coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,7 Lees 42718 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1693 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

danny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vinden en had duidelijke specificaties. Toen ik het product toch even had weggeklikt, werd ik er via retargeting nogmaals door geprikkeld.

Service
De levering was echt héél snel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Binnen 12 uur was het pakketje bezorgd en daar was ik heel blij mee, want ik had het die avond nog nodig.

Assortiment
Ik koos ervoor om mijn lens hier te bestellen, omdat ik deze simpelweg verder niet online kon vinden en omdat hier duidelijk bij de specificaties vermeld stond wat het allemaal kon.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en een goede chat met de klantenservice besloten mij tot aankoop over te gaan.

Extra toelichting
Bedankt voor de handige tips via de chat! Hier heb ik heel veel aan gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Snel levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles is perfect

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoaderMatte 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nu besteld morgen al in huis en je krijgt een sms als het wordt ingepakt

Service
hele vriendelijke mensen die het pakket komen leveren

Assortiment
meer dvd's en cd's

Aanbeveling
goed maar ze hebben lang niet alles maar zo blijven door doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudi 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het zeer gemakkelijk om te kiezen wat je wil kopen en daarvoor niet buiten hoeft om iets te kopen daarom heb ik al veel bij coolblue gekocht

Service
de service is altijd correct

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid maar kan toch nog iets beter

Aanbeveling
ik geef coolblue een dik verdiende 10 geen enkel probleem met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Spreuwel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site die je moeiteloos door de diverse stappen lootst

Service
Op zondagavond besteld en op maandag geleverd. Via de mail tussentijds goed geïnformeerd over de status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod van gerenommeerde merken

Aanbeveling
Eerste kennismaking met deze winkel wn zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARINE WOLFAERT 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zo vlug afgehandeld had ik nog nergens meegemaakt

Assortiment
ik heb niet verder gekeken dan naar hetgene dat ik wou dit zal zeker nog gebeuren

Aanbeveling
ik ben niet zo handig met de pc en ik heb geen enkel probleem gehad

Extra toelichting
de thuislevering was zeer snel en het was een zeer vriendelijk persoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braaksma 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk. Duidelijk overzicht.

Service
Mogelijkheid om te appen. Snelle bezorgservice!

Extra toelichting
De dozen met tekst zijn grappig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

François Verheyden 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met volledige info over het product.
Gemakkelijke en veilige wijze van betaling
Veilig gevoel door goede info over het bedrijf met goede bereikbaarheid via verschillende kanalen

Service
Was bij onze selectie niet voorradig, dag erna kregen wij bericht dat wij tot bestelling konden overgaan
S 'avonds om 22 uur besteld en de dag erna om 10 uur door de posbode afgeleverd
Direkte informatie over de betaling en over het tijdstip van levering via mailbericht
De beste prijs voor identiek hetzelfde product
Stevige verpakking, geen portkosten

Assortiment
Grote keuze in verschillende grote merken van het door ons aangekocht product.

Aanbeveling
Een van de betere professionele web shop ons op heden bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle bestelling!

Service
Heel snelle levering en zeer goed verpakt!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrys 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar en prettige website met veel informatie over de producten.

Service
Wordt goed geholpen bij vragen. Ook service aan huis heel goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Ben heel erg tevreden!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk thuis bestellen

Service
op zondag thuis bezorgt

Assortiment
heel veel verschillende spullen

Aanbeveling
alles wat ze hebben gezegd klopt en ze houden woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mb 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, zeer snelle levering

Service
Kan beter niet alle produkt info stond op de site.
DVI kabel. ,bijbesteld ,doch was niet nodig ,want deze was meegeleverd door Philips, verloren aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op zaterdag bestelt en zondag al geleverd.

Assortiment
Ik vind de meeste dingen die ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annabel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de zoekfunctie is het heel gemakkelijk om het juiste product te vinden. Eenvoudige manier om te bestellen.

Service
Super snelle levering zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Assortiment
Door de goede service zou je willen dat je hier alles kon bestellen.

Aanbeveling
Mochten er toch problemen zijn met de gekochte producten en kan je rekenen op een snelle en correcte reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lambert 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Handige site tijdens het zoeken en voldoende informatie

Service
Juiste en doeltreffende begeleiding en afwerking

Assortiment
ruim voldoende en overzichtelijke informatie

Aanbeveling
Gewoon goed

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marvin 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is duidelijk en overzichtelijk en de producten worden uitgebreid omschreven.

Service
De bestelling is de volgende dag direct geleverd en de communicatie via de mail was snel en duidelijk.

Assortiment
Ruim assortiment en producten met een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Aanbeveling
Tot nu toe alles snel geleverd en goede kwaliteits producten. Geen klachten nog gehad.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann Devriendt 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
overzichtelijk

Service
zonder problemen omruilen!

Aanbeveling
Ben er gewoon super content van!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jenny 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer overzichtelijk en alles snel te vinden met nodige uitleg.

Service
Op tijd mijn mails gekregen voor de nodige uitleg wanneer het verzonden was en aangekomen.

Assortiment
Ruime keuze voor de gadget die ik zocht.

Aanbeveling
Prima winkel met een groot assortiment en een eerlijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gebruiksvriendelijke website waar elk product duidelijk beschreven wordt en snelle levering.

Service
Benadert de perfectie

Extra toelichting
Veruit de beste online shop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sven 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Snel en duidelijk.

Assortiment
Niet alle interessante merken en ook niet alle modellen. Op zich wel begrijpbaar om het nog beheersbaar te houden. Mochten wel meer combo aanbiedingen zijn (bv. speakers en versterker)

Aanbeveling
Duidelijk en voldoende informatie. Prijs kan nog iets scherper.

Extra toelichting
Het zou interessant zijn dat je korting kreeg bij een grote bestelling. Nu maakt het weinig uit hoe hoog het bedrag van je aankoop is waardoor je niet gemotiveerd bent om alles ineens bij coolblue te kopen. Daarom heb ik elders de versterker gekocht hoewel jullie die ook aanbieden aan iets hogere peijs. Dat is een gemiste kans.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Frans Bruynooghe 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen vanuit de luie zetel

Service
afspraken worden nagekomen en vooral de bestelsnelheid is VERBLUFFEND

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

93038 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Makkelijk, alles is zeer snel te vinden.

Assortiment
Zeer goed!

Aanbeveling
Tsja, bezorgen op een zondag, of zelfs iets bestellen op een zondag en het direct maandag in huis hebben. Geweldig! Dit maakt het maken van impulsaankopen wel héél aantrekkelijk. CoolBlue heeft zijn zaken zeer goed op orde.

Extra toelichting
CoolBlue laat zien hoe het ook kan. Jong, fris en persoonlijk. Zelf (nog) niet de aftersales hoeven te benaderen, maar van andere ervaringen kan ik er toch wel van uit gaan dat ook dat vlekkeloos zal verlopen. CoolBlue laat zien dat zelfs al ben je niet de goedkoopste, door een klein onderscheidend vermogen geeft men graag een extra euro uit. Zelf afgelopen zaterdag iets besteld, meteen die zondag weer. Ook de site waar je op terecht komt als je iets hebt besteld: De wachttherapie. Hilarisch. Hier zouden een hoop webshops iets van kunnen leren. Natuurlijk is het een business, maar je hebt niet het idee dat er sprake is van "bedankt voor je geld, hier heb je je product". De €5,- korting op het volgende artikel in ruil voor de nieuwsbrief vind ik ook een goede deal. Nog even 2e hands studieboeken invoeren en ik ben volledig weg bij bol.com ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Bock Francois 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zelfs op zondag ,,, TOP

Service
snel en gemakkelijk

Assortiment
goed , maar niet alles te koop

Aanbeveling
je vind er steeds wat je zoekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jasper de Bie 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te bestellen. en de voorwaarden zijn duidelijk en klantvriendelijk

Service
De bezorging was ruim op tijd en veilig ingepakt in een stevige doos. onbeschadigd aangekomen

Assortiment
Groot assortiment.

Aanbeveling
Alles was goed geregeld en op tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roger 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Service
goede service

Assortiment
groot assortiment

Aanbeveling
goed overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Het gemak om vanuit je luie stoel eerst bij kieskeurig.nl een wasdroogcombinatie uit te zoeken en vervolgens online te bestellen, is gemak wat je bij elke internetwinkel kunt vinden. Maar bij CoolBlue is het anders. De prijs was nagenoeg gelijk, maar de website in vergelijking met andere onlinewinkels een verademing. Naast een overzicht van producten, krijg je zoveel heldere informatie over het bestelproces en alle andere bijzaken, waardoor het je wel erg gemakkelijk wordt gemaakt! En weet je iets niet, dan kun je chatten, naar Twitter of Facebook of gewoon mailen. De responstijd staat er zelfs bij vermeld! CoolBlue heeft ook 5 echte winkels in Nederland. Dat geeft vertrouwen, want mocht er iets aan de hand zijn, dan kun je tenminste ergens heen.

Service
Het is opvallend hoe klantvriendelijkheid en servicegericht dit bedrijf is. Vragen werden mij in de live chat direct en duidelijk beantwoord, de website is ontzettend overzichtelijk en er zijn geen verborgen kosten voor extra service. Zelfs de algemene voorwaarden zijn in 'normaal Nederlands' vertaald, zodat je weet waar je aan toe bent. En één van de motto's 'wij doen niet zo moeilijk' is absoluut waar. Zonder het te hoeven vragen, werden de wasdroogcombinatie en vaatwasser kosteloos op de vierde verdieping (geen lift) bezorgd! Je mag het product 14 dagen op proef en wil je retourneren, dan kan dat kosteloos en zonder opgaaf van reden.

Assortiment
Volgens mij heeft CoolBlue echt alles waar een stekker aan zit en voor elk onderdeel hebben ze een eigen website.

Aanbeveling
Geen 10, omdat er anders niets meer te groeien en ontwikkelen blijft... ;-) Maar eigenlijk is het gewoon een dikke 10!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Computerfreak 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
super website

Service
nuttige info op de site en stipte levering, ook op zondag

Assortiment
uitermate compleet

Aanbeveling
Coolblue is écht cool

Extra toelichting
Ik heb geen ervaring met de zelfbouw van computers maar via Coolblue bestelde en assembleerde ik de onderdelen in no time en heb nu een perfect werkende PC (voor weinig geld) in huis. Super !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klant in Elsene 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik moest niet teveel clicks uitvoeren om mijn product te vinden

Service
Het pakket was vrijdag besteld, maandag was hij reeds in het postkantoor. Met iphone (barcode bevestingsemail) naar Bpost, ingescand en klaar. Supersnel en perfecte dienstverlening.

Assortiment
Ik had de winkel vergeleken met andere webwinkels waar er een prijsverschil was van ongeveer 15€

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Uitgebreide keuze en makkelijke bestelling

Service
Volgende ochtend voor 9 uur geleverd

Assortiment
Heb ik zeer nadrukkelijk op gelet, maar voor mij ruim voldoende

Aanbeveling
Snelle levering als beloofd op site

Extra toelichting
Goed voor elkaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bok 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
ik kon het snel vinden

Service
er waren wat problemenof het artikel nu wel of niet aanwezig was . maar meteen gebeld en opgelost en de volgende dag in huis. wat wil je nog meer

Aanbeveling
de snelheid is echt van deze tijd top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Evy 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel gevonden wat we nodig hadden!

Service
Besteld en ik kon het de volgende ochtend al gaan ophalen! Nog geen 24u later!

Assortiment
Ruim assortiment!

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen Eijben 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk kiezen, overzichtelijk

Service
Zaterdag om 23.57 uur een koptelefoon besteld. De volgende dag, dus zondag, om 16.00 uur had ik hem al in huis.

Assortiment
Ruim voldoende keuze.

Aanbeveling
Uitstekende service, zeer snelle bezorging, zelfs op zondag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Heel handige gebruiksvriendelijke webshop

Service
stipt geleverd zoals voorzien

Assortiment
vond onmiddellijk wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Vanden Dries 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
je kan alles gemakkelijk verschillende toestellen vinden en met elkaar vergelijken

Service
het product werd tijdig geleverd.
er is een goede uitleg bij ivm het terugsturen van het product in geval het niet voldoet

Assortiment
er is voldoende keuze en verschillende prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annick 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ontzettend goede en makkelijke site!

Service
De service is het bests wat ik ooit heb meegemaakt!
Mijn ideal betaling ging niet helemaal top en ik werd na contact op te nemen meteen geholpen en gerust gesteld! Echr top!

Assortiment
Ik vind het assortiment prima.
Ze hebben misschien niet alles, maar hee wie heeft dat wel haha

Aanbeveling
Jaa gewoon doen! Je kunt hier met een gerust hart dingen bestellen!

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ursula 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Via de website heb je heel veel informatie mogelijkheden. Als je er dan nog niet uit komt kan je zelfs nog een filmpje zien waarin de medewerker iets uitlegt.

Service
Ik bestelde een wasmachine en die werd zelfs voor mij geïnstalleerd. Daarnaast had je ook nog de mogelijkheid dat zij de oude wasmachine voor je mee kunnen nemen. Super service!

Aanbeveling
Duidelijke informatie op de website en de volgende dag al in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Klaas 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De webshop is overzichtelijk en werkt makkelijk, de vergelijk optie werkt ook heel overzichtelijk waardoor je snel een goede keuze kan maken

Service
Als je vragen hebt, helpen ze je graag via Facebook of telefonisch, alles met een glimlach!

Aanbeveling
Ze zijn niet altijd de goedkoopste (+-€10,- duurder) maar daar krijg je wel veel voor terug, denk aan service, supersnelle levering, zelfs savonds of op zondag! Ideaal!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

steven 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
eenvoudig, overzichtelijk en ruim assortiment op 1 plaats

Service
legio aan keuzes van betaling, levering, eenvoudig retourprocedure indien nodig

Assortiment
meer dan voldoende, en de beste koop staat er ook steeds tussen

Aanbeveling
als gemak, service en assortiment toppie zijn, dan is het moeilijk om niet aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dewindtw 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er was slechts 1 item waar ik niet kon op aantal cartridges selecteren. Handig voor mensen die veel in zelfde kleur printen.

Service
Excellent, snelle levering.

Assortiment
Te veel keuze. Je moet selecteren op bepaalde specs om door het bos de bomen te zien.

Aanbeveling
Gemakkelijk en snel!

Extra toelichting
's avonds besteld, 's morgens voor dag en dauw geleverd. Wauw!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

bgulien 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is duidelijk

Service
je word van elke handeling op de hoogte gehouden

Assortiment
kijk naar al die winkels en het wordt duidelijk

Aanbeveling
Groot assortiment en compleet

Extra toelichting
Coolblue is eigenlijk de eerste die ik bezoek, als ik iets nodig heb. Meestal is het ook de shop waar ik het artikel dan ook bestel. Prijs is altijd concurrerend, maar de service geeft altijd de doorslag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerco 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gemakkelijke bestelling

Service
Zeer vlugge levering en mogelijkheid leveringsdatum vooraf vast te leggen

Assortiment
voldoende ruim

Aanbeveling
goede service en levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bayart Jacques 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Onnodig nog de wagen te nemen om boodschappen te doen

Service
Gemotiveerd personeel

Assortiment
Je kan er bijna alles aanschaffen

Aanbeveling
Goeie producten. Gemakkelijk en goeie service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefanie 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Knopje drukken en aangekocht ! Niet in de wagen niet zoeken in de winkel....zelf geen inspanningen moeten doen!

Service
Vriendelijk en beleefd

Assortiment
Keuze in overvloed

Extra toelichting
Zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R van Acken 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website met verschillende onderdelen, makkelijk filteren bij een zoekopdracht

Service
Makkelijk bestellen, geen verzendkosten, geen extra kosten voor plaatsing van wasmachine op zolder. Zending op dag van de levering makkelijk te volgen met GPS.

Assortiment
Ruime keuze in de verschillende webshops

Aanbeveling
Niet voor niets de beste webshop van 2015 geworden. Zal de winkel ook zeker aanbevelen aan vrienden/kennissen en familie

Extra toelichting
Produkt werd de volgende dag keurig binnen het afgesproken tijdsbestek geleverd door de koerier

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel duidelijke site, specificaties van artikels en contactmogelijkheden

Service
Alles wordt zo snel behandeld als beloofd, zowel de verkoop, levering als naverkoop indien nodig?

Assortiment
net niet te ruime keuze ;-) veel mogelijkheden maar altijd duidelijk uitgelegd

Aanbeveling
Elke keer ik iets bestel, de keren dat ik de dienst naverkoop nodig heb, verloopt alles heel vlot. indien het artikel niet voldoet aan mijn verwachtingen kan ik op verschillende manieren de dienst naverkoop contacteren en dan de omwisseling of terugbetaling regelen. Maar, het belangrijkste, zo goed als altijd voldoet het artikel volledig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gibbe 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel op te zoeken

Service
perfecte leveringstijd zoals voorzien

Assortiment
prijs en keuze was ok

Aanbeveling
snel, simpel te bestellen en voorziene leveringstijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het is eenvoudig om en bepaald product te vinden.

Service
Fijn dat de afleverdatum gepland kan worden en dat er geen verzendkosten zijn. Het pakketje werd op de juiste dag netjes bij mij afgeleverd.

Assortiment
Ik denk dat er voor mij voldoende keuze is.,

Aanbeveling
Het gemak van bestellen en afleveren, geen verzendkosten en de humorrijke uitstraling.

Extra toelichting
Het is gewoon gezellig en goed om op deze manier te winkelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

D Aanstoot 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Service
Bijzonder snelle en accurate service en levering. Goede prijzen en duidelijke informatie.

Assortiment
Breed aanbod van goede prijs kwaliteitverhouding

Aanbeveling
Zeer goede service in aankoop en klacht afhandeling

Extra toelichting
Goed bereikbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor mij is Cool Blue de enige postorder die zo vlot werkt, en scherpe prijzen hanteert.

Service
TOP

Assortiment
Ruime keuzemogelijkheden.

Aanbeveling
TOP

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emma 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Zondag besteld en maandag ochtend al in huis! Super!

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Eén van de handigste webshops die er is.

Extra toelichting
Ik kocht een tweedekans product waar ik zeer tevreden over ben! Hierbij heb ik toch aardig wat uitgespaard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews