coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42498 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2793 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

WD Elements Portable 2 TB 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Bijna niet te geloven zo goed, je kunt de ene dag tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag is de bestelling in huis.

Assortiment
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, zoals eerder vermeld duidelijke website.

Aanbeveling
Website netjes verzorgd, erg duidelijk.
Kan geen fysieke winkel beoordelen, via internet besteld.

Extra toelichting
Ja, omdat ik zonder vervoer zit en niet goed ter been ben heb ik, zoals het vorige item dat ik bij Coolblue heb gekocht, deze externe HDD ook via internet gekocht. Dus helaas kan ik de fysieke winkel niet beoordelen, wel het artikel dat ik heb gekocht en de service die uit de kunst is. Niets dan goeds, voor 23.59 uur !! besteld, de volgende dag geleverd. De belofte werd weer waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien in Lochem 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site met veel korte verduidelijkingen via Info-knoppen.

Service
Professionele kennis en zeer behulpzame medewerkers die het gesprek pas afronden, als ze zeker weten, dat de klant op alle vragen een antwoord naar tevredenheid hebben gekregen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Eindelijk een klantenservice die streeft naar klanttevredenheid en niet om ieder gesprek binnen een paar minuten met nietszeggende antwoorden af te ronden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrit boon 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede service zeer snelle levering

Service
Snel geleverd

Assortiment
Ze hebben veel producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website met heldere informatie. Eenvoudig bestellen en betalen.

Service
Snelle levering en veel leveringsmogelijkheden

Assortiment
Ruim assortiment. Goede prijs ten opzichte van andere winkels

Aanbeveling
Meer moet dat niet zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Heerlijk doordacht

Aanbeveling
Meer dan te spreken

Extra toelichting
Goed geregeld, super communicatief en een heerlijke ervaring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelief 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Voor een ongeduldig creatief typ als ik, moet het snel en duidelijk zijn, dat is het

Service
Ik heb nog geen vragen og klachten gehad en niet hoeven retourneren, dus dat lijkt me goed. De afspraken worden nagekomen, daar hou ik van

Assortiment
ruim assortiment, prijs is prima anders zou ik niet kopen, maar vooral afspraken nakomen is voor mij het allerbelangrijkst

Aanbeveling
Zonder storm geen luwte, dus die 9 is verdiend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed overzicht van de leverbare producten. Duidelijke info voor kiezen van de juiste producten.

Service
Via de chat altijd goede hulp beschikbaar voor nadere informatie en altijd iemand, die bereid is net een stapje meer te lopen, om goede service te leveren.

Assortiment
Voor de producten die ik zoek is er een ruim assortiment leverbaar.

Aanbeveling
Tot nu toe heel goede ervaringen met levering, productkeuze en service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heerlijk thuis op de bank bestellen

Service
De bezorging kan ook op zondag. Fijn!!

Assortiment
zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Goede service, snelle verzending en levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nemzie 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website. Goed uitgewerkt.

Service
Snelle levering. Goede communicatie.

Assortiment
Ruime keuze aan merken, types, accessoires, etc.

Extra toelichting
Zeer betrouwbaar. Altijd snelle en vlotte levering. Ik ben een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kris 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
zeer makkelijke website

Service
zeer vlugge levering.
Goede communicatie

Assortiment
zeer uitgebreide keuze van artikelen

Aanbeveling
zeer goede webshop; waar je met vertrouwen kan kopen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KIM 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goed en overzichtelijk kiezen en een duidelijke toelichting bij de producten. Makkelijk te vergelijken en een handige website.

Service
Super snelle goede service

Assortiment
Veel keuze maar door de filters kom je tot een paar producten naar keuze die je weer makkelijk kunt vergelijken .et elkaar om tot een uiteindelijke product keuze te komen.

Aanbeveling
Goede snelle service en ze nemen de moeite om de producten goed toe te lichten.

Extra toelichting
Gewoon top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurens Wauters 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik zocht een goede prijs/kwaliteit laptop met verschillende minimumgegevens, en dit ging héél vlot met de goede filters die je zelf kon instellen!

Service
Ik had 1 simpel vraagje over RAM, en stelde deze op Facebook. Na amper 10 minuten had ik al een goed en duidelijk antwoord. En kreeg ik nog een droog grapje in het gesprek ook, dit maakte deze service-ervaring compleet!

Assortiment
Voldoende merken in voldoende prijscategorieën.

Aanbeveling
Beter online shoppen gaat nergens anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josefien Daenen 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je bestelt en ontvangt zonder problemen je bestelling

Service
Altijd meteen telefonisch contact met een medewerker. Ook als er iets mis is word je gewoon normaal te woord gestaan en wordt er mee gedacht over een oplossing.

Assortiment
Goed assortiment, maar ik zou wat meer woonaccessoires wensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marlijn 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is makkelijk te vinden

Service
Snelle levering en goede service

Assortiment
Groot assortiment en snel te vinden

Aanbeveling
Gewoon een fijne winkel

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GalaxyF 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
gemakkelijke site, veel betaalopties

Service
om 22u30 bestel volgende dag om 9u00 al aan de deur zeer tevreden van de leverings tijd

Assortiment
alles wat je zoekt hebben ze:D

Aanbeveling
als je lang genoeg zoek vind je wel goedkoper maar door hun groot aanbod is het een makelijkle manier en hun servies vind je de zeer kleine meer prijs niet erg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda vd Linden 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Na een paar klikken de volgende dag het pakketje al in huis, super gemakkelijk

Service
Snel en vriendelijk via de chat geholpen

Assortiment
Bijna alles verkrijgbaar en op voorraad

Aanbeveling
Altijd hier even kijken voor (technische aankopen), vaak goedkoop en snel het juiste product in huis!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eddy 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk en gemakkelijk zoeken

Service
werd terug gebeld omdat mijn aanvraag wel mogelijk was en in 1ste instantie niet zonder dat ik daar om had gevraagd.

Assortiment
zeer ruim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Barabas 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdagavond bestellen, zondagmiddag geleverd, zondagavond ingebruik genomen!! Top service, ook van Post.nl

Service
Als het product niet voldoet aan de wensen, wordt er niet moeilijk gedaan over retouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marjolein Delleman 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat je zoekt is heel eenvoudig te vinden, je wordt met relaxt woordgebruik aangesproken, dat vind ik wel zo prettig.

Service
Vandaag besteld is ook echt vandaag in huis wanneer je dit aanvinkt. De chauffeur laat tot op 5 minuten tevoren weten dat hij met je pakketje in aantocht is.

Assortiment
Ik heb (tot nu toe) nog nooit misgegrepen bij Coolblue.

Aanbeveling
Oke, je betaalt wat meer, maar daar staat dan ook een excellente klantervaring tegenover, inclusief instructie om de wachttijd tot je pakket er is door te komen. Ik hou ervan! Dat doen jullie echt goed Coolblue!

Extra toelichting
Ik koop ook nog altijd in winkels, maar wanneer het echt erop aankomt en de winkels niet meer open zijn, maak ik graag gebruik van Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loona 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De site is heel duidelijk, je kunt de producten makkelijk vinden.

Service
Ooit 1 keer een verkeerd product gekregen, dit werd snel en netjes opgelost. En kreeg toen zelfs een kleine vergoeding erbij.

Assortiment
Er is meer dan genoeg keuze, maar mag soms wel iets goedkoper vergelijkbaar met andere sites

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Maaike 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke website en goede klantenservice met uitstekende beteikbaarheid

Service
Zonder extra kosten werd onze nieuwe wasmachine bezorgd, geïnstalleerd en de oude meegenomen

Assortiment
Product wat ik zocht hadden ze geen breed assortiment maar geldt ook voor andere webshops en winkels

Aanbeveling
Zeker de eerste site waar ik ga kijken als ik de volgende keer weer wat zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DdB 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Spullen makkelijk vindbaar en goed te vergelijken.

Service
Altijd hulp beschikbaar. Snelle levering. Goed verpakt.

Aanbeveling
Al diverse malen iets besteld en altijd heel tevreden over prijs, snelle levering en goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
overzichtelijk en goede mogelijkheden om een voorselectie te doen

Service
snelle reactie op emails en correct

Assortiment
ik heb mij niet verder georienteerd dan de hoofdtelefoons, maar site oogt ruim voldoende

Aanbeveling
goede ervaring, snelle reactie emails en er wordt meteen actie ondernomen, waarvan snelle en duidelijke tewrugkoppeling

Extra toelichting
nee, ben duidelijk genoeg

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Gerard van Leeuwen 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Ruime keuze

Service
Zeeeer snelle levering

Assortiment
Steeds meer artikelen

Aanbeveling
Alles klopt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pearson kevin 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is zeer duidelijk weergegeven met voldoende informatie

Service
zeer snelle service en vlotte bediening als er vragen zijn

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Aanbeveling
steeds de laagste prijs, de snelste levering, zeer transparante voorwaarden

Extra toelichting
doe zo verder, jullie zijn top !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lady M 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
De volgende dag netjes geleverd door postbode in een doos van Coolblue met luchtzakjes

Assortiment
Kwalitatief produkt, oogt ook mooi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eline 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

6,0

Gemak
Ik heb een cadeaubon aangekocht, spijtig dat je die niet instant kan gebruiken (bv. uitprinten) maar dat je moet wachten op de levering.

Service
Idem bovenstaande comment, het was nog beter geweest als ik de optie gekregen had de bon onmiddellijk te printen.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend

Reageer

Johan 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
duidelijke info, vlotte bestelprocedure

Service
supersnelle afwerking van een bestelling, mogelijkheid tot contact of vraag om advies

Assortiment
heel ruime keuze, niet altijd het volledige aanbod van een bepaald merk maar dit is niet mogelijk...

Aanbeveling
gewoon méé met de tijd, snel, accuraat, deskundig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark G 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle selectie door de vele filters. De resultaten waren spot-on.

Service
Veelal geautomatiseerd, maar allemaal tijdig en zeer compleet.

Aanbeveling
Super ervaring - bestelling, betaling en levering zijn allemaal perfect verlopen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bert kannegieter 06-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goede prijs kwaliteit verhouding en snelle service

Service
Snelle service

Assortiment
Ben eigenlijk alleen in computers geïnteresseerd

Aanbeveling
Goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esmée 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk in gebruik en erg duidelijk.

Service
Ik kon erg goed mijn pakket volgen door de link die ik had gekregen in de mail. Ik heb nog nooit iets hoeven retourneren dus daar kan ik niet over oordelen.

Assortiment
Precies wat ik zocht voor een goede prijs!

Aanbeveling
Nog niets op aan te merken, ik heb dan ook nog niet vaak bij CoolBlue bestelt. Maar ga zeker vaker de site bezoeken.

Extra toelichting
Goede prijs en duidelijk vergelijk systeem op de site waar ik zeker gebruik van heb gemaakt voor het uitkiezen van mijn product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolblue webshop 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk en overzichtelijk

Service
tja ging via de webshop

Assortiment
heerlijk om te kijken

Aanbeveling
goedkoop en goede producten

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Eenvoudig zoeken, maar er is wel ruimte voor verbetering. Bijvoorbeeld bij alle apparaten (tv's) identieke criteria vermelden.

Assortiment
Het assortiment is beter (breder) dan van de grote fysieke ketens.

Aanbeveling
Snelle levering conform belofte.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

NielsDV 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Bestelling is zeer vlot verlopen

Assortiment
Zeer ruime keuze

Aanbeveling
Puur om het feit dat perfecte winkels niet bestaan en ik slechts een beperkte ervaring heb met coolblue, zij het wel een zeer positieve

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk overzichtelijk en helder

Service
Snel en volgens afspraak geleverd.

Assortiment
Voor iedereen een prima keuzeaanbod

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miloman 05-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,3

Gemak
Ben netjes voor de verlenging van m'n abo gebeld!

Service
2 dagen voor jan met de korte achternaam thuis gebleven, en niet meewerken aan een alternatieve oplossing.....

Aanbeveling
Ben netjes gebeld voor verlening van m'n T-mobile abo. Een LG g5 besteld, helemaal nieuw. 1e levering werd uitgesteld, kan Coolblue uiteraard niks aan doen. 2e levering ondanks een bevestiging ook uitgesteld, wegens 'technische problemen'..... Meteen toezegging voor een 3e levering op zaterdag. Verder niets meer gehoord, en zelf maar geinformeerd: ook die gaat niet door :-(( Voorgesteld om dan zondag te leveren (doen ze ook), maar is onmogelijk :-( Uiteindelijk maandag geleverd, op m'n werk. Maar 2 keer een dag reserveren en niet komen vind ik echt belachelijk. Overigens bij de 3e uitstel een toezegging voor een waardebon van 10 euro, maar die heb ik nooit gezien. Heb het wel gehad met Coolblue. Voor telecom nog een hoop te verbeteren.

Review criteria:

Goed
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 05-05-2016

Beste,

Heel erg vervelend dat de levering van uw telefoon meerdere keren mis is gegaan. Dit is zeker niet de service die u van ons kunt verwachten. Helaas kunnen we weinig doen wanneer onze bezorgdienst last heeft van een storing. Dit is natuurlijk voor u heel erg vervelend. Zeker als dit meerdere keren uitgesteld is. Helaas is het voor ons niet mogelijk om abonnementen op de zondag uit te leveren. Deze worden echt alleen bezorgd met AMP Logistics en zij leveren niet op zondag. Dat u de voucher ter compensatie niet hebt ontvangen, is heel erg vreemd. Deze willen we u alsnog toesturen. Hiervoor ontvangen we graag het ordernummer van uw bestelling. Onze excuses voor het ongemak.

Vriendelijke groeten,
Coolblue

Reageer

Ton 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
lekker vanuit je luie stoel bestellen

Service
snel en correct afgeleverd

Assortiment
véél...!

Aanbeveling
alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerhard 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Zoeken op technische criteria niet heel gebruikersvriendelijk, dus veel klikken en zoeken

Assortiment
Heel veel keuze

Aanbeveling
Zeker aan te bevelen

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanaf de bank zoeken welke t beste is en goedkoopste

Service
Perfecte levering

Aanbeveling
Komen afspraken na
Super snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

De Eurom Force 1800 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Bestellen vanuit je luie stoel

Service
Snel en accuraat

Assortiment
Niet alles in mijn branche altijd voorradig

Aanbeveling
Er zijn een paar gelijkwaardige shops

Extra toelichting
De bestelde art. komen goed verpakt aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geerts 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Lekker makkelijk om te vergelijken, en info te krijgen over het product

Service
Gewoon geen moeilijk doenerij, daar is de klant blij mee.

Assortiment
Het assortiment kan her en der wat uitgebreider.

Aanbeveling
Goede info en uitleg, snelle service en bezorgen

Extra toelichting
Producten soms wat lastig te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Bekend bij Kieskeurig.nl 05-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,2

Gemak
Mijn bevinding van Coolbue:
Bestellen gaat makkelijk, maar het goed uitleveren kunnen ze niet. Maken keer op keer dezelfde fout, tot verbazing van de klantenservice. 3x keer over heb ik een beschadigd product ontvangen omdat deze niet correct verpakt werd.

Service
Mijn bevinding bij Coolbue:
Bij de klanten service van Coolblue zijn ze zelf verbaast dat het product zo slecht en daardoor ook te laat geleverd werd. Maar daarna maken ze nog 2x keer over de zelfde fout.

Aanbeveling
Mijn conclusie is dat ze mooi kunnen praten maar dit niet waarmaken.

Extra toelichting
Mijn bevindingen: Een tijd geleden een heggenschaar bij Coolblue gekocht. 1e exemplaar zonder doos, alleen in winkel verpakking van de fabrikant naar me opgestuurd. Gevolg: messen beschadigd. 2e exemplaar, zelfde verhaal, terwijl de klantenservice het raar vond dat ze de heggenschaar zo verstuurde. 3e exemplaar weer zelfde verhaal, gelukkig deze keer de messen niet beschadigd. Aan de telefoon bieden ze excuus aan enz, maar vervolgens herhalen ze hun fout keer op keer.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 05-05-2016

Geachte klant,

Wat ontzettend vervelend om van deze situatie te vernemen. Onze oprechte excuses voor het ongemak. Dat het tot 3 maal aan toe misgaat is natuurlijk onacceptabel. Zou u kunnen verduidelijken onder welk ordernummer wij één van de bestellingen kunnen terugvinden? Dan gaan we meteen met u meekijken.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Freek 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Keurig verpakt, veel mogelijkheden met betrekking tot levering.

Service
Veel keuze wanneer jij wil waar en wanneer het bezorgd word.

Assortiment
goede prijs en vergelijk.

Aanbeveling
Betrouwbaar op tijd geleverd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen van den bossche 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Perfect gevonden wat ik zocht op de overzichtelijke site

Service
Supersnel

Assortiment
Net wat ik zicht

Aanbeveling
Supermakkelijk, snelle lvering en de beste prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

mg 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
makkelijk zoeken en vergelijken

Service
snelle levering

Assortiment
ruime keuze

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Jacques 05-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Service
Coolblue maakt het waar, de volgende dag te leveren. Ook de verwachte levertijd klopte precies. De laptop was goed verpakt en wat ik ook goed vond, was de tekst op de doos, buren bedank voor het aannemen.

Assortiment
Ruime keus uit electronica en witgoed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Makkelijk via internet

Service
Snelle levering

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Niet alles is goedkoper dan andere internet bedrijven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CD 04-05-2016 In de winkel gekocht
Aalsterweg Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed bereikbaar en voldoende ruime openingstijden.

Service
Vriendelijke en behulpzame medewerkers die ook een behoorlijk kennisniveau hadden.

Assortiment
Ik kon alle artikelen die ik nodig had bekijken en eventueel meteen meenemen.

Aanbeveling
Ik ben prima geadviseerd en goed geholpen. Enkele artikelen die niet op voorraad waren werden de volgende dag thuis afgeleverd.

Extra toelichting
Enkele dagen later ontving ik een handgeschreven ansichtkaart met de vraag of alles goed werkte en een uitnodiging om contact op te nemen mochten er problemen zijn. Leuk!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 04-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijke website, niets op aan te merken.

Service
Bestelproces normaal verlopen en artikel werkt goed dus geen echte ervaring met de service.

Assortiment
Ruime keuze van de beschikbare produkten

Aanbeveling
Geweldig leveringsproces. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag geleverd. Eerst een email met een tijdsframe van een paar uur. 20 minuten voor levering een sms en alles te volgen via een link op internet zodat je exact ziet waar de chauffeur zich bevind. SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews