coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ruud Noach 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
2300 uur besteld . 9.30 opgehaald

Service
snel geholpen!!!

Assortiment
wat hebben ze niet

Aanbeveling
kan het makkelijker???

Extra toelichting
ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis Polderman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goeie service en leuke prijzen!

Assortiment
Alles netjes op voorraad en precies wat ik zocht gevonden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Runannet 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke site, snelle levering, directe betaling

Service
Snel, duidelijk,

Assortiment
Royaal aanbod met goede beschrijvingen

Aanbeveling
Duidelijk, snel, goede prijs vergeleken met andere aanbieders, betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Noushin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kan vanuit je zetel bestellen

Service
Snel en correct geleverd

Assortiment
Goede keuzes

Aanbeveling
Goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renaat 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je hebt snel iets nodig. Even kijken bij Coolblue, het is er bestellen de dag erna wordt het geleverd.

Service
Heb je een vraag even bellen en je wordt verder geholpen.

Assortiment
Het assortiment is goed voor de keuken tuin computer audio enz.

Aanbeveling
Ik koop regelmatig bij coolblue en heb nog nooit klachten gehad over slechte verpakking of dergelijke steeds alles in orde en snel geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer klantvriendelijke webshop. Al meerder keren iets gekocht en steeds zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sonja 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Vanuit de luie stoel keuze maken

Service
S avonds besteld, volgende middag in huis

Assortiment
Voldoende keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rinus 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie stoel

Service
nog geen negatieve ervaringen en toch aal veel gekocht daar en zeker niet alleen goedkope artikelen

Assortiment
Veel te kopen daar

Aanbeveling
Geen negatieve dingen daar nog meegemaakt,,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

EV 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel makkelijk

Service
Nergens zo goed

Assortiment
Heel veel

Aanbeveling
Geen betere service en winkel, soms elders lagere prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan Verkeyn 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zeer makkelijke site, volgende dag effectief geleverd.

Service
Service is zo goed dat ik klantendienst nog niet heb moeten contacteren!

Assortiment
Heel uitzonderlijk valt er iets niet te vinden wat je er verwacht, maar er zijn genoeg alternatieven in de aanbieding.

Aanbeveling
Altijd stipt, nog geen onjuiste leveringen/slechte producten gehad.

Extra toelichting
De reviews van medegebruikers zijn zeer handig en objectief, echt handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Amy 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Werkt simpel en overzichtelijke site.

Service
Ideaal voor 3 uur besteld en je hebt het nog dezelfde dag in huis. Super.

Assortiment
Keus genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

ncm s 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goed, snel, en fijne winkel

Service
Gewoon goede klantenservice

Assortiment
Vrijwel alles wat je zoekt, te vinden

Aanbeveling
idem

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maas 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke website waardoor de producten makkelijk te vinden zijn

Service
Ervaring met kapotte waterkoker. Deze werd uitstekend vervangen via Coolblue

Assortiment
Zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Supersnelle levering en uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton van Uden 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer uitgebreid in de producten ,

Service
Zeer goede service

Assortiment
Heel groot assortiment

Extra toelichting
Zeer aan bevelingswaardig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

t koopman 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
snel en handig

Service
directe afhandeling met info mails en verzending
reeds volgende dag in huis

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Karin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website is intuïtief en uitgebreid.

Service
Cool blue maakt waar wat ze beloven. Snel en efficiënt.

Assortiment
Actueel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nadia 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De websites zijn duidelijk, de producten zijn makkelijker te vinden.
Het verzenden gaat heel snel, heerlijk om niet dagen op je pakket te hoeven wachten.

Service
Het pakketje is op de aangegeven dag bezorgd, top!

Assortiment
Het assortiment is heel ruim, waardoor je veel keus hebt en altijd wel iets kan vinden.

Aanbeveling
Ik ga hier zeker vaker bestellen in de toekomst.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marit 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke interface

Service
Levertijd was perfect, volgende dag geleverd. Geen gebruik hoeven maken van andere service.

Assortiment
Goede prijs-kwaliteit verhouding en keuze voor wat ik zocht.

Extra toelichting
Coolblue besteed veel aandacht aan hun image, de dozen zijn heel erg leuk om te krijgen doordat er altijd een leuke graphic en goede grap op staat ('aantrekkingskracht voor katten', of 'oefeningen voor beweging')

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

erik hogervorst 25-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
keuze hulp is super en zeer gedetailleerd. dit gecombineerd met het grote aanbod zorgt ervoor dat je een goede keuze kan maken.

Service
je word goed te woord gestaan en snel geholpen. maar als je 2 keer een stuk toestel toegestuurd krijgt duurt alles te lang. ook moest ik op deze manier 3 telefoons betalen omdat ik niet wilde wachten op de retour. wel later alles netjes terug gekregen.

Assortiment
ik zou niet weten wat er niet is.

Extra toelichting
de huawei P8 lite zou nieuw zijn maar was volgens mij een gerepareerd toestel. alsnog werkte echter de sim niet. de sony C4 was een gerepareerd toestel maar ook hier werkte de sim niet. pech natuurlijk maar blijf wel je kwaliteit controleren!

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Dion 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en heldere site

Service
Bevestigingsmail krijg je gelijk en continu updates

Assortiment
Heb gericht gezocht naar geheel ziet er uitgebreid uit

Aanbeveling
Kom zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kiekerr 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Enige puntje is dat soms de navigatie van de website verwarrend is

Service
zeer klantvriendelijk en snelle leveringen

Assortiment
Bijna alles te vinden

Aanbeveling
Beter dan de concurrent!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hans kuijpers 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met revieuws ,specs .

Service
goede communicatie per mail.
afspraken nakomen

Assortiment
goed assortiment

Aanbeveling
goed assortiment ,marktconforme prijzen ,afspraken nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corné 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en goede plus- en minpunten van producten.

Service
S'avonds besteld, de volgende dag al bezorgd!

Assortiment
Goede producten en veel extra's voor bij je gekozen product.

Aanbeveling
Duidelijk & snel!

Extra toelichting
snel bezorgd, overzichtelijke webshop en een goede prijs!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Verena K 24-04-2016 In de winkel gekocht
Utrecht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was heel duidelijk aangegeven, je kon zo vinden wat je zocht!

Service
Ze nemen echt de tijd voor je. Ze proberen je te helpen aan een product wat helemaal naar jouw wens is.

Assortiment
Er is werkelijk genoeg, voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Er is geen enkel puntje van kritiek te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

alain 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goed overzicht van de produkten op de site met niet teveel poespas rondom. artikel gekozen heb je meteen alle info op een rijtje

Service
meteen confirmatie van de bestelde goederen via mail en binnen enkele uren bevestiging van de verzending. heel snelle serive naar de klant toe of goederen zullen geleverd worden

Assortiment
tot nu toe alles wat ik zocht van elektronika kijk ik eerst op de site van coolblue en elke keer vind ik wel iets naar mijn keuze en prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wendy 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Hele duidelijke website met veel keuze.

Service
Super service. Een mail en sms een dag van te voren tussen welke tijd ze komen. Op het uur af zelfs en dan een half uur van te voren nog een telefoontje dat ze eraan komen.

Assortiment
Heel ruim assortiment

Aanbeveling
Alles was goed, keuze in assortiment, de prijzen, de website en de service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 24-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Gemak
Onduidelijkheid over in te leveren cadeaubonnen. Wellicht betere informatie over aantal cadeaubonnen dat je tegelijkertijd in kan leveren.

Service
Antwoorden over de chats niet altijd klantvriendelijk helaas.

Assortiment
Voldoet prima, prijs wellicht wel aan de hoge kant.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ester 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Makkelijk dat je zo via je pc bij coolblue kunt bestellen uit je luie stoel.

Service
De service van coolblue is geweldig.Geen verzendkosten en het komt altijd op tijd bij je thuis aan.

Assortiment
Het assortiment is ook heel goed,voor ieder wat wils.

Aanbeveling
Echt een 10 waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel mooie en duidelijke website die uitnodigt om rond te kijken en te bestellen

Service
Informatievoorziening over levering na bestelling heel goed.

Assortiment
In zijn algemeenheid een enorm asoortiment waardoor altijd wel een geschikt product te vinden is.

Aanbeveling
Ik kan werkelijk geen negatieve punten ondekken n.a.v. mijn laatste bestelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maaike Vanwetswinkel 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk thuis bestellen!

Service
Snel geholpen via klantenservice en goed op de hoogte gehouden via mail.

Assortiment
Heel ruim assortiment!

Aanbeveling
Super winkel. Levering mer Bpost was iets minder maar dat heeft coolblue meteen goedgemaakt!

Bedankt!

Extra toelichting
Nee alles is top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nlz 24-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,3

Gemak
Het plaatsen van een bestelling gaat erg soepel, maar dat is ook werkelijk het enige wat soepel gaat.

Service
De klantenservice is ronduit slecht. Ze reageren wel snel maar iedere mail wordt door een ander persoon beantwoord met als resultaat dat je meerdere keren hetzelfde verhaal moet vertellen. De medewerkers/afdelingen binnen dit bedrijf praten langs elkaar heen.

De ene persoon vertelt dat ze een handleiding en cdrom op gaan sturen en even later krijg je een mail om je product te retourneren. Dit soort zaken worden niet met de klant besproken, er wordt gewoon een standaard mail verstuurd.

Dit bedrijf doet er alles aan om op het eerste oog een goede klantenservice te bieden. Ze zijn middels diverse kanalen bereikbaar en antwoorden redelijk snel. Maar als je een echt probleem hebt dan kom je er vrij snel achter dat het slecht gesteld is met de klantenservice bij Coolblue.

Iedere mederwerker van de klantenservice begint de mail met zijn of haar welgemeende excuses. Vervolgens geven ze aan dat er geen andere optie mogelijk is dan het product voor de tweede keer te retourneren. Hoe gemeend zijn deze excuses als er twee fouten gemaakt worden en de klant weer wordt opgezadeld met de problemen?

Oplossingsgericht denken komt niet voor in het woordenboek van Coolblue. Bij Coolblue denken ze alleen in procedures en dat is niet de meest handige aanpak als de slogan van je bedrijf "Alles voor een glimlach" is. Het lachen vergaat je tijdens het contact met de klantenservice.

Aanbeveling
Ik raad het af om iets bij deze winkel te kopen. Coolblue maakt fouten (dat is uiteraard mogelijk) maar lost het vervolgens niet op een redelijke manier op.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 24-04-2016

Hey, bedankt voor uw review. Erg jammer om te lezen dat uw contact met onze klantenservice niet is verlopen zoals u van ons mag verwachten. Graag kijken we via Whatsapp met u mee naar deze situatie, wilt u zo vriendelijk zijn om een bericht te sturen naar 06 83601995. We vernemen graag wat er precies is gebeurd en gaan ons uiterste best doen om dit voor u op te lossen.

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016

Best, heel herkenbaar. Ook is mijn bevinding dat Coolblue ook nog na het schrijven van bovenstaande reactie niet reageert.

Reageer

Kathinka 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
zeer gebruiksvriendelijke site, met duidelijke info over zowel de voorwaarden, FAQ's, producten en voorraad. Mogelijkheid om product te zoeken op verschillende criteria en vergelijking tussen verschillende modellen mogelijk.

Service
Nog geen vragen gehad waarvan de uitleg niet op de site terug te vinden was. Leveringstermijn elke keer nagekomen, Retourprocedure nog nooit hoeven in gang zetten..

Assortiment
zeer ruim assortiment, waardoor we meer en meer 'vanzelf' bij CoolBlue bestellen. Prijs is soms iets hoger dan in winkels in de omgeving, maar daar staat tegenover dat we dan niet hoeven rond te rijden en het gewenste product op de aangegeven leveringstermijn aan huis geleverd krijgen, indien gewenst zelfs op een dag naar keuze.

Extra toelichting
Als 'leek' was Cool Blue direct favoriet, door hun toegankelijke, gebruiksvriendelijke site, alle uitleg en link naar eventuele accessoires van het gezochte product (zonder daar dus naar te moeten zoeken). Nu, vele aankopen later, ben ik nog altijd even enthousiast over de site, het is gewoon heel prettig winkelen (en ik hou anders totaal niet van winkelen!)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Michaell 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke overzichtelijke site. Eenvoudig zaken te bestellen.

Service
De bezorgen van de gekochte artikelen is goed en eenvoudig te volgen via internet. Je kunt hierdoor prima inschatten wanneer de artikelen worden geleverd.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Reeds meerdere keren artikelen gekocht bij Coolblue, tot op heden geen klachten hierover.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Davy 24-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het gemak is voor de koper.. ;)

Service
Zoals gezegd.. Zo gedaan!! Een echte aanrader..!

Assortiment
Ruim aanbod..

Aanbeveling
10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anny 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede uitleg van alle producten, zodat je gemakkelijk een keuze kunt maken.

Service
Op zaterdagavond besteld, zondags in huis op de afgesproken tijd. klasse!

Assortiment
Volop keuze.

Aanbeveling
Alles top in orde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wesley 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ons product was defect gegaan. Binnen 4 uur kregen wij een antwoord van de klantenservice. Op coolblue zijn kosten mochten wij het product retourzendingen. Allemaal erg soepel en makkelijk

Service
Zoals eerder genoemd binnen 4 uur antwoord. Gratis retourzendingen. Binnen 3 dagen hadden wij een nieuw product!

Assortiment
Tot nu toe hebben ze een prima aanbod. Van alles!

Aanbeveling
Zie vorige motivaties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koolmees 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
duidelijke website

Aanbeveling
doen wat ze zeggen

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Samsung RB29HSR2DSA 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
De site is zeer overzichtelijk. Het bestelproces is eenvoudig.

Service
Ik had nog een vraag aan klantenservice. Ik hoefde niet lang te wachten voordat ik aan de beurt was en werd vriendelijk geholpen; duidelijk antwoord.

Assortiment
Ik zag dat ik een ruime keuze aan producten had.

Aanbeveling
Ik ben tevreden over de prijs/kwaliteitverhouding en de bezorging. Mijn product is niet defect dus ik kan niets zeggen over retourneren. Over eventueel retour zenden bij een defect ben ik duidelijk geïnstrueerd door de koeriers (zoals de verpakking enige tijd bewaren).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronny V 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
lekker in m'n luie zetel , alle producten bekijken en bestellen , peanuts .

Service
S'avonds besteld en s'anderendaags in de voormiddag in huis !!

Assortiment
genoeg keuzes om je product te bestellen en ik vond dit zeer belangrijk , ik las de reviews van andere klanten om te beslissen .

Aanbeveling
het ging heel gemakkelijk , er zijn geen woorden voor .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

cras ludo 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoe kan het nog beter,gemakkelijk,jullie zijn perfect
het is zo,en dan mag dat zeker gezegd worden hoor

Service
savonds besteld,smorgens thuis geleverd,das pas echte service.

Assortiment
men moet ni verder ergens gaan zoeken,jullie verdienen de beste website van het jaar hoor

Aanbeveling
prachtige duidekijke overzichtelijke site
men moet ni liggen zoeken achter iets,duidelijke,overzichtelijke cite,en jullie pryzen zijn aanvaardbaar voor de producten die je verkoopt
kzal zeker nog bestellen
ben duidelijk blij met mijn laatste bestelling
jullie leveren kwaliteit

Extra toelichting
wens jullie nog veel verkoop toe en zal wel zo wezen topfirma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TomH 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke webshop, gemakkelijk te vinden informatie bij het product dat je zoekt waardoor kiezen gemakkelijk wordt, eenvoudig bestel- en betaalproces en als je je eens vergist is retourneren geen probleem

Service
Geduldige telefonische hulp bij moeilijkere beslissingen zoals verlenging mobiel abonnement

Assortiment
Voorbeeld: Bluetooth- adapter om je mobiel draadloos met je stereo te verbinden... keuze uit zes stuks waarvan er 1 met de gewenste mogelijkheid meer mobieltjes te 'pairen'. En dat vind je in een paar minuten!

Extra toelichting
Betrouwbaar en voordelig met ruime duidelijke informatie en als je je eens vergist en het verkeerde besteld doen ze niet moeilijk en kun je retourneren... Wat wil je nog meer!?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick van den Broek 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Makkelijk door de site te browsen, ook al is het soms een klein beetje onhandig dat de site uit meerdere (sub) websites bestaat

Assortiment
Prima keuzeaanbod, maar zolang ze niet alle producten verkopen kan het natuurlijk altijd ruimer

Aanbeveling
Prima winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Femke 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk via internet te bestellen

Service
De volgende dag bezorgd binnen concreet tijdsbestek

Assortiment
Voldoende keus en korting

Aanbeveling
Prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hassan 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk en gemakkelijk.

Service
Alle afspraken worden nagekomen.

Assortiment
Je vindt er bijna alles.

Aanbeveling
Eerlijk,klantgericht,goede dienst na verkoop,scherpe prijzen...

Extra toelichting
Geen negatieve ervaringen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan F 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gemakkelijk te vinden

Aanbeveling
alles was prima in orde

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Peet h 23-04-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bijna alles op voorraad

Service
Gewoon super.

Assortiment
Kan altijd beter ; )

Aanbeveling
Wacht tijd

Extra toelichting
Verder zeer klant vriendelijk. Bestelling supersnel afgehandeld. Top winkel echt een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

elles 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Binnen 5 minuten alles besteld inclusief aanmaken account.

Aanbeveling
Ik heb maar een product besteld en zocht gericht maar ik vond de informatievoorziening, snelheid en gemak echt super. Ik word vaste klant.

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Martijn B 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Coolblue heeft precies in huis wat ik wil. Een ruim assortiment. Een goede prijs en prima service. En dan ook nog helemaal niks op aan te merken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cona 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
In de avond besteld, volgende ochtend bestelling ontvangen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 23-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel en heel veel keus!

Service
Nog nooit problemen gehad en garantie word goed geregeld!

Assortiment
Heel veel keus en meestal de volgende dag in huis!

Aanbeveling
Prima webshop om wat te kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews