coolblue.be - Reviews & Ervaringen

8,7 Lees 42296 reviews Schrijf een review

Op deze pagina vind je shopinformatie en consumentenreviews over coolblue.be.

coolblue.be stelt zich voor

Voor 23.59 uur besteld, morgen gratis in huis. Zelfs op zondag. Bij Coolblue kies je uit ruim 60.000 producten, van tablets tot stofzuigers. Je krijgt altijd persoonlijk en specialistisch advies in onze 300+ shops. Voor vragen kun je 7 dagen per week tot 23:59 bij onze klantenservice terecht. Via de telefoon, maar ook makkelijk via social media. Je kunt 30 dagen nadenken over je aankoop. Toch niet helemaal tevreden na je aankoop? Geen probleem. Retourneren is gemakkelijk en altijd gratis.

Gemiddelde beoordeling

Deze score is berekend op basis van 3473 reviews die geschreven zijn in het afgelopen jaar.

8,7

Help anderen en geef jouw mening over deze winkel. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MdL 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Goede en duidelijke site met veel uitleg

Service
Na 1u in de nacht een vraag gesteld via Whatsapp. Rond 8u kreeg ik netjes een reactie terug. Niet zoals op de website vermeld binnen 30 minuten. Maar wel netjes binnen de werktijden.

Assortiment
Hebben erg veel spullen die andere aanbieders niet hebben.

Extra toelichting
Mochten ze nog een leuke vacature hebben, lijkt mij dit een ideale werkgever.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elisabeth 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Heel gemakkelijk om te bestellen en te betalen.

Service
Je kan elke dag van de week laten leveren, inclusief zondag! Gratis dan nog! Super service voor een voltijds-werkende die daarnaast nog veel te doen heeft.

Assortiment
Heel groot assortiment aan robotstofzuigers. Ik wou een goede prijs kwaliteit waarbij ik geen programma wou omdat ik zelf wil kiezen wanneer het toestel welke ruimte doet. Nergens anders te vinden, maar jullie hadden hem gelukkig wel!

Aanbeveling
Ik ben een zeer tevreden klant. Alles gevonden wat ik nodig had aan een scherpe prijs. En zeer snel geleverd. (om 23u30 besteld, en nog geen 10uur erna was het al binnen!)

Extra toelichting
De iRobot Roomba 605 is een fantastisch toestel! Ik had verwacht dat het ideaal was om tussendoor eens het grootste aandeel aan stof weg te doen. Maar het is echt een volwaardige stofzuiger voor mij. Hij doet perfect zijn werk, zuigt veel beter dan durven denken en vangt minstens 95percent van alle vuiligheid op. Zelfs op oneffen oppervlakken doet hij dat perfect. Meer dan aangenaam verrast!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred van Remoortere 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Ik geef niet graag een '10'. Dit staat namelijk voor de absolute perfectie, en ik heb altijd geleerd dat 'perfect' niet bestaat. Alhoewel : Coolblue niet perfect ...????

Service
Dit is dan weer wél perfect, omdat nog beter doen doodgewoon niet bestaat : gemakkelijke bestelling, zeer vlotte betaling gevolgd door een supersnelle en correcte levering : dus perfect !

Assortiment
Als je het hier niet vindt, zal je het nergens vinden ...

Aanbeveling
De gemakkelijkheidsgraad van het winkelen op zich ligt bij Coolblue ontzettend hoog : niets is eenvoudiger.
En vooral : eerlijke en heerlijke prijzen !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Werner 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vlotte website. Goede productreviews.

Service
Snelle levering.

Assortiment
Voldoende uitgebreid.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

albert 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
je kan van thuis uit rustig kijken en vergelijken

Service
snel in huis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lumix 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Eenvoudig aanklikken en kiezen. Zeer overzichtelijk.

Service
Snelle levering, zelfs op zaterdag !

Assortiment
Ik had ruime keuze uit artikelen in alle prijsklassen.

Aanbeveling
Als kwaliteit én service samengaan, dan kan het niet meer stuk !

Extra toelichting
Zal zeker nog aankopen realiseren via Cool Blue.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

IsabelleM 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
snel gevonden wat ik zocht

Service
Ik had het artikel de dag erna nodig voor een cadeau. Bericht via Facebook gestuurd,snel positief antwoord. levering gekregen op tijdstip die afgesproken was. Prima service.

Assortiment
veel keuze

Aanbeveling
Veel keuze, goede prijs, correcte en heel snelle levering

Extra toelichting
nee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

annelies 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
De online koophulp is een echte, ja, hulp :)

Service
Supersnelle levering, perfecte installatie, verpakkingsmateriaal werd terug meegenomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TimG 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Vanuit je luie zetel kunnen zoeken in het grote aanbod en met een klik op de knop kunnen bestellen: makkelijker kun je echt niet zijn.

Service
's Avonds bestellen en de dag nadien de postbode die aanbelt met je pakketje terwijl jijzelf enkel van je luie zetel naar je bed bent gegaan. Dat is pas service.

Assortiment
Ruime en mooie keuze.

Aanbeveling
Een topper in online bestellen. 1 nadeel: het werkt zo verslavend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adele van der eem 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
duidekijk ook vor ouderen

Service
geen ervaring. echter bij het kopen van de mixer zit er geen beschermkapje op de kom,Ik ben zwaar astmatisch dus meel is niet zo goed voor mij.

Assortiment
duidelijk en groot

Aanbeveling
springt overal bovenuit

Extra toelichting
kan je het ook op video zien.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

bedrijf 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
goede website, overzichtelijk

Service
top!

Assortiment
breed assortiment

Aanbeveling
fijn winkelen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

GEBD 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Extra toelichting
Geen toelichting. Uitstekende (web)winkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melissa 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Alles was in orde

Service
De levering verliep vlot en op tijd

Aanbeveling
Makkelijke website en goede uitleg van de producten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JEF GEERAERTS 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Service
goede en snelle service

Assortiment
zeer ruim assortiment

Extra toelichting
NVT

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sleypen michel 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Service : geen behoordeling, ik hoop die service niet nodig te hebben.

Aanbeveling
Om 17.00 uur besteld, om 10.00 uur dag later geleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Boermans Durkje 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Gemakkelijk te vinden wat je zoekt

Service
De super snelle bezorging

Assortiment
Voor ieder wat wils

Aanbeveling
Alles verliep geweldig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieve 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Je kan zeer makkelijk producten indelen qua merk, prijs, ... En het kan vanuit je luie zetel !

Service
De dag ervoor besteld, de dag erna in de bus !

Assortiment
Veel keuze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tinne 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Alles wordt zeer duidelijk meegedeeld. Shop is makkelijk in gebruik. Geen ingewikkelde zaken.

Service
Zeer vlotte service. De levertijd was buitengewoon supersnel!

Assortiment
Zeer uitgebreid assortiment. Alles

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Larivière 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
vlotte browsing naar gezochte producten

Service
Snelle levering

Assortiment
Voldoende keuze

Aanbeveling
het cijfer spreekt voor zich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Duidelijke site

Service
De vraag die ik stelde bij de klantenservice werd snel en naar alle tevredenheid beantwoord

Assortiment
Er is ontzettend veel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Website is overzichtelijk

Service
Zeer snelle levering

Assortiment
Wat voor apparatuur ik ook zoek, jullie hebben het altijd wel

Aanbeveling
Goede prijzen en snelle levering

Extra toelichting
De koptelefoon was voor mijn zoon's verjaardag, hij was er superblij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Janssen 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Brede keus, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Service
De vaatwasser werkte niet na montage. Coolblue verwijst je door naar de fabrikant voor garantie. Indesit heeft ons echter snel en keurig geholpen en alles werkt nu naar behoren. Bleek achteraf een montagefout te zijn geweest, met de machine was niks mis.

Assortiment
Een hele brede sortering aan apparatuur die makkelijk te vergelijken is.

Aanbeveling
Wij kopen regelmatig diverse spullen bij Coolblue, en altijd met volle tevredenheid. Door de vele shops hebben ze een zeer breed assortiment aan spullen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Peter 01-02-2016 In de winkel gekocht
Amsterdam
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,3

Gemak
Duidelijke uitstalling. Behulpzame staf.

Service
Heel prettige adequate hulp.

Aanbeveling
Geen 10 want moeilijk parkeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elly 01-02-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Ik moest wel even zoeken naar het gewenste product. Alleen daarom geen 10 maar een 9

Service
Ik werd vriendelijk te woord gestaan en uitstekend geadviseerd.

Aanbeveling
De opgewekte en persoonlijke benadering is verfrissend. Het is alsof je contact hebt met een goede vriend...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerrebrouck Christian 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
het product werd heel overzichtelijk aangeboden

Service
heel praktisch dat het artikel beschikbaar was in een nabij gelegen Carrefour-winkel

Assortiment
ik had me vooraf goed geïnformeerd over de kwaliteit en de prijs deze laatste was heel scherp met daarbovenop nog een kortingsbon van 5€ dat me was aangeboden als verwelkomingsgeschenk

Aanbeveling
alles is correct verlopen en het artikel kon binnen de 24u beschikbaar gesteld worden(daar heb ik wel geen gebruik van gemaakt omdat de levering niet asap diende te gebeuren)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fredis 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Echt niks op aan te merken.

Service
Zeer goede service en je voelt je echt behandeld als een klant!

Assortiment
Alos je het hier niet vind , vind je het nergens .

Aanbeveling
Dit is de eerste keer dat ik gebruik maakte van Cool Blue maar niet de laatste.
Een echte aanrader , proficiat !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wilma 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
duidelijke beschrijvingen en reviews, duidelijke voorwaarden, duidelijke communicatie. Top!

Service
gratis zondaglevering, wauw

Assortiment
kan ik niet helemaal goed beoordelen, ik was specifiek op zoek naar een product. jullie hadden dit.

Aanbeveling
elke keer weer een superervaring. Duidelijk, snel, goede service, duidelijke communicatie, komen beloftes na.

Extra toelichting
gewoon lekker zo doorgaan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theodora 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Klantvriendelijk

Service
Zeer goede service

Assortiment
Overzichtelijk

Aanbeveling
Zeer tevreden klant

Extra toelichting
Geen toelichting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brecht Carlier 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Service
Snelle respons ba retournering en goede opvolging.

Assortiment
Er zijn natuurlijk zaken die ze niet hebben, maar het hoofdassortiment is aanwezig en je vind voor alles wel wat.

Aanbeveling
Goede opvolging, snelle levering, betrouwbare service.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
duidelijke website

Service
gratis retour indien nodig, direct een duidelijk afschrift met je bestelling

Assortiment
veel winkels

Aanbeveling
Het is daar gewoon altijd goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

fellowmelad 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,7

Gemak
Supermakkelijk, geen gekke of ongemakkelijke dingen tegengekomen.

Service
Levertijd is nagekomen, updates via mail duidelijk en tijdig.
Ik heb geen vragen of klachten gehad, ook niet gebruik gemaakt van de retour procedure, dus daar kan ik weinig over zeggen.

Aanbeveling
Prima webshop! Erg makkelijk!

Extra toelichting
Ik vind van Coolblue vooral de teksten leuk die op de doos staan. Dingen als "pakketje" op een enorme doos, en een flap waarmee je de "buur" kan bedanken. Leuk!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Online bestellen tot tegen middernacht, volgende dag thuis, of afhalen in de winkel naar keuze. Of met de post laten leveren (duurt iets langer, maar er moet niemand thuis zijn)

Service
Ik had eens een bescherming voor een tablet online besteld, maar bij afhalen in de winkel was ik toch niet zo tevreden met mijn keuze. Toen gewoon ter plaatse een andere kunnen kiezen.

Assortiment
Je vind er heel veel, van kleine dingen zoals oortjes tot wasmachines en meer.

Aanbeveling
Gebruiksgemak en service gekoppeld aan goede prijzen.

Extra toelichting
Keep on smiling ;-)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen Mulder 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,8

Gemak
Perfecte scores bestaan niet maar het is gewoon fijn shoppen.

Service
Ik heb nog nooit contact gehad met de service/help desk, dat is een heel goed teken ;)

Assortiment
Wat meer niche producten zoals (op zijn Engels gezegd) obscure Japanese games

Aanbeveling
Fijn shoppen, geweldig aanbod ik zeg doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Stans Luc 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
vanuit je zetel

Service
nooit gedacht dat het zo vlug zou gaan

Aanbeveling
alles correct gebeurt verdient een pluim

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Groos 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,2

Gemak
Ruim assortiment altijd snelle levering en persoonlijke hulp als dat nodig is.

Service
Snelle levering en makkelijke site

Assortiment
Ruimvoldoende en in segmenten verdeeld. Soms mist er een assesoire.

Aanbeveling
Ga hier altijd eerst kijken zijn altijd de goedkoopste en heel betrouwbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hans 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
Korte en duidelijke, publieksvriendelijke site

Service
Altijd adequaat en snel Bovendien vriendelijke mensen

Assortiment
Ruime keuze en voor elk wat wils.

Aanbeveling
Wie goed doet goed ontmoet

Extra toelichting
Alert blijven voor vandaag en waakzaam voor morgen. Op tijd inspringen met nieuwe ontwikkelingen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e3lco 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,5

Gemak
Vind het nog wat te on overzichtelijk. Veel opties. Toch kan ik vaak wel snel vinden wat ik zoek. Het bestel proces is ook uitstekend! Een fijne winkel!

Service
Retouren kan ik mooi in de winkel in de stad doen. Heel vriendelijke mensen met duidelijk kennis van zaken. Levering uitstekend!

Assortiment
Wat ik zoek kan ik heeft Coolblue eigenlijk altijd wel. Super! De prijzen zijn vaak wat duurder dan de concurrent, maar daarvoor krijg je een top service.

Aanbeveling
Uitstekende winkel! Beetje onoverzichtelijke website en prijzig. Maar hun groot assortiment en top service maakt de hogere prijs helemaal goed!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mario buelens 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
uitgebreide keuze ingedeeld volgens product

Service
snelle levering ,snelle reactie bij klantenservice

Assortiment
enorme keus van verschillende produkten

Aanbeveling
na enkele bestellingen geen problemen gehad,alles perfect volgens afspraak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,0

Gemak
zonder moeite bestellen

Service
service top

Assortiment
genoeg om te kunnen kiezen

Aanbeveling
alles makkelijk en duidelijk te vinden

Extra toelichting
top winkel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Heel overzichtelijk,waarbij je het product kan kiezen, met verschillende criteria

Service
eerste aankoop was in winkel Lochristi,waar ik duidelijk advies heb ontvangen. Vooral de indeling naar gelang het type artikel vind ik een meerwaarde. Online vergelijk ik de producten,lees ik online commentaar, op verschillende sités,maar vergelijk ik eveneens de specificatie tussen verschillende merken

Assortiment
Heel ruim aanbod

Aanbeveling
Snelle service online. winkel store Lochristi heel goed. Eventueel een winkel in West Vlaanderen. VB Kortrijk,die ook dicht van Franse grens is,zou een troef kunnen zijn.

Extra toelichting
Zie punt hierboven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bruno Verhasselt 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Een oriëntering op de website met de vergelijkingstool is zeer handig. Aangevuld met telefonisch advies betreffende mijn keuze voor een monitor, allemaal uitstekend.

Service
zie boven.

Assortiment
Ruime keuze. Als je wil kan je echt kopen wat je (maar/echt) nodig hebt.

Aanbeveling
Zie boven. Keuzehulp, prijs, klantendienst, levering allemaal handig snel en ter zake.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

tevreden klant 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
voldoende aanbod, snelle levering en goed

Service
tijdig emails over bestellling, factuur en verzending, zo houden

Assortiment
voldoende

Aanbeveling
weinig aan toe te voegen, erg goed

Extra toelichting
geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel Colman 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
Gemakkelijk terug te vinden Via internet.

Service
Ingeval van telefonisch contact lang wachten voor je een medewerker aan de lijn krijgt.

Assortiment
Gemakkelijk terug vindbaar

Aanbeveling
Vlotte en eenvoudige bestelling en levering.
Levering volgen kan nog veel verbeteren.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Johan 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Zeer duidelijk en overzichtelijk.

Service
Een probleem meer dan 1 jaar na aankoop werd binnen enkele uurtjes opgelost. Chapeau.

Extra toelichting
De cijfers spreken voor zich. De beste webshop ooit gezien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,0

Gemak
gemakkelijk vinden van de verschillende produkten en de bestelprocedure is zonder problemen verlopen

Service
in de namiddag besteld en de dag nadien voor de middag in huis

Assortiment
groot assortiment van modellen
qua prijs niet voordeliger dan op andere plaatsen

Aanbeveling
alles wat ik besteld heb , is zonder problemen geleverd geweest

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marc 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
heel ruim aanbod en vlot toegankelijke site

Service
prima snelle service

Assortiment
heel ruim aanbod

Aanbeveling
goede prijs-kwaliteit en uitstekende service

Extra toelichting
bij coolblue keer je tevreden terug

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

10,0

Gemak
Goede keus

Service
Snel geleverd

Aanbeveling
Gewoon poepgoed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Julia 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,8

Gemak
Overzichtelijke webshop waar ik makkelijk m'n gewenste artikel vind. Als ze een geretourneerd artikel in de aanbieding hebben staat dat er ook duidelijk bij.

Service
Na de bestelling volgen duidelijke en leuke e-mails. De bestel voorwaarden worden gevolgd, ik heb m'n pakketje de volgende dag in huis.

Assortiment
Ze hebben niet altijd wat ik zoek, maar wel een hele ruime keuze, ook krijg je voorstellen met zinnige alternatieven of voordelige bundels. Zo'n bundel is ook nog te wijzigen. Zo kon ik een andere geheugenkaart kiezen bij m'n camera

Aanbeveling
Coolblue is een hele fijne winkel met veel uitleg over de producten en eerlijke plus en minpunten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Edo 31-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

8,2

Gemak
Veel info en makkelijk te vinden

Service
Een vraag aan de servicedesk werd binnen 4 uur beantwoord.

Aanbeveling
Goede en snelle site met goed service apparaat. En meestal goede prijzen...

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arthur van D 30-01-2016 Via de website gekocht
Ja, ik beveel deze shop aan

Algemene score

9,5

Gemak
Concurrerende prijzen

Service
De hele avond kunnen bestellen tot middernacht en zelfs levering op zondag! Top
En tot nu toe altijd de andere dag geleverd!

Assortiment
Ruime sortering

Aanbeveling
Fijne webwinkel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews