coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,0 Lees 42589 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 2192 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,0

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Stefan 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Mogelijk om producten te zoeken met filters om het beste product te vinden met de eigenschappen die je wilt dat het product moet hebben

Service
Altijd snel geholpen

Assortiment
Veel keuze

Aanbeveling
Leveringen altijd op tijd, uitstekende kwaliteit van de producten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bas 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Producten zijn makkelijk te vinden en te bestellen.

Assortiment
Coolblue heeft een ruim assortiment met vaak de laagste prijs.

Extra toelichting
Voor zekerheid en service is coolblue een ideale winkel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Snel, netjes

Service
Alles conform afspraak

Aanbeveling
Zelfs bezorging op zondag! Zeer klantgericht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Makkelijke site en een mooi prijs

Service
Komt zeer goed afspraken na en nette service

Assortiment
Voor ieder wat wils ga gerust even zoeken en je zult het vinden

Aanbeveling
Je kan er heerlijk op chippen

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hulsman 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel makkelijk aankopen van thuis uit, géén files, niet aanschuiven aan de kassa, keuze uit een heel ruim assortiment van artikels

Service
Super snelle levering

Assortiment
Ruim en goed omschreven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Fijn dat er zowel een webwinkel als een echte winkel is.

Service
Goede service. Klantenservice heel goed bereikbaar op verschillende manieren zelfs op zondag. Zeer snel antwoord op vragen. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Gratis verzenden en gratis retourneren. Snel je geld terug bij een retour. Je wordt goed op de hoogte gehouden na de bestelling.

Assortiment
Ruim assortiment.

Aanbeveling
Hele goede (web)winkel met goede service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfred 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Geweldige service en goede website .

Service
Altijd bereikbaar en behulpzaam .

Aanbeveling
Klantgericht bezig en goede bereikbare service .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

E Meppelink 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed te vinden wat je zoekt.

Service
Mijn HP Chromebook raakte na 1.5 jaar defect. HP kon/wenste niets te doen. CB heeft keurig de reparatie geregeld en kosteloos uitgevoerd, inl. verzending.

Assortiment
royaal

Aanbeveling
Niet nodig

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rossi333 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Soms te uitgebreid, te veel winkels

Service
Altij dat wat er staat en in genoemde tijd!

Assortiment
Niet altijd alles wat je zoekt en soms niet op voorraad

Aanbeveling
Prijs /kwaliteit verhouding is perfect

Extra toelichting
Nee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 06-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Heel gemakkelijk bestelproces, eenvoudig te vinden en uit te voeren.

Service
Geweldige betrouwbaarheid van het bestelproces!

Assortiment
Prima uitgebreid assortiment. Nog niet meegemaakt dat ik iets miste.

Aanbeveling
Prima, zeer geweldige betrouwbare zaak. Niet de goedkoopste, maar wel zeer betrouwbare levering van kwaliteitsproducten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staar 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klik je keus, is gekoppeld aan iDEAL. Werkt perfect!

Service
Om 23.30 uur besteld en de volgende dag thuis afgeleverd.

Assortiment
Ruime keuse!

Aanbeveling
Gemak, sevice en geld terug als het niet bevalt.

Extra toelichting
Nee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bram 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
de chat functie is super handig.
maar er mag nog wel en selsctie er bij van wat voor koptelefoon wilt zoals seround set of met extra bas of dat soort dingen

Service
de service is perfect vooral die chat functie

Assortiment
alles waar ik geïnteresseerd was was op vooraad

Aanbeveling
omdat het een super handige site is

Extra toelichting
chat is super fijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Zito 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk en snel.

Service
De chat functie heb ik een keer gebruikt, was heel handig en servicegericht.

Assortiment
Assortiment is prima, de prijs ook. Hierdoor bestel je snel weer opnieuw.

Aanbeveling
Alle punten zoals, prijs/assortiment, service en gemak maakt dat je snel weer voor coolblue kiest. Dat was mijn motivatie in ieder geval.

Extra toelichting
Prima webwinkel!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Koen W 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
zeer praktische website

Service
prima service. on time levering.

Assortiment
Uitgebreid assortiment

Aanbeveling
excellente webshop + service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DIck Kloosterboer 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
coolblue heeft bijna alles, en voordelig vaak goedkoper dan andere website, en zeer betrouwbaar, wij hebben met onze aankoop bewust gekozen voor coolblue

Assortiment
ze hebben gewoon ontzettend veel

Aanbeveling
ik beveel jullie bij mijn vrienden aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charles 05-02-2016 In de winkel gekocht
Rotterdam- Oostplein
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Uitgebreide artikel informatie, schriftelijk niet qua tekst, dan kijk je toch even een video presentatie.

Service
Tot nu toe altijd alles nagekomen.

Assortiment
Uitgebreid

Extra toelichting
Score zegt toch genoeg !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Heel veel produkten

Service
Netjes en op tijd afgeleverd

Assortiment
Goede verzameling van produkten

Aanbeveling
Prima en fijne winkel

Extra toelichting
Het verdiend verder geen commentaar gewoon SUPER!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Herman 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Zo makkelijk te bestellen

Service
Prima service

Aanbeveling
Alles verloopt prima, efficient en vlekkeloos: vanaf de bestelling online tot de fysieke aflevering

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WJ de Graaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
duidelijke website

Service
zeer snelle levering

Assortiment
zeer uitgebreid

Aanbeveling
omdat coolblue dit verdient

Extra toelichting
zou niet zo gauw weten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cousaert Tom 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Goed.

Service
Vlug geleverd.

Assortiment
Genoeg om uit te kiezen.

Aanbeveling
Goed Perfect.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Olaf 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Kan bijna niet eenvoudiger. Betalen met iDEAL en de volgende dag in huis, of in dit geval verstuurd naar een afhaalpunt. Ideaal, want dan hoef je ook niet thuis te zijn.

Service
Levering volgens afspraak iN er niet meer van maken.

Assortiment
Van het artikel dat ik zocht waren er meerdere varianten op voorraad, ook nog keuze mogelijkheid dus.

Aanbeveling
Goed vormgegeven, duidelijk en doen wat ze zeggen.

Extra toelichting
Vond de reclame met Sinterklaas briljant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

nicky 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
simpel hé een klik vanuit mijn luie zetel

Service
vooraleer ge goed wakker zijt is de juiste bestelling netjes afgeleverd

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
heel tevreden van alle tot nu toe afgeleverde aangekochte goederen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carin van Dijke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is heel overzichtelijk...daardoor zo gevonden wat ik zocht en het bestelproces liep heel soepel.

Service
Correcte supersnelle levertijd...retourservice is wat mij betreft nog niet van toepassing geweest

Assortiment
Heel uitgebreid assortiment en heel aantrekkelijk geprijsd...divers, daarom ben ik voor alles bij hun geslaagd!

Aanbeveling
Coolblue kan ik van harte aanbevelen!!

Extra toelichting
Geen verdere toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ingev 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vlotte online bestelservice

Service
snelle levering, gemakkelijk om tussen producten te kiezen aan de hand van de plus- en minpunten,e.d.

Assortiment
o.a. Uitgebreid aanbod aan smartphones.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mathilde 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Een paar minuten voor 23.00 uur besteld, de volgende dag even voor 13.00 uur in huis. En dat, terwijl wij op een eiland wonen.

Service
Camera liep steeds vast en na een chat besloten om de camera om te ruilen. Was geen probleem en zeer snel een andere in huis.

Assortiment
Ruime keuze!

Aanbeveling
Er is genoeg keuze, snelle levering, aardige mensen en goede service! En goede uitleg via filmpjes!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

hidde koeslag 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
het was makkelijk te bestellen, had snel wat ik wilde en had geen extra vragen betreft de bestelling

Service
pakket laat op de avond besteld, alsnog de volgende dag netjes in huis

Assortiment
ik geef het een 7, heb nog nooit gehad dat het uitverkocht was of iets dergelijks.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

René 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De winkel is erg overzichtelijk en biedt goede productinformatie en beoordelingen. Dit vergemakkelijkt de keuze ten zeerste!

Service
Bij omruil van artikelen is nooit een probleem geweest. De terugzending wordt vergemakkelijkt door een etiket dat via de mail komt en kan worden uitgeprint, met antwoordnummer. (Gratis retourzending) Dat wij om 22:45 uur nog telefonisch contact konden hebben met de klantenservice geeft een goed gevoel ... van service!

Assortiment
Er is een ruime keuze, met goede productinformatie, waarbij zowel plus-als minpunten van de artikelen worden genoemd.

Aanbeveling
Assortiment, levering en eventuele nazorg zijn prima geregeld. En de ene dag besteld, is de andere dag inderdaad bezorgd. Coolblue heeft waargemaakt wat het beloofd heeft!

Extra toelichting
Nee, ik denk dat ik alles wel gezegd heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gallet Damien 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Boutique zeer compleet en zeer grote selectie van kwaliteit te produceren en het merk opnieuw roem.
Echt heel tevreden met de dienstverlening van CoolBlue .

Service
Zeer goede service in het algemeen . Echter , persoonlijke mening, coach mist een commercieel aspect .
Promotie verlopen vanaf één dag ( zie Vivofit Garmin ) en eventuele andere commerciële gebaar . Overweegt de aankoop van een 599 € prijs, zou ik hebben gewaardeerd.
Maar heel goed in het algemeen .

Assortiment
Perfect!

Aanbeveling
Zoals gezegd , zandsteen tevreden tenzij de commerciële kant iets slechter .
Naar aanleiding van een promotie net afgelopen , en een aantal e-mails gestuurd naar aanleiding van de aankoop van een 599 € Neato , ik zou geapprecieerd hebben een klein gebaar ...

Extra toelichting
Nee, alles is gezegd . Heel erg goed in het algemeen behalve misschien een commerciële kant een beetje laag ...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ianus Keller 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Prima site, maar het zoeken werkt niet altijd goed.

Service
Zo ongelofelijk makkelijk en fijn dat er een pakketje door de brievenbus kan en dat jullie dat dan ook aangeven van te voren.

Assortiment
Heel veel, maar niet altijd helder naast elkaar, dus zie ik wel eens dingen over het hoofd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Berghs Alice 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
online bestellen is altijd gemakkelijk.

Service
De dag na de bestelling al geleverd. Zeer eenvoudige betaling.

Assortiment
Heel veel keuze.

Aanbeveling
Goede prijs, goede levering, gemakkelijke betaling, veel redenen om de winkel aan te bevelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Levie 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Snel en gemakkelijk aankopen met goede levering

Service
Snelle uitvoering, goede communicatie

Assortiment
Uitgebreid assortiment met goede merken en referenties en veel mogelijkheden qua kleuren en materialen

Aanbeveling
Snel, goed en gemakkelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

motmans ludo 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Acuraat,snel, goed en juist product

Service
Snelle respons op de gedane bestelling.
Juiste vervolg informatie.

Assortiment
Als men het bij Coolbleu niet vindt moet het nog uitgevonden worden.

Aanbeveling
Gemak, veelzijdig, prijs kwaliteit

Extra toelichting
Doe zo voort.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bert 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Afspraken worden nagekomen

Service
Ongeëvenaarde service met name bij problemen na aanschaf.

Assortiment
Zeer breed assortiment, zou diepen mogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanna 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,3

Service
Wasmachine gekocht, snel geleverd en geplaatst

Assortiment
Groot assortiment

Aanbeveling
Veel keus, snelle levering

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Lut 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Alles verloopt vlot

Service
Deze keer extra betaald voor een levering op de dag van bestelling en dat is volgens afspraak afgehandeld. Tot zelfs het uur van aflevering werd doorgespeeld en klopte.

Assortiment
Ik vind meestal hetgeen waar ik op naar zoek ben.

Aanbeveling
Vlot en goed verpakt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roger Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
veel keuzemogelijkheid;
Door het aanmaken van een account is bestellen een fluitje van een cent.

Service
Medewerkers die de artikelen kennen, dit vindt je bij de meeste webwinkels niet meer.

Assortiment
zeer ruim assortiment

Aanbeveling
Ruime keus, concurrentiële prijzen en goede sevice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monica Louage 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk thuis blijven en toch kunnen winkelen via de webshop

Service
Vlotte en snelle levering aan huis

Assortiment
Grote keuze van artikelen

Aanbeveling
Betrouwbaar en het bestelde artikel is volledig naar mijn wens

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiezelke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Overzichtelijk en duidelijk werkwijze site

Service
Afspraak=afspraak m.b.t. levering

Assortiment
Ruim voldoende

Aanbeveling
Gewoon goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roland 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
breed assortiment waarin met handige filters heel snel specifiek gezocht kan worden waardoor je alle echt relevante producten, die voldoen aan al je criteria, meteen in één oogopslag ziet

Service
doen 'gewoon' wat ze beloven. Snelle levertijd, snelle respons op vragen, goede informatievoorziening

Assortiment
wat hebben ze nou niet?

Aanbeveling
winkel die bij mij past. En regelmatig ook nog eens het meest aantrekkelijk geprijsd.

Extra toelichting
Al jaren vaste klant, met name voor mobiele apparaten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,7

Gemak
erg gemakkelijk om bestelling te plaatsen
voldoende informatie over het apparaat

Service
de levertijd was precies zoals afgesproken

Aanbeveling
interessante prijs
goede service
overzichtelijk
aangename communicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

B Adriaans 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Prima site, duidelijk, overzichtelijk.
Makkelijk te bestellen. Snelle levering en via de link in de mail prima te volgen wanneer de bezorging zal zijn

Service
Duidelijke uitleg over het artikel en bij evt vragen zijn ze bereikbaar

Assortiment
Meer dan genoeg te kiezen

Aanbeveling
Duidelijk en snel bij wat je zoekt, ruim assortiment

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Etienne Van Hecke 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Eenvoudige website.

Service
Vrijdagnamiddag besteld. Zaterdagmorgen gratis geleverd. Ze doen wat ze beloven.

Assortiment
Zolang ik kan vinden wat ik zoek is het assortiment OK.

Aanbeveling
Alles klopt gewoon. Ik vind wat ik zoek, ik bestel eenvoudig en zij leveren 's anderendaags. Wat wil je nog meer ?

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hprins 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Erg gemakkelijk. Je vind alles heel snel en het is overzichtelijk geordend.

Service
'S avonds bestelt en de volgende dag al om 11 uur binnen. Heerlijk, ik kon meteen met het gene wat ik had besteld aan de slag.

Assortiment
Het assortiment is erg breed, er zijn maar weinig producten die je hier niet kunt kopen. Bijvoorbeeld: Ik heb lang geleden hier geprobeerd om een Bose Soundlink 3 te kopen, die hadden ze toen niet maar nu wel.

Aanbeveling
De service is goed, er is een ruim assortiment, zit gemakkelijk in elkaar en het design van de website is goed (Voor mij heel belangrijk wat het moet er mooi en gestructureerd uitzien). Deze punten zijn belangrijk en ze zijn goed in orde daarom raad ik deze website heel erg aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anneke Mijnhardt 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Heldere website en direct telefonisch contact met 1 van de medewerkers als je vragen hebt.

Service
Snelle service en afhandeling bij een product waarover ik een klacht had. Vriendelijke en inlevende medewerkers aan de lijn.

Assortiment
Op het product na dat ik had aangeschaft, is het assortiment volgens mij wel goed. Het product dat ik had is inmiddels ok uit "de schappen" verdwenen. Mooi!

Aanbeveling
Ik ken geen andere (web)winkel waar de service zo adequaat en moeiteloos gebeurt en waar je het gevoel krijgt echt belangrijk te zijn als klant. Daar kunnen heel veel winkels/dienstverleners nog echt wat van leren en hopelijk doen ze dat ook :-)!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De Goede Nieuwsbrief 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Prima allemaal

Service
Ook prima

Assortiment
Ik vond wat ik zocht, netjes met plussen en minnen

Aanbeveling
Prima allemaal

Extra toelichting
Een klein probleem waar jullie waarschijnlijk niets aan kunnen doen. De CD die er bij zat was defect. Kostte dus wat extra tijd om te downloaden via site HP. Jammer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wezztah 05-02-2016 Via de website gekocht

Algemene score

8,5

Gemak
PayPal, makkelijk te vinden artikel. Duidelijke omschrijving.

Service
Vandaag besteld, morgen in huis. En wel om 9u s ochtends.

Assortiment
Je vindt er veel, maar niet alles

Aanbeveling
Makkelijk, maar ik verkies toch nog bekijken, testen, kopen in real life

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

An 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Thuis vanuit je zetel bestellen.

Service
Snellen service.

Assortiment
Rijk assortiment.

Extra toelichting
Snelle service!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Huub Coenen 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Na enkele toetsaanslagen de bestelling geregeld.

Service
Bestelling andere dag ontvangen. ontvangen

Assortiment
Indien gewenst eerst bij Cool Blue zoeken.

Aanbeveling
Bestelling correct afgehandeld

Extra toelichting
Deze service en afhandeling in de toekomst zo houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor Janssens 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Artikelen zijn prima te vinden

Service
Duidelijk wordt aangegeven waar het pakketje zich bevind en het wordt ook op tijd bezorgd.

Assortiment
Keuze is groot.

Aanbeveling
Betrouwbaar

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charline Scheermakers 05-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Op je gemak voor-/nadelen product vergelijken

Service
Correct versterkt en vooral gecommuniceerd

Assortiment
Nog niet gehele assortment gezien

Extra toelichting
Eerste aankoop is perfect verlopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews