coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42496 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2821 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eric 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De website is heel overzichtelijk, en je kan gemakkelijk vergelijken.

Service
Levering zelf op zondag! Nog nooit megemaakt. Was heel nuttig met moederdag.

Assortiment
Groot assortiment, en je kan doelgericht zoeken naar hetgeen je wilt.

Aanbeveling
Deze aankoop is mij heel goed bevallen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danny Van der Heyden 10-05-2016 In de winkel gekocht
lochristi
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zeer gebruiksvriendelijk

Service
zeer bekwaam personeel

Assortiment
ik vind altijd wat ik zoek

Aanbeveling
ruime,overzichtelijke winkel en lekkere koffie

Extra toelichting
doe zo verder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Snel en duidelijk

Service
Wordt goed ip de hoogte gehouden van de voortgang van de bestelling

Aanbeveling
Snel, goedkoop en duidelijke communicatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BJ 10-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Online besteld vanaf de telefoon.

Service
Jammer dat je niet hoger kan geven dan een 10 ;)
Contact met klantenservice is top! Tracking is top!

Assortiment
Redelijk uitgebreid maar heb graag nog meer keuze.

Aanbeveling
Helemaal goed.
Hou ook wel van die lekker droge humor. Op de site en de pakketjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Er zijn veel zoekfilters waardoor je zeer snel bij het juiste product, type bent. Bij een product worden gelijk de eventuele accessoires getoond, heel gebruiksvriendelijk.

Service
Wasmachine vrijdag avond besteld. De volgende dag, zaterdagochtend om 11.30 uur stond de eerste was aan.
Keurig op zn plaats gezet en aangesloten.

Assortiment
heel groot assortiment, toch "maar" een 7 omdat ik soms een bepaald type van een merk toch niet kan vinden, maar ja je kan niet alles hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Leo 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Altijd makkelijk bestellen:)

Service
Keurig op tijd bezorgd

Assortiment
Ruim assortiment, voor al m'n electronica check ik eerst coolblue.

Aanbeveling
Aanrader!!

Extra toelichting
Mooie tweedekans MIO navigatie gekocht. Ziet er ongebruikt uit en doosje was compleet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Duidelijke omschrijving van het product en makkelijke site

Service
Had de volgende dag het pakketje in huis

Aanbeveling
Het winkelmgemak de service hoe het pakket verzonden wordt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cool blue 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
duidelijke website goede info, perfecte documentatie

Service
Snel volgens afspraak geleverd
Alles in orde dus geen overige ervaring met problemen

Assortiment
Breed assortiment, overzichtelijk aan gegeven

Aanbeveling
Komt afspraken na, tot laat in de avond te bestellen en tóch de volgende dag geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kuijpers 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
De website was duidelijk, bestellen eenvoudig en we werden goed geïnformeerd over het verloop van het proces.

Service
Goed bereikbaar, ook s avonds en in het weekend, heel goed meedenken over een probleem bij het transport, denken in oplossingen. We werden s avonds nog teruggebeld om te bespreken of het probleem was opgelost en kregen een kleine attentie voor het ongemak. En dankzij de acties van de telefonist van coolblue was het probleem snel opgelost.

Aanbeveling
Ik ga hier zeker vaker iets bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Taeke 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
's Avonds besteld, volgende dag in huis. Keurig aangegeven of producten op voorraad zijn.

Service
Slechts 1x gebruik van gemaakt en klacht werd goed afgehandeld.

Assortiment
Levert (bijna) alles. Tweedekansjes zijn altijd interessant.

Aanbeveling
Goede ervaring, goed productaanbod en snelle levering. Prijs is af en toe wat hoger dan bij anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kerky 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke site

Service
snel en gemakkelijk

Assortiment
ruim en voldoende

Aanbeveling
erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ab 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
duidelijke website en snel geleverd.

Assortiment
Veel keuze in de webwinkel. Elk product is goed omschreven met voor- en nadelen.

Aanbeveling
Tot nu toe alleen goede ervaringen met Coolblue.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

cieltje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website, snel gevonden

Service
prima afwikkeling en snelle levertijd

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
Prima assortiment, snelle levering, goede service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie pieters 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Snel keuze kunnen maken door hulptools

Service
snel geleverd

Assortiment
heel veel keuze

Aanbeveling
meer een dikke 20/10

Extra toelichting
doe zo verder en wij zijn dik tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snel iets vinden, snelle afhandeling

Service
Factuur is een pluspunt

Assortiment
heel veel

Extra toelichting
Enkel de levering werd de dag nadien beloofd maar de Post heeft dit niet gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathijs 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Assortiment
Ja gewoon super goed, duidelijk omschreven en snel geregeld ! Helemaal blij met m'n Garmin 👍

Aanbeveling
Makkelijk en snel winkelen, helemaal super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floor 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Geen gedoe, gewoon zoals je verwacht van een volwaardige webshop

Assortiment
Ze hadden een ander product wat ik wou hebben helaas niet maar verder wel een vrij uitgebreid assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Samsung HW J650 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Site is makkelijk.

Service
Beloven op website voor 23:59 besteld, morgen in huis. Niets is minder waar. Begrijpelijk aangezien PostNL dit verzorgt, maar Coolblue adverteert ermee.

Wel hebben ze getracht om dit recht te zetten met kortingsbonnen.

Assortiment
Groot assortiment. Misschien wel iets te groot?!

Aanbeveling
Fijne mensen met een persoonlijke touch, groot assortiment en betrokken.

Extra toelichting
Beloof geen dingen die je niet kan waarmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Nel Henneman 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Mooie overzichtelijke website

Service
Snelle bezorging,pakje volgen en geen verzendkosten

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Prima service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

compressor met 6 liter tank 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
makkelijk bestellen of bellen het maakt niet uit
coolblue zorgt dat alles op rolletjes loopt

Service
de service is zeer goed
heb je problemen dan ben jij niet diegene die bloed
coolblue zet alles in het werk om jou te helpen
al is het van compressor tot b.v waterschelpen

Assortiment
aan sortiment geen gebrek
en kijk zelf op de site tot hoe ver die strekt
het is echt ongelooflijk veel
en meen het dat ik deze site van harte aan beveel

Aanbeveling
ik geef ze een tien
en dat meen ik kom het zelf maar zien
van service tot welk artikel ook
ze geven zich zelf hellemaal bloot
echt alles is super geregeld en snel
dus ik bestel zeker vaker of bel

Extra toelichting
super makkelijk en goed geregeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leentje 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Aanbeveling
Niet altijd de goedkoopste en voor mij is de prijs nog altijd doorslaggevend.

Extra toelichting
Makkelijk besteld, dag erna al in de bus.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

VC IT Solutions 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpele en duidelijke website

Service
Snelle en gratis levering

Assortiment
Voldoende alternatieven worden aangeduid. Recensies worden niet gecensureerd en zo kan je ideale keuze maken

Aanbeveling
Perfect bestaat niet. Echter bijna perfect wel. Topper en voor herhaling vatbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

UTP kabel cat 6 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk en overzichtelijk

Service
Ze doen wat ze zeggen

Assortiment
Zeer ruim

Aanbeveling
Zeer snelle levering tegen bijzonder concurrerende prijs

Extra toelichting
Super prettig winkelen bij CoolBlue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcia Stormer 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Assortiment
uitgebreid assortiment

Aanbeveling
snelle levering, tot op heden altijd op tijd geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie Baker 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
overzichtelijk, competatief etc alles wat je mag verwachten van een modern digitaal bedrijf

Service
er was iets mis met het product en direct opgepakt door de helpdesk met instructies hoe we zsm een vervanging kregen

Assortiment
prima, conform verwachting

Aanbeveling
meerdere aankopen inmiddels gedaan, altijd prima!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hugo goossens 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
aangenaam en volledige info van bekwaam persoon

Service
goede en preciese informatie ivm het aangekochte product

Assortiment
alles wat ik opzocht was beschikbaar of tijdelijk niet

Aanbeveling
positieve ervaring wat betreft de prijzen en de keuze

Extra toelichting
Mijn ontevredenheid zit in de levering! Ik bestelde 4 producten die allemaal beschikbaar waren en ook meteen gefactureerd en betaald werden! De postbode bracht de dag nadien een grote doos met daarin een klein doosje met 1 product!!! Ik moest de dag daarna ook thuis blijven voor een tweede normale doos met de 3 andere producten!!! Waarom niet alles in die eerste grote doos leveren??? Stuntelig en zonder uitleg van Coolblue!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SamuraiPizzaCat 09-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede gebruiksvriendelijke site met handige afleveropties

Service
Dezelfde dag had ik mijn product in huis

Assortiment
Ze hebben vrijwel alles

Aanbeveling
Gewoon goede webshop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angelique 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk bestellen, duidelijke communicatie en snelle levering

Service
Op zondag bezorgd echt luxe!

Assortiment
Assortiment is uitgebreid

Aanbeveling
Fijne webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

erwin helincks 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
zoekcriteria zijn overzichtelijk, alle info makkelijk te vinden

Service
doen wat ze beloven ( qua bestelling en levering) , een defect toestel wordt ook zonder problemen aangenomen en hersteld ( en daar bovenop nog gratis teruggestuurd ook ; dit was mijn ervaring met een herstelling aan een laptop-die overigens nog gratis was ook )

Assortiment
zeer groot assortiment, voor elk wat wils...

Aanbeveling
kortom: zeer goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdagavond een wasmachine besteld , zaterdag reeds bezorgd en geinstalleerd !

Service
Duidelijk aangegeven wanneer de bezorging plaats zou vinden.Alle verpakkingsmaterialen en de oude wasmachine gratis mee teruggenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AT 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Eenvoudig bestellen en kiezen

Service
Snelle levering

Assortiment
De beste kwaliteit

Aanbeveling
Heel goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
super zoekfunctie

Assortiment
Coolblue had het toestel van m'n voorkeur op voorraad

Aanbeveling
deze web shop heeft me tot op heden nog niet teleurgesteld

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Els 08-05-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk op onderwerp/product en je kunt direct een goede vergelijking maken om je te helpen bij je zoektocht

Service
Hulp en uitleg door de medewerker was uitstekend. Kennis van het product en in begrijpelijke taal. Uitgangspunt was niet de verkoop maar ons verlanglijstje. Het was relatief druk maar de medewerker nam uitgebreid de tijd om al onze vragen te beantwoorden

Assortiment
Goede prijs/kwaliteit verhouding en voldoende keuze voor ons.

Aanbeveling
6 aankopen, bijna allemaal naar volle tevredenheid geleverd. 1 levering op zondag mislukt door toedoen van de vervoerder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Rianne 08-05-2016 In de winkel gekocht
Groningen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Bestellen via internet en de volgende dag ophalen in de winkel: ideaal!

Service
Goed geholpen door de winkelmedewerker van Coolblue.

Assortiment
Niet heel erg op gelet, maar in de winkel kon je van alles krijgen. Ook veel accessoires.

Aanbeveling
Een aanrader: betrouwbaar en gemakkelijk. Veel in voorraad.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

R Graven 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site

Aanbeveling
Voldoet geheel aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

William 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Gewoon goed

Service
Doen wat er gezegd wordt

Extra toelichting
Afspraak nakomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tom 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
goede layout van de winkel, ruim aanbod, artikelen in voorraad.

Service
snelle en goede levering, prima helpdesk

Assortiment
ruim assortiment op veel gebiedden. Soms wel wat te veel gericht op populariteit

Aanbeveling
tot nu toe de beste online retailer die ik ken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Prima en helder als altijd bij Coolblue!

Service
Je wordt altijd goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Assortiment
Ze hebben heel veel

Aanbeveling
Er is maar één cijfer mogelijk...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aart van Wijngaarden 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Gewoon transparant

Service
Keurig. Met name bij telefonisch contact

Assortiment
Kijk eigenlijk alleen naar elektronisch apparaten

Aanbeveling
Gewoon goed en geen gezeur.

Extra toelichting
Neem.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

KoopHetGewoon 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Je kan meteen help krijgen als het niet lukt en het is zeer duidelijk

Service
Snel goed antwoord en altijd bereid om te helpen

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Gewoon doen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sadhana 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een zondag vanuit huis gewoon je wasmachine bestellen. Wat een gemak!

Service
Ontzettend goeie service. Zondag besteld, maandag ochtend geleverd, aangesloten en oude machine meegenomen. Door ontzettend vriendelijke medewerkers/ bezorgers. Top!

Assortiment
Keuze genoeg en veel beoordelingen v klanten. Heel fijn!

Aanbeveling
Ik ga zeker in de toekomst gezien onze positieve ervaringen meer aankopen doen bij cool blue

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sadhana 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op een zondag vanuit huis gewoon je wasmachine bestellen. Wat een gemak!

Service
Ontzettend goeie service. Zondag besteld, maandag ochtend geleverd, aangesloten en oude machine meegenomen. Door ontzettend vriendelijke medewerkers/ bezorgers. Top!

Assortiment
Keuze genoeg en veel beoordelingen v klanten. Heel fijn!

Aanbeveling
Ik ga zeker in de toekomst gezien onze positieve ervaringen meer aankopen doen bij cool blue

Extra toelichting
Top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Begrijpelijke taal en geen ingewikkelde doorklikvariaties

Service
Geen gedoe en moeilijkdoenerij

Assortiment
Behoorlijk grote sortering en keuzemogelijkheden

Aanbeveling
Accuraat, snel, klantvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geertje 08-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Overzichtelijke selectiecriteria; terug naar vorig menu kon wat duidelijker aangegeven worden.

Service
Op tijd geleverd zoals beloofd. Netjes verpakt. Verder nog geen ervaring; nog niets retour hoeven doen.

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Goede zoekmethodes, prompte levering.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

RonS 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Sinds de voorgaande problemen nagenoeg opgelost zijn kan ik nu makkelijker zaken bestellen.

Service
Ik heb gelukkig nog geen gebruik hoeven maken van de support m.b.t tot bestellen, levering of defecten.
Vragen worden meestal erg snel beantwoord dus ook daar geen klachten.

Assortiment
Sommige artikelen zoals ereaders vind ik het aanbod beperkt, zeker omdat ik heel slechte ervaringen heb met Kobo. En dat is dus helaas vrijwel het enige dat er word aangeboden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Nikki 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk online bestellen, duidelijke website

Service
Meteen bevestiging, orderstatus en bericht van verzending en track en trace zodat je weet wanneer je pakje arriveert.

Assortiment
Vrijwel alles:)

Aanbeveling
Bij een eerdere bestelling TV zondagavond besteld, maandag in huis...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pipo de C 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Paar klikken en de volgende dag heb je het artikel in huis .

Service
Zaterdagavond besteld , zondag al in huis .

Assortiment
Keuze genoeg ;)

Aanbeveling
Bij Coolblue is het motto duidelijk : klant-tevredenheid ;)

Extra toelichting
Het viel me op dat dezelfde kabel van 2 mtr een euro duurder was dan die van 5 euro . Misschien een foutje op de website ;) Evengoed een zeer tevreden klant :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronnie 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Lekker overzichtelijk. Absurd snelle levering. Top!

Service
Na anderhalf jaar probleem met een Western Digital HD voor mijn NAS. Melding gemaakt bij coolblue, verzend-order uitgeprint. Dinsdag retour gestuurd, woensdagochtend melding van ontvangst van CB gekregen, dezelfde midden melding dat een nieuwe was verstuurd. Buitengewoon goed opgepakt. Wederom top!

Assortiment
All I need!

Aanbeveling
Een 10 hoeft verder niet van motivatie te worden voorzien. Kort gezegd: Awesome!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WD Elements Portable 2 TB 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website, alles gemakkelijk te vinden.

Service
Bijna niet te geloven zo goed, je kunt de ene dag tot 23.59 uur bestellen en de volgende dag is de bestelling in huis.

Assortiment
Gemakkelijk gevonden wat ik zocht, zoals eerder vermeld duidelijke website.

Aanbeveling
Website netjes verzorgd, erg duidelijk.
Kan geen fysieke winkel beoordelen, via internet besteld.

Extra toelichting
Ja, omdat ik zonder vervoer zit en niet goed ter been ben heb ik, zoals het vorige item dat ik bij Coolblue heb gekocht, deze externe HDD ook via internet gekocht. Dus helaas kan ik de fysieke winkel niet beoordelen, wel het artikel dat ik heb gekocht en de service die uit de kunst is. Niets dan goeds, voor 23.59 uur !! besteld, de volgende dag geleverd. De belofte werd weer waargemaakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Evelien in Lochem 07-05-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijke site met veel korte verduidelijkingen via Info-knoppen.

Service
Professionele kennis en zeer behulpzame medewerkers die het gesprek pas afronden, als ze zeker weten, dat de klant op alle vragen een antwoord naar tevredenheid hebben gekregen.

Assortiment
Genoeg keuze.

Aanbeveling
Eindelijk een klantenservice die streeft naar klanttevredenheid en niet om ieder gesprek binnen een paar minuten met nietszeggende antwoorden af te ronden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews