eenvoudige website. Heel snelle levering

Service
De koffer werd geleverd in de verkeerde kleur. Ik heb een mail hieromtrent gestuurd naar coolblue. Men belooft een antwoord binnen de 4 uur.... maar ik heb geen antwoord gekregen

Aanbeveling
Een foutieve kleur leveren kan toch niet. Het was duidelijk dat er op de verpakking een andere kleur vermeld stond dan op de bestelbon. Iedereen die een beetje controle uitoefent moet zoiets opmerken voor de verzending.

Extra toelichting
De snelheid van de service is prima, doch het product werd geleverd in de verkeerde kleur. Retourneren brengt heel wat werk en tijdverlies met zich mee. Dus hou ik het product maar, alhoewel ik nu met een koffer zit die een ander kleur heeft dan mijn overige koffers. Niet aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Goed

Reageer

els reynaert 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer snelle service

Service
Zeer vriendlijke mensen

Assortiment
Alles wat je maar dank vinden

Aanbeveling
Super winkel

Extra toelichting
Vrijdag besteld en zaterdag al in huis. oude wasmachine meegenomen en alles aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja27 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Super service, vrijdag voor 18.00 uur besteld en zaterdag om 9.00 uur in huis. Gratis bezorgd en aangesloten 👍🏻

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Haridjano 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zeer goed

Service
Zeer goed

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
Ik zal coolblue zeker aanbevelen

Extra toelichting
Ik was verbaast over het brede assortiment,lage prijzen en zeer snelle service.Om half 23:30 uur bestelling geplaatst en volgende ochtend om 10 uur werd het al bezorgd.In een woord TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

guidomoors1 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
je keuze is snel en gemakkelijk te maken

Service
de dag na je bestelling word het pakket al geleverd, zelfs op zondag noem ik dat superservice

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
als ik ervan kan genieten mogen mijn vrienden en familie dat ook

Extra toelichting
heel simpel namelijk "s"uper en "s"nelle en "s"ervice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edithheer 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is gemakkelijk te vinden

Service
Ik kon kiezen welke dag te leveren

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Het is gemakkelijk om iets te vinden en te betalen

Extra toelichting
Het is voordelig en je hebt het wanneer je het wilt hebbeb

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huberte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel en thuis geleverd !

Service
Goede opvolging van de bestelling, correcte levering.

Assortiment
Kan altijd nog meer, maar zeker al goed genoeg !!

Aanbeveling
Heb ik al meermaals gedaan !

Extra toelichting
Printer al meer dan een jaar, koelkast enkele dagen. Heel makkelijk om thuis je keuze te maken uit een ruim assortiment. Alles wordt netjes en gratis thuis geleverd, wat kun je nog meer wensen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ronaldcop 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Extra toelichting
Product is lang niet te koop geweest in België. Coolblue is één van de eersten die opnieuw kan leveren. En dat, zoals steeds, de volgende dag. Fijn zaken doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NamelessFunk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Super makkelijk bestellen altijd!

Service
Goede service,nog nooit klachten gehad!

Assortiment
Groot assortiment, maar kan nog uitgebreider (meer accessoires,toestellen,...)...

Aanbeveling
Zeker de moeite waard. Makkelijk om product te vinden,bestellen en te ontvangen!

Extra toelichting
Veel keuze en telkens een goede prijs! Gratis verzenden is een enorm pluspunt! Sommige zaken zouden sneller in voorraad kunnen zijn...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Romantikus 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met een paar klikken is het besteld

Service
Bij garantie wordt totaal niet moeilijk gedaan

Assortiment
Ruime keuze met uitgebreide specificaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene10011968 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan van je luie stoel bestellen

Service
wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling

Assortiment
riume keus

Aanbeveling
makkelijk en duidelijk

Extra toelichting
duidelijk site makkelijk met betalen via bank en wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling en afwikkeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L-otte 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Service
Ik heb 's avonds vlak voor twaalven mijn laptop besteld en de volgende ochtend was het al binnen. Super!

Aanbeveling
Snelle en goede service.

Extra toelichting
De service is erg snel.

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

umans 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heldere website met goede zoekfunctie. Eenvoudig betalingsproces.

Service
Levering volgens afspraak.

Assortiment
Voldoende aanbod om een afgewogen keuze te kunnen maken.

Aanbeveling
Zo hoort een webwinkel te functioneren!

Extra toelichting
Zeer positieve ervaring!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus66 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Snelle levering (s 'avonds besteld de volgende morgen in huis), goed op de hoogte gehouden via mail en sms. In het verleden een kapotte smartphone geleverd gekregen en dat is zeer goed opgelost.

Assortiment
Het assortiment is ruim voldoende.

Aanbeveling
Doordat Coolblue over het algemeen niet duurder is dan andere webshops en door de snelle levering en goede service wil ik Coolblue zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michel-Saskia 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk en snel en netjes op tijd

Service
wasmachine naar 2 hoog gebracht en oude mee terug

Assortiment
wat ik nodig heb

Aanbeveling
snelle levering en alles gemonteerd en op tijd

Extra toelichting
konden zelf dag uitkiezen en goede levering netjes op tijd en geinstalleerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Quaghebeur Luc 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijke betaling, geen ingewikkelde procedures en richtlijnen

Service
Zoals beloofd, levering daags nadien, zelfs tijdens week-end dagen en bovendien gratis.

Assortiment
Ruim voldoende, en voor ieder wat wils.

Aanbeveling
In zeer hoge mate, gezien ikzelf deze side aan bevolen ben, en vastgesteld heb dat alles vlot verloopt en dat de gemakkelijk is.

Extra toelichting
Goed = gratis levering, en daags nadien ook tijdens week-end dagen. Om ruil mogelijkheden, evenals terug zenden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeffreybogaart 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het bestellen ging heel gemakkelijk, had al een account bij CoolBlue en was zo door het proces heen.

Service
De service is top, na het bestellen kreeg ik een bevestigingsmail. Niet veel later kreeg ik een sms dat m'n pakketje werd ingepakt en dat ik verder op de hoogte werd gehouden via email. Zodra het pakketje verzonden was kreeg ik nog een mailtje. En op de dag van levering nog een mailtje dat het pakketje onderweg was met de optie het te volgen. Top top top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pascale4 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
super toestel, zeer gemakkelijk te instaleren

Service
levering de dag nadien !

Extra toelichting
super toestel, heel snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mila2801 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
je moet je niet verplaatsen en het is heel eenvoudig om een bestelling te plaatsen

Service
Alles is perfect verlopen zoals belooft

Assortiment
ik denk dat er niet veel is dat niet terug te vinden is op deze site

Aanbeveling
Omdat ikzelf zeer tevreden ben

Extra toelichting
Als alles in orde is kan een mens niets slecht bevinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sfea 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer goed overzicht en veel keuze

Service
besteld en volgende dag in huis met de mogelijkheid om je bestelling te volgen

Assortiment
zeer veel keuze , alles wat je zoekt hebben ze of toch bijna alles

Aanbeveling
waarom niet , de kwaliteit en de prijzen zitten goed en dienst na verkoop is perfect dus als je iets koopt kijk eerst eens bij cool blue

Extra toelichting
alles is goed naar mijn ondervinding ,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

puckvandijk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
goed aangegeven wat er op voorraad is en de prijs

Service
heel goed

Assortiment
van alles wat

Aanbeveling
snelle afwerking van de order en bezorging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guyke1212 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wordt aan huis geleverd zelfs op zaterdag en zondag

Service
Enorm snelle en correcte afhandeling van de geleverde goederen

Aanbeveling
Nog nooit problemen gehad met leveringen. Steeds correct

Extra toelichting
Alleen goede punten online kijken of het aanwezig bestellen betalen en de dag erna aan huis geleverd. Wat wil een mens nog meer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Korathes 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
tot 23u59 kunnen bestellen om toch de volgende dag te krijgen, heel wat shops kunnen hieraan een voorbeeld nemen

Extra toelichting
Al een paar jaar klant bij Coolblue, zou niet meteen een beter alternatief kunnen vinden, altijd alles op tijd, goed verpakt, zoals beloofd! een shop naar men hart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tverduijn 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
via site een keuze gemaakt, daarna e mail voor nadere informatie. Deze werd zeer snel en naar mijn mening correct gegeven

Assortiment
groot assortiment GSM smartphones waaruit makkelijk te kiezen was, goed vindt ik dat bij het verdere verloop keuze mogelijkheden worden gegeven voor eventuele accesoires

Aanbeveling
Alles ging voortreffelijk ook bezorgen op afgesproken tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marjoleinvanes 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Goede service, creatieve doos waarin de producten verpakt worden, goed op de hoogte gehouden worden van verzending etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

sergeH 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
duidelijke bestelprocedure

Assortiment
ruime keuze

Extra toelichting
Na een defecte HDD (dank u windows 10 upgrade...) een nieuwe (nu SSD) aangekocht. Prijzen vergeleken bij de concurrentie, Cool blue kwam als goedkoopste uit! Men vorige ervaringen met coolblue waren allen positief. Met deze bestelling hebben ze bij mij echt wel gescoord : SSD-schijf online besteld op vrijdagavond (22u), geleverd door postbode op zaterdagochtend (9u). En een Harddisk heb je altijd "direct" nodig, dus euforie !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

an1975 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
vanuit je zetel en op minder dan 1 min besteld

Service
na 24 u bij je thuis, een perfecte levering

Aanbeveling
heel tevreden heb reeds aanbevolen

Extra toelichting
niets aan toe te voegen doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

koen peeters 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles is goed verlopen, echter een kleine opmerking : op de webshop werd er 50,00 EUR cash back aangekondigd, ik kan echter niet achterhalen wat er bedoeld wordt of hoe ik aan die 50,00 Eur cash back kan geraken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renseman07 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede vriendelijke service, ik had een paar dagen gekeden een medewerker van coolblue aan de telefoon , en was heel vriendelijk en duidelijk ! Dat is voor mij een + punt en voor jullie ook !!

Assortiment
Er is heel veel keuze ! En en is hetzelfde met de prijs van het produkt !

Extra toelichting
Ik heb tot hier toe alleen maar positieve beoordelingen te melden ! Goede sevice en.vriendelijk , online is het ook vlot en veilig verlopen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

lizedenboef 10-08-2015 In de winkel gekocht
rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Aanbeveling
zeer deskundig personeel en kwalitatief goede producten

Extra toelichting
zeer deskundig personeel en kwalitatief goede producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paulus1969 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Extra toelichting
Bestelling ging eenvoudig, levering was snel en op tijd. Keurig verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronny gorts 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles ging vlot geen onverwachte opstakels.

Service
eerste maal iets bij coolblue gekocht, en alle sperfect gelopen, zoals vele mensen reeds in een review hadden nbeschreven. Wel, een telefoontje om kwart na zes s'morgens, was wel effe wakker worden.

Assortiment
Gewoon naar een iets goedkoper toestel gezocht , en voldoende keus

Aanbeveling
geen opmerking

Extra toelichting
eerste maal iets bij coolblue gekocht, en alle sperfect gelopen, zoals vele mensen reeds in een review hadden nbeschreven. Wel, een telefoontje om kwart na zes s'morgens, was wel effe wakker worden.Wasmachine naar eerste verdiep gebracht, op draaitrap, maar perfect gedaan en verpakking werd meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

A-Booth 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk winkelen

Service
word goed en duidelijk op de hoogte gehouden

Assortiment
zeer breed

Aanbeveling
als het goed bij mij werkt dan ook bij een ander

Extra toelichting
ik vind het een prima winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

heksebie 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
tot op heden steeds correcte en super snelle levering !

Extra toelichting
Duidelijke informatie op website. Bestelling online verloopt vlot. Steeds een correcte en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nieuw-Kleurrijk 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
eenvoudige website, makkelijk producten vindbaar

Service
snelle levering

Assortiment
genoeg keuze

Aanbeveling
gemakkelijk en snel producten in huis

Extra toelichting
Koop niet heel vaak via internet. Is zeer goed bevallen. Ruime keuze en snelle levering.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Marc Arthur 10-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je luie zetel kan je via de PC bestellen. Geen verplaatsing, geen wachten in de winkel!

Service
Prima informatie via website en vlekkeloze afhandeling van de bestelling

Assortiment
Ruime keuze met duidelijke productomschrijving

Aanbeveling
Absoluut aanbevelen! Al vele malen perfecte service gehad, en ik wil mijn succeservaring ook aan anderen aanbevelen

Extra toelichting
Prima en vlotte service; ruime keuze en makkelijk aan te duiden in de website. Vlotte afhandeling van de koop. Goede informatie over het verloop van de bestelling en de levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews