coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42363 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3288 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

J Boelaers 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles wordt zeer overzichtelijk weergegeven op de website.

Service
Zeer vlotte levering

Assortiment
Nog niet alles, maar bijna alles is opgenomen in het assortiment.

Aanbeveling
Bestel er al geruime tijd en nog nooit enig probleem ondervonden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Een van de gemakkelijkste webshops ooit. Alles wijst zichzelf uit, alles gaat vlot.

Service
Besteld, betaald, bevestigd & geleverd. Super simpel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johannes 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goede product beschrijving en gemakkelijke zoekfunctie

Service
Altijd snel en duidelijk antwoord, ook goede service achteraf.

Assortiment
Ze hebben niet alles maar dat is wel begrijpelijk

Aanbeveling
Elke dag een beetje beter

Extra toelichting
Fijne winkel met leuke medewerkers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean Marie 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Goed overzicht met goede uitleg

Service
Vlotte bestelling besteld na 23 uur en de volgende dag nog voor 11 uur geleverd

Assortiment
Veel binnen maar niet alle artikels

Aanbeveling
Vlotte bestelling
De volgende dag geleverd

Extra toelichting
Heel goede Webwinkel. Eén van de beste.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Van der Molen 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Producten worden snel geleverd.

Service
Snelle reactie bij een defect product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raimond 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
klinkklare webside

Service
levertijd zoals door hun bevestigd

Assortiment
heb nog niet alle verscheidene assortimenten bekeken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jose 28-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel op de Website gevonden

Service
Zeer snelle levering (s,avonds besteld volgende dag geleverd)

Assortiment
Gratis levering

Aanbeveling
Goede ervaring voor de eerste keer

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben B 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Erg eenvoudig om een prodokt te bestellen.

Service
Alles verliep volgens afspraak.

Aanbeveling
Alles ging goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tonnyboy 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor veel artikelen heeft Coolblue een gespecialiseerde website.

Service
Je kunt tot middernacht bestellen en dan komt de pakketbezorger het de volgende dag al brengen. Terugsturen is ook geen probleem.

Aanbeveling
Ze hebben het artikel wat je zoekt en leveren dat al de volgende dag tegen een zeer scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hein Meijer 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Zoekopdrachten ingeven gaat intuïtief en resultaten zijn bijna altijd 100% wat je zoekt.

Service
Ongekend hoe vragen worden behandeld, snel, met kennis en geen vraag is te veel.

Assortiment
Bijna alles is leverbaar en het uitbreiden gaat ook snel. Assortiment is zeer ruim. Hadden jullie alles dan kreeg je een 10 ;)

Aanbeveling
Ook al is het soms een paar euro duurder, door de snelheid en veiligheid en betrouwbaarheid etc etc -heid, kies ik in de meeste gevallen voor jullie!

Extra toelichting
Ga lekker zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominique 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Van uit de zetel winkelen...

Aanbeveling
Supersnelle levering,bijna niet te geloven!

Extra toelichting
Moeilijk te verbeteren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AG Sterk 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en helder en snel bestel proces

Service
Gemotiveerd personeel om je bij eventuele problemen of vragen over producten je helder en duidelijk te helpen

Assortiment
Heldere beschrijvingen en overzichtelijk ingedeeld in aparte web winkels

Aanbeveling
Betrouwbaar en je vindt er gemakkelijk je weg naar het product wat je zoek, met goede uitleg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Servaas 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het tempo waarmee vragen op adequate wijze werden beantwoord over een artikel dat ik wilde bestellen.

Service
En na de bestelling, s avonds laat, kwam de bodedienst de volgende middag voorrijden, keurig volgens het schema zoals ik dat kon volgen. Hierna stond de wasmachine in een mum van tijd op de eerste verdieping, precies op zijn plek en ging de kapotte wasmachine keurig mee terug, inclusief de verpakking van de nieuwe.

Assortiment
Het assortiment van de wasmachines is zeer ruim, al hadden wij op voorhand een Miele voor ogen. Ook dat was geen probleem, want er was een meer danvoldoende keuze binnen de beschikbare Mieles.

Aanbeveling
Allereerst heel handig. Op de website zoek je het product van je voorkeur en vergelijkt dit met enkele alternatieven (die je zelfs net zelf hoeft et zoeken, als je niet wilt). En verder een adequate service.

Extra toelichting
Heel aardig dat onze keuze € 120 goedkoper was dan oorspronkelijk stond aangegeven - mooi meegenomen dus!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Vlierden Albert 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles netjes gesorteerd, handige filters TOP !!

Service
defect toestel gratis terug gezonden , netjes geld terug zonder vervelende vragen !! SUPER

Assortiment
Wie zoekt die vind :)

Aanbeveling
Na toch al verschillende bestellingen geplaatst te hebben nog nooit teleurgesteld geweest. Ruim assortiment, snelle en gratis levering en mogelijkheid tot leveren bij post afhaalpunt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie Mertens 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
alles makkelijk gevonden

Service
alles zeer vlug geleverd

Assortiment
veel te krijgen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Eveline 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Goede zoekfunctie. Je kunt dus snel je product vinden, als je keuze er niet bij staat worden er alternatieven geboden.

Service
Ze voldoen aan je verwachtingen van een webshop; je kiest, je betaald en je ontvangt je product (snel)

Assortiment
Groot, maar kan breder

Aanbeveling
Snel, gemakkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

lucida 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hoeft de deur niet uit. Met een paar simpele stappen op de website heb je snel je keuze gemaakt.

Service
Supersnelle levering. Zondag besteld en maandagmiddag staat er een nieuwe vaatwasser in je keuken. Een half uur voor levering krijg je nog een berichtje op je mobiel. Dus je weet precies wanneer ze komen. De oude vaatwasser nemen ze mee, en de nieuwe wordt aangesloten door twee keurige jonge mannen.

Assortiment
Ben heel tevreden over het grote assortiment.
Voldoende keuze in verschillende merken en prijsklasse.

Aanbeveling
Groot assortiment. Overzichtelijke website. Zonder veel klikken en zoeken heb je je product snel gevonden. Snelle levering en goeie leveringsafspraken.

Extra toelichting
Heb al een aantal producten gekocht bij Cool Blue en tot nu toe bevalt het me prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het aanbod van Coolblue is veelzijdig,de prijs kan op sommige producten misschien iets hoger zijn,maar dat krijg je en dwars terug in de service

Service
Voor 23.59 besteld,is de volgende dag binnen.Je wordt heel goed geinformeerd hoelaat de bestelling geleverd wordt,dus niet eindeloos wachten.

Assortiment
Aanbod is heel ruim

Aanbeveling
Coolblue is heel betrouwbaar,het aanbod is goed en de levering is perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Lishout Gillaine 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heeeeel simpel vanuit je luie stoel bestellen en leuke website!!

Service
De snelste levering ooit

Assortiment
Het grootste assortiment van het volledig internet

Aanbeveling
De veiligste manier om de betalingen uit te voeren.

Extra toelichting
Gewoon perfecte website

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruiksvriendelijke website.
Snelle levering.

Assortiment
Heel ruime keuze in wat je zoekt.

Aanbeveling
Zie hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xegert 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

6,0

Service
Ze beloven dat als ik op zondag voor 20u besteld ik de bestelling de dag er na al hebt, maar volgens de tracker die in de mail werd meegegeven is mijn bestelling bij Coolblue pas op maandag verzonden.

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer

Van Duijn 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site. Snel en makkelijk iets te bestellen.

Service
Goede en snelle service.

Assortiment
Ruim assortiment en ook producten met goede kwaliteit voor een lagere prijs.

Aanbeveling
Groot assortiment en erg overzichtelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

joppe 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
je vond alles vrij snel! Dit is geweldig!

Service
Je had het de volgende dag al in huis. Ook al bestelde je het op zondag, dan had ik het maandag al

Assortiment
coolblue heeft zo goed als alles.

Aanbeveling
Het is heel gemakkelijk en snel in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HOUARI Driss 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Parkeergelegenheden

Service
Redelijk goede kenissen van produkten

Assortiment
Beperkt in modellen

Aanbeveling
Efficientie in behandeling van vragen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

octoscan 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
vanuit je zetel bestellen

Service
correcte opvolging van de toestand van je bestelling via mail,vanaf bestelling tot levering

Assortiment
varia aan producten met duidelijke specificaties

Aanbeveling
ik kan niet meteen melden wat er nog verbeterd kan worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eliza de Jong 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eigenlijk alles waar ik naar op zoek was!

Service
Maken waar wat ze beloven.

Aanbeveling
Waarom langer zoeken?

Extra toelichting
Blij met zo'n webwinkel!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HB 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website, veel reviews over het produkt, makkelijk bestellen.

Service
de telefoon was, zoals beloofd, de volgende dag al bezorgd, fijn !

Assortiment
veel keus, makkelijk vergelijken.

Aanbeveling
veel keus, ze doen wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Niet alle speelgoedwinkels te moeten bezoeken

Service
Eerste keer besteld bij Coolblue zeker door de service dat ik het nog een keer doe.

Assortiment
Goede prijs, groot assortiment reden voor compliment

Aanbeveling
Coolbue is aan veel nieuwe klanten toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

charmed 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel geleverd en can uur tot uur kun je jouw levering volgen en makkelijk besteld

Service
Snel geleverd en can uur tot uur kun je jouw levering volgen

Assortiment
De filmpjes bij producten zijn erg handig

Aanbeveling
Gewoon toplevering, geen extra kosten ook niet vior betaling met creditkaart

Extra toelichting
Binnen 24 uur jouw product, geen extra kosten levering ve wasmachine (andere winkels euro 20) precies weten hoe laat jouw product geleverd eord en geen extra kosten bij creditkaartbetaling. En goede prijs kwaliteit verhouding vh product! Een top webshop!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Allal Idrissi 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel duidelijk.

Service
Perfect, zoals beloofd, op tijd geleverd.

Assortiment
Heel uitgebreidt, maar het kan altijd uitgebreider.

Aanbeveling
Top voor als je geen tijd hebt, heel makkelijk.

Extra toelichting
Top winkel, aanrader voor iedereen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jorn Michelet 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Verscheidene betaalmogelijkheden.
Al uw bestellingen zijn goed verpakt en enorm snel geleverd zelfs in het weekend.

Service
Handige mail ontvangen dat het product waar ik intresse in had eindelijk op voorraad is.

Assortiment
Zeer uitgebreid.
Van instapmodellen tot de topklasse.
En steeds scherp geprijsd

Aanbeveling
Nog nooit een probleem gehad.
Noch met de website of de levering.
Een webwinkel die met kop en schoulders boven de rest uit steekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiekens 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk

Service
Veelzijdig en duidelijk uitleg

Assortiment
Wordt steeds meer ga zo door

Extra toelichting
Hele snelle levering zondag besteld volgende dag voor 11.00 h geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Claude 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie zetel op de smartphone product kiezen, bestelling plaatsen en betalen om deze de volgende dag onberispelijk in ontvangst te mogen nemen. En zonder verzendkosten;)

Service
Een duidelijke aanduiding op de site betreffende de te verwachten levertermijn. Onmiddellijke opvolging van de status van je pakket. En nadien nog gepersonaliseerde mail om het gekochte product nog verder uit te breiden/verbeteren

Assortiment
Diverse, duidelijk gescheiden afdelingen (centers) met de meest courante toestellen. Voor iedere techliefhebber wat wils!

Aanbeveling
Geen enkele klacht te bedenken. Zelfs het aangekochte 'tweedekansje' werd in onberispelijke staat afgeleverd met een sticker om de controle door coolblue op de staat van het toestel extra te markeren. Top webshop met top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GRIET 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Service
zondag bestelt voor 20u morgen in huis ??? zijn ondertussen woensdag en heb nu pas mijn pakket ontvangen.

Aanbeveling
zondag bestelt voor 20u morgen in huis ??? zijn ondertussen woensdag en heb nu pas mijn pakket ontvangen.

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Stephane 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is er te vinden

Service
Je kunt alles volgen van je bestelling + je vragen worden direct beantwoord.

Assortiment
Als te verkrijgen

Aanbeveling
Snelle levering+goede service

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

François Crabbé 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ruime keuze en goede productvergelijking

Service
Alles volgens plan en afspraken. Voorbeeldig

Assortiment
Meer moet dat niet zijn

Aanbeveling
Service - prijs en kwaliteit in één

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martijn 27-01-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,2

Service
Wij hebben een koelkast gekocht die beschadigd is afgeleverd, hier is contact over geweest met coolblue en er werd ons toegezegd dat de fabrikant binnen twee werkdagen contact op zou nemen. We zijn inmiddels een week verder en hebben nog niks weer gehoor van de fabrikant nog van coolblue.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 30-01-2016

Beste,

Wat vervelend dat dit zo is gelopen. Mocht dit inmiddels nog niet verholpen zijn, kunt u dan uw ordernummer doorgeven? Op die manier kunnen we kijken hoe we u het beste kunnen helpen in deze. Het zou namelijk niet de bedoeling moeten zijn, dat dit zo loopt.

Reageer

Ronald 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede site met duidelijke indeling. Bestellen zeer eenvoudig.

Service
Ook bij een foute keuze geen gedoe en wordt dit keurig en snel afgehandeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Druijfje 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website, goede informatie, uitstekende communicatie

Service
Van bestelling tot levering perfect georganiseerd

Assortiment
Uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eefje 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede website

Service
Door drukte bij PostNl kwam mijn levering een dag te laat. Keurig mailtje met excuses en uitleg.

Assortiment
gevarieerd aanbod

Aanbeveling
Nog nooit een slechte ervaring gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goed vindbaar

Service
Snel bezorgd

Assortiment
voldoende keuze

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frank 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via website en telefoon staan de medewerkers de klant werkelijk vriendelijk en behulpzaam bij!

Service
Bezorging zelfs op zondag, als je dat wilt.
Per ongeluk dubbel besteld. tweetje. Binnen 5 minuten reactie en opgelost. Briljant.

Assortiment
Zeer breed assortiment met kwalitatieve producten.

Aanbeveling
Ik werk zelf met klanten. Bij Coolblue heb ik regelmatig besteld en nog geen enkel minpunt kunnen vinden.
En nee..... ik en mijn vrouw werken niet bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DA 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
Prima levering en zelfs op zondag en nog eerder zelfs dan gepland stond

Assortiment
Ruime keus

Extra toelichting
Prima webwinkel om een aankoop te doen. Zal,ik zeker terug komen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yasmin 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel keuze, goede prijzen, goede kwaliteit, makkelijk met bestellen.

Service
Snelle levering. Geweldig.

Assortiment
Veel keuze en goede prijzen/kwaliteit.

Aanbeveling
Gewoon een goede site voor alles wat je zoekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stien Baert 27-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan vinden wat je zoekt. Je kan het in alle rust doen en de commentaar die gegeven wordt is correct.

Service
Kan niet vlotter denk ik.

Assortiment
Meer dan keuze genoeg. Een mens kan perfect vinden wat hij zoekt.

Aanbeveling
Stiptheid - rechtvaardig - eerlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anke VD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer eenvoudig te bestellen.

Service
De volgende ochtend, op een zondag, werd mijn bestelling reeds gebracht.

Assortiment
Mijn gewenste merk was in voorraad.

Aanbeveling
Zéér tevreden klant!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Grootjans 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik vond direct het product dat ik wou

Service
PayPal werkte niet, na aankruisen PayPal gebeurt er niets
Mastercard gaf steeds foutief nummer?

Aanbeveling
gewoon goed, snelle service

Extra toelichting
nihil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JensD 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Site is erg duidelijk en betaling gaat vlot.

Service
Zeer snelle levering met verschillende opties (levering postkantoor etc.). Veilig verpakt in opvallende blauwe doos.

Assortiment
De meeste populaire producten zijn verkrijgbaar.

Aanbeveling
Soms iets duurder vergeleken met andere winkels, maar daar staat een perfecte service tegenover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nancy 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Steeds snelle levering zoals wordt beloofd

Aanbeveling
Betrouwbaar qua levering, veel keuze en meestal goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelof 26-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk.

Service
Heel snelle levering. Wasdroger naar de 2e verdieping gebracht, aangesloten en oude wasdroger weer meegenomen alsmede de verpakking materialen. Tijd tussen bestellen en 1ekeer draaien is 12 uur. Top!

Assortiment
Grote keuze.

Aanbeveling
Duidelijk en overzichtelijke winkel.

Extra toelichting
Aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews