coolblue.be - Reviews & Ervaringen

7,3 Lees 42767 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 1380 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

7,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shanela Marte 09-02-2017 Via de website gekocht

Samsung 32 inch

Algemene score

6,0
De tv is super mooi en voor een scherp prijs, maar de tv is kleiner dan wat ik had verwacht in vergelijking met de amerikaanse 32 inch.
Een betere uitleg over de inch zal beter zijn voor volgende keer.

Pluspunten

  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 09-02-2017

Beste Shanela,

Bedankt dat je de tijd neemt om een review over ons te schrijven. Goed om te horen dat je blij bent met de tv. De inch maten zijn in Nederland gelijk aan die van Amerika, maar ontzettend balen dat het formaat tegen valt. We zien staan dat je tv nog binnen de veertien dagen tevredenheidsgarantie valt, dus dat hij eventueel omgeruild kan worden voor een groter model! Mocht je dit graag willen? Dan kun je het beste contact opnemen met onze klantenservice. Dan kijken we gelijk met je mee wat er nog mogelijk is.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Monica 09-02-2017 Via de website gekocht

Aanrader!

Algemene score

10,0
Heb al vele dingen besteld bij Coolblue en altijd op tijd in huis en netjes verpakt, top leverancier!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Risseeuw 09-02-2017 Via de website gekocht

snelle en deskundige uitleg

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn reden om te kiezen voor deze shop, is deskundige en plezierige uitleg, incl. snelle leveringen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cath 09-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heel veel webshops vergeleken en uiteindelijk Coolblue uitgekozen. Alles verliep vlot, perfect volgens afspraak. Ook de leuke teksten met wat gratis humor erbij vond ik geweldig.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fosseng 09-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Afspraken werden, zoals het hoort, nagekomen. Ik had twee producten besteld, waarvan ik één toch te duur vond. Dom van me. Het was bij alle anderen 20 ℅ goedkoper. Beter naar kieskeurig moeten kijken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

J.Been 09-02-2017 Via de website gekocht

Epson printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
HEb al meerdere zaken besteld nu een teruggezonden epson 630 printer ,lagere prijs doch de zwarte inkt cassette leeg en De andere voor 50 %leeg terwij wel 2 jaar garaantie zou worden gegeven. De printer fungeerd prima ,waar blijven bruikbare inkt cassettes?
U zou toch minstens een te werken printer moeten leveren. Ben dit niet van u gewend

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Coolblue 09-02-2017

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te beoordelen. Begrijpen we goed dat je de printer intussen hebt teruggezonden? Als we nog iets voor je kunnen betekenen, dan zouden we graag je ordernummer en een kort begeleidend schrijven ontvangen op e-mailadres: geenglimlach@coolblue.nl. Dan kijken we direct of we iets voor je kunnen betekenen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Roberta De Vos 09-02-2017 Via de website gekocht

leverzn van koffiemachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vlugge levering een overzichtelijk website
De levering geplaatst in de late namiddag de volgende morgen was het product reeds geleverd.
Daarvoor geef ik een dikke pluim aan Coolblue. Zal in de toekomst zeker nog mijn aan kopen doen bij deze site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anikee 09-02-2017 Via de website gekocht

Saeco PicoBarisat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Hier konden we het koffie-apparaat kopen dat we wilden hebben, hoefden daarvoor de deur niet uit en het werd de volgende dag geleverd aan huis. Alleen was de verpakkingsdoos wel heel erg groot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lanneke 09-02-2017 Via de website gekocht

Service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zeer goede service, helaas al paar keer gebruik van moeten maken.
Verschillende aankopen in de afgelopen jaren gedaan . Van koptelefoon tot stofzuiger. Snelle levering , prima webside met product vergelijker
Zeer goede service, l paar keer gebruik van moeten maken. Wordt steeds keurig opgelost !!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bea 09-02-2017 Via de website gekocht

Lenovo tablet gekocht

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een mooie tablet. Zeker voor de prijs
Supersnel. Makkelijk te bedienen
Overzichtelijke websites
Snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert van Heusden 09-02-2017 Via de website gekocht

aankoop wasmachine prettig en vlot verlopen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Op zondagavond zag ik dat mijn wasgoed vuiler uit mijn 10 jaar oude wasmachine kwam dan dat hij er ingegaan was. Na wat zoeken en vergelijken kwam ik bij Coolblue uit. Eerder kocht ik daar al tot tevredenheid een stofzuiger. Het aankoopproces via de webshop verloopt vlot, de informatie is duidelijk en ook na bestellen steeds direct beschikbaar. De overnigth levering verliep perfect en zoals van tevoren aangekondigd. Mooi binnen het aangegeven tijdslot van 1 uur. Nette bezorgers plaatsten en installeerden de machine binnen 10 minuten, gaven een basale instructie en namen de oude wasmachine mee. Prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roon 09-02-2017 Via de website gekocht

Prima

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zondag ging mijn wasmachine stuk, maandagochtend had ik de nieuwe, gratis bezorgd en aangesloten en de oude meegenomen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Luc 09-02-2017 Via de website gekocht

Uiterst gemakkelijke,prijsbewuste,veilige manier om winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb alle shops vergeleken ivm prijzen en klant resecies en Coolblue stak er met kop en schouders boven uit !
Ook het prijs verschil was enorm en dit tts twee andere online shops.! Verschil met moment 83€ goedkoper !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. 09-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop fitbit charge 2 limited edition

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De site is gebruiksvriendelijk en zoekopdrachten zijn makkelijk te doen, er staat voldoende informatie over de producten op de site. En ook is het erg klantvriendelijk dat ze net voor je de aankoop krijgt al een mail krijgt met gebruiksadviezen over je nieuw aangeschafte product. Prettig zaken doen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Luc 09-02-2017 Via de website gekocht

Uiterst gemakkelijke,prijsbewuste,veilige manier om winkelen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Heb alle shops vergeleken ivm prijzen en klant resecies en Coolblue stak er met kop en schouders boven uit !
Ook het prijs verschil was enorm en dit tts twee andere online shops.! Verschil met moment 83€ goedkoper !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Laurence 09-02-2017 Via de website gekocht

Snelle bezorging, Top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Goede duidelijke website snelle reactie via email op vragen. Deskundig advies en snelle levering van de bestelde producten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miltenburg 09-02-2017 Via de website gekocht

De mensen van Cool Blue doen wat ze beloven!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
In onze vriendenkring had Cook Blue al de naam te doen wat ze beloven, nu hebben we het zelf ondervonden: vandaag besteld, morgen in huis (en dat mankeert er nog al eens aan bij andere webshops!).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Susanna Langlow 09-02-2017 Via de website gekocht

Easily use

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Excellent information so you can purchase the items easily. The price and delivery is reasonable and valuable without messy process

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JDR 09-02-2017 In de winkel gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Correct zonder meer, doen echt wat ze beloven en goede ondersteuning bij eventuele vragen voor en na de aankoop !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Uitstekend 09-02-2017 Via de website gekocht

Tostiapparaat

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ben zeer tevreden met Coolblue. Ze doen wat ze beloven en ze houden je keurig op de hoogte van waar je pakketje zich bevindt.
Ben ook erg tevreden met het Tostiapparaat wat ik bij hen gekocht heb.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniëlle 09-02-2017 Via de website gekocht

Prima ervaring

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Op zoek naar een nieuwe laptop bij Coolblue uitgekomen.
Op de site staan handige tips bij het uitzoeken: welke vereisten nodig zijn voor hetgeen je wilt doen. Vervolgens kan je daar op selecteren en heb je overzichtelijk alle laptops die aan jouw eisen voldoen.
Bestellen en betalen is simpel, in de avond besteld en de volgende dag al netjes en veilig verpakt in huis!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Martin 09-02-2017 Via de website gekocht

bezorgning

Algemene score

4,0
Nou, ik heb vorige week een ffb stuur(thrustmaster t150 rs) en dirt rally gekocht.
De grote doos was gevuld met luchtkussens om niks te beschadigen, dit was oke. De doos van het spel was mooi heel, maar de doos van het stuur was duidelijk beschadigd en waarschijnlijk zelfs open geweest. Net alsof ik een 2e hands product kocht. ( de coolblue doos was wel heel en goed vastgetaped)
De spullen zelf zijn goed, en werken ook goed, maar ik vind het niet kunnen dat de doos beschadigd was.

Pluspunten

  • Levertijd

Minpunten

  • -

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 09-02-2017

Beste Martin,

Bedankt voor de moeite die je hebt genomen om ons te beoordelen. Wat ontzettend balen dat de doos beschadigd was! Dat is zeker niet de bedoeling. Gelukkig zijn de spullen zelf wel in orde, maar dat is zeker niet de bedoeling. We willen graag voor je nakijken of we hem nog voor je om kunnen ruilen voor een nieuw exemplaar. Zou je hiervoor het ordernummer van je bestelling en een kort begeleidend schrijven willen mailen naar: geenglimlach@coolblue.nl? Dan kijken we gelijk wat we voor je kunnen betekenen. Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Jet 09-02-2017 Via de website gekocht

TOP Kruimeldief

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Duidelijke site, goede omschrijving van de artikelen. De levering is vlot, snel en efficiënt .
Komen afspraken na.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Joke van bakkum 09-02-2017 Via de website gekocht

Echte toppers

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Mijn eerste ervaring met CoolBlue is echt top.
Hele lieve jongens die mijn wasmachine bezorgde en met bestellen een hele lieve dame die mijn bestelling opnam en ik kreeg nog een kaartje toe en laat mijn nieuwe wasmachine het ook nog super doen😅bedankt Coolbleu ik heb die glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

topper 09-02-2017 Via de website gekocht

uitstekend

Algemene score

10,0
perfecte site, perfecte levering, zeer goede ervaringen, ook bij retouren
in vergelijking met conculega''s, kunnen ze van leren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joe 09-02-2017 Via de website gekocht

Bliksem snel...

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Om 22:30 ging mijn tv stuk, prijzen vergelijk met media markt. . Ze kosten allebei even veel, maar ik wist dat bij coolblue tot 23:59 kon bestellen en de volgende dag in huis, ik heb een leuk tv voor weinig geld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael 09-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue alles voor een glimlach met een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Bij aankomst waren de mannen heel spontaan en aardig zetten alles netjes op hun plek met overleg en advies !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Natascha 09-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
ik heb een notebook gekocht. Deze was bij jullie de goedkoopste. Ook was er een super snelle levering als je voor 15:00 bestelde. Alles is netjes en duidelijk afgehandeld.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suzan 09-02-2017 Via de website gekocht

Goede en betrouwbare winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne website, met een tool om het juiste product te vinden. Uitgebreide specificaties ook kort in plus- en minpunten. Veel reviews. Voor levering verschillende opties beschikbaar, bijv. leveringsdag kiezen. Snel en betrouwbaar.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 09-02-2017 Via de website gekocht

aankoop hp laptop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
S'avonds pas laat besteld, de volgende dag evengoed om 16.00 al in huis. Supersnel en het juiste product! Voor een nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rinus 09-02-2017 Via de website gekocht

Super Snelle Service!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Bestellen gaat eenvoudig ,prijs is goed ,service is prima ,meer valt niet te wensen
We kopen al jaren bij Coolblue en de service is en blijft uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C.v.Vulpen 09-02-2017 Via de website gekocht

Meneer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De complete service is helemaal geweldigalles klopt van bestelling tot bezorging,petje af.en dan zo supersnel.grandioos.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 09-02-2017 Via de website gekocht

nexus 5X

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik was al bekend met Coolblue via m'n zwager en daarom durfde ik hier ook zonder aarzelen te kopen. Ik ging voor een '2e kans' waarbij de verpakking beschadigd was maar de rest nog als nieuw. Prima telefoon voor net wat minder geld als elders.
Ook de zorg omtrent levering toen ik op het eerste aanlevermoment niet thuis was is prima. Top, aan te raden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

NES 09-02-2017 Via de website gekocht

Nadine Schellekens

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Alles helemaal in orde, heel fijn en snel. De prijs was wel hoger dan bij de competitie (MediaMarkt, Bol). Ook was mijn camera model een import uit Polen en ik vond het jammer niet de handleiding te kunnen lezen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harm 09-02-2017 Via de website gekocht

Winkelen bij Pieter ;)

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Coolblue is altijd duidelijk. Goede info en recensies van de producten. Service is top! Website overzichtelijk, altijd in beeld wat er eerder bekeken is. Handig voor vergelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter j. 09-02-2017 Via de website gekocht

mijn ervaring met coolbleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede webschop . veel info en goede prijs . snelle levering , zelfs in weekend . als niet tevreden bent doen niet moeilijk om te wisselen of geld terug te vragen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dominiek 09-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue maakt alles super makkelijk. Hetgeen je nodig hebt is vaak niet n alledaagse koop, maar altijd op n ongelegen moment kapot. En je kan vaak niet voor langere periode zonder. Daarom is coolblue perfect : vandaag besteld morgen geleverd, en vaak nog met goeie service erbij!!!!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Vincent 09-02-2017 Via de website gekocht

Snel, makkelijk en efficiënt

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik kon snel vinden wat ik nodig. Website zit erg goed in elkaar. Bestelling afronden was een eitje. Goede informatievoorziening rondom het afleveringsproces.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ray 09-02-2017 Via de website gekocht

Mac mini ram geheugen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor mijn mac's 2 x 16 gb ram gekocht, zondag besteld maandag al in mijn Mac's lopen weer als een trein .
Blij met deze snelle leverings service

Ray

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 09-02-2017 Via de website gekocht

Super tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb nu meerdere malen iets bij Coolblue gekocht en alles werd op tijd en keurig bezorgd. De ruime besteltijden en dagen zijn super. Een aanrader en vertrouwd online winkelen. Zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C. S. 08-02-2017 Via de website gekocht

Al jaren mijn favoriete winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Al heel veel jaren trouwe klant met een glimlach 😉
Service, website en gemak zijn uitstekend. Nooit een tegenvaller, zeer goede communicatie en vooral die glimlach elke keer!
Productaanbod in verhouding tot prijzen zeer goed. Ook als het bij andere webshops iets goedkoper is, ga ik toch voor Coolblue omdat zij het vertrouwen van mij al jaren waard zijn.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Manfred 08-02-2017 Via de website gekocht

Nieuwe telefoon

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
En toen had ik toch wel een probleem....
Zaterdag rond de middag hield mijn telefoon er mee op.
Ik zag op de website de volgende dag in huis , ook op zondag !
Toen gelijk maar besteld , zou tussen 12:00 - 18:00 bezorgt worden.
Rond 13:00 ging de deurbel !
Ik kan niet anders zeggen dat ik zeer tevreden ben.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Fam. Peters 08-02-2017 Via de website gekocht

Philips 23,6 inch beeldscherm model 243V5LHAB

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle correcte levering, van het beeldscherm. Prima prijs, voor dit plug and play beeldscherm. Net wat ik zocht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maartje 08-02-2017 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
We hebben de avond voor de levering de wasmachine besteld en om 8.30u stond hij volledig, door coolblue, aangesloten de 1e spoeling te draaien. De oude wasmachine werd meegenomen en ook het karton en plastic van de nieuwe machine.
De leveranciers waren netjes en vriendelijk! Zij hadden ook de sms en het telefoontje gepleegd vlak voor aankomst zoals vermeld op de site.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim van den Broek 08-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Na 22.00 de router besteld die volgens jullie website als beste uit de test komt. Volgende dag om 11 uur in huis.
Meteen aan de slag gegaan met montage en ik heb eindelijk overal in huis super snel internet.

Ik ben heel erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 08-02-2017 Via de website gekocht

TOP

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Top, simpele site, duidelijk, goede prijzen en snel geleverd zonder kosten, avond bestellen volgende middag in huis zoals beloofd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 08-02-2017 Via de website gekocht

Alles voor een glimlach

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De wasmachine levering service was zo fijn. Hij werd zonder mopperen naar de derde verdieping getild, aangesloten en getest. Ook werd mij alles goed uitgelegd en waren de bezorgers zeer beleefd. Terwijl de bezorger dubbelgevouwen onder mijn aanrecht lag, bleven ze vriendelijk en was niks teveel moeite. Heel fijn.

Coolblue stelt je nooit teleur. Ik heb al jaren zoveel aanschaffen bij deze winkel gedaan. Zowel nieuw als tweede kansjes. Klantenservice is altijd makkelijk te bereiken en gaan tot het naadje om je tevreden te stellen. Ik ben dan ook nooit bang om een aanschaf bij hun te doen zelfs als het tweede hands is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan en Pleun 08-02-2017 Via de website gekocht

de glimlach van een kind

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
'Mag ik een tablet kopen van de centjes?', vroeg mijn jarige dochter.
Samen één uitgekozen bij Coolblue en natuurlijk wilde de kleine meid er zo snel mogelijk mee spelen. Nou, de volgende dag om 12.00 uur zat ze met een grote glimlach te spelen.

Coolblue maakt waar wat ze beloven. Duidelijke uitleg op de site t.b.v. je keuze en over de werkwijze en indien gewenst correcte ondersteuning.

En vooral ook: Niet moeilijk doen en zorgen voor een glimlach!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke Toes 08-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung wireless 360 r5

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Een prettige stop om in te kopen, duidelijke communicatie en zeer snelle levering. Ook van de verzending werden we keurig op de hoogte gehouden. Kortom, complimenten en ga zo door!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

manuela 08-02-2017 Via de website gekocht

cool bleu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
zeer goede service , goede website en contact centrum. bestelling binnen de tijd binnen gehad .Je krijgt zelf een dag na levering een filmpje binnen met een verkorte handleiding.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews