coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42587 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2243 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique, Heemstede 05-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue maakt je blij.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Aanrader deze winkel. Goede prijs, duidelijke en leuke communicatie en prima verzend- bezorg- en installatieservice.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mieke 05-02-2017 In de winkel gekocht

beeld en geluid

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
cool blue Eindhoven klantvriendelijk behulpzaam helpen je waar ze kunnen niets teveel alle lof heb verschillende personeelsleden gehad allemaal even vriendelijk als ik iets nodig heb weet ik waar ik moet zijn chapeau

Pluspunten

  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Frederik 05-02-2017 Via de website gekocht

INKTCARTRIDGES bestellen voor Canon printer

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
correcte snelle aflevering zoals beloofd. Jammer dat mijn type printer dan weer niet op de huismerk cartridgedoosje van Coolblue staat, dus je schrikt even. Blijkt dan na controle toch het goede type voor mijn printer te zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Claas965 05-02-2017 Via de website gekocht

Bestelling gsm hoesjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
2 lederen hoesjes besteld voor iPhone 6 plus en 7 plus.
Ruime keuze. Snel geleverd net voor 23.00 uur besteld volgende dag in huis.
Kwaliteit goed.
RC

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rettek 05-02-2017 Via de website gekocht

E-Reader hoes + adapter

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Snelle levering tegen scherpe prijzen. Goede internetsite met duidelijke omschrijving. Ook leuke suggesties voor de aanschaf.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel 05-02-2017 Via de website gekocht

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Makkelijk bestellen op de website. Snelle levering.
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de bestelling + levering.
Je kan de levertijd zelf/makkelijk kiezen.
Na bezorging nog tips voor gebruik.
Zo zou elke webwinkel moeten werken.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rick 05-02-2017 Via de website gekocht

Betrouwbare webshop

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Medewerkers helpen je graag en goed om het juiste product uit te zoeken. Levering en het oplossen van evt problemen gaat erg snel en naar volle tevredenheid. De website geeft een prima en eerlijk overzicht over het product.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

? 05-02-2017 Via de website gekocht

Jaren ervaring met het kopen bij Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede duidelijke website.
Bestellen gaat gemakkelijk en de volgende dag in huis!
Paar keer in de winkel in Rotterdam geweest.
Jonge enthousiaste mensen die mij goed helpen hebben!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L. van der Vorst 05-02-2017 Via de website gekocht

Feestje

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De bestelling gaat op de inmiddels bekende super klantvriendelijke manier, daar kun je snel aan wennen. Maar dan zie je bij het bestellen van een wasmachine tóch wel een beetje tegen de levering op. Maar dIe zorg was totaal ongegrond. Exact op het juiste moment en binnen 24 uur na de bestelling staan er twee zeer vrolijke jongens op de dijk voor ons huis met een big smily op de gril van hun "coolblue mobiel". Binnen de kortste keren was de nieuwe machine uitgepakt en de verpakkingsmaterialen verdwenen in een mooi afvalscheidingssysteem in de vrachtauto. De nieuwe machine was in een mum boven op onze eerste etage, terwijl de mannen ook nog leuke anecdotes deelden. Binnen een zucht werd de oude machine verwijderd en werd de nieuwe machine aangesloten op zijn reinigingsprogramma gestart. Korte uitleg erbij en er vandoor met het oude ding. Voor we het beseften stond er na 12 jaar trouwe dienst gewoon een nieuwe machine en ha dden we dus geheel onterecht een beetje opgezien tegen deze "transfer". Het was dus eigen meer een feestje dan een ingreep. Gave formule dat "CoolBlue"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeremy14501 05-02-2017 Via de website gekocht

Nooit meer

Algemene score

1,0
Donderdag voor 23u59 besteld = vrijdag thuis geleverd.
4 Dagen tijd nodig om deze te leveren, en je krijgt als reden een zogezegde staking schandalig

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

Jo 05-02-2017 Via de website gekocht

Coolblue top!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Artikel werd snel geleverd in gepaste verpakking. Aflevering bij bij plaatselijke Albert Heijn is hierbij ook een pre !

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Alders 05-02-2017 Via de website gekocht

Aanschaf Garmin forerunner 35

Algemene score

10,0
Na mn vorige horloge die ik bij jullie gekocht heb speciaal weer gewacht op jullie aanbieding vanweg de goede informatie op jullie site en de uitstekende service. Super tevreden. Een aanrader

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anne24430 05-02-2017 Via de website gekocht

Toshiba 1 TB externe harde schijf

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Ik heb de harde schijf op zondag besteld en op maandag werd deze bij mij bezorgd. Dit is de tweede keer dat ik deze Toshiba heb gekocht en deze werkt altijd goed. Mijn gegevens blijven hier veilig opgeslagen en de gegevens zijn altijd direct beschikbaar. Ik vind dat Coolblue een duidelijke en overzichtelijke webshop heeft. Ik kan hier alles vinden wat ik nodig heb. Ik kom hier zeker vaker om wat te bestellen.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Koudbier 05-02-2017 Via de website gekocht

Zeer tevreden zoals altijd

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wij kopen onze spullen het liefst bij Coolblue!
Zelfs als het wat duurder is omdat we zeer tevreden zijn over de leveringen en service (plaatsen en aansluiten van spullen)

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

M.Verkaik 05-02-2017 Via de website gekocht

Wasmachine

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Mijn ervaring bij Coolbleu is positief. Bezorgtijden is correct. Je wordt kort van te voren gebeld wanneer zij komen. De bezorgers zijn erg vriendelijk en behulpzaam. Wasmachine keurig aangesloten en de uitleg was duidelijk.
Ik ben zeer tevreden.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A. Ruig 05-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering en service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Coolblue doet wat hij belooft!!! De laagste prijs en supersnelle levering. Al meerdere malen via Coolblue aankopen gedaan en nog steeds een meer dan tevreden klant.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marijke 05-02-2017 Via de website gekocht

Uitstekende website/winkel!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het gewenste product is makkelijk te vinden, snel besteld en bezorgd en financieel afhandeling uitstekend!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hessel 05-02-2017 Via de website gekocht

Fantastische router, fantastische service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Zondag besteld, maandag rond de lunch al in huis. Al 2 jaar erger ik me aan de slome router van Ziggo en nu eindelijk knoop doorgehakt om een goede router te nemen. Voor het eerst kunnen we tot in de tuin nog een Wifi signaal ontvangen. Superblij mee en als vanouds is Coolblue natuurlijk super snel, correct en makkelijk.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 05-02-2017 Via de website gekocht

Bizar groot assortiment

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Het assortiment is gewoon enorm. Via de filteropties vind je gemakkelijk het product dat je zoekt. Prijzen zijn niet heel laag, maar marktconform en concurrerend. De prachtige verpakking bezorgt je altijd een glimlach.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap Hogeboom 05-02-2017 Via de website gekocht

perfecte service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
wilde een nieuwe laptop kopen. Mijn vragen aan Coolblue via e-mail werden onmiddellijk beantwoord mèt een advies. Aflevering van de laptop een dag na aankoop, begeleid door een email met stappen om de laptop ingebruik te nemen. Deze service was perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Renske 05-02-2017 Via de website gekocht

Webwinkel met humor

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ik word blij van CoolBlue, bij elke bestelling doen ze iets extra's wat een glimlach veroorzaakt; de wachttherapie of de knutseltip om de doos van de papierbak te redden. Niet nodig, maar wel grappig! Daarnaast zijn service en snelheid top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gertjan 05-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
tv beugel besteld bij , deze bleek tijdens gebruik toch niet ver genoeg naar voren te komen
samen met medewerker van klanten service naar andere (betere) oplossing gezocht en gevonden KLASSE

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • Gebruiksvriendelijkheid site

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 05-02-2017 Via de website gekocht

De beste en betrouwbaarste on-line winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Vanwege de betrouwbaarheid en de snelle, gratis levering, de klantvriendelijkheid koop ik hier graag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Samsung Galaxy a5 2017 05-02-2017 Via de website gekocht

Aankoop Samsung Galaxy a5 2017

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Identieke product was hier goedkoper dan op welke andere site ook, en de levering verliep exact zoals beloofd. Product in perfecte staat

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Apple man 05-02-2017 Via de website gekocht

Apple oordopjes

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Top oordopjes zeker prijs kwaliteit waardig en beter.
Levering ook erg tevreden savonds laat besteld en volgende middag in huis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E vd klooster 05-02-2017 Via de website gekocht

Perfecte bezorging en Hulp om me tv te instaleren.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Kwam als de beste en goedkoopste naar boven voor dat formaat. Netjes contact via mail en ook v daag besteld morgen in huis👍👍👍

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

greet 05-02-2017 Via de website gekocht

Giga telefoon type sl910

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Voor de eerste keer iets gekocht bij Coolblue. Snelle levering en goed verpakt. Dit is de tweede keer dat ik dit toestel heb gekocht. Mooie vormgeving en gemakkelijk in gebruik. Heel makkelijk om de telefoon "stil" te zetten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jildau 05-02-2017 Via de website gekocht

Snelle levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Screen protector voor de HTC desire 628 was niet te duur, werd snel geleverd en kon door de brievenbus. Zeer fijn!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mathijs Vogelezang 05-02-2017 Via de website gekocht

Review Coolblue

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
De bezorging was eigenlijk te laat maar daar kan Coolblue niks aan doen omdat ik toen niet thuis was

Pluspunten

  • Verzendkosten
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 05-02-2017 Via de website gekocht

Heerlijk winkelen zonder zorgen

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Wat een prettige winkel ervaring is dit! Oké, puur qua prijs ben je niet altijd goedkoper uit, al scheelt het meestal niet veel, maar wat een service zeg. Niet moeilijk over ruilen, de reden maakt niet uit, snelle en persoonlijke reactie op vragen via email en je kan laat nog bestellen om de volgende dag een pakketje te krijgen. Ook de garantie wordt zeer goed en met heel veel coulance afgehandeld.

Enige puntje van kritiek is dat niet altijd te zien is in welk tijdsvenster PostNL een pakketje bezorgd en als ze het dan toch een keer aangeven, is het tijdsvensgef wel heel erg ruim. Coolblue gaf aan mij aan de bezorging meer en meer helemaal zelf te willen doen, dus hopelijk verbeterd dit nog wel (of een suggestie, maak ze keuze gebruik van meerdere bedrijven, zoals bijvoorbeeld DPD).

Maar samenvattend, mijn voorkeurskeuze is altijd Coolblue, tenzij het prijsverschil echt te groot is.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sim1 05-02-2017 Via de website gekocht

Snelle en juiste levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Nieuwe smartphone besteld voordat hij hij uit kwam. Zoals toot op heden altijd bij Coolblue weer op tijd en juist afgeleverd

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Bert 05-02-2017 Via de website gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Via website headset gekocht. Voor 24:00, volgende dag in huis. En dat klopt. Perfect geregeld en qua prijs nog gunstig ook. En kan de humor na de aankoop zeer waarderen. Een hele prettige 1e ervaring met Coolblue.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.A. Glasbergen 04-02-2017 Via de website gekocht

Melk-opschuimer.

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Als je iets bestelt, heb je het heel snel in huis. Werd precies op de tijd bezorgd, die we hadden afgesproken. Hadden de pech, dat de melk-opschuimer binnen een jaar kapot ging. Coolblue gemaild, was geen punt, is nagekeken door reparateur, maar ik kreeg toch een nieuwe opgestuurd. Weer precies op tijd, zoals afgesproken. Super geregeld.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 04-02-2017 Via de website gekocht

Helemaal goed

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Alles is goed en strak georganiseerd! Na ontvangst nog even met de nieuwe iPhone in de coolbluewinkel geweest met wat vragen. Zoals je daar ontvangen wordt is fantastisch. Veel personeel die alle tijd voor je nemen. Goed geregeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Reageer

Char 04-02-2017 Via de website gekocht

Goede webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
Ik ben tevreden met Coolblue, alleen kunnen ze beter de boodschap "voor 23:59 besteld, morgen in huis" aanpassen, misschien met *uitgezonderde regels in winkel", Ik had het pakketje een dag later in de winkel afgehaald en daar werd mij verteld dat PostNL niet levert op maandag. Voor mij is het niet zo'n probleem, omdat het afhaalpunt dicht bij werk was, maar andere klanten kunnen er misschien wel een punt van maken, omdat ze misschien een dag vrij hebben gepakt of van ver komen. Verder vind ik de marketing echt supergoed, de service en dat Coolblue via meerdere kanalen bereikbaar is. Ik betaal liever ietsje meer voor een goede afhandeling, dan goedkoop en een slechte ervaring.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Carolien 04-02-2017 Via de website gekocht

Top service

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Proces loopt gewoonweg zeer prettig. Goede info, alles is gemakkelijk terug te vinden, retourzending gaat gemakkelijk,snelle bezorging, uiterst klantvriendelijk personeel tot nu toe via mailcontact.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jon 04-02-2017 Via de website gekocht

Ayla 6 rugzak

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Net als bij de andere shops van Coolblue loopt de aanschaf van een product gesmeerd. Veel keus, heldere website, gemakkelijk bestel proces en snelle levering.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Kattevilder 04-02-2017 Via de website gekocht

I pad

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0
De enige shop,die de iPad op kortetermijn kon leveren. Enige minpuntje is, dat PostNL hem bij de buren afleverde, terwijl Coolblue in haar mail stelt, dat een handtekening vereist was.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • Afleverservice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Jasper 04-02-2017 Via de website gekocht

Prachtige website!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Site bijna de goedkoopste. Toch voor Coolblue gekozen voor goede service en snelle levering. Pakketje savonds om half 10 besteld volgende dag al in de brievenbus.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 04-02-2017 Via de website gekocht

tevreden met Coolblue niet met levering

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,0
Ik heb via Coolblue een TV gekocht welke door PostNL werd geleverd om 23.15 uur 's-avonds. in de track-en-trace was aangegeven dat dit tussen 18.00 en 21.30 uur zou zijn. Klacht ingediend bij Coolblue maar geen reactie ontvangen

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

Arcom 04-02-2017 Via de website gekocht

Super snelle topservice voor scherpe prijs

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
S'avonds laat besteld, gelijk krijg je bericht of eea voorradig is en wanneer geleverd. Direct op de hoogte gehouden, mooie kleine slottijden. Perfecte aflevering, zonder kosten naar zolder en oude toestel retour, afgekoppeld en wel. Nieuwe ook aangesloten, zulke service zie je zelden meer, kunnen veel winkels Voorbeeld aan nemen. In een woord Top!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PieterJ 04-02-2017 Via de website gekocht

Inspirerende omgeving

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Een Coolblue-winkel bezoeken is zoiets als op bezoek gaan bij - laat ik het netjes houden - een snoepwinkel. De mensen staan je professioneel te woord en het wachtsysteem met nummers werkt goed en laat je relaxt wachten.

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

felix 04-02-2017 Via de website gekocht

het een hele fijne webwinkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
het is een hele fijne webwinkel

het word allemaal op afspraak geleverd en de service is ook heel erg goed

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

René 04-02-2017 Via de website gekocht

Etiger S4-C-Eu

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Goede aflevering, correcte prijs, goede producten. Heb nog vergeleken met producten die ergens anders heb gekocht en prijs is in het voordeel van Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tim 04-02-2017 Via de website gekocht

Vriezer

Algemene score

3,0
Donderdag vriezer besteld en gekozen voor een aflevering op een zaterdag. We hadden een mail gekregen dat de chauffeur tussen half 9 en half 11 zou komen. Om 9 uur een sms'je gehad dat de levering maandag zou komen ookal hadden we het besteld voor een zaterdag en al bevestiging hadden gehad dat het toch zaterdag geleverd zou worden.. jammer dat ze het niet konden leveren ookal werken de meeste mensen doordeweeks dus geen tijd hebben om op een maandag tussen 8 en 6 uur savonds te gaan zitten wachten op de bank

Pluspunten

  • -

Minpunten

  • Levertijd
  • Afleverservice

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2017

Beste Tim,

Bedankt dat u de tijd hebt genomen om feedback achter te laten. Wat naar dat het zo mis ging met de levering van uw bestelling. Dit is uiteraard niet de bedoeling geweest en niet de service die u van ons mag verwachten. Wij zouden graag nog de mogelijkheid hebben om te kijken wat we nog voor u zouden kunnen betekenen en eveneens om voor terugkoppeling aan de bezorger te kunnen geven. Zou u misschien het ordernummer van uw bestelling met een begeleidend schrijven willen sturen naar geenglimlach@coolblue.nl? Dan gaan wij hier direct mee aan de slag. Alvast bedankt voor de moeite!

Met vriendelijke groet,
Coolblue

Reageer

Sander 04-02-2017 Via de website gekocht

Top winkel

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0
Ondertussen al veel dingen besteld en nog nooit problemen gehad met bezorging + snelle levering! Goede klantenservice, bij een probleem helpen ze je goed en snel. Retouren is geen probleem en reparaties worden goed en snel afgehandeld!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kooi 04-02-2017 Via de website gekocht

Supersnel, zelfs op zondag!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
De mediamarkt had een aanbieding, bleek Coolblue dezelfde prijs te hanteren alleen 's avonds besteld de volgende dag in huis. Keuze was snel gemaakt!

Pluspunten

  • Afleverservice
  • Verzendkosten

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JS 04-02-2017 Via de website gekocht

Tevreden klant

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Tevreden en sterke prijzen in vergelijking met andere webshops. Ook leuk is de kortingsbon bij bestelling!

Pluspunten

  • Levertijd
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  • Gebruiksvriendelijkheid site

Minpunten

  • -

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 04-02-2017 Via de website gekocht

Super :-)

Algemene score

10,0
Ondanks dat ik heel veel vragen had werd alles heel vriendelijk beantwoord. Uiteindelijk heb ik mijn beslissing genomen, rond 5 uur besteld en de andere ochtend om 9 uur werd het al afgeleverd! Super!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 04-02-2017 Via de website gekocht

Heerlijk warm bedje!

Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0
Het assortiment was meer dan voldoende. Mijn keuze viel op een elektrische deken van Medisana . Goede productbeschrijving en de laagste prijs bij Coolblue. De dag erna geleverd......prima verpakt, zeer tevreden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews