coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42308 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3431 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Acmlm5480 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen en betalen snel, via iDeal. Ook andere betaalmogelijkheden; helaas alleen achteraf betalen via creditcard.

Service
Snelle levering (zelfs op zondag), retourneren zeer eenvoudig

Assortiment
Ruime keuze aan producten, bijna altijd alles op voorraad

Aanbeveling
Zie bovenstaande motivatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvon pijl 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
heel gemakkelijk via internet besteld ideal betaald en verder wordt het allemaal geregeld

Service
ze kwamen het met twee man brengen en naar boven gebracht en de oude machine meegenomen

Assortiment
een groot assortiment maar we wisten al welk merk en type nr. we wilde hebben

Aanbeveling
ik ben helemaal tevreden met cool blue alles is gedaan volgens onze wens geweldig

Extra toelichting
ga zeker meer bestellen via cool blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Miranda 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
ruime aanbod en snelle levering

Service
snelle levering en voor 23.59 uur besteld volgende dag in huis super

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AvG 28-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,0

Gemak
Bestelling die via Dynalogic bezorgd worden is een drama.

Service
Coolblue gaat goed tot dat er wat fout gaat met de levering via Dynalogic. Heb je de pech dat Dynalogic er een puinhoop van maakt hoef je van de service van Coolblue niets te verwachten. Tot 3 keer toe weet Dynalogic een sorteerfout te maken waardoor product niet op de afgesproken datum geleverd wordt. Dan neem je contact op met Coolblue als opdrachtgever van Dynalogic. Hoe meer medewerkers je aan de lijn krijgt en even zoveel toezeggingen, al dan niet in overleg met de supervisor Bob, als klant trek je aan het kortste eind. Nog nooit meegemaakt, maar in dit geval is de service van Coolblue ronduit slecht. Ook al ben je vaste klant, de service is ver te zoeken

Assortiment
Niets mis mee, ruime keuze. Maar daar heb je niets aan als er niet geleverd wordt volgens afspraak.

Aanbeveling
Medewerkers doen toezeggingen die ze niet waar kunnen maken. Het is niet mogelijk een eerder gesproken medewerker weer aan de lijn te krijgen. Bob, de supervisor, die krijg je als klant al helemaal niet te pakken. Status updates van een klacht krijg je niet, moet je zelf achteraan.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Uitstekend
Officiele reactie van Coolblue 28-04-2016

Beste,

Wat enorm vervelend dat de levering op deze manier is gegaan. Zeker omdat u al een aantal keren aan de bel heeft getrokken en als hier dan niks mee gedaan wordt dan kunnen wij ons voorstellen dat dit geen fijn gevoel is. Zeker als u zelf er achteraan moet.


Wel willen bekijken wat hier nog aan kunnen doen voor u, om u wellicht toch een beter gevoel te kunnen geven. Heeft u daarvoor misschien het ordernummer voor ons? Dan kijken we graag even met u mee.

Met vriendelijke groeten,
Coolblue

AvG 29-04-2016

En wederom de standaard copy/past tekst van Coolblue. Oh wat zijn we goed. Je moet je klant helpen als deze een klacht meld. Dit is mosterd na de maaltijd.

Galaxie 02-05-2016

Dynalogic sucks! Tot twee keer toe een beschadigde wasmachine geleverd gekregen, de tweede nog erger dan de eerste. De deuken aan de achterkant waren niet enkel optisch maar hadden effect op het centrifugeren omdat de trommel tegen de deuk aankwam en een hels kabaal maakte. Ook beschadigden de bezorgers de cv ketel naast de wasmachineaansluiting met hun gereedschap en duwden bijna een kast om. Wm ook heel slordig bevestigd; slang niet netjes weggewerkt chter machine maar stak in alle richtingen uit. Durf bijna geen nieuwe wm meer te bestellen bij Coolblue - ondanks goeie retour en bestelservice- uit vrees voor weer een logistiek drama van Dynalogic.

Reageer

wil burger 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Leveren en plaatsen binnen 1 dag. Machine aangesloten getest en oude machine meegenomen. Erg vriendelijke bezorgers

Aanbeveling
Service uitmuntend. Van start bestelling tot einde goede informatie dus prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Felix 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk overzicht website en het gemak met het zoeken naar een bepaald product

Service
Telefonisch heel goed te bereiken zonder wachttijden. Goede communicatie. Klantvriendelijk

Assortiment
Voor eelk wat wils

Aanbeveling
Ruim assortiment aan producten, goedkoper dan o.a. Multi-Mediamarkt. Niks geen poespas. What you want is what you get!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sasha Bodegom 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer snelle levering. Ze maken waar wat ze beloven. Tevens word je goed op de hoogte gehouden van de status van de bestelling.

Assortiment
Mijn gewenste kleur was tijdelijk niet voorradig. Door middel van een mail werd ik keurig op de hoogte gehouden wanneer het horloge weer leverbaar was. Dat was al binnen 3 dagen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Annette 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
de site is overzichtelijk

Service
niet echt nodig gehad, maar de site is zo opgebouwd dat het service gericht overkomnt

Assortiment
geloof wel dat jullie aan de vraag van de klant voldoen

Aanbeveling
zit er gelikt uit

Extra toelichting
Ja, ik werd er door mijn collega op attent gebracht dat het product bij BCC € 20 goedkoper was. Maar toen had ik net al de aankoop gedaan.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rober 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
overzichtelijk

Service
zoals verwacht

Assortiment
Uitgebreid

Aanbeveling
geen klachten

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Aad 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Aanbeveling
Vandaag besteld, morgen ook echt in huis.

Extra toelichting
Ga zeker meer gebruik maken van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luc 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Van achter de pc alle gegevens ingeven en zeker als je al klant bent wordt het nog gemakkelijker...alles is reeds ingevuld.

Service
Kan niet beter!!
Bestelling ingeven, alles wordt opgevolgd, de dag nadien aan huis geleverd, proper en stevig verpakt.

Aanbeveling
Betrouwbaar; snel; voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jean 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Niets is gemakkelijker dan iets te bestellen en te laten leveren. Bij Cool Blue gaat alles eens zo vlot.

Service
Probleem? Geen probleem! Alles wordt opgelost.

Assortiment
Ruime keuze, prima prijs/kwaliteitverhouding.

Aanbeveling
Altijd zeer vriendelijk en behulpzaam.

Extra toelichting
Een aanrader om bij Cool blue te bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Jeuken 28-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
Goed berijkbaar

Service
Verkoper is niet al te goed op de hoogte van het gekochte apparaat

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

stvnbt 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzicht, overzichtelijkheid en overzichtelijk!

Service
Bij ieder actie die je doet krijg je wel een duidelijke reactie of mail terug!

Assortiment
Ze hebben echt veel.

Aanbeveling
Gewoon goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tiptoll 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Service
onzettend snelle levertijd. zondagavond besteld, maandagochtend voor 11:00 uur bezorgd. Vind ik top. Nog niet kennis hoeven maken met verdere service, nog nooit iets geretourneerd of klachten gehad.

Assortiment
divers aanbod van de gangbare producten, ruime keuze. Volgens mij niet een premium prijs t.o.v. andere soortgelijke webshops.

Aanbeveling
helder aanbod, veel info (reviews+specs), vergelijkingsmogelijkheden, overzichtelijk en to the point bestelproces en razendsnel het fysieke product in je huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

AdiaanRoode 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Gemakkelijk je bestelling te plaatsen
Gemakkelijk betalen

Service
Goede info over je bestelling via email

Assortiment
Wat ik zocht had men op voorraad

Aanbeveling
Aanbevelingswaardig voor al mijn kennissen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Otto 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Er was veel keus in bezorgen of ophalen bij een drop of point. Erg handig als je alle bij werkt.

Assortiment
De keuze is reuze :-)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Linda 28-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supermakkelijk toch. Besteld uit de zetel. Duidelijk stappenproces.

Assortiment
Veel keuze en duidelijke omschrijving van de produkten.

Aanbeveling
Ben echt supertevreden en dan is mond aan mond reclame echt wel van toepassing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rita 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig kiezen

Service
Snelle levering en vriendelijke bezorgers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruben 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Erg gemakkelijk bestellen, snelle levering

Service
Snelle en professionele reactie via de livechat

Assortiment
Groot assortiment, helaas niet alles te vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Verdouw 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Goed te woord gestaan ,de nodige informatie van het product En vriendelijk behulpzaam

Service
Zoals boven beschreven

Assortiment
Voldoende keuze in wat ik zocht

Aanbeveling
Geeft een gevoel van vertrouwen ,vriendelijk behulpzaam Of heb ik het zo getroffen met die persoon bestelling binnen een dag binnen top

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karel 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke site met goede info

Service
Snelle levering

Assortiment
Meeste artikelen in voorraad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en het bestellen is in een paar stappen gedaan.

Service
Het proces ziet er goed uit maar ik heb er geen ervaring want alles is naar wens.

Assortiment
In principe is alles leverbaar dus een zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
De webwinkel is duidelijk en overzichtelijk. De producten zijn makkelijk te vinden en een groot assortiment.

Extra toelichting
De prijs is niet altijd de beste die ik op internet kan vinden. Misschien wat meer vergelijken met de concurrenten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marc Van Melkebeke 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Je kan van thuis bekijken op de website wat je nodig hebt en daarna gewoon bestellen.

Service
Prima service en levering, zelfs levering op zondag.
Je bestelt bv. op zaterdag en op zondag wordt het al geleverd.

Assortiment
Ruime keuze in verschillende categorieën, bv.smartphones, laptops, maar ook alles voor de tuin, klusjes,...

Aanbeveling
Je hebt veel keuze die je kan bekijken via de website, prima service en levering.

Extra toelichting
Veel keuze, prima service en snelle levering. Fantastisch!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lvr 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
goede site

Service
snelle levering

Assortiment
van alles en nog wat

Aanbeveling
prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jean 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
kan van thuis uit , ieder moment van de dag , de winkel bekijken op mijn PC

Service
Als ik iets bestel kan ik het s'anderdags al gebruiken.

Assortiment
zeer ruim

Extra toelichting
coolbleu is dik OK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

david 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
een aankoop gedaan, ging prima

Service
een aankoop gedaan, ging prima

Assortiment
ik heb een uitbreiding van een spel gekocht, er was op andere webwinkels meer keuze

Aanbeveling
een aankoop gedaan, ging prima. bestellen, betalen en levering allemaal zonder problemen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk C 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Zeer prettig datje ook makkelijk terug kunt om iets te veranderen in je besteĺling

Aanbeveling
Waar ik prettig winkel mag iedereen weten

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Eric Lombaert 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk

Service
Snelheid

Assortiment
Kan altijd meer zijn

Aanbeveling
Snelheid en eenvoud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Het Paarse Huisje 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer overzichtelijke site, alles makkelijk te vinden.

Service
Ik bestelde zondag en maandagmiddag had ik mijn product al in huis en is alles geïnstalleerd door de chauffeurs en oude zooi meegenomen 😃

Aanbeveling
Coolblue overtreft al mijn verwachtingen voor wat betreft service, snelheid en klantgerichtheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ashray 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De website is zeer gebruiksvriendelijk

Service
Hele snelle levering en een snelle en goeie klantenservice

Assortiment
Ze hebben er veel maar soms missen ze iets dat je graag zou willen

Aanbeveling
Het is een topwinkel door de goeie klantvriendelijkheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mertens Joe 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Duidelijke en gemakkelijke catalogus.

Service
Komt de beloofde leveringstijd stipt na.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W Beerendonk 27-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Veel aanbod, en dito reviews.

Service
Snelle levering, ook op zondag.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment.

Aanbeveling
Beer kan bijna niet!TP-link

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M wolters 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Mooie en duidelijke webschop

Service
Binnen 12 uur geleverd

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Goede klanten service producten goed verpakt tijdens verzending.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Werbri 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website, eenvoudig bestellen en veilig betalen.

Service
Snelle levering binnen 24 uur, zelfs op zondag. Coolblue maken waar wat ze beloven.

Assortiment
Zeer uitgebreide keuze.

Aanbeveling
Zeer betrouwbare webwinkel. Zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rolf 26-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

5,8

Gemak
Snelle levering, dus bij vervanging van kapotte koelkast een logische keus. Snelheid levering is echter niet heel trefzeker door samenwerking met Dynalogic.

Service
Snelle reactie van klantenservice, ook in het weekend. Echter niet slagvaardig door onbereikbaarheid Dynalogic in het weekend.

Assortiment
Breed assortiment.

Aanbeveling
Eerder betere ervaringen, maar dit keer was naar de dichtstbijzijnde witgoedhandel echt beter geweest gezien de tijd en energie die we eraan hebben besteed, nog los van de hoeveelheid weggegooid eten.

Extra toelichting
Onze oude koelkast hield ermee op. Omdat Coolblue precies de koelkast hadden die we wilden en er de dag erop al geleverd kon worden, hoefden we geen voorzieningen te treffen om onze boodschappen te redden. De volgende dag kwam koeriersdienst Dynalogic echter niet opdagen met onze koelkast. Omdat het zaterdag was, bleek ook de klantenservice van de transporteur niet bereikbaar. Die van Coolblue wel, maar ook die konden niets doen. Al met al de hele dag thuisgezeten met een koelkast en vriesvak vol langszaam opwarmende boodschappen. Pas op maandag kwam er reactie van Dynalogic. De koelkast was niet in de bus gezet, dus stond nog in het magazijn. Nu zou hij op dinsdagavond komen (3 dagen te laat). Boodschappen waren natuurlijk al bedorven. Al met al was er geen probleem geweest als we gewoon naar de witgoedzaak in de buurt waren gereden en daar de een koelkast hadden gehaald. Nu gekozen voor gemak en een lagere prijs, maar dit heeft ons uiteindelijk een hoop tijd, energie en geld gekost.

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Officiele reactie van Coolblue 26-04-2016

Goedemiddag Rolf,

Wat gigantisch vervelend dat dit op deze manier gelopen is. Drie dagen is écht te lang, zeker als je allemaal boodschappen hebt, die daardoor bederven. Heb je misschien een ordernummer voor ons? Op die manier kunnen we kijken of we nog iets voor je kunnen doen. We kunnen wel bij deze melden dat we bezig zijn met een eigen bezorgservice, waardoor we alles zelf in de hand hebben en dit niet meer zou moeten gebeuren. Hier heb je natuurlijk op dit moment niets aan, maar voor dit is misschien wel fijn om voor de toekomst te weten. Mocht je meer vragen hebben, dan horen we het graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Frank van Buren 26-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
snel en duidelijk

Service
Garmin Camper functioneert uitstekend, maar de extra aangekochte thuislader is waardeloos geeft steeds de foutmelding "gebruik de kabel die meegeleverd is"

Assortiment
prijs is als elders, maar wel een snelle correcte levering

Aanbeveling
ik heb zo mijn twijfels maar blijf positief

Extra toelichting
helaas ben ik niet in de gelegenheid om het binnen 14 dagen terug te sturen, daar ik de niet functionerende thuislader elders heb laten liggen en het mij dan meer kost dan de aanschafprijs van de thuisoplader

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

blancquaert freddy 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
vandaag besteld morgen thuis zonder problemen

Service
wat gezegd word gebeurd

Assortiment
ik mis een boeken en strip afdeling

Aanbeveling
gemakkelijk en correct

Extra toelichting
neen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stefan 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Super zoek en vergelijkfunctie

Service
Snelle service en maken beloftes waar

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Een winkel die de klant hoog in het vaandel heeft staan. Beveel ik zeker aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han Bezuijen 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijke site met voldoende voorlichting!

Service
Vandaag besteld, morgen zelfs op zondag thuis!

Assortiment
Ruim voldoende.

Aanbeveling
Alles verloopt soepel.

Extra toelichting
Ga zo door!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophia 26-04-2016 Via de website gekocht

Algemene score

2,5

Gemak
Vreselijk gedoe met coolblue. 8 dagen geleden besteld, levering zaterdag. Kwamen zaterdag maar 1 item paste niet door de deur, helaas hebben ze alle 5 de andere items meteen weer meegenomen. Geen reactie op wanneer het opnieuw geleverd kon worden. Zelf maar contact opgenomen met de bezorgservice, ook weer geen respons van Coolblue met uitleg. Ze zouden maandag (volgens coolblue), nogmaals leveren, want zondag kon voor een mij onbekende reden niet. Maandag; niets gehoord. Voor vandaag (dinsdag) stond de levering opnieuw gepland, waar ik vrij voor heb moeten nemen. Krijg een uur geleden te horen dat de geplande levering niet geleverd kan worden door een 'sorteerfout'. Nog steeds geen spullen dus. Nu alles terug gevraagd van Coolblue, ook dit duurt schijnbaar nog weken. VRESELIJK. Nooit meer coolblue.

Service
Heb gedurende de hele bestelling geen nuttige antwoorden gekregen. Heb zelf alles moeten regelen, heb alleen maar onbegrip terug gekregen, geen oplossingen, en ook geen producten. AFSCHUWELIJK.

Assortiment
Online is het assortiment goed, niet dat ze de spullen kunnen leveren helaas.

Aanbeveling
Allerslechtste online shop ervaring die ik ooit gehad heb! Nog nooit zo slecht geholpen, en zit nu nog steeds zonder spullen!!!

Extra toelichting
BESTEL NOOIT BIJ COOLBLUE

Review criteria:

Slecht
Slecht
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 26-04-2016

Hoi Sophia,

Zoals we ook op Facebook hebben aangegeven: dit is écht niet de bedoeling. Onze oprechte excuses hiervoor. Dit mag natuurlijk nooit op deze manier gebeuren. We zijn hier mee bezig middels een postonderzoek wat is gestart zodat we kunnen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen voor je. We hebben via dit postonderzoek doorgegeven dat je bestelling geannuleerd moet worden. Mochten we op dit moment nog iets anders kunnen doen voor je, dan horen we het natuurlijk graag van je.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Dieter 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijke site, Veel keuze, scherpe prijzen.

Service
Snelle levering. Hulp via chat, telefoon zeker een pluspunt

Assortiment
Ruime keuze van allerlei toestellen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Marcel 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Super met die zoek functie.

Service
Top 23:45 besteld en de volgende morgen thuis geweldig.

Assortiment
Voor iedere prijs klassen iets te vinden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer eenvoudige website

Service
Vlotte service, snelle levering

Assortiment
Ruim assortiment en grote stock

Aanbeveling
Eenvoudig en correcte afhandleing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dobby 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijk zoeken op (deel-) typenummers of features, en vergelijken.

Service
Klantenservice is extreem goed bereikbaar, extreem goede openingstijden, bestellen tot 24:00 is de volgende kalenderdag leveren tot op de juiste plek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Erwin 26-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer gemakkelijk winkelen vanaf de pc met voldoende info.

Service
Goede levering z'n afhandeling van de koop, tevens ook goed en correcte afhandeling als men het wil terugsturen om welke reden ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Site is duidelijk en simpel om door te navigeren.

Service
Super klantvriendelijke medewerkers.

Assortiment
Bijna altijd alles op voorraad.

Aanbeveling
Beste online shop die ik ken.

Extra toelichting
Alles voor een glimlach ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Poldervaart 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Het assortiment was duidelijk gerangschikt en duidelijk geprijst.
De info was in een oogopslag de zien en extra info makkelijk voorhanden.

Service
vrijdagavond om 20.30 uur besteld en volgende ochtend om 9.30 al geleverd.

Assortiment
van hetgeen ik zocht hadden ze een ruime keus

Aanbeveling
Duidelijke info, ruime keus en snelle levering

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
makkelijke website met goede zoekfunctie

Service
super snelle levering!

Assortiment
Uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lianne 25-04-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is duidelijk

Service
Snel en goed

Assortiment
Veel keus

Aanbeveling
Ik ben alleen maar positief

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews