coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42588 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2202 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

geerthendriks 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Bestelling snel kunnen plaatsen. Daarna contact moeten opnemen met coolblue omdat ik teveel besteld had. En werd meteen gecorrigeerd. Vrijdagavond besteld en Zaterdag om 8h werd het geleverd. Super winkelen van bestellen, contact, service tot levering. Zie nu geen mogelijke verbeterpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hittepetit 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Het bestelproces is zeer gemakkelijk. De website is duidelijk, logisch opgebouwd. Iedereen kan er zijn weg vinden.

Service
Men helpt je duidelijk voordat je een beslissing omtrent een bepaald product neemt. De klantenservice is op weekdagen tot laat open, een zéér groot voordeel. Ook kan men met zijn vragen omtrent de werking van
Coolblue of rond het product terecht. Groot voordeel snelle levering en 14 d. retourrecht. Ook retouren worden snel afgewerkt.

Assortiment
Het assortiment is ruim, de producten zijn concurrerend. Ik heb al verschillende producten besteld en altijd mijn gading kunnen vinden. Mijn eerste reactie is even bij Coolblue kijken

Aanbeveling
Gezien de bovenstaande opmerkingen.

Extra toelichting
Zie bovenstaande opmerkingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanille 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles staat goed aangegeven, ik hoef nooit lang te zoeken naar wat ik nodig heb.

Service
Gewoon top! Voor 23:00 besteld morgen in huis, beter kan niet.

Assortiment
De grote rood/witte winkel voor iedereen wel bekend vertelde mij dat er maar 1 maat bestond van de wat kleinere camera hoesjes. Klopt helemaal niet!! Coolblue heeft voldoende keus en alles op voorraad! Voor mij alleen nog maar Coolblue.

Aanbeveling
Deze winkel geeft goede informatie over producten in tegenstelling tot de andere grote winkels.

Extra toelichting
Ga vooral zo door ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zwerten 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Besteld op Donderdag , Vrijdag in de vroege ochtend geleverd !

Service
Mijn PayPal kortingsbon werkte niet bij het afrekenen, na een seintje via FB was di binnen het half uur opgelost.

Assortiment
Ruime keuze met de mogelijkheid te vergelijken tussen gelijkaardige procucten.

Aanbeveling
Alles liep beter dan verwacht !

Extra toelichting
Super service, snelle reactie van de helpdesk, stap per stap opvolging van je order per mail/sms. Degelijke verpakking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wendy 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles stond heel fijn op de website aangegeven.
Hierdoor kon ik snel vinden wat ik zocht. Helemaal super!

Service
Ik heb de cameralens, Tamron 70-300 via jullie besteld, voor 12 uur s'avonds. Maar nadat ziggo een storing kreeg, kon ik de betaling niet meer verrichten die avond. Dus dat heb ik meteen in de ochtend gedaan. Diezelfde middag was mijn betaling binnen, en kreeg ik een e-mail dat mijn pakket al verzonden was. Helemaal top! De volgende dag, kon ik het pakketje netjes bij de buren ophalen. Dit omdat ik helaas niet thuis was op het moment van de bezorging.

Assortiment
Heel ruim! Genoeg keuze en de filmpjes die er bij staan om de reviews te bekijken maken het helemaal fijn. Dit geeft jullie mening ook over een product!

Aanbeveling
Top service, netjes op de hoogte gehouden via E-mail en sms van het bezorgen van mijn pakket!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Iris 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Weinig over te zeggen, omdat beloftes nagekomen zijn. Mn keuze om direct zelfde dag nog in huis te hebben is top!

Assortiment
Bijna alles in assortiment en prijs is goed.

Aanbeveling
Gewoon prima! Wat ik verwacht is er, betrouwbare levering, ook bij eerdere bestellingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

helma 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
kon makkelijk alles vinden

Service
Super snel!! met keurige mail van bestelling ontvangen,verpakt,verzonden

Assortiment
prima, voldoende voor wat ik zocht

Aanbeveling
Wij vonden het super!!
Alles keurig, snel geregeld en gratis verzenden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Schmidt 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Service
Beloften worden gehouden

Assortiment
kon altijd vinden wat ik zocht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rico 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Makkelijk te vinden en te vergelijken

Service
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

S van den Muijsenberg 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,0

Gemak
Na wat activeringsproblemen met de Garmin Vivofit 2 een en ander door de
klantenservice keurig opgelost

Service
zie boven

Assortiment
zo uitgebreid, super

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Deckx P 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestellen gaat heel makkelijk in de webshop.Een klein kind kan de was doen.

Service
Goede service, steeds geleverd op het beloofde moment met ook een perfecte omruilmogelijkheid als iets niet in orde is of beschadigd is.

Assortiment
Erg groot assortiment, als je het bij coolbleu niet vind,vind je het nergens, alsook steeds een grote voorraad.

Aanbeveling
De gemakkelijkste manier om te bestellen op het net, daarom zou ik deze winkel bij iedereen aanbevelen.Steeds correcte afhandeling van de bestelling.

Extra toelichting
Groot assortiment.Snelle levering en geregeld leuke aanbiedingen. Perfecte service. Mooie en makkelijke interface van de webschop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephan 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijk.

Service
Komen na wat ze beloven. Track & trace is goed. Je wordt goed geinformeerd.

Aanbeveling
Deze staat nu bovenaan in mijn favorieten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heer Glas 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Welnu; als je een stofzuiger zoekt en je krijgt de keuze uit een paar honderd, maar je weet niet hoe kwaliteit en prijs zich bij elk item verhouden, of hoe dat is weergegeven.... Bovendien was het de eerste keer dat ik voor zoiets via het internet aan het shoppen was.

Service
niks op aan te merken

Assortiment
geldt natuurlijk voor de stofzuiger-afdeling. Ik heb verder niet gesnuffeld, want op internet shoppen ( zo heb ik me voorgenomen) doe ik alleen als ik weet wat ik nodig heb of zoek.

Extra toelichting
goed te volgen systeem van bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thoby 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Had wat moeite met Ideal betaling.
Verder top.

Service
Goede communicatie over bestelling en status daarvan.

Assortiment
Veel wasmachines waar ik interesse in had, waren tijdelijk uitverkocht

Aanbeveling
Goede service, goede communicatie en goed product geleverd. En ook nog gratis aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Patrick L 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Met een paar klikken kun je het product dezelfde avond in huis hebben.

Service
Zodra je je bestelling hebt geplaats wordt continue op de hoogte gehouden waar je product is en wanneer en hoe laat deze bij je bezorgt wordt.

Assortiment
Alles is mogelijk.

Aanbeveling
Goede dienstverlening dat wil toch iedereen. Bij coolblue is het mogelijk in een paar muisklikken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pjeroo 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
na verscheidene winkels te hebben afgelopen vond ik op Coolblue onmiddellijk wat ik zocht..kan toch niet gemakkelijke

Service
ik telefoneerde met de servicedienst en werd zeer vriendelijk ontvangen en correct ingelicht

Assortiment
ja als je vindt wat je zoekt betekent dit, dat zowat alles tevinden is bij coolblue

Aanbeveling
ik heb het nog heden gedaan dus....

Extra toelichting
heb ik reeds hierboven gedaan dacht ik...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

coolmanuela 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snelle verwerking, datum correct,
Betaling zonder problemen, vriendelijke mensenMotiveer je beoordeling

Service
snel beantwoorden van vragen, interpretaties waar en correct, de levering en installatie van de machine meer dan goed

Assortiment
Motiveer je beoordelingSoms ontbreekt op de website verwijzingen naar accessoires

Aanbeveling
bijna snel en correct beschikbaar allesMotiveer je beoordeling

Extra toelichting
Zoals hierboven beschreven,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

mirjam 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
overzichtelijke duidelijke website. Makkelijk betalen. Snelle bezorging

Service
snelle bezorging

Assortiment
ruime keuze, Ik bestel hier veel, ook in verschillende categorieën voorwerpen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marvin Droogsma 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Kiken, mailen,betalen en klaar. Snel en simpel.

Service
Altijd goed bij Coolblue!

Assortiment
Ruimer dan ruim.

Aanbeveling
Ken geen betere. punt.

Extra toelichting
Potverdorie Coolblue, wat een toffe snelle en goede service weer. Vrijdag 17.30 besteld, zaterdagmorgen in huis. Zo hoort het!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GertJan 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,5

Gemak
Uitstekend

Service
Uitstekend

Assortiment
Mag iets meer

Aanbeveling
Overduidelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KiwiIM 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Via de website of winkel.Afgeleverd de volgende dag.

Assortiment
Verschillende winkels onder de Coolblue paraplu.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima, snelle zoekfunctie. Uitgebreide specificaties per produkt.

Service
Tot nu toe geen contact nodig geweest. Snelle aflevering.

Aanbeveling
Ik heb veel vertrouwen in Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Skydancer 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site, geen gedoe met codes die je moet invullen
voordat je verder kunt met bestellen.

Service
Uitstekende service qua beantwoorden van email.

Aanbeveling
Een tien omdat deze mensen achter hun webshop staan. En niet alleen maar aan verkopen, verkopen, verkopen denken. Maar ook aan klantvriendelijkheid.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J Van der Horst 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Product snelt te vinden, brede keus

Service
Supersnel

Assortiment
Ruim, goede vergelijkingsmogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

user5409 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
zeer gemakkelijke werkwijze om tot een goed resultaat te komen

Service
dags na bestelling aangekomen

Aanbeveling
heb ik reeds aan verschillende mensen doorgegeven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnelet 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Service
Einde middag besteld, en de volgende ochtend om 8 uur voor je deur met de levering, dat is toch super!

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

yosri 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Met een paar simpele klikken had ik mijn laptop binnen.

Service
De bezorging was erg snel. Zoals aangegeven was alles netjes op het juiste tijdstip geleverd.

Extra toelichting
Ik ben altijd heel erg sceptisch over online winkelen maar heb op aanraden van een familie lid op deze site gekeken. Na een laptop uitgezocht te hebben stond ik versteld van de levertijd en verwachtte dat ze hier nooit aan zouden kunnen voldoen. Echter, ik zat fout. Ik kreeg om de 2 uur een mailtje met de status van mijn pakketje en hoe laat hij gebracht zou worden. Ik ben een zeer tevreden klant en zou zeker in de toekomst nog meer spullen hier kopen en raad het zeker anderen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zonder problemen alle informatie die ik zocht, kunnen vinden.

Service
Geleverd volgens afspraak.

Assortiment
Zeer breed assortiment, met alles wat ik zocht, voor de laagste prijzen.

Aanbeveling
Alles prima naar wens!

Extra toelichting
Het product dat ik heb aangeschaft verdiend ook een 10. Ben zeer tevreden met de laserprinter die ik heb gekocht. Een aanrader. De printer geeft betere resultaten dan een laserprinter en is nog goedkoper in gebruik ook!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Loesje 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Elke dag levering mogelijk

Service
Goede filmpjes en reviews

Assortiment
Heel breed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

extweem 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestel formulier ben je zo door en alles is goed uitgelegd

Service
Vrijdag besteld en zaterdag geleverd !!! Top!

Aanbeveling
Veel keus, goede prijs en super service

Extra toelichting
Veel keus, scherpe prijzen en super service. Zelfs op zaterdag wordt er gewoon netjes en gratis geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abdelicious 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Wat even service, ik kon voor even leuke prijsje even refurbished huawei p7 aanschaffen. Gratis verzonden plus 21 maanden fabrieksgarantie ... Toestel is als nieuw inclusief alle accesoires.. scheelde mij zelfs 200Euro. Super blij met mijn toestel. Als ik binnen 14 dagen niet tevreden ben met mijn toestel mag ik het kosteloos terug sturen! Noem een bedrijf met zulke pluspunten... Ik ken ze niet :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bullittt666 24-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

4,5

Service
Als je overal reclame maakt met je super service dat je zelf op zondag kan leveren dan vraag ik me af wat er verkeerd loopt als ik bestel op vrijdag en mijn pakketje maar op maandag verkrijg, zie ordernummer 13815954, dan kon ik er eigenlijk zelf om zijn gegaan, dus voor mij trekt de service op niets

Aanbeveling
Door in mijn ogen een service aan te bieden die je niet kunt nakomen

Extra toelichting
Zoals ik al 3 keer vermeld heb, ik bestel iets op vrijdag en ontvang het pas op maandag, dus in mijn ogen slechte service als je overal reclame maakt als je voor 23u besteld dat je het de volgende dag in huis hebt.

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende

Reageer

Robin 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Wanneer je een account hebt is het gemakkelijk bestellen.
Status van de bestelling wordt frequent doorgeven.

Service
Snel geleverd bij de buren, dus de dag na de bestelling in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arthur elias 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
veel producten van verschillende aard

Service
bijzonder snelle levering

Assortiment
zie hetgeen ik onder gemak vermeld heb

Aanbeveling
ruim assortiment en snelle levering van goede producten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GielW 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles is overzichtelijk en dat winkelt prettig

Service
veel keuze, snelle levering, keurig in orde

Extra toelichting
Leuke combi-acties en producten tegen eerlijke prijzen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ben 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De site is overzichtelijk. Ik kon snel vinden wat ik zocht.

Service
De informatie op de site is erg verhelderend. Na het plaatsen van de bestelling werd ik direct via de e-mail geïnformeerd over de verzending.

Assortiment
In het segment waar ik uit wilde bestellen waren alle opties aanwezig.

Aanbeveling
Gewoon helder, gemakkelijk, snel en veilig.

Extra toelichting
Super vlugge levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toby 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gewoon nette moderne webwinkel met genoeg features.

Service
"Voor X besteld, morgen in huis" waargemaakt: Ik had het product de volgende dag in huis. Verder weinig service-ervaring.

Assortiment
Niet uitvoerig bekeken, maar heeft wat ik zocht. Goed genoeg voor mij.

Extra toelichting
De pagina na besteld te hebben is een leuke toevoeging.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diane 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Simpel, duidelijk en snel

Service
3x gebelt voor informatie en 3 keer goed en vriendelijk geholpen

Assortiment
Erg veel keus, goede prijzen en snelle service

Aanbeveling
Vriendelijk telefonisch personeel, goede producten + prijs, zeer snelle levering

Extra toelichting
Ik ben zeer goed telefonisch geholpen, zeer groot assortiment en super snelle levering!! Dit alles had ik nodig omdat ik deze week nog een studie begin en binnen een dag was alles geregeld! Bedankt voor uw service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fleurtje 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Website vind ik heel duidelijk, de producten zijn makkelijk te vinden en het bestelproces verliep eenvoudig en snel.Top!

Service
Allereerst kreeg ik d.m.v e-mail door dat het door mij gezochte artikel weer op voorraad is.Ook hier werd door de winkel snel gereageert.de levertijd vandaag bestelt, morgen in huis is absoluut waar.Dat je het artikel zonder opgaaf van reden weer kunt retourneren vind ik heel erg klantvriendelijk.In mijn geval heb ik het artikel lekker gehouden, was helemaal in orde.

Assortiment
Het assortiment is uitgebreid,en ik heb snel gevonden wat ik zocht.De prijs/kwaliteit verhouding is in mijn ogen correct.

Aanbeveling
Ik vind het heel erg prettig winkelen bij coolblue, het assortiment, de prijs/kwaliteit, het retoursysteem wat coolblue hanteert en wat er wordt beloofd wordt ook werkelijk nageleefd.

Extra toelichting
Ja, wat ik heel leuk en prettig vond was dat na mijn bestelling ik per e-mail op de hoogte werd gehouden: "we hebben het artikel voor u ingepakt", en " het pakket is nu naar u onderweg".Kon het allemaal via tracktrace goed volgen, en het werd de volgende dag al snel bij mij bezorgd.Dus een hele blije en tevreden klant.Ga zo door!!!!!!!!!!!!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo0z3d 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Overzichtelijke website, veel betaal opties.

Service
Binnen enkele uren steeds antwoord, correcte afhandeling.

Assortiment
Voor elk assortiment apparte webshop, sommige webshops niet helemaal up to date

Extra toelichting
Niet per se de goedkoopste maar uitstekende service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toner 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
eenvoudig en snel

Service
bestelling volgende dag geleverd zoals beloofd

Assortiment
Ik vond wat ik zocht.

Aanbeveling
't was mijn eertse bestelling in deze winkel; dus nog even afwachten; totnutoe 8 sterren.

Extra toelichting
Alles verliep vlot. het product is pas in gebruikgenomen. Als het zo blijftben ik zeer tevreden over deze webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruben 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Met slechts enkele klikken was de bestelling al onderweg

Service
Pakket werd de volgende ochtend al bezorgd.

Assortiment
Doet niet onder voor bol.com qua assortiment

Aanbeveling
De combinatie van eenvoudig aankoopproces en razendsnelle levering zorgt ervoor dat Coolblue vrijwel de beste webwinkel is die ik ooit heb gebruikt en zeker aanraadt aan anderen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emiei 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
beter kan niet

Service
geweldige servis

Assortiment
er is ruime keuze in het assortiment

Extra toelichting
heeft een uitgebreide keuze

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marij 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keus

Service
thuisbezorgd op een zelfgekozen moment

Assortiment
veel keus

Aanbeveling
Helemaal tevreden over de aankoop en de service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
fijne website waar je makkelijk door surft

Service
wordt afgeleverd zoals ze beloven en tevens geen probleem als je het product wilt terugsturen.

Assortiment
Ruimschoots keuzen uit diverse producten.

Aanbeveling
product wordt mooi en netjes op tijd afgeleverd zoals ze beloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilona malherbe 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel, duidelijk, géén extra verzendkosten

Service
indien iets niet goed is kun jet het retourneren en wordt het bedrag terugbetaald

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
indien iets niet voorradig is kun je je via de mail op de hoogte laten stellen wanneer het item weer binnen is

Extra toelichting
vooral zo doorgaan👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Calis 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Product was gemakkelijk te vinden en snel te bestellen.

Service
Goed op de hoogte van voortgang gehouden, levering volgens afspraak/belofte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoranL 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
De dag voor de levering werd aangekondigd dat de levering zelf tussen 8u en 18u zou plaatsvinden. Dit is een brede tijdspanne en moeilijk volledig vrij te houden. Uiteindelijk is er om 8u geleverd op een zaterdag en werd dit pas een half uur eerder definitief bevestigd.

Service
De service was uitmuntend!! Nooit eerder geziene behulpzaamheid bij de installatie van de wasmachine. Zelfs na vertrek van de medewerkers krijgen we nog een bericht dat ze stand-by zijn voor extra vragen. De service van Coolblue is best practice in de industrie.

Assortiment
Er is steeds redelijk wat keuze op Coolblue. Al zijn er verschillen tussen de categorieën. Ik raad Coolblue aan zeker niet uit te breiden indien dat ten koste zou gaan van de service en de productkennis van de medewerkers.

Aanbeveling
De bestelprocedure is doodeenvoudig, je kan het bestelde product steeds volgen en de status opvragen (al zijn de marges soms ruim), de service vervolgens is uitmuntend en de kwaliteit van de producten zelf is ook naar behoren. Een aankoop bij Coolblue rendeert!

Extra toelichting
Coolblue verrast wederom positief. Gratis levering binnen 24u, met zeer correcte en behulpzame medewerkers is een zeldzaam gegeven. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe tevreden we waren met de vlotte installatie en service.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

vivianne 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het product wat ik zocht was met de zoekmachine snel gevonden.

Service
De bestelling lag de volgende ochtend netjes om half 9 al klaar. super snel!

Assortiment
Het product wat ik zocht hadden jullie in het assortiment, helemaal goed!

Aanbeveling
snelle levering! binnen 24 uur binnen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joery50 24-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Zeer makkelijk door de site te bladeren

Service
De levering was de volgende dag bij mij, op een zaterdag. Perfect gewoon!

Assortiment
Groot assortiment en dus veel keuze uit verschillende merken.

Aanbeveling
Het is makkelijk, jullie hebben van alles wel iets en vee merken in de aanbieding. De gratis levering op de volgende dag is makkelijk voor iedereen want je oet het huis zelf niet meer uit en verre verplaatsingen worden bespaard.

Extra toelichting
Ik vind alles goed, ik bestel vaker iets bij Coolblue speciaal omdat jullie zo een uitgebreid assortiment van producten hebben. Ik kan er alles vinden wat ik nodig heb aan een goede prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews