coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,5 Lees 42368 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3268 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,5

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fh Reinders 25-08-2017 Via de website gekocht

Coolblue doet wat het belooft.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Prijsvriendelijk, makkelijk overzichtelijke site. Pakket op de beloofde tijd en netjes verpakt geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tuulster 25-08-2017 Via de website gekocht

TOP!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Super goede site, super snelle levering.
Gewoon super goed!

S'Avonds laat besteld en de volgende dag vroeg al aangesloten binnen staan

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huub 25-08-2017 Via de website gekocht

Snelle en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het is een duidelijke en overzichtelijke site die eenvoudig is te bedienen. Je bent snel klaar met bestellen en je product wordt netjes en op tijd geleverd.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robbert Jan 25-08-2017 Via de website gekocht

Top geregeld ... wederom !

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wederom een snelle actie van onze blauwe vrienden uit Rotterdam ! Een selectie gemaakt via de App van Cool Blue om te zien wat ik zou willen hebben... en toen twijfel over HD Ready, HD... tja wat is het verschil. De Coolblueer aan de lijn gehad van de helpdesk die mij goed advies gaf, wat ga je er mee doen, wat wil je er mee etc.... en dus de juiste keuze kunnen maken. Iets waarvoor je vroeger voor naar de winkel ging en door de regen terugliep met je aankoop... en de volgende dag... dingdong... de doos binnen op het gewenste tijdstip ! Top dames en heren ! Jammer dat jullie nog niet alles verkopen want is een zeer fijne winkel !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 25-08-2017 Via de website gekocht

Mooi op tijd en prima aflevering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijk en overzichtelijke webshop waar je direct vind wat je nodig hebt en de afhandeling is uitstekend

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Robert 25-08-2017 Via de website gekocht

Prima zoals verwacht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel (2x beeldscherm) snel gevonden en besteld - levering inderdaad volgende dag zoals beloofd en afgesproken.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Geessiena 25-08-2017 Via de website gekocht

Top Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fantastisch keurig achtergelaten. 2de etage geen probleem. perfecte service.
ik ben er heel blij mee,

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Goddrie 25-08-2017 Via de website gekocht

Super service, zeer vriendelijk en behulpzaam

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles snel geleverd, zeer vriendelijke bezorgers, super service. Mijn wasdroger moest in een erg kleine ruimte bovenop mijn wasmachine geplaatst worden. Totaal geen probleem, top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steef 25-08-2017 Via de website gekocht

Top service.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Televisie keurig op tijd bezorgd. Ook service van bezorger Dynalogic verdiend lof. Echt top geregeld...

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Carolien 24-08-2017 Via de website gekocht

Zeer klantvriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Fijne website,zeer vriendelijke klantenservice.Aflevering top,binnen 15 min nieuwe wasmachine geïnstalleerd en oude verwijderd.Vriendelijke bezorgers,gaven netjes een hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martine 24-08-2017 Via de website gekocht

Super snel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle levering. En heel fijn dat je een sms'je en email krijgt zodra je het pakket kan ophalen. Top!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mevr L Töning van der Winden 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Wat wij fijn vinden is dat er een snelle levering gedaan kan worden.
Ook verzending ging goed in een veilige verpakking goed gestut alleen wel veel plastic, maar kan hier wat anders voor gebruikt worden?

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Yvonne 24-08-2017 Via de website gekocht

Snel en netjes bezorgd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede service makkelijk bestellen en goed advies doordat je via verschillende stappen over wat je wilt van een product tot de juiste keuze komt

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wim rubingh 24-08-2017 Via de website gekocht

prima!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle bezorging in de avond, vooral makkelijk als je overdag moet werken. Geen extra kosten.
op tijd om het cadeau te kunnen geven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennie 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik had in het verleden al iets gekocht bij coolblue en was daar toen net als nu zeer tevreden over ,zodoende

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Carl 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Website is heel overzichtelijk,gemakkelijk bestellen en betalen,snelle levering,aanbod producten is voldoende....over het algemeen zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilfried 24-08-2017 Via de website gekocht

service,kwaliteit,levering,tiptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is al meerdere malen dat ik koop of afhaal bij cool blue en de service en kwaliteit zijn dik in orde alsook de leveringen zelf,bij aankoop in de winkel zelf word men vriendelijk ontvangen en krijgt men een goede uitleg over een product.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-miek van de Kamp 24-08-2017 Via de website gekocht

Service, vriendelijkheid, nazorg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kan deze site zeker aanbevelen, ik had het gevoel dat ik een echte klant was waarmee Coolblue blij was. Prima levertijd, attent. Ik ben zeer tevreden, aan kan het zeker aanbevelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bubka 24-08-2017 Via de website gekocht

Nog nooit bedrogen uitgekomen!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb al vaak bij Coolblue gekocht. Geen enkele keer was ik nadien teleurgesteld. De kwaliteit van de aangeboden producten is top. Zelfs al kies je voor een goedkoper gamma, je krijgt steeds waar voor je geld. Zelfs het inroepen van de garantie verloopt vlekkeloos. Een vastgelopen PC's wordt, wanneer jij dat wil, netjes aan jouw deur afgehaald en een week later spint hij weer als nieuw op jouw bureau.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 24-08-2017 Via de website gekocht

Topservice!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Wat een topservice! Op woensdag een nieuwe wasmachine besteld, op donderdagochtend stonden er twee vrolijke mannen voor de deur met de nieuwe machine. Het oude apparaat hebben ze keurig meegenomen, de nieuwe draaide binnen tien minuten. Ik ben heel tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henny 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en duidelijke communicatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke website, aantrekkelijke pricing, ruime keuze en vlotte levering, ook via afhaalpunt dicht bij huis zodat er geen probleem is met het wachten op PostNL, Ups ed.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank Kampen 24-08-2017 Via de website gekocht

Helemaal geweldig.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de site van cool blue een Bosch wasmachine besteld. Makkelijke site veel keuze die goed wordt onderbouwd. Ook de bezorgen ging goed en vlot. In een woord geweldige service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Jong 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en goede kwaliteit producten

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, erg blij met mijn nieuwe tv! Daarnaast ook een nieuwr combi-oven gekocht. Erg tevreden over de kwaliteit van beide producten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

An 24-08-2017 Via de website gekocht

Goede kwaliteit, geweldige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Al meermaals bij Coolblue besteld (oa. diepvrieskist en wasmachine) en steeds tevreden van de producten en de service. Vooral het feit dat je tot op een half uur precies weet wanneer je bestelling geleverd zal worden, is erg handig. Ook mooi meegenomen dat de producten bij levering geïnstalleerd worden en dat je oude machine wordt meegenomen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dana 24-08-2017 Via de website gekocht

Zeer goede service na verkoop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Reeds tot 2x toe bij een probleem prima geholpen zelfs nadat het product al uit garantie was . Vriendelijk en behulpzaam personeel . Bovendien ook steeds snelle levering bij on line bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

José 24-08-2017 Via de website gekocht

Apparaat voldoet aan verwachtingen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mooi geprijsde combi magnetron. Snelle bezorging. En op tijd bezorgd! Er was voldoende keus op de website.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martien 24-08-2017 Via de website gekocht

Aardige bezorgers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Duidelijk overzichtelijk goede uitleg kan direct contact opnemen met help desc Ga er zeker nog vaker kijken

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

spat 24-08-2017 Via de website gekocht

Prima service, snel en vriendelijke!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede ervaring met deze webwinkel. Contact verloopt vriendelijk. Snelle levering en reactie op mails.Enige minpunt zijn de vele reclamespotjes op youtube.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton kost 24-08-2017 Via de website gekocht

Kan coolblue aanbevelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bestelling via internet makkelijk,volgende dag geleverd, keurige af levering en plaatsing .
Ben zeer tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Pouwels 24-08-2017 Via de website gekocht

Adequate afwikkeling bestelling in winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik had twee producten besteld en aangegeven dat ik deze af zou halen in de winkel in Eindhoven. Een bestelling zou pas een dag later arriveren. Gelukkig was de laptop die ik voor mijn dochter besteld had wel binnen, dus deze kon ik haar op deze dag van haar verjaardag geven. De tweede bestelling waar ik niet zo'n haast mee had zou de volgende dag beschikbaar zijn. Omdat ik de volgende dag aan huis gebonden was annuleerde de verkoopmedewerker deze bestelling om vervolgens een nieuwe te plaatsen, zodat deze bij mij thuis kon worden afgegeven. Hij ronde het bedrag naar beneden af en ik kreeg hiermee een korting van €9,00. Erg leuk en onverwacht. Het pakket werd de volgende dag keurig binnen de afgegeven tijdindicatie bezorgd en zoals altijd keurig beschermd verpakt.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

aroelink 24-08-2017 Via de website gekocht

Goed advies!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via de klantenservice geweldig advies gekregen terwijl ik op vakantie in Oostenrijk was! Daarna alles perfect verlopen dankzij de online mogelijkheden in de goede webshop.
Exact op tijd geleverd en precies zoals afgesproken!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilyjazz 24-08-2017 Via de website gekocht

Goede service !!!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijs was de beste van internet. echter de bij geleerde accessoires waren bij betaling duurder als bij de info op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul 24-08-2017 Via de website gekocht

Makkelijk besteld en snel geleverd

Algemene score

10,0
Makkelijk besteld, goed op de hoogte gehouden tot en met levering, duidelijke site met vele produkt beoordelingen incl tips van coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

H. Beckhuis 24-08-2017 Via de website gekocht

nieuwe TV

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Alles verliep prima, ook de levering op zondag. Het Tv-toestel is gelukkig redelijk makkelijk te installeren.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering, goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, goede service.

Je krijgt eerst mail wanneer de order ongeveer geleverd wordt, +/- half uur van te voren krijg je sms en een kwartier voor levering bellen ze!

keurig op de gevraagde plaats neer gezet.

zeer tevreden!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service, assortiment en prijzen

Algemene score

9,0
Product via de webshop gekocht. Zou volgende dag geleverd worden want dan had ik hem nodig, maar Post liet het afweten (konden het adres niet vinden). Coolblue heeft het super snel geregeld, zodat ik de scanner alsnog in de winkel kon afhalen en mijn geld via de webshop de volgende dag al terug had.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Baska 24-08-2017 Via de website gekocht

Duidelijke informatie

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Altijd heldere informatie over producten op de site van CB te vinden. Samen met goede productlijn en aanbiedingen en tweedekans een geweldige (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MonK 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
's avonds besteld, rond de middag in huis terwijl tussen 15.00-17.00u aangegeven was. helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 24-08-2017 Via de website gekocht

Goed gevoel over Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Sony koptelefoon besteld. Lage prijs, op voorraad, levering conform toezegging, product in ongeschonden staat en origineel verpakking. Ging allemaal prima.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

MFredrix 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De belofte van levering de volgende werkdag werd waargemaakt. Dit gebeurt bij anderen helaas niet altijd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ploon 24-08-2017 Via de website gekocht

Wat een snelheid..

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Dit was mijn eerste bestelling bij Coolblue, het bestellen was eenvoudig en het kon de volgende dag al worden geleverd bij een servicepunt zodat ik het kon ophalen wanneer het mij uitkomt en dat de chauffeur niet voor de dichte deur komt. Het product was in zeer goed in gepakt en heelhuids aangekomen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leo van den Herik 24-08-2017 Via de website gekocht

bestellng lag al klaar

Algemene score

8,0
Vroeg of de laptop eerst opgeladen moest worden. Nee was het antwoord. Fout je moet de laptop volgens de gebruiksaanwijzing eerst een paar uur opladen. FF een kleine bijspijker instructie denk ik,

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Edwin van den hoven 24-08-2017 Via de website gekocht

Geweldige service en koerier was vriendelijk

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Geweldige site en over zichtbaarder dan andere sites en duidelijke advies klant vriendelijke service duidelijke afspraken met de koerier nete service met sms dienst waneer hij levert en hoe laat klasse levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marc 24-08-2017 Via de website gekocht

snelle levering en goede service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
bestelling netjes en optijd geleverd bij mijn gekozen pickup point. vragen werden iets langzamer beantwoord dan de geadverteerde tijd, maar nog steeds heel snel. Verder heb ik niets op de service en de bezorging aan te merken. Mijn Coolblue ervaring was gewoon top.

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Gabor Kovacs 24-08-2017 Via de website gekocht

Snelle levering...maar vooral beste prijs...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Eigenlijk prijs toch tegenwoordig doorslaggevend...maar dat ie de volgende dag al geleverd werd is natuurlijk super..ondanks dat de bestelling op zondag geplaatst was

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Natascha 24-08-2017 Via de website gekocht

Super service!

Algemene score

9,0
Maandag wasmachine besteld, dinsdag geleverd. Netjes naar zolder gesjouwd, aangesloten, uitleg gehad. En dat alles door zeer vriendelijke heren!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SoniaS 24-08-2017 Via de website gekocht

Super en snelle service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Online bestellen zeer eenvoudig. Betaald via Ideal en volgende dag geleverd. Wasmachine aangesloten en oud machine meegenomen. Echt top service!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 24-08-2017 In de winkel gekocht
Amsterdam

Vriendelijke en zeer deskundige service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Amsterdam was voor ons de best bereikbare Coolblue store en aangezien het weekend was was parkeren geen probleem. Handig dat de winkel op zondag open is. De man die ons hielp was super deskundig en kon feilloos de voors en tegens van vergelijkbare producten uitleggen. Daarbij gaf hij ook aan waarom het duurdere product niet beter was voor wat wij zochten. Heel goed!

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Lucas 23-08-2017 Via de website gekocht

Beste service ooit

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag een wasmachine besteld en maandag kon ik al wassen. Ik hoefde niks te doen, de wasmachine werd volledig aangesloten, getest en ik kreeg nog handige tips over wassen, onderhoud en als ik hem in de toekomst wil verplaatsen. Een service met een grote smile. 😃
Tot gedaan heren, en knap dat ik jullie in zo een smal straatje zonder piep hebben bezorgd. 👍🏻

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andries van der Voort 23-08-2017 Via de website gekocht

zeer snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
de levering wordt zeer snel uitgevoerd en makkelijk bij een post nl punt afleverd omdat wij op de camping zitten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews