coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42299 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3465 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ChrisGW 03-03-2017 Via de website gekocht

Alles prima in orde.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Genoeg keus op de site en goedkoper dan elders. Goede service. Had rond negen uur 's avonds
besteld en was de volgende dag keurig bezorgd. Maak er zeker nog een keer gebruik van.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zeer tevreden klant 03-03-2017 Via de website gekocht

Super snel geleverd en gratis geïnstalleerd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is echt waar... de bezorgers van Dynalogic kwamen rond vooraf aangegeven tijd. Je wordt continue via mail en sms op de hoogte gehouden hoe laat je bestelling bezorgd wordt. Daar hou ik van! Ze sjouwden de oude wasmachine van zolder en de nieuwe weer omhoog. En alles verliep heel vlot. Super service. Was dat bij elke webwinkel maar zo.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Spriet81 03-03-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is een super winkel met goede en deskundige medewerkers, duidelijke informatie bij de producten en prima service! Ik ben heel erg tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

maria m 03-03-2017 Via de website gekocht

Snelle, betrouwbare service

Algemene score

9,0
meerdere keren verschillende apparaten besteld bij coolblue. Elke keer snelle levering, de apparaten in perfecte staat!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JeGe 02-03-2017 Via de website gekocht

Betrouwbaar doen wat ze beloven !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb diverse apparaten via CoolBlue gekocht helaas heb ik ook wel zaken retour moeten sturen
omdat het apparaat tegenviel.
Dit werd zonder gemor geaccepteerd, en ik had binnen de kortste keren mijn geld terug !

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Veronica 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen op de website is erg makkelijk. Twee bestellingen vlak achter elkaar gedaan. Tot mijn verrassing wordt er zelfs op zondag geleverd. Snel en accuraat! De teksten op de doos vond ik grappig, mijn katten vonden de doos geweldig om op te liggen ( beter dan hun eigen kattenflat).

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W. Schuller 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prima services, snelle levering, goed geholpen door klantenservice en leuk om een extra sd kaart te krijgen. Al met al een goede keuze om bij Cool blue te kopen

Pluspunten

  • Levertijd
  • Retourproces
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Andy 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima product

Algemene score

10,0
Overzichtelijke site, geen leveringskosten en de dag erop geleverd via Bpost. Meerdere betalingsmogelijkheden en prima prijs.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 02-03-2017 Via de website gekocht

Wat moeizame start; prima eindresultaat: I'll be back!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Grote keuze, goede prijs. Ook de keuzehulp werkt prima. Het optimisme en de vriendelijkheid van de medewerkers is ook prima in orde.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

C.P. Boutestein 02-03-2017 Via de website gekocht

Correcte snelle afhadeling en levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ophalen bij afhaalpunt vind ik fijn! Snelle levering ook van in goede staat maar gebruikte artikelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon 02-03-2017 Via de website gekocht

Top service!!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super fijne webwinkel en de service die ze leveren is echt heel goed. Voor mij een reden om er vaker wat te bestellen.
Nette bezorgers, snel binnen en ze geven duidelijk. Je weet goed waar je aan toe bent.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Remco 02-03-2017 Via de website gekocht

Top Bedrijf waar de service en snelle levering voorop staat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S avonds rond 11 uur besteld en gwn de volgende dag geleverd. Voortaan zal ik vaker bestellen bij Coolblue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ype 02-03-2017 Via de website gekocht

Geleverd. zoals beloofd.

Algemene score

9,0
Even googelen Cool Bleu snel gevonden, snel gekozen voor 23.59 uur besteld en snel geleverd. Probleemloos.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suzanne 02-03-2017 Via de website gekocht

Super Cooooooool!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Overzichtelijke site, goede omschrijving van het product (koffer), genoeg recensies over verschillende koffers, goede mogelijkheid tot vragen stellen, duidelijke uitleg over de betaling en de verzending (leuk filmpje)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim 02-03-2017 In de winkel gekocht

Heel goed advies

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goed advies gekregen in de winkel. Wist niet goed welke opties te kiezen op de website. Met de hulp van de winkelmedewerker is het vlot gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle Levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Cool Blue is heel duidelijk over leveren en retour zenden en doet ook wat ze beloven.
Communicatie is prima en ook krijg je voldoende informatie over de status van je order.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Verstappen 02-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige service

Algemene score

10,0
De site is zeer vriendelijk en overzichtelijk. Met enkele klikken is het thuis winkelen bij Coolblue heel plezierig.

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Oscar 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Door het brede assortiment en de korte leveringstijden heb ik gekozen voor cool bleu en daar ben ik zeer tevreden over omdat ze waar maken wat ze beloven en de levering snel, goed verpakt en correct leveren. Ik ben echt zeer tevreden met de diensten van cool bleu.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marouane el bakhti 02-03-2017 Via de website gekocht

Top van de top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service, goede communicatie met de klant, houdt altijd klant tevreden, bij defect altijd de beste oplossing.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marouane el bakhti 02-03-2017 Via de website gekocht

Top van de top

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
top service, goede communicatie met de klant, houdt altijd klant tevreden, bij defect altijd de beste oplossing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 02-03-2017 Via de website gekocht

stipt geleverd, zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
handig overzicht en gemakkelijk om te vergelijken tussen verschillende producten, een aanrader. de leveringen en communicatie tijdens de zending zijn tot nu toe altijd perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Guy 02-03-2017 Via de website gekocht

Zeker goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolbleu ontdekt via mijn zoon.reeds verschillende zaken gekocht.steeds goede service en kwaliteit.alles correct.aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en veel keus

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bij Coolblue heb je altijd veel keus, je kunt artikelen onderling vergelijken, hun prijs is goed en ze leveren snel.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick Kleeman 02-03-2017 Via de website gekocht

Goede service en snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb voor deze shop gekozen, omdat de producten altijd goed zijn. Wanneer er iets mis is met een product dat je hier gekocht hebt, word je altijd heel snel geholpen!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jonne Heijmans 02-03-2017 Via de website gekocht

Goede site, snelle levering. Doen wat ze beloven.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik bestel vaak prive en zakelijk bij Coolblue. En tot op heden is alles perfect volgens afspraak geleverd. Top service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lau 02-03-2017 Via de website gekocht

De klant is koning.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een oud gezegde, maar op Coolblue voor 100% van toepassing. Vanaf het moment van bestellen tot het uitpakken van de kenmerkende blauwe doos klopt alles (communicatie over bestelling en bezorging, verpakking (zelfs de kwaliteit van de doos is goed), humor (trimtips op de doos om in beweging te blijven of te komen) etc. Houd dit niveau vast, ook al worden jullie nog 10x groter!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anielka zak 02-03-2017 Via de website gekocht

Mooie gadget

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Nu al blij, terwijl ik volgens mij nog lang niet alle mogelijkheden van mijn fitbit heb ontdekt! Ga hem uitgebreid uitproberen tijdens de wandeltocht in Italie.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 02-03-2017 Via de website gekocht

Snel in huis!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Binnen 12 uur op de stoep! Bestelproces is eenvoudig en het assortiment is groot met een scherpe prijs. Daarbij is de service van Coolblue altijd dik in orde!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nico07 02-03-2017 Via de website gekocht

Vlotte levering en prima communicatie via mail

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Komen afspraken na en leveren super vlot. De berichtgeving via mail wat betreft levering en factuur is top.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

leonardus paap 02-03-2017 Via de website gekocht

Samsung A5 2017

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ben tevreden over de levering .
Maar bij de advertentie kunnen ze de voordeelactie van 5 euro beter bij het te leveren artikel doen.
Niet achteraf 5 euro geven als je weer voor 50 euro wat besteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robert 02-03-2017 Via de website gekocht

Cool Blue is goed bezig

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Klantvriendelijkheid, snelheid, en betrouwbaarheid is waar Cool Blue voor staat. Ik ga de volgende keer weer kijken of ze wat voor mij kunnen betekenen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willeke 02-03-2017 Via de website gekocht

super!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is duidelijk en goed geregeld. Bezorg service is ook super. Klopt tot op de minuut nauwkeurig. De bezorgers ook erg aardige en nette mannen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 02-03-2017 Via de website gekocht

bestelling niet volledig

Algemene score

4,0
Bij koffer met slotje geen sleutel geleverd en slotje op slot. Het is te laat om nog te ruilen. Heel vervelend.

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 02-03-2017

Beste Chris,

Bedankt voor de feedback. We kunnen ons voorstellen dat het enorm vervelend is dat u de koffer niet kunt openen. We willen graag kijken naar een oplossing. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Officiele reactie van Coolblue 02-03-2017

Beste Chris,

Bedankt voor de feedback. We kunnen ons voorstellen dat het enorm vervelend is dat u de koffer niet kunt openen. We willen graag kijken naar een oplossing. Kunt u het ordernummer naar geenglimlach@coolblue.nl sturen?

Alvast bedankt voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

C.A. van Beek 02-03-2017 Via de website gekocht

uitstekende service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
duidelijke overzichtelijke website met eenvoudige winkelwagenprincipe.
Snelle en goed verpakte levering

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 02-03-2017 Via de website gekocht

Lekker snel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na diverse prijsvergelijkingen heb ik gekozen voor Coolblue. Scherpe prijzen en fijn dat er op zondag wordt bezorgd. Wat ik plezierig vind is de heldere uiteg over producten op de site. Dat en de reviews maakt het kiezen voor het gewenste artikel eenvoudiger.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Smurf69 02-03-2017 Via de website gekocht

Supersnelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De monitor voldoet aan mijn eisen voor gaming. Bij deze winkel was hij het goedkoopst. De service was prima. Snelle levering en goed verpakt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 02-03-2017 Via de website gekocht

OMG - ik moet dus een review ook schrijven...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dacht dat het alleen cijfers selecteren zou zijn... moet even denken: doe ik dit wel, of niet... Nou, gezien dat ik het op mijn gloednieuwe MacBook Pro zou kunnen doen en moet op de weelderig 15 inch scherm oefenen... dus ja - een review van CoolBlue... uhm... website duidelijk; goede prijs; duidelijke voorwaarden; goed geleverd... wat wil je nog meer!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Veerle 02-03-2017 Via de website gekocht

Goede snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Had al goede ervaring, vandaar weer wat bij hen gekocht.
Ze zijn snel en correct.
Het bestelde was goed ingepakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim Hermans 02-03-2017 Via de website gekocht

Prima service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Er werd voldaan aan hetgeen wordt gesteld op de website, prompte levering de andere dag en goede begeleiding van het proces via de email.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

snelle levering goede prijs 02-03-2017 Via de website gekocht

Altijd snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
bij Coolbleu weet je zeker dat het product er de volgende dag is, bij andere webshops valt dit wel eens tegen. Je krijgt direct een mail wanneer het product er aan komt, dat is top.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ErikF 02-03-2017 Via de website gekocht

Groot assortiment en snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een groot assortiment met goede omschrijvingen van de verschillende producten, waardoor goede keuze mogelijk is. Na bestellen goede info over stand van zaken en snelle levering.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FHM Heming 02-03-2017 Via de website gekocht

Snel en een goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Na het plaatsen van mijn bestelling werd ik zeer goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Het mailtje ter bevestiging kwam vrijwel direct daarna binnen, erg prettig.

Mijn Galaxy S7 werd zeer snel en goed verpakt geleverd.

Ik word erg vrolijk van Coolblue!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kevin 02-03-2017 Via de website gekocht

gewoon goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
coolbleu heeft een zeer goede service en een goede levering en de prijsen liggen ook vrij goed soms vind je ze ergens lager maar dit is niet altijd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stijn Helsen 02-03-2017 Via de website gekocht

Geweldige snelle service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eén van de redenen waarom ik deze keer voor coolblue koos, was dat er tussen zoveel (teveel) keuze, "coolblue-keuzes" voorgesteld worden. Tegelijk kan dit misschien een "gevaar" opleveren, vermits het niet zo duidelijk is hoe die keuzes gemaakt worden. Maar je moet natuurlijk geen rekening houden met die voorstellen (wat ik wel deed, en tot nu heb ik er zeker geen spijt van).
's Avonds laat besteld, en al vroeg in de voormiddag hadden we onze printer al in huis.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

jacob 02-03-2017 Via de website gekocht

coolblue fan

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
eerlijk, overzichtelijk en simpel
goede verkoopfilmpjes die veel meer duidelijkheid geven over je evt aankoop

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LokusKFerah 02-03-2017 Via de website gekocht

Vlot verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De levering was op tijd.
Mijn pakje was profijt.
De betaling ging heel goed.
Bij deze af mijn hoed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 02-03-2017 Via de website gekocht

Beste Webwinkel voor bijna alles wel. Beter dan bol.com

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Persoonlijk wel mijn favoriete webwinkel als het gaat om simpele, maar ook meer geavanceerdere technische producten. Goede prijzen, geen verzendkosten (wat bol.com wel heeft), goede service, ruim productenaanbod. En bovendien is Coolblue ook gewoon heel leuk met hoe ze de klant zien en ermee omgaan.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roelien 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, vriendelijke medewerkers!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles klopt. De site, service en waar voor je geld. Ook de vriendelijkheid van de medewerkers is ons goed bevallen. Voor herhaling vatbaar!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 02-03-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Goede productinformatie, snelle levering, klantvriendelijk, ben zeer tevreden met mijn aankoop. Eerlijke reviews.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heleen 02-03-2017 Via de website gekocht

Lekker snel en makkelijk

Algemene score

10,0
Online een nieuwe stofzuiger besteld, was de volgende dag in huis. Ik wist op basis van de reviews wat ik kon verwachten en dat klopte ook helemaal.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews