coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42303 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3453 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lucio 1 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Het is een hele goede website goed overzichtelijk en gemakkelijk het product te vinden

Service
Ben zeer tevreden van de service zondagavond besteld online en maandag middag geleverd top service

Assortiment
Heb dadelijk gevonden waarnaar ik zocht dus oke

Aanbeveling
alles is goed beheert product service levering en nog aan een goede prijs

Extra toelichting
Het is de eerste keer dat ik iets gekocht heb maar ben er zeer tevreden over .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Edwinvw 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Overzichtelijke website, logisch opgebouwde structuur en afhandeling bestelling.

Service
Snelle levering, goed verpakt en prima geïnformeerd over de voortgang na bestelling.

Aanbeveling
Goede prijs, prima service en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

harwin1967 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Helder en duidelijk

Service
Levertijd prima. Maakt de verwachtingen waar.

Aanbeveling
Zou het iedereen aanbevelen. Een heldere, duidelijke website. Goede prijzen en een betrouwbare leverancier.

Extra toelichting
Ben zeer tevreden over de handling van Coolblue. Een betrouwbare leverancier die doet wat bij belooft met een goede prijsstelling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MB2402 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Bestellen via internet, hoe makkelijk kun je het maken

Service
Prima, genoeg informatie gekregen over mijn bestelling

Assortiment
;

Aanbeveling
Gewoon ontzettend makkelijk

Extra toelichting
Via de mail wordt je goed op de hoogte gehouden van waar je pakket is. ...vanaf het moment van bestellen, super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ireneireneirene 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Er zitten veel filters op de website zodat je makkelijk tot een keuze kan komen.

Service
Ik heb de telefoon om 23:15 besteld, en hij werd de volgende ochtend al afgeleverd!

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Ik vind de snelle levertijd geweldig, en de prijzen zijn prima.

Extra toelichting
Ik vind de snelle levertijd echt super. Daarnaast een breed assortiment en concurrerende prijzen. Topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

christ.l 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel handige on-line shop, waar de zoekrobot heel goed de gezochte goederen vind.
Heel duidelijke uitleg van de producten ... en de service indien het product niet voorradig is en binnen assortiment komt gewoonweg super!

Service
Gewoonweg klasse ...
Heel goede informatie van levering (heel stipt!) en service na levering.

Assortiment
Niets aan toe te voegen. Compleet aanbod voor wat de soort artikelen betreft.

Aanbeveling
Gezien mijn eigen ervaring : doen, indien de prijs/kwaliteit ok is! ... En dat zal ik zelf blijven doen.

Extra toelichting
Gezien de ervaring dat ik tot nu toe heb ... zal dit niet mijn laatste product zijn dat ik aanschaf.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dreamkey 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
Snelle en goede levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

e.jouai 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijk,overzichtelijk

Service
Bezorging op zondag

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Lorenzo Brunein 18-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
gebruiksvriendelijke website. Alles bestellen uit uw luie zetel!

Service
Zaterdagnamiddag besteld, zondag op de middag ontvangen.

Assortiment
Goed, maar nog beperkter dan de meer gekende concurrent.

Aanbeveling
Goede vlugge service. Degelijke verpakking. En vanuit België.

Extra toelichting
reeds aangegeven hierboven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

NorbertSparnaay 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Evident

Service
Volgende dag - zondag - binnengekregen

Aanbeveling
Prijzen OK (denk ik)
Service lijkt erg goed. (eerste ervaring

Extra toelichting
Ziet er erg klantvriendelijk uit. Levert snel en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kampioen8 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
van uit je zetel kan je gemakkelijk bestellen zalig

Service
bestellen en de dag nadien aan u deur. dat is pas service.Echt perfect als ik iets nodig heb koop ik bij coolbleu zeker weten

Assortiment
toch heel veel in aanbieding vind ik

Aanbeveling
heb al aan de vrienden gezegd dat coolbleu super is zowel in bestellen als in levering echt super

Extra toelichting
vind alles top echt super

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

v1sser 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zaterdag besteld en zondag geleverd! Dat is top gemak.

Service
Ik zou ook een tien kunnen geven... maar er moet vast nog iets te vinden zijn om te verbeteren

Extra toelichting
Groot assortiment, zaterdag besteld en zondag al geleverd. En voor een prima prijs. Gemakkelijker kan bijna niet.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l.bliekendaal 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
op zaterdag besteld, op zondag geleverd. Daarnaast een zeer goede klantenservice.

Service
Wat ik heel belangrijk vind is dat Coolblue open staat voor vragen en hier pro actief mee omgaat. Ze denken met je mee en geven goed advies.

Assortiment
Coolblue heeft een enorm aanbod en is zeer toegankelijk per segment.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
tot op heden zeer betrouwbare indruk met kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kabelventje 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Keuze zat en alles bij de hand

Service
Prima en snelle communicatie en verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vandermeertjes 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Vanuit je luie stoel spullen bestellen en de volgende dag geleverd. Ook op zondag top.

Service
heb hier positive ervaring mee in de winkel (Rotterdam) nemen ze echt de tijd voor je. En ben je niet tevreden krijg je gewoon je geld terug.

Assortiment
uitgebreid assortiment en scherp geprijsd.

Aanbeveling
Een internetwinkel met een service van een ouderwetse winkel waar service en klant vriendelijkheid op nummer 1 staat. Ook in de shop is dit het geval

Extra toelichting
De service en de snelheid van leveren is top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

laenen 17-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

5,0

Service
afspraak levering niet nagekomen zondag 15febr bij mooie weer gans de dag thuis gebleven voor het pakket

Aanbeveling
niet betrouwbaar ,als gemaakte afspraak niet nagekomen is.op email van maand 16 feb ook geen reactie gekregen

Extra toelichting
als je afspraak niet kunt nakomen beloof dan in email niets

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Goed

Reageer

Lowietje72 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op zaterdagmiddag bestellen en op zondag geleverd krijgen.....need I say more?

Service
Vlotte afhandeling van de bestelling. Na de bestelling goede follow up dmv e-mail over de status van de bestelling

Assortiment
Eigenlijk is dit moeilijk uit te drukken in een cijfer. Ze hebben zo veel waardoor je het overzicht kwijt kunt raken (laag cijfer). Maar door dit assortiment en de daarbij behorende voorraad had ik snel een keuze gemaakt (hoog cijfer)!

Aanbeveling
Uitzonderlijk ruim assortiment met goede prijs kwaliteit verhouding en fysieke winkels beschikbaar.

Extra toelichting
Heerlijk om hier op zaterdag te kunnen bestellen en op zondag al geleverd te krijgen. Ik wilde het gekochte product eerst kopen in een fysieke winkel van een andere winkelketen, maar die waren plotseling door de voorraad heen. Dit was echt een uitkomst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Seinen-2 17-02-2015 In de winkel gekocht
Eindhoven
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Keuze uit laten bezorgen of ophalen

Service
Niks op aan te merken

Assortiment
Voldoende ruim

Aanbeveling
Tot nu toe nog goede ervaringen

Extra toelichting
Alles is keurig geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

geu52 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Snelle levering

Extra toelichting
Snelle levering, ze maken waar wat ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cimande 17-02-2015 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke en heldere website.

Service
Medewerkers in de winkel waren gemotiveerd en beschikten over veel kennis. Retour procedure makkelijk en klantvriendelijk.
Winkel lay-out zag er goed uit (incl.koffieautomaat) Prima dus!

Assortiment
Concurrerende prijs v.w.b. het door mij aangeschafte artikel, assortiment voldoet geheel aan de verwachtingen.

Aanbeveling
Klantvriendelijkheid en productkennis staan hier hoog aangeschreven!
Ben zeer tevreden over de winkel/medewerkers.

Extra toelichting
Er zijn vwb mij geen negatieve punten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim.cerulis 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De dag erna aan huis. Geen risico op ongeval of verkeersboete.

Service
Je moet nog niet uit het huis. Bedeling belt aan, je opent de deur en neemt in ontvangst.

Assortiment
Bijna alles is hier te vinden.

Aanbeveling
Dit winkelgemak is onbetaalbaar.

Extra toelichting
Het winkelgemak is een zeer sterke surplus, samen met de snelle levering. Soms staan de prijzen wel wat duur tov van andere onlinewinkels. Moest coolblue nu nog zijn prijzen aanpassen als je ergens anders goedkoper vind ....... dan zou er nog weinig elders gekocht worden!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Coby Prooy 17-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
super snel in huis en makkelijk te bestellen via site, erg duidelijk !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rene van baekel 2 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De manier waarop is snel, sneller dan andere sites waar ik iedere keer dezelfde info moet invullen

Service
Iets niet goed, kan gewoon ruilen, zonder uitgebreid uit te leggen waarom

Aanbeveling
Snelheid, service en klantvriendelijk

Extra toelichting
zie boven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rvankommer 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super duidelijk

Service
Snelle goede service

Assortiment
Meer dan genoeg producten om te vergelijken en een duidelijke beschrijving bij de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

albertdelft 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk betalen via de internetapp van mijn bank. Dat ging lekker snel.

Service
Ik bestelde om 23.40 uur op zondag en maandag 12.30 uur werd het pakketje bezorgd. Lekker snel.

Assortiment
Er is veel te koop maar ook weer beperkt.

Aanbeveling
Goede en snelle afhandeling.

Extra toelichting
Beperkt assortiment maar makkelijk bestellen en snelle levering. Jammer dat de tegoedbon van 5 euro die je bij eerste aanmelding krijgt slechts 3 weken geldig is. Moet je maar net WEER wat nodig hebben. Half jaar lijkt me reëler!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

HetEngeltje 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
lekker vanuit je luie stoel shoppen

Service
goede service
klantvriendelijk
snelle service

Assortiment
tot nu toe alles kunnen vinden bij coolblue

Aanbeveling
op en top online winkel;

Extra toelichting
alle punten score bij mij een 10 niks aan op te merken tot nu toe vele dingen besteld altijd andere dag in huis en op en top service...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thierry de Vries 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenmaal ik me de naam van de winkel kon herinneren verliep alles zeer vlot.

Service
Levering binnen beloofde 24u. Prima verpakt, geen moeilijkheden bij bestellen of betalen.

Assortiment
Zelfs kabeltjes voor minder gebruikte producten kan je vinden.

Aanbeveling
De best werkende e-commerce, samen met Bol.com (maar Coolblue heeft een betere zoekmotor) die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bompie1950 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering
prima service bij het afleveren en installeren van de goederen

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Ik was enorm tevreden met de snelle levering. Om 10 uur vrijdagavond besteld en zaterdag rond 12 uur reeds in mijn bezit. Alles werd netjes uitgepakt en geïnstalleerd. Gewoon goed !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro2000 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op vrijdagavond voor 24u besteld en de volgende dag al geleverd!

Service
De oude wasmachine werd door Coolblue meegenomen.

Assortiment
Voldoende assortiment om uit te kiezen

Aanbeveling
Ik ben heel erg tevreden over de service en het assortiment van Coolblue. Ook de medewerkers van de consumentenservice zijn zeer vriendelijk.

Extra toelichting
Ik ben heel erg tevreden over de service en het assortiment van Coolblue. Ook de medewerkers van de consumentenservice zijn zeer vriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daantj12 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
De beste winkel die er is. ALles is gwn perfect. De service de levering. Ik bestelde zelf iets voor 3 uur en dan de zelfde avond thuis bezorgd. Dat is gewoon onmenselijk mensen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bocarb 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Even klikken, dan vergelijken en keuze gemaakt en in no-time besteld.

Service
Binnen 24 uur geleverd !

Aanbeveling
Waarom moeilijk doen en uren door winkelcentra lopen te vergelijken

Extra toelichting
Klantvriendlijkheid staat voorop prima website en server.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

martine Van Raemdonck 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Moet me niet verplaatsen, rustig van thuis uit

Service
Voldoende info per mail

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heb dit al aanbevolen aan mijn familie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dewaele 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Alles perfect naar wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

liesthys 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Alles super vlot.

Service
Alleen al het idee van een 'wachttherapie'... Schitterend!

Aanbeveling
Elke keer als we, al dan niet gericht, voor een aankoop bij Coolblue terecht komen, loopt alles prima.

Extra toelichting
Coolblue is gewoon een heel degelijke webwinkel. Als je daar koopt, weet je dat het in orde is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lindadbe 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website. Goede uitleg en leuke filmpjes als je de bestelling hebt gedaan.

Service
Fijn dat je meteen een mailtje krijgt met de bevestiging van je bestelling. Ook krijg je bericht als het pakket verzonden wordt. Duidelijke informatie over het retour zenden. Service is echt top.

Assortiment
Veel verschillende producten en dus ruime keus.

Aanbeveling
Deze winkel zou ik zeker aanbevelen aan familie en vrienden. De snelheid, het gemak en de service zijn echt geweldig.

Extra toelichting
Mijn ervaring met Coolblue is erg goed. Duidelijke website, gebruiksvriendelijk en goede service. Eerst een fout product besteld. Retour zenden was gemakkelijk met goede service. Nieuwe product ook weer zeer snel in huis. Ik ben erg tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.vd.steeg 16-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Een paar klikken, gegevens invullen, betalen (met iDeal) en de volgende dag in huis.

Service
Tussendoor prima per mail geinformeerd over de status van het pakket, helemaal top!

Aanbeveling
Prima assortiment, eenvoudig bestellen, prima communicatie en zeer snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ineram 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Eenvoudige website met veel filters om snel het juiste product te vinden, eenvoudig te bestellen en snel geleverd.

Service
Snelle levering en klantenservice die snel en goed reageert.

Assortiment
Je vindt er heel veel, maar natuurlijk niet alles. Soms zijn bepaalde producten niet meer op voorraad of alleen in bepaalde versies/kleuren te verkrijgen.

Aanbeveling
Combinatie van gebruiksgemak, snelle levering, aanbod/prijzen en goede service maakt deze site bijna niet te kloppen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kraanvogels 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
prima website

Service
snelle levering

Assortiment
tot nu toe alles

Aanbeveling
geen verzendkosten ook nog , het kan niet beter

Extra toelichting
alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan van dedem 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Service
Mijn vragen werden direct beantwoord.

Assortiment
Ik kon uit diverse robotstofzuigers kiezen

Aanbeveling
Dit is een winkel die zijn belofte waarmaakt

Extra toelichting
Dit is een website die doet wat deze belooft. Ruime keus en goede service. Mijn vragen werden direct beantwoord en de levering is super snel. Een site om vaker te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ghjl 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke laagdrempelige website.

Assortiment
Ik had een ruime keus maar de vergelijkingen staan er duidelijk bij.

Aanbeveling
Coolblue is een goede en betrouwbare website.

Extra toelichting
De wijze van bestellen, assortiment aan producten, de verzending en de mogelijkheid om het pakket te volgen zijn heel erg goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mw. van veen 15-02-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,8

Gemak
het bestellen van het produkt gaat gemakkelijk

Service
had contact opgenomen met de winkel, want op de site stond bij toebehoren duidelijk in meervoud dat ik er stofzakken bij zou krijgen, maar er zat maar 1 stofzak in de stofzuiger zelf. Kreeg als compensatie een vijf euro voucher, die ik al had gekregen i.v.m te laat leveren, ik vroeg of het mogelijk was om deze beide in te leveren voor stofzuigerzakken. Dit kon niet en vervolgens hebben ze de voucher meteen als gebruikt aangegeven zodat ik nu niks meer had. erg leuk dus!

Assortiment
genoeg te krijgen

Aanbeveling
na dit akkevietje beveel ik het niemand aan.Ik hoop dat ze de website aanpassen, anders ga ik een klacht indienen

Extra toelichting
Hun maken een fout met de omschrijving, vervolgens beloven ze mij een voucher en trekken die dan ook maar weer in omdat ik graag 2 vouchers wou inwisselen, of 1 van 10 euro wou,erg kinderachtig.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 16-02-2015

Beste mevrouw van Veen,

De informatie stond inderdaad verkeerd op onze website, dit wordt direct aangepast. Excuses voor het ongemak. We gaan u gratis een pakket stofzakken naleveren, deze heeft u morgen in huis!
Daarnaast ontvangt u natuurlijk een nieuw voucher van ons.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

varenbroek2 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
goed overzicht v/d artikels

Service
snelle aflevering en behulpzame chaufeurs

Assortiment
goedkoop en degelijk assortiment

Aanbeveling
ideaal voor een goedkoop en goed toestel,
een snelle en verzorgde aflevering

Extra toelichting
Ik heb geen moeilijkheden ondervonden om deze bestellingen tot een goed einde te brengen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gustaaf oris 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
vandaag besteld,morgen geleverd

Assortiment
redelijk veel in stok,

Aanbeveling
om de zeer goede dienst verlening

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

vlths 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
nog tot laat kunnen bestellen om het de volgende dag in huis te hebben. aflevermogelijken op tijdstip zijn ook ideaal

Service
uitermate goed. duidelijk updateproces per logistiek onderdeel.

Assortiment
breed, heel breed.

Aanbeveling
voornamelijk voor het late bestelgemak en de snelle verwerking aangezien je 's avonds pas merkt wanneer je iets nodig hebt of dat er iets kapot gaat.

Extra toelichting
Ik ben zeer kritisch als het gaat om bedragen boven 20 euro. Daarnaast kunnen sommige dingen veel haast hebben om aangeschaft/ vervangen te worden. Op dat moment wil ik een betrouwbare leverancier met duidelijke omschrijvingen bij de producten. Ook al weet ik vaak precies wat ik zoek, soms kan een beschrijving net even dat extra beetje informatie geven wat een hoop ellende kan voorkomen. Bijvoorbeeld mijn prullbenbak die tussen 2 vaste kasten in moest komen maar wel een minimum inhoud benodigde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N-K 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Altijd makkelijk om het product naar wens te vinden. Verschillende webshops voor verschillende producten.

Aanbeveling
Fijne webshop, snelle bezorging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

akkie14 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijker kan nie

Service
ik heb nog niks retour gestuurd dus weet niet of dat ok werkt

Assortiment
altijd teveel keuze maar als je weet wat je wilt is het een goede assortiment

Aanbeveling
lekker makkelijk en betrouwbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WvM 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
's Avonds tot 12:00 uur kun je ze bellen om informatie te vragen en om te bestellen. Als je voor middernacht hebt betaald wordt de bestelling de volgende dag afgeleverd.

Extra toelichting
Zeer vriendelijk en deskundig telefonisch contact gehad. Snelle levering. Er werd na aflevering geïnformeerd of alles naar tevredenheid is gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marthed 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Heel persoonlijk voor een groot bedrijf, blijft op een humoristische manier trouw aan de klant. Voelt alsof je buurjongen achter het stuur zit, maar het is tegelijkertijd een super geoliede machine. Geweldig bedrijf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dweezil 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

theegel 15-02-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site en betalen gaat gemakkelijk ook met creditcard, dus niet met omwegen zoals paypal.

Service
Wat ik gelezen heb is goed.
Ook op zondag geen verzendkosten.
Prima.
Maar ja er is ook een maar het tijdvak dat mijn pakket geleverd zou worden klopte niet.
Mijn tijdvak was 8.30-10.30 nu weet ik dat ik smorgens nooit een pakket krijg en dat kloptje want s'middags om 15.30 kwam de bezorger.

Extra toelichting
Zoals aangegeven is er nog niks aan te merken op deze winkel. Ik heb er verder nog geen ervaring mee. Maar wat ik gelezen heb is goed, gratis retourzending. Goed garantie bepalingen. En snelle levering. ps. in dit vak graag een ander letter type het lijkt net of mijn typelint bijna op is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews