coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42310 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3417 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sebastiaan Gent 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te registreren, snel aankoop/betaling proces

Service
Snelle levering. (Zelfs op zondag)

Assortiment
Groot assortiment (Ik zocht een monitor en ipv gewoon 25" 29" 34" hadden ze ook oudere, nieuwe, verschillende modellen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.)

Aanbeveling
Legitiem bedrijf, geen problemen mee gehad.

Extra toelichting
Gemakkelijk te registreren, snel aankoop/betaling proces Snelle levering. (Zelfs op zondag) Groot assortiment (Ik zocht een monitor en ipv gewoon 25" 29" 34" hadden ze ook oudere, nieuwe, verschillende modellen. Dat klinkt vanzelfsprekend, maar is het niet.) Legitiem bedrijf, geen problemen mee gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kobakai72 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vlug besteld, veel betalings/leveringsmogelijkheden. Leveren op zondag is zeker een gemak!

Service
Vlot antwoord bij problemen. Volgende dag gratis leveren, ook op zondag, is zeker een meerwaarde!

Assortiment
Groot aanbod, maar daarom niet altijd de meest goedkope.

Aanbeveling
Zie bovenstaande punten

Extra toelichting
Volgende dag gratis geleverd zoals beloofd (had die ook redelijk dringend nodig). Alles goed verpakt en ondertussen in gebruik zonder klachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

zanten.m.van 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
website overzichtelijk met vergelijken en sorteren, website gemakkelijk te vinden via google. Betalen via bankcontact is eenvoudig.

Service
levering erg snel. keuzehulp met productvergelijking is overzichtelijke

Assortiment
voor dit product was assortiment voldoende.

Aanbeveling
ruime keuze wordt overzichtelijk gepresenteerd. Correcte bezorging en SMS-berichten over status van de bestelling.

Extra toelichting
Overzichtelijke keuze op website, concurrerende prijzen. Geen verborgen kosten. Grappige berichtjes over status bestelling!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Bea.Smartphone 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
We hebben op vrijdag verschillende sites met elkaar vergeleken en hebben ook in winkels vergelijking gemaakt en CoolBlue bleek op dat moment het voordeligste te zijn

Service
Zoals beloofd vrijdagavond besteld zaterdag voormiddag geleverd

Assortiment
Er waren verschillende smartphones om uit te kiezen en deze leek mij voor wat ik nodig heb meer dan voldoende. Dus prijs kwaliteit zeer goed.

Aanbeveling
Heb alleen maar positieve ervaringen

Extra toelichting
Ruime keuze, goede prijs kwaliteit, snel geleverd, deze site is zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

esje1 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Er wordt op zondag bezorgd, helemaal top

Service
Supersnelle levering, dus echt de volgende dag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MAS. 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
De site(s) zijn goed overzichtelijk en het aanbod is ruim voldoende. Kan makkelijk vinden wat ik zoek.

Service
Het blijft fijn dat als je op zaterdagmiddag om 17.00 uur ondekt dat je nog iets nodig heb , het dan op zondag bezorgt word !

Assortiment
Alle CoolBlue sites bij elkaar geven een groot assortiment en ook de sites opzich hebben een ruime keuze

Aanbeveling
De prijzen zouden misschien soms iets scherper kunnen zijn maar het 7 dagen in de week(gratis) bezorgen maakt dat dan toch weer ruimschoots goed

Extra toelichting
Misschien sommige onderdelen een iets breder assortiment( maar ik weet het is bijna onmogelijk om alle merken/types te verkopen) +++++ 7 dagen bezorgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hilde Vanbergen 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Bestellen gebeurt op 1-2-3.

Service
Levring was snel en op tijd.

Assortiment
Ruime keuze, meerdere merken.

Aanbeveling
Prijzen zijn identiek of lager dan concurrenten, maar snelheid van levering is TOP!

Extra toelichting
Geen opmerkingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m.vd.steeg 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Het zoeken van printers kan iets eenvoudiger. Zoeken op functies vind ik persoonlijk belangrijker dan enkel zoeken op merk.

Het plaatsen van de bestelling is super! Klikken, betalen met iDeal en klaar..

Service
Om 23:52 besteld, volgende middag geleverd! Ondanks dat we niet thuis waren netjes afgeleverd bij de buren en keurig een melding van de bezorgdienst in de brievenbus over waar het pakket is afgeleverd.

Assortiment
Uitgebreid assortiment, scherpe prijzen en voldoende vergelijkmogelijkheden.

Aanbeveling
groot assortiment, scherpe prijze, prima check-out en supersnelle levering :)

Extra toelichting
De webshop ervaring van Coolblue is prima. Erg prettige en snelle check-out en super snelle levering. Al meerdere malen gemerkt dat voor 00:00 besteld ook echt de volgende dag is geleverd!

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

PM89 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Website was duidelijk, ik kon sorteren op de relevante eigenschap van het product en het hele proces verliep zoals ik zou verwachten.

Service
Geen verzendkosten, bezorging was erg snel en nota bene op zondag (zaterdag voor 23.59 besteld, zondag tussen 13.00-15.00 bezorgd). Enige kleine puntje van kritiek is dat CoolBlue iets minder informatie zou kunnen sturen (enkele mails over dat de bestelling was verwerkt en zelfs een sms) en in de communicatie misschien iets minder "populistisch" zou kunnen zijn.

Aanbeveling
Deze bestelling ging volledig naar wens. Echter geen 10, omdat ik verder geen ervaring heb met de winkel en ik de winkel daarom nog niet volledig zou aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurjenO 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is overzichtelijk en goed verzorgt en alles ging soepel vanaf het begin tot het einde daarom ook een 9.

Service
De service was heel goed omdat je makkelijk een andere dag kan aanvinken wanneer jij er bent en nog een super snelle service ook en houden ze je op te hoogte wanneer en hoe laat het pakket ongeveer aan komt.

Assortiment
De prijs klasse vindt ik dat die ongeveer het zelfde is Dan bij andere winkels maar er is wel genoeg om uit te kunnen kiezen.

Aanbeveling
Ik zou het aan iedereen die iets gaat bestellen online aanbevelen want ze hebben super service en helpen je met alles waar je vragen over hebt en is het ook nog eens overzichtelijk.

Extra toelichting
Ik vindt dat er een hele goede service is wel online als in de Winkel en ze bezorgen maar wanneer je wilt alleen de prijs klasse ligt ongeveer hetzelfde als op andere webshops ook vindt ik heel goed dat ze vandaag besteld morgen in huis hebben want dat is wel handig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

peedewee 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Bijzonder toegankelijke en overzichtelijke website met prettige bestelprocedure en leveringsinformatie en levering binnen 24 uur.

Assortiment
Enorm groot aanbod met duidelijke productinformatie en voor zover ik kon zien eerlijke (review)informatie

Aanbeveling
Gehele selectie-, bestel- en leveringsproces liep gesmeerd.

Extra toelichting
Optimale wijze van webshoppen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HugoBabs 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Eenvoudige bestel procedure!

Service
1 cijfer verkeerd in paspoortnummer had tot gevolg het weer meenemen van het product bij aflevering. ( zou ook ter plekke geregeld /aangepast kunnen worden? ) Daarna 4 x gebeld om te verifiëren of de aflevering opnieuw zou gebeuren. Geen mail response, product is uiteindelijk 2 dagen later afgeleverd.

Assortiment
Genoeg keus

Aanbeveling
Ondanks de omslachtige retourzending tevreden met het resultaat/product

Extra toelichting
geen bijzonderheden

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Uitstekend

Reageer

seschipper 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Ideaal om 1 dag na bestelling je product thuis geleverd te krijgen.

Assortiment
Prima assortiment, voldoende keus en prijs is normaal.

Aanbeveling
Als dat ter sprake komt

Extra toelichting
Is hierboven gemotiveerd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

dwjvandijk 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Besteld op zaterdag en zondag al in huis! TOP!

Service
Zeer goed! Helaas was de bezorger later dan was aangegeven maar dat kan gebeuren!

Assortiment
Genoeg Keuzes!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wim_J 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Je vind er snel wat je zoekt, website performant en snel...

Service
Top service. Nog nooit problemen gehad en leveringen zijn steeds in perfecte conditie en snel geleverd.

Assortiment
Ik ben soms ook nog verwonderd als blijkt dat ze een product aanbieden, terwijl je zou denken:'Nee dit gaan ze waarschijnlijk niet hebben"
(Een 9/10 want ze hebben nog niet alles ;) )

Aanbeveling
Ze zijn mss niet de goedkoopste, maar daartegenover staat een TOP!-service.

Extra toelichting
Alles staat al boven... Coolblue, Thumbs up!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josknook 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Duidelijke website,heel overzichtelijk.

Service
Goede en snelle levering,wasmachine aangesloten en oude machine meegenomen.

Assortiment
Goede en ruime keuze.

Aanbeveling
Ik zou zeker aanraden aan andere mensen omdat het perfect afgehandeld is.

Extra toelichting
2 aankopen in korte tijd, diepvries en wasmachine beide op tijd geleverd en beide goede producten.coolblue is echt een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Piet050 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Zondag bezorgd is zo makelijk

Service
Je krijgt duidelijke mails waar je paket verblijft

Aanbeveling
Snelle levering en prima spul

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

cedricva 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Gemakkelijk om producten terug te vinden op website, te bestellen en leveringsvoorwaarden te bepalen

Service
Haarfijn op gevraagde tijdstip afgeleverd. Goed verpakt & beschermd.

Assortiment
Teveel keuze voor twijfelaars ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

a.bosma 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
snel besteld. snel geleverd

Service
voorbeeldige service. levering gratis de dag na de bestelling. uitstekende informatie over leveringsproces.

Assortiment
ruime keuze van apparaten. In ons geval dect telefoon. Prijzen zijn scherp concurrerend.

Aanbeveling
zie boven.

Extra toelichting
zeer tevreden over keuze/assortiment, levering en info.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kartner 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Vrijdag besteld, zaterdag geleverd, is toch goed?

Service
Alles is netjes verpakt, en je word op de hoogte gehouden waar het pakket zich bevind.

Assortiment
Er is op het gebied van cartridges voldoende keus.En ook in XL inhoud.

Aanbeveling
Deze bestelling was voor mijn zwager die varende is, en bij mij in de buurt was met het schip, en dus was een vlugge levering gewenst, omdat een schip nu eenmaal maar een of twee dagen ergens is, en dan weer verder gaat.Dus, als hij ooit een woning betrekt aan land, zal hij ook zeker bij Coolblue bestellingen doen.

Extra toelichting
Ik heb hier niets aan toe te voegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lesja 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk - gemakkelijk - klikken en bestellen

Service
Levering 1 dag later, op een ander adres, super gemakkelijk

Assortiment
Voldoende om online uitgebreid te kunnen shoppen.

Aanbeveling
Absoluut. Geen enkele opmerking

Extra toelichting
Zie beoordelingen per onderdeel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sixivan 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is gemakkelijk om bij Cool Blue iets te bestellen en het is in een mum van tijd geleverd.

Service
De service van Cool Blue en de mededelingen via email zijn zeer goed.

Assortiment
Wat je ook zoekt, je vindt steeds wel hetgeen je wilt hebben.

Aanbeveling
Ik raad mijn vrienden en collega's aan om voor Cool Blue te kiezen.

Extra toelichting
Heb tot nu toe een goede ervaring met Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de zjef 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke website met gemak van bestellen en betalen.

Service
Correcte informatie en levering van de producten.

Assortiment
Ruime keuze.

Aanbeveling
Overzichtelijke webwinkel waar je gemakkelijk je keuze kunt maken en zonder problemen je aankoop kunt vastleggen en betalen.

Extra toelichting
Positief: Overzichtelijke webwinkel met concurrentiële prijzen en correcte afhandeling en levering. Negatief: Tot nu toe nihil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gutie 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Veel keus en door midddel van de filters zie je gauw genoeg of er iets van je gading bij zit

Assortiment
Ruim aanbod

Aanbeveling
Betrouwbaar, snel, niet moeilijk over retouren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

yvesquintens 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit de US via de site een pakje verstuurd als cadeau aan iemand in BE, snel besteld en perfect afgeleverd.

Service
Besteld om 22u45 en daags nadien geleverd!

Assortiment
Zeer uitgebreid.

Aanbeveling
Al mijn bestellingen zijn steeds correct verwerkt geweest aan een scherpe prijs.

Extra toelichting
Een topwinkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maggymay 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,5

Gemak
Overzichtelijk kan gemakkelijk selecteren en filteren wat ik niet wil.

Service
Snelle Service

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
Zeer gebruiksvriendelijk. Ook geen punt om iets te retourneren.

Extra toelichting
Website is gemakkelijk in gebruik en op basis van review van anderen, kun je ook nog eens de plussen en minnen van het product beoordelen, en besluiten of je het wel of niet gaat aanschaffen. Gemakkelijk om iets weer te retourneren als het ondanks aankoop toch niet bevalt.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Yannickvigne 04-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Zeer goed, had een probleem met de betaling en stuurde een mail naar de klanteservice en binnen de 2uur had ik al een antwoord en hebben ze het probleem opgelost, super!!

Assortiment
Enorm groot, voor elk wat wils

Aanbeveling
Goed van prijs prima service en vlg dag je product in huis

Extra toelichting
Zeer goede kwaliteit maar ook de prijs is zeer schappelijk. Een perfecte combinatie

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

05vlinder 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede duidelijk gemaksvriendelijke website

Service
Vanuit je luie stoel, een stofzuiger bestellen en de service is, dat je ook nog een dagdeel aan kunt geven, wanneer het je uitkomt, zelfs in de avond en ook nog gratis

Assortiment
Je kunt eigenljk alles vinden wat je wilt

Aanbeveling
Duidelijke website, met veel gemak, ruime keuze, ruime tijden in bezorging, al met al een goed bedrijf

Extra toelichting
Is niet van toepassing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donyahakim 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Bestellen via de website is eenvoudig. Bovendien is de website goed 'ingericht' en voorziet het van nuttige informatie (bijvoorbeeld de plus- en minpunten) die je helpen met het kiezen.

Service
Kiezen, betalen en de volgende dag al thuis. Geweldige service en geweldige humor van Coolblue!

Assortiment
Je kunt alles vinden bij Coolblue en de prijzen zijn altijd scherp!

Extra toelichting
Zie hiervoor de eerder aangekaarte motivaties.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annie marie 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

6,5

Service
problemen bij betaling!!!!! twee ovens aangerekend! dit kan niet door de beugel

Extra toelichting
bij de bestelling had ik problemen bij de betaling die een foutmelding gaf. Nadat ik herbegonnen was lukte het wel met als resultaat dat er nu TWEE OVENS WERDEN AANGEREKEND! Ik heb onmiddellijk telefonisch contact genomen en men heeft mij een mail teruggestuurd met de bevestiging dat er maar een over werd aangerekend. Bij nazicht van mijn rekening zijn er wel degelijk TWEE OVENS AANGEREKEND; dit kan niet door de beugel!

Review criteria:

Uitstekend
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

annie marie 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,3

Gemak
werd thuis afgeleverd de dag nadien op het afgesproken uur

Aanbeveling
problemen bij betaling kunnen niet door de beugel!

Extra toelichting
Bij de bestelling van een inbouwoven, kon ik eerst de betaling niet uitvoeren, waarna het wel ging en er TWEE OVENS WERDEN AANGEREKEND! IK HEB DIREKT GEBELD EN MEN GING HET DIREKT AANPASSEN; bij nazicht van mijn rekening vandaag zijn er wel twee ovens aangerekend, en werd het bedrag nog niet teruggestort!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

PeterLo 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudig te kiezen en ruim assortiment. Tot de laatste minuut van de dag besteld en de dag nadien geleverd.

Service
Zeer snel en correct.

Assortiment
Ruim assortiment hebben van alles op stock of indien niet snel in stock

Aanbeveling
Voor het gemak en snelheid is deze winkel best aan te raden.

Extra toelichting
Tot op heden heb ik nog geen negatieve ervaringen gehad bij deze winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Abves 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan volgens mij niet simpeler, gereageerd op artikel via Marktplaats hierop ben ik benaderd met hap klare formulieren invullen en je krijgt een mail met bevestiging en een betalingscode, geld overmaken en klaar.
Zelfde dag nog bevestiging van ontvangst en een mail met track en trace codes.
Pakketje volgende dag in huis.

Service
Super snelle service

Assortiment
Zeer uitgebreid

Aanbeveling
Kan niets negatiefs bedenken, dus waarom niet.

Extra toelichting
Alles is prima verlopen, kan verder geen onduidelijke zaken vinden dus, vanaf mijn kant een prima zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tonnij van der wegen 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
gewoon

Assortiment
is goed

Aanbeveling
kijk even vermoedelijk bebben ze het en hooef je niet naar een winkel in een adere plaats

Extra toelichting
het is goed

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam.Jonckers 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Donderdag besteld, vrijdag keurig afgeleverd door een team vriendelijke mensen...

Service
Wij hadden een nieuwe wasmachine besteld, de afleveringsdienst haalde voorzichtig de droogkast van de oude wasmachine en verwijderde de oude wasmachine, plaatste de nieuwe, sloot water en elektriciteit aan en draaide een testprogramma op de nieuwe machine.Alles gratis en met de glimlach :-)

Assortiment
Bij Coolblue.be vind je werkelijk ALLES. Je kan het zo gek niet bedenken of ze hebben het, en wat leuk is, meestal voorradig zodat je er zeker van bent dat het gekochte artikel de dag na je bestelling bij u thuis staat.

Aanbeveling
Snelle levering, vriendelijke mensen en zéker niet de duurste!

Extra toelichting
Aan iedereen aan te bevelen, koop er zelf eens iets en je zal ook iedereen motiveren om bij Coolblue langs te gaan, daar ben ik zeker van :-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TineDB 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Extra toelichting
's Avonds laat nog besteld en de volgende dag al in huis. Veel keuze tussen verschillende producten, makkelijk te vinden wat je wilt dankzij de filters. Prima service, prima website, prima aanbod.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T-Maz 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Niks op aan te merken.

Service
Zeer duidelijke meldingen van tijdstip van levering.
Vriendelijk en op tijd aan deur geleverd.

Assortiment
Hier en daar ontbrak wel informatie van sommige producten om een volledige vergelijking te kunnen maken.

Extra toelichting
Het gemak, de prijs en snelheid zijn belangrijke elementen die bij deze ook zeer goed nagestreefd worden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Trudie1 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
overzichtelijke website, makkelijk bestelproces. Diverse winkels maar je hebt maar 1 winkelwagen. goede telefonische bereikbaarheid

Service
snelle levering; eenvoudig ruilen, je mag het artikel eerst uitproberen.

Assortiment
voldoende keuze. Prijs wellicht iets hoger dan andere internetwinkels maar de servcice maakt dat zeker goed

Aanbeveling
Winkel waar je alles kunt vinden,. breed assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hurbie50 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel gemakelijk bestelen

Service
servic gooed ben blij met coolblu

Assortiment
ik vind fijn veel asortimente

Aanbeveling
nou aan al mij koleegas en familie

Extra toelichting
heele fijne medewerkers altijd vriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oksore 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
alles goed afgebeeld en beschreven.

Assortiment
echt alles in het assortiment

Extra toelichting
alles perfect alleen ging het met de vervoerder niet helemaal goed 5 uur na het track en trace tijd pas geleverd

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

bali130905 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na al een tv en een navigatie te hebben besteld nu een stofzuiger. We kijken naar de beste koop en prijs en bestellen deze.
Andere dag kosteloos bezorgd. Daar ga je de deur toch niet meer voor uit.

Service
zoals reeds gezegd, kosteloze bezorging de andere dag. dat is nog eens service !

Assortiment
alle best verkochte apparaten in een oogopslag. verder zoeken is niet meer nodig.

Aanbeveling
nogmaals gemak dient de mens. ik zou het iedereen aanbevelen. en als je dan toch het apparaat live wilt beoordelen dan ga je naar de coolblue winkel.
enkel jammer dat deze niet zo bij ons in de buurt is...

Extra toelichting
Jammer was dat de bezorging niet op de afgesproken tijd plaats vond, maar daar kan Coolblue niets aan doen. Dat is de fout van de bezorger. Verder krijg je zeer snel advies als je deze per email aanvraagt. Ook zo'n superservice .!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JurgenDW 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Van eender waar (in dit geval op vakantie) eender wanneer (22:45) rustig shoppen en bestellen. Nog geen twee dagen later is je aankoop aangekomen. Wat nog meer??

Service
Alles loopt gegarandeerd vlot. Na de laatste klik is het uitkijken naar de levering.

Extra toelichting
Snel, duidelijk, perfect georganiseerd. En de continu updates per mail en sms houden je op de hoogte.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

1164949-609-6 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Vanuit je luie
stoel makkelijker kan niet

Service
Prima goeie ervaring met Coolbleu

Assortiment
Breed assortiment

Aanbeveling
In grote mate goeie service

Extra toelichting
Heb tot nog toe paar keer bij Coolbleu besteld en alle lof, dus zal dit zeker doorvertellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stormnl 03-08-2015 Via de website gekocht

Algemene score

7,0

Gemak
webwinkel van routercenter.nl werkt uitstekend, is overzichtelijk en geeft snel een goed zoek resultaat

Service
levering vond niet plaats op zondag, ondanks bevestiging en time slot, gevolgd door incorrecte melding om 22.00 dat wel getracht is te leveren. Toezegging van klantenservice dat maandag levering zou plaatsvinden evt bij buren. dat is niet gebeurt. nu hopelijk woensdag 96 uur na bestelling

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
niet geloven dat levering op zondag mogelijk is. kies voor levering 's avonds

Extra toelichting
winkel deugt maar de partij die levert laat veel te veel steken vallen

Review criteria:

Uitstekend
Slecht
Uitstekend

Reageer

DIANNE00 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Ideaal om producten voor af te vergelijken

Service
Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden van de status van je order

Assortiment
Ze hadden wat ik zocht

Aanbeveling
Zeker een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

karo.simonyan 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Service
Beste service ooit!
Savonds bestellen morgen thuis, het mooiste van al is da kleine producten in de brievenbus geleverd worden, je hoeft niet speciaal thuis te zijn!

Assortiment
KAN natuurlijk altijd beter

Aanbeveling
100%

Extra toelichting
-service -levering -aanbod -kwaliteit -prijs valt mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

luckyboyluk 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
eenvoudig op te zoeken en te bestellen

Service
in de late namiddag besteld,smiddags geleverd.sms gekregen dat het klaar stond en mail gehad dat het ging geleverd worden.

Assortiment
genoeg keuze te maken maar het mocht toch misschien ietsje meer zijn

Aanbeveling
eenvoudig en snel geleverd,je wordt op de hoogte gehouden van je leveing

Extra toelichting
zoals ik al gemeld heb,zeer snel en eenvoudig te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia clwwoluwe 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
De site is zeer gebruiksvriendelijk en ook de informatie is in begrijpelijke taal opgesteld. Je hoeft geen technisch genie te zijn om het te begrijpen

Service
De service is meer dan ok. Alleen is het niet echt duidelijk dat er een deel van de bestelling niet in voorraad is en later zal nageleverd worden.

Assortiment
Voor zover ik kan beoordelen is dit zeer volledig met voldoende keuze en opties

Aanbeveling
De bestelling is vlot en correct afgehandeld. Is zeker ok

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Seyma 03-08-2015 In de winkel gekocht
Antwerpen
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Het is zo gemakkelijk om iets te bestellen via het internet. Ook wanneer je niet veel tijd hebt, is er een snelle bediening als je eventjes belt en je product opzij laat zetten.

Service
Snelle en goede service. Ze houden je ook op de hoogte van de gang van zaken, zoals wanneer je iets binnenbrengt dat onder garantie valt.

Assortiment
OK, maar mag best uitgebreider.

Aanbeveling
Je kunt met een gerust hart kopen bij Coolblue. De bediening nadien is op en top.

Extra toelichting
Dit is niet het eerste product dat ik bij Coolblue heb gekocht. Ik ben al een aantal jaar klant bij Coolblue en ben zeer tevreden, zowel dankzij de klantvriendelijkheid als de snelle service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

lore.maricau 03-08-2015 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles heel duidelijk!

Service
antwoorden snel op vragen!

Assortiment
hele ruime keuze!

Extra toelichting
Vind de winkel dik in orde, ook vooral met de snelle levering!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews