coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,3 Lees 42504 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2765 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,3

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
uitstekend

Service
Een zetfoutje bij het invullen van de gegevens werd achteraf vlot per telefoon rechtgezet. Dank daarvoor!

Assortiment
Gevonden wat ik zocht aan een goede prijs.

Aanbeveling
Correct en prima!

Extra toelichting
Nee, doe zo voort!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rina 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Rustig thuis producten vergelijken.Uitwisseling mails winkel/klant perfect.Goede website.

Service
Perfecte afhandeling van bestelling. Over "retourprocedure" kan ik niet meespreken.

Assortiment
Vrij uitgebreid. Voldoende informatie over het product.Verscheidenheid "merken" goed.

Aanbeveling
Frisse mooie winkel. Genoeg personeel zodat de wachttijden niet te lang zijn. Goede parking.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vds 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
vanuit je eigen woning je keus kunnen bepalen.

Service
bestelling s'avonds, volgende middag reeds koffie met de nieuwe koffiezet

Assortiment
ruime keuze

Aanbeveling
correcte levering en afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Duidelijke Webshop je bent zo waar je wil zijn

Service
Misschien ook wel een 10 waard maar de afterservice hebben we niet kunnen beoordelen omdat wat we besteld hebben dikke mik in orde is.

Assortiment
Heel veel te vinden

Aanbeveling
Wij worden er blij van

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

mvh123 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
allebeide een drukke baan dus thuis achter de pc en klik en klaar

Service
morgen bezorgd is morgen bezorgd op de plek waar jij aangeeft in ons geval bezorgen bij de ah en open tot 21.00 uur prima toch

Assortiment
ruim assortiment

Aanbeveling
mijn vrouw wil niet anders meer blij dat de winkel geen man is anders had ik een concurrent

Extra toelichting
zo doorgaan en niet te veel emails naar de mensen sturen 1 per week is genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jeda 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
maandagavond bestellen vanuit de zetel, dinsdagmorgen al geleverd

Service
supersnel, veilig verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Niels Neuteboom 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Gemakkelijke website, voldoende productinformatie, overzichtelijk bestelproces, en veel verschillende betaalmethoden geaccepteerd.

Service
Alles goed en tijdig ontvangen, correct verpakt, en ik werd op de hoogte gehouden van de voortgang van mijn bestelling. En daarnaast een compliment voor het marketing team voor de grappige teksten en leuke vormgeving.

Assortiment
Ik had voldoende keuze uit gangbare merken van hoge kwaliteit in de productgroep waarin ik interesse had. Heb een accessoire niet kunnen vinden, maar dat was bij een fotospecialist evenmin het geval

Aanbeveling
Tot nu toe zijn alle beloften altijd nagekomen, en verliep alles vlekkeloos. Heb ook van vele anderen hetzelfde positieve verhaal gehoord.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Bestellen gaat soepel klikt overal zo doorheen

Service
Snel in huis, je wordt overal van op de hoogte gehouden door coolblue zelf!

Assortiment
Ze hebben alles

Aanbeveling
Super!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ineke 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
perfect duidelijke productbeschrijving, ik vond direct wat ik zocht.

Service
Vlotte levering enzo!

Assortiment
IK had graag een hoesje van Hama gekocht voor mijn ipad air 2, helaas was die niet beschikbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

Wilfried 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De website is overzichtelijk en met de criteria voor verfijnd zoeken echt gemakkelijk.

Service
Volgens mij een perfecte Service dankzij de snelle en duidelijke berichten qua bestelling en levering. Een voorbeeld voor velen.

Assortiment
Het grote assortiment is een voordeel om je keuze te maken en bovendien zijn de prijzen zeer goed en aan de laagste kant.

Aanbeveling
Het is niet mijn eerste bestelling en ik beval Coolblue ook aan bij vrienden en kennissen met positief resultaat!

Extra toelichting
De tweede dag stand BPost al om 9u aan mijn deur met het pakketje. Perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eveline 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles is duidelijk aangegeven, bij vragen kan ik super gemakkelijk met iemand chatten, erg fijn!

Service
vragen worden snel en goed beantwoord, retour en levering is perfect.

Assortiment
groot assortiment brengt me altijd naar coolblue

Aanbeveling
Ik koop erg vaak bij coolblue en het is me nog nooit tegengevallen! ga zo door

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pierre 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
alles zoals verwacht

Service
tot nog toe heb ik geen negatieve opmerking

Assortiment
Je kan al heel wat kopen in deze webwinkel

Aanbeveling
ik koop er met een gerust hart

Extra toelichting
als enige zou ik zeggen dat de verpakking wat groot uitviel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

PeterH 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Ik kon direct vinden wat ik zocht binnen enkele muisklikken.

Service
Perfecte levering .

Assortiment
Je vindt er werkelijk alles. !!

Aanbeveling
Zeer snelle levering, mooie site, mooi assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Datja 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk gevonden met de nodige specificaties. spijtig dat de connectoren niet te verkrijgen zijn!!!!

Service
vlekkeloos.

Assortiment
Kabel en uitleg ok. Maar men verwacht dat men ook de connectoren voor de betrokken coaxkabel kan kopen en dit is NIET het geval.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jolien Plaete 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nico 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Artikels zijn gemakkelijk te vergelijken

Service
Reeds verschillende zaken bested en steeds op tijd geleverd

Assortiment
zeer uitgebreid assortiment

Extra toelichting
Reeds in andere webwinkels bested Maar zelden word de levertijd gerespecteerd zoals bij Coolblue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles goed uitgelegd

Service
alles ok

Aanbeveling
alles goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bailleul Gisbert 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Je moet je huis niet uit om inkopen te doen.

Service
Bijna alles kan je vinden op Cool Blue

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

vinnie 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Alles is overzichtelijk, met de zoekmachine vind je u artikel direct.Eenvoudig betaalproces.

Service
product besteld, volgende dag al in huis, ze helpen meestal direct als je met een vraag of probleem zit.

Assortiment
Meeste producten kan ik hier vinden, sommige producten zijn aan de dure kant maar ook niet de duurste.

Extra toelichting
games koop ik hier meestal niet omdat ze iet te duur zijn, als de prijzen iet kunnen dalen koop ik rapper iet bij coolblue.(zo denken er meer mensen over)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Hugo de winter 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Aan huis

Service
Korrelt op tijd

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Perfectie in alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michiel 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Voor middernacht besteld is de volgende dag in huis.

Service
Steeds een correcte en snelle service, ook omruilen is geen enkel probleem.

Assortiment
Zeer ruim assortiment!

Aanbeveling
Uitsteken Webwinkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jh 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Duidelijk overal

Aanbeveling
Prijzen liggen wat hoger maar weegt niet op tegen bezorging en service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geert 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Makkelijke en duidelijke website

Service
Je wordt netjes op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.

Aanbeveling
Prima winkel. Geen klachten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Maupstar 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Makkelijk te bestellen en door de site heen te surfen.

Service
Je krijgt alles duidelijk bevestigt en het wordt snel verstuurd. 10ur s'avonds had ik de bestelling gedaan en volgende dag al in huis! Top!

Assortiment
Veel keuzes en makkelijk te vergelijken

Aanbeveling
Geen slechte ervaringen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JAN 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
mijn eerste bestelling verliep heel heel gemakkelijk

Service
zeer goede service

Assortiment
uitgebreid assortiment !

Aanbeveling
zeker aan te bevelen

Extra toelichting
'k zal zeker nog bestellen bij COOLBLUE

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

EEF 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
gemakkelijk

Service
heel vlug geleverd en een goede service per email

Assortiment
mag uitgebreider zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Karin 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Snel gevonden wat ik zocht en makkelijk besteld zonder verzendkosten

Service
Savonds besteld volgende middag in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Had om kwart voor twaalf besteld, en de bestelling werd snel en goed verwerkt. Goede overzichtelijke website.

Service
Het feit dat je tot zo laat kan bestellen is voor mij persoonlijk echt een groot voordeel.

Assortiment
Alles wat je nodig hebt voor vaak de laagste prijzen, ook volgens tweakers.net en andere vergelijking sites.

Aanbeveling
Het enige wat echt beter zou kunnen is de bezorgservice, aangezien die nu nog niet in eigen handen is, faalt post nl keer op keer in het op tijd bezorgen.

Extra toelichting
Cool blue, een ontzettend fijne winkel, ware het niet dat ze afhankelijk zijn van de slechte service van postnl.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wmd 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
erg simpel. Ik was binnen no-time klaar met het doen van mijn bestelling

Service
Alhoewel ik geen rechtstreekse ervaring heb gehad met de service, de mail die ik ontving over retourneren gaf mij de indruk dat ook de service van Coolblue erg goed moet zijn

Assortiment
In mijn geval hoofdtelefoons. Jullie hadden ze allemaal en door het gemakkelijke filtersysteem was het ook nog een niet te overweldigend groot

Aanbeveling
Erg leuk, humoristisch en vol energie, zo voelt de site aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke van marrewijk 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
"s avonds bestellen de volgende dag in huis

Service
Was bij dit product niet aan de orde, maar bij een vorige bestelling was retourneren geen probleem.

Assortiment
Van alle markten thuis

Aanbeveling
Mijn ervaring tot nu toe een soepele en snelle afhandeling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sen 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Klikken en klaar

Service
Super snelle service

Extra toelichting
Om 21.30u besteld, de volgende morgen om 10.00u geleverd. Top !!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Bourgeois 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
alles oke

Service
oke oke

Assortiment
ook oke

Aanbeveling
niks te klagen

Extra toelichting
nee ben uiterst tevreden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
De site is overzichtelijk en makkelijk naar categoriën ingedeeld.

Service
Zoals altijd een zeer snelle en correcte levering. Coolblue antwoordt over het algemeen snel en volledig.

Assortiment
Het assortiment is vrij uitgebreid en meesstal vind ik snel waar ik naar op zoek ben.
Niettegenstaande is Coolblue niet altijd de goedkoopste, voor goede service betalen sommigen wel wat meer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

C 04-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

3,5

Gemak
Tweede x iets besteld en weer gaat er iets fout en ik zelf moet erachteraan gaan wamt ik hebt al betaald. Iedere x weer systeemfout dit computerstoring dat. Wordt niet gehouden aan de leveringsvoorwaarden en tegemoetkomen? Ho maar

Aanbeveling
Zijn gewoon niet betrouwbaar. Bestellingen worden niet geleverd op afspraak en dat gebeurt nu voor de tweede x. Volgende x gewoon naar een winkel toegaan.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Coolblue 04-02-2016

Hoi, dat klinkt als een behoorlijke vervelend ervaring. Dat een order 2 maal verkeerd is geleverd is niet de service die je mag verwachten. Daarin zouden we eventueel graag nog wat uitleg willen geven. Kun je daarin wellicht beide ordernummers naar ons toesturen? Dan gaan we er voor je achteraan.

Groeten,
Coolblue

Reageer

karelpieter 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
heldere website, eenvoudige bediening

Service
waar misgaat (een vorige keer) wordt er goed gereageerd èn gehandeld

Aanbeveling
gewoon goed

Extra toelichting
neen, alles is duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

frans 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Het zal aan mij liggen maar soms vind ik het item dat ik zoek en dat ik de dag eerder wel vond niet terug via de hiërarchische weg, als ik het dan in de zoekfunctie opgeef komt het toch boven water

Assortiment
Cool blue heeft nagenoeg alles :)

Aanbeveling
Tot op heden verliep alles telkens probleemloos en snel !

Extra toelichting
Waar ik vroeger wat wantrouwig was voor wegshops is het nu haast een verslaving om voor alles wat ik nodig heb bij Coolblue te gaan snuffelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

danny 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Het product was goed te vinden en had duidelijke specificaties. Toen ik het product toch even had weggeklikt, werd ik er via retargeting nogmaals door geprikkeld.

Service
De levering was echt héél snel. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Binnen 12 uur was het pakketje bezorgd en daar was ik heel blij mee, want ik had het die avond nog nodig.

Assortiment
Ik koos ervoor om mijn lens hier te bestellen, omdat ik deze simpelweg verder niet online kon vinden en omdat hier duidelijk bij de specificaties vermeld stond wat het allemaal kon.

Aanbeveling
Service, kwaliteit en een goede chat met de klantenservice besloten mij tot aankoop over te gaan.

Extra toelichting
Bedankt voor de handige tips via de chat! Hier heb ik heel veel aan gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mo 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Top

Service
Snel levering

Assortiment
Ruim assortiment

Aanbeveling
Alles is perfect

Extra toelichting
Nvt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RoaderMatte 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
nu besteld morgen al in huis en je krijgt een sms als het wordt ingepakt

Service
hele vriendelijke mensen die het pakket komen leveren

Assortiment
meer dvd's en cd's

Aanbeveling
goed maar ze hebben lang niet alles maar zo blijven door doen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

rudi 04-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het zeer gemakkelijk om te kiezen wat je wil kopen en daarvoor niet buiten hoeft om iets te kopen daarom heb ik al veel bij coolblue gekocht

Service
de service is altijd correct

Assortiment
assortiment is zeer uitgebreid maar kan toch nog iets beter

Aanbeveling
ik geef coolblue een dik verdiende 10 geen enkel probleem met deze winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric van Spreuwel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Overzichtelijke en duidelijke site die je moeiteloos door de diverse stappen lootst

Service
Op zondagavond besteld en op maandag geleverd. Via de mail tussentijds goed geïnformeerd over de status van de bestelling

Assortiment
Zeer uitgebreid aanbod van gerenommeerde merken

Aanbeveling
Eerste kennismaking met deze winkel wn zeker niet de laatste

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KARINE WOLFAERT 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer overzichtelijk

Service
zo vlug afgehandeld had ik nog nergens meegemaakt

Assortiment
ik heb niet verder gekeken dan naar hetgene dat ik wou dit zal zeker nog gebeuren

Aanbeveling
ik ben niet zo handig met de pc en ik heb geen enkel probleem gehad

Extra toelichting
de thuislevering was zeer snel en het was een zeer vriendelijk persoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braaksma 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Goed toegankelijk. Duidelijk overzicht.

Service
Mogelijkheid om te appen. Snelle bezorgservice!

Extra toelichting
De dozen met tekst zijn grappig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

François Verheyden 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Overzichtelijke site met volledige info over het product.
Gemakkelijke en veilige wijze van betaling
Veilig gevoel door goede info over het bedrijf met goede bereikbaarheid via verschillende kanalen

Service
Was bij onze selectie niet voorradig, dag erna kregen wij bericht dat wij tot bestelling konden overgaan
S 'avonds om 22 uur besteld en de dag erna om 10 uur door de posbode afgeleverd
Direkte informatie over de betaling en over het tijdstip van levering via mailbericht
De beste prijs voor identiek hetzelfde product
Stevige verpakking, geen portkosten

Assortiment
Grote keuze in verschillende grote merken van het door ons aangekocht product.

Aanbeveling
Een van de betere professionele web shop ons op heden bekend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Christel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Snelle bestelling!

Service
Heel snelle levering en zeer goed verpakt!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Chrys 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Goed telefonisch bereikbaar en prettige website met veel informatie over de producten.

Service
Wordt goed geholpen bij vragen. Ook service aan huis heel goed.

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment!

Aanbeveling
Ben heel erg tevreden!

Extra toelichting
Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

brigitte 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
gemakkelijk thuis bestellen

Service
op zondag thuis bezorgt

Assortiment
heel veel verschillende spullen

Aanbeveling
alles wat ze hebben gezegd klopt en ze houden woord

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mb 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

7,8

Gemak
Gemakkelijk om te bestellen, zeer snelle levering

Service
Kan beter niet alle produkt info stond op de site.
DVI kabel. ,bijbesteld ,doch was niet nodig ,want deze was meegeleverd door Philips, verloren aankoop!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Gemak
Op zaterdag bestelt en zondag al geleverd.

Assortiment
Ik vind de meeste dingen die ik zoek.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

Annabel 03-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Via de zoekfunctie is het heel gemakkelijk om het juiste product te vinden. Eenvoudige manier om te bestellen.

Service
Super snelle levering zonder hiervoor extra te moeten betalen.

Assortiment
Door de goede service zou je willen dat je hier alles kon bestellen.

Aanbeveling
Mochten er toch problemen zijn met de gekochte producten en kan je rekenen op een snelle en correcte reactie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews