coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,8 Lees 42242 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3617 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,8

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

alice 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel makkelijk alles te vinden wat je zoekt en makkelijk te bestellen.

Service
geen problemen gehad

Assortiment
bijna alles te vinden wat je zoekt

Aanbeveling
heel gemakkelijk, snel en goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel de Greef 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snelle levering en service

Service
Wordt nooit moeilijk gedaan over aangekochte artikelen die terug moeten of niet bevallen, en reparaties worden correct uitgevoerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart E 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke webshop

Service
Uitstekende opvolging met mail berichtgeving.
Vrijdag avond laat besteld, zaterdagmorgen vroeg geleverd !

Assortiment
Voldoende groot aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Dorp 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goede uitstraling

Service
Wordt gelijk gereageerd

Assortiment
Zeer uitgebreid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Visser 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is snel te vinden. uitgebreide product informatie

Service
Binnen no time staat Post.nl met het pakket voor de deur :-)

Assortiment
Cool blue heeft gewoon een groot aanbod

Aanbeveling
Ik kan geen verbeter punten bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan mertens 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Vanuit je eigen huis bestellen.

Service
Veel te snel.

Assortiment
Zeer uitgebreid

Extra toelichting
Voor mij hoeven mensen 's nachts niet te werken. Ook niet in het weekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie Mulder 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het was heel makkelijk om bij coolblue te bestellen ook zonder een account aan te maken.

Service
de volgende werkdag je pakketje binnen is ideaal ook als je hem snel nodig hebt, je kan zelfs kiezen voor een dezelfde dag verzending.

Assortiment
voor zover ik hem nodig had, was het assortiment super ze hadden precies hetgeen wat ik zocht!

Aanbeveling
super service ik ben erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner De Wit 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
vooral de keuzehulp is een topper

Service
makkelijk bereikbaar en snel een antwoord

Assortiment
dikwijls, maar een beperkt aantal merken.

Aanbeveling
makkelijk en snel

Extra toelichting
makkelijke website

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Ilse 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gemakkelijke en overzichtelijke website

Service
snelle en correcte afhandeling alsook levering van de artikelen

Assortiment
veel keuze aan betaalbare prijzen

Aanbeveling
zalig om on line te shoppen en zeer makkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richie 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Gemakkelijk te bestellen en gemakkelijk met verzenden. Ideaal dat ik mijn product bij de Albert Heijn kan ophalen!

Service
Snel en gemakkelijke verzending

Extra toelichting
Verzenden is top! Super snel en ideaal dat het opgehaald kan worden bij de Albert Heijn!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

nvt 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle levering

Service
snelle levering

Aanbeveling
1x besteld. Gelijk verkocht/

Extra toelichting
Neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

snuitje 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
overzichtelijk , duidelijk en goede foto presentatie plus technische uitleg.

Service
snel , gemakkelijk

Assortiment
meerdere merken

Aanbeveling
betrouwbaar

Extra toelichting
duidelijk in de stappen die coolblue maakt via e-mail

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freek 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel duidelijke site met mooi overzicht en uitleg over de producten.

Service
Fijne feedback op reviews en snelle service met klantendienst.

Assortiment
Ik vind er alles! :-)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ouder iemand 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Als het niet goed is, zonder iets te betalen terug sturen en zonder iets bij te betalen en ander product in huis krijgen.

Aanbeveling
Het personeel stond aan de telefoon zeer netjes te woord en gaf heel beleefd de juiste en correcte antwoorden. Had ook kennis van zake toen ik iets vroeg.

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Van Asch 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Motiveer je beoordeling

Service
Ongelooflijk,'s zaterdags na 23u00 besteld, 's zondags om 13u00 geleverd! Bedankt, Coolblue

Aanbeveling
Motiveer je beoordeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeannette 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudig producten vergelijken en
Eenvoudig bestellen
Snelle levering

Service
Snelle levering en Prettige keuze mogelijkheden voor de levering

Assortiment
Voldoende keuze in mijn segment

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jennes carina 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijke informatie

Service
Supersnel!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

TDesigner 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Klein probleem bij betaling. Na contact op te nemen met de helpdesk zeer correct verholpen geweest.

Service
Klein probleem bij betaling. Na contact op te nemen met de helpdesk zeer correct verholpen geweest.

Assortiment
Extra accessoires waren ook vlot aanwezig. Er werd vermeld welke nodig waren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a de lange 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
alles staat ruim in beeld gebracht.

Service
ik heb binnen 24 uur van bestelling tot de drempel binnen.

Assortiment
veel keuzes mogelijk.

Aanbeveling
perfect en alles overzichtelijk en ook de reviews kun je lezen.

Extra toelichting
Ga zo door en vooral de kosteloze verzending en retour is doorslaggevend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen gaat makkelijk

Service
Zeer snel geleverd

Assortiment
meerdere vergelijkingsmogelijkheden

Aanbeveling
snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tomas 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Gemakkelijk besteld op overzichtelijke website, super snel geleverd

Assortiment
Speakers > vrij beperkt in keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bruno 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zeer duidelijke website

Service
nog geen enkele negatieve ervaring opgelopen

Aanbeveling
alles is voor verbetering vatbaar maar ben wel dik tevreden tot nog toe

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kenneth De Vos 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Site openen, keuzehulp gebruiken, product selecteren, betalen en de volgende dag heb je het in huis. Makkelijker kan niet denk ik dan :-) Vooral de keuzehulp is héél makkelijk om het juiste product voor jezelf te vinden.

Service
Service is top. Op voorhand vragen stellen kan via FB, mail en telefoon. Je krijgt ook steeds snel antwoord van Coolblue op je vragen. Duidelijke informatie ook nadat je de bestelling geplaatst hebt. En gebeurt het al eens dat het pakket de dag erna niet kan geleverd wordt, dan wordt je hier keurig van op de hoogte gebracht (mar het gebeurt zelden dat een pakketje niet kan geleverd worden).

Assortiment
Ruime keuze, veel merken, ... het lijkt mij raar dat je hier niet het product zou vinden die je nodig hebt.

Aanbeveling
Dit is steeds de eerste site die ik raadpleeg als ik iets wil aankopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Waterkoker 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijk, goed toegankelijk en duidelijk

Service
Zeer zeer vlot en vlug geleverd en afgehandeld

Aanbeveling
Kan niets negatief zeggen alleen zeer positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijk te gebruiken en overzichtelijke site

Service
Had problemen om de polar h7 aan mijn iphone5 te koppelen met polar beat. Via mail raad gevraagd aan coolbleu. Zeer snel antwoord en een oplossing voor mijn probleem

Aanbeveling
De ideale webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jo 25-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb direct gevonden wat ik zocht

Service
Was geleverd binnen 24u

Assortiment
Keuze genoeg voor ieders beurs

Aanbeveling
Gewoon zoals het moet zijn

Extra toelichting
Doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
overzichtelijke indeling en gemakkelijke bediening

Service
vlotte levering, goed verpakt.

Assortiment
uitgebreid en gevarieerd assortiment. de bekende merken zijn vertegenwoordigd.

Aanbeveling
betrouwbaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ans van trigt de wert 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De ene dag besteld de andere dag thuis prima volgens aangegeven tijd.

Service
Heb verder nog geen gebruik hoeven maken.

Aanbeveling
Komt afspraken na.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maeckelbergh 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel, makkelijk en zonder te verplaatsen,

Service
Het pakje werd zomaar op de brievenbus gezet.

Assortiment
Er is bijna alles.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Snyersk 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op coolblue is het heel makkelijk om het product te zoeken dat je wilt, aan de hand van duidelijke, toepasselijke filters.

Service
Zoals hun moto luid: vandaag besteld, morgen in huis.
Nog nooit problemen gehad me de levering.
Super!

Assortiment
Coolblue beschikt over een heel uitgebreid assortiment.
Het gebeurd niet vaak dat ik iets niet vind in hun webshop.

Aanbeveling
Coolblue kan ik aan iedereen aanraden.
Met hun uitgebreid assortiment, hebben ze voor ieder wat wils.
Je kan er steeds op rekenen dat het product de volgende dag geleverd is.

De prijzen zijn steeds in lijn met de concurentie, vaak zelfs nog iets goedkoper.

Kortom, zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart29 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
zeer gemakkelijke site en bestelmogelijkheden

Service
snelle levering

Aanbeveling
snel, goedkoop en goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos M 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vrij grote keuze+ beknopte technische beschrijving

Service
5 voor 24:00u besteld, 's anderdaags 's morgens om 07:30u geleverd.

Assortiment
In de gekozen prijsklasse zijn er bij de verschillende aanbieders nog andere mooie dingen te vinden.
Assortiment kan nog uitgebreid worden.

Aanbeveling
Vooral de snelle en correcte levering zijn een pluspunt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claire 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen en de volgende dag geleverd op m'n werk, makkelijker kan niet.

Service
Toen ik op de bestelknop klikte, werd me voorgesteld om voor een 'tweedekansje' te gaan. Ik wist niet dat dat bestond en heb daardoor beslist om een duurder toestel te kiezen, maar wel voor het tweedekansje, waardoor de eindprijs zelfs goedkoper uitviel dan m'n eerste keuze.

Assortiment
Ik zag nu al het bos door de bomen niet meer, dus zeker groot genoeg assortiment.

Aanbeveling
Menselijke touch en goeie service, maar toch snel en goedgeprijsd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diego Vos 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Super website, met heel veel keuze.

Service
Beste service on this globe. Al meerdere malen ondervonden.

Assortiment
Kan altijd meer, maar het aanbod is nu al gigantisch.

Aanbeveling
10 op 10. 100% de beste van de klas.

Extra toelichting
Bij Coolblue ben je zeker dat de afterservice perfect word afgehandeld. Soms betaal je iets meer, maar wanneer het product stuk gaat dan ben je zeker dat je zonder extra kosten word geholpen. Zelfs je volledig aankoopbedrag kan je terug krijgen. Top. Bij andere winkels krijg je een bon die je daar MOET spenderen. Bij Coolblue krijg je de keuze....maar uiteindelijk koop je daar toch terug. 😆

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aïshah 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Direct email met vlak daarop de verzenddatum met track en trace

Assortiment
Veel spullen voor een goede prijs. Snelle levering!

Aanbeveling
Ik hou van winkels die gewoon alles hebben en duidelijk zijn over wat de plus en minpunten zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Keersmaekers 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het bestelproces is erg duidelijk, gemakkelijk en snel

Service
Snelle service. Je wordt prima op de hoogte gebracht van het orderproces en aflevertijd.
Producten zijn goed en veilig verpakt.

Assortiment
Ruim assortiment met duidelijke uitleg en veel producten met reviews

Aanbeveling
Dit was de eerste keer dat we via Coolblue besteld hebben. Zeer naar tevredenheid.
Overigens vinden wij de grappige woordspelingen en filmpjes erg leuk en onderscheidend.

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A3en 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
was simpel te bestellen en ook elders dan alleen thuis te laten bezorgen

Service
volgens afspraak

Assortiment
Hoort bij de goedkoopste van het produkt, dus prima

Aanbeveling
Ben tevreden

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
helder, overzichtelijk

Service
geweldig. Via chat direct contact en hulp

Assortiment
bedenk maar wat ze niet hebben

Aanbeveling
geweldige ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom Veenhuijsen 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
Online een product besteld. Alle productinfo aanwezig op de site. Bestelproces is duidelijk en voorwaarden worden duidelijk gecommuniceerd.

Assortiment
Specifiek op zoek naar 30Seconds, maar voor het eerst iets besteld bij Coolblue. Kom in de toekomst zeker terug naar de website. Waar andere (online) winkels mijn product (30Seconds, bordspel) niet op voorraad hadden, had Coolblue dit product als enige op voorraad! Dus op tijd in huis voor een feestje.

Aanbeveling
Goede, overzichtelijke website met ruime keuze aan producten.

Extra toelichting
Snelle levering, duidelijke website, goede afhandeling van bestelling. Creatief filmpje over "Wat wordt er gedaan met uw bestelling". Coolblue heeft overal aan gedacht, zelfs aan uitpak filmpjes (welk uitpaktype ben jij?) en de winactie, doe iets creatiefs met de Coolblue pakket doos. Iets waarop Coolblue zich onderscheidt t.o.v. andere webwinkels.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Anita 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
rustig en relaxed iets uitzoeken voor een goede prijs

Service
Je wordt als klant perfect geholpen

Assortiment
teveel om op te noemen en tegen goede prijzen

Aanbeveling
eenmaal bij Cool Blue gekocht, dan ga niet meer verder zoeken.

Extra toelichting
geen. blijven zoals je bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met veel zoekmogelijkheden, ook het kunnen ophalen is voor bepaalde artikelen toch erg prettig.

Service
Werd bij afhalen van de bestelde artikelen super geholpen. Medewerker stelde voor eerst even te kijken of de bestelde laptop in de bestelde tas paste - niet dus! Ter plekke werd de tijd genomen om enkele tassen te proberen totdat een goede passende werd gevonden. Klasse! Niets is minder leuk dan om thuis aangekomen pas te merken dat iets niet klopt.

Assortiment
Breed assortiment, natuurlijk niet alles op voorraad maar dat is ook logisch.

Aanbeveling
Brede keuze, goede prijs. Veel artikelen ook echt in eigen voorraad dus als je haast hebt ook af te halen in de eigen filialen. Ideale kruising tussen een anonieme webwinkel en de klantvriendelijke winkel op de hoek....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bernard 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Veel keuze en goede uitleg op één website!

Service
18u30 besteld en 9u de volgende ochtend geleverd!

Assortiment
veel keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel, overzichtig en klantvriendelijk

Service
Bestelling werd op beloofd tijdstip (volgende dag!) thuis geleverd. Reeds van verschillende vrienden en kenissen vernomen dat de naservice, indien nodig, gewoonweg optimaal is. Alles prima met de ereader die ik kocht, dus geen naservice nodig voor me.

Assortiment
Heb de indruk dat coolblue enkele met kwaliteitsartikelen werkt. Moest op andere sites eerst door de oudere en slechtere versies van wat ik zocht. Had tijd kunnen besparen door eerst naar coolblue te surfen.

Aanbeveling
Ben enkele jaren geleden ter plaatse geweest voor de aankoop van een laptop. Vriendelijk personeel die me goede raad gaven. Nu enkel online geweest.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DJ Marcel 24-01-2016 In de winkel gekocht
Wilrijk
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan vooraf al een keuze maken op de website. Heb je toch nog vragen dan ben je altijd bijzonder goed geholpen in de winkel zelf. Dit geldt zowel voor Lokeren als Wilrijk.

Service
Ik heb de service gelukkig nog maar 2 keer nodig gehad maar ben dan ook uitermate goed en snel geholpen.

Assortiment
Je kan vast wel iets verzinnen wat niet in het assortiment zit, maar eigenlijk hebben ze bij Cool Blue alles in huis wat je in een dergelijke winkel verwacht.

Aanbeveling
Al vrij vaak bij Cool Blue geweest en steeds op een geweldige manier geholpen geweest.

Extra toelichting
Gewoon zo verder proberen te blijven doen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patsy 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Binnen de 12 uren geleverd. Niet tevreden, geld wordt binnen de 5 dagen terug gestort.

Assortiment
Groot assortiment en laagste prijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kristian 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk, duidelijk, snel.
Meer moet het niet zijn.

Service
Steeds netjes de dag na de bestelling geleverd.
Nog geen problemen gehad, oordelen daarover kan ik dus niet.

Assortiment
Kan nog ruimer, ik mis sommige merken.

Aanbeveling
Goed, betrouwbaar, als je snel iets nodig hebt.
Aanradertje.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

luc 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
redelijk makkelijk om te vinden wat je zoekt

Service
na een vraag te hebben gesteld via Facebook uiterst snel en behulpzaam antwoord

Assortiment
zeer uitgebreid en dingen die je elders niet of moeilijk vind

Aanbeveling
snelle en correcte service

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Papillon 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke website

Service
Zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen

Assortiment
Ruim assortiment in diverse materies

Aanbeveling
Je vindt er alles aan de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ant 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidelijke site zelfs voor een leek als ik.

Service
besteld en thuis geweldig

Assortiment
voor mij is het assortiment genoeg. maar dat is voor iedereen misschien anders.

Aanbeveling
nette bezorging en altijd een berichtje.

Extra toelichting
Het is pas de tweede keer dat ik iets bestel, maar ik kan het aan bevelen Ook leuk dat je een cadeau bon krijgt, dat stimuleert toch.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

henk reintjens 24-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een fijne en duidelijke,frisse website waarop je gemakkelijk je bestelling plaatst.

Service
Een 10 met een Griffel.Reeds eerder bestellingen geplaatst,waarbij ik al dik tevreden was,vandaar weer een bestelling geplaatst.

Assortiment
Ruime Keuze aan goederen,ongeacht wat je nodig hebt,Klasse!

Aanbeveling
Snelle en Correcte Levering!Zondag besteld,en wordt meteen al op de volgende dag geleverd.Toppie en alle lof voor jullie.

Extra toelichting
Jullie werken samen met een heel goed,netjes en correct vervoersbedrijf,n.l Dynalogic .Toppie en deze jongens verdienen ook een Pluim.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews