coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1379 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

digos 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijk bereikbaar op internet

Extra toelichting
Spijtig dat de winkel niet in het centrum van Antwerpen ligt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KG 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, makkelijk bestellen

Service
levering was conform de afspraak

Assortiment
te veel om uit te kiezen

Aanbeveling
prima shoppen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jojo 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gewoon goed!!

Assortiment
Top

Aanbeveling
Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
bestelling plaatsen gaat zeer vlot. Betaling is zeer eenvoudig en levering is volgens afspraak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JvT 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht automatische weergave van vergelijkbare producten

Service
Zeer snelle levering!

Assortiment
Geen uitleg nodig!

Aanbeveling
Duidelijk overzicht en snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacj 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen is eenvoudig, en de productvergelijking ook.

Service
Geplaatst en getest zoals beloofd, oude machine meegenomen.

Assortiment
Ik kon snel vinden wat ik zocht, en in tegenstelling tot anderen direct leverbaar.

Aanbeveling
Supervlotte levering, wasmachine ging stuk, savonds de nieuwe besteld en om 10.00 stond de was al weer te draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjan Van Dooren 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijke thuisbezorging.

Service
Goed op de hoogte gehouden

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Goede levering. Makkelijke site

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Meekzme 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Altijd bereid om mee te denken met de klant en een oplossing te vinden die tot ieders tevredenheid is.

Aanbeveling
Tot nu toe de beste webwinkel waar ik mee werkte zowel privé als professioneel. Klantentevredenheid is bij hen niet enkel een slogan. Soms niet alle producten/kleuren te vinden, maar steeds een gelijkwaardig alternatief.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AP 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijk en makkelijk het benodigde artikel kunnen vinden

Service
iedere vraag wordt duidelijk beantwoord

Assortiment
er is weinig dat niet te koop is

Aanbeveling
de prijzen liggen soms wat hoger dan bij andere internetwinkels

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Willemse 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Het woord zegt het al, gemak!!!

Service
Mooi dat je je bestelling kunt volgen en kunt zien hoe laat het pakketje bij je wordt afgeleverd, en dan ook nog een berichtje als het bijna wordt afgeleverd, geweldig, goede service.

Assortiment
Dit was mijn eerste bestelling dus een 9 omdat het altijd beter kan.

Aanbeveling
Het werkt goed zo, is vertrouwenswaardig en zal zeker hier weer bestellen.

Extra toelichting
Ik ben heel tevreden voor de eerste keer dat ik hier bestelde en zal dat nu ook vaker doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandy 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Assortiment
Ik vind de coolbue een goede winkel en ook bestel zijn ook goed

Aanbeveling
Heel goed ga zo door

Extra toelichting
Goed bezig mensen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oltheten 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ik heb de moeite genomen om verschillende producten met elkaar te vergelijken, helaas zijn de beschrijvingen niet altijd even compleet, en het filmpje bij een van de producten maakte het ook niet duidelijker: de hele tijd een vriendelijk lachende coolblue medewerker in beeld met een statische printer voor z'n neus... das niks. Maak dan een filmpje van hoe die werkt, dat willen we zien!

Service
coolblue heeft zich aan de beloofde levertijd gehouden, en de informatie over de levering was ook prima. van de overige service heb ik (nog) geen gebruik gemaakt

Assortiment
kan altijd beter :)

Aanbeveling
nobody's perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wesley Brancart 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Had vrijdag iets besteld kwam zaterdag aan zoals beloofd super dat er ook in het weekend word geleverd.

Service
Super vriendelijke emails en service.

Assortiment
Als ik iets nodig heb en ik zoek het op google zie ik meestal coolblue staan. Vind ook echt veel dingen die ik interessant vind.

Aanbeveling
Super goede winkel die super snel levert. Alleen vind ik de prijs op sommige dingen net iets te hoog maar valt goed mee. Als ik iets nodig heb kom ik zeker terug naar cooblue heb het al aan familie en vrienden aangeraden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lies Moyaert 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gsm viel om 22.30u stuk op de grond, pc opgestart, coolblue geopend, enkele modellen en types vergeleken en besteld, super!

Service
om 23.30u betaling afgehandeld en om 9.30u al in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margareth 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Makkelijk online. Grot assortiment. Gratis levering. Goede retourservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bertus Loos 23-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
eenvoudig te bestellen

Service
snel

Assortiment
groot

Aanbeveling
snel en eenvoudig bestellen en betalen

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annemarie 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Zeer uitgebreide webshop die verdeeld zijn in aparte webshops dus geen onzin-items wat je juist niet zoekt.

Service
Er was iets fout gegaan bij een bestelling. Via Twitter contact opgenomen. Binnen de kortste keren was het geregeld, bestelling hebben ze aangemaakt. Mailtje voor de betaalgegevens binnen, betalen en de volgende dag gewoon netjes binnen

Assortiment
Ze hebben zo goed als alles. Erg fijn

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juju 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Webshop werkt efficiënt en is duidelijk

Service
Product snel in huis, netjes verpakt, duidelijke communicatie in de bevestigingsmail

Assortiment
Meer dan genoeg keuze

Aanbeveling
Altijd goede ervaringen gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk Den Haag 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
goede website met ruime keuze

Assortiment
prima assortiment

Aanbeveling
groot assortimend en snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KBakx 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Coolblue heeft voor verschillende productgroepen aparte webshops. Aankopen in ogenschijnlijk twee verschillende winkels, komen toch in *een* winkelmandje. Handig, maar verwarrend.

Service
Ik zie service vooral als de mate waarin flexibel en klantgericht problemen worden oplost. Er is alleen nog niks mis gegaan. Maar het feit dat er nog niks mis is gegaan, is ook bewonderenswaardig.

Assortiment
Het assortiment is breed (veel productgroepen), maar niet diep (weinig keus binnen een productgroep). Maar: er is voldoende keus en producten zijn concurrerend geprijsd.

Aanbeveling
Ruim voldoende keus, scherp geprijst, snel geleverd.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Egwin 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Coolblue heeft niet één store, maar voor iedere productgebied een andere, dit maakt het allemaal heel overzichtelijk.

Service
De service is bijna perfect, het zou nog fijner zijn wanneer je bij één en dezelfde klantenservicemedewerker zou blijven gedurende de oplossing van de vraag.

Assortiment
Alles is er zo ongeveer...

Aanbeveling
Helemaal top ! Snelle levering, klantenservice is uitstekend.

Extra toelichting
Geen verdere toelichting nodig. Coolblue is met voorsprong de beste online organisatie voor een klant. Niet de goedkoopste wel de beste online.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk Brouwer 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles wordt gedaan niets hoef je zelf te doen

Service
Onze eerste koelcombinatie had een koelprobleem en na even heen en weer gemaild te hebben, ook 's nachts werd het probleem perfect opgelost

Assortiment
Het assortiment is groot en er voor elk wat wils als je maar de tijd neemt om te kijken te lezen

Aanbeveling
Alle problemen werden opgelost per mail of telefonisch welke winkel geeft je 's nachts antwoord op je mails ?
Ik denk dat anderen denken: dat komt morgen wel, maar bij Cool Blue is dat niet zo en daar keek ik echt van op

Extra toelichting
nee alles is goed perfect de bezorgers zijn zeer correct alles is gezegd hiermee, plus welk bedrijf stuurt een kaartje met de vraag of alles opgelost is. Helaas ik dit nog nooit meegemaakt. Dus ga zo verder jullie komen er wel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine Hamhuis 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website. Maakt zoeken makkelijk

Service
Snelle service, duidelijk via mail op de hoogte gehouden.

Assortiment
Ruim assortiment vooral electronika

Aanbeveling
Super winkel makkelijk en betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H uit Brugge 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heb heel snel gevonden wat ik wou

Service
Goeie informatie, snelle opvolging

Assortiment
Heb vooral gekocht op basis van ervaring met/vertrouwen in merk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sam Deliën 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gemakkelijke website met veel filters (handig!)

Service
Snelle responstijden, goed contact met de klanten, erg vriendelijke en behulpzame medewerkers

Assortiment
Als jullie meer zouden hebben (blu rays bv) zou ik alles bij jullie bestellen. (Zolang de service er niet op achteruit gaat)

Aanbeveling
Ik raad jullie dikwijls aan, en voor de meeste zaken kijk ik zelf ook eerst eens of jullie het hebben

Extra toelichting
Jullie zijn de eerste waarnaar ik ga kijken als ik iets wil kopen. Daarnaast bestel ik liever bij jullie dan bij Amazon (.de, .co.uk, .fr) aangezien ik me bij jullie zekerder voel over de juiste keuze voor het product, en de service achteraf. Bovendien vind ik dat bol.com de mist is ingegaan bij de samenwerking met externe leveranciers: ze bemiddelen wel bij problemen, maar toch heb ik het gevoel dat de service er iets is op achteruitgegaan, en het assortiment is minder overzichtelijk. Jullie daarentegen zijn naar mijn mening de Apple der webshops hier in de Benelux!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

LG 4G 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
het bespaart me een zee van tijd om met een een bedrijf als Coolbleu te werken. Als je dan weet dat je niet alleen mag rekenen op de beste prijs maar ook een degelijke ondersteuning maakt mij dit gelukkig

Service
degelijke ondersteuning

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kb 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Goede filters snelle lijstjes waaruit ik kon kiezen

Service
Bestelling is geleverd volgens verwachting. Prettig.

Assortiment
Kon kiezen tussen wat ik wilde. Niet te veel en noet te weinig.

Aanbeveling
Alles prima

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roel 23-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke website waarop makkelijk naar verschillende producten en bijbehorende informatie is te navigeren

Service
Zeer snelle levering van het bestelde product, waarbij het erg prettig is dat je bij de verschillende stappen in het leveringproces als klant geïnformeerd wordt over de status

Assortiment
Ik ken Coolblue als een (web)winkel met een zeer uitgebreid assortiment met scherpe prijzen

Aanbeveling
Ik beveel anderen deze winkel van harte aan omdat zowel de prijzen als de service meer dan goed zijn

Extra toelichting
Ik heb er zelf nog nooit gebruik van hoeven maken, maar heb vernomen dat service ook zeer goed als er iets niet goed gaat met de bestelling en het retourservice gemakkelijk en goed is ingericht. Dat geeft vertrouwen om de bestelling ook daadwerkelijk te doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerben 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site, makkelijk zoeken en simpel vergelijken

Service
Prima, ooit een probleem gehad met een laptop en zo kunnen ruilen in de winkel

Assortiment
Veel keuze maar voor zware gaminglaptops soms wat beperkt

Aanbeveling
Prima winkel, ook telefonisch goed bereikbaar voor advies en vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marc 22-05-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Prima website, makkelijke keuze.

Vergelijkings tool mag nog iets uitgebreider.

Service
Alles automatisch en dat werkt prima.

Assortiment
Prima uitgebreid.

Aanbeveling
Ik beveel niet uitgebreid aan.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anja Stolk 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Veel artikelen.

Service
Binnen afgesproken tijd geleverd

Assortiment
Ze hebben heel veel, voor een goede prijs.

Aanbeveling
Vriendelijk personeel, je kan van alles vragen en krijgt een correct antwoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hcwinsemius 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Buitengewoon veel keuze

Service
Mijn laptop had een mankement met een vrij vage omschrijving. Het product is direct netjes teruggenomen en omgeruild met excuses erbij. De hele actie (vanaf aanmelding van het probleem tot in ontvangst nemen van een nieuw product) was binnen 1 week voltooid. Buitengewoon goed.

Assortiment
Zeer breed assortiment van laptops.

Aanbeveling
Met name de service in het geval van een probleem heb ik als uitstekend ervaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolene Ganga 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Veel keuze, goede uitleg en suggesties, veel reviews wat je keuze makkelijker maakt.

Assortiment
Zoveel keuze!

Aanbeveling
Goed aanbod, heldere uitleg, goede omschrijving specificaties. Snelle levering en topservice!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luus 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kon gelijk vinden wat ik wilde/nodig had.

Service
Werd snel geleverd.

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Groot assortiment, snelle levertijd, goede prijzen.

Extra toelichting
Product gekocht op basis van goede referentie, uitgebreid beschreven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tamara 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijk producten vergelijken, duidelijke website, productomschrijving etc.

Service
Alles op tijd geleverd en goed inzicht in status van bestelling

Assortiment
Groot assortiment, maar sommige merken hebben ze niet.

Aanbeveling
Gewoon super goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Axel 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Enorm toegankelijke webshop: heldere en nuttige info in een oogopslag, vlotte bestelprocedure

Service
Vlotte levering en duidelijke procedures

Assortiment
Interessant assortiment

Extra toelichting
/

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ollie 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super goed over de bestelling 👍

Service
Goede uitleg 👌

Assortiment
Alles is aanwezig.

Aanbeveling
Alles loopt zoals het moet gaan 👌👍

Extra toelichting
Ga zo door👌

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vincent 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je kan van achter de pc goede vergelijkingen maken. Gedetailleerde omschrijvingen. Je weet wat je koopt.

Service
Snelle bezorging zonder kosten. Je kan altijd terugvallen op medewerkers.

Assortiment
Zeer uitgebreid en goed geprijsd. Met name de tweede kansjes. Er staat precies bij waarom het product goedkoper is. Alleen jammer dat je bij een combi-deal beperkte keuze hebt voor het tweede product. Daarin is geen keuzevrijheid. Ondanks dat toch een 10 waard

Aanbeveling
Alles is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marian 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke site, mogelijkheid tot productvergelijking, veel productinformatie, alternatieven etc. Ook fijn dat je niet per se een account hoeft aan te maken. Echter, inmiddels regelmatig besteld en nu toch maar gedaan! :-)

Service
product was niet op voorraad, er wordt een alternatief aangeboden of je kunt e-mail achter laten om bericht te ontvangen wanneer product weer beschikbaar is met daarbij link om direct te kunnen bestellen. Super!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Inmiddels een stuk of 8 bestellingen geplaatst die allemaal tot volle tevredenheid zijn afgerond. Snelle levering, goede communicatie, vriendelijke en behulpzame klantenservice, goede producten. Kortom, aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Altijd snel bezorgd

Service
levering snel en goed bezorgd. heb geen ervaring met retourzendingen en afwikkeling daarvan.

Assortiment
De prijs is in verhouding met andere winkels vaak duurder, maar de snelheid van de levering maakt een hoop goed.

Aanbeveling
Vanwege de prijsstelling toch iets minder.

Extra toelichting
De camcorder bevalt prima!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Stuart Gilman 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super Website easy to follow and order from with excellent specs. for products

Service
As usual excellent service.

Assortiment
Very good choice of goods.

Aanbeveling
Just the best.

Extra toelichting
Highly recommended.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rtimmer 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijk en goede product informatie. Groot assortiment.

Service
Bij vragen snel en deskundig advies

Assortiment
Veel producten veel alternatieven en keuzes

Aanbeveling
Professioneel en fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Victor 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Geen poespas met de info en bestelling.

Service
Onmiddellijke service bij alle kwesties en met vriendelijkheid.

Assortiment
Zeer veel aanbod in allerlei domeinen aan toffe prijzen

Aanbeveling
Als elke online shop zo moest werken zou het een perfecte consumentenwereld zijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jürgen 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Snelle en goede service wat je vraagt is wat je krijgt en het werkt

Service
Heb ik geen gebruik van gemaakt maar neem aan dat dit ook in orde is

Assortiment
Volop keuze

Aanbeveling
Voor de zoeker is er keus genoeg

Extra toelichting
Vooral blij ben ik met de keuze de snelle levering zelfs op zondag en keuze in uitstel van levering en waar je het zou willen ontvangen dit is voor mij echt belangrijk maar ook de producten zijn kwalitatief perfect en betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AnnDT 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
website easy to use

Service
Product arrived when and as described

Assortiment
They had exactly what I wanted.

Aanbeveling
Everything went smoothly

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jes 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Voor 23 uur besteld en had het de volgende dag in huis!
Verder gebruiksvriendelijke site, makkelijk navigeren tussen de verschillende product categorien.

Service
Tot dusver alleen maar positieve ervaring!
Vorige bestelling een foutje op de site doorgegeven en kreeg een kortingsbon voor de bestelling!
En de dag erop een persoonlijk geschreven kaartje in de bus als bedankje. Coolblue heeft het goed voor met zijn klanten!

Assortiment
Coolblue heeft meer dan ik verwacht had

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lslenders 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijke menu keuze. Artikelen zijn makkelijk te vinden.

Service
Super snelle levering.

Aanbeveling
Super snelle levering, zelfs op pinkstermaandag werd er geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben Vermeer 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gebruikersvriendelijke nette website.
Het bestellen gaat makkelijk en snel.
Makkelijk en vooral belangrijk gratis betalen met Paypal.

Service
Goede service als er sprake is van schade.
Coolblue handelt de schade heel snel af en doet er niet moeilijk over.
Makkelijke communicatie als er sprake is van schade.
Snelle afhandeling.
Super!!!

Assortiment
Goede assortiment.
Makkelijk te vinden.
Prijstechnisch is het goed.

Aanbeveling
Fijne webwinkel om te kopen.
De website en de reclame's op TV geven een zeer goed vertrouwend gevoel.

Extra toelichting
Gewoon op deze voet doorgaan. Super!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Kiezen,betalen en ontvangen.
Echt super geregeld!!!

Service
Super gemakkelijk en zeer betrouwbaar!

Assortiment
Ze hebben echt veel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vera van der hoek 22-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
alles is overzichtelijk

Service
goede service en snel

Assortiment
wat ik nodig heb kan ik er vinden voor mij prima

Aanbeveling
goede service snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews