coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,6 Lees 42326 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3406 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,6

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dirk 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tot nu toe bijzonder tevreden over Coolblue. Keuze genoeg, bestellen en betalen gaat vlot en nadien volgt een snelle levering.

Reageer

Theo 13-01-2019

Algemene score

10,0
We maakten gebruik van de soldenactie en vonden spoedig een wasmachine met een goede prijs-kwaliteitsverhouding. En wat een service. De dag na de bestelling werd de machine al geleverd. Coolblue zegt tot op het uur wanneer er geleverd wordt en bovendien werden we een kwartier voor de levering nog eens opgebeld om de levering aan te kondigen. Ook de mogelijkheid om met PayPal te betalen vond ik persoonlijk ideaal.
Bovendien waren de bezorgers uiterst vriendelijk. Super !

Reageer

Harald 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De CTRL toetsen van mijn draadloze toetsenbord die ik net iets langer had dan 2 jaar deden het niet meer. Via de website makkelijk een reparatie verzoek aan gemaakt en opgestuurd.

Mocht de draadloze muis van de set houden en kreeg een nieuwe set opgestuurd nadat reparatie van het toetsenbord niet mogelijk was. En dat ook binnen de beloofde tijd!

Top service!

Reageer

Sandra 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Prijzen vergeleken en Coolblue had de beste prijs. Er is ook een ruime keuze en de website is gebruiksvriendelijk. Bestelling werd volgens afspraak geleverd met vooraf een sms melding en belletje 15min. voor aankomst. Vriendelijke bezorger.

Reageer

Tini 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Recent een wasmachine aangeschaft. Ik ben zeer tevreden over de website, het snelle leveren en het geleverde product! De hele positieve sfeer die Coolblue en haar medewerkers uitstraalt is top!

Reageer

Marjet 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Tijdens de zoektocht naar een nieuwe wasmachine was de site van CoolBlue ideaal!
De favoriete wasmachines zette ik naast elkaar en kon ik op veel facetten met elkaar vergelijken. Qua water- en energieverbruik zit er blijkbaar nog best veel verschil tussen... Door de duidelijke en uitgebreide vergelijking heb ik een bewuste en goede keuze kunnen maken.
De mannen die hem kwamen brengen, verdienen ook een pluim! Netjes, beleefd en zeker verstand van zaken!

Reageer

Aart 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
iPhone 6s zaterdagavond besteld, zondag in huis! Uitpakken en dan aan de slag met je nieuwe telefoon. Waarom nog door weer en wind naar een winkel met lange wachttijden als het zo ook kan. Echt top!

Reageer

Wijsman Hugo 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer betrouwbare winkel en ze doen wat ze beloven ook ben ik heel tevreden over de service 👍

Reageer

Jessica 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Service goed, het bestelde is precies op tijd. Website overzichtelijk en je kunt gemakkelijk je weg vinden

Reageer

Geert 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Coolblue is voor mij nog steeds een van de beste webshops. Bij eventuele problemen geven zij kundig en persoonlijk advies.
En zij denken mee, dat is vooral bijzonder voor een webshop!
Een valkuil kán zijn dat ze met hun prijzen niet de laagste zijn en dat andere sites met een lagere prijs wel de service kopiëren.
Nu is het doel van Coolblue niet om een prijsvechter te zijn maar vaste klanten zouden zij misschien iets beter moeten proberen te behouden.

Reageer

Thom Dunnewold 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
We hadden een NAS systeem met schijven besteld om in de winkel op te halen. Na dat we op "Bestellen" hadden gedrukt kregen we al binnen 5 minuten een e-mail! We konden hem meteen ophalen! Eenmaal bij de winkel waren we (bijna) meteen aan de beurt. De medewerker legde nog wat dingen uit en na de betaling konden we meteen naar huis! We hadden het dus in 2 uur kunnen opalen! Super! Zeker een aanrader :).

Reageer

JACQUELINE D’HONDT-KOPPENDRAIJER 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
het is een hele betrouwbare shop! prima service! geven meteen antwoord op eventuele vragen en allemaal even vriendelijk en geduldig! beveel het mijn familie en vrienden zeker aan!

Reageer

Fc 13-01-2019

Algemene score

9,0
Snel, duidelijk en concurrerend.
De verpakking (doos) is wel geheel blue waardoor deze niet met goed fatsoen is te hergebruiken ;-)

Reageer

Silvia 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het is een zeer betrouwbare webwinkel met geweldige leuke medewerkers die zeer betrokken zijn bij jou verhaal en jou eventuele problemen rondom de bestelling. Ze zijn 24/7 online via Twitter, Chat en Facebook beschikbaar om voor jou naar de beste oplossing te zoeken. Coolblue is gewoon top!

Reageer

J Hollander 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer tevreden er is veel keuze alles scherp geprijsd makkelijk vergelijken en snelle levering .

Reageer

hub 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Service is perfect, het aanbod is groot en de prijzen laag wat wil je nog meer

Reageer

JvB 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik heb me verbaasd over de snelle levering en vriendelijke wijze van communiceren.

Reageer

Rudi560 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Dit is er webwinkel hoe een webwinkel hoort te zijn! Alles in beste orde. Ruime keus, goede informatie, goeie prijzen en snelle levering! Alles in beste orde dus!!

Reageer

Edmee 13-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik wil hierbij even een pluim geven voor Coolblue. Sowieso is de site klantvriendelijk en overzichtelijk, maar bij problemen (mijn bestelde product deed het niet) zijn ze snel in het contact en snel in het afhandelen. Ik kreeg gewoon een nieuwe opgestuurd zonder gedoe. Bovendien bezorgden ze het met de fiets, daar ben ik ook blij mee (geen vervuilende busjes in de straat).

Reageer

Martine 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een uitstekende service en super vriendelijk personeel snelle en corecte leveringstijd

Reageer

Jos 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling is in prima staat afgeleverd op ons adres zoals aangegeven bij het bestellen.Altijd wel fijn dat ze de afspraak nakomen zodat je niet voor niets thuis zit te wachten.Klasse service ...

Reageer

Dominick 12-01-2019

Algemene score

2,0
Coolblue had een actie waarbij je een zware powerbank bij een nieuwe telefoon kreeg dus deze bij Coolblue gekocht. Powerbank was op voorraad maar de telefoon niet dus ze gebben de powerbank als 1 cent gefactureerd. Nu is de powerbank kapot maar zegt Coolblue dat er op producties van dit soort acties geen ‘wettelijke’ garantie zit dus moet maar ren nieuwe kopen, absurd, onbeschoft en ongewoon goedkoop.

Nee, ik raad deze winkel NIET aan

Reageer

CATHBFR 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Had eerst een bestellen bij MM gemaakt nadat hier alles maar werkelijk alles mis ging ben ik bij Coolblue terecht gekomen, wat een verademing!!

Reageer

Harold 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne winkel waar je nog echt als een klant wordt behandeld, zeer persoonlijke ontvangst en behandeling. Vriendelijk personeel met prima kennis van zaken. Zelfs bereid om prijsvergelijkingschecks te doen (op verzoek) ondanks dat ze geen laagste prijs garantie hebben. Gewoon open en eerlijk over hun producten en prijzen.

Reageer

omaenopa1968 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ruime keuze en snelle levering, retour bestelling kan zonder problemen.

Meerdere bestellingen al gedaan en nooit geen probleem

Reageer

Pieter 12-01-2019

Algemene score

9,0
Snel geregeld. Duidelijk proces. Vriendelijke service met eigen bezorgdienst en op een moment dat jij het wilt

Reageer

J. H. Kruijer 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue is zonder meer een geweldige winkel vanwege de prima service en vriendelijk personeel.
Een laptop die ik kocht bij Coolblue was niet goed, Windows 10 liep direct vast als ik een programma wilde openen en ook het startmenu bevroor als je iets aanklikte met de muis. Bij rechts klikken op het bureaublad gebeurde niets. Terug naar Coolblue met het product waar iemand van het personeel precies hetzelfde vaststelde als ik en direct kreeg ik een andere laptop mee. Dus niet 'wij sturen hem op naar de werkplaats' en 'reken op een maand kwijt'. De voorwaarden staan op hun site en zijn 100% waar.
Vriendelijk personeel, behulpzaam, stellen iets voor je op, twee verschillende laptopmerken zodat men kan zien en ervaren wat de verschillen zijn. Vragen per email worden dezelfde dag beantwoord. Daarom 10 punten

Reageer

Henk 12-01-2019

Algemene score

7,0
Heb een magnetron gekocht en de oude namen ze niet mee terwijl ze dit wel moeten

Reageer

Yvonne 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Via Coolblue een Russell Hobbs waterkoker gekocht, was even niet leverbaar maar ik kreeg na 2 dagen een mailtje dat het weer voorradig was. Na 24 uur stond de waterkoker in míjn keuken. Heel blij mee.

Reageer

craftsmen 12-01-2019 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering, de volgende dag, een zondag! Hadden we niet verwacht. Aardige chauffeur ook. En we genieten ook iedere keer van de leuke teksten op de dozen. :-)
De chauffeur heeft onze oude kapotte koffiemachine meteen mee terug genomen. Handig!

Reageer

jdb 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Makkelijke webshop, scherpe prijs en supersnelle levering!
Om 10 uur in de avond besteld en de volgende morgen al afgeleverd.
Kwalitatief goede producten. Duidelijke orderbevestiging en factuur.
Gewoon zo doorgaan Coolbleu!

Reageer

Anja 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Fijne en betrouwbare webshop .
Ruime keus en zeer goede prijzen
Goede terugkoppeling via email van het bestelde product .
En een snelle levering , ik had het de volgende dag al in huis .
Alles keurig verpakt en alles in goede staat aangekomen

Reageer

jetje48 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
heb nu 2 keer besteld . één keer werd het bezorgd en één keer heb ik het zelf afgehaald bij een afhaalpunt. Beide keren prima echt prima behandeld.. Een aanrader

Reageer

Paul 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mooie website met leuke en nuttige gebruikershandleiding video's.
Snelle levering, betrouwbaar bedrijf, concurrerende prijzen.

Reageer

Sabrina Laurijssen 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Onze wasmachine was kapot gegaan en met een gezin met 2 kids kun je niet te lang zonder zitten. Op dinsdag middag besteld via de Coolblue app, wel wat extra betaald voor de levering, (dit wilde we zelf omdat we smiddags een paar afspraken hadden) hierdoor konden we voor een dagdeel kiezen, tussen 8:00 en 12:00. Op woensdag ochtend om 8:15 werd de wasmachine al geleverd, door 2 zeer vriendelijke heren, die hem op zijn plek hebben gezet en netjes hebben de oude wasmachine hebben meegenomen. Top service en klantvriendelijkheid. Mocht ik weer wat nodig hebben zullen we zeker weer bij coolblue bestellen.

Reageer

Wendy 12-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De winkel heeft een ruime keuze aan producten, snelle en goede levering. Mocht het niet naar wens zijn, bij retourzending is ook alles netjes en snel afgehandeld.

Reageer

Hennie 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Duidelijke omschrijving van het artikel. Correcte afhandeling en bezorgd zoals aangegeven.

Reageer

Joop 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke beschrijving van bestelde artikel met plus en min punten en een snelle levering.
Uitstekende service

Reageer

hans 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering mooie combinatie bijzonder vriendelijke en keurige chauffeurs
ook dat je de tijd kan bepalen wanneer de bestelling geleverd kan worden.
Volgende bestelling komt ook bij coolbleu vandaan.

Reageer

hans 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede en snelle levering mooie combinatie bijzonder vriendelijke en keurige chauffeurs
ook dat je de tijd kan bepalen wanneer de bestelling geleverd kan worden.
Volgende bestelling komt ook bij coolbleu vandaan.

Reageer

Laïs 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Suersnelle en correcte levering. CB en product maken waar wat ze beloven. Zeer tevreden over Cool Blue en mijn bestelling!

Reageer

Tinne 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Snelle service en de goedkoopste, je kan alles tot in de puntjes volgen via e-mail, ook heel snelle levering

Reageer

Coolblue......warm aanbevolen 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestelde onlangs een nieuwe koelkast op de website die heel gemakkelijk werkt.
De dag erna kwamen twee vriendelijke vrolijke chauffeurs hem brengen.
Zetten hem op de plek waar hij moest komen en gaven goede uitleg.

Zo tevreden dat ik deze week een stoomgenerator bestelde.

Het is gezellig om er iets te bestellen door de leuke benadering 😉

Reageer

Gerommeke 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Vlotte en goede afwerking / levering. Correcte afwerking . Coolblue is goed in electronica

Reageer

Henk 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede en snelle levering. Levering is ook goed te volgen/traceren.
En wordt ook binnen afgesproken tijd geleverd.

Reageer

Angelnando 11-01-2019

Algemene score

10,0
Ruim assortiment, ideal betaling, je kunt je bestelling volgen. Bij reviews kun je per onderdeel bekijken.

Reageer

J. Veul 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb een wasmachine besteld bij Coolblue en deze werd de volgende dag bezorgd door 2 hele vriendelijke mannen die de machine in één keer naar de zolder brachten en aansloten.
De oude veel zwaardere wasmachine namen ze ook weer in één keer 2 trappen af naar beneden!

Top service!!!

Reageer

Marjan 11-01-2019

Algemene score

10,0
Altijd deskundig advies met een glimlach die je ziet door de telefoon heen. Ben goed geholpen en heb het juiste product in huis.

Reageer

Jajone 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ze komen hun belofte na: "voor 23:59 uur besteld, de andere dag bezorgd". Dat vind ik heel belangrijk. Hun prijzen zijn redelijk (niet altijd de goedkoopste), maar hun service is uitstekend. Deze website is zeer betrouwbaar.

Reageer

Gerty 11-01-2019
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat ze zeggen!
Voldoende voorraad (je grijpt niet vaak mis)
Snelle bezorging en goed verpakt.
Duidelijke uitleg met filmpjes.
SUPER dus

Reageer

Toon meer reviews