coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42304 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3448 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda Helmond 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Producten zijn goed vindbaar op de site. Mijn bestelling stond op het aangegeven moment klaar in de Coolblue- winkel in Eindhoven.

Service
Een medewerker van Coolblue hielp mij zelfs de bestelling nog in de auto te zetten. Top!

Assortiment
Precies wat ik zocht en tegen de laagste prijs.

Aanbeveling
Snelle service en levering zonder poespas.

Extra toelichting
Duidelijke werkwijze. Bestellen, ophalen/bezorgen en betalen. De luchtige en enigszins humoristische wijze waarop bijvoorbeeld de Algemene Voorwaarden en 'wachttips' worden omschreven gaven mij een goed gevoel. Slogan is absoluut treffend!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ilias 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ik vond het heel makkelijk. Het was gewoon een kwestie van je product in het winkelmandje doen en betalen. Ik vind het ook handig dat je je product kan volgen.

Service
Ik vond het helemaal top dat mijn bestelling gewoon de volgende dag al in huis was. En ik heb er zeker geen spijt van.

Assortiment
Er is ruim assortiment, maar er zitten natuurlijk ook wat spullen bij die wel duur zijn voor wat je krijgt maar dat hoort erbij.

Aanbeveling
Ik heb met name dit cijfer gegeven door het gemak en de snelheid van de bestelling.

Extra toelichting
Top winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EB 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Stappen staan goed beschreven, geen enkele moeite om de site door te komen

Assortiment
Na aankomst van pakketje en te hebben gelezen in het boekje, kwam ik erachter dat er ook rugzakken verkocht worden. Deze achteraf besteld

Extra toelichting
Na een aantal keren te hebben gehoord over Coolblue nu toch zelf een product besteld. De communicatie vanaf de aankoop tot aankomst is helemaal top. Verpakking is erg netjes en veilig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

iG 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Gewoon zondag's bestellen en op maandagochtend bezorgd krijgen! Super!

Assortiment
Enorm ruime assortiment.

Aanbeveling
Snelheid, Service en netjes.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Moortgat 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen vanuit je luie zetel. Topie !!

Service
Volgende dag geleverd. Perfect !

Assortiment
Ruim assortiment

Extra toelichting
Klein minpuntje, misschien ook even nadruk leggen op accessoires die vroeg of laat gaan moeten aangekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Aanbeveling
Zeer groot assortiment, snelle levertijd en goede service.
Behulpzaam personeel als je een vraag hebt.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Walter 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Supersnelle verzending en vriendelijke benadering door personeel via email.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline van Voorthuysen 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel veel keuze en duidelijke weergave

Service
Snelle mailbevestiging en een leuke uitleg middels video wat ee gebeurt als je iets besteld

Assortiment
Heel veel keuze met toelichting

Aanbeveling
Precies om bovenstaande redenen ga ik zeker vaker bestellen

Extra toelichting
Vooral zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Diederik 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles is super simpel en duidelijk te vinden op jullie site. Je ziet duidelijk wat de plus en min punten zijn en een goede product omschrijving.

Service
Ik heb nog geen ervaring met jullie qua contact. Dit kan ik alleen maar als een pluspunt zien, want dat betekend dat mijn pakketjes op tijd zijn en alles duidelijk op de site staat.

Assortiment
Ik heb nog nooit iets niet kunnen vinden bij jullie.

Aanbeveling
Jullie zijn de beste, vooral de opdrukken op jullie dozen ;)

Extra toelichting
Ja, ga zo door.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederick 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Makkelijk besteld.

Service
Snel bezorgd en goede info via sms en mail. Top

Assortiment
Nog te weinig voor gezocht om een goed oordeel te hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Peggy Hoek 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Als je weet wat voor product je wil ( ik ga af op de beoordeling van de Consumentenbond) dan is bestellen bij Cool Blue een eitje

Service
Excellente service

Extra toelichting
Jullie zijn niet de goedkoopste. Dat is nou wel weer jammer 😟

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oonzjan 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke website

Service
Goede service na een reparatie van een tablet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WAVARI 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Op één minuutje bestelling en betaling geregeld

Service
100A1

Extra toelichting
Vlotte afhandeling. Breed assortiment.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pcpol 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Knappe website!

Service
Absoluut zoals op de website staat!

Assortiment
Ruim aanbod!

Aanbeveling
Er kan geleverd worden zoals jij wil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Beschuitfluiter 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Duidelijke site, goed doordachte navigatie en eenvoudige bestelprocedure. Nog steeds een voorbeeld van een wat mij betreft perfecte webshop

Assortiment
Bijna alle gangbare producten zijn vaak op voorraad bij coolblue. I.c.m. de 24 uurslevering heb je het gezochte product snel in huis.

Aanbeveling
Ik bestel al enige jaren bij CoolBlue en ik kan niet anders zeggen dat dat deze winkel gewoon top is.
Zowel bij het zoeken naar een product t/m aftersales igv een defect o.i.d. doet CoolBlue het gewoon perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robin 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
Snel en duidelijk!

Aanbeveling
Ik heb niks aan te merken, dus moet wel een tien geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pouls 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Alles snel en goed verpakt...

Service
alles goed verpakt, en steeds bericht , als de zending wordt verstuurd.

Assortiment
is lekker makkelijk alles bij de zelfde shop te bestellen, is verrouwd

Extra toelichting
is fijn dat alles de volgende dag er al is..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pda 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
makkelijk vinden wat ik zoek zonder veel kletspraat, gewoon to the point.

Service
zonder flauwekul gewoon gedaan wat beloofd werd( is heel belangrijk ) netjes meldingen gekregen via email hoede flag ervoor stond. in een woord perfect.

Assortiment
voor wat ik zocht was het asortiment groot en daar ben ik blij mee want heel vaak kijk ik op een site en dan hebben ze niet exact wat ik zoek, en dan moet je op meerdere sites gaan zoeken totdat je door de bomen het bos niet meer ziet

Aanbeveling
ondanks dat ik super tevreden ben geef ik jullie maar een 8 dit om de motivatie erin te houden. maar ook laten jullie mischien bij andere producten wel eens een steekje vallen daar kan ik niet over oordelen. in mijn geval ben ik 100% tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aimee 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
snelle en goede levering

Service
geen enkele kritiek op de service

Assortiment
meer dan genoeg keus en goede prijs/kwaliteitverhouding

Aanbeveling
omdat ik nu de ervaring heb van een hele goede en prettige webwinkel, raad ik dat aan en zal zeker weer hier mijn bestelling doen. heb het al doorgegeven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick Vanhouche 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van achter mijn bureau een bestelling kunnen plaatsen vind ik fantastisch.

Service
De dag ervoor was ik naar Coolblue geweest voor een headset voor mijn vrouw. Ik had graag een zelfde gehad in een ander kleur. Deze was echter uitverkocht. Na het vriendelijk aanraden van één van de medewerkers om niet terug te hoeven komen maar on-line te bestellen werd de volgende dag de gewenste headset al geleverd.

Assortiment
Ja, praktisch alles aanwezig.

Aanbeveling
Niets op aan te merken.

Extra toelichting
Uitgebreid assortiment, klantvriendelijk en bekwaam personeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
website is gebruiksvriendelijk

Service
Vlotte afhandeling bestelling

Assortiment
Ruime keuze

Aanbeveling
Coolblue doet wat het miet doen.

Extra toelichting
Niet goedkoopste, wel gekozen in verband met waarborgkeuring internetwinkel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ronald Koot 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
hoef er de deur niet voor uit

Service
gaat alle maal goed

Assortiment
voldoende keus

Aanbeveling
perfect voor elkaar

Extra toelichting
het is helemaal prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Aanbeveling
Duidelijke website en uitstekende communicatie over levering/bezorging.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Norbert 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Snel, simpel en goede filters zodat je snel alles kunt vinden.

Service
Keurig nette mensen. Ook in de winkel. Zelfs een retour mogelijk als je er niet blij genoeg mee bent.

Assortiment
Ze hebben alles!

Aanbeveling
Alles klopt. En ze hebben humor (dat zie je zelfs op de verpakking)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke website, prettige- en simpele bestelprocedure

Service
Prima service, bestelling 1 dag te laat maar dat kan de beste overkomen vind ik

Assortiment
Zou met laptops wat uitgebreider kunnen

Extra toelichting
Ga zo door !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emily_ke9 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Alles was duidelijk. Goede website.

Service
Niets op aan te merken. Super service = super snel geleverd.

Assortiment
Genoeg keuze om uit te kiezen.

Aanbeveling
Aan iedereen die iets dergelijks zoekt

Extra toelichting
Gewoon niets op aan te merken. Betaling verliep vlot en het pakket was supersnel geleverd! Rond 22u besteld: volgende dag voor 10u smorgens geleverd. Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Osch 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Internetbestelling, snelle levering en geheel geinstalleerd. Goede communicatie en je wordt volgens afspraak een half uur voor de levering gebeld

Service
Keurige communicatie

Assortiment
Top 10 met recensies

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MJ 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk zoeken en duidelijk omschreven

Service
Perfecte afhandeling van de bestelling en op de juiste tijd geleverd. Ook op de avond en de mensen zijn reuze vriendelijk.

Assortiment
Prima prijsstelling en ook het aangeven van verwante artikelen is zeer prettig. Tevns het aanbieden in verschillende combinaties ervaar ik als zeer positief

Aanbeveling
Alles als zeer positief ervaren.

Extra toelichting
Nee behoeft geen toelichting

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Allure 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Te bestellen item makkelijk te vinden

Service
Volgende levering, precie op tijd

Aanbeveling
Groot assortiment

Extra toelichting
Makkelijk, handig en in eigen tijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roberto 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Extra toelichting
Blauw orange logo op een website geeft een soort van "kwaliteitskeurmerk" aan voor mij. Als het van jullie komt maak ik mij niet druk over levertijden, service, o.i.d.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rene Beek 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
De site werkt erg soepel, is duidelijk leesbaar en geeft nuttige tips (bijv. over accessoires en alternatieven).

Ook klopt de voorraad altijd.

Service
De service is prima. Alleen is de informatie over levering van zwaardere apparaten soms wat onduidelijk. Met name als je kiest voor "een dag later dan op zijn vroegst mogelijk". Ook leverperiode binnen de dag zou wat preciezer mogen dan tussen 10 en 4

Assortiment
Wat ik nodig heb, kan ik altijd vinden

Aanbeveling
Het enige wat ontbreekt aan een 10 is een vaste klanten waardering.

Extra toelichting
Het enige wat ontbreekt aan een 10 is een vaste klanten waardering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mike 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik heb om 17.50 uur besloten om via Coolblue een nieuwe wasmachine te kopen. Ik zag dat ik , als ik voor 18.00 uur zou bestellen, de wasmachine de volgende dag bezorgd zou worden. Ik dacht; dat word krap...hahaha,wist ik veel dat ik na een paar minuten al aan de koffie zou zitten? Helemaal geweldig toch?

Service
Klikken, betalen en wachten op je bestelling. En voor wie dit niet kan, je word elke stap geholpen en geïnformeerd.

Assortiment
Veel keus met filmpjes waarin het product getoond word. Ook minpunten worden aangegeven!!! Top!!!

Aanbeveling
Snel,sneller, Coolblue.

Extra toelichting
alleen heel erg bedankt en tot een volgende keer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

airsoftadventure 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Makkelijk te bestellen

Service
Goed geïnformeerd en snelle levering

Assortiment
Mis toch een paar items

Aanbeveling
De levering is echt snel!

Extra toelichting
Assortiment is zeer breed maar niet compleet. Maar dat is een kleinigheidje als je ziet hoe snel alles verloopt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

EvyDerous 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik ben zelf niet meer goed te been, en de site is heel makkelijk te gebruiken, heel overzichtelijk

Service
De maandag besteld en de dinsdag al in huis, super service!

Assortiment
Ik zocht een stoomstrijkijzer en het assortiment was heel breed, dus keuze genoeg

Aanbeveling
Dit is echt een heel handige site, heel overzichtelijk, ruime keuze en vlug het artikel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Furrycat 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,2

Service
Goed geholpen aan de telefoon. Volgende dag bezorgd. Wel 'drempellevering'. Wat wil zeggen dat de bezorger het product niet verder brengt dan de eerste drempel van je huis.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anne 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
simpel, duidelijk, eenvoudig

Service
aardig en geduldig

Assortiment
ik kon alles vinden wat ik nodig had

Aanbeveling
top

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rotzooi007 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Service
23.45 besteld en volgende dag in huis! Zo snel had ik het niet verwacht, was niet thuis de volgende dag. Pakket werd afgeleverd bij de buren en ook dat werd per mail netjes mede gedeeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 20-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

10,0

Gemak
Gaat simpel en snel

Service
Goede communicatie via email

Assortiment
Alle modellen zijn er zowel nieuw als oud

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koetje de koe 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Je kan makkelijk bestellen

Service
Bezorgservice is top!

Assortiment
Ik had niet zo heel veel te kiezen

Aanbeveling
Vooral de aflevering wordt uitstekend en snel geregeld, waarbij je ook goed op de hoogte wordt gehouden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Lotte 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het was heel makkelijk om bij jullie te bestellen

Service
Goede mailtjes, ook fijn dat er winkels zijn waar je langs zou kunnen, voor persoonlijke advies of iets.

Assortiment
Het assortiment is heel groot en dat is heel fijn.

Aanbeveling
Ik vond het fijn om bij jullie te bestellen en heb het meteen tegen andere mensen gezegt, volgende keer als ik iets nodig heb, kijk ik zeker als eerst bij jullie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ewent 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
alles is makkelijk te vinden

Service
prima

Aanbeveling
snel geleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LED 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Overzichtelijke website

Service
zeersnelle en goede verzending.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
zie bovenstaande

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

pat66rick 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bestelling is zo gebeurd , makkelijk en eenvoudig

Service
Zaterdag besteld om 16u, zondag om 10.30 voor de deur ... gemakkelijk toch zo vanuit de luie stoel :)

Assortiment
heel veel keuze , makkelijk is ook om de vergelijking te maken tussen bepaalde keuzes bij twijfel
Dit heeft zeker geholpen bij mijn keuze bij mijn aankoop

Aanbeveling
Ik beveel CoolBlue aan iedereen aan vanwege de betrouwbaarheid en easy shoppen

Extra toelichting
Bij de aankoop van mijn laptop heb ik alleen maar positieve punten ondekt bij coolblue Ik kom hier zeker terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Angela Hogervorst van Bennekom 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Savonds laat bestellen, thuis aan tafel. Alle producten overzichtelijk gerangschikt.

Service
Alkes voor een glimlach. Zelfs op m'n bedank e-mail ontving ik dezelfde dag een reactie 😉

Assortiment
Heb niet het hele assortiment bekeken. Echter in de categorie waarin ik zocht was voldoende keus.

Aanbeveling
Zoveel gemak en zoveel service....bij cool blue begrijpen ze de term: klant is koning👍🏼

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanflikweert 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Super gebruiksvriendelijke (mobiele) website!

Service
Op heel veel manieren wordt je hulp en ondersteuning aangeboden (uiteindelijk geen gebruik van gemaakt)

Assortiment
Ze hebben echt alles!

Aanbeveling
Gewoon een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hancoppens 20-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
supergemakkelijk vanaf je zetel achter de pc. Geen verplaatsingen meer of drukte achter een kassa

Service
beter kan niet ! thuis geleverd de dag erna

Aanbeveling
is alreeds gebeurt aan vrienden en familie

Extra toelichting
ik kan momenteel op geen negatieve punten komen. levering : perfect , met een mail en een telefoontje van de leveraar ben ik steeds op de hoogte van het uur prijs/kwaliteit : na vergelijking is het bij jullie echt de goedkoopste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Perret 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website is erg praktisch waardoor je gelijk de populairste artikelen kan selecteren

Service
Ik had net voor 23.00 besteld en de stofzuiger werd gelujk de volgende dag gelverd, top!

Assortiment
Veel keuze en merken en ook helder welke artikelen het meeste verkocht worden.

Aanbeveling
Alleen maar positieve ervaring!

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leo 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijk

Service
Goed

Assortiment
Prima

Aanbeveling
Need I say more?

Extra toelichting
Geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saskia 19-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
In de webshop vergelijken van modellen werkt makkelijk. De aankoop is zo geregeld en betaald.

Service
Er komen een aantal bevestigingsmailtjes na elkaar over de levering zodat je weet wanneer je het produkt gaat ontvangen.

Assortiment
Alle bekende merken / produkten aanwezig.

Aanbeveling
Makkelijke en snelle levering, ook na de verkoop, een keer moeten terugvallen op de service. Dat verliep toen ook prettig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews